abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  dinsdag 19 juni 2007 @ 15:52:27 #1
68576 eleusis
fokked op kidz
pi_50617481


Een kort overzicht van de afgelopen dag: Eric trekt de terror van de groep niet, en gaat vrijwillig de kooi uit. Als de kogel de kerk door is, is men weer poeslief tegen hem. Het vertrek van Eric, het eerste echte 'pest'-slachtoffer van de Gouden Kooi, wordt binnen enkele uren verwacht.

___

Post hier updates mbt belangrijke zaken die nog niet uitgezonden zijn, zodat ook het gepeupel dat af en toe de post moet bezorgen of ander werk doet up to date kan blijven zonder de COS helemaal door te moeten spitten. Een soort DGK streamverslagen, maar dan in het kort.

Vorige update topics:
 • [DGK] Updates.
 • [DGK] Updates #2
 • [DGK] Updates #3

  Commentaar op deze Updates graag hier:
  * CODUS (Commentaren op Updates / Streamverslagen)

  Voor alle duidelijkheid nogmaals: off topic-post wordt verwijderd.

  [ Bericht 48% gewijzigd door eleusis op 19-06-2007 16:02:45 ]
 • Ik in een aantal worden omschreven: Ondernemend | Moedig | Stout | Lief | Positief | Intuïtief | Communicatief | Humor | Creatief | Spontaan | Open | Sociaal | Vrolijk | Organisator | Pro-actief | Meedenkend | Levensgenieter | Spiritueel
  pi_50624335
  ERIC DE POORT UIT - DE ALLERLAATSTE BEELDEN VAN EEN DIVA

  Natasia is vanzelfsprekend erg verdrietig


  Een voor een ten afscheid knuffelen


  Bear hug


  Laat je niet klein krijgen he


  Marielle en Bart wachten bij de poort


  Nou daaaaag


  Weerzien


  Jaap: De eerste is weggepest, olé olé


  Een laatste blik achterom
  pi_50629023
  Judith is op de koffie en polst de miljonairs of ze nog les willen hebben.  Amanda, Huub en Lieke willen wel graag zangles. Brian ziet van alle verdere zangles af (ook Kris komt niet meer). Lieke, Jaap en Natasia willen graag spraaklessen.

  Judith gaat erover nadenken en kijken hoeveel tijd ze erin kan investeren.

  pi_50638375
  AfscheidEric

  Dag Eric
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_50640590
  UIt de COS en niet helemaal objectief, maar misschien toch handig:

  Op woensdag 20 juni 2007 01:25 schreef LoveProfusion het volgende:
  Nadat de stemming voor een suf avondje uit in Rotterdam down the drain ging, besloot Brian het adres van Cora(De actrice die met Jaap moet trouwen) bekend te maken . Hierdoor onstant een hele chaos en paniek bij een slapende redactie aangezien Jaap nu ook Brian zijn gegevens op zijn weblog wilde zetten. Na wat streamlocks zijn zowel Brian en Jaap terug van de Febo.

  Aanvulling: Jaap en Brian hebben een gesprek in de tuin. Brian probeert uit te leggen waarom hij het adres had genoteerd of wist. Er zat een briefje bij een broek van Jaap die terugkwam van de stomerij. Op het briefje stond het adres. Brian probeert uit te leggen dat hij Jaap ook altijd dingen ziet noteren. Jaap gelooft niks van de brief aan een hangertje verhaal. Fok joe fok dat even over en weer en Brian ontploft. Jaap denkt dat Brian het nu goed probeert te maken met de man van de redactie. Brian gaat weer naar achteren. Natasja komt weer even verhaal houden bij Jaap, die woedend is, en Natasja begint opeens na maanden over haar kinderen te praten "Cheyliene en Pino..."
  Afijn Jaap zegt nu dat hij voor het eerst ECHT boos is en gaat alle bommen los gooien.

  Amanda snapt overal niks van en verdedigd haar para-man. Waarschijnlijk is Amanda WEER geil, want wat ze zegt slaat als een tang op een varken.

  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_50711911
  EERSTE BEELDEN VAN NIEUWE MILJONAIR DENNIS

  Ik ben Dennis, ik ben 24 jaar en kom uit Alphen aan de Rijn. Ik kom hier met maar een doel: deze villa de mijne maken.

  Dennis gaat zijn doelen nog even voor zich houden, hij leeft van dag tot dag. Een cursus Portugees wil hij in de Kooi afmaken.

  Dennis woont bij zijn 'pappie' die helemaal achter hem staat; zijn ouders zijn uit elkaar. Hij heeft VWO en een jaar studie gedaan (iets met economie).

  De brief van Dennis van DGK: twee keer immuniteit, hij mag zelf wel een stem uitbrengen. A.s. zaterdag mag Dennis naar Rotterdam met 2 medemiljonairs. Morgen om 21 moet hij de eerste bekend maken, zaterdag om 17 uur de tweede.

  [ Bericht 3% gewijzigd door Disana op 22-06-2007 00:01:35 ]
    vrijdag 22 juni 2007 @ 04:45:38 #7
  143001 Prospera
  Verfrissend
  pi_50716720
  Rond 5ven is de kooi alweer verlicht en Dennis ligt lekker te slapen


  [ Bericht 15% gewijzigd door Prospera op 22-06-2007 23:01:41 ]
  Alles wordt tussen de regels bepaald.
  pi_50723036
  De ochtend met terror is begonnen toen de slaapkamer onderwater kwam te staan. Palma kon niet overal tegelijk zijn en ze moest nog ff sigaretje roken.
  Aan de ontbijttafel schijnt Dennis begonnen te zijn met troep op de grond te gooien, Palma pakt de zooi op en legt het tafelkleed met alles buiten. Jaap vindt dit leuk en trapt het kapot.
  Het tafelkleed is smerig en Jaap gebruikt het als ransdoek, hij gooit het over Natasia heen. Natasia gooit een bord naar jaap en raakt hem op zijn knie.
  De terror gaat door als Jaap Boter in het haar van Amanda smeert. Amanda en Jaap achtervolgen elkaar in de tuin.


  Hierna gaat Jaap naar beneden om een emmer ranswater te halen en zijn inmiddels boven Huub en Brian aan het vechten, de reden is voor iedereen onbekend. Brian heeft Huub van de trap gegooid. Brian was al wel de hele ochtend para over het feit dat Amanda teveel gedronken had gisteravond en omdat er een LEUKE nieuwe miljonair binnenkwam.


  met dank aan BQ

  Hierna volgt een streamlock
  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
  pi_50725691
  Terror Jaap - Palma ruimt tafel af - Zdngmw gooit kopje tegen enkel Jaap - Amanda heeft boter op haar hoofd - Amanda serveert het servies in scherven richting Jaap - Huub en Breenless agressief - Huuubke met zender in zwembad. Ik zeg ik houwerfan

  http://www.youtube.com/watch?v=9mayERggves
  Well I know one thing that really is true
  This here's a zoo and the keeper ain't you
    vrijdag 22 juni 2007 @ 13:02:29 #10
  35818 LouLou
  ouwe lurkster
  pi_50725808
  Brian zit achter de pc, Amanda komt erbij en vraagt of het weer een beetje met hem gaat. Hij zegt dat het best gaat. Op Amanda's vraag of hij nog boos is over gisteren zegt hij dat hij het belangrijk vind dat zij er zelf van geleerd heeft.
  Iets later zegt hij niet te kunnen snappen dat iedereen nu zo gezellig met elkaar op de bank kan hangen, na al het geduw, getrek etc snapt hij dat niet.
  Amanda vertelt dat Jaap zijn excuses heeft aangeboden, Brian vraagt waarvoor precies dan maar dat antwoord blijft ze schuldig. Ze lopen samen naar Fries waar Amanda van plan is te gaan rijden.

  De stream switcht naar Jaap en Dennis, Jaap adviseert Dennis nu semi-onafhankelijk te blijven...semi voor het groepje van Jaap, Lieke en Huub te zijn maar zijn opties open te houden.
  Hij heeft het weer over de 3-2-2 situatie, vooral met Huub moet hij in het begin geen oorlog beginnen, dat kan weken later nog altijd, dan kan hij ook wat gegroeid zijn.
  Jaap zegt dat Brian gevoelig is voor sociale praatjes, Dennis vind dat Amanda ook een gevoelige plek is voor Brian. Jaap denkt dat Dennis een combinatie van Huub en een playboy is.

  Het tripje naar R'dam komt ter sprake, Dennis heeft zelf zitten denken aan Amanda en Lieke. Jaap adviseert hier tegen omdat de dames niet veel zullen doen. Ze bespreken nog meer varianten en Dennis geeft aan er nog niet helemaal uit te zijn, misschien wel Brian en Huub, hoewel hij denkt dat die twee buiten het huis anders zullen zijn dan in huis. Hij wilt gewoon onrust in het huis brengen.Hij spreekt ook uit Jaap niet te vertrouwen in het opzicht dat stel dat hij nu voor Jaap kiest en dat Jaap en Huub/Lieke achter zijn rug besluiten, we trekken hem nu naar ons toe maar straks kan ie barsten. Jaap geeft toe dat dat inderdaad kan.

  Jaap denkt dat er kans is dat Huub niet mee gaat als Brian mee gaat, die twee hebben echt een hekel aan elkaar, zegt hij.
  Zelf wilt Jaap een scenario in elkaar draaien waarbij Jaap en Amanda mee gaan, het scenario bestaat eruit dat Dennis Jaap helemaal mag voor schut zetten, hij speelt wel mee.

  Op de vraag of Jaap een hekel heeft aan Brian zegt hij volmondig ja, hetgeen wat met het adres van Cora gebeurd is, ligt nog zeer gevoelig. Hij zou heel ver willen gaan om Brian kapot te maken zegt hij op Dennis' vraag hoe ver hij wil gaan.

  Lieke komt er ook bij zitten en het gesprek word niet abrubt afgebroken maar soepeltjes wordt er niet meer over scenario's gesproken maar over hoe leuk het uitstapje kan zijn.
  Jaap zegt van alles te willen regelen, verkeersopstopping etc om zoveel mogelijk publiciteit mee te krijgen, het NOS journaal hoort hier ook bij volgens Jaap.

  Dennis geeft aan mensen goed aan te kunnen voelen, wanneer ze liegen, achter hun rug om praten etc. Lieke wilt geen namen noemen maar....
  dat weet Dennis zegt hij en het is een spel...hij is zich bewust dat zijn keuze van vanavond en morgen een statement zal zijn. Lieke stelt voor Brian mee te nemen en hem dronken te voeren. Jaap vind het niks en Dennis zegt als ik Brian mee neem, is de kans groot dat ik Huub ook meeneem.
  Dennis zegt nogmaals dat hij waarschijnlijk van elk kamp er een meeneemt. Op Lieke's opmerking dat hij niet te lang moet blijven zwemmen zegt hij dat hij nu nog niet hoeft te beslissen..hij vind dat zij destijds veel te snel voor Huub heeft gekozen en dat heeft haar zwak gemaakt, ze heeft geluk gehad dat Jaap er ook in betrokken werd. Lieke geeft dit volmondig toe en zegt dat het logisch was dat ze voor Huub zou kiezen, Jaap heeft ze zelf benaderd door in het kantoor aan hem te vragen wat ze voor elkaar zouden kunnen betekenen.

  Jaap zegt dat Brian een slappe bondgenoot in terror is, hij is te integer en sociaal daarvoor. Hij is ook de vijand van Huub en Jaap, dus Dennis hoeft geen rekening te houden met Brian tegen zich te krijgen, als hij Huub maar op zijn hand houdt voorlopig.

  Bij het gezeik van Lieke en Natasie haak ik af, die denken blijkbaar allebei van zichzelf beter te zijn dan de ander.

  [ Bericht 0% gewijzigd door LouLou op 22-06-2007 13:07:40 ]
  Oh.
  Ok.
  pi_50725905
  Net voor de streamlock...Let ook even op hoe rustig en kalm Breenless zijn hemdje uit weet te trekken.


  http://www.youtube.com/watch?v=7Es5IPcL2v4
  Well I know one thing that really is true
  This here's a zoo and the keeper ain't you
  pi_50738968
  BOETES

  Er komt een brief waarin de boetes voor de heibel van vanochtend staan.

  Opnames van de heibel: http://goudenkooi.headlin(...)tende-huub-en-brian/

  Jaap leest de brief voor.

  Amanda, Huub en Brian krijgen dubbele boetes zoals in het vooruitzicht gesteld de vorige keer.

  De boetes zijn als volgt:

  Natasia voor het gooien met een koffiemok: 1000 op borg en 100.000 op eventuele jackpot
  Amanda: 2000 op borg en 200.000 op eventuele jackpot
  Huub en Brian, voor duw- en trekwerk: 2000 op borg en 200.000 op eventuele jackpot
  Jaap, kapotmaken servies: 30 euro  [ Bericht 11% gewijzigd door Disana op 22-06-2007 22:45:16 ]
  pi_50746580
  Er valt een brief op de deurmat
  Vier miljonairs mogen a.s. zondag pokeren tegen 4 professionele tegenstander. Er kan 4000 euro gewonnen worden.
  De miljonairs moeten alleen uitmaken wie er gaan pokeren. Dit moet dan wel unaniem besloten worden.
  Ze zijn er al snel uit dat Huub, Jaap, Brain en Dennis zouden moeten gaan, alleen

  Lieke probeert er bij Dennis een slaatje uit te slaan, en neemt hem mee naar buiten. Ze wilt in ruil met hem mee naar Rotterdam.
  Dennis trapt er echter niet in omdat hij merkt dat Huub uit zijn dak zou gaan wanneer Lieke deze pokerwedstrijd down the drain laat gaan.

  Het duurt lang voor ze er uit zijn en Huub wordt er zelfs nog bij gehaald. Lieke weet er wel een 50/50 uit te slepen mocht Dennis winnen.

  Binnen probeert Huub nog te regelen dat Natasia mee gaat ipv van Dennis omdat hij pas in het huis zit, maar omdat Dennis zegt heel goed te kunnen pokeren kiezen ze toch voor hem.


  Later komt er nog een brief en daar staat in dat elk van de dames achter één van de heren mag staan met pokeren. Natasia kiest Dennis en Lieke Huub en Amanda Brian.
  Wanneer een van de miljonairs wint mag samen met de dame die achter hem stond 4000 euro opmaken in de P.C.Hooftstraat.
  Jaap die niemand van de dames achter hem heeft staan mag dan een vriend of vriendin of een familielid uitnodigen.

  [ Bericht 13% gewijzigd door Sug4r op 24-06-2007 20:58:14 ]
  pi_50762887
  Nieuwkomer Dennis kreeg een uitje naar Rotterdam in het verschiet en mocht twee miljonairs meenemen. Gisteren koos hij al Jaap, vandaag koos hij Amanda. Zijn opzet was Lieke en Huub in de waan te laten dat hij een van hen mee zou nemen.

  pi_50773652
  Dennis, Jaap en Amanda zijn vertrokken naar Rotterdam. Amanda in haar beeldschone witte jurkje, de reserve jurk die Natasia heeft klaargehangen, heeft ze lekker laten hangen.


  met dank aan Blomst

  Natasia en Brian krijgen een heftige woordenwisseling over het feit dat Brian voor Amanda spreekt.
  Natas vindt Amanda oud en wijs genoeg om voor haarzelf te praten en te beslissen en ergert zich dood aan Brian.
  Natasia wordt 'echt geageerd' van het feit dat Brian 'best wel vaak' voor Amanda praat. Brian staat al giftig te kijken.
  Het wordt een discussie van mensen die niet naar elkaar luisteren en zichzelf het liefst horen praten.

  'Communiceren' met een 'geargiteerde' Natasia doe je zo


  met dank aan Disana

  Daarna gaan de bewoners pokeren, voetbal en K1 boksen kijken. Al met al een saai avondje in de kooi
  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
  pi_50779009
  quote:
  Ik krijg via sms bericht van L4ercake (lid van nowlive) hij zou ons via sms op de hoogte houden, hij is op de plek waar Jaap, Dennis en Amanda zijn. Ik zal een kort verslag doen wat hij schrijft:

  Hallo, zij staan boven net wat ik dacht ik mag niet naar boven, ze worden redelijk afgeschermd. Amanda danst, ze lijkt me best al aangeschoten. Jaap loopt foto’s te maken van Amanda als ze geil aan het dansen is met Dennis. Hij staat achter haar te schuren, en Amanda gaat er helemaal in op. Dennis zijn handen zitten overal, en hij lijkt maling aan Brian te hebben.

  Update 01:17 uur

  Jaap ging naar de wc en ik ging erachter aan maar kon hem niet aanspreken, zelfs geen hand geven want hij had een portier bij hem, de portier dirigeerde hem naar boven.

  update 01:34 uur

  Amanda staat te dansen met een klant en lijkt erg dronken te zijn. Foto's maken lukt niet met de telefoon, het is daar te donker voor.

  update 2:01 uur

  Heb L4ercake aan de telefoon gehad en is even naar buiten gelopen. De productie die ook aanwezig is regelen alles voor de miljonairs, er word ook gefilmd. Amanda had een jongen zien staan waar ze mee wou dansen, iemand van de productie ging de jongen halen en vroeg of hij mee naar boven wou komen naar Amanda.

  update 2:11 uur

  Jaap staat te dansen met een meid erg gezellig, er komt nu een meid aanlopen even groot als Amanda met lang blond haar en gaat heel intiem met Amanda dansen. Dennis staat met een van de zangeressen te praten.

  update 2:30 uur

  Nog steeds geen aanstalte om te vertrekken, Amanda gaat nog steeds uit haar dak en staat te zoenen met de blonde dame
  (misschien wel door Tien geregeld). Dennis is aan het praten met een Chantal (van die groep Da-mezz) waar Jaap bij aan de borsten zat. Jaap heeft inmiddels zijn hoed opgezet en roept: "beste mensen het lijkt erop dat ik en zij in iedergeval niet voor 6 uur thuis zijn Non Stop Rocking".

  Krijg door dat de accu leeg gaat raken van telefoon, dus hij weet niet of hij nog lang smsjes kan sturen. Mocht er nieuws zijn meld ik het jullie.

  Sly

  update 2:45

  Wij (ik en twee vrienden) zijn begonnen aan onze 2e fles Vodka, en ja je leest het goed, ik ben nog niet dronken, anders word het wel erg moeilijk om smsjes te blijven sturen naar Sly beste nowlivers.

  Krijg nu net een mail van FOK dat zij ook mee lezen hier op de site, dus bij deze FOK welkom

  update 2:51 uur

  Wat ik vanaf hier kan zien is dat ze het erg naar hun zin hebben. Geen terror vanaf Jaap zijn kant, alles rustig. Jaap oogt niet dronken, hij praat met meiden en is druk in de weer met zijn camera. Amanda lijkt het advies van Brian op te volgen, door te genieten van de avond, het advies niet zo veel te drinken is zij vergeten, ze gedraagt zich echt als een stoeipoes.

  update 2:58

  Sly ik weet niet hoe lang ik het nog gaat redden maar accu is bijna leeg.

  inmiddels is lid 4200 op nowlive

  update 3:05

  Ze zijn vertrokken.
  De bewoners zijn richting de kooi, via de achterdeur zijn ze naar buiten gegaan. Denk met 45 min dat ze er wel zijn. Ik moest jullie de groeten doen van L4ercake
  Bron Nowlive.
  pi_50810861
  Het pokeren is gewonnen door Dennis. Jaap gaat los op Lieke omdat ze zijn camera heeft gestolen. Trekt aan haar jurk, Dennis en Huub zijn in geduw en getrek. Huub zijn vinger blijkt gebroken en gaat naar het ziekenhuis. Lieke wordt ondertussen gebasht door de hele groep vooral Brian geniet ervan Lieke is een Kut hoer en Natasia zegt wederom dat Lieke te vondeling is gelegd door haar moeder en dat haar moeder zelfs geld toe kreeg. Huub komt terug uit het ziekenhuis en ze stoppen gelijk met Lieke bashen. Omdat Huub heeft verloren met pokeren, moet hij in het kantoor slapen, samen met Lieke gaat hij er ook gewoon liggen, weinig lol voor de andere bewoners.
  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
  pi_50810930
  Palma komt Huub wekken omdat hij naar het ziekenhuis moet, Lieke gaat gelijk mee uit bed en dat bevalt Palma niet ze vraagt of Huub in het ziekenhuis kan vragen of zijn navelstreng losgemaakt kan worden.
  Lieke gaat de andere bewoners wekken met een pan en een pollepel.
  Natasia gaat weer los tegen Lieke,
  : Jij hoort niet in dit huis KUT figurant.
  P: Wat ben ik blij dat ik erbij morgen weer
  A: Lieke je bent zooooo nep
  N: Natuurlijk heb je lekker geslapen in het vieze bed
  A: Stronthoer.
  N; Natuurlijk heb je lekker geslapen en dat zielige vriendje naast ze die zijn poot heeft gebroken
  A: Jammer he dat je nu niet meer gevingerd kan worden.
  Dit soort opmerkingen gingen over en weer, te ziek om ze hier neer te zetten, maar dit was de trent van de ruzie.
  Palma doet ook nog even een duit in het zakje en zegt dat sinds Lieke in het huis woont, de sfeer is verziekt.
  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
  pi_50814991
  Een ondersteunend fotoverslag van de pokernacht ( opgemaakt uit de cossen )
  Met dank aan caps van o.a. HiDiHo, Prospera en Disana


  Pokeraars zijn binnen (4 tegen 4)  prof ligt er uit en is er ziek van  Met Dennis gaat het goed, hij wint het spel  Ruzie om een fototoestel


  Jaap heeft het toestel weer terug


  Natasja stamelt ook nog wat woordjes


  Lieke heeft gemorst/ of brandgat ?


  Een gebroken vinger ( of 2 ?)


  Zelf niks gezien, dus bedankt allen
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_50815361
  Een samenvatting van het gescheld vanochtend tegen Lieke:

  Brian: Huub heeft al eerder hoeren gehad, jij bent zijn privé-hoer nu.
  Amanda: Jij hebt geen borsten, alleen twee tepelhoven!
  Natasja: Zaad hoort niet in je oren maar in die naar rat ruikende stinkende kut van je!
  Natasja: We kunnen valium voor je bestellen hoor, Popeye.
  Amanda: Gooi jezelf voor de trein! De eerste de beste intercity die je vindt!

  Dennis: Even oefenen dan word je nog beter dan die echte hoeren.
  Natasja: Het is altijd handig om je eigen hoer binnen handbereik te hebben.
  Amanda: We hebben onze eigen gezellige huishoer.

  (Dank aan alle streamers! Alles komt uit de COS)
  pi_50837734
  's avonds tegen tienen - IEDEREEN OP DE BANK

  Jaap treedt binnenkort in het huwelijk. Een huwelijk is niet compleet zonder een vrijgezellenfeest. Huub mag het organiseren en Jaap mag 3 vrienden uitnodigen - over dit laatste moet echter wel bij meerderheid gestemd worden; de miljonairs hebben hiervoor 1 uur de tijd.

  Van Huub mag Jaap 3 vrienden uitnodigen.
  Lieke vindt het jammer wat er gisteren is gebeurd, maar je trouwt maar 1 keer, dus van haar mag het.
  Natasia flipte wel bij de vorige stemming, maar toch vindt ze het goed.
  Jaap zelf stemt voor de grap tegen omdat hij vindt dat er niet genoeg ruzie is bij deze stemming.
  Amanda heeft nog een vraag over zijn frustraties i.v.m. seks: zit het huwelijk nog wel goed. Jaap zegt van wel en wil er verder niets over zeggen. Amanda gaat akkoord.
  Hiermee is een meerderheid bereikt, dus Brian en Dennis hoeven niets meer te zeggen.

  de eerste echte stemming voor dennis


  pi_50839670
  even na half elf - OPNIEUW IEDEREEN OP DE BANK

  De miljonairs krijgen -terwijl Amanda gewoon op de bank tussen ze in zit- een filmpje van Amanda's jongste zus Danielle (17) te zien met wie het goed gaat en die haar heel erg mist.

  Amanda vertelt dat dit zusje een heel moeilijk karakter heeft en dat ze vaak ruzie hadden. Het zusje deed eens aangifte tegen Amanda, waarna Amanda het proces in werking heeft gesteld haar in een internaat te plaatsen.

  Tegenwoordig werkt het meisje in een juice bar. Ze heeft leuke vriendinnen, maar is nog steeds erg moeilijk. Het internaat kon ze verlaten wegens goed gedrag, maar ze moet het niet opnieuw te bont maken.

  Amanda vertelt dat het gezin behoorlijk uit elkaar lag toen haar andere zus was mishandeld. Hun moeder trok het ook niet meer en ging naar Las Vegas, terwijl de jongste zus thuis de boel op stelten zette. Amanda zat op dat moment in Thailand.

  Volgens Amanda lijkt het zusje op Jaap.

  pi_50845260
  Wat denkt beste vriend Sjoerd over Jaap?
  quote:


  21:28-Ruwe diamant Jaap
  Ruwe diamant Jaap
  Sinds een paar maanden mogen we genieten van ‘King Jaap’. Hij kwam rustig binnen, maar heeft zich ontpopt tot een ware ‘terror-brenger’. We kunnen ons niet voorstellen dat hij altijd met kots heeft lopen gooien of zich graag hult in vieze kleding. Hoe zag zijn leven er uit voordat hij De Gouden Kooi betrad? Sjoerd, één van zijn beste vrienden en webmaster van www.kingjaap.nl, vertelt…

  De 26-jarige Sjoerd kent Jaap al bijna twaalf jaar. “Hij zat met mijn broertje Dirk in de brugklas en zo leerde ik hem kennen. Even later kwam ik zelf bij Jaap in de VWO-klas toen ik bleef zitten.” Sjoerd kon het meteen goed met Jaap vinden: “We hebben beide een hele gekke en extreme kant.” Nu is Sjoerd een van zijn beste vrienden. Zo mag hij de getuige zijn van Jaap op zijn bruiloft en is hij webmaster van Jaaps site. “Al een jaar geleden hebben we samen www.kingjaap.nl (zijn huidige weblog) gemaakt. Het begon ermee dat Jaap zei dat ik een uniek persoon ben en daar iets mee moet doen. Ik zei: ‘Jaap, als iemand hier uniek is, dan ben jij het wel!’ Ik denk dat niemand het nu nog met mij oneens kan zijn…”
  Sjoerd en Jaap... Sjoerd en Jaap...

  Jaap groeide op in Brielle en had één broertje, Bert. Bert is in 2002 overleden als gevolg van een auto-ongeluk. “Hij denkt heel erg vaak aan zijn broer, wat ook logisch is natuurlijk. Na het overlijden van zijn broer zijn ook nog eens zijn ouders gescheiden, dus het werd er mentaal niet makkelijker op voor Jaap. Hij zocht een uitvlucht van zijn emoties in extreem eetgedrag. Een lunch van twintig frikadellen bijvoorbeeld...”

  “Jaap is over het algemeen iemand die goed alleen kan zijn en ook enorm van zijn rust houdt. Hij zegt vaak dat hij een narcist is (iemand die gericht is op zichzelf, zelfverzekerd overkomt maar het niet is en graag in het middelpunt van de belangstelling staat, red.) en mijns inziens klopt dat ook. Jaap heeft een hele relaxte, gevoelige kant en schaamt zich ook niet om al zijn problemen open en bloot op tafel te leggen. Aan de andere kant heeft hij een enorme extreme schaamteloze kant die in de Villa op extraverte wijze tot uitdrukking is gekomen.” Jaap zit erg met het feit dat hij zo groot en dik is. “Dit is uiteraard een centraal thema in zijn leven. Hij voelt zich vaak een ‘freak’.” Sjoerd denkt er heel anders over: “Jaap is gewoon een ruwe diamant, die nog geslepen moet worden!”

  Als vriend en trouwe volger van De Gouden Kooi, ziet Sjoerd hoe Jaap zich ontwikkelt. “Hij kwam goed binnen moet ik zeggen!” Wij herinneren ons, net als Sjoerd, een van de eerste avonden waarop Jaap flink wat alcohol naar binnen tankte. Hij werd door Brian en Natasia in bad gezet. Daarin gaf hij meerdere malen over. Ook Sjoerd vond dit beeld niet prettig: “Ik schrok. Hij had zich helemaal bezat en kermde de meest rare teksten uit. Gelukkig is dat grotendeels niet op TV geweest. Hij heeft veel kritiek gehad daarop van Cora (zijn verloofde, red.).” Sjoerd vertelt dat dit helemaal niet de bedoeling was van Jaap. De Briellenaar wilde zijn relatie niet op het spel zetten en besloot zich verder rustig te houden. “Op een gegeven moment, bij een stemmingsronde, werd hij belazerd door Miljonairs van wie hij dacht dat ze achter hem stonden.” Volgens Sjoerd ging vanaf dat moment de knop om… “Terecht! Toen pas is hij echt gaan inzien dat hij in een spel zit en dat dat spel ook gespeeld moet worden.” Sjoerd vindt het prachtig om zijn vriend zo in actie te zien: “Het is erg vermakelijk om te zien hoe de extreme kant van Jaap tot uiting komt.”

  Jaap baalt enorm van de reacties en vooroordelen die opgeroepen worden door zijn omvang. Zelf heeft hij in de Villa al een aantal anekdotes verteld waaruit dit blijkt. Sjoerd weet er ook nog één: “Er was een aantal jaren geleden een pedofiel actief in de stad waar zijn vader woont. Het was een mooie zomermiddag en best warm. Jaap wandelt graag en deed dat dus toen ook. Hij liep rond met een lange broek met daaronder een korte broek. Het geval was dat hij het warm kreeg en enorm begon te zweten, dus hij aarzelde niet zijn lange broek uit te trekken. Hij wilde de mensen in de wijk niet opdringen met beelden waarvan ze nachtmerries zouden krijgen dus hij besloot netjes in de bosjes zijn lange broek uit te trekken. Enkele ogenblikken later toen hij weer vrolijk op straat rondliep met zijn korte broek aan, werd hij staande gehouden door een paar politiebusjes. Jaap dacht dat het een grap was en deed er nogal lacherig over, maar zo grappig was het niet volgens de ‘cops’. Hij moest mee voor verhoor naar het bureau. Na een hele rompslomp werd hij weer vrijgelaten. Wat bleek? Een bewoner had Jaap in de bosjes bezig gezien en heeft meteen de politie gealarmeerd voor ‘de pedofiel van Hellevoetsluis’.” Volgens Jaap kan Eric dit verhaal stukken beter vertellen… Wie weet mogen we het nog eens uit zijn eigen mond horen!

  Huub wilde graag weten of Jaap nog maagd was. Een typisch voorbeeld van weer zo’n vooroordeel. Waarom zou Jaap geen vriendinnetjes hebben gehad? De Briellenaar reageerde geïrriteerd op deze vraag en we begrijpen nu waarom… “Jaap heeft altijd een actief liefdesleven gehad en veel vriendinnetjes versleten de afgelopen jaren.” Oké, dat is dus ook weer recht gezet! Volgens Sjoerd laat Jaap dan een hele andere kant zien: “Dan komt echt de lieve Jaap naar boven. Als hij in gesprek is met vrienden, en zijn vriendin zegt één klein dingetje tussendoor, dan breekt hij abrupt het gesprek af en vestigt meteen weer zijn aandacht op haar.” Zijn vriendinnen hebben niks te klagen dus! Waar moet de droomvrouw van Jaap eigenlijk aan voldoen? “Zoals veel mensen ook weten, is het enorm belangrijk voor Jaap dat zijn vriendin een grote cupmaat heeft. Ik zal niet te veel in details treden, maar hoe groter, hoe beter... Zijn favoriete website is niet voor niets www.busty.pl!”
  Ook Jaap vindt het wel eens stinken! Ook Jaap vindt het wel eens stinken!

  Hoewel Jaap ongetwijfeld van plan is om nog lang in de Villa te blijven, is er een grote kans dat de Briellenaar ooit moet vertrekken… En dan? “Ik denk dat hij gebruik maakt van de mogelijkheden die zich voordoen door zijn verblijf in de Villa. Echt iets voor hem is parttime-schrijver worden, voor columns in tijdschriften, kranten etc. En eventueel verdergaan met zijn boeken en die publiceren.”

  Dat Jaap uitstekend kan schrijven hebben we allemaal mogen lezen op de website van De Gouden Kooi! Waar haalt hij dat talent vandaan? “Jaap schrijft enorm veel. Alles wat hij meemaakt, ziet en denkt, verwerkt hij op zijn PC’tje. Hij heeft een autobiografie op zijn PC staan en onder andere een boek over afvallen. Zijn doel is de nieuwe Dr. Phil (één van zijn voorbeelden) te worden.” MSN is niet aan de Briellenaar voorbij gegaan. “Daar typt hij elke dag hele verhalen. Hij schroomt ook niet zijn denkbeelden aan onbekenden voor te leggen of op fora te verspreiden. Misschien dat mensen zijn schrijfstijl wel herkennen op bepaalde fora onder zijn pseudoniem!” Nou, op zoek dan maar! Helaas blijft een hint uit…
  BRON: TIEN
  pi_50853184
  Gisteravond hadden Jaap en Elly een confrontatie met elkaar. Jaap gooide eieren naar Elly en kreeg ze ook terug. Terwijl Jaap in de tuin liep op zoek naar kroos, is Elly via de voordeur vertrokken. Jaap besloot hierop terrorles te geven aan Dennis. En lag her en der in het huis kroos. Huub, Lieke, Brian en Dennis keken lachend toe.


  met dank aan Ning


  met dank aan BSOL

  Hij is nu emo Jaap en gaat morgen ff knuffelen met Palma a la Huub dan is het weer goed. Denkt hij.

  Na de terrorles hebben Brian en Amanda een momentje in de chill. Amanda vraagt zich af wat haar doelen zijn hier in het huis.
  B: Zit je nu op je 5 maanden dippie
  A: Ik voel me hier hartstikke blij, maar ik vraag me af wat doe ik hier.
  B: Wil jij alles in gang zetten om hier te winnen
  A: Nee
  B: Streef je daar naar toe
  A: Nee
  B: Dan is dat in ieder geval niet je doel.
  In die trant ging het gesprek.
  Brian denkt dat hij na de Kooi in diverse toko's aan de slag kan als dj, rapper of gitarist.

  [ Bericht 51% gewijzigd door petraa op 26-06-2007 12:19:31 ]
  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
  pi_50856646

  De huishouding komt aangewandeld en ruikt de eierlucht al. Palma gaat verhaal halen bij Jaap. Jaap verdedigt zich door te zeggen dat hij is aangevallen door Elly met een fles Bacardi en hij zich moest verdedigen.
  Palma is woest en vraagt wie het moet opruimen. Jaap zegt laat lekker liggen morgen komt Elly weer.
  Palma draait door en haalt de kasten van Jaap leeg en gooit alles op zijn bed. Het kroos wordt van de grond gehaald en ook op het bed van Jaap gegooid. Lieke komt boven en zegt dat ze niet kan slapen van de herrie, Palma zegt dat Lieke het huis moet verlaten.
  Jaap weet de oplossing voor Palma: zet je piepstemmetje op en zeg tegen je meisjes komop we gaan naar huis.
  Jaap krijgt het vest van Herma en trekt het uitelkaar, Herma woest en gooit een emmer water en emmer naar Jaap toe. De huishouding vertrekt.
  Jaap krijgt telefoon in de private van Polo. En daarna gaat hij de rommel opruimen.
  De huishoudsters komen na een klein uurtje weer terug de villa in. En iedereen begint aan het ontbijt. Op Natasia na, die is ziek en ligt in bed.
  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
  abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  Forum Opties
  Forumhop:
  Hop naar:
  (afkorting, bv 'KLB')