abonnement Unibet Coolblue
pi_182566966
quote:
0s.gif Op woensdag 17 oktober 2018 11:08 schreef hoatzin het volgende:

[..]

Zoals de Harz of het Teutoburger Woud? :?
familie structuren bijv ook, neven en nichten die al 700 jaar niet al te ver uit elkaars buurt wonen, bijv eentje in rotterdam en eentje in amsterdam,,
pi_182587084
quote:
0s.gif Op woensdag 17 oktober 2018 10:54 schreef LangeTabbetje het volgende:
Men gebruikt ook dat meth wat volgens mij niet zo duur is dus makkelijk te kopen, maar wel verschrikkelijk desastreus voor je gezondheid.

Hebben we dat in Nederland eigenlijk wel ?
In Europa en Nederland wordt veel vaker amfetamine gebruikt in plaats van methamfetamine. Meth is slechter voor de gezondheid.

Ironisch is dat de standaard amfetamine/speed weinig gebruikt wordt in de VS.
pi_182663804
Nee, ook de VS hebben een prima vangnet als je geen baan zou hebben. Ik heb er jaren gewoond, en regelmatig stond ik bij de kassa achter iemand die alles met foodstamps afrekende. Eten die mensen dan gezond? Neuh.

Genoeg Amerikanen met een goede opleiding en goede baan, maar wat mij op viel, was dat veel Amerikanen zich als grote kinderen gedragen. Petje op en aan een rietje lurken. Dan ben je 45 en gedraag je je als een 16-jarige.

Men heeft het er vaak over 'the right to pursue happiness", maar waar dat in de praktijk op lijkt neer te komen in de VS, is "the right to be happy". Daar horen drugs bij. Niks zo lekker als lekker onverantwoordelijk bezig zijn.

Het ligt niet allemaal aan de mensen zelf. Zoals hier al eerder is opgemerkt, waren dokters daar erg gemakkelijk met het voorschrijven van verslavende rommel. Heb het zelf ook meegemaakt, na een operatie aan een tand. Krijg je van die tabletten Oxycontin mee, terwijl ik geen enkele pijn had. Amerikanen hebben een hekel aan pijn. Een pilletje tegen de pijn. Willen graag een pilletje hebben om af te vallen, een pilletje hebben om mooi te zijn, een pilletje hebben om beter te kunnen studeren, etc.

De grootste makke in het land is een gebrek aan discipline. Behandel je lichaam eens een keer als een tempel, in plaats van er constant rommel in te knikkeren. Dat zou een goed begin zijn.
Good intentions and tender feelings may do credit to those who possess them, but they often lead to ineffective — or positively destructive — policies ... Kevin D. Williamson
pi_182685170
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 00:44 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Welke opiaten schirjven ze voor dan? Morfine?
• Hydrocodone (Vicodin, denk House M.D.)
• oxycodone
• oxymorphone
• morphine
• codeine
• fentanyl

Het frappante is vooral hoe makkelijk artsen het voorschreven, om maar gezeik te voorkomen.



Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')