abonnement Unibet Coolblue
pi_182987455
Damn, wat een zure reacties over Bohemian Rhapsody. Ik vond de film echt super! :D
pi_182987554
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 november 2018 21:25 schreef Bananenpap het volgende:
Damn, wat een zure reacties over Bohemian Rhapsody. Ik vond de film echt super! :D
Ik ook!! Had van mij nog wel langer mogen zelfs!
pi_182989129
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 november 2018 21:25 schreef Bananenpap het volgende:
Damn, wat een zure reacties over Bohemian Rhapsody. Ik vond de film echt super! :D
is maar één persoon die hier zat te zeuren

ik heb genoten en ga donderdag gewoon nog een keer!
pi_183054634
Net ook bij Bohemian Rhapsody geweest,

Ben een groot Queen fan , en heb best veel over ze opgezocht (en ken elk nummer van binnenuit ) en tuurlijk zitten er in de film redelijk wat fouten in qua chronologie etc, maar daar stoorde ik me totaal niet aan (ze zouden zelfs days of our lives (documentaire ) in de bios moeten laten draaien ;) van mijn part,


Gaat meer om om nieuwe mensen kennis te laten met de band/ muziek , en de basis te leren kennen

En ik was met mn broer naar de film , tot voor kort de meest grote queen hater (muziek voor homo,s ) die is nu denk ik ook wel om haha :)

min puntje film duurde te kort , had een uur langer mogen duren ;)

8/10 (vooral van het omkrijgen van mn broer )
pi_183056906
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 november 2018 00:45 schreef King_Merc het volgende:
Net ook bij Bohemian Rhapsody geweest,

Ben een groot Queen fan , en heb best veel over ze opgezocht (en ken elk nummer van binnenuit ) en tuurlijk zitten er in de film redelijk wat fouten in qua chronologie etc, maar daar stoorde ik me totaal niet aan (ze zouden zelfs days of our lives (documentaire ) in de bios moeten laten draaien ;) van mijn part,


Gaat meer om om nieuwe mensen kennis te laten met de band/ muziek , en de basis te leren kennen

En ik was met mn broer naar de film , tot voor kort de meest grote queen hater (muziek voor homo,s ) die is nu denk ik ook wel om haha :)

min puntje film duurde te kort , had een uur langer mogen duren ;)

8/10 (vooral van het omkrijgen van mn broer )
Inderdaad....een uurtje erbij had ik ook niet vervelend gevonden :)
pi_183070003
Outlaw king. 1/10

Inaccuraat gedrocht en goedkoop aftreksel van braveheart. Nu hoeft inaccuraat niet per definitie slecht te zijn (Braveheart klopte helemaal geen fuck van maar was toch een ruime 6-) maar hier leken ze het er wel om te doen.

De film was gehaast op punten dat het de tijd had moeten nemen en te langzaam op punten die totaal geen extra aandacht verdiende. Het acteerwerk was herkauwing braveheart maar dan dus kutter. Enige die af en toe nog vermakelijk uit de hoek kwam was Stannis als koning Edward maar zelfs bij hem kon je de verveling op z'n hoofd lezen.

Nu lees ik wel meer kritische noten op internet maar zogenaamd zouden de actiescenes en beelden van schotland daar enige compensatie voor bieden. Helaas bitch, dat doen ze niet. De beelden van schotland zijn niet meer dan wat drone-kiekjes (in combinatie met cgi) die je veel beter kan terugvinden op youtube en de actie zwaar ondermaats noemen is bijna een compliment. Het is hetzelfde "de helden zijn allemaal supersterk en met elke zwaai hakken zij volledig geharnaste Engelsen omver" wat al tienduizenden keren eerder en beter is gedaan. De veldslagen zijn helemaal een aanfluiting. Historisch klopt er niets van, tactisch klopt er niets van en filmtechnisch zorgt het enkel voor erectieproblemen.

En dan de voorspelbaarheid. Je hoeft de Engels/Schotse geschiedenis niet te kennen om al in de eerste 5 minuten te weten hoe het gaat lopen, wie de 'slechterikken' zijn en wie met wie geslachtsgemeenschap gaat hebben. Alles is zo ontzettend simpel en eenvoudig gedaan dat elke minuut van deze film als een belediging voor de kijker voelt.

De enige manier hoe je plezier kan beleven aan dit gedrocht is als je op de basisschool zit en je zwaarden 'cool' vindt of een vorm van extreme zwakbegaafdheid hebt.

Verschrikkelijk en afschuwelijk dus. Een extreme verspilling van tijd en moeite. Als ik dictator was geweest had ik iedereen die met deze film te maken heeft gehad (of zich heeft vermaakt tijdens het kijken) naar de goelag gestuurd.
Conscience do cost.
pi_183070488
First Man
Mooie film over de man Neil Armstrong. Geen Hollywoodfilm met mooie ruimtebeelden maar een echt verhaal over verlies en de gevolgen voor het gezin van de astronaut.

Ook al weet je dat de man al zijn missies overleeft, zit je toch vaak in spanning omdat de situatie in die kleine capsule zeer realistisch wordt weergegeven.

Imdb: 7,7
Ik: 8,5/10
pi_183081387
Vanmiddag The Nutcracker and the fourth realm gezien......heerlijke magische film! Ietwat flinterdun verhaaltje, maar visueel en muzikaal heerlijk genieten! Van mij 9/10
  Moderator maandag 12 november 2018 @ 12:54:08 #109
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_183099005
Gräns



Erg bijzondere film over een vrouw die bij de duane werkt en daar feilloos mensen uitpikt die iets op hun geweten hebben. Dit gat gewoon zijn gang totdat ze iemand tegenkomt die ze niet kan plaatsen, er is iets aan die man maar ze weet niet wat... Dit ontvouwt zich in een bijzondere verwikkeling waarin de vrouw ontdekt waarom ze is zoals ze is. Deze film is bijhoorlijk WTF het volgt wel een beetje bekendere films die behoorlijk WTF zijn maar die hebben allemaal nog een grappige inslag. Die grappige inslag ontbreekt bij deze film waardoor het vooral vervreemdend is. Toch geeft het een beetje inzage in de mens, maar niet zoals bijvoorbeeld the lobster doet. Ik vond het vooral een hele bijzondere film, wel een film die voor een specifiek publiek is.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  Moderator maandag 12 november 2018 @ 12:59:05 #110
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_183099132
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 november 2018 14:51 schreef Gehenna het volgende:
Afgelopen weekend Bohemian Raphsody in Londen gezien. Verhalen achter de muziek vind ik over het algemeen erg leuk om naar te kijken. Maar wat een een-dimensionale en ongeïnspireerde flut-film hebben ze hier van gemaakt.

De film volgt het verhaal van Freddie Mercury, van net voor zijn ontmoeting met de band Queen (toen nog Smile) tot aan het Live-8 concert. Freddie was een geweldige showman, maar hij (en de mensen om hem heen) hebben vaak genoeg aangegeven dat hij daarbuiten ondanks z'n flamboyante optreden soms, een redelijk verlegen en onzeker persoon was.

De film koos ervoor om dit maar even te vergeten en Freddie van minuut 1 neer te zetten als de meest zelfverzekerde geweldenaar die het witte doek in jaren heeft gezien. Hij stapt af op de band om hun een aanbod te doen voor een geweldige zanger, hijzelf. Ze horen hem 2 seconden iets zingen, en zijn om, het beste wat ze ooit gehoord hebben.

Freddie heeft daarna direct een heel pad voor de band uitgestippeld. De naam heeft ie al snel bedacht, het logo, allerlei nieuwe ideeën voor songs, en de rest van de band en de managers hoeven alleen maar in verbazing ja en amen te zeggen over al zijn geweldige plannen.

Alles gaat ook direct supergoed voor de groep, de muziek slaat flink aan. Maar Freddie wil meer, die wil een rock-opera maken en de wereld veroveren. Hun huidige platenbaas vind dat idee te riskant, maar Freddie schopt 'm daarom direct aan de kant om naar een ander te gaan. De band volgt braafjes.

Alles wat Freddie maar doet en verzint is goud. Maar een film zonder wat drama is natuurlijk geen film, die komt er in de vorm van Paul Prenter, de persoonlijk manager van Freddie . Hij ontwaakt de homoseksuele gevoelens in hem (waardoor de sprookjes-relatie met Mary uitgaat) krijgt 'm aan de drugs, sleept 'm mee naar allerlei sex-feestjes en overtuigd hem uiteindelijk om uit Queen te stappen en een solo carrière te beginnen. En de arme Freddie kan er allemaal niets aan doen.

Dan ineens komt Freddie erachter dat Paul een dikke lul is en dumpt hem. Waarna hij Freddie weer zwart probeert te maken in de media (Kijk toch, wat een gemene meneer!)

Freddie gaat terug naar Queen. Die net een aanbod heeft gekregen om Live8 (Wat gepresenteerd wordt als het grootste en beste muziek-evenement dat ooit plaats zal vinden) te gaan spelen. Tijdens de oefensessie verteld Freddie de band dat hij Aids heeft om het concert wat emotioneel beladen te maken.

Dan het concert. Het benefiet gedeelte loopt de hele dag voor geen meter, er is tijdens de concerten van de andere bands nog geen stuiver opgehaald, Bob Geldof zit met z'n handen in het haar. En dan begint Queen en BAM! de miljoenen lopen binnen.

Thuis op de bank zien we de familie van Freddie zitten, de afkeurende vader van het begin zit nu trots naar de TV te kijken. Moeder laat een traantje omdat Freddie een knipoogje doet, zoals hij haar had beloofd. En we zien de oude platenbaas chagrijnig kijken, omdat hij deze miljoenen band heeft laten lopen (precies zoals Freddie had voorspelt). Einde film.

Het verhaal is zo voorspelbaar en gewoonweg onjuist. Dat het gewoon irritant is. Een biografische film hoeft van mij echt niet alle feiten helemaal correct te hebben, als de kijkervaring daar beter van wordt. Maar in dit geval wordt het er alleen maar suffer van. Een film over een onzekere jongen die zich ontpopt tot geweldige entertainer lijkt me interessanter dan wat er nu ligt. Of over zijn worsteling met z'n gevoelens, of slechts de persoon achter de entertainer. Maar nu is allemaal niets van dat, enkel de Freddie die als een Mary Sue neer gezet wordt. Zonder diepgang, zonder dat je enige persoonlijke/emotionele band met hem opbouwd.

Was er nog iets wel goed? Jawel, ik vond - met name de band - prima geacteerd, en ook dat ze de juiste acteur voor eenieder hadden geselecteerd. Ook het concert aan het einde, (ze spelen gewoon het hele optreden van ~30 min na), was - hoewel wat lang voor een film - prima gedaan.

al met al: 3/10 (imdb: 8.4 8)7 )
Dan wordt het nu tijd om de miles ahead film te kijken over miles davis _O_ om dit een beetje weg te spoelen :D
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  maandag 12 november 2018 @ 13:09:07 #111
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_183099373
quote:
2s.gif Op maandag 12 november 2018 12:59 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Dan wordt het nu tijd om de miles ahead film te kijken over miles davis _O_ om dit een beetje weg te spoelen :D
Ja kut, die heb ik dus nog steeds niet gevonden he :(
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  Moderator maandag 12 november 2018 @ 13:09:32 #112
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_183099385
quote:
0s.gif Op maandag 12 november 2018 13:09 schreef flipsen het volgende:

[..]

Ja kut, die heb ik dus nog steeds niet gevonden he :(
Stond gewoon op netflix.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  maandag 12 november 2018 @ 13:10:19 #113
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_183099407
quote:
2s.gif Op maandag 12 november 2018 13:09 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Stond gewoon op netflix.
Hier (Argentinië) niet :'(
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  Moderator maandag 12 november 2018 @ 13:11:17 #114
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_183099434
quote:
0s.gif Op maandag 12 november 2018 13:10 schreef flipsen het volgende:

[..]

Hier (Argentinië) niet :'(
Ah dat is inderdaad jammer. Vond dat echt een leuke twist op het standaard biopic gegeven.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  maandag 12 november 2018 @ 13:13:02 #115
271695 EP3
Curiouser and curiouser!
pi_183099492
quote:
2s.gif Op maandag 12 november 2018 12:54 schreef Bosbeetle het volgende:
Gräns

[ afbeelding ]

Erg bijzondere film over een vrouw die bij de duane werkt en daar feilloos mensen uitpikt die iets op hun geweten hebben. Dit gat gewoon zijn gang totdat ze iemand tegenkomt die ze niet kan plaatsen, er is iets aan die man maar ze weet niet wat... Dit ontvouwt zich in een bijzondere verwikkeling waarin de vrouw ontdekt waarom ze is zoals ze is. Deze film is bijhoorlijk WTF het volgt wel een beetje bekendere films die behoorlijk WTF zijn maar die hebben allemaal nog een grappige inslag. Die grappige inslag ontbreekt bij deze film waardoor het vooral vervreemdend is. Toch geeft het een beetje inzage in de mens, maar niet zoals bijvoorbeeld the lobster doet. Ik vond het vooral een hele bijzondere film, wel een film die voor een specifiek publiek is.
Hoe hoog scoort ie op de WTF-O-Meter, Bb?
"Now which way do we go?" - Dorothy Gale
  Moderator maandag 12 november 2018 @ 13:15:13 #116
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_183099569
quote:
5s.gif Op maandag 12 november 2018 13:13 schreef EP3 het volgende:

[..]

Hoe hoog scoort ie op de WTF-O-Meter, Bb?
Geel/Oranje met een rood voor één van de raarste seksscenes die ik in tijden gezien heb (terwijl hij toch vrij conventioneel was maar je moet het zien om deze opmerking te snappen)
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  maandag 12 november 2018 @ 13:20:46 #117
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_183099696
quote:
2s.gif Op maandag 12 november 2018 13:11 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Ah dat is inderdaad jammer. Vond dat echt een leuke twist op het standaard biopic gegeven.

Die van Nina Simone staat al in My List om binnenkort te kijken
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  maandag 12 november 2018 @ 13:23:02 #118
271695 EP3
Curiouser and curiouser!
pi_183099755
quote:
2s.gif Op maandag 12 november 2018 13:15 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Geel/Oranje met een rood voor één van de raarste seksscenes die ik in tijden gezien heb (terwijl hij toch vrij conventioneel was maar je moet het zien om deze opmerking te snappen)
Het was eigenlijk n laffe poging mijnerzijds om je naar dat topic van mijn hand te manoeuvreren en je zodoende op slinkse wijze te verleiden tot n inhoudelijke post aldaar, die dan uiteraard tevens dienst doet als broodnodige topickick.

Maar toch bedankt voor je antwoord.
"Now which way do we go?" - Dorothy Gale
  Moderator maandag 12 november 2018 @ 13:31:49 #119
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_183099959
quote:
12s.gif Op maandag 12 november 2018 13:23 schreef EP3 het volgende:

[..]

Het was eigenlijk n laffe poging mijnerzijds om je naar dat topic van mijn hand te manoeuvreren en je zodoende op slinkse wijze te verleiden tot n inhoudelijke post aldaar, die dan uiteraard tevens dienst doet als broodnodige topickick.

Maar toch bedankt voor je antwoord.
Dat had ik al begrepen :D
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  Moderator maandag 12 november 2018 @ 13:33:03 #120
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_183099991
quote:
0s.gif Op maandag 12 november 2018 13:20 schreef flipsen het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Die van Nina Simone staat al in My List om binnenkort te kijken
Chasing trane vond ik ook wel leuk, hired gun was vermakelijk en een hele andere tak van sport. What happened miss simone is een must see, en sample this is ook tof :D

Maar dit zijn allemaal docu's en geen biopics.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  maandag 12 november 2018 @ 14:40:08 #121
226981 Gehenna
Volksmenner
pi_183101344
quote:
2s.gif Op maandag 12 november 2018 12:59 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Dan wordt het nu tijd om de miles ahead film te kijken over miles davis _O_ om dit een beetje weg te spoelen :D
Die staat inderdaad al een tijdje op de whislist om te gaan kijken :Y
nee, jij dan!
  maandag 12 november 2018 @ 14:47:59 #122
61661 Ang3l
The Right Kinda Wrong
pi_183101494
quote:
2s.gif Op maandag 12 november 2018 12:54 schreef Bosbeetle het volgende:
Gräns

[ afbeelding ]

Erg bijzondere film over een vrouw die bij de duane werkt en daar feilloos mensen uitpikt die iets op hun geweten hebben. Dit gat gewoon zijn gang totdat ze iemand tegenkomt die ze niet kan plaatsen, er is iets aan die man maar ze weet niet wat... Dit ontvouwt zich in een bijzondere verwikkeling waarin de vrouw ontdekt waarom ze is zoals ze is. Deze film is bijhoorlijk WTF het volgt wel een beetje bekendere films die behoorlijk WTF zijn maar die hebben allemaal nog een grappige inslag. Die grappige inslag ontbreekt bij deze film waardoor het vooral vervreemdend is. Toch geeft het een beetje inzage in de mens, maar niet zoals bijvoorbeeld the lobster doet. Ik vond het vooral een hele bijzondere film, wel een film die voor een specifiek publiek is.
Die stond al op mijn wishlist.
Lijkt me erg mooi.
L'Amour menaçant:
Qui que tu sois, voici ton maître. Il l'est, le fût ou le doit être.
  Moderator maandag 12 november 2018 @ 14:50:48 #123
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_183101533
quote:
0s.gif Op maandag 12 november 2018 14:47 schreef Ang3l het volgende:

[..]

Die stond al op mijn wishlist.
Lijkt me erg mooi.
Als je hem gaat kijken ben ik wel benieuwd naar je review :)
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_183138313
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 22:51 schreef Roces18 het volgende:
Black k klansman gezien en wat een matige film. Zoveel marketing en hype en allemaal reviews van mensen die wel positief moeten zijn want anders zijn ze een racist net zoals bij black panther.

De reden waarom ik black panther nie ga kijken ;(
  Moderator woensdag 14 november 2018 @ 11:41:57 #125
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_183139827
quote:
0s.gif Op woensdag 14 november 2018 10:09 schreef WKNVHV het volgende:

[..]

De reden waarom ik black panther nie ga kijken ;(
Ik kan me niet voorstellen dat alle jochies die trots met een black panther shirtje rondlopen op straat de film alleen maar leuk vonden vanwege marketing. (je ziet ze echt veel)
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')