abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 13 maart 2007 @ 21:29:10 #126
3011 E.T.
hormonaal stuiterballetje
pi_47243594

Dat slaat wel echt alles zeg
I can only please one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking too good either.
  dinsdag 13 maart 2007 @ 21:54:31 #127
5177 Leah
I'm going to Graceland
pi_47244816
Eigenlijk zou je daarvan ergens (zou niet weten waar, maar jij misschien wel?) melding moeten maken. Kan me zo voorstellen dat vrouwen die iets minder bij de pinken zijn hier met open ogen intrappen.
Losing love is like a window in your hart,
everybody sees you're blown apart, everbody sees the wind blow.
pi_47244958
ja ik ben ook echt geschokt!
heb t vanaf t begin gevolgd, want ik ken sugar omdat ik had gemeld op n forum niet tevreden te zijn over eileen. op en neer ge-msn- d en er samen achter gekomen dat ze ons echt heel slecht geholpen heeft. en nu dit!
ze heeft me trouwens zelfs gedreigd met een advocaat omdat ik haar naam zou bezoedelen.
(en ik heb alleen gezegd op t forum dit ik niet tevreden was over MIJN behandeling) echt erg he.
tis wa
  dinsdag 13 maart 2007 @ 23:25:53 #129
103793 kozakken
Living the life
pi_47249339
Shocked
Dat is dus echt te gek voor woorden.
Zit er geen admin boven die msn-lid-groep-ding?

Ik ben trouwens heel blij dat ik een aantal mensen heb mogen bereiken die me 'snappen'. Niet eens zozeer vanwege het gevoel dat ik nu zo graag medestanders wil, maar vooral omdat ik me best eenzaam heb gevoeld in mijn gevoel. Juist vanwege het 'nietserige' van de status ervan. Niet echt slecht, niet echt goed, maar gewoon een beetje niet. (en ondertussen begin ik steeds minder duidelijk te worden, geloof ik )
En -offtopic of ontopic: weet ik niet precies - ondertussen merk ik ook nog dat ik, omdat ik nu weer een beetje mezelf begin te worden, opeens weer van alles en nog wat aan het verwerken ben. Dubbel..
  woensdag 14 maart 2007 @ 06:52:31 #130
24188 Belana
kloon van belana
pi_47254188
sugar niet te geloven dat mens is niet goed bij haar hoofd!
stormy waters...
sailin'
  woensdag 14 maart 2007 @ 07:38:41 #131
12721 Sugar
...maakt plannen
pi_47254347
Het is echt zo debiel, he?
Ik heb een beheerster van dat forum gemaild, zodat we er misschien wat aan kunnen doen. S zei al dat we naar Radar ofzoiets moeten, maar ik kan me niet voorstellen dat het verboden is om via een internetforum wat te werken aan je 'goede' naam. Hoe belachelijk ook, als je kijkt naar wat ze geschreven heeft als nep-patient...
Dat alle stoplichten groen zijn, de geluiden precies goed, de lucht blauwer dan anders, wind mee en het geluk achterop!
  woensdag 14 maart 2007 @ 08:14:44 #132
62233 Jelief
ikke lief!
pi_47254570
Sug, als ze meer mensen zo slecht heeft 'behandeld' dan is het echt weliets voor Radar. Je zou op het forum van Radar een stukje kunnen plaatsen,als zij vinden dat het nuttig is om er achter aan te gaan hoor je dat vanzelf wel denk ik.
Ennuh goede dag toegewenst.
Begin maar gewoon, op hoop van zegen.
Begin maar gewoon,hier en nu.
Je kunt niet alles voorzien.
Begin er maar gewoon aan te werken.
pi_47258473
Even iedereen een hart onder de riem wensen hier. Heb er eigenlijk niets te zoeken, maar omdat ik zelf depressie (en paniekstoornissen) zo goed ken leef ik wel erg met jullie mee.

