abonnement Unibet Coolblue
pi_44873701
Nee: opgelost, volgende probleem
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_44873938
O, sorry .
ijs_beer fan!
  zaterdag 30 december 2006 @ 23:19:06 #253
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_44874383
Geen probleem maar wel een tip; broodje falafel-tsatsiki van de sandwichbar op Utrecht-CS, goddelijk!
pi_44944883
Heeft iemand enig idee in wat voor producten dierlijk stremsel gebruikt word? Ik moet dat spul dus echt niet hebben. Zit het in vrijwel alle soorten kaas of valt dit nog mee?
Ik support gevallen topclubs!
pi_44948301
In de meeste kazen vind je dierlijk stremsel. De biologische kazen van de AH zijn microbieel gestremd, net als de euroshopper brie van de AH.
Bij sommige kaasboeren vind je klaver kaas dit is ook microbieel gestremd.
Op vegatopia.com vind je een hele lijst met kazen die microbieel gestremd zijn.
pi_44948744
quote:
Op dinsdag 2 januari 2007 18:46 schreef Behh het volgende:
In de meeste kazen vind je dierlijk stremsel. De biologische kazen van de AH zijn microbieel gestremd, net als de euroshopper brie van de AH.
Bij sommige kaasboeren vind je klaver kaas dit is ook microbieel gestremd.
Op vegatopia.com vind je een hele lijst met kazen die microbieel gestremd zijn.
Bedankt voor je antwoord
Ik support gevallen topclubs!
  zondag 7 januari 2007 @ 22:42:27 #257
24399 TechXP
www.biteback.be
pi_45126996
quote:
Op vrijdag 8 december 2006 15:56 schreef Patsy_Stone het volgende:
Het kookboek van de onvolprezen website Vegatopia is eindelijk te bestellen! Zie http://www.vegatopia.com/kookboek/
Ontvangen. Jullie ook al?

Op zich een aardig boekwerkje. Het is beter dan ik verwacht had eigenlijk
  maandag 8 januari 2007 @ 01:12:50 #258
24399 TechXP
www.biteback.be
pi_45132122


Jammie
  maandag 8 januari 2007 @ 09:07:19 #259
34163 Pikkebaas
Corporate Overlord
pi_45135028
Ik ben geen vegetarier. Maar ik vind wel dat 7 keer per week vlees eten te veel is.
Ik probeer 2 keer vlees, twee keer kip, 1 keer vis en twee keer vegetarisch (of zonder vlees) te koken.

Hopelijk vind ik hiet nog wat interessante gerechten. Een mooi gerecht maken zonder vlees vind ik altijd een grotere uitdaging dan met.
Wien Neerlandsch bloed in de aders vloeit,
Van vreemde smetten vrij,
  maandag 8 januari 2007 @ 10:15:48 #260
24399 TechXP
www.biteback.be
pi_45136103
quote:
Op maandag 8 januari 2007 09:07 schreef Pikkebaas het volgende:
Ik ben geen vegetarier. Maar ik vind wel dat 7 keer per week vlees eten te veel is.
Ik probeer 2 keer vlees, twee keer kip, 1 keer vis en twee keer vegetarisch (of zonder vlees) te koken.
uh.. kip is vlees he... vis eigenlijk ook..
  zondag 21 januari 2007 @ 02:32:52 #261
117776 OFfSprngr
Meest boze Punker van Fok!
pi_45551161
Mag ik ook mee doen als aspirerende flexitariėr?
You must learn to live with your own conscience, your own morality, your own decision, your own self. You alone can do it. There is no authority but yourself!
http://www.last.fm/user/OFfSprngr
.
.
  zondag 21 januari 2007 @ 02:44:09 #262
117776 OFfSprngr
Meest boze Punker van Fok!
pi_45551282
Wat vinden jullie eigenlijk van restvlees, het gene waar een dier niet direct voor is geslacht en dan wel ook eigenlijk nog een variant in noodzakelijkheid van het slachten; bv het stremsel wat gebruikt wordt voor kaas.

Persoonlijk vind ik het natuurlijk wel zielig dat een beest dood moet voor mn eten, maar dan moet je er wel voor zorgen dat je het zo efficiėnt gebruikt het is zonde om 2 beesten te slachten voor benodigdheden wat je uit 1 dier kunt halen.

Anyway, tegenwoordig probeer ik veggie vlees bij de supermarkt sommige is lekker, andere weer niet.
Veelal haal ik nu bio inplaats van gewoon vlees en rund inplaats van varken.
Verder lust ik totaal geen vis, maar alle beetjes helpen.
You must learn to live with your own conscience, your own morality, your own decision, your own self. You alone can do it. There is no authority but yourself!
http://www.last.fm/user/OFfSprngr
.
.
pi_45552545
Ik ben niet 'tegen' restproducten. Ik eet geen vlees, omdat ik geen dood dier wil eten. Maar als er schoenen worden gemaakt van de koe die door mijn vriendje wordt opgegeten, wil ik ze best dragen.

Ik ben niet zo principieel, ik ben een ego-tariėr Alleen vegetarisch eten voor jezelf.
Mon 'en!
pi_45552602
quote:
Op zondag 21 januari 2007 09:49 schreef bloempjuh het volgende:
Ik ben niet 'tegen' restproducten. Ik eet geen vlees, omdat ik geen dood dier wil eten. Maar als er schoenen worden gemaakt van de koe die door mijn vriendje wordt opgegeten, wil ik ze best dragen.

Ik ben niet zo principieel, ik ben een ego-tariėr Alleen vegetarisch eten voor jezelf.
het vegi eten is in nederland gewoon ranzig vaak. in landen als india - waar veel mensen vegi zijn - is het eten gewoon lekker en mis je het vlees echt niet. maar hier... smerige sojatroep en weet ik al wat voor zaken die gewoon niet het eetplezier verhogen.
pi_45553468
quote:
Op zondag 21 januari 2007 09:58 schreef rainbow2007 het volgende:

[..]

het vegi eten is in nederland gewoon ranzig vaak. in landen als india - waar veel mensen vegi zijn - is het eten gewoon lekker en mis je het vlees echt niet. maar hier... smerige sojatroep en weet ik al wat voor zaken die gewoon niet het eetplezier verhogen.
Ik vind het anders wel te eten hier hoor. Nou kan ik het alleen niet vergelijken met andere landen.
pi_45554470
Ach, je maakt er toch gewoon zelf iets van? Soms is mijn eten puur voedzaam, maar er zijn toch genoeg lekker dingen te krijgen (spinazierondo's van AH bijv) of te maken.
Mon 'en!
  zondag 21 januari 2007 @ 12:42:59 #267
24399 TechXP
www.biteback.be
pi_45555505
quote:
Op zondag 21 januari 2007 02:44 schreef OFfSprngr het volgende:
Wat vinden jullie eigenlijk van restvlees, het gene waar een dier niet direct voor is geslacht en dan wel ook eigenlijk nog een variant in noodzakelijkheid van het slachten; bv het stremsel wat gebruikt wordt voor kaas.

Persoonlijk vind ik het natuurlijk wel zielig dat een beest dood moet voor mn eten, maar dan moet je er wel voor zorgen dat je het zo efficiėnt gebruikt het is zonde om 2 beesten te slachten voor benodigdheden wat je uit 1 dier kunt halen.
Waarom praten over restvlees? Alles bij elkaar maakt het het alleen efficient. Leer is bv. een goed product naast het vlees met een 10 a 20% van de winst.

Als al die andere delen niet wegkonden geraken, dan waren er kosten geweest om het weg te werken en dan was vlees duurder geweest. Maar zolang men leer gebruikt, gelatine, e.d. zal vlees goedkoop blijven en daarmee blijft het veel gegeten worden.

Daarnaast worden sommige koeien meer om het leer gehouden dan voor vlees. Apart.. maar leer komt ook veel uit India... iemand de beelden van Peta daar al eens van gezien?
pi_45574890
Hey luitjes

Ik ben stukje bij beetje het vegetarisch eten bij ons thuis aan het introduceren. Best leuk en ik heb nog geen klachten gehad (terwijl mijn vader een echte vleeseter is).

Maar goed, ik zie op internet heel veel Amerikaanse kookboeken, hardstikke leuk en van de reviews die ik lees en de foto's die ik zie krijg ik gelijk trek. !

Ik vroeg me dus af of hier mensen zijn die ervaring hebben met engelstalige vega-receptenboeken en dan met name de Engelse Amerikaanse. Worden er vaak ingedrienten gebruikt waar je in Nederland moeilijk aan kan komen (Fakin'-Bacon? ), is de lingo een beetje te begrijpen etc?

[ Bericht 2% gewijzigd door gekkehoedenmaker op 22-01-2007 15:29:01 (le-zen) ]
Robert Smith should really cover Coldplays 'Clocks'
And when he'd sing 'Am I part of the cure, or part of the disease?'
We'd all be like: "I know this one!"
  maandag 22 januari 2007 @ 12:19:42 #269
24399 TechXP
www.biteback.be
pi_45575013
Uhm.. het is soms wel even opzoeken hoe en wat. Vaak ook andere maten enzo.
Hier staat een handige pagina iig voor het laatste: http://www.veganpeace.com/recipe_pages/conversion_charts.htm
pi_45844827
Gewapend met vega kookboeken en goede moed ga ik vanaf nu vegetarisch.
Wish me luck. (En dan bedoel ik vooral succes met het koken.)

Trouwens, Tech. Ik zie nu pas dat je nog een PM van me krijgt met wat voorbeelden uit mijn portfolio. Sorry hoor, totaal over het hoofd gezien.
Robert Smith should really cover Coldplays 'Clocks'
And when he'd sing 'Am I part of the cure, or part of the disease?'
We'd all be like: "I know this one!"
  woensdag 31 januari 2007 @ 08:33:46 #271
117776 OFfSprngr
Meest boze Punker van Fok!
pi_45847663
Succes, ow en je zeehondje is ondersteboven, zal ik 'm ff goed knuppelen?
You must learn to live with your own conscience, your own morality, your own decision, your own self. You alone can do it. There is no authority but yourself!
http://www.last.fm/user/OFfSprngr
.
.
  woensdag 31 januari 2007 @ 09:59:34 #272
24399 TechXP
www.biteback.be
pi_45848867
quote:
Op woensdag 31 januari 2007 00:44 schreef gekkehoedenmaker het volgende:
Gewapend met vega kookboeken en goede moed ga ik vanaf nu vegetarisch.
Wish me luck. (En dan bedoel ik vooral succes met het koken.)
quote:
Trouwens, Tech. Ik zie nu pas dat je nog een PM van me krijgt met wat voorbeelden uit mijn portfolio. Sorry hoor, totaal over het hoofd gezien.
Geeft niets
  woensdag 31 januari 2007 @ 10:06:21 #273
269 vats
Live life to the max!
pi_45849005
quote:
Op zondag 21 januari 2007 12:42 schreef TechXP het volgende:

[..]

Waarom praten over restvlees? Alles bij elkaar maakt het het alleen efficient. Leer is bv. een goed product naast het vlees met een 10 a 20% van de winst.

Als al die andere delen niet wegkonden geraken, dan waren er kosten geweest om het weg te werken en dan was vlees duurder geweest. Maar zolang men leer gebruikt, gelatine, e.d. zal vlees goedkoop blijven en daarmee blijft het veel gegeten worden.

Daarnaast worden sommige koeien meer om het leer gehouden dan voor vlees. Apart.. maar leer komt ook veel uit India... iemand de beelden van Peta daar al eens van gezien?
Dus door dat jij dat allemaal niet gebruikt verbeter je de wereld?
  woensdag 31 januari 2007 @ 10:30:00 #274
24399 TechXP
www.biteback.be
pi_45849449
quote:
Op woensdag 31 januari 2007 10:06 schreef vats het volgende:
Dus door dat jij dat allemaal niet gebruikt verbeter je de wereld?
De impact van mij op deze wereld is daardoor wel een heeeel stuk kleiner.
pi_45929479
quote:
Op woensdag 31 januari 2007 08:33 schreef OFfSprngr het volgende:
Succes, ow en je zeehondje is ondersteboven, zal ik 'm ff goed knuffelen?
Mag hoor!

Trouwens, mijn ouders zijn echt superlief. Ik kwam vanmiddag thuis en ze hadden ineens heel veel verse groentes in huis gehaald, linzen, kikkererwten, Valess nepvleesje, vega bapao's, vega loempia's en vega recepten enzo!
Ondanks de opmerking van mij pa (ja, een kroket kan je gewoon eten hoor, want wat zit daar nou voor vlees in? !), voel ik me echt helemaal gesupport door mijn ouders.
Robert Smith should really cover Coldplays 'Clocks'
And when he'd sing 'Am I part of the cure, or part of the disease?'
We'd all be like: "I know this one!"
  vrijdag 2 februari 2007 @ 23:23:32 #276
117776 OFfSprngr
Meest boze Punker van Fok!
pi_45930536
Hoe lang ben je dan al vegetariėr/uit huis?
You must learn to live with your own conscience, your own morality, your own decision, your own self. You alone can do it. There is no authority but yourself!
http://www.last.fm/user/OFfSprngr
.
.
pi_45932024
Mwoa, vanaf begin dit jaar begon ik onder het mom van 'goede voornemens' met het eten van vleesvervangers. Ik at toen alleen maar vlees als mijn ouders dat in de maaltijd verwerkten.
Half Januari besloot ik volledig vegetarisch te gaan. Ik woon nog thuis.

Maar ik vind het zo lief van mijn ouders, omdat ze mijn plannen niet altijd even serieus nemen. Ze denken vaak dat het maar iets tijdelijks is en dat ik er zo wel weer overheen groei.
Dus toen ze al die dingen ineens in de kast hadden staan vond ik dat echt een mooi gebaar.
Robert Smith should really cover Coldplays 'Clocks'
And when he'd sing 'Am I part of the cure, or part of the disease?'
We'd all be like: "I know this one!"
  zaterdag 3 februari 2007 @ 01:44:03 #278
117776 OFfSprngr
Meest boze Punker van Fok!
pi_45934508
Ben eind vorig jaar ook begonnen met minder vlees te eten en meer vegie zooi, ik zou niet een volledige vegetarļer kunnen worden, want als ik uit eten ga of bbq'n wil ik nog wel eens echt een lekker stuk vlees, maar elke dag een matig lapje vlees ben ik wel op uit gekeken, of echt goed en lekker of niet.
You must learn to live with your own conscience, your own morality, your own decision, your own self. You alone can do it. There is no authority but yourself!
http://www.last.fm/user/OFfSprngr
.
.
pi_46857841
*schop!

Ik ben vegetarische erwtensoep aan het maken, omdat er een vega op visite komt, en ik heb vegetarische rookworst gekocht bij de C1000. Kan ik die gewoon in schijfjes snijden en in de soep doen? Of brokkelt hij dan kapot?

Bij de C1000 kreeg ik het briljante advies om dat toch maar gewoon Unox te gebruiken.
"Ja, ik neem niet voor niks de vegetarische worst".
"Oh, maar dan kan je toch wel gewoon Unox gebruiken?"
"Ik ga koken voor iemand die geen vlees eet."
"Oh, dat weet ik allemaal niet."
" "
  vrijdag 2 maart 2007 @ 20:24:06 #280
12913 GreatWhiteSilence
Bite me! (Not you, Annicka!)
pi_46858173
Je zou misschien kunnen proberen een klein stukje van de worst te koken en kijken wat het effect daarvan is?
Man, unlike the animals, has never learned that the sole purpose of life is to enjoy it. (Samuel Butler)
pi_46858412
Denk dat ik dat ga doen idd. Het punt is alleen dat ik vier pannen snert op heb staan. In het kader van: gezellig, een feestje. Ik gooi wel een stukje bij de vegapan in. Mocht het er dramatisch uit komen te zien, dan verzin ik wel wat anders.

Hoe maken jullie erwtensoep trouwens? Ik heb mijn normale recept aangehouden, alleen in plaats van alle vleesdingen vegetarische groentebouillontabletten gebruikt, En die vegarookworst dan erbij, als dat lukt.
pi_46859046
quote:
Op vrijdag 2 maart 2007 20:16 schreef piepster het volgende:
*schop!

Ik ben vegetarische erwtensoep aan het maken, omdat er een vega op visite komt, en ik heb vegetarische rookworst gekocht bij de C1000. Kan ik die gewoon in schijfjes snijden en in de soep doen? Of brokkelt hij dan kapot?

Bij de C1000 kreeg ik het briljante advies om dat toch maar gewoon Unox te gebruiken.
"Ja, ik neem niet voor niks de vegetarische worst".
"Oh, maar dan kan je toch wel gewoon Unox gebruiken?"
"Ik ga koken voor iemand die geen vlees eet."
"Oh, dat weet ik allemaal niet."
" "
Je kan het gewoon snijden en erin doen. Mijn moeder maakt dit ook wel eens voor me en het blijft gewoon goed. Smaakt bovendien heel erg goed!!
Ik support gevallen topclubs!
pi_46859836
Pas op het laatst de worst erbij. Wat ook lekker is, maar lastiger te krijgen: gerookte tofu. Mjammie! En gewoon je normale recept aanhouden is een goede tactiek.
Mon 'en!
pi_46861129
De drie proefplakjes hielden zich prima. De worst gaat er bij de 'gewone' erwtensoep ook op het laatst bij, dus bij de vega ook maar, had ik al bedacht.

De soep ruikt al erg lekker, dus volgens mij komt het helemaal goed. Dank voor jullie hulp!

Nog iemand goede recepten voor lekkere vegetarische quiche? (eieren en melkprducten zijn geen probleem.)
  zaterdag 3 maart 2007 @ 09:28:15 #285
99606 kruimel_20
Doe wat je wilt!
pi_46871240
piepster, heb je het recept voor de erwtensoep?
the journey is more important than the end or the start
and what it meant to me will eventually be
a memory of the time when i tried so hard
pi_46875709
quote:
Op vrijdag 2 maart 2007 21:43 schreef piepster het volgende:

Nog iemand goede recepten voor lekkere vegetarische quiche? (eieren en melkprducten zijn geen probleem.)
Deze quiche vind ik zelf erg lekker (terwijl ik niet eens van champignonnen hou):

Benodigdheden:
- pakje bladerdeeg
- 1 grote prei (ongeveer 400 gr), in stukjes/ringetjes gesneden
- 1 groene paprika, in stukjes gesneden
- 1 ui, gesnipperd
- 1 bakje champignonnen, in stukjes
- zakje geraspte kaas
- 5 eieren
- 1/2 flesje koffieroom
- peper&zout

1. Bladerdeeg laten ontdooien, vorm invetten en met bloem bestuiven
2. In hapjespan ui en paprika bakken
3. Champignonnen erbij doen en bakken
4. Prei erbij doen en bakken, het geheel laten krimpen

