En dit is het enige juiste antwoord. Dat in de loop der tijden er allerlei moderne fratsen zoals speciale pannen voor zijn gemaakt doet er niet toe. Officieel is raclette inderdaad afkomstig uit Zwitserland en houdt niet meer in dan een halve kaas boven een vuurtje houden tot de bovenste laag is gesmolten waarna die wordt afgeschraapt en met een stuk brood gegeten. En dan weer opnieuw, enzovoortquote:Op woensdag 1 augustus 2007 14:32 schreef MadMaster het volgende:
Een kaas die je laat smelten boven een vuurtje en dan uitschraapt...
Jawohl!!quote:Op woensdag 1 augustus 2007 14:50 schreef Terpentin07 het volgende:
! FC Köln
quote:Op woensdag 1 augustus 2007 14:54 schreef ElizabethR het volgende:
e a d g b e
Ow, bij mijn gitaarleraar was het Eet Alle Dagen Gort Bij Elliequote:
Eigenlijk E A d g b/h equote:Op woensdag 1 augustus 2007 14:54 schreef ElizabethR het volgende:
e a d g b e
MM +1quote:Op woensdag 1 augustus 2007 15:04 schreef MadMaster het volgende:
Zeg ik Johannes Vermeer...
Horen die vlekken er trouwens in?
Met dubbel a: Ron Blaauw, eigenaar van het gelijknamige **-restaurant.quote:Op woensdag 1 augustus 2007 15:13 schreef Aereatheas het volgende:
mr . ron blauw
nee deze niet...quote:Op woensdag 1 augustus 2007 15:22 schreef MadMaster het volgende:
Tiger Woods?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |