quote:Op maandag 16 april 2007 21:13 schreef Ringo het volgende:
Ok, een gebakken ei.Maar dat bedoel ik niet.
Ik had weinig in huis en geen zin om naar de winkel te gaan. Dus:pasta koken (al dente) teentje knoflook fijnhakken olie in een pan, knoflook fruiten gekookte pasta erbij peper en zout erdoor & een lepel rozenjam beetje husselen, op je bord, en klaar. ![]()
(...)
Meer suggesties?
Smaakmaker, met de knoflook. Te koop in elke Turkse toko, erg lekker (ook op brood).quote:
Mja, zoetigheid.quote:Op maandag 16 april 2007 21:40 schreef Ringo het volgende:
[..]
Smaakmaker, met de knoflook. Te koop in elke Turkse toko, erg lekker (ook op brood).
Shoarma, champignonsoep en prei, hoe bedenk je 't.quote:Op dinsdag 17 april 2007 00:20 schreef Erosjuhhh het volgende:
- half pak spaghetti
- pak shoarma (hangt er vanaf moet heoveel personen je bent)
- blik champignonsoep
- 1 prei
bak de shoarma en kook de spaghetti al dente
als dit beide klaar is gooi je de gesneden prei (beetje groen mag er nog bij. niet teveel!) en het blik champignonsoep en de shoarma bij de afgegoten pasta in de pan en zet weer op het vuur
zorg dat het tegen kookpunt aan komt weer et voila
beetje peper er nog over heen (vers gemalen)
Beter idee: diepvriessateetjes!quote:Op donderdag 19 april 2007 18:54 schreef ikwilookwatzeggen het volgende:
Witte rijst en een blik gehaktballen in satésaus.
das ook mijn favoriet!! behalve dan dat ik geen geitekaas maar parmesan gebruikquote:Op maandag 16 april 2007 23:47 schreef chibibo het volgende:
Ingredienten:Pasta Rucola Geitenkaas Pesto Pijnboompitten
Bereidingstijd: ca. 10 minuten (afhankelijk van de kooktijd van de pasta)
Pasta koken en pijnboompitten roosteren. Als de pasta klaar is, roer dan de geitenkaas (1 a 2 eetlepels per persoon), pesto (1 a 2 theelepels per persoon) en pijnboompitten er doorheen. Serveer het mengsel op een bedje van rucola. Eventueel op smaak brengen met wat zwarte peper.
Kijk, iemand met smaak!quote:Op donderdag 19 april 2007 20:02 schreef scrub_nurse het volgende:
das ook mijn favoriet!! behalve dan dat ik geen geitekaas maar parmesan gebruik![]()
![]()
Begrijp ik nou goed dat je bij elkaar gooit??quote:Op dinsdag 17 april 2007 00:20 schreef Erosjuhhh het volgende:
- half pak spaghetti
- pak shoarma (hangt er vanaf moet heoveel personen je bent)
- blik champignonsoep
- 1 prei
bak de shoarma en kook de spaghetti al dente
als dit beide klaar is gooi je de gesneden prei (beetje groen mag er nog bij. niet teveel!) en het blik champignonsoep en de shoarma bij de afgegoten pasta in de pan en zet weer op het vuur
zorg dat het tegen kookpunt aan komt weer et voila
beetje peper er nog over heen (vers gemalen)
Ik mis:quote:Op maandag 16 april 2007 21:13 schreef Ringo het volgende:
Ok, een gebakken ei.Maar dat bedoel ik niet.
Ik had weinig in huis en geen zin om naar de winkel te gaan. Dus:pasta koken (al dente) teentje knoflook fijnhakken olie in een pan, knoflook fruiten gekookte pasta erbij peper en zout erdoor & een lepel rozenjam beetje husselen, op je bord, en klaar. ![]()
Ik doe hetzelfde maar dan met boursinquote:Op donderdag 19 april 2007 23:48 schreef chibibo het volgende:
[..]
Kijk, iemand met smaak!Binnenkort zal ik het ook eens met parmezaan proberen.
quote:Op donderdag 19 april 2007 18:54 schreef Innocence het volgende:
[..]
Shoarma, champignonsoep en prei, hoe bedenk je 't.![]()
probeer t eens.. verbazinglekker!quote:Op donderdag 19 april 2007 23:57 schreef Badmintonner het volgende:
[..]
Begrijp ik nou goed dat je bij elkaar gooit??![]()
Hey das mijn gerechtquote:Op zaterdag 21 april 2007 00:03 schreef Geluk het volgende:
- Pasta
- Spinazie
- Boursin
- Gerookte zalm
1- Pasta koken
2- Spinazie + boursin + gerookte zalm opwarmen.
Kan ook met spekjes en/of broccoli, dan moet je de spekjes nog bakken en de broccoli koken.
Geniaal.quote:
quote:Op zaterdag 21 april 2007 17:25 schreef SHE het volgende:
[..]
Geniaal.
Ik heb er mijn studie jaren op geleefd
Nu nog zie ik het als de ultieme traktatie, zo'n blik open te rukken en de shizzle gewoon koud op te lepelen.
Hmm..da's ook nog een optie, met zalm..quote:Op zaterdag 21 april 2007 00:03 schreef Geluk het volgende:
- Pasta
- Spinazie
- Boursin
- Gerookte zalm
1- Pasta koken
2- Spinazie + boursin + gerookte zalm opwarmen.
Kan ook met spekjes en/of broccoli, dan moet je de spekjes nog bakken en de broccoli koken.
En de pijnboompitjes niet vergeten! Je hebt trouwens ook spinazie met boursin van Iglo.quote:Op zaterdag 21 april 2007 00:03 schreef Geluk het volgende:
- Pasta
- Spinazie
- Boursin
- Gerookte zalm
1- Pasta koken
2- Spinazie + boursin + gerookte zalm opwarmen.
Kan ook met spekjes en/of broccoli, dan moet je de spekjes nog bakken en de broccoli koken.
Klopt, erg lekker maar ook niet bij elke supermarkt te koop, C1000 en Jumbo hebben het wel maar Albert Heijn en super de boer weer niet...quote:Op zondag 22 april 2007 00:09 schreef Cyan het volgende:
[..]
En de pijnboompitjes niet vergeten! Je hebt trouwens ook spinazie met boursin van Iglo.
Nee klopt! Maar dan kan je natuurlijk altijd Boursin cuisine gebruikenquote:Op zondag 22 april 2007 00:44 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Klopt, erg lekker maar ook niet bij elke supermarkt te koop, C1000 en Jumbo hebben het wel maar Albert Heijn en super de boer weer niet...
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |