abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 16 april 2007 @ 21:13:53 #1
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_48394489
Ok, een gebakken ei. Maar dat bedoel ik niet.

Ik had weinig in huis en geen zin om naar de winkel te gaan. Dus:

  • pasta koken (al dente)
  • teentje knoflook fijnhakken
  • olie in een pan, knoflook fruiten
  • gekookte pasta erbij
  • peper en zout erdoor
  • & een lepel rozenjam

  • beetje husselen, op je bord, en klaar.


    (...)

    Meer suggesties?
  • He's simple, he's dumb, he's the pilot.
    pi_48394700
    jonge capucijners, spekjes en een appeltje (voor de winteravonden)

    Appeltje schillen, in blokjes snijden. Spekjes uitbakken, capu's langzaam opwarmen....door elkaar en smullen maar
    Quinn Dexter
      maandag 16 april 2007 @ 21:24:38 #3
    53267 TC03
    Catch you on the flipside
    pi_48395074
    Gebakken ei.
    Ten percent faster with a sturdier frame
      maandag 16 april 2007 @ 21:35:49 #4
    16452 mhr-zip
    Fien addict
    pi_48395578
    Afhaal chinees.
    Iemand Fien soms gezien?
    pi_48395621
    1 zak garnalen (altijd in vriezer)
    2 diepvries thaise roerbakgroenten (altijd in vriezer)
    3 Woksaus (teriyaki, altijd in kast)
    4 eiermie (altijd in kast)

    Roerbakken 2 min, mie koken 5 minuten, klaar!
    I wear my sunglasses at night
    So I can, So I can
    Watch you weave then breathe your story lines
      maandag 16 april 2007 @ 21:37:48 #6
    87680 Mirel
    Mirel wil een bongophone.
    pi_48395686
    quote:
    Op maandag 16 april 2007 21:13 schreef Ringo het volgende:
    Ok, een gebakken ei. Maar dat bedoel ik niet.

    Ik had weinig in huis en geen zin om naar de winkel te gaan. Dus:

  • pasta koken (al dente)
  • teentje knoflook fijnhakken
  • olie in een pan, knoflook fruiten
  • gekookte pasta erbij
  • peper en zout erdoor
  • & een lepel rozenjam

  • beetje husselen, op je bord, en klaar.


    (...)

    Meer suggesties?
  • When all else fails, you always have delusion.
      maandag 16 april 2007 @ 21:40:23 #7
    6845 Ringo
    als een rollende steen
    pi_48395820
    quote:
    Op maandag 16 april 2007 21:37 schreef Mirel het volgende:

    [..]

    Smaakmaker, met de knoflook. Te koop in elke Turkse toko, erg lekker (ook op brood).
    He's simple, he's dumb, he's the pilot.
      maandag 16 april 2007 @ 21:41:52 #8
    87680 Mirel
    Mirel wil een bongophone.
    pi_48395884
    quote:
    Op maandag 16 april 2007 21:40 schreef Ringo het volgende:

    [..]

    Smaakmaker, met de knoflook. Te koop in elke Turkse toko, erg lekker (ook op brood).
    Mja, zoetigheid.
    When all else fails, you always have delusion.
    pi_48397861
    - macaroni
    - bruscetta (te koop bij de xenos, kruiden mix)
    - 1 ei
    - geraspte kaas

    Macaroni koken, op bord leggen.
    Ei rauw erdoor heen husselen, het stolt gelijk doordat de macaroni nog warm is.
    Bruscetta en kaas naar smaak toevoegen.

    Binnen tien minuten klaar, en lekker dat het is!
    Liever eigenwijs dan helemaal geen zelfvertrouwen.
    pi_48398016
    tvpee
    pi_48398474
    - pandanrijst
    - kipfilet
    - griekse yoghurt
    - komijn
    - rode paprika

    Rijst koken. Sausje maken van griekse yoghurt, (veel) komijn, beetje zout en een beetje olijfolie. Kipfilet in z'n geheel bakken. Eerst wat zout en peper er overheen strooien. Een paar minuutjes voordat de kipfilet klaar is de paprika in stukjes d'r bij gooien en meebakken. Rijst op bord, kipfilet met paprika erbij en sausje eroverheen

    (versimpeling van recept uit een Allerhande)
    Wel lekker blijven plakken hè?
    pi_48401089
    Koolvis a la Spacehamster:

    - 1 stuk koolvis (zo'n 100 gram)
    - 1 grote of 3 kleine teentjes knoflook
    - een halve tomaat
    - ketjap asin
    - sambal
    - citroensap

    Hak tomaat en knoflook aan stukjes.
    Doe tomaat en knof samen met een nog bevroren klont koolvis in een magnetronbestendig schaaltje.
    Giet er ketjap en citroensap naar smaak over
    "Nuke" het voor 3,5 minuten
    Sambal naar smaak erover en door elkaar husselen.
    Klaar!

    Gezond, lekker en licht.
    Variaties hier op is met een handje diepvriesgroentes erbij en/of een klontje pindakaas.
    ---Grtz---------Spacehamster-->
    Waarschuwing: Posts van deze user kunnen een hoog gehalte aan cynisme bevatten.
    pi_48401550
    Ingredienten:
  • Pasta
  • Rucola
  • Geitenkaas
  • Pesto
  • Pijnboompitten

    Bereidingstijd: ca. 10 minuten (afhankelijk van de kooktijd van de pasta)

    Pasta koken en pijnboompitten roosteren. Als de pasta klaar is, roer dan de geitenkaas (1 a 2 eetlepels per persoon), pesto (1 a 2 theelepels per persoon) en pijnboompitten er doorheen. Serveer het mengsel op een bedje van rucola. Eventueel op smaak brengen met wat zwarte peper.
  •   dinsdag 17 april 2007 @ 00:20:56 #14
    22851 Erosjuhhh
    Blijven dromen schatjuh
    pi_48402639
    - half pak spaghetti
    - pak shoarma (hangt er vanaf moet heoveel personen je bent)
    - blik champignonsoep
    - 1 prei

    bak de shoarma en kook de spaghetti al dente
    als dit beide klaar is gooi je de gesneden prei (beetje groen mag er nog bij. niet teveel!) en het blik champignonsoep en de shoarma bij de afgegoten pasta in de pan en zet weer op het vuur
    zorg dat het tegen kookpunt aan komt weer et voila


    beetje peper er nog over heen (vers gemalen)


    Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
      dinsdag 17 april 2007 @ 00:27:12 #15
    145090 HenkBenzinetank
    Toegevoegde waarde
    pi_48402799
    2 eieren
    1/2 bol mozarella
    1 tomaat
    basilicum
    peper
    zout

    breek de eieren in een pan, tief er de tomaat in plakjes op, mozarellla erover, basilicum, peper zout, bakken, evt brood eronder, evt ketchup erover en bunkeren
    pi_48505510
    tvp
    pi_48510032
    Kaas op een boterham, boterham in pan, beide kantjes bakken, eten.

    Pasta koken, afgieten, met slagroom nog ff doorverwarmen, geraspte kaas, zout en peterselie erdoor, eten.

    Rijst koken. Ondertussen vlees, knoflook en uitje snijden. Snel wokken, peultjes erbij. Sojasaus of oestersaus erover gooien. Eten.
    Sweet and innocent...
    pi_48510072
    quote:
    Op dinsdag 17 april 2007 00:20 schreef Erosjuhhh het volgende:
    - half pak spaghetti
    - pak shoarma (hangt er vanaf moet heoveel personen je bent)
    - blik champignonsoep
    - 1 prei

    bak de shoarma en kook de spaghetti al dente
    als dit beide klaar is gooi je de gesneden prei (beetje groen mag er nog bij. niet teveel!) en het blik champignonsoep en de shoarma bij de afgegoten pasta in de pan en zet weer op het vuur
    zorg dat het tegen kookpunt aan komt weer et voila


    beetje peper er nog over heen (vers gemalen)


    Shoarma, champignonsoep en prei, hoe bedenk je 't.
    Sweet and innocent...
    pi_48510080
    Witte rijst en een blik gehaktballen in satésaus.
    pi_48510082
    Chinees halen, slotje.
    Geef mij maar Amsterdam
    pi_48510083
    rijst
    gehakt lekker kruiden
    hussel de bak
    uitje erbij, en dan een pakje ossestaartsoep, iets minder water erbij dan normaal bij de soep
    en klaar is het en tis echt heerlijk!
    //Jij bent een user waar er meer van zouden moeten zijn, zhe devilll // Ik dacht dat je schreef Hitler ofzo//Huillie is mine!
    pi_48510153
    quote:
    Op maandag 16 april 2007 21:37 schreef Mirel het volgende:

    [..]

    Jam?
    pi_48510162
    quote:
    Op donderdag 19 april 2007 18:54 schreef ikwilookwatzeggen het volgende:
    Witte rijst en een blik gehaktballen in satésaus.
    Beter idee: diepvriessateetjes!
    Dingen kosten ook nog 's niets...
    Sweet and innocent...
    pi_48510177
      donderdag 19 april 2007 @ 20:02:53 #25
    131066 scrub_nurse
    ik denk dat ik denk, denk ik..
    pi_48512728
    quote:
    Op maandag 16 april 2007 23:47 schreef chibibo het volgende:
    Ingredienten:
  • Pasta
  • Rucola
  • Geitenkaas
  • Pesto
  • Pijnboompitten

    Bereidingstijd: ca. 10 minuten (afhankelijk van de kooktijd van de pasta)

    Pasta koken en pijnboompitten roosteren. Als de pasta klaar is, roer dan de geitenkaas (1 a 2 eetlepels per persoon), pesto (1 a 2 theelepels per persoon) en pijnboompitten er doorheen. Serveer het mengsel op een bedje van rucola. Eventueel op smaak brengen met wat zwarte peper.
  • das ook mijn favoriet!! behalve dan dat ik geen geitekaas maar parmesan gebruik
    pi_48512783
    kant en klare zuurkool-ovenschotel van de AH
    Was ik maar rijk en niet zo gelukkig.
    pi_48523718
    quote:
    Op donderdag 19 april 2007 20:02 schreef scrub_nurse het volgende:
    das ook mijn favoriet!! behalve dan dat ik geen geitekaas maar parmesan gebruik
    Kijk, iemand met smaak! Binnenkort zal ik het ook eens met parmezaan proberen.
      donderdag 19 april 2007 @ 23:57:52 #28
    147919 Badmintonner
    The world is mine...
    pi_48524038
    quote:
    Op dinsdag 17 april 2007 00:20 schreef Erosjuhhh het volgende:
    - half pak spaghetti
    - pak shoarma (hangt er vanaf moet heoveel personen je bent)
    - blik champignonsoep
    - 1 prei

    bak de shoarma en kook de spaghetti al dente
    als dit beide klaar is gooi je de gesneden prei (beetje groen mag er nog bij. niet teveel!) en het blik champignonsoep en de shoarma bij de afgegoten pasta in de pan en zet weer op het vuur
    zorg dat het tegen kookpunt aan komt weer et voila


    beetje peper er nog over heen (vers gemalen)


    Begrijp ik nou goed dat je bij elkaar gooit??
    Van der Sar, blijf!
      vrijdag 20 april 2007 @ 06:04:35 #29
    269 vats
    Live life to the max!
    pi_48527589
    quote:
    Op maandag 16 april 2007 21:13 schreef Ringo het volgende:
    Ok, een gebakken ei. Maar dat bedoel ik niet.

    Ik had weinig in huis en geen zin om naar de winkel te gaan. Dus:

  • pasta koken (al dente)
  • teentje knoflook fijnhakken
  • olie in een pan, knoflook fruiten
  • gekookte pasta erbij
  • peper en zout erdoor
  • & een lepel rozenjam

  • beetje husselen, op je bord, en klaar.
  • Ik mis:

    Groenten
    Vlees/Vis

    kortom geen maaltijd dus
    pi_48527798
    Ham snipperen en bakken knof, een uitje, champ's en eventueel courgette.
    Bakje boursin of roomculinaire er door (maar net wat ik in huis heb)
    Pasta erbij.
    Klaar.

    (15 minuutjes)
    Alleen met zelfspot kun je overleven...
    pi_48528050
    quote:
    Op donderdag 19 april 2007 23:48 schreef chibibo het volgende:

    [..]

    Kijk, iemand met smaak! Binnenkort zal ik het ook eens met parmezaan proberen.
    Ik doe hetzelfde maar dan met boursin
    http://elinhuijboom.punt.nl/
    wanna rub mah puppeh?!
    pi_48528174
    Pan rijst koken.
    2 bouillionblokjes in een wok flikkeren.
    Kopje water erbij.
    Ui snipperen en in de wok.
    Wortel in stukjes snijden en in de wok.
    Taugé in de wok.
    Brocolli in de wok.
    Beetje laten pruttelen.
    Kipfilet in stukjes snijden.
    Wat kipkruiden over de kipfilet flikkeren.
    Stukjes kip in een andere pan ff vlug aanbakken.
    Intussen is die groenteshit in de wok wel redelijk klaar, dus aan de kant schuiven rondom.
    Kipfilet in het midden van de wok mikken en af bakken zegmaar.
    Rijst op je bord mikken.
    Zooi uit de wok op je bord mikken.

    Is wel een best zout gerecht gezien de bouillonblokjes, maar wel erg lekker, de bouillon trek in de wortel en shit enzo.

    Het lijkt veel werk, maar in de tijd dat de pan met rijst klaar is (die moet immers 15 minuten staan zegmaar), is de rest ook klaar.

    Eventueel ken je nog een omeletje bakken en die eroverheen mikken.
    Met sambal uiteraard.

    De oude oude layout was veel beter!!
    vosss is de naam,
    met dubbel s welteverstaan.
    pi_48532655
    Doner kip reepjes van AH, roerbakken, gele en rode paprika in reepjes erbij, nog even roerbakken, lepel creme fraiche erbij, paar seconden pruttelen, en klaar is Wendy
      vrijdag 20 april 2007 @ 11:57:28 #34
    22851 Erosjuhhh
    Blijven dromen schatjuh
    pi_48534890
    quote:
    Op donderdag 19 april 2007 18:54 schreef Innocence het volgende:

    [..]

    Shoarma, champignonsoep en prei, hoe bedenk je 't.
    quote:
    Op donderdag 19 april 2007 23:57 schreef Badmintonner het volgende:

    [..]

    Begrijp ik nou goed dat je bij elkaar gooit??
    probeer t eens.. verbazinglekker!
    Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
    pi_48546687
    Ingredienten:
  • Kipfilet
  • Bamigroenten
  • Mie nestjes
  • Kerrie
  • Gember
  • Ketjap

    Bereidingswijze:
    1. Snij de kipfilet in stukjes en doe ze in een wok, beetje aanbraden.
    2. Ondertussen water koken.
    3. Gember & Kerrie over de kipfilet strooien.
    4. Als het water kookt, mie erbij doen (ongeveer 10 minuten laten koken).
    5. Bamigroenten bij de kipfilet doen.
    6. De mie afgieten en in de wok doen.
    7. Ketjap eroverheen doen.

    En klaaaar is je bami Erg lekker.
  • pi_48559839
    - Pasta
    - Spinazie
    - Boursin
    - Gerookte zalm

    1- Pasta koken
    2- Spinazie + boursin + gerookte zalm opwarmen.


    Kan ook met spekjes en/of broccoli, dan moet je de spekjes nog bakken en de broccoli koken.
    Geluk duurt je leven lang.
    pi_48561663
    Nog een vlugge:

    Bak in koekepan 1 een flinke omelet. Bak in koekepan 2 een berg groentes (uien, champignons, courgette, paprika, eventueel wat reepjes ham er over heen).

    Leg omelet op bord, schep groentes er op, geraspte kaas er over en dubbel vouwen!

    Heerlijk, snel en voedzaam!
    Alleen met zelfspot kun je overleven...
    pi_48562091
    Rijst koken
    Pak gehakt bakken, witte bonen in tomatensaus erbij, ketchup, 4 eetlepels suiker en wat chilisaus erin.
    なんだっけ
    pi_48571915
    Goedkoop tropisch visje snel bakken en beetje in stukjes hakken
    Mosterd en creme fraiche mengen
    Wrap in de magnetron gooien
    Alles met een blaadje sla in de wrap en eten!

    Sweet and innocent...
    pi_48572091
    Deze is ook dope.
    Gehakt rullen, witte bonen in tomatensaus en een gesneden prei toevoegen. Klaar.
    pi_48572714
    Nog 1 (tjeezus ik kook wel vaak makkelijk): 2 liter water opzetten met bouillonblokjes, een paar ons gehaktballetjes draaien en bakken en bij de bouillon gooien, zakje soepgroente uit de diepvries erdoor en wat vermecelli. Klaar. Soep met ballen. Stokbroodje kruidenboter erbij en huppa! Eten!
    Alleen met zelfspot kun je overleven...
    pi_48573550
    Kip in kleine stukjes snijden en marineren in mojo-marinade, versgeperste knoflook en stukjes gember toevoegen. Kip krokant bakken en door wat water toe te voegen een heerlijk sausje maken.

    Portie peultjes kort koken, opdat deze lekker groen en knapperig blijven en serveren met een klontje roomboter erdoorheen en zwarte peper.
    Hierbij rijst naar keuze (zilvervlies-, vruchten-, pandan-, whatever) waarover je een beetje saus giet.

    Het geheel bestrooien met wat versgehakte koriander.

    Smullen!

    Je bent echt heel snel klaar als je de kip een dag van tevoren al in de marinade deponeert.
    I don't like your jerk-off name. I don't like your jerk-off face. I don't like your jerk-off behavior, and I don't like you, jerk-off. Do I make myself clear?
      zaterdag 21 april 2007 @ 16:37:32 #43
    115121 Arizona
    Zeg maar Arißona
    pi_48574256
    Andijviestamppot

    Ingrediënten:
    - 1 pak aardappelpureepoeder, beetje melk en beetje water
    - 1 zak voorgesneden rauwe andijvie
    - 1 bakje spekjes
    - beetje nootmuskaat

    Spekjes in de pan gooien. Vervolgens het water / de melk voor de aardappelpuree opzetten. Zodra deze tegen de kook aan is, het aardappelpureepoeder er doorheen roeren. Beetje nootmuskaat erbij. Dan de andijvie erdoor mengen en als je daarmee klaar bent zijn de spekjes goed uitgebakken en meng je die er doorheen.

    Benodigde tijd: 10 minuten , het kost minder tijd dan een pizza in de oven mikken! En het is zoooo lekker .
    You won't be lost, hurt, tired or lonely - Something beautiful will come your way
      zaterdag 21 april 2007 @ 17:00:41 #44
    43493 numero_uno
    Dat zei je ja!
    pi_48574836
    quote:
    Op zaterdag 21 april 2007 00:03 schreef Geluk het volgende:
    - Pasta
    - Spinazie
    - Boursin
    - Gerookte zalm

    1- Pasta koken
    2- Spinazie + boursin + gerookte zalm opwarmen.


    Kan ook met spekjes en/of broccoli, dan moet je de spekjes nog bakken en de broccoli koken.
    Hey das mijn gerecht maar doe m zelf altijd met spekjes

    Daarnaast deze:
    Ingrediënten
    - aardappelpartjes
    - spekjes
    - andijvie

    Bereidingswijze

    - flikker alles bij elkaar in de wok

    - I'm buttwalking... is that a crime? -
    -Never underestimate the predictability of stupidity-
      zaterdag 21 april 2007 @ 17:25:52 #45
    21704 SHE
    Shaven, not furred
    pi_48575371
    quote:
    Op donderdag 19 april 2007 18:57 schreef skiczukie het volgende:
    [afbeelding]
    Geniaal.
    Ik heb er mijn studie jaren op geleefd
    Nu nog zie ik het als de ultieme traktatie, zo'n blik open te rukken en de shizzle gewoon koud op te lepelen.
    pi_48575419
    quote:
    Op zaterdag 21 april 2007 17:25 schreef SHE het volgende:

    [..]

    Geniaal.
    Ik heb er mijn studie jaren op geleefd
    Nu nog zie ik het als de ultieme traktatie, zo'n blik open te rukken en de shizzle gewoon koud op te lepelen.
      zaterdag 21 april 2007 @ 17:57:32 #47
    45 SiGNe
    Uitspraak: Sign
    pi_48576140
    quote:
    Op zaterdag 21 april 2007 00:03 schreef Geluk het volgende:
    - Pasta
    - Spinazie
    - Boursin
    - Gerookte zalm

    1- Pasta koken
    2- Spinazie + boursin + gerookte zalm opwarmen.


    Kan ook met spekjes en/of broccoli, dan moet je de spekjes nog bakken en de broccoli koken.
    Hmm..da's ook nog een optie, met zalm..
    Ik maak het altijd met gehakt:
    Pasta (macaroni) koken
    gehakt rullen
    uitje snipperen
    Spinazie erbij
    boursin erdoor
    pasta afgieten en bij het gehakt/spinazie doen
    Zelf gooi ik er vaak ook nog geraspte kaas door en soms doe ik het in een ovenvaste schaal met kaas eroverheen en dan nog even laten gratineren.
    Ook zo'n typisch studentengerechtje, er moet heel wat fout gaan wil het echt mislukken en het is in no time klaar.
    pi_48586487
    quote:
    Op zaterdag 21 april 2007 00:03 schreef Geluk het volgende:
    - Pasta
    - Spinazie
    - Boursin
    - Gerookte zalm

    1- Pasta koken
    2- Spinazie + boursin + gerookte zalm opwarmen.


    Kan ook met spekjes en/of broccoli, dan moet je de spekjes nog bakken en de broccoli koken.
    En de pijnboompitjes niet vergeten! Je hebt trouwens ook spinazie met boursin van Iglo.
    Alleen mensen zonder fantasie vluchten in de realiteit
      zondag 22 april 2007 @ 00:44:48 #49
    45 SiGNe
    Uitspraak: Sign
    pi_48587333
    quote:
    Op zondag 22 april 2007 00:09 schreef Cyan het volgende:

    [..]

    En de pijnboompitjes niet vergeten! Je hebt trouwens ook spinazie met boursin van Iglo.
    Klopt, erg lekker maar ook niet bij elke supermarkt te koop, C1000 en Jumbo hebben het wel maar Albert Heijn en super de boer weer niet...
    pi_48593123
    quote:
    Op zondag 22 april 2007 00:44 schreef SiGNe het volgende:

    [..]

    Klopt, erg lekker maar ook niet bij elke supermarkt te koop, C1000 en Jumbo hebben het wel maar Albert Heijn en super de boer weer niet...
    Nee klopt! Maar dan kan je natuurlijk altijd Boursin cuisine gebruiken Alhoewel dat weer niet te vinden is hier bij de C1000
    Alleen mensen zonder fantasie vluchten in de realiteit
    pi_48630209
    quote:
    Op maandag 16 april 2007 21:13 schreef Ringo het volgende:
    Ok, een gebakken ei. Maar dat bedoel ik niet.

    Ik had weinig in huis en geen zin om naar de winkel te gaan. Dus:

  • pasta koken (al dente)
  • teentje knoflook fijnhakken
  • olie in een pan, knoflook fruiten
  • gekookte pasta erbij
  • peper en zout erdoor
  • & een lepel rozenjam

  • beetje husselen, op je bord, en klaar.


    (...)

    Meer suggesties?
  • Nij het lezen van de TT wilde ik dus dit recept gaan tikken. Nou ja, zonder jam en met veeeeel meer knof en een piezelbeetje chilivlokken enmisschien basilicum of peterselie of wat je maar hebt liggen aan verse kruiden..... Als je dit gezonder wilt maken kun je er een paar handen spinazieblaadjes door gooien, even snel slinken, klaar!
    pi_48630417
    quote:
    Op zaterdag 21 april 2007 17:00 schreef numero_uno het volgende:

    [..]

    Hey das mijn gerecht maar doe m zelf altijd met spekjes

    Daarnaast deze:
    Ingrediënten
    - aardappelpartjes
    - spekjes
    - andijvie

    Bereidingswijze

    - flikker alles bij elkaar in de wok

    Lijkt me niet iets wat je per ongeluk in huis hebt, maar dan nog zou ik er andijviestampot van maken.

    Aardappels koken, ondertussen spekjes bakken. Kaas in blokjes snijden.
    Aardappels met spekvet en kaas fijnstampen of mixen en andijvie erdoor.
    Sweet and innocent...
    pi_48635951
    quote:
    Op donderdag 19 april 2007 18:57 schreef skiczukie het volgende:
    [afbeelding]
    met knakworsten en sambal
    It is not down on any map; true places never are.
    CRE / Creatief met een Duim
      maandag 23 april 2007 @ 17:22:43 #54
    105888 renzell
    Ik wil alleen maar zwemmen.
    pi_48639054
    Pasta koken (fusili, of, voor een snellere versie: macaroni).
    Ondertussen ui en knoflook snijden plus fruiten.
    Flikker er een blik tomatenblokjes bij.
    Flikker er (onder goed doorroeren) 1 of 2 pakjes geraspte (liefst oude) kaas bij.
    Gooi er een scheut wodka doorheen en dan heel erg veel verse peper uit de molen.

    Tijd: 8 minuten.


    Zelfde geldt voor de traditionele pasta met groenten natuurlijk. Zakje Italiaanse groenten, gehakt, pasta, ui, knoflook en een pot Heinz pastasaus (die romige). Zakje pasta koken en ondertussen de ui plus knoflook snijden en fruiten. Flink zout en peper erbij. Dan het gehakt en als dat gaar is de groenten meebakken.

    Tijd: wederom 8 minuten (de kooktijd van de pasta).

    Oké, oké, 10 minuten met afgieten en opscheppen erbij.
    pi_48643956
    Ok, een hele korte:

    Warm een paar wraps op, zodat ze goed vouwbaar zijn. Gooi gehakt in de pan, bak het tot het gaar is, gooi er wat Cajun-kruiden doorheen en wat uitjes. Snij 2 tomaten (het natte kan je eruit laten), en een stuk komkommer in stukjes. Gooi nu snel de tomaat en komkommer erbij en roer er een beetje knoflooksaus doorheen (hoeft niet als je niet van knoflook houdt. Doe een beetje in de wrap, strooikaas erover, wrap dichtvouwen en smullen maar!

    (tevens tvp, altijd handig, korte recepten!)
    pi_48657324
    quote:
    Op zaterdag 21 april 2007 00:03 schreef Geluk het volgende:
    - Pasta
    - Spinazie
    - Boursin
    - Gerookte zalm

    1- Pasta koken
    2- Spinazie + boursin + gerookte zalm opwarmen.


    Kan ook met spekjes en/of broccoli, dan moet je de spekjes nog bakken en de broccoli koken.
    Lijkt me lekker. Maar dacht altijd dat spinazie met zalm echt niet goed was en dus niet meer mocht??
    pi_48657535
    quote:
    Op dinsdag 24 april 2007 09:03 schreef Pau100 het volgende:

    [..]

    Lijkt me lekker. Maar dacht altijd dat spinazie met zalm echt niet goed was en dus niet meer mocht??
    Alles mag.

    Geloof dat ze daar alweer op teruggekomen zijn. Er zijn zoveel recepten met zalm en spinazie te vinden. Ik denk dat je het misschien alleen niet elke dag moet eten.
    Sweet and innocent...
    pi_48659157
    kipfilet in stukken hakken wat ui champignonnetjes en knoflook erbij, ciabatta in de oven flikkeren, zooi erin tyfen, kaas eroverheen en weer ff in de oven om de kaas te laten smelten
    http://elinhuijboom.punt.nl/
    wanna rub mah puppeh?!
      dinsdag 24 april 2007 @ 11:39:39 #59
    70076 Alicey
    Miss Speedy
    pi_48661573
    tvp
    pi_48661770
    quote:
    Op zaterdag 21 april 2007 01:15 schreef Tezz het volgende:
    Nog een vlugge:

    Bak in koekepan 1 een flinke omelet. Bak in koekepan 2 een berg groentes (uien, champignons, courgette, paprika, eventueel wat reepjes ham er over heen).

    Leg omelet op bord, schep groentes er op, geraspte kaas er over en dubbel vouwen!

    Heerlijk, snel en voedzaam!
    Deze kan je ook maken met kant en klare pannenkoeken ipv een omelet. Erg lekker em supersnel .
      dinsdag 24 april 2007 @ 11:49:27 #61
    70076 Alicey
    Miss Speedy
    pi_48661922
    Wraps verwarmen. In de koekenpan ui fruiten, vervolgens kort hutenkase en tonijn daarin verwarmen. Olie zoveel mogelijk afgieten en samen met een flinke hoeveelheid sla op de wraps doen.
    pi_48667904
    ik heb gisteren penne met boursin, spinazie, kip en kaas erover gemaakt. Geroosterde pijnboompitjes erover en tadaa!!
    Het enige nadeel vindt ik dat als je kaassaus maakt dat dan je mond zo gortdroog aanvoelt (vooral je tanden). Hoe kan dat? En waarom heb ik dat nooit als ik zo'n iglo start maaltijd koop met kaassaus?
    Doe ik iets verkeerd of is dat bij anderen ook zo?
    Je bent nooit te oud om te leren....toch?
      woensdag 25 april 2007 @ 23:29:13 #63
    150152 Queen_Bee
    See ya in another life, brotha
    pi_48724312


    =



    =

    I'm super sonic man
    Do you wanna buy a rocket
    pi_48744473
    Ziet er simpel maar heerlijk uit Queen_bee ik zou er zelf nog wat gehakt bij doen
    pi_48745008
    quote:
    Op donderdag 26 april 2007 17:07 schreef Wooldoor het volgende:
    Ziet er simpel maar heerlijk uit Queen_bee ik zou er zelf nog wat gehakt bij doen
    En wat groenten
      donderdag 26 april 2007 @ 17:42:50 #66
    150152 Queen_Bee
    See ya in another life, brotha
    pi_48745509
    Ik ben vegetarier, maar ik wil er wel wat gehakt bij painten hoor
    I'm super sonic man
    Do you wanna buy a rocket
    pi_48745843
    quote:
    Op woensdag 25 april 2007 23:29 schreef Queen_Bee het volgende:
    [afbeelding]

