van die trixy zooi? die hebben ze wel gewoon bij de supermarkt, toch?quote:Op woensdag 4 april 2007 18:13 schreef Ou-Tannu het volgende:
Trouwens.. waar koop je goede Gelatine pudding?
gezien t laatste pakje nou op is.. en dat had mams mee genomen van vakantie
Met de hoeveelheden die ik de afgelopen dagen eet: makkiequote:
quote:Op woensdag 4 april 2007 18:01 schreef Qwea het volgende:
[..]herkenbaar
![]()
"Fuck ja! 2 kilo eraf. Nu ga ik een lekker italiaans ijsje kopen!"
ik heb al 2 jaar een vent weer. Ik was vorig jaar zomer zo heerlijk afgevallenquote:Op woensdag 4 april 2007 19:07 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
Met de hoeveelheden die ik de afgelopen dagen eet: makkie![]()
[..]
ben jij mijn kloon ofzo?
![]()
Ik ben me net met avondeten te buiten gegaan... 2 visschnitzels, een ham-kaassoufflé, frites en komkommersalade.
Ik heb net een vriendje...ik moet stoppen met eten en weer strak en plat worden![]()
![]()
![]()
Is het niet zo dat je bij verliefdheid je juist moeite hebt wat naar binnen te krijgen?quote:Op woensdag 4 april 2007 19:07 schreef SeaOfLove het volgende:
Ik heb net een vriendje...ik moet stoppen met eten en weer strak en plat worden![]()
![]()
![]()
Zeebaarsfiletje eerst even besprenkeld met citroensap (houd hem lekker stevig) daarna ingewreven met zout en peper en door de bloem gehaald. 2 minuten bakken aan elke kant. Was weer heerlijk.quote:Op woensdag 4 april 2007 18:56 schreef Bluezz het volgende:
Zeekraal, zeebaars (om in de lijn van de TS te blijven) en jasmijnrijst die we nog hadden van het indiase afhaalrest.
Zag er zo uit :quote:Op woensdag 4 april 2007 19:33 schreef golfer het volgende:
Zeebaarsfiletje eerst even besprenkeld met citroensap (houd hem lekker stevig) daarna ingewreven met zout en peper en door de bloem gehaald. 2 minuten bakken aan elke kant. Was weer heerlijk.![]()
Mooie foto! Zeekraal heb ik nog nooit gegeten, ga ik ook eens proberen! Ik had vanavond:quote:
golfer kwijlt vast als ie die lamsbout zietquote:Op woensdag 4 april 2007 21:11 schreef conleche het volgende:
Mooie foto! Zeekraal heb ik nog nooit gegeten, ga ik ook eens proberen! Ik had vanavond:
[afbeelding]
Lamsbout met thijm, saus was heel mager, wat fond met een beetje mosterd en beetje ketchup en lente-uitjes
ovenfriet en bimi![]()
ach, ik zat ook aan de wijnquote:Op donderdag 5 april 2007 01:04 schreef Bluezz het volgende:
Klinkt zo zielig, een plakje kaas
That's all
Hier een heerlijk wit fruitig wijntje en bamisoep voor bij de sopranos
watte?quote:Op donderdag 5 april 2007 15:58 schreef Qwea het volgende:
een woffie
Woffiequote:Op donderdag 5 april 2007 16:32 schreef MissyMirjaM het volgende:
[..]
watte?
wij eten een maaltijdsalade, met kiploempia's
op die paddestoelen na ziet dat er kei lekker uitquote:
Die paddestoelen waren juist het lekkerst!quote:Op donderdag 5 april 2007 20:30 schreef Qwea het volgende:
[..]
op die paddestoelen na ziet dat er kei lekker uit
oeh! Lekker!!!quote:
heb je "je echte leeftijd" gekeken op sbs van de week?quote:
Je mag geen vlees eten vandaagquote:Op vrijdag 6 april 2007 12:33 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Nu een paashaas van Bakker Bart.
Vanavond pasta met prei, ui, gekruid gehakt, jalapeno pepers en creme fraiche.
nee?quote:Op donderdag 5 april 2007 23:00 schreef Adelante het volgende:
[..]
heb je "je echte leeftijd" gekeken op sbs van de week?
gourmetten?quote:Op vrijdag 6 april 2007 11:01 schreef Qwea het volgende:
zo, nou ik heb verse broodjesen een sinaasappel.
Zeg, wat eten jullie allemaal met pasen? Mn vent lust niet zoveel en ik heb geen ID wat ik moet maken
En als ik niks weet dan moeten we maar uit etenMaar dat komt me ook mn neus uit
daar was een kerel op die iedere dag na zijn werk een zak bugles met twee tubes kaaspasta leegvrat, hij had last van zwaar overgewicht (gohquote:
iedere dag 1 zak, 2 tubes??/!!111 dat meen jequote:Op vrijdag 6 april 2007 13:34 schreef Adelante het volgende:
[..]
daar was een kerel op die iedere dag na zijn werk een zak bugles met twee tubes kaaspasta leegvrat, hij had last van zwaar overgewicht (goh) en ging met 15 jaar dood
Ik was er net ook bij de AH, mensen gooien hun karren vol en degene voor me had voor 250 euro ingekochtquote:Op vrijdag 6 april 2007 13:33 schreef Adelante het volgende:
pain madelaine met kipfilet citroengras en een excellent vruchtenbavarois
en tering wat was het DRUK bij de lokale AH, en het waren niet eens hamsterweken
Ik baalde ook al dat er geen snelkassa was voor mandjes ofzo, had iets van 10 dingen ofzo, maar overal stonden echt afgeladen volle winkelwagens voor de kassa. Ik vraag me dan af of iedereen dat in drie dagen op gaat etenquote:Op vrijdag 6 april 2007 13:36 schreef borisz het volgende:
[..]
Ik was er net ook bij de AH, mensen gooien hun karren vol en degene voor me had voor 250 euro ingekochtheel wat AH exelent en voorverpakte dingen.
Dat denk je dan ook wel eens, heeft iedereen toevallig een familie feestje ofzoquote:Op vrijdag 6 april 2007 13:43 schreef Adelante het volgende:
[..]
Ik baalde ook al dat er geen snelkassa was voor mandjes ofzo, had iets van 10 dingen ofzo, maar overal stonden echt afgeladen volle winkelwagens voor de kassa. Ik vraag me dan af of iedereen dat in drie dagen op gaat eten
Wij hebben gisteren alles al gekocht, was niet drukquote:Op vrijdag 6 april 2007 13:43 schreef Adelante het volgende:
Ik baalde ook al dat er geen snelkassa was voor mandjes ofzo, had iets van 10 dingen ofzo, maar overal stonden echt afgeladen volle winkelwagens voor de kassa. Ik vraag me dan af of iedereen dat in drie dagen op gaat eten
quote:Op vrijdag 6 april 2007 16:38 schreef Qwea het volgende:
ik heb net witte thee gekocht, eens even maken, kijken hoe het smaakt!
Zo zeg het er niet echt uit, maar dat komt omdat ik een andere saus heb moeten gebruiken dan normaal gesproken erin moet. maar het was welquote:Op vrijdag 6 april 2007 10:39 schreef borisz het volgende:
vanaaf zo'n recept kaartje van appie
Wokgerecht van aubergine en varkensvlees
Als het goed is wordt het dit
[afbeelding]
quote:Op vrijdag 6 april 2007 18:21 schreef borisz het volgende:
Zo zeg het er niet echt uit, maar dat komt omdat ik een andere saus heb moeten gebruiken dan normaal gesproken erin moet. maar het was wel
Forel, dat is een heel vissige vis toch?quote:Op vrijdag 6 april 2007 19:57 schreef Isabeau het volgende:
Mijn forel vanavond was hemels, lekker mals en je haalde het visvlees (heet dat zo?) met het grootste gemak van de graat af.
quote:Op vrijdag 6 april 2007 22:15 schreef golfer het volgende:
Als tussendoortje om te snoepen vanuit de Tapas-winkel:
[afbeelding]
Ziet er niet echt smakelijk uit, zo'n Sepia, maar is lekker.
Ik dacht al,was dat voor raar gezichtjequote:Op vrijdag 6 april 2007 22:15 schreef golfer het volgende:
Als tussendoortje om te snoepen vanuit de Tapas-winkel:
[afbeelding]
Ziet er niet echt smakelijk uit, zo'n Sepia, maar is lekker.
Jij eet een alienquote:Op vrijdag 6 april 2007 22:15 schreef golfer het volgende:
Als tussendoortje om te snoepen vanuit de Tapas-winkel:
[afbeelding]
Ziet er niet echt smakelijk uit, zo'n Sepia, maar is lekker.
he, das sieht ja gut aus! Heb je daar ook een receptje van?quote:Op vrijdag 6 april 2007 10:39 schreef borisz het volgende:
vanaaf zo'n recept kaartje van appie
Wokgerecht van aubergine en varkensvlees
Als het goed is wordt het dit
[afbeelding]
dude, het water loopt in m'n mond bij al die lekkere foto's en dan begin jij over rijstwafels en waterquote:Op vrijdag 6 april 2007 11:00 schreef Patries86 het volgende:
- 4 rijstewafels
2x slankie , 2x pindakaas
- 1 beker melk
- 1 glas water
Had geen brood meer in huis.. ga zo toch naar de camping dus doe wel boodschappen in breda!
En toch mis ik watquote:Op zaterdag 7 april 2007 15:09 schreef SCH het volgende:
Vegetarische vrienden op bezoek: het diner is voorbereid en als volgt:
Eiersalade op een spinaziebedje met basilicumbrood
Avocadosoep
Aardappel-koolrabischotel met korstje van noten
Ijs met bramensaus en cactusvijgen
Heb ik godverdomme mijn best gedaan of niet
Ingrediëntenquote:Op zaterdag 7 april 2007 15:12 schreef Viking84 het volgende:
[..]
he, das sieht ja gut aus! Heb je daar ook een receptje van?.
Vast wel, maar als ik dit zo lees denk ik toch echt alleen: waar is het vlees?quote:Op zaterdag 7 april 2007 15:09 schreef SCH het volgende:
Vegetarische vrienden op bezoek: het diner is voorbereid en als volgt:
Eiersalade op een spinaziebedje met basilicumbrood
Avocadosoep
Aardappel-koolrabischotel met korstje van noten
Ijs met bramensaus en cactusvijgen
Heb ik godverdomme mijn best gedaan of niet
Heb je een woord gemist van zijn verhaal, ofzo?quote:Op zaterdag 7 april 2007 17:35 schreef Xennia het volgende:
[..]
Vast wel, maar als ik dit zo lees denk ik toch echt alleen: waar is het vlees?
Nee, maar ik vind het dus een incomplete maaltijd. Daarom ben ik ook niet vegetarisch.quote:Op zaterdag 7 april 2007 17:56 schreef Adelante het volgende:
[..]
Heb je een woord gemist van zijn verhaal, ofzo?
entrecote op je pizza?quote:Op zaterdag 7 april 2007 18:08 schreef KiwiTjuHh het volgende:
Heb pizza gehad! Met ham-kaas-champigons-entrecote!
Was erg lekker
Hij was weer heerlijk, die rosbief uit de oven.quote:Op zaterdag 7 april 2007 15:42 schreef Bluezz het volgende:
Vanavond Rosbief, overgebleven champ. roerbak ,aardappeltjes in de schil.
quote:Op zondag 8 april 2007 23:06 schreef juon_jacket1 het volgende:
[..]
ik heb nog niet eens 1 paasei gehad...![]()
quote:Op zaterdag 7 april 2007 20:28 schreef golfer het volgende:
Nu als dessert Hertog Jan yoghurt-ijs met bosvruchten.![]()
Doe dagwaarde een knuffel van mequote:Op maandag 9 april 2007 11:18 schreef SeaOfLove het volgende:
Zo paasontbijt...dagwaarde heeft gisteren voor ik kwam allemaal eieren beschilderd/beschreven met de meest vage teksten![]()
![]()
![]()
Dat bedoel ikquote:Op maandag 9 april 2007 12:09 schreef dagwaarde het volgende:
[..]Ole, dikke knuffel terug.... tijdje geleden!
![]()
Straks lamsrackjes met die saus erover, lamsoor en rijstquote:1 eetlepel roomboter
1 eetlepel zachte honing
4 eetlepels azijn
4 eetlepels witte wijn
3 gr verse tijm
3 1/2 dl kalfsfond
50 gr koude boter
Doe de lepel roomboter in een sauspan en voeg de honing toe. Laat de honing op hoog vuur lichtbruin worden (karameliseren).
Blus af met de azijn en de witte wijn en kook het geheel op zacht vuur tot de helft in. Doe de tijm en de kalfsfond erbij en laat het tot 1/3 inkoken. Neem de saus van het vuur en zeef haar. Verwarm de saus opnieuw en klop er de 50 gr koude boter door.
Houd de saus warm, maar laat haar niet meer koken.
Tip: doe er ook nog een lepeltje mosterd door, dan wordt de saus -vind ik- er nog lekkerder van!quote:Op maandag 9 april 2007 17:40 schreef Bluezz het volgende:
golfer is de saus al aan het maken, kan het ff lekker inkoken
[..]
Straks lamsrackjes met die saus erover, lamsoor en rijst
Ok, doen wequote:Op maandag 9 april 2007 18:03 schreef conleche het volgende:
Tip: doe er ook nog een lepeltje mosterd door, dan wordt de saus -vind ik- er nog lekkerder van!
Je moet die stengeltjes toch van de champignons afhalen? Voor de rest ziet het er erg lekker uit.quote:
Waarom wil je de stengeltjes van de champignons halen? Dat hoeft niet hoor!quote:Op maandag 9 april 2007 18:47 schreef Apropos het volgende:
[..]
Je moet die stengeltjes toch van de champignons afhalen? Voor de rest ziet het er erg lekker uit.
Ik houd mij natuurlijk slaafs aan de aanwijzingen die op de verpakking vermeld staan.quote:Op maandag 9 april 2007 19:12 schreef conleche het volgende:
[..]
Waarom wil je de stengeltjes van de champignons halen? Dat hoeft niet hoor!
Het sausje staat te carameliseren en in te koken:quote:Op maandag 9 april 2007 17:40 schreef Bluezz het volgende:
golfer is de saus al aan het maken, kan het ff lekker inkoken
Straks lamsrackjes met die saus erover, lamsoor en rijst
Je hebt je best weer gedaan, zit er top uitquote:Op maandag 9 april 2007 19:47 schreef golfer het volgende:
[..]
Het sausje staat te carameliseren en in te koken:
[afbeelding]
De rauwe lamsrackjes:
[afbeelding]
De lamsracks uit de oven:
[afbeelding]
De groente (lamsoor):
[afbeelding]
De gesneden lamsracks (mooi rose van binnen):
[afbeelding]
Het eindresultaat op het bord:
[afbeelding]
Het was de moeite van een tijdje in de keuken staan waard, want superlekker.
Het was basmatirijst, dus zeker niet smakeloos en ook niet droog omdat ik er wat van het braadvocht van de lamsracks overheen had gedaan.quote:Op dinsdag 10 april 2007 07:53 schreef Zij-en-Hij het volgende:
@ golfer:
Waarom serveer je rijst bij lamsracks? Dat lijkt me zo droog en smaakloos..
Rijst is juist hartstikke smakelijk, kom ik steeds meer achter. Ontzettend aromatisch, zeker als je pandan- of basmatirijst ofzo neemt. De te zacht gekookte zilvervliesrijst van mijn moeder daarentegen....quote:Op dinsdag 10 april 2007 13:55 schreef golfer het volgende:
[..]
Het was basmatirijst, dus zeker niet smakeloos en ook niet droog omdat ik er wat van het braadvocht van de lamsracks overheen had gedaan.
Zo, hoe laat eten wequote:Op dinsdag 10 april 2007 15:33 schreef ColdFeet het volgende:
Rijst is juist hartstikke smakelijk, kom ik steeds meer achter. Ontzettend aromatisch, zeker als je pandan- of basmatirijst ofzo neemt. De te zacht gekookte zilvervliesrijst van mijn moeder daarentegen....![]()
Vanavond: pompoensoep, inktvisinktpasta met een lekker prutje van venkel, courgette, mascarpone en zalm en een crumble van aardbeien, appel en frambozen toe.
We krijgen eters![]()
De natuurwinkel hier in de stad verkoopt echt heel veel rijstsoorten, waaronder zwarte en rode. Best wel lekker!quote:Op dinsdag 10 april 2007 16:07 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Zo, hoe laat eten we
Ik ben ook gék op rijst, kan het elke dag eten, als je het afwisselt per soort al helemaal, niks droog en smakeloos idd!
Koffie verkeerd![]()
Lekker met die garnalen.quote:Op dinsdag 10 april 2007 20:35 schreef Herodus het volgende:
Gewokte paksoi en shi take en bos ui en nog wat...
[afbeelding]
Dit is toch het "Wat eten en drinken we vandaag" topic?quote:
quote:Op dinsdag 10 april 2007 22:51 schreef Stereotomy het volgende:
Dit is toch het "Wat eten en drinken we vandaag" topic?
Ja, al jaren en ik kom er niet vanaf![]()
je post altijd je avondeten. Eet je daarbuiten niks?quote:Op woensdag 11 april 2007 07:42 schreef Sylvana het volgende:
gisteren kip tandori, vanavond roerbakmie
Lekkerquote:Op woensdag 11 april 2007 14:45 schreef conleche het volgende:
[afbeelding]
Romaine sla, ui, prei, zoete paprika, komkommer, kip, gepocheerd ei en dressing van olie en witte balsamico-azijn. En nu:![]()
Ziet er heel lekker uit. Morgen maar eens uitproberen.quote:Op woensdag 11 april 2007 14:45 schreef conleche het volgende:
[afbeelding]
Romaine sla, ui, prei, zoete paprika, komkommer, kip, gepocheerd ei en dressing van olie en witte balsamico-azijn. En nu:![]()
die heb ik al opgegeten met een rood wijntjequote:Op woensdag 11 april 2007 15:39 schreef MissyMirjaM het volgende:
erbij bak ik een gehakt cordonbleu, gewoon omdat ik daar zin in heb
dat ziet er erg lekker uitquote:Op woensdag 11 april 2007 17:41 schreef Curiosity het volgende:
[afbeelding]
Thais rundvlees met oestersaus en witte rijst.![]()
diequote:Op woensdag 11 april 2007 17:17 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Toch niet die AH dingen![]()
Die zijn eng.
Lekker! En gezond ook!quote:Op woensdag 11 april 2007 17:41 schreef Curiosity het volgende:
[afbeelding]
Thais rundvlees met oestersaus en witte rijst.![]()
ik vind het zo ontzettend goor. Alleen die geur alquote:Op woensdag 11 april 2007 22:21 schreef Adelante het volgende:
is die spijsverwijdering vanwege je dieet of lust je het lekkerste onderdeel van de stol niet
verwijderen voor dieet heeft geen zin... bedoel repen chocolade helpt niet,dus kun je het spijs gewoon laten zittenquote:Op woensdag 11 april 2007 22:21 schreef Adelante het volgende:
is die spijsverwijdering vanwege je dieet of lust je het lekkerste onderdeel van de stol niet
ik denk dat je even met nikky moet gaan pratenquote:Op woensdag 11 april 2007 22:23 schreef Patries86 het volgende:
[..]
verwijderen voor dieet heeft geen zin... bedoel repen chocolade helpt niet,dus kun je het spijs gewoon laten zitten![]()
- klein zakje chips ( had dringent behoefte aan zout en chips)
Wat een leuke doperwtenquote:Op woensdag 11 april 2007 20:44 schreef SHOOOTO het volgende:
[afbeelding]
Biefstukje, zalm, doperwten, champignons en fried rice![]()
gefeliquote:Op donderdag 12 april 2007 09:26 schreef KiwiTjuHh het volgende:
Der komen allemaal mensen voor mn verjaardag eten! Spaghetti!
En waarschijnlijk ook taart enzo vandaag!
Lekker juist. Wel met tartaar erin en niet gehakt. Zelf gemaakt?quote:Op woensdag 11 april 2007 18:23 schreef DarkElf het volgende:
[..]
die beef wellington had ik nog nooit gegeten en dat zal ook niet snel
meer gebeuren![]()
Ah, basmatirijst.. Das idd wél lekker ja..quote:Op dinsdag 10 april 2007 13:55 schreef golfer het volgende:
[..]
Het was basmatirijst, dus zeker niet smakeloos en ook niet droog omdat ik er wat van het braadvocht van de lamsracks overheen had gedaan.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |