Goed Piet, ik zal er op letten, geen wijn van een euro per 2 liter dus, als je dat al wijn kunt noemen .quote:Op donderdag 25 augustus 2005 09:49 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Koop echter geen al te goedkope meuk, die is waarschijnlijk gezwaveld
Voor mij is alle wijn zuur .quote:Op donderdag 25 augustus 2005 19:38 schreef Pietverdriet het volgende:
Na een week of wat kan je proeven of ie al zuur wordt.
tuurlijk.quote:Op donderdag 25 augustus 2005 20:08 schreef BBQ-kip het volgende:
Kun je ook witte en rode wijn mengen? (ik roep maar wat leuks hoor)
Ik heb een rode wijn azijn vatje staan, daar gooi ik alle restjes rooie wijn in, en een hele fles als ie niet lekker is. Je kan wel allerlei alcoholica door de azijn gooien, maar lekkerder is natuurlijk een witte wijn azijn, een rode, een sherry azijn (dat is verdomt lekker van zoete sherry)quote:Op vrijdag 26 augustus 2005 22:06 schreef pievdb het volgende:
piet,
kan je gewoon alle restjes samenkappen?
bv. je begint op basis van wijn, achteraf kap je er wat verdunde porto bij.
gaat dit? of liever niet proberen?
Na, als het Azijn wordt proef je dat echt.quote:Op donderdag 25 augustus 2005 20:29 schreef Rampestamper het volgende:
[..]
Voor mij is alle wijn zuur .
ok,quote:Op vrijdag 26 augustus 2005 22:31 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik heb een rode wijn azijn vatje staan, daar gooi ik alle restjes rooie wijn in, en een hele fles als ie niet lekker is. Je kan wel allerlei alcoholica door de azijn gooien, maar lekkerder is natuurlijk een witte wijn azijn, een rode, een sherry azijn (dat is verdomt lekker van zoete sherry)
weet ik, ik heb 6 jaar in die taverne elk weekend gewerkt (14u/dag), het laatste jaar daarvan heb ik er nog eens de dinsdag bijgenomen.quote:Op vrijdag 26 augustus 2005 22:45 schreef Pietverdriet het volgende:
Leuk!
Kok is een mooi vak, maar ook heel zwaar.
Dan maak ik de volgende ronde rode wijn azijn .quote:Op vrijdag 26 augustus 2005 22:31 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik heb een rode wijn azijn vatje staan, daar gooi ik alle restjes rooie wijn in, en een hele fles als ie niet lekker is. Je kan wel allerlei alcoholica door de azijn gooien, maar lekkerder is natuurlijk een witte wijn azijn, een rode, een sherry azijn (dat is verdomt lekker van zoete sherry)
Tja, azijn gaat er nou eenmaal niet zo hard doorheen als wijn natuurlijkquote:Op woensdag 7 december 2005 08:19 schreef Rampestamper het volgende:
Helemaal vergeten jullie op de hoogte te houden .
Nou, het is dus gelukt .
Heeft er iemand behoefte aan een fles zelfgemaakte azijn? Ik heb nog zo'n tien liter staan .
gewoon laten staan, hij wordt alleen maar beter naarmate die ouder wordt.quote:Op woensdag 7 december 2005 08:19 schreef Rampestamper het volgende:
Helemaal vergeten jullie op de hoogte te houden .
Nou, het is dus gelukt .
Heeft er iemand behoefte aan een fles zelfgemaakte azijn? Ik heb nog zo'n tien liter staan .
Geen idee eigenlijk. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nooit wijn drink. Azijn ook niet overigens .quote:Op woensdag 7 december 2005 08:43 schreef Againzender het volgende:
[..]
Tja, azijn gaat er nou eenmaal niet zo hard doorheen als wijn natuurlijk
Maar is de smaak een beetje goed?
Ik ga gewoon een hoop weggeven, althans dat ga ik proberen.quote:Op woensdag 7 december 2005 09:08 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
gewoon laten staan, hij wordt alleen maar beter naarmate die ouder wordt.
familie is groot zatquote:Op woensdag 7 december 2005 09:27 schreef Rampestamper het volgende:
Ik ga gewoon een hoop weggeven, althans dat ga ik proberen.
Bij Manufactum bijvoorbeeldquote:Op donderdag 26 januari 2006 23:00 schreef GREENSKiN het volgende:
Iemand een geweldig idee waar een mooie azijntobbe/vat/pot te kopen is? Online of in real life? Niet te vinden...
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |