Dat is het dus ook. Alleen bruikbaar slachtafval, dus vlees wat op botten achterblijft een geen ogen of andere onzin.quote:Op donderdag 12 juli 2007 02:22 schreef mike4141 het volgende:
geen idee, maaruh een paard is een edel dier -> hou sowieso niet zo van vlees eten....
en dat eet ik dus gewoon liever helemaal niet (principe kwestie) maar ik dacht echt dat er allemaal slachtafval in zat..
Overal ter wereld verkopen ze frinandellen...quote:Op woensdag 23 juli 2008 17:27 schreef Plastic_Power het volgende:
Ik moet tot december wachten om er weer eens 1tje te kunnen verorberen![]()
![]()
Ja, maar ik wil een frikandelquote:Op woensdag 23 juli 2008 18:10 schreef arj1o1 het volgende:
[..]
Overal ter wereld verkopen ze frinandellen...
De curry en de fritesaus van "De Oliehoorn" Dat is de allerbeste.quote:Op donderdag 12 juli 2007 16:12 schreef Simsfan88 het volgende:
En welke mayonaise is nu het beste (of de meest op een snackbar lijkende)? Ik heb thuis een pot Calve mayonaise en een emmer Remia fritessaus, maar die smaken toch een stuk anders...
Na aanleiding van deze post ben ik zaterdag naar de snackbar gegaan en heb ik 1 met curry en 1 met ketchup besteld.quote:Op dinsdag 29 juli 2008 07:16 schreef MissyMirjaM het volgende:
ik vergeet altijd om ketchup te vragen in plaats van curry
nouja, altijd, wanneer ik het bestel, 2 keer per jaar ofzo.
maar toch is dat
Wat maakt die dan voor saus?quote:Op dinsdag 29 juli 2008 15:52 schreef Qwea het volgende:
Doe mij voortaan maar weer eigengemaakte saus van mn eigen snackbar
\quote:Op dinsdag 29 juli 2008 09:35 schreef Martijn_77 het volgende:
[ afbeelding ]
Even ene plaatje om het topic op te vrolijken
Ja dat weet ik dus niet. iig met mayo erdoor. Het is ook licht zalm roze van kleur. Het is ook stukken romigerquote:
Wiskeysausquote:Op dinsdag 29 juli 2008 16:34 schreef Qwea het volgende:
[..]
Ja dat weet ik dus niet. iig met mayo erdoor. Het is ook licht zalm roze van kleur. Het is ook stukken romiger
Nee, volgens mij niet.quote:
Frikansaus? (zie oliehoorn)quote:Op dinsdag 29 juli 2008 17:04 schreef Qwea het volgende:
[..]
Nee, volgens mij niet.
Ik ga zodra ik daar weer wat haal, het wel eventjes vragen
Nou, ik denk wel dat er frikansaus doorzit. Maar het is niet enkel frikandellensaus. Want dat smaakt anders dan die eigen gemaakte sausquote:
quote:Op vrijdag 1 augustus 2008 11:16 schreef pleeborstel het volgende:
Hier in Zwolle is een snackbar met eigengemaakte frikandellen. Die is gepaneerd en drijft in een soort mix van mayo, curry en uitjes. Echt heerlijk, maar smaakt eigenlijk heel anders dan een gewone frikandel speciaal.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |