Je maakt hele leuke topics hoor!quote:Op zondag 5 augustus 2018 19:53 schreef Sigaartje het volgende:
Zo, dit is mijn allertlaatste foto hier.
Ik kan niet opboksen tegen het CUL-geweld hier. Sorry. Ik heb het gevoel dat ik hier geen deel uit maak van iets. Dus ik stop ermee hier.
Mijn laatste gerecht hier:
Restje bami met balletjes in de oven 200 graden gedurende een kwartiertje met salami er op een spiegeleitje
[ afbeelding ]
En allemaal, veel succes hier. Ik hoor hier niet thuis met mijn boerengedrag en mijn gewone maaltijdjes. Ik kan niet tippen aan jullie.
Sorry.
Huh? Jouw topics met eten van 'de gewone man' zijn toch hartstikke goed ontvangen? Er zijn hier zat mensen die gewoon nasi of boerenkool eten hoor. Het hoeft toch niet altijd speciaal te zijn, als het maar lekker is.quote:Op zondag 5 augustus 2018 20:01 schreef Sigaartje het volgende:
Ik zou willen voorstellen om een subforum te maken van mensen die gewone dingen eten en het gewoon klaarmaken. Dat mis ik hier. Ik voel me hier overbodig. Dat meen ik echt.
Als ik zie dat mensen 's morgens iets eten, woorden die ik niet eens kan spellen, waar ik nog nooit van heb gehoord, maar wat bij nazoeken een een of ander kwarkgoedje te zijn uit Nieuw-Zeeland, dan denk ik, wat doe ik fout?
Ik eet gewoon brood en 's avonds aardappels.
Ik zou zo graag een subforum willen waarin mensen niet te hoog in hun bol hebben, maar gewoon zijn, zoals ik.
Nou ja zeg! Je hebt nota bene een eigen fanbase in CUL!quote:Op zondag 5 augustus 2018 19:53 schreef Sigaartje het volgende:
Zo, dit is mijn allertlaatste foto hier.
Ik kan niet opboksen tegen het CUL-geweld hier. Sorry. Ik heb het gevoel dat ik hier geen deel uit maak van iets. Dus ik stop ermee hier.
Mijn laatste gerecht hier:
Restje bami met balletjes in de oven 200 graden gedurende een kwartiertje met salami er op een spiegeleitje
[ afbeelding ]
En allemaal, veel succes hier. Ik hoor hier niet thuis met mijn boerengedrag en mijn gewone maaltijdjes. Ik kan niet tippen aan jullie.
Sorry.
Je uit de kast in de kast topic heeft 1109 views!! Als dat geen bevestiging genoeg is.quote:Op zondag 5 augustus 2018 20:01 schreef Sigaartje het volgende:
Ik zou willen voorstellen om een subforum te maken van mensen die gewone dingen eten en het gewoon klaarmaken. Dat mis ik hier. Ik voel me hier overbodig. Dat meen ik echt.
Als ik zie dat mensen 's morgens iets eten, woorden die ik niet eens kan spellen, waar ik nog nooit van heb gehoord, maar wat bij nazoeken een een of ander kwarkgoedje te zijn uit Nieuw-Zeeland, dan denk ik, wat doe ik fout?
Ik eet gewoon brood en 's avonds aardappels.
Ik zou zo graag een subforum willen waarin mensen niet te hoog in hun bol hebben, maar gewoon zijn, zoals ik.
Kom op doe niet zo zieligquote:Op zondag 5 augustus 2018 20:01 schreef Sigaartje het volgende:
Ik zou willen voorstellen om een subforum te maken van mensen die gewone dingen eten en het gewoon klaarmaken. Dat mis ik hier. Ik voel me hier overbodig. Dat meen ik echt.
Als ik zie dat mensen 's morgens iets eten, woorden die ik niet eens kan spellen, waar ik nog nooit van heb gehoord, maar wat bij nazoeken een een of ander kwarkgoedje te zijn uit Nieuw-Zeeland, dan denk ik, wat doe ik fout?
Ik eet gewoon brood en 's avonds aardappels.
Ik zou zo graag een subforum willen waarin mensen niet te hoog in hun bol hebben, maar gewoon zijn, zoals ik.
Precies goed.quote:Op zaterdag 4 augustus 2018 22:16 schreef -Ondskapt- het volgende:
[ afbeelding ]
Mijn ouders hadden een grote pan mosselen gemaakt.
Ik ben nu lam en eet vannacht voor het slapen 1 makreel. Foto volgt. Makreel is mijn favo vis.
Hoe stoom je aubergines?quote:Op zondag 5 augustus 2018 22:51 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Wij aten gestoomde aubergines met een entrecootje en aardappelpartjes uit de oven gekruid met het laatste restje Jonnie Boer's shichimi togarashi. (gelukkig op nu)
Lekker! Waarom ben je blij dat de Shichimi Togarashi op is?quote:Op zondag 5 augustus 2018 22:51 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Wij aten gestoomde aubergines met een entrecootje en aardappelpartjes uit de oven gekruid met het laatste restje Jonnie Boer's shichimi togarashi. (gelukkig op nu)
Omdat ik het niet uit kan staan de Jonnie een kruidenmix op de markt brengt, dat Shichimi Togarashi noemt en er vervolgens iets anders instopt. Ik vind de wereld kutirritantverwarrend als iedereen maar zijn eigen definities hanteert van dingen.quote:Op maandag 6 augustus 2018 09:51 schreef Fretwork het volgende:
[..]
Lekker! Waarom ben je blij dat de Shichimi Togarashi op is?
In stukjes. Op een stoomrekje. In een pan. Boven water. Zo'n 20 minuten.quote:
Dit wist ik niet, kan ik me voorstellen danquote:Op maandag 6 augustus 2018 10:35 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Omdat ik het niet uit kan staan de Jonnie een kruidenmix op de markt brengt, dat Shichimi Togarashi noemt en er vervolgens iets anders instopt. Ik vind de wereld kutirritantverwarrend als iedereen maar zijn eigen definities hanteert van dingen.
Jah. Verder niks mis mee. Voor op een aardappel bijvoorbeeld.quote:
Googlede me suf maar zakje op en weg en zonder naam is moeilijk. Volgende keer bij de toko neem ik em weer mee en dan zal ik het je zeggen. Zat vol kruiden, zaden, rozijnen, pinda's en cashews.quote:Op zondag 5 augustus 2018 16:50 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat is wel heel ruim gezegd.
Welke!?!
Bombay mix? Al zitten daar ook "zoutjes" in.quote:Op maandag 6 augustus 2018 12:38 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Googlede me suf maar zakje op en weg en zonder naam is moeilijk. Volgende keer bij de toko neem ik em weer mee en dan zal ik het je zeggen. Zat vol kruiden, zaden, rozijnen, pinda's en cashews.
Het is godnondeju maandag.quote:Op maandag 6 augustus 2018 13:34 schreef minilot het volgende:
Lunch in de tuin! Toast met roomkaas en chilipepers + Gerardus IPA. Vanavond barbecue bij mijn schoonouders.
Weet ik. Sterkte .:*quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |