abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 16 april 2007 @ 21:13:53 #1
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_48394489
Ok, een gebakken ei. Maar dat bedoel ik niet.

Ik had weinig in huis en geen zin om naar de winkel te gaan. Dus:

  • pasta koken (al dente)
  • teentje knoflook fijnhakken
  • olie in een pan, knoflook fruiten
  • gekookte pasta erbij
  • peper en zout erdoor
  • & een lepel rozenjam

  • beetje husselen, op je bord, en klaar.


    (...)

    Meer suggesties?
  • He's simple, he's dumb, he's the pilot.
    pi_48394700
    jonge capucijners, spekjes en een appeltje (voor de winteravonden)

    Appeltje schillen, in blokjes snijden. Spekjes uitbakken, capu's langzaam opwarmen....door elkaar en smullen maar
    Quinn Dexter
      maandag 16 april 2007 @ 21:24:38 #3
    53267 TC03
    Catch you on the flipside
    pi_48395074
    Gebakken ei.
    Ten percent faster with a sturdier frame
      maandag 16 april 2007 @ 21:35:49 #4
    16452 mhr-zip
    Fien addict
    pi_48395578
    Afhaal chinees.
    Iemand Fien soms gezien?
    pi_48395621
    1 zak garnalen (altijd in vriezer)
    2 diepvries thaise roerbakgroenten (altijd in vriezer)
    3 Woksaus (teriyaki, altijd in kast)
    4 eiermie (altijd in kast)

    Roerbakken 2 min, mie koken 5 minuten, klaar!
    I wear my sunglasses at night
    So I can, So I can
    Watch you weave then breathe your story lines
      maandag 16 april 2007 @ 21:37:48 #6
    87680 Mirel
    Mirel wil een bongophone.
    pi_48395686
    quote:
    Op maandag 16 april 2007 21:13 schreef Ringo het volgende:
    Ok, een gebakken ei. Maar dat bedoel ik niet.

    Ik had weinig in huis en geen zin om naar de winkel te gaan. Dus:

  • pasta koken (al dente)
  • teentje knoflook fijnhakken
  • olie in een pan, knoflook fruiten
  • gekookte pasta erbij
  • peper en zout erdoor
  • & een lepel rozenjam

  • beetje husselen, op je bord, en klaar.


    (...)

    Meer suggesties?
  • When all else fails, you always have delusion.
      maandag 16 april 2007 @ 21:40:23 #7
    6845 Ringo
    als een rollende steen
    pi_48395820
    quote:
    Op maandag 16 april 2007 21:37 schreef Mirel het volgende:

    [..]

    Smaakmaker, met de knoflook. Te koop in elke Turkse toko, erg lekker (ook op brood).
    He's simple, he's dumb, he's the pilot.
      maandag 16 april 2007 @ 21:41:52 #8
    87680 Mirel
    Mirel wil een bongophone.
    pi_48395884
    quote:
    Op maandag 16 april 2007 21:40 schreef Ringo het volgende:

    [..]

    Smaakmaker, met de knoflook. Te koop in elke Turkse toko, erg lekker (ook op brood).
    Mja, zoetigheid.
    When all else fails, you always have delusion.
    pi_48397861
    - macaroni
    - bruscetta (te koop bij de xenos, kruiden mix)
    - 1 ei
    - geraspte kaas

    Macaroni koken, op bord leggen.
    Ei rauw erdoor heen husselen, het stolt gelijk doordat de macaroni nog warm is.
    Bruscetta en kaas naar smaak toevoegen.

    Binnen tien minuten klaar, en lekker dat het is!
    Liever eigenwijs dan helemaal geen zelfvertrouwen.
    pi_48398016
    tvpee
    pi_48398474
    - pandanrijst
    - kipfilet
    - griekse yoghurt
    - komijn
    - rode paprika

    Rijst koken. Sausje maken van griekse yoghurt, (veel) komijn, beetje zout en een beetje olijfolie. Kipfilet in z'n geheel bakken. Eerst wat zout en peper er overheen strooien. Een paar minuutjes voordat de kipfilet klaar is de paprika in stukjes d'r bij gooien en meebakken. Rijst op bord, kipfilet met paprika erbij en sausje eroverheen

    (versimpeling van recept uit een Allerhande)
    Wel lekker blijven plakken hè?
    pi_48401089
    Koolvis a la Spacehamster:

    - 1 stuk koolvis (zo'n 100 gram)
    - 1 grote of 3 kleine teentjes knoflook
    - een halve tomaat
    - ketjap asin
    - sambal
    - citroensap

    Hak tomaat en knoflook aan stukjes.
    Doe tomaat en knof samen met een nog bevroren klont koolvis in een magnetronbestendig schaaltje.
    Giet er ketjap en citroensap naar smaak over
    "Nuke" het voor 3,5 minuten
    Sambal naar smaak erover en door elkaar husselen.
    Klaar!

    Gezond, lekker en licht.
    Variaties hier op is met een handje diepvriesgroentes erbij en/of een klontje pindakaas.
    ---Grtz---------Spacehamster-->
    Waarschuwing: Posts van deze user kunnen een hoog gehalte aan cynisme bevatten.
    pi_48401550
    Ingredienten:
  • Pasta
  • Rucola
  • Geitenkaas
  • Pesto
  • Pijnboompitten

    Bereidingstijd: ca. 10 minuten (afhankelijk van de kooktijd van de pasta)

    Pasta koken en pijnboompitten roosteren. Als de pasta klaar is, roer dan de geitenkaas (1 a 2 eetlepels per persoon), pesto (1 a 2 theelepels per persoon) en pijnboompitten er doorheen. Serveer het mengsel op een bedje van rucola. Eventueel op smaak brengen met wat zwarte peper.
  •   dinsdag 17 april 2007 @ 00:20:56 #14
    22851 Erosjuhhh
    Blijven dromen schatjuh
    pi_48402639
    - half pak spaghetti
    - pak shoarma (hangt er vanaf moet heoveel personen je bent)
    - blik champignonsoep
    - 1 prei

    bak de shoarma en kook de spaghetti al dente
    als dit beide klaar is gooi je de gesneden prei (beetje groen mag er nog bij. niet teveel!) en het blik champignonsoep en de shoarma bij de afgegoten pasta in de pan en zet weer op het vuur
    zorg dat het tegen kookpunt aan komt weer et voila


    beetje peper er nog over heen (vers gemalen)


    Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
      dinsdag 17 april 2007 @ 00:27:12 #15
    145090 HenkBenzinetank
    Toegevoegde waarde
    pi_48402799
    2 eieren
    1/2 bol mozarella
    1 tomaat
    basilicum
    peper
    zout

    breek de eieren in een pan, tief er de tomaat in plakjes op, mozarellla erover, basilicum, peper zout, bakken, evt brood eronder, evt ketchup erover en bunkeren
    pi_48505510
    tvp
    pi_48510032
    Kaas op een boterham, boterham in pan, beide kantjes bakken, eten.

    Pasta koken, afgieten, met slagroom nog ff doorverwarmen, geraspte kaas, zout en peterselie erdoor, eten.

    Rijst koken. Ondertussen vlees, knoflook en uitje snijden. Snel wokken, peultjes erbij. Sojasaus of oestersaus erover gooien. Eten.
    Sweet and innocent...
    pi_48510072
    quote:
    Op dinsdag 17 april 2007 00:20 schreef Erosjuhhh het volgende:
    - half pak spaghetti
    - pak shoarma (hangt er vanaf moet heoveel personen je bent)
    - blik champignonsoep
    - 1 prei

    bak de shoarma en kook de spaghetti al dente
    als dit beide klaar is gooi je de gesneden prei (beetje groen mag er nog bij. niet teveel!) en het blik champignonsoep en de shoarma bij de afgegoten pasta in de pan en zet weer op het vuur
    zorg dat het tegen kookpunt aan komt weer et voila


    beetje peper er nog over heen (vers gemalen)


    Shoarma, champignonsoep en prei, hoe bedenk je 't.
    Sweet and innocent...
    pi_48510080
    Witte rijst en een blik gehaktballen in satésaus.
    pi_48510082
    Chinees halen, slotje.
    Geef mij maar Amsterdam
    pi_48510083
    rijst
    gehakt lekker kruiden
    hussel de bak
    uitje erbij, en dan een pakje ossestaartsoep, iets minder water erbij dan normaal bij de soep
    en klaar is het en tis echt heerlijk!
    //Jij bent een user waar er meer van zouden moeten zijn, zhe devilll // Ik dacht dat je schreef Hitler ofzo//Huillie is mine!
    pi_48510153
    quote:
    Op maandag 16 april 2007 21:37 schreef Mirel het volgende:

    [..]

    Jam?
    pi_48510162
    quote:
    Op donderdag 19 april 2007 18:54 schreef ikwilookwatzeggen het volgende:
    Witte rijst en een blik gehaktballen in satésaus.
    Beter idee: diepvriessateetjes!
    Dingen kosten ook nog 's niets...
    Sweet and innocent...
    pi_48510177
      donderdag 19 april 2007 @ 20:02:53 #25
    131066 scrub_nurse
    ik denk dat ik denk, denk ik..
    pi_48512728
    quote:
    Op maandag 16 april 2007 23:47 schreef chibibo het volgende:
    Ingredienten:
  • Pasta
  • Rucola
  • Geitenkaas
  • Pesto
  • Pijnboompitten

    Bereidingstijd: ca. 10 minuten (afhankelijk van de kooktijd van de pasta)

    Pasta koken en pijnboompitten roosteren. Als de pasta klaar is, roer dan de geitenkaas (1 a 2 eetlepels per persoon), pesto (1 a 2 theelepels per persoon) en pijnboompitten er doorheen. Serveer het mengsel op een bedje van rucola. Eventueel op smaak brengen met wat zwarte peper.
  • das ook mijn favoriet!! behalve dan dat ik geen geitekaas maar parmesan gebruik
    pi_48512783
    kant en klare zuurkool-ovenschotel van de AH
    Was ik maar rijk en niet zo gelukkig.
    pi_48523718
    quote:
    Op donderdag 19 april 2007 20:02 schreef scrub_nurse het volgende:
    das ook mijn favoriet!! behalve dan dat ik geen geitekaas maar parmesan gebruik
    Kijk, iemand met smaak! Binnenkort zal ik het ook eens met parmezaan proberen.
      donderdag 19 april 2007 @ 23:57:52 #28
    147919 Badmintonner
    The world is mine...
    pi_48524038
    quote:
    Op dinsdag 17 april 2007 00:20 schreef Erosjuhhh het volgende:
    - half pak spaghetti
    - pak shoarma (hangt er vanaf moet heoveel personen je bent)
    - blik champignonsoep
    - 1 prei

    bak de shoarma en kook de spaghetti al dente
    als dit beide klaar is gooi je de gesneden prei (beetje groen mag er nog bij. niet teveel!) en het blik champignonsoep en de shoarma bij de afgegoten pasta in de pan en zet weer op het vuur
    zorg dat het tegen kookpunt aan komt weer et voila


    beetje peper er nog over heen (vers gemalen)


    Begrijp ik nou goed dat je bij elkaar gooit??
    Van der Sar, blijf!
      vrijdag 20 april 2007 @ 06:04:35 #29
    269 vats
    Live life to the max!
    pi_48527589
    quote:
    Op maandag 16 april 2007 21:13 schreef Ringo het volgende:
    Ok, een gebakken ei. Maar dat bedoel ik niet.

    Ik had weinig in huis en geen zin om naar de winkel te gaan. Dus:

  • pasta koken (al dente)
  • teentje knoflook fijnhakken
  • olie in een pan, knoflook fruiten
  • gekookte pasta erbij
  • peper en zout erdoor
  • & een lepel rozenjam

  • beetje husselen, op je bord, en klaar.
  • Ik mis:

    Groenten
    Vlees/Vis

    kortom geen maaltijd dus
    pi_48527798
    Ham snipperen en bakken knof, een uitje, champ's en eventueel courgette.
    Bakje boursin of roomculinaire er door (maar net wat ik in huis heb)
    Pasta erbij.
    Klaar.

    (15 minuutjes)
    Alleen met zelfspot kun je overleven...
    pi_48528050
    quote:
    Op donderdag 19 april 2007 23:48 schreef chibibo het volgende:

    [..]

    Kijk, iemand met smaak! Binnenkort zal ik het ook eens met parmezaan proberen.
    Ik doe hetzelfde maar dan met boursin
    http://elinhuijboom.punt.nl/
    wanna rub mah puppeh?!
    pi_48528174
    Pan rijst koken.
    2 bouillionblokjes in een wok flikkeren.
    Kopje water erbij.
    Ui snipperen en in de wok.
    Wortel in stukjes snijden en in de wok.
    Taugé in de wok.
    Brocolli in de wok.
    Beetje laten pruttelen.
    Kipfilet in stukjes snijden.
    Wat kipkruiden over de kipfilet flikkeren.
    Stukjes kip in een andere pan ff vlug aanbakken.
    Intussen is die groenteshit in de wok wel redelijk klaar, dus aan de kant schuiven rondom.
    Kipfilet in het midden van de wok mikken en af bakken zegmaar.
    Rijst op je bord mikken.
    Zooi uit de wok op je bord mikken.

    Is wel een best zout gerecht gezien de bouillonblokjes, maar wel erg lekker, de bouillon trek in de wortel en shit enzo.

    Het lijkt veel werk, maar in de tijd dat de pan met rijst klaar is (die moet immers 15 minuten staan zegmaar), is de rest ook klaar.

    Eventueel ken je nog een omeletje bakken en die eroverheen mikken.
    Met sambal uiteraard.

    De oude oude layout was veel beter!!
    vosss is de naam,
    met dubbel s welteverstaan.
    pi_48532655
    Doner kip reepjes van AH, roerbakken, gele en rode paprika in reepjes erbij, nog even roerbakken, lepel creme fraiche erbij, paar seconden pruttelen, en klaar is Wendy
      vrijdag 20 april 2007 @ 11:57:28 #34
    22851 Erosjuhhh
    Blijven dromen schatjuh
    pi_48534890
    quote:
    Op donderdag 19 april 2007 18:54 schreef Innocence het volgende:

    [..]

    Shoarma, champignonsoep en prei, hoe bedenk je 't.
    quote:
    Op donderdag 19 april 2007 23:57 schreef Badmintonner het volgende:

    [..]

    Begrijp ik nou goed dat je bij elkaar gooit??
    probeer t eens.. verbazinglekker!
    Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
    pi_48546687
    Ingredienten:
  • Kipfilet
  • Bamigroenten
  • Mie nestjes
  • Kerrie
  • Gember
  • Ketjap

    Bereidingswijze:
    1. Snij de kipfilet in stukjes en doe ze in een wok, beetje aanbraden.
    2. Ondertussen water koken.
    3. Gember & Kerrie over de kipfilet strooien.
    4. Als het water kookt, mie erbij doen (ongeveer 10 minuten laten koken).
    5. Bamigroenten bij de kipfilet doen.
    6. De mie afgieten en in de wok doen.
    7. Ketjap eroverheen doen.

    En klaaaar is je bami Erg lekker.
  • pi_48559839
    - Pasta
    - Spinazie
    - Boursin
    - Gerookte zalm

    1- Pasta koken
    2- Spinazie + boursin + gerookte zalm opwarmen.


    Kan ook met spekjes en/of broccoli, dan moet je de spekjes nog bakken en de broccoli koken.
    Geluk duurt je leven lang.
    pi_48561663
    Nog een vlugge:

    Bak in koekepan 1 een flinke omelet. Bak in koekepan 2 een berg groentes (uien, champignons, courgette, paprika, eventueel wat reepjes ham er over heen).

    Leg omelet op bord, schep groentes er op, geraspte kaas er over en dubbel vouwen!

    Heerlijk, snel en voedzaam!
    Alleen met zelfspot kun je overleven...
    pi_48562091
    Rijst koken
    Pak gehakt bakken, witte bonen in tomatensaus erbij, ketchup, 4 eetlepels suiker en wat chilisaus erin.
    なんだっけ
    pi_48571915
    Goedkoop tropisch visje snel bakken en beetje in stukjes hakken
    Mosterd en creme fraiche mengen
    Wrap in de magnetron gooien
    Alles met een blaadje sla in de wrap en eten!

    Sweet and innocent...
    pi_48572091
    Deze is ook dope.
    Gehakt rullen, witte bonen in tomatensaus en een gesneden prei toevoegen. Klaar.
    pi_48572714
    Nog 1 (tjeezus ik kook wel vaak makkelijk): 2 liter water opzetten met bouillonblokjes, een paar ons gehaktballetjes draaien en bakken en bij de bouillon gooien, zakje soepgroente uit de diepvries erdoor en wat vermecelli. Klaar. Soep met ballen. Stokbroodje kruidenboter erbij en huppa! Eten!
    Alleen met zelfspot kun je overleven...
    pi_48573550
    Kip in kleine stukjes snijden en marineren in mojo-marinade, versgeperste knoflook en stukjes gember toevoegen. Kip krokant bakken en door wat water toe te voegen een heerlijk sausje maken.

    Portie peultjes kort koken, opdat deze lekker groen en knapperig blijven en serveren met een klontje roomboter erdoorheen en zwarte peper.
    Hierbij rijst naar keuze (zilvervlies-, vruchten-, pandan-, whatever) waarover je een beetje saus giet.

    Het geheel bestrooien met wat versgehakte koriander.

    Smullen!

    Je bent echt heel snel klaar als je de kip een dag van tevoren al in de marinade deponeert.
    I don't like your jerk-off name. I don't like your jerk-off face. I don't like your jerk-off behavior, and I don't like you, jerk-off. Do I make myself clear?
      zaterdag 21 april 2007 @ 16:37:32 #43
    115121 Arizona
    Zeg maar Arißona
    pi_48574256
    Andijviestamppot

    Ingrediënten:
    - 1 pak aardappelpureepoeder, beetje melk en beetje water
    - 1 zak voorgesneden rauwe andijvie
    - 1 bakje spekjes
    - beetje nootmuskaat

    Spekjes in de pan gooien. Vervolgens het water / de melk voor de aardappelpuree opzetten. Zodra deze tegen de kook aan is, het aardappelpureepoeder er doorheen roeren. Beetje nootmuskaat erbij. Dan de andijvie erdoor mengen en als je daarmee klaar bent zijn de spekjes goed uitgebakken en meng je die er doorheen.

    Benodigde tijd: 10 minuten , het kost minder tijd dan een pizza in de oven mikken! En het is zoooo lekker .
    You won't be lost, hurt, tired or lonely - Something beautiful will come your way
      zaterdag 21 april 2007 @ 17:00:41 #44
    43493 numero_uno
    Dat zei je ja!
    pi_48574836
    quote:
    Op zaterdag 21 april 2007 00:03 schreef Geluk het volgende:
    - Pasta
    - Spinazie
    - Boursin
    - Gerookte zalm

    1- Pasta koken
    2- Spinazie + boursin + gerookte zalm opwarmen.


    Kan ook met spekjes en/of broccoli, dan moet je de spekjes nog bakken en de broccoli koken.
    Hey das mijn gerecht maar doe m zelf altijd met spekjes

    Daarnaast deze:
    Ingrediënten
    - aardappelpartjes
    - spekjes
    - andijvie

    Bereidingswijze

    - flikker alles bij elkaar in de wok

    - I'm buttwalking... is that a crime? -
    -Never underestimate the predictability of stupidity-
      zaterdag 21 april 2007 @ 17:25:52 #45
    21704 SHE
    Shaven, not furred
    pi_48575371
    quote:
    Op donderdag 19 april 2007 18:57 schreef skiczukie het volgende:
    [afbeelding]
    Geniaal.
    Ik heb er mijn studie jaren op geleefd
    Nu nog zie ik het als de ultieme traktatie, zo'n blik open te rukken en de shizzle gewoon koud op te lepelen.
    pi_48575419
    quote:
    Op zaterdag 21 april 2007 17:25 schreef SHE het volgende:

    [..]

    Geniaal.
    Ik heb er mijn studie jaren op geleefd
    Nu nog zie ik het als de ultieme traktatie, zo'n blik open te rukken en de shizzle gewoon koud op te lepelen.
      zaterdag 21 april 2007 @ 17:57:32 #47
    45 SiGNe
    Uitspraak: Sign
    pi_48576140
    quote:
    Op zaterdag 21 april 2007 00:03 schreef Geluk het volgende:
    - Pasta
    - Spinazie
    - Boursin
    - Gerookte zalm

    1- Pasta koken
    2- Spinazie + boursin + gerookte zalm opwarmen.


    Kan ook met spekjes en/of broccoli, dan moet je de spekjes nog bakken en de broccoli koken.
    Hmm..da's ook nog een optie, met zalm..
    Ik maak het altijd met gehakt:
    Pasta (macaroni) koken
    gehakt rullen
    uitje snipperen
    Spinazie erbij
    boursin erdoor
    pasta afgieten en bij het gehakt/spinazie doen
    Zelf gooi ik er vaak ook nog geraspte kaas door en soms doe ik het in een ovenvaste schaal met kaas eroverheen en dan nog even laten gratineren.
    Ook zo'n typisch studentengerechtje, er moet heel wat fout gaan wil het echt mislukken en het is in no time klaar.
    pi_48586487
    quote:
    Op zaterdag 21 april 2007 00:03 schreef Geluk het volgende:
    - Pasta
    - Spinazie
    - Boursin
    - Gerookte zalm

    1- Pasta koken
    2- Spinazie + boursin + gerookte zalm opwarmen.


    Kan ook met spekjes en/of broccoli, dan moet je de spekjes nog bakken en de broccoli koken.
    En de pijnboompitjes niet vergeten! Je hebt trouwens ook spinazie met boursin van Iglo.
    Alleen mensen zonder fantasie vluchten in de realiteit
      zondag 22 april 2007 @ 00:44:48 #49
    45 SiGNe
    Uitspraak: Sign
    pi_48587333
    quote:
    Op zondag 22 april 2007 00:09 schreef Cyan het volgende:

    [..]

    En de pijnboompitjes niet vergeten! Je hebt trouwens ook spinazie met boursin van Iglo.
    Klopt, erg lekker maar ook niet bij elke supermarkt te koop, C1000 en Jumbo hebben het wel maar Albert Heijn en super de boer weer niet...
    pi_48593123
    quote:
    Op zondag 22 april 2007 00:44 schreef SiGNe het volgende:

    [..]

    Klopt, erg lekker maar ook niet bij elke supermarkt te koop, C1000 en Jumbo hebben het wel maar Albert Heijn en super de boer weer niet...
    Nee klopt! Maar dan kan je natuurlijk altijd Boursin cuisine gebruiken Alhoewel dat weer niet te vinden is hier bij de C1000
    Alleen mensen zonder fantasie vluchten in de realiteit
    abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')