5. Bladerdeeg in vorm plakken, inprikken met vork
6. Groente erin doen

7. Eieren, koffieroom, peper en zout in een mengkom klutsen
8. Mengseltje over de groente in de schaal gieten
9. Kaas over de quiche strooien
10. Oven 200 Graden, ongeveer 30 minuten, of als de kaas mooi gesmolten is.


  zaterdag 3 maart 2007 @ 23:43:01 #287
111171 Richie_Rich
Rich Industries©
pi_46892808
Hoe zit het eigenlijk met sausjes (voornamelijk in restaurants). Vaak zit hier als smaakmaker bouillon of fond in en dat is per definitie getrokken van vlees/vis. Ik heb het idee dat veel mensen (en ook koks) overheen kijken of wordt er wel degelijk opgelet? (ik bedoel dus geen mayo of ketchup ofzo maar sausjes als stroganoff bijvoorbeeld)

Zelfde geldt voor soep welke bijna altijd een boullonbasis hebben (ook groentesoep, uiensoep etc. etc.)
  zondag 4 maart 2007 @ 00:04:41 #288
24399 TechXP
www.biteback.be
pi_46893522
Daar zou je dan over moeten navragen.
  zondag 4 maart 2007 @ 01:56:33 #289
111171 Richie_Rich
Rich Industries©
pi_46896634
quote:
Op zondag 4 maart 2007 00:04 schreef TechXP het volgende:
Daar zou je dan over moeten navragen.
Ik ben zelf geen vegetarier,

Maar ik was benieuwd naar ervaringen van vegetariers. Het is toch iets wat snel vergeten wordt.
  zondag 4 maart 2007 @ 05:45:11 #290
117776 OFfSprngr
Meest boze Punker van Fok!
pi_46898096
Ik zou er als ik zelf vega was weinig moeite mee hebben, denk ik, het ligt gewoon aan hoe ver je wilt gaan.
You must learn to live with your own conscience, your own morality, your own decision, your own self. You alone can do it. There is no authority but yourself!
http://www.last.fm/user/OFfSprngr
.
.
pi_46898100
quote:
Op zondag 4 maart 2007 05:45 schreef OFfSprngr het volgende:
Ik zou er als ik zelf vega was weinig moeite mee hebben, denk ik, het ligt gewoon aan hoe ver je wilt gaan.
In de trent van zolang de industrie een half rund in kokend water stopt dan heb ik er geen probleem mee, maar als ik het zelf aan moet snijden...
  zondag 4 maart 2007 @ 10:00:41 #292
24399 TechXP
www.biteback.be
pi_46898867
quote:
Op zondag 4 maart 2007 01:56 schreef Richie_Rich het volgende:
Ik ben zelf geen vegetarier,

Maar ik was benieuwd naar ervaringen van vegetariers. Het is toch iets wat snel vergeten wordt.
Denk het wel. Maar soms kan je niet anders dan soms uitgaan van wat een kok zegt of wat een bedrijf zegt over hun product.

Maar als de mogelijkheid er is om dat na te vrage, dan vooral doen. En uitdrukkelijk aangeven wat wel en niet.

Verder is het idd ook persoonlijk hoe ver je gaat. Veel vegetariers eten en drinken sowieso nog dingen die niet-vegetarisch zijn.
pi_46898971
quote:
Op zondag 4 maart 2007 01:56 schreef Richie_Rich het volgende:

[..]

Ik ben zelf geen vegetarier,

Maar ik was benieuwd naar ervaringen van vegetariers. Het is toch iets wat snel vergeten wordt.
Ik vergeet 't nooit om te benadrukken dat ik ook geen vis/vleesbouillon etc wil in een restaurant.
Bij veel lunchrooms wordt er standaard een bolletje huzarensalade op 't bord gekwakt, ik zeg van te voren altijd dat ik dat niet wil.
ijs_beer fan!
pi_46899060
quote:
Op zondag 4 maart 2007 10:00 schreef TechXP het volgende:

[..]

Denk het wel. Maar soms kan je niet anders dan soms uitgaan van wat een kok zegt of wat een bedrijf zegt over hun product.

Maar als de mogelijkheid er is om dat na te vrage, dan vooral doen. En uitdrukkelijk aangeven wat wel en niet.

Verder is het idd ook persoonlijk hoe ver je gaat. Veel vegetariers eten en drinken sowieso nog dingen die niet-vegetarisch zijn.
Het is ook bijna niet mogelijk om 100% vegetarisch te zijn, niet omdat men niet wil, maar omdat dierlijke producten je echt opgedrongen worden. In veel producten zitten gelatine van varkensharen en botten en stremsel wat uit de lebmaag van een kalf komt, wordt in kaas verwerkt, Zo gaar is dat
Ik support gevallen topclubs!
pi_46899269
Vega kaas of smeerkaas
ijs_beer fan!
pi_46899310
quote:
Op zondag 4 maart 2007 10:47 schreef NanKing het volgende:
Vega kaas of smeerkaas
Dus geen franse kaas en weet ik veel wat allemaal, zo gaar dat ze dat ook niet gewoon normaal kunnen maken
Ik support gevallen topclubs!
pi_46902638
quote:
Op zondag 4 maart 2007 01:56 schreef Richie_Rich het volgende:

[..]

Ik ben zelf geen vegetarier,

Maar ik was benieuwd naar ervaringen van vegetariers. Het is toch iets wat snel vergeten wordt.
Ik informeer altijd naar de ingeredienten van de sauzen en de soepen. In bepaalde restaurants waar ik vaak kom, zoals de Olijventuin (mediterraans) en Popocatepetl (mexicaans) zijn de soepen bijvoorbeeld altijd bereid met een groentebouillon. Maar die restaurants hebben allebei ook veel keuze voor vegetariers.
Robert Smith should really cover Coldplays 'Clocks'
And when he'd sing 'Am I part of the cure, or part of the disease?'
We'd all be like: "I know this one!"
pi_46905448
quote:
Op zaterdag 3 maart 2007 09:28 schreef kruimel_20 het volgende:
piepster, heb je het recept voor de erwtensoep?
Erwtensoep

Dank voor jullie tips!

@ Lollifant: Ik heb uiteindelijk 3 quiches met prei gemaakt, met in elk een andere kaas. Danish Blue, Camembert en jongbelegen met knoflook. En nog een quiche met champignons, knoflook en bieslook.
  woensdag 7 maart 2007 @ 16:17:42 #299
2661 KWAKje
in dr eendje of als Hekje
pi_47019376
wat wordt er veel gesoept... of lijkt dat maar zo?
enfin, ik heb ook een soepvraag. als ik groentensoep maak mis ik nog steeds de ballen (ja, ik heb net zo'n recept als hier in december is gepost). aan alleen de groenten heb ik niet genoeg. ik wil de bite in de ballen! iemand een idee?

en een andere receptvraag: hoe maak ik smakelijke boerenkoolstamppot, maar dan zonder worst. ik heb de hele winter geen boerenkool gegeten want ik vind het gewoon niet te nassen zonder worst. en de nepworst vond ik dus ook niet smakelijk. ik heb gezondigd vorige week; andijviestamp met worst, want anders was het echt niet lekker. uuh, ik at dus niet thuis. en bij anderen thuis vraag ik niet om aangepast voer. meestal laat ik gewoon het vlees weg, maar bij deze stamp lukte dat echt niet.

ah er is een woord voor mij: ik ben een ego-tarieer
" 'n stukkie van 'n bloemkool is ok weer'n bloemkooltie op zich"
  donderdag 8 maart 2007 @ 10:45:35 #300
22914 Shark.Bait
Deze zin geen werkwoord.
pi_47045393
Kip, het lekkerste stukje vlees:
Koe eet kip
Too many men / There's too many people / Making too many problems / And not much love to go round / Can't you see This is a land of confusion - Genesis
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')