Je nieuwe boek direct op de bbq....quote:Op maandag 4 juni 2007 22:25 schreef Stansfield het volgende:
Zondag ook weer gebbqt. Met behulp van mijn nieuwe bbq boek.
http://www.nl.bol.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/nl/-/EUR/BOL_DisplayProductInformation-Start?BOL_OWNER_ID=1001004001955064&Section=BOOK
Mega goed boek. En het was uiteraard weer heerlijk.
Dat ging dus niet door. Was niet zo relaxed bbqen in noodweerquote:Op vrijdag 8 juni 2007 16:37 schreef Greys het volgende:
Vanavond weer lekker met zijn tweetjes (nou ja, hondje doet ook mee) barbecuen
Gamba's, kipvleugeltjes, we hadden nog worstjes en wat hamburgers in de vriezer. Meloentje erbij, wat augurkjes erbij en hete kroepoek (mijn fout, dat vind ik nou eenmaal erg lekker bij bbq). Mjam, nu al zin in strakjes.
partytent,quote:Op zaterdag 9 juni 2007 11:45 schreef Greys het volgende:
[..]
Dat ging dus niet door. Was niet zo relaxed bbqen in noodweer![]()
frikandellen op de barbeque? mkay?quote:Op zaterdag 9 juni 2007 14:17 schreef KiwiTjuHh het volgende:
Vanavond weer bbq'en
Heb 2 frikandellen, kipsate en speklapjes uit de vriezer gehaald. Verder hebben we stokbrood met kruidenborter en gekruide rijst !
Er zit toch een deksel op een weber. Echte hardcore bbq-ers gaan gewoon door in de regen.quote:Op zaterdag 9 juni 2007 12:44 schreef Ou-Tannu het volgende:
[..]
partytent,
kom op zegwe barbequen hier ook wel eens als t regent
onze stenen bbq heeft geen deksel.. maar een schoorsteen.. dus dat wil net zo goed :pquote:Op zaterdag 9 juni 2007 14:21 schreef Stansfield het volgende:
[..]
Er zit toch een deksel op een weber. Echte hardcore bbq-ers gaan gewoon door in de regen.
Ja dat kan heel goed hoorquote:
haha, hier gaat zo de bbq ook aan, geen donkere wolken in het zicht!quote:Op zaterdag 9 juni 2007 15:24 schreef KiwiTjuHh het volgende:
[..]
Ja dat kan heel goed hoorDoen wij heel vaak.. worden ze erg lekker (lekkerder dan als uit de frituur!). Er komt nu helaas wel een hele donkere lucht deze kant op.. maja we hebben bbq met deksel en een grote parasol waar me onder kunnen schuilen
Niet voorgaren, nergens voor nodig. Het bederft de malsheid van het vlees (vind ik). En daarbij komt nog eens dat kip het snelste gaar is van alle soorten vlees! Wat overigens niet wegneemt dat het wel door en door gaar moet zijn, vanwege de samonella enzo he.quote:Op dinsdag 19 juni 2007 18:20 schreef Thorical het volgende:
Voorgaren? Wie doet het? En hoe?
Ik heb kippenbouten, hoe kan ik daar as zaterdag iets moois van op de bbq toveren?
Compact heeft een kleinere inhoud, ze zijn platter. Hebben een aangeschroefde handgreep die niet is mee geëmailleerd, de grepen zijn van kunstof ipv glasvezel en er zit geen one-touch reinigings systeem in. (een soort schoep die de as uit de bbq schuift).quote:Op dinsdag 19 juni 2007 13:54 schreef navigator het volgende:
Wat si het verschil tussen de Weber Compact en de One-Touch modellen, behalve de prijs?![]()
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |