Zoals jij bedoel je? Posten in een topic dat je niet nuttig vindt, nee DA'S lekker nuttigquote:
Ja, en friet is een bereidingswijze....quote:Op vrijdag 3 augustus 2007 13:39 schreef AcidBurner het volgende:
Tis Friet. of Frietjes of Frut...
Patat is een aardappel.
quote:Op vrijdag 3 augustus 2007 13:39 schreef AcidBurner het volgende:
Tis Friet. of Frietjes of Frut...
Patat is een aardappel.
quote:Op vrijdag 3 augustus 2007 13:40 schreef HeatWave het volgende:
[..]
Ja, en friet is een bereidingswijze....
Erg slim zijn ze niet in het zuiden he?.
Ja, duidelijk niet de mijne, ik probeer een beetje logica in mijn taal te houden.quote:Op vrijdag 3 augustus 2007 13:44 schreef AcidBurner het volgende:
[..]Nee domme belgen zijn we!!! jaaaaaaaaaaaaaaaaa
jajajajaja
Maar hier zeggen ze wel... friet... ik zou als ik jullie was geen echte Belgische frietkraam binnenstappen en vragen achter een patatje... want dan krijg je een frietje met extra speeksel denk ik![]()
Ach ieder volk zijn cultuur he... hier zeggen we FRIET![]()
die vette slappe rommel uit Nederland kan je inderdaad patat noemen, aangezien die kwalitatief inferieur is aan de echte (Vlaamse) Frietquote:Op vrijdag 3 augustus 2007 13:44 schreef PeZu het volgende:
patat stelletje gordelroosdieren, patat
wel Heatwave je bent altijd welkom voor een borreltje gestooktquote:Op vrijdag 3 augustus 2007 13:46 schreef HeatWave het volgende:
[..]
Ja, duidelijk niet de mijne, ik probeer een beetje logica in mijn taal te houden.
Maar ik zal binnenkort wel even een gebrouwd komen drinken en dan eet ik ff een gebakken erbij, misschien als toetje een bevroren ofzo...
quote:Op vrijdag 3 augustus 2007 13:46 schreef Athmozz het volgende:
[..]
die vette slappe rommel uit Nederland kan je inderdaad patat noemen, aangezien die kwalitatief inferieur is aan de echte (Vlaamse) Friet
waar ik echt van kots zijn die dikke vlaamse friten met dit ranzige mayoquote:Op vrijdag 3 augustus 2007 13:46 schreef Athmozz het volgende:
[..]
die vette slappe rommel uit Nederland kan je inderdaad patat noemen, aangezien die kwalitatief inferieur is aan de echte (Vlaamse) Friet
Dan heb je nog nooit ECHTE vlaamse frieten gegeten; die is namelijk napperig goudbruin gebakken. Niet van die 2cm dikke lappen ouwe patat die ze ff ondergedompeld hebben, waardoor je eigenlijk rauwe patat met wat vet errond krijgt.quote:Op vrijdag 3 augustus 2007 13:50 schreef HeatWave het volgende:
Ik heb het totaal niet op Vlaamse patat () das pas slappe aardappel meuk.
Bron? Een of andere hollander die na een vat slootwater (aka heineken) ook eens iets wou zeggen?quote:Op vrijdag 3 augustus 2007 13:55 schreef HeatWave het volgende:
De beste Vlaamse Patat wordt al sinds jaar en dag gebakken in...
Amsterdam.....
Daarom dus Patates Frites: Gefrituurde aardappelenquote:Op vrijdag 3 augustus 2007 13:32 schreef HeatWave het volgende:
Friet is natuurlijk een verbastering van Frites, wat gebakken betekent, en Patat is van Patates, wat het gerecht is.
Je noemt shoarma toch ook geen "broodje gegrilled"?
Dus ook al is Patat ook niet lading dekkend, het is iig correcter dan Friet lijkt me. Het verwijst iig naar WAT je eet en niet hoe het is klaargemaakt.
Opgeslot, slotje.
Nee, de onafhankelijke test elk jaar. Ik verzin het niet hoorquote:Op vrijdag 3 augustus 2007 13:57 schreef Athmozz het volgende:
[..]
Bron? Een of andere hollander die na een vat slootwater (aka heineken) ook eens iets wou zeggen?![]()
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |