#ANONIEM | maandag 6 augustus 2018 @ 13:56 |
Makreel [ Bericht 88% gewijzigd door #ANONIEM op 06-08-2018 13:58:14 ] | |
RobinOok | maandag 6 augustus 2018 @ 14:01 |
Je bent gewoon jaloers. Omdat ik wel van Sigaartje hou en niet van jou. | |
#ANONIEM | maandag 6 augustus 2018 @ 14:01 |
Ik hou van niemand op dit forum. Geloof me. | |
golfer | maandag 6 augustus 2018 @ 14:02 |
Gerookte makreel, want makreel ziet er ongerookt zo uit: | |
RobinOok | maandag 6 augustus 2018 @ 14:02 |
Ik geloof je meteen. Past ook 100% in het beeld dat ik al van je had. | |
Sarabi | maandag 6 augustus 2018 @ 14:03 |
En toch blijf je elke keer onder een andere username terug komen..... Ontopic: Snacktomaatjes en paprika | |
#ANONIEM | maandag 6 augustus 2018 @ 14:08 |
Geheel wederzijds. En Sarabi, ik hou er van om de boel op stelten te zetten. Het is puur dat mensen zich anoniem wanen op internet en daardoor een grote mond hebben. Ik heb net kip gyros gebakken en een nieuwe Warsteiner opengemaakt. | |
Sarabi | maandag 6 augustus 2018 @ 14:14 |
Iedereen al aan het bier hier proost! | |
#ANONIEM | maandag 6 augustus 2018 @ 14:16 |
Prost! Ik heb weer terugval maar zal er verder niet over doorgaan want dat vinden de mods niet leuk. Ik eet vanavond tomatensoep trouwens. Kijk wel of ik er een foto van maak. | |
FutureFairytale | maandag 6 augustus 2018 @ 15:23 |
@ Robin; nope, het was geen Bombay mix. Het was een groen zakje. | |
4EverBlackEyed | maandag 6 augustus 2018 @ 15:50 |
Een vanille muffin Vanavond spaghetti, lang niet meer gemaakt | |
Karzai | maandag 6 augustus 2018 @ 16:54 |
Eenpans gerecht, runderworst met aardappel paprika ui tomaat knoflook en peper toe stracciatella ijs | |
mascara-klodder | maandag 6 augustus 2018 @ 17:03 |
Ik moet van mezelf wat meer fruit eten dus ik heb net een bolletje aardbeienijs en een bolletje citroenijs op met gecarameliseerde ananas, verse aardbeien met daaroverheen kersenbalsamico Later vnv courgettesoep met spekjes | |
RobinOok | maandag 6 augustus 2018 @ 17:17 |
Fruit is overrated. Fruit moet je eten als/omdat je het lekker vindt. Anders niet. Meer groenten eten zou ik jou trouwens wel aanraden. | |
emmyemmy2 | maandag 6 augustus 2018 @ 19:31 |
Cherry tomaatjes een uurtje of 2 geroosterd, daar pastasaus van gemaakt en opgegeten met pasta (joh) daarbij gegrilde gemarineerde courgette | |
vosss | maandag 6 augustus 2018 @ 19:32 |
Gehaktballetjes in tomatensaus met brood | |
viceversa | maandag 6 augustus 2018 @ 19:45 |
Omeletje op brood | |
SoS87 | maandag 6 augustus 2018 @ 19:53 |
Zometeen broodjes shoarma maken. Nu een ijskoud pilsje. | |
Myraela | maandag 6 augustus 2018 @ 19:59 |
Spaghetti. Met een pastasaus uit de vriezer, die ik na een avondje barbecuen had gemaakt van alle hamburgers die over waren. | |
RobinOok | maandag 6 augustus 2018 @ 20:03 |
Een Ellis Gourmet Burger met friet. Was lekker. | |
Questular | maandag 6 augustus 2018 @ 20:03 |
Glas tonic. | |
realAIVD | maandag 6 augustus 2018 @ 20:10 |
nu nog wijn, straks bulgur-quinoa, julienne wortel, krokante kipfilet uit de oven en een dressing van gochujang/sojasaus/rijstazijn/honing/suiker over het geheel...over een paar dagen nog maar eens bedenken of ik weer echt wil koken. | |
FutureFairytale | maandag 6 augustus 2018 @ 21:26 |
Dát wil ik weer eens, broodjes shoarma! Avondeten was Singapore fried rice met ham en garnalen. Kimchi ernaast. Nu thee en een beschuitje kaas met sriracha. | |
FutureFairytale | dinsdag 7 augustus 2018 @ 10:33 |
Thee en rabarbercakeje van collega. Vanmiddag kwark met ontbijtgranen en kersen. | |
#ANONIEM | dinsdag 7 augustus 2018 @ 11:16 |
Jij bent vast leuk op feestjes. | |
#ANONIEM | dinsdag 7 augustus 2018 @ 11:18 |
Oer-Hollandse volkoren boterham. | |
HarveySpecter | dinsdag 7 augustus 2018 @ 11:28 |
Dinsdag en dus pindasoep uit de bedrijfskantine | |
Bienelientjee | dinsdag 7 augustus 2018 @ 11:36 |
Nu koffie. Vanavond lasagne bij de schoonouders | |
golfer | dinsdag 7 augustus 2018 @ 12:06 |
Klopt, maar wat heeft dat met die makreel te maken? | |
#ANONIEM | dinsdag 7 augustus 2018 @ 12:09 |
Ja. | |
ichangedmymind | dinsdag 7 augustus 2018 @ 12:16 |
Niets er op? Ik ga zo een simpele tomatensalade maken met een balsamicoazijn dressing. | |
#ANONIEM | dinsdag 7 augustus 2018 @ 12:18 |
Ik had er oude kaas op. Ik overwoog in eerste instantie om er rosbief op te doen, but ichangedmymind. Jij eet smakelijk voor straks. | |
ichangedmymind | dinsdag 7 augustus 2018 @ 12:54 |
Dankje! | |
Spanky78 | dinsdag 7 augustus 2018 @ 12:58 |
Ik eet vandaag blikravioli. Op de camping. Normaal iets waar we onze neus voor ophalen, maar met nog een dagje te gaan tijd om de noodvooarraden en restje op te maken. En stiekem best lekker, want ik associeer dit nu met vakantie en lange wandelingen waardoor we geen zin meer hebben om te gaan koken of uit eten te gaan. Heerlijk. | |
minilot | dinsdag 7 augustus 2018 @ 13:14 |
Lunch was gestoomde bimi met yoghurtdressing en een glas sinaasappelsap. Om te compenseren nu een triljoen stukjes fudge.
| |
Spanky78 | dinsdag 7 augustus 2018 @ 13:24 |
Sinaasappelsap, superongezond! | |
minilot | dinsdag 7 augustus 2018 @ 13:32 |
Pitaminen jonguh. Om kcalorieën maal ik momenteel niet, mijn koter zuipt er via mijn boobs dagelijks honderden uit me weg. OT, koffie met melk en een bakje crème fraiche + de inhoud van een passievrucht | |
Spanky78 | dinsdag 7 augustus 2018 @ 13:37 |
Lekker. En ja, borstvoeding is wat dat betreft uitstekend om zwangerschapskilos kwijt te raken en lekker door te eten. | |
Armil | dinsdag 7 augustus 2018 @ 13:59 |
Shoarma-spaghetti! | |
Karzai | dinsdag 7 augustus 2018 @ 15:31 |
vanavond 2 gehakt cordon bleutjes en een bakje kant en klare farmer rauwkost [ Bericht 27% gewijzigd door Karzai op 07-08-2018 15:53:36 ] | |
Karzai | dinsdag 7 augustus 2018 @ 16:09 |
voor later op de avond een blokkie kaas en een worstje | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | dinsdag 7 augustus 2018 @ 16:37 |
Gebakken eitje met spek en kaas | |
Fretwork | dinsdag 7 augustus 2018 @ 16:40 |
Nu waterijsje, straks couscous met komkommer, tomaatjes, lenteui, puntpaprika en falafel. | |
realAIVD | dinsdag 7 augustus 2018 @ 18:23 |
Als lunch heb ik lo mai gai van de toko een half uurtje gestoomd en gegeten met zoete chilisaus. Prima te doen, maar bij deze temperatuur in een huis dat redelijk koel is een apparaat 30 minuten laten stomen is waarschijnlijk niet de meest snuggere actie. Het avondeten was een Vietnamese pannenkoek met lap cheong, bacon, rode ui, lente-ui, taugé en ernaast ijsbergsla, rode peper en komkommer. In het sausje geen vissaus, maar sojasaus, verder limoensap, suiker en een groene rawit. lekker, maar de pannenkoek had ik te dik gemaakt, waardoor het niet voldoende crispy was. Volgende keer beter. [ Bericht 5% gewijzigd door realAIVD op 07-08-2018 18:29:08 ] | |
realAIVD | dinsdag 7 augustus 2018 @ 18:27 |
oeps..een post te veel | |
golfer | dinsdag 7 augustus 2018 @ 18:30 |
Gebakken aardappels, gebraden kalfsribeye en een salade. | |
uniekhoorn | dinsdag 7 augustus 2018 @ 19:17 |
Wij hadden hele dorade onder de gril, gekookte wortels ouderwets afgemaakt met een wat peterselie en roomboter, verse aardappelen uit de oven | |
Myraela | dinsdag 7 augustus 2018 @ 19:18 |
Pastei met kip, bacon en prei van de lidl. Met een salade ernaast. | |
FutureFairytale | dinsdag 7 augustus 2018 @ 20:42 |
Oooh lekker! Denk eigenlijk dat ik een dikkere pannenkoek nog lekkerder vind dan een crispy Ik had steak & blue cheese pie | |
RockBabe | dinsdag 7 augustus 2018 @ 20:44 |
Een bruingebakken pistoletje met ijsbergsla, zelfgemaakte eiersalade, zongedroogde tomaatjes en zwarte peper en een lekker ijskoud biertje. | |
FutureFairytale | dinsdag 7 augustus 2018 @ 22:35 |
Wasabi pinda's en glaasje limo. | |
Karzai | woensdag 8 augustus 2018 @ 10:12 |
yoghurt met banaan en een boterham met pindakaas | |
FutureFairytale | woensdag 8 augustus 2018 @ 10:31 |
Thee, yoghurt en pruimen. Vanmiddag een maaltijdsalade. | |
Myraela | woensdag 8 augustus 2018 @ 11:59 |
Was dat ook die van de Lidl? Ik vond daarbij de blauwe kaas iets te heftig. | |
4EverBlackEyed | woensdag 8 augustus 2018 @ 12:26 |
Heel simpel, witte boterhammen met kaas | |
4EverBlackEyed | woensdag 8 augustus 2018 @ 13:02 |
Vanavond varkenshaas met pastaovenschotel (broccoli, boursin en pijnboompitjes) | |
nogeenoudebekende | woensdag 8 augustus 2018 @ 13:12 |
Ik vond ze wel lekker. Heb nog een pak in de vriezer liggen. | |
FutureFairytale | woensdag 8 augustus 2018 @ 14:01 |
Jep klopt! Ik vind em wel lekker en niet te heftig. Hou wel van warme blauwe kaas. Nu een opkikker. | |
Karzai | woensdag 8 augustus 2018 @ 14:16 |
Dubbele boterham met kaas vanavond kabeljauwfilet met aardappeltjes en tuinerwten [ Bericht 0% gewijzigd door Karzai op 08-08-2018 14:35:47 ] | |
Myraela | woensdag 8 augustus 2018 @ 14:33 |
Oh, dan lag het aan mij. Maar ik ben ook geen enorme blauwe kaas fan, dus dat kan wel kloppen. Wij hebben nu nog die met steak en bier in de vriezer liggen. Ik vind ze wel lekker en makkelijk om in de vriezer te hebben liggen. Salade erbij en best prima. | |
Myraela | woensdag 8 augustus 2018 @ 14:33 |
Nu als lunch crackers met kaas. | |
golfer | woensdag 8 augustus 2018 @ 16:07 |
Kopje kibbesoep tegen de verkoudheid. | |
minilot | woensdag 8 augustus 2018 @ 17:37 |
Straks ovenschotel van gnocchi, tomatensaus, aubergine, basilicum en ricotta met een parmezaanlaagje erover. Piel de Sapo-meloen toe. | |
RockBabe | woensdag 8 augustus 2018 @ 18:03 |
Soepje met een stokbroodje. | |
FutureFairytale | woensdag 8 augustus 2018 @ 18:21 |
AGV bloemkool met slavink, komkommersalade en appelmoes. Toe yoghurt met hagelslag. | |
#ANONIEM | woensdag 8 augustus 2018 @ 18:23 |
Sperziebonen met hamburger. | |
Arizona | woensdag 8 augustus 2018 @ 18:25 |
Wij hadden net verse springpolls gemaakt, voor de eerste keer. Was bijna net zo lekker als in een restaurant, de volgende keer moeten we alleen nog meer vulling erin doen . Nu: een klein handje druiven die naar suikerspin smaken. (Cotton candy druiven) Ze zijn eigenlijk best lekker Voor zometeen liggen er nog spareribs op de kamado. | |
wollah | woensdag 8 augustus 2018 @ 18:30 |
Kapsalon bestellen | |
emmyemmy2 | woensdag 8 augustus 2018 @ 18:43 |
Daar heb ik wel vaker over gehoord, waar haal je die? | |
mascara-klodder | woensdag 8 augustus 2018 @ 18:47 |
ook benieuwd naar | |
Arizona | woensdag 8 augustus 2018 @ 18:56 |
Ze hadden ze bij onze Jumbo vandaag | |
mascara-klodder | woensdag 8 augustus 2018 @ 18:58 |
op naar de Jumbo morgen dus | |
mascara-klodder | woensdag 8 augustus 2018 @ 21:56 |
Cherry-coke en bolognese chips | |
ChefvanOekels | woensdag 8 augustus 2018 @ 22:31 |
Waar is Iwanius eigenlijk? Lange tijd niet meer gezien | |
SoS87 | woensdag 8 augustus 2018 @ 22:59 |
Komt niet meer terug. Ontopic; Ik had carpaccio vooraf en penne met gerookte zalm, groentjes en een roomsausje. | |
Sicstus | donderdag 9 augustus 2018 @ 07:07 |
Dood? | |
minilot | donderdag 9 augustus 2018 @ 07:57 |
Ontbijt! Volkoren boterham met mayo, chilisaus, bieslook en zachtgekookt ei. Koffie met schenkstroop en melk. Paar blokjes fudge. | |
#ANONIEM | donderdag 9 augustus 2018 @ 08:08 |
Ontbijten met mayo en chilisaus, je moet jet maar kunnen. OT: Whey, melk, Brinta. | |
minilot | donderdag 9 augustus 2018 @ 08:25 |
Ik ontbijt net zo makkelijk met een bord chili con carne of stamppot - tijdstip maakt me echt niet uit. En was bovendien al vanaf vijf uur mijn bed uit. OT: een mineola | |
ichangedmymind | donderdag 9 augustus 2018 @ 08:48 |
Klinkt goed! OT: Na het sporten een bakje griekse yoghurt met wat blauwe bessen. Net toast met pindakaas. | |
Baconator | donderdag 9 augustus 2018 @ 10:33 |
Jammer, hij was toch wel dé smaakmaker van dit topic. Eigenlijk voor mij de reden om hier regelmatig te komen lurken. OT: tuna melt | |
RobinOok | donderdag 9 augustus 2018 @ 10:48 |
Regelmatig. Sure. Iwanius is twee maanden terug met flink wat tamtam vertrokken. | |
Black_Baron | donderdag 9 augustus 2018 @ 10:50 |
Zijn echte hoogtij-dagen waren al een tijdje voorbij. | |
Myraela | donderdag 9 augustus 2018 @ 10:54 |
Toevallig, dat was mijn ontbijt net. | |
mascara-klodder | donderdag 9 augustus 2018 @ 10:58 |
Hier left-over Chinees van gisteren Foe yong hai met ossenhaas en 2 stokjes saté ajam | |
Haags | donderdag 9 augustus 2018 @ 10:59 |
Krentenbol | |
kipje1234 | donderdag 9 augustus 2018 @ 11:01 |
dropmatjes | |
SoS87 | donderdag 9 augustus 2018 @ 12:11 |
Koffie. | |
FutureFairytale | donderdag 9 augustus 2018 @ 12:13 |
Inktvis noodles (bulnak). Ook een lekker ontbijt | |
ChefvanOekels | donderdag 9 augustus 2018 @ 13:32 |
Dat was ook precies mijn reden, jammer eigenlijk | |
minilot | donderdag 9 augustus 2018 @ 13:48 |
Gestoomde broccoli, omeletje met ham, een mineola, koffie met zoete gecondenseerde melk. | |
mascara-klodder | donderdag 9 augustus 2018 @ 14:01 |
2 mandarijntjes en water | |
SoS87 | donderdag 9 augustus 2018 @ 15:21 |
Nog meer koffie. | |
Karzai | donderdag 9 augustus 2018 @ 15:22 |
vanavond gemarineerde runderlapjes en bietensalade met geitenkaas | |
mascara-klodder | donderdag 9 augustus 2018 @ 16:01 |
Dropveters en kop thee | |
Magica | donderdag 9 augustus 2018 @ 20:19 |
Biefstuk chimichurri met peultjes en paprika en rijst | |
FutureFairytale | donderdag 9 augustus 2018 @ 20:56 |
Zalm met patat | |
realAIVD | donderdag 9 augustus 2018 @ 21:22 |
beef teriyaki van AH....ff roerbakken en na 10 minuten toch een zeer behoorlijke maaltijd. nu een glaasje witte wijn, daarna aardbeienyoghurttoetje en dan lekker naar bed. | |
RobinOok | donderdag 9 augustus 2018 @ 21:37 |
Italiaans, 3 gangen. Plus wijn.n De Italiaanse keuken en ik zullen nooit van elkaar houden. Niet echt. Beleefde plichtplegingen is het hoogst haalbare. | |
#ANONIEM | donderdag 9 augustus 2018 @ 21:44 |
Italiaanse keuken is juist prachtig, met weinig ingrediënten wat moois neer kunnen zetten, iets wat Aziaten nooit zullen kunnen. | |
RobinOok | donderdag 9 augustus 2018 @ 21:50 |
Bullshit. Dat kunnen ze in Azië net zo goed. Ik zou zeggen beter zelfs, kijk eens naar de film "Jiro Dreams of Sushi". | |
realAIVD | donderdag 9 augustus 2018 @ 22:01 |
Dat jij blij wordt van de Italiaanse keuken vind ik prima, maar dat jij zo'n uitspraak over "de Aziaten" maakt, geeft wat mij betreft toch wel aan dat je waarschijnlijk fan bent van diepvries pizza's van Dr. Oetker. Grapjas. | |
minilot | donderdag 9 augustus 2018 @ 22:28 |
Gemiep verwijderd, niet zo zeiken luitjes! Ontopic graag weer. Duit in het zakje: avondeten was kip uit de oven, sperziebonen in citroenbotersaus en toe een kwart piel de sapo-meloen. Zo een Bronckhorster Nightporter-biertje. | |
realAIVD | donderdag 9 augustus 2018 @ 22:32 |
Klinkt goed, proost! | |
minilot | donderdag 9 augustus 2018 @ 22:32 |
Thanks, ik ben benieuwd. | |
realAIVD | donderdag 9 augustus 2018 @ 22:35 |
Ik ook!! ...heb hier helaas alleen maar een overdaad aan witte wijnnnnnn in huis, dus ik ga zo lekker naar bed, maar we moeten hier dit weekend Untappd maar weer eens serieus opstarten! | |
Molo | donderdag 9 augustus 2018 @ 22:36 |
Flink geroosterde paprika in een soort prut met gehakt, ui en tomaatjes. Met couscous, was lekker Berg frambozen en aardbeien toe, ook heerlijk | |
SoS87 | vrijdag 10 augustus 2018 @ 01:21 |
Donerschotel met rijst, friet en salade. En een pilsje. | |
FutureFairytale | vrijdag 10 augustus 2018 @ 11:18 |
Vanmorgen kvarg perzik/passievrucht en thee. Nu paar dropjes. Vanmiddag KFC | |
RobinOok | vrijdag 10 augustus 2018 @ 11:41 |
Is dat waar Sigaartje zo boos om werd? | |
#ANONIEM | vrijdag 10 augustus 2018 @ 11:42 |
Broodje pindakaas | |
Sicstus | vrijdag 10 augustus 2018 @ 12:09 |
En terecht! Wat is er mis met Nederlandse producten? Bij AH hebben ze heerlijke Hollandse hangop. | |
stavromulabeta | vrijdag 10 augustus 2018 @ 12:56 |
2x rolmops op hangop met komijn, zure augurken, zoet-zuur ingemaakte bloemkool. Even een kleine rolmops-test gedaan. Boven de rolmops van de Aldi (boven op de foto, 2,09 per 400 g uitlekgewicht) en de rolmops van de visbier (onder op de foto, 5,- per 400 g uitlekgewicht). Wat direct opvalt is de haring van de Aldi veel groter is dan die van de visboer. Direct uit de pot leek de Aldi-haring ook wat minder goed schoongemaakt, er zaten nog restjes vin aan. Maar dat kan ook een toevallige momentopname zijn. Wel ziet de huid van de Aldi-haring er mooi zilver-glanzend uit, terwijl die van de visboer-haring iets doffer en minder fris uitzag. In de smaak heeft de visboer-haring een mooie zoet-zuur-balans, lekker gekruid en superzacht vlees aan de haring. De Aldi-haring heeft in vergelijking een nogal scherp en onaangenaam zuurtje, ook is deze minder mals, je moet nadrukkelijk kauwen en de huid neigt naar rubber. Desondanks is de Aldi-haring niet echt verkeerd, maar de visboer-haring wint duidelijk. | |
FutureFairytale | vrijdag 10 augustus 2018 @ 13:41 |
geen idee wat je bedoelt? Bij KFC had ik een double crunch met kaas en een halve maïskolf met zout | |
vosss | vrijdag 10 augustus 2018 @ 13:45 |
Stokbrood met tonijn | |
RobinOok | vrijdag 10 augustus 2018 @ 13:54 |
Dat je Sigaartje hebt weggejaagd met je kvarg. | |
minilot | vrijdag 10 augustus 2018 @ 14:00 |
Tot nu toe volkoren brood met boter en zout, driekwart mineola, een paar gestoomde worteltjes en koffie met schenkstroop en melk. Vanavond bezorgpizza met mijn broertje. | |
Sicstus | vrijdag 10 augustus 2018 @ 14:03 |
Fijne post! Ik hou van vergelijkingstestjes. | |
IJy | vrijdag 10 augustus 2018 @ 14:06 |
Ik pak maar weer eens een McDriveje vanavond. | |
#ANONIEM | vrijdag 10 augustus 2018 @ 14:33 |
Haring uit de supermarkt. Ik waardeer je moed om het toch te proberen. OT: pasta carbonara. | |
#ANONIEM | vrijdag 10 augustus 2018 @ 14:34 |
En wat wordt de bestelling? | |
vredesdruif | vrijdag 10 augustus 2018 @ 14:37 |
Dat is rolmops. Ingelegd in azijn. Is iets heel anders dan maatjesharing. | |
#ANONIEM | vrijdag 10 augustus 2018 @ 14:41 |
Het blijft een haring, maatje. | |
FutureFairytale | vrijdag 10 augustus 2018 @ 14:43 |
Geen idee. Ik heb normaal Skyr alleen deze was een keer in de aanbieding. Ik denk dat je dus iemand anders bedoelt. | |
RobinOok | vrijdag 10 augustus 2018 @ 14:50 |
Oh ja, nee, normaal gesproken skyr, dat maakt het beter. Nah, ik snapte gewoon niet waar Sigaartje laatst op doelde, toen hij dit schreef : Nu dus wel. Skyr en Kvarg. [ Bericht 36% gewijzigd door RobinOok op 10-08-2018 15:03:12 ] | |
vredesdruif | vrijdag 10 augustus 2018 @ 14:53 |
Ja maar niet zo'n vette 'verse'. Die hebben ze namelijk ook bij de supermarkt en is vaak best slecht. | |
IJy | vrijdag 10 augustus 2018 @ 15:27 |
Ik denk gewoon een simpel BigMac menu met een watercola. | |
Fretwork | vrijdag 10 augustus 2018 @ 16:01 |
Vanavond na het sporten een pizza met blauwe kaas en salami, nu koffie | |
Karzai | vrijdag 10 augustus 2018 @ 16:02 |
Vanavond na het bier drinken bami rames van de toko | |
FutureFairytale | vrijdag 10 augustus 2018 @ 16:11 |
ik snap je gewoon niet. Ik zeg dat ik Kvarg eet vanmorgen en dan jaag ik iemand weg omdat ik dat heb gegeten?? En als ik skyr eet is het ook niet goed? | |
Karzai | vrijdag 10 augustus 2018 @ 16:14 |
reageer daar toch niet op, ze zit te dollen | |
RockBabe | vrijdag 10 augustus 2018 @ 16:15 |
Een bak yoghurt met zelfgemaakte hipster granola en een bak koffie | |
RobinOok | vrijdag 10 augustus 2018 @ 16:23 |
Er valt verder weinig aan te snappen of uit te leggen. Ik snapte eerder niet waar Sigaartje het over had en nu wel. | |
FutureFairytale | vrijdag 10 augustus 2018 @ 17:09 |
ben blij dat jij em denkt te snappen. Ik zie nu de post van Sigaartje en die heeft er niks mee te maken. Die vraagt gewoon een extra topic aan te maken. Prima | |
Curiosity | vrijdag 10 augustus 2018 @ 17:17 |
Straks de vegetarische tonynsalade van Ah en de vegetarische slager. Is de eerste keer goed bevallen. Toe watermeloen. | |
emmyemmy2 | vrijdag 10 augustus 2018 @ 19:16 |
Carbonara Neppe, met champignons. | |
FutureFairytale | vrijdag 10 augustus 2018 @ 19:34 |
Jjajangmyeon, pork wontons en kimchi | |
#ANONIEM | vrijdag 10 augustus 2018 @ 19:35 |
RobinOok is een Patroonheilige van CUL. Snap dat dan. Is overigens iets waar alle Nederlanders last van hebben. Mensen weten werkelijk alles beter. | |
RobinOok | vrijdag 10 augustus 2018 @ 19:41 |
Ik had er anders nog nooit van gehoord, van skarg. | |
marcb1974 | vrijdag 10 augustus 2018 @ 19:44 |
Vis pizza | |
stavromulabeta | vrijdag 10 augustus 2018 @ 19:59 |
Ik zou niet in mijn hoofd halen om maatjesharing uit de supermarkt te halen. Maar rolmopsen hebben hun oorsprong in de Biedermeier-periode, toen ze ongekoeld dwars door Europa getransporteerd moesten kunnen worden. Zeg maar de spoorweg-versie van de pekelharing uit de middeleeuwen. Daar kan een imperfecte koelketen in de supermarkt of een slome vakkenvuller vrij weinig aan verprutsen. | |
#ANONIEM | vrijdag 10 augustus 2018 @ 20:02 |
Ah oke, dat wist ik allemaal niet. Heel af en toe koop ik een stukje zalm of een kabeljauwburger of iets dergelijks in de supermarkt. Visboer geniet toch de voorkeur. | |
Magica | vrijdag 10 augustus 2018 @ 20:10 |
Hij bedoelt zeg gewoon kwark ipv kvarg [ Bericht 0% gewijzigd door Magica op 10-08-2018 20:20:47 ] | |
Magica | vrijdag 10 augustus 2018 @ 20:17 |
Zelfgemaakte pizza net op | |
DeHovenier | vrijdag 10 augustus 2018 @ 20:25 |
stavromulabeta | vrijdag 10 augustus 2018 @ 20:28 |
Twee boterhammen met kaas? | |
DeHovenier | vrijdag 10 augustus 2018 @ 20:30 |
Gezondheid! | |
DeHovenier | vrijdag 10 augustus 2018 @ 20:31 |
Doet deze het? | |
FutureFairytale | vrijdag 10 augustus 2018 @ 20:32 |
Het heet zo. Kan ik ook niks aan doen Van Lindahl's. | |
FutureFairytale | vrijdag 10 augustus 2018 @ 20:33 |
| |
Magica | vrijdag 10 augustus 2018 @ 20:37 |
Ja maar is toch gewoon kwark Ik heb er geen last van maar denk dat dat beetje bedoeld werd. | |
#ANONIEM | vrijdag 10 augustus 2018 @ 21:31 |
Ze doen het allebei, ouwe zuipschuit. | |
DeHovenier | vrijdag 10 augustus 2018 @ 21:40 |
Ben net terug van België | |
Sigaartje | vrijdag 10 augustus 2018 @ 21:57 |
Ik reageer nu ook maar weer eens. Waar ik gewoon verbaasd om ben. Ik heb vriendinnen waarbij ik over de vloer kom en daar is het vaak alleen yoghurt met blauwe bessen, quinona (spel ik het goed?), sorgmeel, linzen, advocado's en aubergines wat de pot schaft. Dan denk ik, wat is er in hemelsnaam gebeurd in deze tijd? Ik voel me gewoon schuldig als ik brood eet (nee dat kan niet hoor, of het moet glutenvrij zijn) of aardappelen/groente/vlees, want daar gruwt met van tegenwoordig. Ik heb eens gewaagd te vragen waar dat allemaal vandaan komt, je raadt het nooit. Het komt uit tijdschriften, zoals de Viva, en die volgen ze klakkeloos, daar komt het vandaan. Iedereen moet natuurlijk zelf weten wat hij of zij eet, dat kan me echt niks schelen, maar als ik dingen lees van skyr of zo? Dan denk ik, mijn god, we gaan wel heel erg ver. | |
DeHovenier | vrijdag 10 augustus 2018 @ 22:06 |
Leven en laten leven. En dat geldt ook voor hun | |
RobinOok | vrijdag 10 augustus 2018 @ 22:10 |
Zoals jij je erover uitlaat (nu en eerder) lijkt het wel of je je erdoor laat intimideren. Ik snap dat echt, serieus écht niet. En anders is het gewoon intolerantie voor nieuwe invloeden. Je ergeren aan nieuwe fratsen vind ik prima, maar het lijken te willen verbieden niet. Leven en laten leven, Sigaartje. | |
FutureFairytale | vrijdag 10 augustus 2018 @ 22:39 |
Ik schreef de naam zodat het gelijk duidelijk is welk merk het is | |
FutureFairytale | vrijdag 10 augustus 2018 @ 22:40 |
Bijna een hele zak zoute popcorn | |
Sicstus | vrijdag 10 augustus 2018 @ 22:45 |
Het is ook allemaal onzin, maar het is dan toch alleen maar goed dat er een tegengeluid is? In de vorm van, onder andere, jouw posts? Als je jezelf censureert speel je die rare hipsters met hun 'skyr' alleen maar in de kaart. | |
FutureFairytale | vrijdag 10 augustus 2018 @ 22:50 |
Sigaartje; ook niet iedereen over een kam scheren die iets eet wat je niet kent. Ik ben totaal geen hipster, tegenovergestelde vind ik zelfs eigenlijk. Ik ga gewoon naar de Hoogvliet, kijk naar de portieverpakkingen voor op werk, want handig, en probeer ze uit om te kijken welke ik lekker vind. Zijn er meerdere dus wat er op dat moment in de aanbieding is koop ik. | |
#ANONIEM | vrijdag 10 augustus 2018 @ 22:51 |
Biertje | |
Black_Baron | vrijdag 10 augustus 2018 @ 22:58 |
Ik ben juist blij met dat ‘nieuwe’ eten. Zodat ik voor ontbijt en lunch niet iedere dag brood ofzo hoef te kiezen. En niet steeds weer die aardappels voor avondeten. Hoe meer variatie des te beter. | |
Fretwork | vrijdag 10 augustus 2018 @ 23:18 |
Arran Port Cask Finish | |
SoS87 | vrijdag 10 augustus 2018 @ 23:55 |
Bier, regen en wind. | |
Ole | zaterdag 11 augustus 2018 @ 00:24 |
mixje wodka en hotdog | |
SoS87 | zaterdag 11 augustus 2018 @ 00:31 |
Klapsigaar. | |
Fretwork | zaterdag 11 augustus 2018 @ 00:49 |
BenRiach Cask Strength Batch One | |
SoS87 | zaterdag 11 augustus 2018 @ 01:39 |
Een paar nasischijven en bitterballen. | |
SoS87 | zaterdag 11 augustus 2018 @ 01:44 |
En Bavaria. Bah. | |
Karzai | zaterdag 11 augustus 2018 @ 06:46 |
ontbijt banaantje en yoghurt met aardbeien lunch bordje bami rames diner pizza salami maar eerst koffie [ Bericht 23% gewijzigd door Karzai op 11-08-2018 07:32:00 ] | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | zaterdag 11 augustus 2018 @ 08:03 |
Koffie ik moet nog wakker worden Straks een eitje bakken | |
NutKees | zaterdag 11 augustus 2018 @ 08:14 |
Hele grote kop koffie, gisteren net een Weizen teveel gehad. Of twee. | |
#ANONIEM | zaterdag 11 augustus 2018 @ 08:23 |
Koffie | |
Curiosity | zaterdag 11 augustus 2018 @ 11:32 |
Net scrambled eggs met bacon en toast gegeten + koffie met melk. ( eigenlijk latte macchiato, maar dat is zo hipster voor sommige) | |
FutureFairytale | zaterdag 11 augustus 2018 @ 12:27 |
Ik eet zo kwark met granen en kersen. En een beschuitje kaas. Vanmiddag/vanavond verjaardag dus soep, appelsleetjes, monchoutaart, chips/brood enzo. En als avondeten spaghetti en caprese salade met vast en zeker ijs met vers fruit toe. | |
emmyemmy2 | zaterdag 11 augustus 2018 @ 13:19 |
Een sneetje brood met filet americain, een sneetje brood met jam, koffie met monin chocolate cookie | |
DeHovenier | zaterdag 11 augustus 2018 @ 13:49 |
| |
SoS87 | zaterdag 11 augustus 2018 @ 14:08 |
Koffie. | |
mascara-klodder | zaterdag 11 augustus 2018 @ 14:13 |
Toast met gerookte zalm | |
#ANONIEM | zaterdag 11 augustus 2018 @ 15:01 |
ben al sinds 10 uur vanochtend aan het drinken straks sprotjes halen bij mijn favo vistent | |
emmyemmy2 | zaterdag 11 augustus 2018 @ 18:55 |
Roerbak van vegaballetjes, broccoli, ui, en een mixje van lichte en donkere sojasaus met wat suiker. Rijst erbij | |
SoS87 | zaterdag 11 augustus 2018 @ 18:59 |
Biertje en stukkie worst. | |
Curiosity | zaterdag 11 augustus 2018 @ 20:21 |
Een Caramac en thee. | |
#ANONIEM | zaterdag 11 augustus 2018 @ 23:21 |
Biertje | |
lighted | zondag 12 augustus 2018 @ 09:37 |
Skyr na een halfuurtje mindfullness. Heerlijk. | |
kies.een.gebruikersnaam12 | zondag 12 augustus 2018 @ 12:58 |
What happened? | |
kies.een.gebruikersnaam12 | zondag 12 augustus 2018 @ 13:03 |
Af en toe is dat idd geweldig. Big Mac, frites met die groene mcd mayo en een colaatje | |
kies.een.gebruikersnaam12 | zondag 12 augustus 2018 @ 13:08 |
Volgens mij heb je dat zelf ook niet onder controle. Ontopic: Linguini met fruits de mer en grote gambas met een lekkere verdejo | |
Muck | zondag 12 augustus 2018 @ 13:14 |
Geroosterd maisbrood met bacon en een spiegelei. Doodsimpel, maar zó lekker | |
mascara-klodder | zondag 12 augustus 2018 @ 13:20 |
Schijfjes komkommer met wat mierikswortel en gerookte zalm erop | |
IJy | zondag 12 augustus 2018 @ 13:20 |
Jaa precies. Het is uiteraard geen geweldig eten maar soms is het gewoon even lekker, maar dan heb ik het ook wel weer een poosje gehad. | |
Dr.Mikey | zondag 12 augustus 2018 @ 13:20 |
tosti bacon met kaas. | |
Anne | zondag 12 augustus 2018 @ 13:27 |
Kroketbroodje. Vanavond waarschijnlijk kippenpootjes, met gebakken aardappelpartjes. De groente moet ik nog even bepalen. Als dat het niet wordt, wordt het pasta met een rood sausje en gehakt of nacho's met gehakt, paprika, champignons, sla en tomaat. | |
mascara-klodder | zondag 12 augustus 2018 @ 15:19 |
Geroosterde maisboterham met witte truffelsaus van Tartufi Jimmy en gerookte zalm. Zooooo lekker deze combinatie Glaasje 7-up erbij | |
Karzai | zondag 12 augustus 2018 @ 15:28 |
Ik was op een vegan foodtruck festival ik had een falafel wafel en een bietenburger en wat stukjes vegan sushi vanavond een biefstukje met champignons en gebakken aardappeltjes | |
FutureFairytale | zondag 12 augustus 2018 @ 15:34 |
Vanmiddag 2 kadetjes ham, kaas en komkommer met een kop thee en limo. Net een raketje. | |
#ANONIEM | zondag 12 augustus 2018 @ 15:38 |
Koffie en broodje kaas | |
#ANONIEM | zondag 12 augustus 2018 @ 15:52 |
Goede compensatie. | |
IJy | zondag 12 augustus 2018 @ 15:55 |
Doe maar luxe! | |
Arizona | zondag 12 augustus 2018 @ 15:57 |
Bbq maar weer aangeslingerd Op het menu oa zalm, knoflookgarnalen, kipfijspiesjes en entrecote. | |
#ANONIEM | zondag 12 augustus 2018 @ 15:57 |
jajoh | |
Muck | zondag 12 augustus 2018 @ 16:59 |
Tosti met emmentaler kaas en ham | |
#ANONIEM | zondag 12 augustus 2018 @ 17:21 |
Tot straks. 🙂 | |
Myraela | zondag 12 augustus 2018 @ 18:06 |
Gebakken visje met normale en zoete aardappel uit de oven. | |
Sarabi | zondag 12 augustus 2018 @ 18:15 |
Pizza van de bbq | |
emmyemmy2 | zondag 12 augustus 2018 @ 18:18 |
Restjes vanavond, nederlandse macaroni (gehakt, bak groente, pot saus) met taco/chili achtige kruiden | |
RobinOok | zondag 12 augustus 2018 @ 18:30 |
Door jou gemaakt? | |
emmyemmy2 | zondag 12 augustus 2018 @ 18:33 |
Jep Moe, rotdag en geen zin. | |
RobinOok | zondag 12 augustus 2018 @ 18:35 |
En je denkt met die huiley "ik ga vast liggen" voor ik een veeg uit de pan krijg. | |
emmyemmy2 | zondag 12 augustus 2018 @ 18:38 |
Nou het is geen culinair hoogtepuntje nee Maar moet kunnen | |
realAIVD | zondag 12 augustus 2018 @ 18:41 |
Gisteren bij de Koreaan gegeten, panjeon en 6 banchan, soondubu-jiggae, een kom rijst, een bak slabladeren en een heel assortiment spullen om op de grillplaat te leggen (groenten, biefstuk, buikspek, lam, kip, witvis en garnalen)...inclusief een hele berg sausjes, sommige authentiek, anderen speciaal voor de "Hollandse smaak", lol....was wel erg leuk en lekker allemaal. Vandaag een restje beef teriyaki met noodles van AH, het kan niet elke dag feest zijn. Nou ja, dat kan wel, maar dat is het in dit geval dus niet :-P | |
emmyemmy2 | zondag 12 augustus 2018 @ 18:50 |
Koreaans, lang niet meer gehad. Jij komt uit omgeving Utrecht toch? Zit er hier ergens een Koreaan? | |
realAIVD | zondag 12 augustus 2018 @ 18:56 |
Ja en ja, Meishi http://meishi-restaurant.nl/ , dat is Rozenstraat 13 (WijkC) de hierboven beschreven maaltijd was de chef's special, erg lekker allemaal, de gastvrouw was overigens heel vriendelijk, maar wel heel erg ijverig om alles voor te doen (de één noemt dat leuk, de ander noemt het opdringerig....ik vond het vooral wonderlijk, haha) Sowieso een aanrader trouwens, wij gaan daar echt nog wel een keer naar terug! | |
emmyemmy2 | zondag 12 augustus 2018 @ 18:58 |
Die gaat op t lijstje | |
FutureFairytale | zondag 12 augustus 2018 @ 19:13 |
En niet duur! Klinkt allemaal goed. Die soep is verrassend lekker. Ik eet straks bij een kiprestaurant | |
realAIVD | zondag 12 augustus 2018 @ 19:28 |
Ja, zeker niet duur en die soep was ook erg lekker...die had ze wel op z'n Hollands heel erg mild gehouden (ze heeft weinig vertrouwen in de smaak van de gemiddelde Hollander, haha), maar gelukkig stond er voldoende op tafel om het goed op smaak te brengen. Veel plezier bij het kiprestaurant en eet smakelijk!! | |
Myraela | zondag 12 augustus 2018 @ 19:58 |
IJsje in het dorp gehaald. Ik had een hoorntje met mango en passievrucht. Uiteindelijk met m'n vriend geruild voor bokkenpootjes en zoute caramel. Ik was niet zo'n fan van mijn smaken. | |
golfer | zondag 12 augustus 2018 @ 20:25 |
Hapje om de hoek gegeten bij het opnieuw, na waterschade, heropende Bistro Nieuw Veerburg.. Ik had slakken en kort gegrilde tonijn, B. had steakk tartare en een salade met ossenhaas. Was lekker. | |
FutureFairytale | zondag 12 augustus 2018 @ 22:41 |
Dat zou ik wel aangeven als ik dat zou krijgen. Of vooraf al dat ik em echt pittig wil, zoals ie is. Ik had 1/2 kip piri piri met gratin En verrassingsdessert van het huis omdat ze het voorgerecht waren vergeten (nou ja, bij de verkeerde tafel neergezet en die hadden het opgegeten ) Dessert was crema catalana, ingemaakte kersen met hangop en pure chocoladelolly gevuld met zoute caramelparfait. Vol(daan)! | |
Skeletor. | maandag 13 augustus 2018 @ 00:44 |
Pizza gehaald bij onze stamitaliaan. Superlekkere dunne bodem met heerlijke knapperige randjes. Erop tomaten, kaas, mozzarella, salami, paprika en ui. Ik wil mijn pizza niet overladen. | |
SoS87 | maandag 13 augustus 2018 @ 01:11 |
Mixed grill en bier besteld. | |
#ANONIEM | maandag 13 augustus 2018 @ 02:43 |
Koffie | |
kipje1234 | maandag 13 augustus 2018 @ 12:19 |
druiven straks lunchen met een lekker broodje uit de oven met een zachtgekookt eitje vanavond een noedelsalade met peultjes, komkommer lenteuitje, pinda's en een dressing met gember, knoflook, sojasaus, mirin, ahornsiroop en limoensap | |
IJy | maandag 13 augustus 2018 @ 12:22 |
Pistolets met ham uit de oven | |
Gripper | maandag 13 augustus 2018 @ 13:22 |
Nu ben ik toch wel benieuwd. Mijn vriendin werkt er vlakbij, en we zien er haast nooit klanten zitten, dus dan loop je er maar voorbij omdat met zn tweeën in een restaurant zitten ook zo-zo is. Vind t tegelijk ook wel zielig dat ze al vanaf t begin bijna nooit mensen hebben zitten, dus eigenlijk moeten wij het ook eens een kans geven! Maar het is lekker dus? | |
FutureFairytale | maandag 13 augustus 2018 @ 13:22 |
Speltcrackers met smeerkaas. Bakje yoghurt met appel. Later vanmiddag bij de thee puntje monchoutaart. Vanavond spinazieschotel met zalm. | |
HarveySpecter | maandag 13 augustus 2018 @ 13:54 |
Gisteren een stukje diamanthaas gegeten. Dit was zo'n magisch lekker stukje vlees. De smaakpapillen dansend op mijn tong | |
Maikuuul | maandag 13 augustus 2018 @ 13:55 |
Als laat ontbijt een broodje kabab altijd lekker veel vlees erin bij Marmaris (tentje net over de grens) | |
Questular | maandag 13 augustus 2018 @ 14:09 |
Marmaris | |
#ANONIEM | maandag 13 augustus 2018 @ 17:11 |
Jodenhaas. 😍 | |
Bienelientjee | maandag 13 augustus 2018 @ 17:19 |
Pasta carbonara | |
#ANONIEM | maandag 13 augustus 2018 @ 17:32 |
Sow, die moest er vanaf zeker. Hier ook. | |
golfer | maandag 13 augustus 2018 @ 17:37 |
Straks: fondantaardappeltjes, salade van gegrilde aubergine en courgette met een oosterse dressing en in de sous vide langzaam gegaarde kogelbiefstukjes die nog even erna in de pan hard gebakken worden. Daarbij gebakken kastanjechampignons en een lekkere saus van o.a. wildfond. | |
#ANONIEM | maandag 13 augustus 2018 @ 18:08 |
Wagyu. Gewoon. Omdat het kan. | |
SoS87 | maandag 13 augustus 2018 @ 18:25 |
Biertje. Straks lasagne. | |
golfer | maandag 13 augustus 2018 @ 18:59 |
Rauw? | |
#ANONIEM | maandag 13 augustus 2018 @ 19:00 |
Nee, ik bak hem kort. Niet té kort, want dat hoort niet zo volgens autoriteit RobinOok. | |
IJy | maandag 13 augustus 2018 @ 19:03 |
Net rijst met saté in naarbinnen gegooid. Nu trek ik een fles wodka open om het leven te vieren. | |
Durmada | maandag 13 augustus 2018 @ 19:34 |
Cracottes met marmite en tonijn | |
SoS87 | maandag 13 augustus 2018 @ 22:11 |
Doner schotel besteld. | |
RobinOok | maandag 13 augustus 2018 @ 22:55 |
Dank je. | |
Maikuuul | maandag 13 augustus 2018 @ 23:32 |
Nee de porties zijn meestal deze hoeveelheid | |
realAIVD | dinsdag 14 augustus 2018 @ 08:48 |
Ja, ik heb zeker lekker gegeten en voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Dat het er erg stil is, dat klopt. Misschien helpt het overmatige vriendelijke/bemoeizuchtige gedrag van de eigenaresse niet mee met de mond-op-mond reclame en het restaurant zit sowieso niet op een handige plek, maar ze doet enorm haar best en het is kwalitatief prima in orde. Als ik jou was zou ik het gewoon eens proberen en lekker voor de Chef's Special gaan a 18,50 p.p. Wij gaan zeker nog eens terug, lekker gegeten daar on topic: koffie | |
HarveySpecter | dinsdag 14 augustus 2018 @ 09:18 |
Als jodenhaas een ander woord is voor diamanthaas dan ben ik vanaf heden verliefd op de jodenhaas. | |
#ANONIEM | dinsdag 14 augustus 2018 @ 09:19 |
Koffie | |
emmyemmy2 | dinsdag 14 augustus 2018 @ 10:04 |
Dat bemoeizuchtige merk ik wel vaker in kleine aziatische tentjes. Vind het wel wat hebben Vriend en ik gaan er volgende maand naartoe, ben benieuwd | |
realAIVD | dinsdag 14 augustus 2018 @ 10:16 |
Ja, het is handig om er op voorbereid te zijn, maar het had inderdaad wel wat! En leuk, veel plezier! | |
FutureFairytale | dinsdag 14 augustus 2018 @ 10:35 |
Yoghurt met appel en een biscuitje. Vanmiddag salade met garnalen. Vanavond pannenkoeken. | |
Sarabi | dinsdag 14 augustus 2018 @ 10:36 |
Griekse yoghurt met honing | |
Arizona | dinsdag 14 augustus 2018 @ 10:41 |
Earl Grey thee. | |
Kaneelstokje | dinsdag 14 augustus 2018 @ 10:41 |
Vanavond een chili uit de oven. Er komt een laag van polenta op. Ben benieuwd. | |
kipje1234 | dinsdag 14 augustus 2018 @ 11:43 |
druiven en een paar chocotoffs straks een broodje met een gekookt eitje voor de lunch, en wat snacktomaatjes | |
#ANONIEM | dinsdag 14 augustus 2018 @ 13:14 |
Glas water met ijsblokjes. De hele dag door. | |
Ole | dinsdag 14 augustus 2018 @ 13:19 |
| |
Ole | dinsdag 14 augustus 2018 @ 13:20 |
Water met siroop hier trouwens. Zo even broodje halen | |
Karzai | dinsdag 14 augustus 2018 @ 15:32 |
Vanavond kidneybonen met kipfilet, paprika, ui, tomaat, champignons, knoflook, gember en rode peper, witte rijst en een augurkje erbij [ Bericht 4% gewijzigd door Karzai op 14-08-2018 15:40:12 ] | |
realAIVD | dinsdag 14 augustus 2018 @ 17:07 |
Vanavond witte rijst, 2 satéstokjes met varkenshaas, gochujang sausje, zwarte bonen sausje en spinazie op z'n Koreaans (sigeumchi-namul) | |
FutureFairytale | dinsdag 14 augustus 2018 @ 19:42 |
Bij de pannenkoekenboerderij: Broodje kaasdip vooraf. Pannenkoek ham, kaas en champignons daarna | |
#ANONIEM | dinsdag 14 augustus 2018 @ 19:49 |
Opgebakken aardappeltjes met komkommer en tomaat. | |
#ANONIEM | dinsdag 14 augustus 2018 @ 19:58 |
Jij bent wel van de Aziatische keuken. | |
uniekhoorn | dinsdag 14 augustus 2018 @ 20:58 |
Wij hadden worteltjes, gebakken aardappeltjes uit de oven, doperwten en 2 hele dorades uit de oven | |
FutureFairytale | woensdag 15 augustus 2018 @ 10:26 |
Yoghurt en minneola. Thee en paar dropjes. Vanmiddag opkikker en speltcrackers met smeerkaas. | |
Karzai | woensdag 15 augustus 2018 @ 10:52 |
yoghurt met aardbeien straks een appelflap | |
FutureFairytale | woensdag 15 augustus 2018 @ 13:09 |
Ik heb het vervangen voor een filet-o-fish en een cheeseburger | |
Karzai | woensdag 15 augustus 2018 @ 13:24 |
ham/kaas tosti straks gehaktballen braden eet ik er vast een vanavond gehaktballen met gebakken aardappeltjes en een tomaat feta veldsla rode ui salade [ Bericht 1% gewijzigd door Karzai op 15-08-2018 15:24:02 ] | |
HarveySpecter | woensdag 15 augustus 2018 @ 13:48 |
De filet-o-fish is zo ondergewaardeerd hé | |
FutureFairytale | woensdag 15 augustus 2018 @ 14:27 |
Tijd geleden maar hij was echt lekker. Broodje is zo lekker zacht. Enige wat em beter zou maken is meer kaas. | |
Karzai | woensdag 15 augustus 2018 @ 15:24 |
toch nog een blokkie feta gehaald voor in de salade, kaaaaas | |
#ANONIEM | woensdag 15 augustus 2018 @ 15:25 |
Soep (rundvlees) | |
Karzai | woensdag 15 augustus 2018 @ 15:33 |
Toen ik toch in de winkel was ook maar drop en chocolademousse gehaald, ik had niks zoets in huis gaat meestal snel op als ik eenmaal begin kan ik niet meer stoppen [ Bericht 29% gewijzigd door Karzai op 15-08-2018 15:53:05 ] | |
realAIVD | woensdag 15 augustus 2018 @ 16:50 |
He, dit zie ik nu pas...was het lekker? Ik heb dat in een heel ver verleden ook eens gedaan; ipv Texaanse chili met cornbread, had ik de chili in een ovenschaal gedaan en het beslag voor het cornbread erover gestort. Ik kan me nog wel herinneren dat het lekker was, maar het is eigenlijk té lang geleden. Volgens mij had ik door dat beslag ook jalapeno en kaas gemixt? Hoe dan ook, leuk om nog eens uit te proberen, die zet ik op de lijst on topic: Als lunch een tosti ham-kaas met een bakje ketchup. vanavond gochujang-gehakt met broccolirijst, gember en julienne wortel. | |
uniekhoorn | woensdag 15 augustus 2018 @ 17:05 |
Zo uit eten bij Meerwold in Groningen. Ben benieuwd, normaal hotelvoer neem ik aan? | |
realAIVD | woensdag 15 augustus 2018 @ 18:08 |
Als ik die kaart zo zie, mag je er wel wat meer van verwachten, ben benieuwd wat je gaat eten (ik ga vast dromen over dat voorgerecht van lauwwarme lamsnek, haha) Veel plezier en eet smakelijk! | |
NutKees | woensdag 15 augustus 2018 @ 18:15 |
Kliekjesdag min of meer: gegrilde bbq worst, stokbroodje met kruidenboter, salade met vanalles en nogwat. | |
Fretwork | woensdag 15 augustus 2018 @ 18:38 |
Mijn vriendin maakt nu pulled jackfruit, ben benieuwd | |
#ANONIEM | woensdag 15 augustus 2018 @ 20:14 |
Laat ons weten hoe het was. | |
uniekhoorn | woensdag 15 augustus 2018 @ 21:20 |
Was prima, niet eens de lamsnek genomen en daar wel spijt van! Voor had ik de chevice van kabeljauw (nooit gehad, wat op zich prima maar toen wou ik toch de lamsnek ) , partner had tomatensoep, wat gewoon normaal was Hoofd voor mij was varkenshaas, was prima, partner kippendijfilet.. Ja sorry hoor maar filet is zoveel lekkerder! Na voor mij natuurlijk dame blanche en hij een creme brulee.. Allemaal best lekker maar ben blij dat wij met de AH actie waren, was niet de moeite waard om de volle pond te betalen. Wat wij bijna deden, lief betaalde en liet mij buiten de rekening zien... Zei, dit kan niet kloppen, dat is teveel. Ik terug, want zo ben ik (hij zou dat niet doen), hadden ze inderdaad 16 euro teveel in rekening gebracht | |
Geerd | woensdag 15 augustus 2018 @ 21:27 |
Boef de bogonje staat op nu 0000 eten ben benieuwd | |
realAIVD | woensdag 15 augustus 2018 @ 21:28 |
Klinkt toch echt goed hoor, en als je nog nooit chevice gegeten hebt is het toch slim om dat een keer te doen, maar ik ben daarbuiten dan inderdaad ook meer van de lamsnek ;-) en goed opgemerkt, ik zou dat teruggaan waarschijnlijk alleen maar niet doen omdat ik een glaasje teveel op had om de te hoge rekening op te merken, haha. | |
Fretwork | woensdag 15 augustus 2018 @ 21:55 |
Was al in de goede richting, leek er enorm veel op en kruiden en bbqsaus gaven een goede rokerige barbecuesmaak. Volgende keer gaan we hem langer marineren en evt de kamado gebruiken. Aten het op een broodje met wortel-komkommer-appel-mosterd rauwkost en met een mango-avocado salade. | |
#ANONIEM | woensdag 15 augustus 2018 @ 21:58 |
Fijn dat het gesmaakt heeft. | |
Fretwork | woensdag 15 augustus 2018 @ 22:28 |
Ik waardeer je medeleven. | |
#ANONIEM | woensdag 15 augustus 2018 @ 22:32 |
Volgende x kom ik langs bij jou en de vriendin. | |
#ANONIEM | woensdag 15 augustus 2018 @ 22:36 |
Mogren ga ik kleinere garnalen wokken | |
Fretwork | woensdag 15 augustus 2018 @ 22:41 |
Lekker, welke kruiden zitten erop? | |
Fretwork | woensdag 15 augustus 2018 @ 22:42 |
Ik ga hiervoor passen, mkay... | |
#ANONIEM | woensdag 15 augustus 2018 @ 22:44 |
Jammer. | |
#ANONIEM | woensdag 15 augustus 2018 @ 22:51 |
Viskruiden met knoflook en gebakken in een wokpan. Die groenten weet ik de naam niet meer van, had ik gekregen van mijn moeder Ik drink nu de zoveelste Warsteiner. Heb er nog 8 over. | |
Fokpop | donderdag 16 augustus 2018 @ 01:48 |
Daar ben je goed weggekomen, om niet te zeggen aan dood en verkrachting ontsnapt. [ Bericht 5% gewijzigd door Fokpop op 16-08-2018 02:11:20 ] | |
Fretwork | donderdag 16 augustus 2018 @ 09:07 |
Zo dan | |
#ANONIEM | donderdag 16 augustus 2018 @ 09:23 |
Stokbroodje kaas en bak koffie | |
FutureFairytale | donderdag 16 augustus 2018 @ 11:32 |
Vanmorgen kwark, biscuitje en 2 dropjes. Vanmiddag kimchi noodles. | |
#ANONIEM | donderdag 16 augustus 2018 @ 11:36 |
Hij of z’n vriendin? Ik ben geen Michael P. hoor. Gewoon gekke Mario. 🙂 | |
#ANONIEM | donderdag 16 augustus 2018 @ 11:36 |
Ziet er prima uit. | |
Fretwork | donderdag 16 augustus 2018 @ 13:18 |
Ik vind dit naar. | |
#ANONIEM | donderdag 16 augustus 2018 @ 13:20 |
Ja, wat Fokpop suggereerde, verdient niet de schoonheidsprijs. | |
Fretwork | donderdag 16 augustus 2018 @ 13:22 |
Dat zeker ook niet inderdaad. | |
Karzai | donderdag 16 augustus 2018 @ 14:54 |
ontbijt een mars reep lunch broodje gehaktbal en appelflap nu wat gemengde nootjes vanavond gemarineerde varkenslapjes met gebakken aardappeltjes en een veldsla, tomaat mozzarella salade toe chocolademousse | |
FutureFairytale | donderdag 16 augustus 2018 @ 15:29 |
Liga en water. | |
#ANONIEM | donderdag 16 augustus 2018 @ 15:58 |
Ze waren heerlijk Er staan nu garnalen te ontdooien in een vergiet. Iemand anders mag overigens het vervolgtopic openen. | |
golfer | donderdag 16 augustus 2018 @ 16:00 |
vol |