abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_51420621
Godverdomme kunnen we geen openingstijden voor topics aanvragen, nu zit ik weer met honger .
https://gulden.com/nl/ - Hoe gulden jouw vermogen laat groeien!
  vrijdag 13 juli 2007 @ 09:26:16 #62
130803 Gripper
Get a grip
pi_51420731
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 16:20 schreef valek het volgende:
De ui moet er eerst op, dan de mayonaise, lekkere vette natuurlijk en dan de Gewurz curry, weet niet hoe je het precies schrijft. En dan de frikandel zelf natuurlijk, maar welke het lekkerste is weet ik niet.
heb jij ooit een snackbar-uitbater de uitjes eerst in het open ruggetje zien strooien, om m daarna af te kitten met mayo en curry?
Het moet precies andersom dus!
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_51421472
quote:
Op vrijdag 13 juli 2007 09:26 schreef Gripper het volgende:

[..]

heb jij ooit een snackbar-uitbater de uitjes eerst in het open ruggetje zien strooien, om m daarna af te kitten met mayo en curry?
Het moet precies andersom dus!
Ja, doen ze allemaal bij ons. Is veel lekkerder.
History became legend, legend became myth.
  vrijdag 13 juli 2007 @ 19:57:49 #64
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_51440619
Moet wel Hela curry bij dat is echt lekker
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  vrijdag 13 juli 2007 @ 20:14:47 #65
132726 Sjengdanny
Ik kom er wel...
pi_51441125
Heb der laatst 3 gemaakt

Heerlijk!
Op ut Vriethof, op un baank.
Gruuts op de Mestreechter Geis!
Hendig sjiek!
Vuilak!
pi_51441734
Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan
pi_51444258
zelf curry maken:

ketchup, kerriepoeder, vloeibare zoetstof. (je kan ook poedersuiker gebruiken, maar geen gewone want dat knarst.) Doorroeren

Das alles. Misschien niet zo lekker als de Hela, maar het komt in de buurt.

Ik heb vroeger in een tent gewerkt waar ze ook frikandellen verkochten. De werkwijze: eerst opensnijden, dan frituren. Dan de Gouda's glorie fritessaus op KAMERTEMPERATUUR er in, dan de uien, die moeten heel fijn zijn gesneden, dat is de trick. En dan als laatste de curry, vanzelfsprekend ook op kamertemperatuur.
pi_51445563
Oke ik heb nu de Zaanse mayonaise en Hela Curry die eerder in dit topic vermeld zijn, nu enkel nog de frikandellen zelf. Welke zijn het beste? De één zegt van Mora, de andere Beckers... maar welke moet ik nu nemen?

Btw, vet nummer van Sjef Hoelenpapers
pi_51456236
Als je ze maar van te voren opensnijdt, maakt het volgens mij niet zo heel veel uit welke je koopt.

En idd, de uien heeel klein snijden.
Op 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe:Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
pi_51458096
quote:
Op vrijdag 13 juli 2007 19:57 schreef Martijn_77 het volgende:
Moet wel Hela curry bij dat is echt lekker
Die curry bedoel ik ook.
History became legend, legend became myth.
pi_51484042
Hela curry is idd de lekkerste curry, die hebben wij ook sinds kort
pi_51484213
Het is ook voor het eerst dat ik zit te kwijlen bij het lezen van een topic op Fok!
TS... Wat doe je ons aan...
pi_51486699
bleh tis net middag en heb er nu al zin in

is gewoon een delicatesse!
pi_51486754
quote:
Op zondag 15 juli 2007 11:46 schreef MaGNeT het volgende:
Het is ook voor het eerst dat ik zit te kwijlen bij het lezen van een topic op Fok!
TS... Wat doe je ons aan...
Yay, een record! En nogmaals sorry
pi_51498254
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 10:57 schreef Mikkie het volgende:

[..]

Same here
ja jij wel hè, vetzak.
ik mis die tijd wel met karin en marian whahahahaha
  maandag 16 juli 2007 @ 12:53:58 #76
112879 MarkDeMagiër
Magic is only a Mark away
pi_51518588
quote:
Op vrijdag 13 juli 2007 21:54 schreef conleche het volgende:
zelf curry maken:

ketchup, kerriepoeder, vloeibare zoetstof. (je kan ook poedersuiker gebruiken, maar geen gewone want dat knarst.) Doorroeren

Das alles. Misschien niet zo lekker als de Hela, maar het komt in de buurt.

Ik heb vroeger in een tent gewerkt waar ze ook frikandellen verkochten. De werkwijze: eerst opensnijden, dan frituren. Dan de Gouda's glorie fritessaus op KAMERTEMPERATUUR er in, dan de uien, die moeten heel fijn zijn gesneden, dat is de trick. En dan als laatste de curry, vanzelfsprekend ook op kamertemperatuur.
Fritessaus is zielloze zoete patatdecoratie. Hulde aan de echte mayo!
Moppies rule the world...
pi_51519132
quote:
Op maandag 16 juli 2007 12:53 schreef MarkDeMagiër het volgende:

[..]

Fritessaus is zielloze zoete patatdecoratie. Hulde aan de echte mayo!
TS vroeg hoe je een echte snackbar-frikandel kon maken, ik denk dat de meesten fritessaus gebruiken. Mijn of jouw persoonlijke voorkeur heeft daar niet zoveel mee te maken.
pi_51519397
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 20:42 schreef Tezz het volgende:
goudfrikandellen jongens.
GOUDFRIKANDELLEN.


(te verkrijgen bij de betere diepvriesspeciaalzaak, zoals Van Reizingen enzo).
Bedoel je de Goldfrik van Van Lieshout?
Het enige dat rijmt op Niels is (spoor)biels...
  maandag 16 juli 2007 @ 13:29:31 #79
7091 punchdrunk
The occasional acid flashback.
pi_51519747
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 02:22 schreef mike4141 het volgende:
geen idee, maaruh een paard is een edel dier -> hou sowieso niet zo van vlees eten....
en dat eet ik dus gewoon liever helemaal niet (principe kwestie) maar ik dacht echt dat er allemaal slachtafval in zat..
en wie ben jij om uit te maken welk dier "edel" is en welk dier niet? wat een arrogantie.
If you can lie on the floor without holding on, you're not really drunk
  maandag 16 juli 2007 @ 15:44:45 #80
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_51524388
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 16:12 schreef Simsfan88 het volgende:
En welke mayonaise is nu het beste (of de meest op een snackbar lijkende)? Ik heb thuis een pot Calve mayonaise en een emmer Remia fritessaus, maar die smaken toch een stuk anders...
Where law ends, tyrrany begins.
pi_51537461
tering ik krijg echt zin in een frikandel speciaal.
  dinsdag 17 juli 2007 @ 16:57:19 #82
160419 Zij-en-Hij
Je Doet Het Verkeerd Sukkel!!!
pi_51563822
Ik heb alle ingrediënten in huis dus dat wordt vanaaf een lekkere dikke vette frikandel speciaal!
"..Hij Spreekt Alien-taal! Kicken!!!.."
Verneukte Koffiepads..
pi_51571276
Vergeten te zeggen, maar foto's van zelfgemaakte frikandellen speciaal zijn welkom
  woensdag 18 juli 2007 @ 17:00:28 #84
160419 Zij-en-Hij
Je Doet Het Verkeerd Sukkel!!!
pi_51598456
quote:
Op dinsdag 17 juli 2007 16:57 schreef Zij-en-Hij het volgende:
Ik heb alle ingrediënten in huis dus dat wordt vanaaf een lekkere dikke vette frikandel speciaal!
Tis een dagje later geworden maar als lunchhapje smaakte hij meer dan lekker!!!
Mét heinz ketchup!
Geen curry..
"..Hij Spreekt Alien-taal! Kicken!!!.."
Verneukte Koffiepads..
pi_51598489
quote:
Op woensdag 18 juli 2007 17:00 schreef Zij-en-Hij het volgende:

[..]

Tis een dagje later geworden maar als lunchhapje smaakte hij meer dan lekker!!!
Mét heinz ketchup!
Geen curry..
Zie je ondertitel......
pi_51629055
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 02:22 schreef mike4141 het volgende:
geen idee, maaruh een paard is een edel dier -> hou sowieso niet zo van vlees eten....
en dat eet ik dus gewoon liever helemaal niet (principe kwestie) maar ik dacht echt dat er allemaal slachtafval in zat..
Sinds wanneer is dan het overgebleven vlees ineens afval? Wat voor de 1 afval is, is voor de ander lekker? En frikandel is altijd wel lekkah...
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
pi_51629179
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 10:53 schreef Kuno_van_Dijk het volgende:
stelletje klootzakken... ik woon in Berlijn, en hier doen ze niet aan frikandellen! als ik nu weer op vakantie ben in Nederland eet ik alleen maar frikandel speciaal... weet het nu wel weer...!
ja maar daar hebben ze weer die zalige currywurst. Heerlijk vind ik dat !!
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
pi_51629323
Ja van te voren opensnijden is echt een wereld van verschil qua smaak!!!
Dan proeven ze net als bij de snackbar, jummie
pi_51730578
quote:
Op donderdag 12 juli 2007 16:12 schreef Simsfan88 het volgende:
En welke mayonaise is nu het beste (of de meest op een snackbar lijkende)? Ik heb thuis een pot Calve mayonaise en een emmer Remia fritessaus, maar die smaken toch een stuk anders...
Ja gek he? Mayoniase of fritessaus zijkn ook twee heel verschillende dingen. Een mayonaise is over het algemeen veel vetter omdat er (meer) olie is in verwerkt....
Take on the situation, but not the torment ...
pi_51731951
Sowieso de Curry van de Aldi . Ik vind op de één of andere manier die veel lekkerder dan de andere soorten.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')