    =

    [afbeelding]

    =

    pi_48750470
    quote:
    Op zaterdag 21 april 2007 16:37 schreef MaLo het volgende:
    Andijviestamppot

    Ingrediënten:
    - 1 pak aardappelpureepoeder, beetje melk en beetje water
    - 1 zak voorgesneden rauwe andijvie
    - 1 bakje spekjes
    - beetje nootmuskaat

    Spekjes in de pan gooien. Vervolgens het water / de melk voor de aardappelpuree opzetten. Zodra deze tegen de kook aan is, het aardappelpureepoeder er doorheen roeren. Beetje nootmuskaat erbij. Dan de andijvie erdoor mengen en als je daarmee klaar bent zijn de spekjes goed uitgebakken en meng je die er doorheen.

    Benodigde tijd: 10 minuten , het kost minder tijd dan een pizza in de oven mikken! En het is zoooo lekker .
    das ook mijn simpel maar o zo lekker-recept.
    Ik doe alleen geen nootmuskaat erdoor, maar wel een vers tomaatje (sap en pitjes weggooien) tegelijk met de andijvie, en tot slot een enorme berg geraspte Old Amsterdam eroverheen. Mjammm..!
    pi_48751476
    vlees naar keuze (in hapklare brokken) in wok gooien. groente naar keuze erbij gooien. rijst (uit de koelkast) erbij gooien. goed veel surinaamse sambal er door. klaar!

    en het liefst schraap ik de half aangebrande meuk uit de wok en gooi ik dat er ook bij.
    pi_48791466
    Aardappels koken en stampen, spekjes bakken, spinazie a la creme opwarmen. Aardappels stampen en husselen met de rest. Ook lekker met nog wat zongedroogde tomaatjes en boursin er doorheen.
    Liever eigenwijs dan helemaal geen zelfvertrouwen.
    pi_48854447
    tvp, moet koken van de week
    pi_48857189
    2 eieren
    een grote rode 'supermarkt' peper
    2 plakken brood.
    boter

    Snij de peper in dunne plakjes. Smelt de boter en roer de peper door de eieren. Gooi het ei/ peper mengsel in een koekepannetje Bak de eieren.
    Draai het ei om als het aan de bovenkant gestold is. Bak de andere kant bruin.
    Snij het ei door de helft en doe het op de twee plakken brood.
    Eet smakelijk.
      maandag 30 april 2007 @ 17:56:31 #73
    159199 Rickocum
    LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
    pi_48866832
    jullie houden wel érg van pasta.
      maandag 30 april 2007 @ 22:42:28 #74
    126620 Krln
    Belg in Breda
    pi_48874586
    2 boterhammen open leggen, witte bonen in tomatensaus erop leggen, plakje kaas erop, 15 min in de oven. lekker en ook anti kater!

    totrilla insmeren met philadelphia bieslook, rucola erop, gerookte zalm erbij, dichtrollen, opeten

    viscuisine broccoli kaas in magnetron, pasta koken, vis fijnprakken en door pasta husselen
      dinsdag 1 mei 2007 @ 17:17:12 #75
    37895 Sharkdoggie
    Made of chocolate
    pi_48894932
    Mijn favo (en meest foute) gerecht:

    +
    50 min. in de oven op 200 graden.
    Op zondag 29 augustus 2004 03:57 schreef nikky het volgende:
    *drukt Sharkdoggie stevig tegen haar boezum aan en kroelt een beetje in zijn haren*
      dinsdag 1 mei 2007 @ 17:32:25 #76
    159199 Rickocum
    LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
    pi_48895452
    OOOOHH die griekse da's mijn favoriet!
    pi_48895568
    kmoet zeggen, kvind de meeste gerechten hier niet simpel, laat staan snel..
    wat zijn dan nog niet simpele en snelle gerechten, die je in je eentje eet?
    ..
      dinsdag 1 mei 2007 @ 17:43:26 #78
    37895 Sharkdoggie
    Made of chocolate
    pi_48895774
    quote:
    Op dinsdag 1 mei 2007 17:36 schreef Frankvbr het volgende:
    kmoet zeggen, kvind de meeste gerechten hier niet simpel, laat staan snel..
    wat zijn dan nog niet simpele en snelle gerechten, die je in je eentje eet?
    Wat vind jij een snelle simpele gerecht?
    Op zondag 29 augustus 2004 03:57 schreef nikky het volgende:
    *drukt Sharkdoggie stevig tegen haar boezum aan en kroelt een beetje in zijn haren*
    pi_48897052
    Ovenschotel, voor 4 personen.

    Oven voorverwarmen op 200 gr.

    In een ingevette ovenschaal laagjes maken van :

    In stukjes gesneden ui mengen met een pond rundergehakt, peper en zout
    Dan een groente uit pot (uitgelekt) naar keuze (worteltjes, doperwtjes, peultjes, boontjes etc etc) erbovenop.
    Blik champignon-crème soep eroverheen verdelen
    Peper erover strooien
    Aardappelschijfjes uit de diepvries erover heen verdelen, geraspte kaas erover en eventueel wat zout.

    Een uur! in de oven.
    Klaar, niks meer aan doen.

      dinsdag 1 mei 2007 @ 18:32:47 #80
    21321 IAMUSEMUSE
    It's You That I Adore!
    pi_48897154
    The human heart feels things the eyes cannot see, and knows what the mind cannot understand..
    pi_48897733
    quote:
    Op dinsdag 1 mei 2007 17:43 schreef Sharkdoggie het volgende:
    Wat vind jij een snelle simpele gerecht?
    een pizza is snel

    nee maar als je nou een variatie maakt op een spaghetti ofzo, of je gooit snel wat verschillende dingen bij elkaar. stokbrood in de oven, groenten in de magnetron, en je kan snel eten. En daar dus variatie's op.
    Maar hier boven zie ik een ovenschotel.. een uur in de oven.. dat is toch niet snel meer :p
    en als je iets van 10 verschillende ingredienten gebruikt die je nog moet snijden en alles, dan is dat ook niet echt snel.
    Kheb net doperwten in de oven gegooid, 2 slavinken in de pan, en een pan met gebakken aardappels. Was best snel klaar, sneller dan bovenstaande gerechten zoiezo :p
    ..
      dinsdag 1 mei 2007 @ 18:58:49 #82
    37895 Sharkdoggie
    Made of chocolate
    pi_48897923
    Okay, dan ga ik voor de wentelteefjes.
    Op zondag 29 augustus 2004 03:57 schreef nikky het volgende:
    *drukt Sharkdoggie stevig tegen haar boezum aan en kroelt een beetje in zijn haren*
      dinsdag 1 mei 2007 @ 19:04:48 #83
    89728 Plastic_Power
    Vegetable rights & peace
    pi_48898120
    Geniaal topic dit
    Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
    pi_48901959
    Hedenavond gemaakt (snel, voedzaam en makkelijk):

    Kluts drie eieren met melk, geraspte kaas en wat kruiden (peterselie, rozemarijn, thijm, basilicum)
    Bak in een wok snel een paar groentes in stukjes (ik pak meestal uien, champ's, courgette, paprika)
    met wat aardappelschijfjes.
    Eimengselprutje erover gieten en goed laten garen.
    Omdraaien vereist enige oefening maar het lukt wel. Andere kant dus ook bruinbakken en ff door laten garen.
    Iets af laten koelen voordat je het eet want anders valt je tortilla uit elkaar.

    Tortilla dus.

    Jammie!
    Alleen met zelfspot kun je overleven...
    pi_48917184
    quote:
    Op dinsdag 1 mei 2007 17:17 schreef Sharkdoggie het volgende:
    Mijn favo (en meest foute) gerecht:

    [afbeelding] + [afbeelding]
    50 min. in de oven op 200 graden.
    Snel?
    Sweet and innocent...
    pi_48917318
    [i]1[/1]
    Nodig:
    - Pasta (tagiatella)
    - Pesto (Gernovese)
    - Zureroom
    - Gorgonzola

    Bereidingswijze:
    Laat wat water koken en gooi hier de pasta in. Snij de Gogonzola in stukjes en gooi ze in een pan, warm deze op. hierbij gooi je een bakje zureroom voor warme gerechten bij. 2 theelepels Pesto en dit warm maken zodat het 1 saus wordt.

    Gooi de paste op je bord, saus er overheen en nog misschien wat extra pesto! Heerlijk!

    [i]1[/1]
    Nodig:
    - Pasta (tagiatella)
    - Pesto (Gernovese)
    - Zureroom
    - Bosui
    - Gerooktezalm
    - Wittewijn

    Bereidingswijze:
    Laat wat water koken en gooi hier de pasta bij in. Sij de rest van de ingredienten in kleine stukjes behalve de zureroom, wittewijn en pesto Als de pasta klaar is gooi je alles in de pan. Nadat je de pasta hebt afgegoten. Dus de gesneden stukjes gaan de pan in. Een paar theelepels pesto, alle zureroom en 2 scheuten wittewijn. Eten maar!

    [ Bericht 19% gewijzigd door Stienn op 02-05-2007 09:59:15 ]
    pi_48917338
    - 2 courgettes
    - zoveel knoflook als je wilt
    - beetje meel
    - tagliatelli
    - gerookte zalm
    - slagroom
    - cayennepeper

    Tagliatelli koken.
    Knoflook klein snijden en courgettes raspen, samen in pan gooien en even laten staan, slagroom erbij(koksroom ofzo is ook goed, beetje meel erbij zodat de saus dik genoeg is, zout en cayennepeper erbij en klaar!
    Taglialtelli en saus op je bord , eten samen met zalm, echt heel lekker en binnen een minuut of 20 klaar(hoe sneller je kunt raspen, hoe sneller je klaar bent, dat duurt nl het langst)

    (AH heeft wel pijnboompitjes)
    Cut brownies in squares
    Godfather of sticky food
      woensdag 2 mei 2007 @ 10:05:08 #88
    84328 Lllaura
    painting pictures
    pi_48917974
    quote:
    Op zaterdag 21 april 2007 16:37 schreef MaLo het volgende:
    Andijviestamppot

    Ingrediënten:
    - 1 pak aardappelpureepoeder, beetje melk en beetje water
    - 1 zak voorgesneden rauwe andijvie
    - 1 bakje spekjes
    - beetje nootmuskaat

    Spekjes in de pan gooien. Vervolgens het water / de melk voor de aardappelpuree opzetten. Zodra deze tegen de kook aan is, het aardappelpureepoeder er doorheen roeren. Beetje nootmuskaat erbij. Dan de andijvie erdoor mengen en als je daarmee klaar bent zijn de spekjes goed uitgebakken en meng je die er doorheen.

    Benodigde tijd: 10 minuten , het kost minder tijd dan een pizza in de oven mikken! En het is zoooo lekker .
    Andijviestamppot.


    Tomatensaus zonder koken

    Ingredienten: (officieel voor 4 pers., maar wij krijgen het met z'n tweeen op).
    500 gram rijpe pomodori / pruimtomaten
    1 grote handvol verse basilicumblaadjes
    5 el extra vergine olijfolie
    115 g ricotta salata, in blokjes (die kan ik nergens vinden, dus gebruik ik gewone ricotta. Die is wel een stuk zachter (dus van blokjes blijft weinig over) en minder zout)
    1 teen knoflook, uit de knijper (twee is ook lekker!)
    zout en gemalen zwarte peper
    grofgeschaafde Pecorino, bij het serveren.

    Hak de pomodori in grove stukken en verwijder de kernen en de pitjes.
    Scheur de basilicumblaadjes.
    Doe alle ingredienten (behalve de kaas) in een schaal, voeg zout en peper naar smaak toe en roer goed. Dek de schaal af en laat hem 1-2 uur op kamertemperatuur staan (nog nooit gedaan).
    Proef of er meer kruiden aan de saus toegevoegd moeten worden en meng het met de warme, versgekookte pasta van je keuze (erg lekker met eierspaghetti).
    Dien op en geef er geschaafde Pecorino bij (dit vergeet ik altijd...)
    Kleine en domme mensen beleven niets, maar de sterken, van wie veel verwacht wordt, moeten van allerlei doormaken, opdat ze hun krachten leren kennen en gebruiken.
      woensdag 2 mei 2007 @ 10:06:31 #89
    133629 Mauro
    Powered by Apple ©
    pi_48918005
    0900-belpizza
      woensdag 2 mei 2007 @ 10:28:14 #90
    105262 Peder
    Pardon my French,Im Dutch
    pi_48918597
    Champignonnetjes, paprika en knoflookje snijden.
    Spekreepjes bakken, op het laatst champi's, paprika
    en knoflook erbij mieteren! Blik Bruine bonen erbij
    en heel even laten koken.

    Peper en zout naar smaak erbij...
    KLAAR !! (bereidingstijd <= 10 min.)
    The best sex is suprise sex! ... unless you're in prison.
    Definition of a slut: A girl who tries wearing a tampon, but it keeps falling out!
      woensdag 2 mei 2007 @ 14:21:42 #91
    37895 Sharkdoggie
    Made of chocolate
    pi_48926199
    quote:
    Op woensdag 2 mei 2007 09:30 schreef Innocence het volgende:

    [..]

    Snel?
    Snelle handeling. In de tussentijd kan je douchen, film kijken of een uur lang fokken. Ideaal voor luie personen.
    Op zondag 29 augustus 2004 03:57 schreef nikky het volgende:
    *drukt Sharkdoggie stevig tegen haar boezum aan en kroelt een beetje in zijn haren*
    pi_48963616
    - zakje gekruide aardappelschijfjes
    - zakje wokgroenten
    - beetje gehakt

    Gehakt bakken, Aardappels in de wok tot ze lekker een beetje bruin zijn, groenten erbij.

    Alles door elkaar gooien en opeten.
    BInnen 15 min. klaar en lekker dat het is!!
    Liever eigenwijs dan helemaal geen zelfvertrouwen.
    pi_49000097
    2 Spaanse pepers snijden
    2 knoflooktenen snijden
    1 rode uit snipperen
    1 gele paprika
    een stuk courgette van +- 10cm in stukjes snijden
    Turkse yoghurt
    theelepel kurkuma poeder

    Dit alles door elkaar roeren, en je hebt een lekker frisse salade.
    Lekker bij rijst en een varkensfiletlapje

    je bent binnen 10 minuten klaar (beetje afhankelijk van je hak/snij snelheid )
    bla
    blabla
    blablabla
    blablablabla
    pi_49104397
    Groentesoep

    - Potje (van AH of Struyk) geconcentreerde rundvleesbouillon/soep
    - soepgroenten
    - vermicelli
    - soepballetjes

    Potje soep in pan doen, daar nog water aan toevoegen (ongeveer 3x de hoeveelheid van het potje geconcentreerde soep) dat warm laten worden. Soepballetjes bakken. Soepgroenten toevoegen aan soep, vermicelli's erbij en de soepballetjes. Geheel ongeveer tien minuten laten 'bubbelen' (niet wild koken) totdat de zaak gaar is. Naar smaak wat zout toevoegen.
    KLAAR, snel en erug lekker.
    Iedereen is uniek, behalve ik.
      maandag 7 mei 2007 @ 16:08:41 #95
    22851 Erosjuhhh
    Blijven dromen schatjuh
    pi_49104497
    soepballetjes bakken?
    je kan ze ook in de bouillon gooien rauw
    Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
    pi_49110923
    quote:
    Op maandag 7 mei 2007 16:08 schreef Erosjuhhh het volgende:
    soepballetjes bakken?
    je kan ze ook in de bouillon gooien rauw
    Ja dat deed mijn moeder vroeger ook altijd. Blegh. Sinds ik zelf achter het fornuis sta kwam ik op het lumineuze idee om ze eerst gewoon lekker knapperig te bakken en dan pas in de soep te gooien, en dat is dus echt VELE malen lekkerder! Probeer maar eens hoor!
    Alleen met zelfspot kun je overleven...
    pi_49111091
    quote:
    Op dinsdag 1 mei 2007 17:32 schreef RickoKun het volgende:
    OOOOHH die griekse da's mijn favoriet!
    Ik vind de italiaanse lekkerder .

    Mar goed topic voorde inspiratie, vandaag kom ik niet verder dan magnetronlasagne van de appie .
    Als het niet wil branden moet je beter stoken.
    pi_49111346
    Biefstuk en aardappelschijfjes in koekepan bakken, sla of tomaten erbij serveren. Klaar in max. 10 minuten.

    Nog een makkelijke: pasta koken, afgieten, en boter, zout, geraspte kaas, hamblokjes en tomatenpuree 1 minuutje erdoorheen roeren.
    pi_49113817
    Mijn favoriete makkelijke gerecht is pasta. Op de één of andere manier smaakt het veel lekkerder als ik het maak dan bij een ander. Ik kook de pasta, maak een mengsel van rode pastasaus (die van Lidl is heerlijk), wokgroenten, kipreepjes en ananas en doe er wat zoetstof bij. Saus bij pasta, kleine salade van veldsla met tomaat erbij.. jummie .
      dinsdag 8 mei 2007 @ 00:34:31 #100
    393 phileine
    española
    pi_49127918
    Op de dagen dat ik écht geen tijd en/of zin had om te koken

    - pak verse ravioli of ander gevuld-pasta-frustel van Albert Heijn
    - potje rode pesto
    - potje creme fraiche
    - onsje serranoham of parmaham

    Pasta koken volgens aanwijzing pak. Ham in reepjes snijden, samen met pesto in pannetje verwarmen, op het laatst creme fraiche erbij (niet laten koken). Hele zooi mengen met de pasta en klaar is kees. Als je je pretentieus voelt kun je er nog een groene salade bij doen met wat olie en azijn, maar is niet eens echt nodig.
    mooi he, alles
    abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')