Sugar: die haptotherapie heeft voor mij echt wonderen verricht. Ik vond het afschuwelijk in het begin, maar het is wel een van de dingen die me er enorm doorheen hebben getrokken. Ben er nog steeds erg blij mee dat ik nu eindelijk kan luisteren naar mijn gevoel, voorheen was ik me er niet eens van bewust dat ik uberhaupt iets voelde. Alles rationeel, zoals jij zelf ook zegt.

YPPY, hoe heet dat medicijn wat je nu slikt? Die misselijkheid etc. moet wel weggaan na een paar weken hoor. Die BV blijft een lastig probleem, heb je ook al gemaild dat ik toen hele verschillende dingen hoorde en van sommige artsen behoorlijk wat weerstand heb gehad (ook hier op het forum hebben mensen me er wel om neergehaald). Wat jouw arts zegt is wel waar: van een aantal middelen wordt gedacht dat het niet schadelijk is, maar er is nog te weinig onderzoek om dat met zekerheid te kunnen zeggen. Bij DES kwam men er ook pas veel en veel later achter wat de effecten waren op de ongeboren kinderen.

Dat geldt trouwens voor heleboel andere dingen ook hoor. Paracetamol mag je bijvoorbeeld gewoon slikken tijdens de zwangerschap, maar uit nieuwste onderzoeken blijkt dat het wel degelijk effect heeft later op het kind. Dat zijn in het geval van paracetamol niet per se negatieve dingen, maar het heeft wel degelijk effect. Er is een ander goedgekeurd epileptiemiddel waarvan nu pas blijkt dat dat een verhoogde kans geeft op transseksualiteit bij het kind. En ook over de dingen die we gewoon allemaal eten of drinken, soms blijkt er opeens iets helemaal niet goed te zijn. Er zijn onderzoeken die erop lijken te duiden dat echo's negatieve effecten hebben, of ruggeprikken. Maar dat is allemaal nog helemaal niet uitsluitend.

Mijn psychiater/neuroloog (een van de experts in NL op het gebied van AD's) was uiteindelijk van mening dat de voordelen van BV groter waren dan het -in zijn ogen kleine- risico, maar uiteindelijk bleef het natuurlijk mijn eigen keus en ben ik me er ook altijd van bewust geweest. Maar zoals jij zegt: ik stond er toen volledig achter. Als later blijkt dat ze negatieve effecten ervan heeft gehad, dan zal ik dat naar vinden, maar ik sta nog steeds achter de keuze die ik toen heb gemaakt. Heel lastig blijft het wel, alsof je je al niet genoeg labiel voelt....

Sterkte allemaal meiden. De lente komt er weer aan, dat maakt de dingen vaak wel ietsje makkelijker.
mooi he, alles
  woensdag 14 maart 2007 @ 11:27:27 #134
1762 YPPY
Yppiaans
pi_47259164
Dat mens is dan echt compleet getikt Sugar. Echt zielig zoiets.

Welkom monedula. Al is het niet leuk dat je hier 'moet' posten natuurlijk. Goed dat jij in een positieve spiraal zit. Wel toevallig dat we alledrie ongeveer even lang geleden bevallen zijn.

Morgen ga ik naar de psychiater Moonah en dinsdag naar de spv'er (voor het eerst) dan kan ik het wel voorstellen. Ik functioneer nu inderdaad voor 99% op ratio, omdat dat nog wel redelijk werkt. Mijn gevoel is zo moeilijk, ik stop dat weg. Hopelijk kan ik na dinsdag er iets mee gaan doen, als ik weet waar ik moet beginnen. Ooit hoop ik alles ook weer voor mezelf te doen, maar nu kan ik dat niet. Dan maar voor Anna. Dan doe ik het tenminste.

Ik slik Zoloft phileine. Die had ik wel een beetje verwacht, omdat ik die op het bv forum vaak terug zag komen en ook elders op internet bij de medicijnenlijstjes. Ik heb ze ook omdat het voordeel voor mij (en indirect Anna) groter is dan de mogelijke nadelen. Ik heb er wel lang over na moeten denken voor ik ze ging slikken, maar zoals je al zegt, nu sta ik er helemaal achter. Ik weet dat ik medicijnen nodig heb en ik kon echt niet nog 6 of 7 weken wachten. Het was moeilijk, maar ik denk niet dat ik hier spijt van ga krijgen. Het is echt het beste nu. Ter compensatie vervangen we overigens wel een voeding. Nu nog door melk uit de vriezer, straks door kv.
"wat een heerlijke yppiaanse reactie! Vol begrip, nooit veroordelend en zeker niet stekelig! #hulde"
Hoe langer de weg naar de top, hoe mooier het uitzicht!
*OUD heilige*
  woensdag 14 maart 2007 @ 14:30:39 #135
12721 Sugar
...maakt plannen
pi_47265252
Soms vind ik het zo verdrietig hoe de eerste tijd is gegaan met Storm.
Dan smeer ik een beschuitje uit één van de vier overgebleven rollen en strooi er blauwe muisjes op. Want ik ben wél blij dat hij er is en de muisjes smaken me nu. En de tranen? Die slik ik ermee weg.
Dat alle stoplichten groen zijn, de geluiden precies goed, de lucht blauwer dan anders, wind mee en het geluk achterop!
pi_47266859
slik
ja echt heel jammer dat je geen roze wolk hebt gehad
kun je nu wel een beetje van m genieten?
ik heb t met Micha later ingehaald en van Annabel heb ik (met tussenpozen) gelukkig wel een beetje kunnen genieten. Dat was dan trouwens ook echt t enige wat ik nog een beetje kon en leuk vond
ze zit nu op mijn schoot lekker te poepen
Zo jammer soms dat je de tijd niet af en toe terug kan draaien. (niet dat ik nu zou weten hoe ik t dan aan zou pakken, maar toch)
ik ga eens een luier verschonen en vanavond naar Nine Inch Nails in Keulen!!!
tis wa
pi_47266942
die beschuiten en muisjes zijn hier trouwens ook nog lang niet op
wilde geen kraambezoek
tis wa
  woensdag 14 maart 2007 @ 16:46:13 #138
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_47269844
Wij zijn tijdens de kraamtijd van nummer 2 op vakantie gegaan wegens een dreigende depressie. Bij nummer 1 lag ik in het ziekenhuis met een depressie. Ook geen geweldige kraamtijd dus.

Soms doet het nog weleens pijn, aan de andere kant geniet ik nu des te meer van mijn kinderen omdat ik me realiseer hoeveel "geluk" waard is en het niet als normaal beschouw.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  vrijdag 16 maart 2007 @ 10:55:32 #139
1762 YPPY
Yppiaans
pi_47329209
Wij hebben juist wel veel kraamvisite gehad. Ik had er niet veel zin in, maar het hoorde erbij, dus ik heb geen mensen geweigerd. Of eigenlijk wel, 1 dag en dat zorgde voor zo'n toestanden dat we dat daarna niet meer hebben gedaan.
Is iets van verlate kraamvisite dan niet is voor je Sugar? Maar nu zul je je daar nog niet goed genoeg voor voelen.

Wat ik me afvraag, merk je nu iets in je 'relatie' met je kinderen dat je toen depressief was Tinkepink? Is dat helemaal 'goed' nu? Bij jou is het al wat langer geleden natuurlijk.

Gisteren was ik bij de psychiater. Voor de laatste keer bij haar, omdat het alleen was ter overbrugging van de wachttijd. Wel jammer, want ze was erg aardig. We hebben het gehad over de medicijnen. Ik heb eerlijk verteld dat ik niet weet of het werkt. Dat ik soms denk van wel, maar soms ook van niet en dat het misschien wel de hoop is die maakt dat ik me een paar dagen beter voelde. Ze vond het wel positief dat ik het leuk vond om lekker in de zon te lopen met het weer van de afgelopen dagen. De dosis blijft voorlopig hetzelfde, omdat ze toch wel het idee had dat er vooruitgang in zit.
Dinsdag ga ik voor de eerste keer naar een sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Dezelfde als EW heeft gehad? Ze is iig gespecialiseerd in pnd. Zij behandelt me verder en daar wordt er ook weer een psychiater bij betrokken.
Tijdens een vorig gesprek begreep ik iets over een cursus in een groep, maar ze bedoelde iets anders. Maar goed ook, want wat ik op internet had gevonden leek me niets. Het is bij een andere organisatie, maar die wisten niet zeker (ze heeft ze meteen gebeld) of ze ook bij ons in de gemeente werken. Dat hoor ik vanmiddag. Het gaat dan om 10 keer een huisbezoek waarbij ik gefilmd word als ik met Anna bezig ben. Daarna kijken we de film. Het is vooral om de bevestigen wat goed gaat en om mijn zelfvertrouwen te vergroten. Daarnaast kijken ze of ik signalen goed op pak en 'goed' reageer op wat ze nodig heeft. Het lijkt me eng op film, ook al hebben tientallen gezinnen me op de vakantiefilmpjes staan , maar wel goed voor me denk ik.
"wat een heerlijke yppiaanse reactie! Vol begrip, nooit veroordelend en zeker niet stekelig! #hulde"
Hoe langer de weg naar de top, hoe mooier het uitzicht!
*OUD heilige*
pi_47329602
spannend yppy. je pakt 't allemaal dapper aan vind ik. petje af! ik hoop dat de medicijnen toch hun werk (wat duidelijker waarneembaar) gaan doen. sterkte weer.

sugar, verdrietig idee is dat inderdaad. maar je hebt 'm goed verzorgd en het is -nu hij steeds bewuster wordt van de interactie denk ik- toch vooral erg fijn dat je nu al stukken meer kunt genieten!! wat een idiote toestand met die eileen. die zet zichzelf wel erg te kijk zo zeg.
  vrijdag 16 maart 2007 @ 13:16:22 #141
31820 Martineke
Mama van Maxim en Romijn
pi_47334046
lijkt me spannend Yppy, je straks op film terug zien en de positieve kanten benadrukken, lijkt me een gekke gewaarwording.

wat een raar mens is die Eileen zeg en zo'n figuur zou iemand moeten helpen? laat ze eerst zichzelf maar helpen denk ik dan..

Sugar ik ben blij dat ik tegenwoordig meer "liefde" in je posts vind t.o.v Storm.
moeilijk uit leggen misschien, maar ik vond je eerst echt ontzettend koel schrijven als het over hem ging, en ontzettend warm over Maria. gelukkig schrijf je nu ook warm over Storm, waaruit ik dus concludeer dat het echt wel wat beter met je gaat, of althans..... de goede kant op gaat.
ik vond het ook altijd erg zielig t.o.v Storm, net wat je een paar posts hierboven al schreef.
nou ja,......je bent gewoon goed bezig vind ik!
  vrijdag 16 maart 2007 @ 14:33:50 #142
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_47337064
quote:
Op vrijdag 16 maart 2007 10:55 schreef YPPY het volgende:
Wat ik me afvraag, merk je nu iets in je 'relatie' met je kinderen dat je toen depressief was Tinkepink? Is dat helemaal 'goed' nu? Bij jou is het al wat langer geleden natuurlijk.
Ja, volgens mij is het helemaal goed nu, al voel ik soms wel een soort schuldgevoel tegenover Thomas. Bij Indy heb ik dat trouwens niet. Thomas was in het begin ook een beetje afstandelijker naar mij toe, maar dat is helemaal goedgekomen.

Overigens heb ik het geluk dat ik een heel erg lieve verzorgende man heb, die de zorg voor de kinderen geweldig op zich heeft genomen. Daarnaast hebben we toen Thomas nog een baby was een fantastische "Tagesmutter" (onze oppas voor 2 tot 3 dagen per week) gevonden, die met onze kinderen omgaat alsof het haar eigen kleinkinderen zijn en ze echt overstelpt met liefde. Mijn kinderen gaan nog liever naar haar dan naar hun oma's. Ze is echt goud waard. Ze zijn dus niets tekort gekomen en ik merk er niets meer van dat ik depressief ben geweest.

Sterker nog - soms heb ik het gevoel dat ik daardoor juist meer geniet van mijn kinderen en op een andere wijze in het leven sta. Pluk de dag!
Geen zorgen voor de dag van morgen.
pi_47338042
Yppy, goed hoor hoe je het allemaal aanpakt. Het voelt nu waarschijnlijk allemaal alsof je er niets mee opschiet, maar het zijn echt wel allemaal de dingen die je er uiteindelijk bovenop gaan helpen. Met die AD kan het trouwens echt wel een aantal weken duren voordat je het maximale effect hebt bereikt (de eerste twee weken voel je vaak zelfs beroerder dan anders).

Sugar, heb nog over die Eileen lopen nadenken. Ik vind eigenlijk echt wel dat dit ergens moet worden aangekaart, bij een of andere instantie. Het is niet alleen heel kinderachtig en onetisch van haar, ze heeft ook nog te maken met (meestal) emotioneel vrij labiele mensen. Dan vind ik dit dus al helemáál niet kunnen, als ik ook kijk naar de manier waarop ze jou de grond in probeerde te stampen toen je kritiek op haar had. Dus ik zou zeker eens bij Radar (of je huisarts?) of iets dergelijks te raad gaan waar je nu zo'n klacht kunt neerleggen, een of andere etische commissie?
mooi he, alles
  vrijdag 16 maart 2007 @ 15:06:08 #144
103793 kozakken
Living the life
pi_47338162
Ik zie trouwens dat Eileen haar website gelieerd heeft aan ouders online. Ik zou in ieder geval ouders online een bijzonder dringende mail sturen. Want dat is toch een site die best veel in de melk te brokkelen heeft en ook een redactie heeft.
-als je daar de energie voor hebt-
  vrijdag 16 maart 2007 @ 19:44:19 #145
5177 Leah
I'm going to Graceland
pi_47347804
quote:
Op vrijdag 16 maart 2007 15:02 schreef phileine het volgende:


Sugar, heb nog over die Eileen lopen nadenken. Ik vind eigenlijk echt wel dat dit ergens moet worden aangekaart, bij een of andere instantie. Het is niet alleen heel kinderachtig en onetisch van haar, ze heeft ook nog te maken met (meestal) emotioneel vrij labiele mensen. Dan vind ik dit dus al helemáál niet kunnen, als ik ook kijk naar de manier waarop ze jou de grond in probeerde te stampen toen je kritiek op haar had. Dus ik zou zeker eens bij Radar (of je huisarts?) of iets dergelijks te raad gaan waar je nu zo'n klacht kunt neerleggen, een of andere etische commissie?
Zoiets had ik dus ook, kreeg het alleen weer eens niet zo subtiel mijn toetsenbordje uit .
"Opgelicht" kan ook nog, denk ik, die hebben wel vaker items over mensen die pretenderen iets te zijn dat ze niet zijn.
Bovendien heeft zij idd te maken met een kwetsbare groep, dat is natuurlijk helemaal erg.
Losing love is like a window in your hart,
everybody sees you're blown apart, everbody sees the wind blow.
  vrijdag 16 maart 2007 @ 20:37:53 #146
12721 Sugar
...maakt plannen
pi_47349831
Ja, ik begrijp jullie advies wel. Maar zulke dingen kosten wel energie en ik weet niet of ik die wel daaraan moet besteden. Bovendien worden er toch blijkbaar ook veel vrouwen goed geholpen door haar.

Yppy, ik vind je ook dapper en goed bezig! Echt, hoor.
Dat van die video heb ik vaker gehoord, mijn moeder begon daar ook over in het begin met mij. Verder is er bij mij nooit sprake van geweest, maar goed. Wel spannend en leerzaam. Hopelijk krijg je ook goede begeleiding van die sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Fijn dat ze zo gespecialiseerd is in pnd in elk geval. Geeft hoop.

Martineke, slik. Je zult vast gelijk hebben, maar ik wist dat niet eigenlijk.
Dat alle stoplichten groen zijn, de geluiden precies goed, de lucht blauwer dan anders, wind mee en het geluk achterop!
  vrijdag 16 maart 2007 @ 20:43:27 #147
5177 Leah
I'm going to Graceland
pi_47350018
quote:
Op vrijdag 16 maart 2007 20:37 schreef Sugar het volgende:
Ja, ik begrijp jullie advies wel. Maar zulke dingen kosten wel energie en ik weet niet of ik die wel daaraan moet besteden. Bovendien worden er toch blijkbaar ook veel vrouwen goed geholpen door haar.
Begrijp ik volkomen . Maar wie weet, misschien later eens?
Jij bent er gelukkig niet van van het padje geraakt, maar je zult maar iets minder "slim" of welbespraakt zijn. Dan ben je d'r mooi klaar mee, met zo'n mevrouw.
Losing love is like a window in your hart,
everybody sees you're blown apart, everbody sees the wind blow.
  vrijdag 16 maart 2007 @ 21:14:57 #148
12721 Sugar
...maakt plannen
pi_47351077
En mevrouw de deskundige blijkt in elk geval nóg een account te hebben om reclame te maken voor zichzelf.

"ik heb alle steun die ik nodig had gehad van Eileen Engels.Ik kon alles aan haar toevertrouwen,dat op zich vond ik heel fijn ,ze bewandelde geen zijpaden en hield zich strikt aan haar vak ,maar het feit dat ik wel alles naar haar toe kon mailen heeft mij in iedergeval fantastisch geholpen.Ook het praten met anderen , zoals mijn vriendin,(die ook bij Eileen geweest is )maar ook mijn familie zijn mij tot steun geweest.Zij is al 28 jaar bezig en doet dit vanuit haar medische achtergrond, haar vader was internist heeft ze mij verteld.Wat Eileen doet is regulier en niet alternatief,zij is van huis uit verpleegkundige A,B .Nu na 10 maanden ben ik er helemaal, ik heb de hormonen afgebouwd,het leuke is dat ik af en toe nog wel eens een briefje naar haar stuur en dan ook altijd een antwoord krijg ,ook al ben ik niet meer in behandeling.
groetjes B."

"Verder vind ik dat de behandeling en begeleiding niet duur is, maar dat is voor iedereen natuurlijk anders.De intake doet ze ook telefonisch.Ze woont in de Betuwe en zit niet meer in het ziekenhuis in Wageningen maar heeft haar eigen praktijk.

groetjes van B.
PS: mijn arts kende haar wel,maar wat je kunt doen is haar website laten zien."


Dat alle stoplichten groen zijn, de geluiden precies goed, de lucht blauwer dan anders, wind mee en het geluk achterop!
  vrijdag 16 maart 2007 @ 21:20:53 #149
5177 Leah
I'm going to Graceland
pi_47351312
quote:
Op vrijdag 16 maart 2007 21:14 schreef Sugar het volgende:
doet dit vanuit haar medische achtergrond, haar vader was internist heeft ze mij verteld.
Nou da's fijn . Mijn vader was hartchirurg (dikke vette ), dus dames, niet naar een ziekenhuis gaan hoor, bij mij kun je zo per mail terecht .

Jezusmina, schiet mij maar lek, dat mens is gewoon gevaarlijk....
Losing love is like a window in your hart,
everybody sees you're blown apart, everbody sees the wind blow.
pi_47351780
Haha, ik vind haar steeds lachwekkender... en ik vind het wel een beetje zielig dat ze zelf reclame voor zichzelf moet gaan zitten maken .
Mama van 2 lieve meiden :)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')