abonnement Unibet Coolblue
pi_180547589


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Lambo of Rekt
pi_180547596
Lambo of Rekt
  dinsdag 17 juli 2018 @ 23:01:43 #3
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_180547750
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 22:40 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Dit inderdaad. Vergeet ook het vakantiegeld niet.
Vakantie :? : Eerst mijn prive-jet, DAN ga ik op vakantie :P

Maar serieus: Ik ben er niet zo zeker van, dat we het dieptepunt hebben gehad: De hele bear-trend , die sinds de piek eind december/ begin januari is gestart kan nog wel eens een tijdje doorzetten.

Ik sta weer op het niveau van 2-3 weken geleden (mede door TenX PAY), maar nog lang niet op eerdere pieken in die downtrend.

Blijft een fascinerende en revolutionaire technologie ^O^

[ Bericht 0% gewijzigd door edcetera op 17-07-2018 23:11:20 ]
The best firms advertise the least...
pi_180548171
Hebben jullie trouwens ook absurd hoge verkooporders/lage buyorders in de WavesDex staan? :)
pi_180548185
BTC transfer duurt nog steeds eeuwen...
pi_180548191
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 23:22 schreef BadVlad het volgende:
Hebben jullie trouwens ook absurd hoge verkooporders/lage buyorders in de WavesDex staan? :)
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_180548242
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 23:23 schreef chroestjov het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
pi_180548408
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 23:22 schreef BadVlad het volgende:
Hebben jullie trouwens ook absurd hoge verkooporders/lage buyorders in de WavesDex staan? :)
hoe doe je dit
pi_180548450
moooooooooon
pi_180548498
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 23:34 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

hoe doe je dit


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_180548762
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 23:34 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

hoe doe je dit
Een beetje live trades tracken en dan party crashen.

https://wavesexplorer.com(...)uAtxrapacuDJopgJRaU3
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  dinsdag 17 juli 2018 @ 23:56:05 #12
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_180548847
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 23:22 schreef BadVlad het volgende:
Hebben jullie trouwens ook absurd hoge verkooporders/lage buyorders in de WavesDex staan? :)
Welke pair?

Ik zie alleen dat Liquid tokens nog maar 30% waard zijn, sinds ik de laatste keer be ingelogd :{
The best firms advertise the least...
pi_180548901
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 23:56 schreef edcetera het volgende:

[..]

Welke pair?

Ik zie alleen dat Liquid tokens nog maar 30% waard zijn, sinds ik de laatste keer be ingelogd :{
Het is laatst behoorlijk gedumpt, toen heb ik er 10k voor 0.15 Waves kunnen oppikken, wel een mooie deal.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  woensdag 18 juli 2018 @ 00:04:59 #14
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_180548999
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 23:34 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

hoe doe je dit
Dagje vrij en dan een paar uurtjes Waves/OCL was door verschillen in buy/sell orders 10% profit :) , maar dat werkte alleen gedurende de bull-run. Er moet wel volume zijn.
The best firms advertise the least...
  woensdag 18 juli 2018 @ 00:09:07 #15
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_180549060
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 23:58 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Het is laatst behoorlijk gedumpt, toen heb ik er 10k voor 0.15 Waves kunnen oppikken, wel een mooie deal.
Nooit Liquid gekocht, gratis airdrops / lease rewards? maar was verrast, dat ze zoveel waard waren (met de nadruk op "waren" :P ).
The best firms advertise the least...
pi_180549282
pi_180550049
pi_180550062
pi_180551699
Mooie beloning voor het positieve sentiment van de laatste dagen. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_180552282
Btc jahahahhahahaahhahaha _O_
Vakman pur sang
  woensdag 18 juli 2018 @ 09:30:42 #21
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_180552589
Het ziet er uit als een ordinaire short squeeze. Veel mensen die een hoop geld verliezen en daardoor niet nogmaals inkopen. Volume gaat daardoor terug omlaag, BTC wordt weer gemakkelijker te controleren en met een laag volume is de prijs terug omlaag te duwen.
Please sir. When moon? When Mustang?
  woensdag 18 juli 2018 @ 09:38:52 #22
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_180552687
quote:
3s.gif Op woensdag 18 juli 2018 09:30 schreef Rossdale het volgende:
Het ziet er uit als een ordinaire short squeeze. Veel mensen die een hoop geld verliezen en daardoor niet nogmaals inkopen. Volume gaat daardoor terug omlaag, BTC wordt weer gemakkelijker te controleren en met een laag volume is de prijs terug omlaag te duwen.

Goed jongens, we zitten bij nummer 13, confirmed.
pi_180552689
Ardor komt op Binance. Moon!
XRP - To tha moon motherf#cker!
  woensdag 18 juli 2018 @ 09:43:56 #24
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_180552758
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 09:38 schreef Apekoek het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Goed jongens, we zitten bij nummer 13, confirmed.
Verheug mij nu al op de 'told you so'
Hmz...
  woensdag 18 juli 2018 @ 10:01:18 #25
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_180553139
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 09:38 schreef Apekoek het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Goed jongens, we zitten bij nummer 13, confirmed.
Nee tussen nummer 14 en 15. We krijgen al steeds hogere lows.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_180553236
quote:
3s.gif Op woensdag 18 juli 2018 10:01 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nee tussen nummer 14 en 15. We krijgen al steeds hogere lows.
. Euhm je spreek jezelf tegen met de post hierboven?
Vakman pur sang
  woensdag 18 juli 2018 @ 10:28:34 #27
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_180553483
Kut VeChain
Hmz...
  woensdag 18 juli 2018 @ 10:35:23 #28
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_180553603
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juli 2018 10:07 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

. Euhm je spreek jezelf tegen met de post hierboven?
Nee? Ik zeg toch niet dat de prijs terug naar sub 6k valt?
Please sir. When moon? When Mustang?
  woensdag 18 juli 2018 @ 10:41:52 #29
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_180553687
pi_180554088
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 10:41 schreef Apekoek het volgende:
[ afbeelding ]
Waar kijk ik naar? _O-
  woensdag 18 juli 2018 @ 11:24:02 #31
131603 Afwazig
Serious business
pi_180554416
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 11:07 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Waar kijk ik naar? _O-
Dat gaat Apekoek nu uitleggen.
  woensdag 18 juli 2018 @ 11:28:26 #32
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_180554542
quote:
14s.gif Op woensdag 18 juli 2018 11:24 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Dat gaat Apekoek nu uitleggen.
De huidige grafieken komen heel erg overheen met Wyckoff, volgens dat model gaan/zitten we nu in fase D.
  woensdag 18 juli 2018 @ 11:33:53 #33
131603 Afwazig
Serious business
pi_180554664
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 11:28 schreef Apekoek het volgende:

[..]

De huidige grafieken komen heel erg overheen met Wyckoff, volgens dat model gaan/zitten we nu in fase D.
Ik ben bekend met Wyckoff maar denk je niet dat de fase D boven de resistance van 7750 zit? Gezien die al enkele keren getest is en als die breekt kunnen we pas echt moon.
  woensdag 18 juli 2018 @ 12:04:42 #34
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_180555203
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 11:33 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Ik ben bekend met Wyckoff maar denk je niet dat de fase D boven de resistance van 7750 zit? Gezien die al enkele keren getest is en als die breekt kunnen we pas echt moon.
Dat is arbitrair ja.
  woensdag 18 juli 2018 @ 13:01:04 #36
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_180556506
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_180556541
It All Goes Back in the Box
  woensdag 18 juli 2018 @ 13:08:03 #39
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180556670
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 13:08 schreef leolinedance het volgende:

[..]

heb bijgekocht
Ik ook. Ook even wat Guldens ingeslagen, nu PoW 2.0 er is kan dat niet meer mis gaan.
  woensdag 18 juli 2018 @ 13:12:11 #41
286575 Roces18
Chef de party
pi_180556724
zijn er nog steeds mensen die bitconnect kopen????????????? 8)7
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 juli 2018 @ 13:30:36 #42
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_180557130
Hmm, buyorder voor VeChain maar weer klaarzetten of nog even wachten? Choices, choices.
  woensdag 18 juli 2018 @ 13:37:00 #43
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180557261
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 13:30 schreef Kyran het volgende:
Hmm, buyorder voor VeChain maar weer klaarzetten of nog even wachten? Choices, choices.
Ik ben eigenlijk nog steeds niet overtuigd :(
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  woensdag 18 juli 2018 @ 13:46:48 #44
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_180557429
quote:
10s.gif Op woensdag 18 juli 2018 13:37 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik ben eigenlijk nog steeds niet overtuigd :(
Maar jij bent dan ook niet zo snugger.
Hmz...
pi_180557480
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 13:12 schreef Roces18 het volgende:
zijn er nog steeds mensen die bitconnect kopen????????????? 8)7
Nee, het volume is nagenoeg 0 op 1 shit exchange.
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 18 juli 2018 @ 13:53:23 #46
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180557540
quote:
7s.gif Op woensdag 18 juli 2018 13:46 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Maar jij bent dan ook niet zo snugger.
Misschien, mijn salaris zegt anders. :7
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  woensdag 18 juli 2018 @ 13:54:39 #47
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_180557566
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 13:49 schreef dimmak het volgende:

[..]

Nee, het volume is nagenoeg 0 op 1 shit exchange.
Kun je hem zelf pumpen
pi_180557627
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 13:54 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Kun je hem zelf pumpen
Altijd al eens een pump willen doen. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_180557640
quote:
10s.gif Op woensdag 18 juli 2018 13:53 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Misschien, mijn salaris zegt anders. :7
Wat is er met je grote merk gebeurd? :P
  woensdag 18 juli 2018 @ 14:01:12 #50
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_180557665
quote:
10s.gif Op woensdag 18 juli 2018 13:53 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Misschien, mijn salaris zegt anders. :7
Strippers verdienen ook goed geld.
Hmz...
  woensdag 18 juli 2018 @ 14:11:42 #51
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180557854
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 13:59 schreef illusions het volgende:

[..]

Wat is er met je grote merk gebeurd? :P
Nog niets. :(
Zondag.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180557964
Wat een heerlijk volume in btc _O_
Vakman pur sang
pi_180558038
_O_
  woensdag 18 juli 2018 @ 14:31:44 #54
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_180558363
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 14:20 schreef ChickenMan het volgende:
_O_
WOW FACK!
pi_180558385
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 14:20 schreef ChickenMan het volgende:
_O_
Bullish
Uitvinder van de biersmiley.
pi_180558512
altijd bullish
pi_180558626
https://www.coindesk.com/(...)change-since-segwit/

Het lijkt er op dat Schnorr ook er snel aan komt voor Bitcoin dit jaar. Goede zaak!
Uitvinder van de biersmiley.
pi_180559080
KAA / Ik ga emigreren, maar waar kan ik heen?

De tyfus dit is echt een pareltje. :D
  woensdag 18 juli 2018 @ 15:51:46 #59
131603 Afwazig
Serious business
pi_180559798
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 15:08 schreef illusions het volgende:
KAA / Ik ga emigreren, maar waar kan ik heen?

De tyfus dit is echt een pareltje. :D
Heeft iemand hem al verteld dat hij beter voor 80k bitcoin kan kopen?
pi_180559907
Vraagje aan de mensen hier: Hoe houd je goed in de gaten wat jouw investeringen precies doen? Ik heb nu de delta app geinstalleerd maar daar heb je natuurlijk ook te maken met de koers van de BTC.
pi_180559922
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 15:55 schreef nickhguitar het volgende:
Vraagje aan de mensen hier: Hoe houd je goed in de gaten wat jouw investeringen precies doen? Ik heb nu de delta app geinstalleerd maar daar heb je natuurlijk ook te maken met de koers van de BTC.
Wat wil je anders in de gaten houden dan? Je kan hem ook op percentages zetten. Of in BTC prijs. Dan zie je je stijging onafhankelijk van de dollar.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_180559932
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 15:51 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Heeft iemand hem al verteld dat hij beter voor 80k bitcoin kan kopen?
Ik. :P
pi_180559959
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 15:55 schreef nickhguitar het volgende:
Vraagje aan de mensen hier: Hoe houd je goed in de gaten wat jouw investeringen precies doen? Ik heb nu de delta app geinstalleerd maar daar heb je natuurlijk ook te maken met de koers van de BTC.
Wat bedoel je, je hebt te maken met de koers van BTC? Dat is toch hetgeen wat je wilt bijhouden? Delta werkt prima. Ik gebruik het zelf niet, omdat ik alles op Binance heb staan dus simpelweg alleen de Binance app hoef te openen.
pi_180559967
De markt reageert al tijden niet meer significant op technische ontwikkelingen, hierdoor doen veel projecten gewoon helemaal niets meer of stellen ze announcements en listings op nieuwe exchanges gewoon uit totdat de markt er wel weer op gaat reageren. Dus zodra dat omslaat, zou er best eens een soort kettingreactie van announcements en listings kunnen ontstaan waarbij er ook leven wordt geblazen in veel ten dode opgeschreven ICO's. Persoonlijk denk ik dat de daadwerkelijke nieuwe bullrun begint met een dergelijk scenario.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  woensdag 18 juli 2018 @ 16:00:15 #65
131603 Afwazig
Serious business
pi_180559988
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 15:58 schreef chroestjov het volgende:
De markt reageert al tijden niet meer significant op technische ontwikkelingen, hierdoor doen veel projecten gewoon helemaal niets meer of stellen ze announcements en listings op nieuwe exchanges gewoon uit totdat de markt er wel weer op gaat reageren. Dus zodra dat omslaat, zou er best eens een soort kettingreactie van announcements en listings kunnen ontstaan waarbij er ook leven wordt geblazen in veel ten dode opgeschreven ICO's. Persoonlijk denk ik dat de daadwerkelijke nieuwe bullrun begint met een dergelijk scenario.
Als dat zo is dan zegt dat alles over die ICO's.
pi_180560040
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:00 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Als dat zo is dan zegt dat alles over die ICO's.
Mwa, vind ik niet. Het gaat niet alleen maar over ICO's, announcements van technische ontwikkelingen brengen gewoon veel minder teweeg als eerst. ICO's presteren sowieso al veel slechter momenteel omdat er zo enorm veel gescammed is.
pi_180560082
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 15:56 schreef dimmak het volgende:

[..]

Wat wil je anders in de gaten houden dan? Je kan hem ook op percentages zetten. Of in BTC prijs. Dan zie je je stijging onafhankelijk van de dollar.
Ik had munt x gekocht op 54 euro, en had toen omgerekend wat die munt moest doen voordat mijn portfolio 58 euro waard zou zijn. daar heb ik mijn sell order op gezet. Mijn portfolio staat nu op ruim 60 euro, maar dit komt voornamelijk door de koers van de BTC. Ik zou dus graag (los van de koers van de BTC) willen bijhouden wat die munt specifiek doet.

quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 15:58 schreef illusions het volgende:

[..]

Wat bedoel je, je hebt te maken met de koers van BTC? Dat is toch hetgeen wat je wilt bijhouden? Delta werkt prima. Ik gebruik het zelf niet, omdat ik alles op Binance heb staan dus simpelweg alleen de Binance app hoef te openen.
Zie hierboven. Ik wil eigenlijk vooral weten wat munt X kost op het moment van aankoop en wanneer hij een x-bedrag waard is.
pi_180560130
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:03 schreef nickhguitar het volgende:

[..]

Ik had munt x gekocht op 54 euro, en had toen omgerekend wat die munt moest doen voordat mijn portfolio 58 euro waard zou zijn. daar heb ik mijn sell order op gezet. Mijn portfolio staat nu op ruim 60 euro, maar dit komt voornamelijk door de koers van de BTC. Ik zou dus graag (los van de koers van de BTC) willen bijhouden wat die munt specifiek doet.

[..]

Zie hierboven. Ik wil eigenlijk vooral weten wat munt X kost op het moment van aankoop en wanneer hij een x-bedrag waard is.
Daarom moet je in satoshi rekenen. Dat kun je zien door op je waarde in euro's te klikken.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_180560131
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:03 schreef nickhguitar het volgende:

[..]

Ik had munt x gekocht op 54 euro, en had toen omgerekend wat die munt moest doen voordat mijn portfolio 58 euro waard zou zijn. daar heb ik mijn sell order op gezet. Mijn portfolio staat nu op ruim 60 euro, maar dit komt voornamelijk door de koers van de BTC. Ik zou dus graag (los van de koers van de BTC) willen bijhouden wat die munt specifiek doet.

[..]

Zie hierboven. Ik wil eigenlijk vooral weten wat munt X kost op het moment van aankoop en wanneer hij een x-bedrag waard is.
Dat bedrag hangt af van de koers van BTC. Vrij integraal onderdeel.
  woensdag 18 juli 2018 @ 16:06:25 #70
131603 Afwazig
Serious business
pi_180560148
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:02 schreef illusions het volgende:

[..]

Mwa, vind ik niet. Het gaat niet alleen maar over ICO's, announcements van technische ontwikkelingen brengen gewoon veel minder teweeg als eerst. ICO's presteren sowieso al veel slechter momenteel omdat er zo enorm veel gescammed is.
Een stijging in prijs is toch niet het primaire doel van aankondigingen? Als er projecten serieus wachten op een betere markt voor zaken als dit dan is het wat mij betreft een scam.

De projecten die in de huidige markt stil liggen daar gebeurt waarschijnlijk tijdens een bullrun ook niks.
pi_180560162
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:00 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Als dat zo is dan zegt dat alles over die ICO's.
Dat ook, maar ICO's vormen ook nog een ander probleem, namelijk dat ze verschrikkelijk veel funds hebben verzameld en al die funds hebben of proberen ze nog steeds zo snel mogelijk om te zetten naar USD/EUR, dus feitelijk creëren ICO's een negatieve druk aan de aanbodzijde van de markt aangezien ze met alle macht geld proberen te trekken uit de markt.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  woensdag 18 juli 2018 @ 16:09:03 #72
131603 Afwazig
Serious business
pi_180560215
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:06 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Dat ook, maar ICO's vormen ook nog een ander probleem, namelijk dat ze verschrikkelijk veel funds hebben verzameld en al die funds hebben of proberen ze nog steeds zo snel mogelijk om te zetten naar USD/EUR, dus feitelijk creëren ICO's een negatieve druk aan de aanbodzijde van de markt aangezien ze met alle macht geld uit de markt proberen te trekken.
Dat is waar. Veel ICO's halen ook achterlijk veel geld op (wat de meesten helemaal niet nodig hebben om hun product te realiseren. Kijk maar naar EOS wat 4 miljard ophaalt in ETH en vervolgens dat hele zooitje verpatst.
pi_180560343
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:09 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Dat is waar. Veel ICO's halen ook achterlijk veel geld op (wat de meesten helemaal niet nodig hebben om hun product te realiseren. Kijk maar naar EOS wat 4 miljard ophaalt in ETH en vervolgens dat hele zooitje verpatst.
Ja, en dan nog al die ICO's die rond het project heen een token hebben verzonnen om funds op te halen maar eigenlijk geen daadwerkelijke functie voor de token of misschien zelfs niet eens van plan zijn om een functie voor de token te creëren.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_180560412
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 14:06 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Kijk ik vind het wel gewaagd om prijsvoorspellingen te doen, maar ik ben redelijk actief binnen Komodo en zie wat daar gebeurt qua ontwikkelingen. Mijn mening is wel redelijk legit zonder tof proberen te doen. Er zijn talloze projecten bezig die de tools gebruiken die Komodo aanlevert. Ik en nog anderen zijn bv bezig een app te maken (wallet+trading in 1, zonder dat je ooit je keys uit handen geeft). En zo zijn er nog talloze andere mensen die hun eigen businesses opstarten binnen het Komodo-ecosystem.

Neem een kijkje in hun discord, lees wat dingen en je ziet het meteen. Er wordt daar een mega ecosysteem opgetuigd, en allemaal beveiligd met de Bitcoin-hashrate. Komodo levert de infrastructuur, de rest is aan de mensen zelf hoe ze het willen gebruiken. Genoeg mogelijkheden om geld te verdienen iig.

De komende ~12 jaar krijg je nog 5% interest op je coins. De volgende bullruns kunnen mooie dingen betekenen. Ik durf verder met droge ogen te beweren dat ze qua technologie verder zijn dan een Ethereum bv.
Is er ergens een mooi realtime overzicht van de volumes/actieve trading pairs op die DEX te vinden?
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_180560499
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:05 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat bedrag hangt af van de koers van BTC. Vrij integraal onderdeel.
Dat snap ik. Alleen wat heeft een Delta app bijv. dan nog voor zin? Ergo: Hoe weet ik of mijn verlies/winst te wijten is aan de koers van de betreffende coin of die van de BTC?
pi_180560582
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:21 schreef nickhguitar het volgende:

[..]

Dat snap ik. Alleen wat heeft een Delta app bijv. dan nog voor zin? Ergo: Hoe weet ik of mijn verlies/winst te wijten is aan de koers van de betreffende coin of die van de BTC?
Ik weet niet of Delta dat weergeeft, ik gebruik het niet, maar ik kijk naar trading pairs op Binance (website, client, app). Als ik bijv. geld in EOS heb zitten, hou ik zowel EOS/BTC als EOS/USDT in de gaten, alsmede BTC/USDT.

Op dit moment is BNB bijv. in de plus t.o.v. USDT maar -5% t.o.v. BTC. Op dat moment is mijn portfolio dus in BTC omlaag gegaan, maar in USDT ongeveer gelijk gebleven.
pi_180560799
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:18 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Is er ergens een mooi realtime overzicht van de volumes/actieve trading pairs op die DEX te vinden?
https://www.dexstats.info/
https://www.dexstats.info/tradevolume.php

Hier kan je van alles vinden. Volumes zijn erg laag op het moment though. BarterDEX heeft wel een hoop features voor liquidity providers zo ver ik het begrepen heb.

[ Bericht 8% gewijzigd door ChickenMan op 18-07-2018 16:41:08 ]
  woensdag 18 juli 2018 @ 16:41:53 #78
131603 Afwazig
Serious business
pi_180560973
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:34 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

https://www.dexstats.info/

Hier kan je van alles vinden. Volumes zijn erg laag op het moment though. BarterDEX heeft wel een hoop features voor liquidity providers zo ver ik het begrepen heb.
Dat viel me ook al op ja. Dat het volume zo schrikbarend laag is, gebruikt uberhaupt iemand die BarterDEX?

Anyway, ik heb wat margin van mijn BTC long afgehaald en daar KMD voor gekocht. Komodo stond al wat langer op mijn lijstje maar zoals veel alts ziet de chart er nu toch wel lekker uit. Lijkt aardig op de bodem te zitten.
  woensdag 18 juli 2018 @ 16:48:22 #79
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_180561127
waarom is het uberhaupt zeker of er een bullrun komt? dit jaar of voor mijn part over 2 jaar?
het kan ook nog gewoon doodbloeden he jongens. Bullrun is helemaal niet zeker.

Maargoed, áls het zo zeker is dat er een bullrun komt, dan neemt iedereen een lening of verkoopt zijn zusje voor een paar btc en alts. Maar dat gebeurt niet.

Ik hoop het natuurlijk harte en hodl met name, maar heb toch - just in case - een paar btc afgeroomd. Dan maar wat minder, altijd nog beter als niks.

Iedere reaguurder roeptoetert over 'als de bullrun' begint, maar dat zijn allemaal kleine visjes, anders was het al lang begonnen. Ik heb er een hard hoofd in..
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_180561282
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:48 schreef Sosa het volgende:
waarom is het uberhaupt zeker of er een bullrun komt? dit jaar of voor mijn part over 2 jaar?
het kan ook nog gewoon doodbloeden he jongens. Bullrun is helemaal niet zeker.

Maargoed, áls het zo zeker is dat er een bullrun komt, dan neemt iedereen een lening of verkoopt zijn zusje voor een paar btc en alts. Maar dat gebeurt niet.

Ik hoop het natuurlijk harte en hodl met name, maar heb toch - just in case - een paar btc afgeroomd. Dan maar wat minder, altijd nog beter als niks.

Iedere reaguurder roeptoetert over 'als de bullrun' begint, maar dat zijn allemaal kleine visjes, anders was het al lang begonnen. Ik heb er een hard hoofd in..
Pak de grafiek van het begin van bitcoin er eens bij zou ik zeggen.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_180561283
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:41 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Dat viel me ook al op ja. Dat het volume zo schrikbarend laag is, gebruikt uberhaupt iemand die BarterDEX?

Anyway, ik heb wat margin van mijn BTC long afgehaald en daar KMD voor gekocht. Komodo stond al wat langer op mijn lijstje maar zoals veel alts ziet de chart er nu toch wel lekker uit. Lijkt aardig op de bodem te zitten.
Weinig, heel weinig mensen op het moment :D Maar dat komt voornamelijk omdat de interface van BD een verschrikking is en de huidige marketmaker nog niet heel snappy is.

Er is een partij bezig met een nieuwe DEX (of eigenlijk nieuwe interface met de backend van BarterDEX: hyperdex, die is al een flinke verbetering qua ux maar support nog maar weinig coins. Ik weet dat er een hoop partijen bezig zijn met nieuwe interfaces/dex's/coin converters etc die allemaal draaien op BarterDEX, dus dat komt wel op gang de komende maanden/jaren. Al deze producten zijn eigenlijk wallets en dex's in 1, dat is het geniale er van. Komt geen derde partij bij kijken.

Nieuwe marketmaker komt binnenkort uit die veel sneller buy/sell orders kan matchen en in het algemeen veel stabieler moet werken. Maak me wat dat betreft geen zorgen, die liquiditeit komt wel.

Verder als de stroom dICO's toe gaat nemen komt dat ook de liquiditeit ten goede, alles draait op BarterDEX.
pi_180561325
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:54 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Pak de grafiek van het begin van bitcoin er eens bij zou ik zeggen.
Wat heeft dat nu weer met de volgende bull run te maken?
It All Goes Back in the Box
pi_180561385
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:56 schreef Aventuras het volgende:

[..]

Wat heeft dat nu weer met de volgende bull run te maken?
Alles.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_180561411
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:58 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Alles.
Tesla is de afgelopen 5 jaar x10 gegaan volgens het grafiek, zal ik die dan ook maar kopen?
It All Goes Back in the Box
pi_180561491
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:59 schreef Aventuras het volgende:

[..]

Tesla is de afgelopen 5 jaar x10 gegaan volgens het grafiek, zal ik die dan ook maar kopen?
Zeker. Of ga je lopen beweren dat de koers van Tesla terug naar 0 gaat?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_180561522
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:59 schreef Aventuras het volgende:

[..]

Tesla is de afgelopen 5 jaar x10 gegaan volgens het grafiek, zal ik die dan ook maar kopen?
Tesla kan opgedoekt worden, BTC... not so much.
  woensdag 18 juli 2018 @ 17:05:36 #87
131603 Afwazig
Serious business
pi_180561589
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:54 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Weinig, heel weinig mensen op het moment :D Maar dat komt voornamelijk omdat de interface van BD een verschrikking is en de huidige marketmaker nog niet heel snappy is.

Er is een partij bezig met een nieuwe DEX (of eigenlijk nieuwe interface met de backend van BarterDEX: hyperdex, die is al een flinke verbetering qua ux maar support nog maar weinig coins. Ik weet dat er een hoop partijen bezig zijn met nieuwe interfaces/dex's/coin converters etc die allemaal draaien op BarterDEX, dus dat komt wel op gang de komende maanden/jaren. Al deze producten zijn eigenlijk wallets en dex's in 1, dat is het geniale er van. Komt geen derde partij bij kijken.

Nieuwe marketmaker komt binnenkort uit die veel sneller buy/sell orders kan matchen en in het algemeen veel stabieler moet werken. Maak me wat dat betreft geen zorgen, die liquiditeit komt wel.

Verder als de stroom dICO's toe gaat nemen komt dat ook de liquiditeit ten goede, alles draait op BarterDEX.
Komodo en Waves moeten gewoon lekker elkaars shit gaan integreren als ik het zo lees. Waves heeft een hele goede DEX met behoorlijk wat volume. De nieuwe DEX die vorige week uit is gekomen is echt een genot om mee te werken, best snel en een lekkere UI. Dingen als atomic swaps en ERC20 pairs op de DEX komen binnenkort maar dat heeft KMD al een aardig tijdje.

KMD is hier vorig jaar ook al eens geshilled en toen heb ik er voor gekozen om het niet te doen maar na de chart te hebben gezien kon ik het niet laten liggen :P. Daarnaast ziet de FA is ook prima uit.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 juli 2018 @ 17:07:09 #88
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_180561658
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:48 schreef Sosa het volgende:
waarom is het uberhaupt zeker of er een bullrun komt? dit jaar of voor mijn part over 2 jaar?
het kan ook nog gewoon doodbloeden he jongens. Bullrun is helemaal niet zeker.

Maargoed, áls het zo zeker is dat er een bullrun komt, dan neemt iedereen een lening of verkoopt zijn zusje voor een paar btc en alts. Maar dat gebeurt niet.

Ik hoop het natuurlijk harte en hodl met name, maar heb toch - just in case - een paar btc afgeroomd. Dan maar wat minder, altijd nog beter als niks.

Iedere reaguurder roeptoetert over 'als de bullrun' begint, maar dat zijn allemaal kleine visjes, anders was het al lang begonnen. Ik heb er een hard hoofd in..
Niemand weet dat. Tuurlijk kan het doodbloeden, maar verwacht je dat echt? Wat mij betreft zijn wij nog allemaal early birds.
pi_180561733
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 17:05 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Komodo en Waves moeten gewoon lekker elkaars shit gaan integreren als ik het zo lees. Waves heeft een hele goede DEX met behoorlijk wat volume. De nieuwe DEX die vorige week uit is gekomen is echt een genot om mee te werken, best snel en een lekkere UI. Dingen als atomic swaps en ERC20 pairs op de DEX komen binnenkort maar dat heeft KMD al een aardig tijdje.

KMD is hier vorig jaar ook al eens geshilled en toen heb ik er voor gekozen om het niet te doen maar na de chart te hebben gezien kon ik het niet laten liggen :P. Daarnaast ziet de FA is ook prima uit.
Het verschil is alleen dat de WavesDEX gecentraliseerde order matching heeft. Dat is wel een redelijk grote risicofactor dus ik zie het niet zo snel gebeuren. :P

En die UIs komen wel. Je zal straks als het ware 1000 verschillende UIs/producten hebben die allemaal dezelfde backend delen, dat wordt dus vanzelf wel huge.
  woensdag 18 juli 2018 @ 17:12:23 #90
131603 Afwazig
Serious business
pi_180561804
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juli 2018 17:10 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Het verschil is alleen dat de WavesDEX gecentraliseerde order matching heeft. Dat is wel een redelijk grote risicofactor dus ik zie het niet zo snel gebeuren. :P

En die UIs komen wel. Je zal straks als het ware 1000 verschillende UIs/producten hebben die allemaal dezelfde backend delen, dat wordt dus vanzelf wel huge.
De matcher is centraal ja, en dat maakt het juist zo goed vind ik. Alle andere dex'es die ik heb gebruikt waren zo allejezus traag daar was ik snel klaar mee. De settlement gebeurt gewoon onchain zonder tussenpartij dus wat is dan het risico? Iedereen is ook vrij een eigen matcher op te zetten en te gebruiken.

Heb net de KMD wallet gedownload en alles heengestuurd. Moet ik dan nog wat doen om te staken?
pi_180562052
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:21 schreef nickhguitar het volgende:

[..]

Dat snap ik. Alleen wat heeft een Delta app bijv. dan nog voor zin? Ergo: Hoe weet ik of mijn verlies/winst te wijten is aan de koers van de betreffende coin of die van de BTC?
Huh?

Delta geeft een winst/verlies percentage aan in BTC en USD/EUR.

Oftewel, gewoon alles wat je wil weten.
pi_180562127
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 17:12 schreef Afwazig het volgende:

[..]

De matcher is centraal ja, en dat maakt het juist zo goed vind ik. Alle andere dex'es die ik heb gebruikt waren zo allejezus traag daar was ik snel klaar mee. De settlement gebeurt gewoon onchain zonder tussenpartij dus wat is dan het risico? Iedereen is ook vrij een eigen matcher op te zetten en te gebruiken.

Heb net de KMD wallet gedownload en alles heengestuurd. Moet ik dan nog wat doen om te staken?
De KMD filosofie is dat alles zo decentraal mogelijk moet zijn. Voorlopig is er inderdaad nog een tradeoff met snelheid, maar met de ontwikkelingen zal dat ook wel opgelost worden.

Wat ik begrepen heb is dat bij de WavesDEX bijvoorbeeld zomaar orders weggehaald kunnen worden of dat coins weggehaald kunnen worden uit de dex. Ondenkbaar bij BarterDEX. En bij Waves is alles inderdaad onchain, dat gaat lastiger bij Komodo/BD omdat elke coin zijn eigen chain heeft. (niks mis met Waves trouwens, het zijn gewoon twee totaal verschillende projecten wel)

Minimaal 10KMD in je wallet en je genereert automatisch je 5% reward na een uur ofzo. Na blockheight 1.000.000 moet je wel opletten dat je 1x per maand je reward claimt (nu kan je het nog 1x per jaar doen)
  woensdag 18 juli 2018 @ 17:26:15 #93
131603 Afwazig
Serious business
pi_180562287
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 17:21 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

De KMD filosofie is dat alles zo decentraal mogelijk moet zijn. Voorlopig is er inderdaad nog een tradeoff met snelheid, maar met de ontwikkelingen zal dat ook wel opgelost worden.

Wat ik begrepen heb is dat bij de WavesDEX bijvoorbeeld zomaar orders weggehaald kunnen worden of dat coins weggehaald kunnen worden uit de dex. Ondenkbaar bij BarterDEX. En bij Waves is alles inderdaad onchain, dat gaat lastiger bij Komodo/BD omdat elke coin zijn eigen chain heeft. (niks mis met Waves trouwens, het zijn gewoon twee totaal verschillende projecten wel)

Minimaal 10KMD in je wallet en je genereert automatisch je 5% reward na een uur ofzo. Na blockheight 1.000.000 moet je wel opletten dat je 1x per maand je reward claimt (nu kan je het nog 1x per jaar doen)
De matcher is centraal en vrijwel iedereen gebruikt de standaard matcher die wordt gedraaid door Waves dus de partij die de matcher beheert kan inderdaad bepalen welke tokens ze wel of niet gaan afhandelen. De blockchain zelf is decentraal dus alle tokens die daar opstaan kunnen niet verwijderd worden. Dus stel ik maak een Adolfcoin en Waves wil die niet op de DEX zien dan kan ik middels mijn eigen matcher toch die coin tegen iemand traden op de Waves blockchain. Als die andere persoon ook mijn matcher gebruikt dus.

Zijn inderdaad twee verschillende kanten met elke zijn eigen voor en nadelen.

Heb de wallet geïnstalleerd en ze staan erop. Ik zie nu inderdaad dat ik af en toe rewards kan claimen. Waar komen die rewards vandaan? Nog niet alle KMD zijn gemined? Ik las iets dat er max 200 miljoen kunnen zijn oid?
pi_180562295
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 17:03 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Tesla kan opgedoekt worden, BTC... not so much.
True true, het ging meer over dat een grafiek alleen vrij weinig zegt.

quote:
1s.gif Op woensdag 18 juli 2018 17:02 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Zeker. Of ga je lopen beweren dat de koers van Tesla terug naar 0 gaat?
Tesla kan prima naar 0 ja. Zoveel tegenslagen hebben ze daar zelfs niet voor nodig. Maar goed ook die grafiek zegt niets. Dat een willekeurig grafiek 10x in het verleden deed voorspelt niet de toekomst ofzo.

[ Bericht 20% gewijzigd door Aventuras op 18-07-2018 17:31:38 ]
It All Goes Back in the Box
  woensdag 18 juli 2018 @ 17:32:26 #95
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_180562486
2 zinnige gesprekken tegelijkertijd in dit topic.

Wow.
Hmz...
pi_180562545
Ik ga zo even wat Arabisch eten over mijn chest laten glijden 8-)
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
pi_180562575
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 17:26 schreef Afwazig het volgende:

[..]

De matcher is centraal en vrijwel iedereen gebruikt de standaard matcher die wordt gedraaid door Waves dus de partij die de matcher beheert kan inderdaad bepalen welke tokens ze wel of niet gaan afhandelen. De blockchain zelf is decentraal dus alle tokens die daar opstaan kunnen niet verwijderd worden. Dus stel ik maak een Adolfcoin en Waves wil die niet op de DEX zien dan kan ik middels mijn eigen matcher toch die coin tegen iemand traden op de Waves blockchain. Als die andere persoon ook mijn matcher gebruikt dus.

Zijn inderdaad twee verschillende kanten met elke zijn eigen voor en nadelen.

Heb de wallet geïnstalleerd en ze staan erop. Ik zie nu inderdaad dat ik af en toe rewards kan claimen. Waar komen die rewards vandaan? Nog niet alle KMD zijn gemined? Ik las iets dat er max 200 miljoen kunnen zijn oid?
Ah okay cool, wist niet dat je je eigen matcher op kon zetten bij Waves.

Die rewards zijn hardcoded in de chain rules, of hoe ik het ook moet noemen. Bij blockheight 7.777.777 stoppen deze rewards (we hebben dus nog zo'n ~12 jr ofzo). Dit is er ingezet zodat er een incentive is om te hodlen. Maar ook dICO's willen zo veel mogelijk KMD verzamelen zodat ze hun operations puur vanuit de rewards zouden kunnen betalen.

Uiteindelijk zijn er zo'n max. ~200M coins in omloop ja. Je kan de coin minen ja, 75% van de geminede coins gaan naar de notary nodes, de andere 25% naar andere random miners.
pi_180562721
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 17:26 schreef Aventuras het volgende:

[..]

True true, het ging meer over dat een grafiek alleen vrij weinig zegt.

[..]

Tesla kan prima naar 0 ja. Zoveel tegenslagen hebben ze daar zelfs niet voor nodig. Maar goed ook die grafiek zegt niets. Dat een willekeurig grafiek 10x in het verleden deed voorspelt niet de toekomst ofzo.
Tesla gaat nooit naar 0. Daar zit meer intrinsieke waarde achter dan Crypto op dit moment. En jawel, resultaten uit het verleden zeggen dus echt wel iets over het heden. Daarom is het nogal dom om te roepen dat BTC wel eens naar 0 kan gaan. Als je dat niet snapt door naar het verleden te kijken, even goeie vrienden, maar dan gaan we er nooit uitkomen.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_180563535
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:34 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

https://www.dexstats.info/
https://www.dexstats.info/tradevolume.php

Hier kan je van alles vinden. Volumes zijn erg laag op het moment though. BarterDEX heeft wel een hoop features voor liquidity providers zo ver ik het begrepen heb.
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 16:41 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Dat viel me ook al op ja. Dat het volume zo schrikbarend laag is, gebruikt uberhaupt iemand die BarterDEX?

Anyway, ik heb wat margin van mijn BTC long afgehaald en daar KMD voor gekocht. Komodo stond al wat langer op mijn lijstje maar zoals veel alts ziet de chart er nu toch wel lekker uit. Lijkt aardig op de bodem te zitten.
Daar zal inderdaad nog wel heel wat liquiditeit bij moeten voordat het interessant wordt, ik genereer dagelijks zelf al meer volume op de Waves DEX dan het totale volume in de afgelopen 24 uur op die DEX. Ik heb ook al een paar keer overwogen om wat KMD te kopen, maar iedere keer kwam er weer wat anders tussendoor. Ik zie trouwens dat het met de resultaten (https://www.atomicexplorer.com/#/interest-calc) van 'leasen' bij Komodo wel wat beter gesteld is dan bij Waves.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  woensdag 18 juli 2018 @ 18:14:59 #100
131603 Afwazig
Serious business
pi_180563637
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 18:10 schreef chroestjov het volgende:

[..]


[..]

Daar zal inderdaad nog wel heel wat liquiditeit bij moeten voordat het interessant wordt, ik genereer dagelijks zelf al meer volume op de Waves DEX dan het totale volume in de afgelopen 24 uur op die DEX. Ik heb ook al een paar keer overwogen om wat KMD te kopen, maar iedere keer kwam er weer wat anders tussendoor. Ik zie trouwens dat het met de resultaten (https://www.atomicexplorer.com/#/interest-calc) van 'leasen' bij Komodo wel wat beter gesteld is dan bij Waves.
Dat komt omdat Waves geen inflatie kent. Er zijn 100 miljoen Waves en er komt nooit meer bij waar dat bij Komodo wel zo is. Ben benieuwd hoe fairpos, waar nu voor gevote wordt, met de leasing rewards gaan doen. En het toevoegen van ERC20 tokens op de Waves DEX natuurlijk
pi_180563716
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 18:10 schreef chroestjov het volgende:

[..]

[..]

Daar zal inderdaad nog wel heel wat liquiditeit bij moeten voordat het interessant wordt, ik genereer dagelijks zelf al meer volume op de Waves DEX dan het totale volume in de afgelopen 24 uur op die DEX. Ik heb ook al een paar keer overwogen om wat KMD te kopen, maar iedere keer kwam er weer wat anders tussendoor. Ik zie trouwens dat het met de resultaten (https://www.atomicexplorer.com/#/interest-calc) van 'leasen' bij Komodo wel wat beter gesteld is dan bij Waves.
Je least niks. Je hebt ze in een wallet met je eigen privkeys, dat is genoeg om 5% rewards te krijgen. Bij het leasen van Waves zitten je coins vast. Is wel een ander dingetje
pi_180564248
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juli 2018 17:39 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Tesla gaat nooit naar 0. Daar zit meer intrinsieke waarde achter dan Crypto op dit moment. En jawel, resultaten uit het verleden zeggen dus echt wel iets over het heden. Daarom is het nogal dom om te roepen dat BTC wel eens naar 0 kan gaan. Als je dat niet snapt door naar het verleden te kijken, even goeie vrienden, maar dan gaan we er nooit uitkomen.
Tesla kan prima naar 0, als je dat niet inziet kan ik je daar verder niet mee helpen.

Ik geef ook nergens aan dat BTC naar nul gaat. Maar om nu naar het grafiek uit het verleden te kijken en daar iets zinnigs uit te halen komt voor mij een beetje over als greater fool investeren.
It All Goes Back in the Box
pi_180564646
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 18:40 schreef Aventuras het volgende:

[..]

Tesla kan prima naar 0, als je dat niet inziet kan ik je daar verder niet mee helpen.

Ik geef ook nergens aan dat BTC naar nul gaat. Maar om nu naar het grafiek uit het verleden te kijken en daar iets zinnigs uit te halen komt voor mij een beetje over als greater fool investeren.
In de gehele historie van bitcoin is nog nooit bitcoin naar 0 teruggevallen. Sterker nog, na elke daling kwam er een hoogtepunt. Dat is een statistisch gegeven. Als dat voor jou niks betekent, tsja.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_180564688
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juli 2018 18:14 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Dat komt omdat Waves geen inflatie kent. Er zijn 100 miljoen Waves en er komt nooit meer bij waar dat bij Komodo wel zo is. Ben benieuwd hoe fairpos, waar nu voor gevote wordt, met de leasing rewards gaan doen. En het toevoegen van ERC20 tokens op de Waves DEX natuurlijk
Ah, dat gaat inderdaad een heel stuk makkelijker met inflatie. Ik verwacht vrij veel van de toevoeging van ERC20 tokens, want het maakt de DEX min of meer toegankelijk voor grote groepen die nu nog niet eens overwegen om de DEX te gaan gebruiken.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_180564775
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 18:18 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Je least niks. Je hebt ze in een wallet met je eigen privkeys, dat is genoeg om 5% rewards te krijgen. Bij het leasen van Waves zitten je coins vast. Is wel een ander dingetje
Geleasde Waves gaan je eigen wallet ook niet uit, daarnaast kan je een lease op elk gewenst moment cancelen zonder dat de gegenereerde rewards voor het leasen verloren gaan. Alleen kan je er bijvoorbeeld niet mee traden gedurende het leasen, wat het voor iemand die vrij veel trade nog niet heel aantrekkelijk maakt om te leasen.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  woensdag 18 juli 2018 @ 19:02:55 #106
131603 Afwazig
Serious business
pi_180564810
Ik cancel ook regelmatig de lease van mijn Waves om te traden. En dan lease ik ze later weer. Is een paar seconden werk.
pi_180564962
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 19:01 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Geleasde Waves gaan je eigen wallet ook niet uit, daarnaast kan je een lease op elk gewenst moment cancelen zonder dat de gegenereerde rewards voor het leasen verloren gaan.
Yes I know. Maar je kan niet leasen en andere dingen tegelijk doen.

Ook al heb je orders open staan met je KMD bv, je blijft rewards genereren.

Wat trouwens ook een groot pluspunt aan BarterDEX is, je kan oneindig orders zetten. Stel je hebt maar 10KMD, dan kan je orders zetten in bedragen van 5000KMD (random getal) verdeeld over verschillende pairs. Als 1 order gepakt wordt, cancelen de anderen automatisch.

Of whatever combinatie van buy en sellorders. Je hebt volledige vrijheid met je funds.
  woensdag 18 juli 2018 @ 19:36:57 #108
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180565600
Zetten we zo de avondmoon weer in bois?
pi_180566336
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 19:36 schreef leolinedance het volgende:
Zetten we zo de avondmoon weer in bois?
Op naar de 7800

Yeah
pi_180566414
yeah
pi_180566441
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juli 2018 19:09 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Yes I know. Maar je kan niet leasen en andere dingen tegelijk doen.

Ook al heb je orders open staan met je KMD bv, je blijft rewards genereren.

Wat trouwens ook een groot pluspunt aan BarterDEX is, je kan oneindig orders zetten. Stel je hebt maar 10KMD, dan kan je orders zetten in bedragen van 5000KMD (random getal) verdeeld over verschillende pairs. Als 1 order gepakt wordt, cancelen de anderen automatisch.

Of whatever combinatie van buy en sellorders. Je hebt volledige vrijheid met je funds.
Als ik het goed begrijp, is dat vrij risicovol, stel dat je een buy order ter grootte van 1k KMD gaat vullen, maar tijdens het vullen blijkt dat de daadwerkelijke grootte van de buy order maar 20 KMD is, waardoor de rest van de buy order in feite kan worden aangemerkt als een fake wall. Hoe kan met dit systeem worden voorkomen dat fake walls heel veel invloed uitoefenen op alle orderboeken?
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  woensdag 18 juli 2018 @ 20:13:42 #112
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_180566597
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 20:07 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Als ik het goed begrijp, is dat vrij risicovol, stel dat je een buy order ter grootte van 1k KMD gaat vullen, maar tijdens het vullen blijkt dat de daadwerkelijke grootte van de buy order maar 20 KMD is, waardoor de rest van de buy order in feite kan worden aangemerkt als een fake wall. Hoe kan met dit systeem worden voorkomen dat fake walls heel veel invloed uitoefenen op alle orderboeken?
vroeg ik me ook al af: Klinkt als een paradijs voor whales i.c.m. een bot.
The best firms advertise the least...
pi_180567148
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 20:07 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Als ik het goed begrijp, is dat vrij risicovol, stel dat je een buy order ter grootte van 1k KMD gaat vullen, maar tijdens het vullen blijkt dat de daadwerkelijke grootte van de buy order maar 20 KMD is, waardoor de rest van de buy order in feite kan worden aangemerkt als een fake wall. Hoe kan met dit systeem worden voorkomen dat fake walls heel veel invloed uitoefenen op alle orderboeken?
Okay ik leg het onduidelijk uit denk ik. Als ik liquidity multiplier zeg, is dat duidelijker? :P

Maar je hebt geen "fake walls" oid. Alle orders die er zijn kunnen gevuld worden. Het is ook wel totaal anders dan wat we nu gewend zijn qua trading. Je maakt namelijk een trade met 1 persoon. Jullie traden coins vanuit jullie wallets, blockchain-to-blockchain, peer-to-peer.

Vanaf 7:20 legt het uit


[ Bericht 20% gewijzigd door ChickenMan op 18-07-2018 20:41:10 ]
pi_180567308
Dit gaat helemaal fout.

Het lijkt wel of er mensen hier zitten die er godverdomme nog wat van snappen ook.
pi_180567485
CardanoStiftung twitterde op woensdag 18-07-2018 om 14:26:25 We’ve arrived in Rotterdam and we’re excited for tonight’s Cardano community meetup! We have an amazing lineup with speakers: Bernardo David and Edsko de Vries from IOHK. #CardanoCommunity https://t.co/LzNUNNGj5B reageer retweet
  woensdag 18 juli 2018 @ 20:54:36 #116
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180567639
Niet in Global Intergold investeren :')
pi_180567693
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 20:33 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Okay ik leg het onduidelijk uit denk ik. Als ik liquidity multiplier zeg, is dat duidelijker? :P

Maar je hebt geen "fake walls" oid. Alle orders die er zijn kunnen gevuld worden. Het is ook wel totaal anders dan wat we nu gewend zijn qua trading. Je maakt namelijk een trade met 1 persoon. Jullie traden coins vanuit jullie wallets, blockchain-to-blockchain, peer-to-peer.

Vanaf 7:20 legt het uit
Dus het totaal van alle geplaatste orders kan wel hoger zijn dan je totale daadwerkelijke beschikbare funds, maar de grootte van één order kan niet groter zijn dan je totale beschikbare funds en elke uitstaande order waarvoor niet meer voldoende funds aanwezig is om die geheel te vervullen, wordt meteen automatisch geannuleerd?
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_180567794
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 20:56 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Dus het totaal van alle geplaatste orders kan wel hoger zijn dan je totale daadwerkelijke beschikbare funds, maar de grootte van één order kan niet groter zijn dan je totale beschikbare funds
Yep

quote:
en elke uitstaande order waarvoor niet meer voldoende funds aanwezig is om die geheel te vervullen, wordt meteen automatisch geannuleerd?
Durf ik niet te zeggen. Ligt er misschien aan hoe je je order hebt gezet

pi_180567922
Hoe gaat de congress hearing? Moeten we tetheren?
pi_180568041
oh no collapsing
  woensdag 18 juli 2018 @ 21:14:19 #121
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_180568088
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 20:56 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Dus het totaal van alle geplaatste orders kan wel hoger zijn dan je totale daadwerkelijke beschikbare funds, maar de grootte van één order kan niet groter zijn dan je totale beschikbare funds en elke uitstaande order waarvoor niet meer voldoende funds aanwezig is om die geheel te vervullen, wordt meteen automatisch geannuleerd?
Werkt het zo (edit):

Dus ik heb 1000 Fokcoins:

Koers is 200 Satoshi:

Zet sell orders op:
500 FOKC ;) op 180
400 FOKC op 160
900 FOKC op 140

Wat gebeurt er als de eerste order aangetikt wordt? 3de weg, 2de blijft?

[ Bericht 5% gewijzigd door edcetera op 18-07-2018 21:36:32 ]
The best firms advertise the least...
pi_180568288
Nee, btc komt terug naar aarde
pi_180568853
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 21:01 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Yep

[..]

Durf ik niet te zeggen. Ligt er misschien aan hoe je je order hebt gezet

[ afbeelding ]
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 21:14 schreef edcetera het volgende:

[..]

Werkt het zo (edit):

Dus ik heb 1000 Fokcoins:

Koers is 200 Satoshi:

Zet sell orders op:
500 FOKC ;) op 180
400 FOKC op 160
900 FOKC op 140

Wat gebeurt er als de eerste order aangetikt wordt? 3de weg, 2de blijft?

Ik zou denken dat 2 en 3 meteen worden geannuleerd wanneer 1 is gevuld, want er is daarna niet meer voldoende funds over om aan order 2 te voldoen. In het geval dat order 2 wel blijft staan, zou je te maken krijgen met een gedeeltelijke spookorder en dat lijkt mij niet helemaal de bedoeling.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_180569005
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 21:48 schreef chroestjov het volgende:

[..]


[..]

Ik zou denken dat 2 en 3 meteen worden geannuleerd wanneer 1 is gevuld, want er is daarna niet meer voldoende funds over om aan order 2 te voldoen. In het geval dat order 2 wel blijft staan, zou je te maken krijgen met een gedeeltelijke spookorder en dat lijkt mij niet helemaal de bedoeling.
Spookorders is onmogelijk inderdaad
pi_180569380
Gaat dit een mega bart worden?
It All Goes Back in the Box
pi_180569412
Congress hearing ging niet goed begrijp ik?
pi_180569473
It All Goes Back in the Box
pi_180569510
Alles kkhard in het rood hahahahaha.
  woensdag 18 juli 2018 @ 22:14:23 #129
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_180569530
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 21:48 schreef chroestjov het volgende:

[..]

[..]

Ik zou denken dat 2 en 3 meteen worden geannuleerd wanneer 1 is gevuld, want er is daarna niet meer voldoende funds over om aan order 2 te voldoen. In het geval dat order 2 wel blijft staan, zou je te maken krijgen met een gedeeltelijke spookorder en dat lijkt mij niet helemaal de bedoeling.
Nader gezien: 3 wel (niet mogelijk nadat 1 is vervult), maar 2 zou mogelijk moeten blijven. Dat zou ik willen weten: Om nu meteen WEER en wallet/account aan te maken, wel interessant om te weten als iemand het heeft gedaan.
The best firms advertise the least...
  woensdag 18 juli 2018 @ 22:20:29 #130
131603 Afwazig
Serious business
pi_180569681
Ripple :'). Mooie crash.
  woensdag 18 juli 2018 @ 22:28:10 #131
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_180569881
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 22:13 schreef illusions het volgende:
Alles kkhard in het rood hahahahaha.
-3 % na 50% up: We zitten (bijna) op het niveau van voor die harde crash, 3 weken geleden :?
The best firms advertise the least...
  woensdag 18 juli 2018 @ 22:35:49 #132
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_180570077
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 22:20 schreef Afwazig het volgende:
Ripple :'). Mooie crash.
Inkoppertje: XRP/XLM pair :P
The best firms advertise the least...
pi_180570189
Hahahaa op tijd getheterd! Let it go low })
Vakman pur sang
pi_180570192
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 22:14 schreef edcetera het volgende:

[..]

Nader gezien: 3 wel (niet mogelijk nadat 1 is vervult), maar 2 zou mogelijk moeten blijven. Dat zou ik willen weten: Om nu meteen WEER en wallet/account aan te maken, wel interessant om te weten als iemand het heeft gedaan.
Er zit nog wel een leercurve aan hoor. Dus of je verdiept je er in of je komt van een koude kermis thuis. :P

Die liquidity multiplier gaat over verschillende coins, of het met 1 coin kan weet ik niet. Misschien als je marketmaker bent en je hebt meerdere instances van BD draaien.
pi_180570722
Hahahahahahahahahaha EtherLink is dood. ALWEER.

Ze gaan weer een nieuw platform opstarten, en al die sukkels blijven maar geloven, dit is wel heel triest.
  woensdag 18 juli 2018 @ 23:07:33 #136
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180570979
Hoeveel zal een Thor straks ongeveer waard zijn?

edit: Zijn blijkbaar wat websites met calculators voor. Als ie $0,12,- eoy is genereer je met 1000 VEN/VET naar schatting 153 Thor met een waarde van ca. $400,-

Hier zit een marge in van plus of min 90% :P

[ Bericht 77% gewijzigd door leolinedance op 18-07-2018 23:13:20 ]
  woensdag 18 juli 2018 @ 23:15:55 #137
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180571190
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 22:13 schreef illusions het volgende:
Alles kkhard in het rood hahahahaha.
kweetnie hoor maar volgens mij is er weinig aan de hand :')
  woensdag 18 juli 2018 @ 23:29:26 #138
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_180571604
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 22:40 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Er zit nog wel een leercurve aan hoor. Dus of je verdiept je er in of je komt van een koude kermis thuis. :P

Die liquidity multiplier gaat over verschillende coins, of het met 1 coin kan weet ik niet. Misschien als je marketmaker bent en je hebt meerdere instances van BD draaien.
Vind je het erg,dat ik nu ff afhaak ;)

In de details van coin X,Y of Z gebaseerd op platform 1000? Beter om de basiskennis, voor cryptos op te bouwen en vandaar uit verder te specialiseren: Je specialiseren in EEN enkel project heeft geen zin met een onontwikkelde markt als deze.

Prachtige markt, mooie oppurtunities ^O^
The best firms advertise the least...
pi_180571900
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 23:29 schreef edcetera het volgende:

[..]

Vind je het erg,dat ik nu ff afhaak ;)

In de details van coin X,Y of Z gebaseerd op platform 1000? Beter om de basiskennis, voor cryptos op te bouwen en vandaar uit verder te specialiseren: Je specialiseren in EEN enkel project heeft geen zin met een onontwikkelde markt als deze.

Prachtige markt, mooie oppurtunities ^O^
Snap ik best hoor. Beter gewoon wachten op meer user friendly interfaces. Dan ga je het uiteindelijk wel gebruiken gezien de mogelijkheden :P

DEX is wel een mooie coin om te hodlen though. Die verzamelt alle dexfees in KMD en betaalt uit als er 1milj in USD is geaccumuleerd.

Op de lange termijn gaat BarterDEX veel trades verwerken dus zou een mooie passive income kunnen zijn (als je er in gelooft ofc)
  donderdag 19 juli 2018 @ 00:23:31 #140
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_180572733
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juli 2018 23:40 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Snap ik best hoor. Beter gewoon wachten op meer user friendly interfaces. Dan ga je het uiteindelijk wel gebruiken gezien de mogelijkheden :P

DEX is wel een mooie coin om te hodlen though. Die verzamelt alle dexfees in KMD en betaalt uit als er 1milj in USD is geaccumuleerd.

Op de lange termijn gaat BarterDEX veel trades verwerken dus zou een mooie passive income kunnen zijn (als je er in gelooft ofc)
Geen focus op UX/UI en gebrek aan tools /"easy to install" werkende projecten is juist het probleem wat het weerhoudt om een project/token succesvol te maken:

Ik wil me best verdiepen in nieuwe projecten, maar geen honderden nieuwe ICOs/ bestaande tokens, met ieder hun eigen ideeen/ eigen scripts: Dat gaat NOOIT werken!

Crypto is zoals internet in de begin '90s:

Het zal zich wel ontwikkelen: Maar alles is mogelijk, standaarden zullen zich ontwikkelen, profileren en de winners speculeren we nu naar ;)

"Partnerships" : Dit is een bewijs, dat bedrijven cryptos serieus nemen: Ethereum Alliance, Microsoft en Delloit bv, die in diverse platforms investeren heeft een reden. Wat ze ermee doen en wie ze kiezen zien we wel, maar ze zijn niet gek!

Alles is mogelijk, beste investing mogelijkheid ooit, maar blijf "down to earth": Geduld en dan komt die Lambo etc wel.

Happy Trading / Life Balance ^O^

[ Bericht 2% gewijzigd door edcetera op 19-07-2018 00:53:44 ]
The best firms advertise the least...
pi_180573057
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juli 2018 21:55 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Spookorders is onmogelijk inderdaad
In dat geval lijkt mij het een best aardig systeem, maar de DEX heeft wel degelijk veel meer liquiditeit nodig voordat het aantrekkelijk wordt. Ik denk wel dat ik op de korte termijn wat KMD koop, maar het traden op de DEX ga ik voorlopig nog maar even laten voor wat het is.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_180573067
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 00:23 schreef edcetera het volgende:

[..]

Geen focus op UX/UI en gebrek aan tools /"easy to install" werkende projecten is juist het probleem wat het weerhoudt om een project/token succesvol te maken:

Ik wil me best verdiepen in nieuwe projecten, maar geen honderden nieuwe ICOs/ bestaande tokens, met ieder hun eigen ideeen/ eigen scripts: Dat gaat NOOIT werken!

Crypto is zoals internet in de begin '90s:

Het zal zich wel ontwikkelen: Maar alles is mogelijk, standaarden zullen zich ontwikkelen, profileren en de winners speculeren we nu naar ;)

Alles is mogelijk, beste investing mogelijkheid ooit, maar blijf "down to earth": Geduld en dan komt die Lambo etc wel.

Happy Trading / Life Balance ^O^
Vast en zeker, ligt er maar net aan hoe je erin staat. Ik focus me op projecten die decentralisatie hoog op de prioriteitenlijst hebben staan, want daar ligt naar mijn mening de onvermijdelijke toekomst.

Een toekomst waar elke regio, land, stad of welke andere mensen dan ook die zich aan elkaar willen verbinden een coin voor zal bestaan. Daar heb je infrastructuur voor nodig die zo decentraal en veilig mogelijk is en blockchains-as-a-service kan aanbieden.

Het UX/UI werk komt daarna wel
pi_180573369
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 23:15 schreef leolinedance het volgende:

[..]

kweetnie hoor maar volgens mij is er weinig aan de hand :')
Nou ik heb een paar duizend ingeleverd voor ik het door had. :')
  donderdag 19 juli 2018 @ 01:20:22 #144
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_180573405
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 00:48 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Vast en zeker, ligt er maar net aan hoe je erin staat. Ik focus me op projecten die decentralisatie hoog op de prioriteitenlijst hebben staan, want daar ligt naar mijn mening de onvermijdelijke toekomst.

Een toekomst waar elke regio, land, stad of welke andere mensen dan ook die zich aan elkaar willen verbinden een coin voor zal bestaan. Daar heb je infrastructuur voor nodig die zo decentraal en veilig mogelijk is en blockchains-as-a-service kan aanbieden.

Het UX/UI werk komt daarna wel
De infrastructuur is er (internet + Blockchain technology). UX/UI is juist de key: Het project, dat de conversie kan maken tussen bestaande digitale oplossingen is een oplossing:

In Africa is P2P betalingen via mobile providers bijvoorbeeld redelijk populair maar dat kan ook met een app via Bitcoin (en die is er al, maar niet mainstream) maar hoe convert je cash <--> bitcoin? Iedere supermarkt zou een Bitcoin ATM moeten hebben (een bankrekening in Afrika is duur/ onmogelijk zonder goeie job: En dan nog: Registratiekosten/procedures en hoge transactiekosten):

Een goed betalingssysteem in deze landen, waar iedereen een mobiele telefoon heeft, maar een minderheid een bankrekening daarvoor is een wereldwijd transactiesysteem zonder hoge kosten ideaal.
The best firms advertise the least...
pi_180573791
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 01:20 schreef edcetera het volgende:

[..]

De infrastructuur is er (internet + Blockchain technology). UX/UI is juist de key: Het project, dat de conversie kan maken tussen bestaande digitale oplossingen is een oplossing:

In Africa is P2P betalingen via mobile providers bijvoorbeeld redelijk populair maar dat kan ook met een app via Bitcoin (en die is er al, maar niet mainstream) maar hoe convert je cash <--> bitcoin? Iedere supermarkt zou een Bitcoin ATM moeten hebben (een bankrekening in Afrika is duur/ onmogelijk zonder goeie job: En dan nog: Registratiekosten/procedures en hoge transactiekosten):

Een goed betalingssysteem in deze landen, waar iedereen een mobiele telefoon heeft, maar een minderheid een bankrekening daarvoor is een wereldwijd transactiesysteem zonder hoge kosten ideaal.
We zitten nog zwaar in de fase dat de technologie uitontwikkeld moet worden. Er is nog niks 100% bewezen werkbaar voor massale gebruikersadoptie.

Ja, UX is key, maar nu nog niet. Je kan de best werkende apps hebben die je kan verzinnen, maar als de backend uit elkaar tieft of het vertrouwen in die blockchain verdwijnt heb je er alsnog niet veel aan. Oeps deze coin bleek uiteindelijk toch niet zo private te zijn, oeps de txkosten worden skyhigh vanwege het vele gebruik, oeps vanwege het centrale karakter van de chain hebben we wat accounts afgesloten, oeps deze chain was toch niet zo veilig als gedacht en is overgenomen etc etc.
  donderdag 19 juli 2018 @ 03:35:49 #146
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_180573990
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 02:06 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

We zitten nog zwaar in de fase dat de technologie uitontwikkeld moet worden. Er is nog niks 100% bewezen werkbaar voor massale gebruikersadoptie.

Ja, UX is key, maar nu nog niet. Je kan de best werkende apps hebben die je kan verzinnen, maar als de backend uit elkaar tieft of het vertrouwen in die blockchain verdwijnt heb je er alsnog niet veel aan. Oeps deze coin bleek uiteindelijk toch niet zo private te zijn, oeps de txkosten worden skyhigh vanwege het vele gebruik, oeps vanwege het centrale karakter van de chain hebben we wat accounts afgesloten, oeps deze chain was toch niet zo veilig als gedacht en is overgenomen etc etc.
De Rabobank heeft regelmatig problemen met hun interface of betalingen in het algemeen . Serieuzer probleem hier in Ierland: Ulster bank (umbrella Bank of Scotland) heeft tot 2 keer toe transactieproblemen gehad voor meerdere dagen (software problemen in hun infra) waardoor transacties voor dagen niet verwerkt konden worden: Mensen kregen hun salaris gewoon niet uitbetaald omdat het op het einde van de maand gebeurde.

Als ik geld via Bl3p of bitcoin.de uitcash, staat het echt binnen enkele uren op mijn rekening via een internationale SEPA transactie, terwijl een transactie tussen 2 banken (local/ internationaal) 1/2dagen duurt: De crypto-wereld doet toch iets goed/efficienter, zelfs via het huidige betalingssysteem :)

Besef,dat alles in de crypto-wereld nog in een ontwikkelfase is: Decentralisatie is per definitie beter (het internet was niks geworden met projecten als "HetNet/ Compuserve"): Maar enige supervisie was/is wel nodig (zie nu weer bv Google/Facebook nu): Blockchain technologie is daarop een volgende ontwikkeling + nog veel belangrijker: Een supervisie-mogelijkheid, dat sociale democratische (her)structuren mogelijk maakt tegen ondemocratische Overheden of multinationals.

99,99% vertrouwen, dat crypto, blockchain technology next revolution is :Y

[ Bericht 0% gewijzigd door edcetera op 19-07-2018 03:55:50 ]
The best firms advertise the least...
  donderdag 19 juli 2018 @ 07:11:56 #147
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_180575433
Hetnet en compuserve waren toch gewoon inbelproviders, voor de rest weinig spannends? Die cd's met inbelsoftware voor 'gratis' lagen bij ieder tankstation en iedere kruidenier om de hoek op de toonbank.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_180575451
  donderdag 19 juli 2018 @ 07:41:50 #149
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180575753
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 01:16 schreef illusions het volgende:

[..]

Nou ik heb een paar duizend ingeleverd voor ik het door had. :')
Sat? Of zijn we eindelijk allemaal om in euro's?
pi_180575789
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 07:41 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Sat? Of zijn we eindelijk allemaal om in euro's?
Wat is sat? Ik heb 't eigenlijk altijd over dollars, waarde in BTC boeit me ook wel maar uiteindelijk gaat het toch om USD lijkt me. Flink wat ingeleverd gister dus op EOS omdat ik even weg was. Shit happens.
pi_180576093
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 22:13 schreef illusions het volgende:
Alles kkhard in het rood hahahahaha.
Gast.. :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_180576119
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 08:10 schreef dimmak het volgende:

[..]

Gast.. :')
Wat

Mag toch blij zijn dat ik hoewel ietwat laat, toch nog redelijk op tijd ben gaan tetheren trueusd'eren?
  donderdag 19 juli 2018 @ 08:26:21 #153
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_180576252
Bak een kktaart en ga het kkhard vieren
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_180576263
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 08:26 schreef fathank het volgende:
Bak een kktaart en ga het kkhard vieren
lol
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_180576294
Hou niet van taart.Wel van vodka. Hoop dat dat ook mag.
  donderdag 19 juli 2018 @ 08:37:36 #156
131603 Afwazig
Serious business
pi_180576422
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 08:26 schreef fathank het volgende:
Bak een kktaart en ga het kkhard vieren
Lekker Henk
  donderdag 19 juli 2018 @ 08:49:56 #157
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180576530
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 07:44 schreef illusions het volgende:

[..]

Wat is sat? Ik heb 't eigenlijk altijd over dollars, waarde in BTC boeit me ook wel maar uiteindelijk gaat het toch om USD lijkt me. Flink wat ingeleverd gister dus op EOS omdat ik even weg was. Shit happens.
Ah toppie.

Snap alleen niet waarom je flink hebt ingeleverd door weg te zijn geweest. Ben je thuis de hele dag aan het traden en weet je precies wat de markt gaat doen? Of stap je preventief uit bij een daling van x% in y tijd?
pi_180576587
Misschien maar eens even wat VEN bijkopen :7
pi_180576680
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 08:55 schreef KappenBakken het volgende:
Misschien maar eens even wat VEN bijkopen :7
Kan goed uitpakken, bij de omzetting op binance verdwijnt er veel ven waardoor de prijs enorm gaat fluctueren.
Vanaf de 25ste loopt ie.
Vakman pur sang
  donderdag 19 juli 2018 @ 10:12:58 #160
243445 genakt
Alea Iacta Est
pi_180577548
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 09:04 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Kan goed uitpakken, bij de omzetting op binance verdwijnt er veel ven waardoor de prijs enorm gaat fluctueren.
Vanaf de 25ste loopt ie.
Jup en nodes kopen weer terug in ^O^
Op woensdag 26 mei 2010 18:00 schreef Darkestrah het volgende:
Ik heb van horen zeggen dat genakt een behoorlijk goede keus is. Wat heb je te verliezen?
pi_180577577
quote:
8s.gif Op donderdag 19 juli 2018 10:12 schreef genakt het volgende:

[..]

Jup en nodes kopen weer terug in ^O^
Exact. En nodes die zelf kopen en verkopen is toch ideaal.
  donderdag 19 juli 2018 @ 10:18:09 #162
243445 genakt
Alea Iacta Est
pi_180577619
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 10:15 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Exact. En nodes die zelf kopen en verkopen is toch ideaal.
Hebben tot 1 aug dus :P De prijs zou zomaar kunnen verdubbelen
Op woensdag 26 mei 2010 18:00 schreef Darkestrah het volgende:
Ik heb van horen zeggen dat genakt een behoorlijk goede keus is. Wat heb je te verliezen?
  donderdag 19 juli 2018 @ 10:36:02 #163
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_180577936
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 09:04 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Kan goed uitpakken, bij de omzetting op binance verdwijnt er veel ven waardoor de prijs enorm gaat fluctueren.
Vanaf de 25ste loopt ie.
Op andere exchanges bedoel je?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_180577985
Dus Vechain heeft masternodes begrijp ik?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 19 juli 2018 @ 10:41:08 #165
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_180578022
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 10:39 schreef metallicelmo het volgende:
Dus Vechain heeft masternodes begrijp ik?
Ja, alleen staat monitoring voor de X-masternodes even uit, dus vandaar dat iedereen masaal aan het dumpen was/is. Als straks iedereen weer gaat aankopen voor de nodes moet de prijs weer flink gaan stijgen. Verwacht toch minstens weer terug naar 35k sat (nu rond 26k).
  donderdag 19 juli 2018 @ 10:41:27 #166
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_180578027
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 10:39 schreef metallicelmo het volgende:
Dus Vechain heeft masternodes begrijp ik?
En authority nodes en strengthnodes en x-node en nog een paar nodes

Maar alleen de authority nodes produceren blocks dacht ik.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_180578053
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 10:41 schreef fathank het volgende:

[..]

En authority nodes en strengthnodes en x-node en nog een paar nodes

Maar alleen de authority nodes produceren blocks dacht ik.
Correct
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  donderdag 19 juli 2018 @ 10:44:06 #168
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_180578072
Voor verdere vragen verwijs ik jullie naar het vechain-topic
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport donderdag 19 juli 2018 @ 11:07:29 #169
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_180578540
Ik verwacht nog wel een correctie op BTC dus durf niet te kopen, maar ga wel flink in om VeChain weer.
pi_180578648
Eigenlijk klopt er nog steeds geen zak van crypto. Als bitcoin stijgt gaat heel de markt omhoog. Maar waarom zou in godsnaam een startup meteen het dubbele waard worden omdat de vraag naar bitcoin stijgt.
It All Goes Back in the Box
  donderdag 19 juli 2018 @ 11:21:53 #171
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_180578806
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 11:13 schreef Aventuras het volgende:
Eigenlijk klopt er nog steeds geen zak van crypto. Als bitcoin stijgt gaat heel de markt omhoog. Maar waarom zou in godsnaam een startup meteen het dubbele waard worden omdat de vraag naar bitcoin stijgt.
Manipulatie door illuminatie
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_180579205
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 11:13 schreef Aventuras het volgende:
Eigenlijk klopt er nog steeds geen zak van crypto. Als bitcoin stijgt gaat heel de markt omhoog. Maar waarom zou in godsnaam een startup meteen het dubbele waard worden omdat de vraag naar bitcoin stijgt.
Een token/coin is dan ook geen start up, tenzij het een security/equity token is maar die zijn er amper.
pi_180579281
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 11:13 schreef Aventuras het volgende:
Eigenlijk klopt er nog steeds geen zak van crypto. Als bitcoin stijgt gaat heel de markt omhoog. Maar waarom zou in godsnaam een startup meteen het dubbele waard worden omdat de vraag naar bitcoin stijgt.
Cool toch, daarom kun je veel verdienen aan shitcoins. Je moet wel lef en geluk hebben. Kijk naar Verge, als je voor 100 dollar aan Verge had gekocht in januari 2017 dan was je stash 1 miljoen dollar waard geweest in december 2017. Best wel bizar toch
pi_180579817
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 11:48 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Cool toch, daarom kun je veel verdienen aan shitcoins. Je moet wel lef en geluk hebben. Kijk naar Verge, als je voor 100 dollar aan Verge had gekocht in januari 2017 dan was je stash 1 miljoen dollar waard geweest in december 2017. Best wel bizar toch
Redelijk bizar ja. Zeker omdat het een lekkere shitcoin is.
pi_180579862
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 08:49 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ah toppie.

Snap alleen niet waarom je flink hebt ingeleverd door weg te zijn geweest. Ben je thuis de hele dag aan het traden en weet je precies wat de markt gaat doen? Of stap je preventief uit bij een daling van x% in y tijd?
Ja ik zit de hele dag achter de computer en in het geval dat het in no-time zo hard van stapel loopt, ben ik er meestal wel op tijd bij om op de top te verkopen. Meeste wat ik doe is daytraden maar zit er soms wel eens een paar dagen in als ik een kuttrade heb gemaakt.
  donderdag 19 juli 2018 @ 12:52:18 #176
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_180580414
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 11:48 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Cool toch, daarom kun je veel verdienen aan shitcoins. Je moet wel lef en geluk hebben. Kijk naar Verge, als je voor 100 dollar aan Verge had gekocht in januari 2017 dan was je stash 1 miljoen dollar waard geweest in december 2017. Best wel bizar toch
Hou op!
pi_180580944
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 11:44 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Een token/coin is dan ook geen start up, tenzij het een security/equity token is maar die zijn er amper.
Wat zijn het dan? imo zijn het gewoon een soort debt tokens in een start up zonder enige zekerheid qua rechten.
It All Goes Back in the Box
  donderdag 19 juli 2018 @ 15:22:45 #178
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180584209
Wat denken we hier?
Komt er dit jaar nog een dergelijke bullrun like vorig jaar of niet?
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  donderdag 19 juli 2018 @ 15:40:08 #179
243445 genakt
Alea Iacta Est
pi_180584732
quote:
10s.gif Op donderdag 19 juli 2018 15:22 schreef ssjgoku het volgende:
Wat denken we hier?
Komt er dit jaar nog een dergelijke bullrun like vorig jaar of niet?
Ja :D
Op woensdag 26 mei 2010 18:00 schreef Darkestrah het volgende:
Ik heb van horen zeggen dat genakt een behoorlijk goede keus is. Wat heb je te verliezen?
pi_180585392
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 07:44 schreef illusions het volgende:

[..]

Wat is sat? Ik heb 't eigenlijk altijd over dollars, waarde in BTC boeit me ook wel maar uiteindelijk gaat het toch om USD lijkt me. Flink wat ingeleverd gister dus op EOS omdat ik even weg was. Shit happens.
Ik doe eigenlijk exact het tegenovergestelde, ik kijk enkel naar de waarde in BTC en wanneer BTC geen rol speelt in een trade enkel naar de absolute vermeerdering of vermindering van een specifieke unit. Het probleem met rekenen in EUR/USD is dat het vrijwel onmogelijk is om het nettoresultaat van een trade te bepalen. Het zal bijvoorbeeld geregeld voorkomen dat je winst denkt te maken met een bepaalde trade, maar dat die winst uiteindelijk is bepaald door fluctuaties van de markt i.p.v. door die specifieke trade en dat je misschien zelfs tegelijkertijd een verlies boekt in absolute units waardoor de trade feitelijk verliesgevend is.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  donderdag 19 juli 2018 @ 16:37:30 #181
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180586504
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 16:02 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Ik doe eigenlijk exact het tegenovergestelde, ik kijk enkel naar de waarde in BTC en wanneer BTC geen rol speelt in een trade enkel naar de absolute vermeerdering of vermindering van een specifieke unit. Het probleem met rekenen in EUR/USD is dat het vrijwel onmogelijk is om het nettoresultaat van een trade te bepalen. Het zal bijvoorbeeld geregeld voorkomen dat je winst denkt te maken met een bepaalde trade, maar dat die winst uiteindelijk is bepaald door fluctuaties van de markt i.p.v. door die specifieke trade en dat je misschien zelfs tegelijkertijd een verlies boekt in absolute units waardoor de trade feitelijk verliesgevend is.
Ik begrijp deze niet helemaal.
Stel, ik koop voor 50 euro x coin. Ik voer deze op in mijn portfolio. Tijd erna is deze 60 euro. Dan heb ik toch gewoon 10 euro?
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180586697
quote:
10s.gif Op donderdag 19 juli 2018 16:37 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik begrijp deze niet helemaal.
Stel, ik koop voor 50 euro x coin. Ik voer deze op in mijn portfolio. Tijd erna is deze 60 euro. Dan heb ik toch gewoon 10 euro?
Als je van Euro uit gaat wel ja. Maar ik (en vele anderen hier) willen nu vooral in BTC groeien omdat we geloven dat BTC uiteindelijk ook gaat stijgen. Ik hoef morgen niet uit te cashen, dus die 10 euro doet mij niet veel. Liever 1000 sats erbij per dag dan 10 euro. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_180586703
quote:
10s.gif Op donderdag 19 juli 2018 16:37 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik begrijp deze niet helemaal.
Stel, ik koop voor 50 euro x coin. Ik voer deze op in mijn portfolio. Tijd erna is deze 60 euro. Dan heb ik toch gewoon 10 euro?
als je je coins trade met litebit oid wil ik je gelijk geven, anders kijk je beter naar de btc-waarde
  donderdag 19 juli 2018 @ 16:53:24 #184
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180587128
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 16:42 schreef dimmak het volgende:

[..]

Als je van Euro uit gaat wel ja. Maar ik (en vele anderen hier) willen nu vooral in BTC groeien omdat we geloven dat BTC uiteindelijk ook gaat stijgen. Ik hoef morgen niet uit te cashen, dus die 10 euro doet mij niet veel. Liever 1000 sats erbij per dag dan 10 euro. :)
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 16:42 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

als je je coins trade met litebit oid wil ik je gelijk geven, anders kijk je beter naar de btc-waarde
Hmm ok. Ik gebruik gewoon exchanges, en uiteraard houd ik rekening met evt. fee's.
Dnno, ik tel in mijn hoofd toch in euro's, wat ik heb uitgegeven, en wat ik op mijn PF sta in euri's. Misschien niet correct.. maja. Geen idee waarom ik in BTC zou rekenen, als ik nog niet overal ermee kan betalen. (Hoewel Tenx, kan dit geloof ik?)
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180587254
quote:
10s.gif Op donderdag 19 juli 2018 16:53 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

[..]

Hmm ok. Ik gebruik gewoon exchanges, en uiteraard houd ik rekening met evt. fee's.
Dnno, ik tel in mijn hoofd toch in euro's, wat ik heb uitgegeven, en wat ik op mijn PF sta in euri's. Misschien niet correct.. maja. Geen idee waarom ik in BTC zou rekenen, als ik nog niet overal ermee kan betalen. (Hoewel Tenx, kan dit geloof ik?)
Je rekent in btc omdat de prijzen van alts afhankelijk zijn van de prijs van btc.

Als je een alt hebt die daalt in btc-waarde maar stijgt in euro's, heb je een slechte trade gedaan aangezien die prijsstijging dan door btc kwam. Had je beter in btc kunnen blijven zitten voor meer winst.
pi_180587474
quote:
10s.gif Op donderdag 19 juli 2018 16:37 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik begrijp deze niet helemaal.
Stel, ik koop voor 50 euro x coin. Ik voer deze op in mijn portfolio. Tijd erna is deze 60 euro. Dan heb ik toch gewoon 10 euro?
Ja en nee, stel je koopt die unit voor 5k sat per stuk, de markt stijgt waardoor die unit inderdaad meer waard wordt in EUR. Daarna wil je die unit terug omzetten naar BTC, maar BTC is tegelijkertijd in relatieve zin meer in EUR gestegen dan die specifieke unit waarmee je de winst hebt behaald. Hierdoor legt die unit ondanks de doorgemaakte groei in EUR het af t.o.v. de BTC en dus koop je ondanks de gemaakte winst in EUR minder BTC terug dan hetgeen waarmee je de cyclus bent begonnen. Dus je hebt wel winst in EUR, maar feitelijk is het een verliesgevende trade omdat het aantal absolute units, oftewel jouw marktaandeel in crypto in absolute zin is afgenomen.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_180588162
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 17:03 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Ja en nee, stel je koopt die unit voor 5k sat per stuk, de markt stijgt waardoor die unit inderdaad meer waard wordt in EUR. Daarna wil je die unit terug omzetten naar BTC, maar BTC is tegelijkertijd in relatieve zin meer in EUR gestegen dan die specifieke unit waarmee je de winst hebt behaald. Hierdoor legt die unit ondanks de doorgemaakte groei in EUR het af t.o.v. de BTC en dus koop je ondanks de gemaakte winst in EUR minder BTC terug dan hetgeen waarmee je de cyclus bent begonnen. Dus je hebt wel winst in EUR, maar feitelijk is het een verliesgevende trade omdat het aantal absolute units, oftewel jouw marktaandeel in crypto in absolute zin is afgenomen.
Inderdaad, je had dan meer geld verdiend als je die trade helemaal niet gedaan had en alles in BTC liet staan.

Tuurlijk kijk ik naar BTC als ik trade, maar op het moment van in Tether gaan doe ik dat alleen als het in USD goed staat. Ook cash ik vaak direct naar USDT waar dat mogelijk is, al doe ik dat nu niet meer want ik gebruik nu TUSD.
  donderdag 19 juli 2018 @ 17:31:17 #188
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180588490
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 17:03 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Ja en nee, stel je koopt die unit voor 5k sat per stuk, de markt stijgt waardoor die unit inderdaad meer waard wordt in EUR. Daarna wil je die unit terug omzetten naar BTC, maar BTC is tegelijkertijd in relatieve zin meer in EUR gestegen dan die specifieke unit waarmee je de winst hebt behaald. Hierdoor legt die unit ondanks de doorgemaakte groei in EUR het af t.o.v. de BTC en dus koop je ondanks de gemaakte winst in EUR minder BTC terug dan hetgeen waarmee je de cyclus bent begonnen. Dus je hebt wel winst in EUR, maar feitelijk is het een verliesgevende trade omdat het aantal absolute units, oftewel jouw marktaandeel in crypto in absolute zin is afgenomen.
Ja mja ok.
Dan zou ik dus een vergelijking moeten doen met wat BTC doet, en snap het enigszins wel. Het is immers king.
Maar die vergelijking zou ik dan ook kunnen doen met andere alts, die beter presteren.
Afijn, ik begrijp je punt wel. :)
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180588646
quote:
10s.gif Op donderdag 19 juli 2018 17:31 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ja mja ok.
Dan zou ik dus een vergelijking moeten doen met wat BTC doet, en snap het enigszins wel. Het is immers king.
Maar die vergelijking zou ik dan ook kunnen doen met andere alts, die beter presteren.
Afijn, ik begrijp je punt wel. :)
Nee, want andere alts vormen geen trading pair met de specifieke alt waar je je trade in hebt gemaakt.
  donderdag 19 juli 2018 @ 17:36:29 #190
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180588743
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 17:34 schreef illusions het volgende:

[..]

Nee, want andere alts vormen geen trading pair met de specifieke alt waar je je trade in hebt gemaakt.
Dat klopt idd.
Maar dan zou ik verlies maken met de "tussenstap" tussen mijn alt --> BTC/ETH --> Fiat, wat veel verlies kan opleveren? Heb het nog niet meegemaakt namelijk..

Misschien snap ik er wel geen kut van. :P
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180588774
quote:
10s.gif Op donderdag 19 juli 2018 17:36 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Dat klopt idd.
Maar dan zou ik verlies maken met de "tussenstap" tussen mijn alt --> BTC/ETH --> Fiat, wat veel verlies kan opleveren? Heb het nog niet meegemaakt namelijk..
Nee, maar je kan in BTC omlaag gaan terwijl je in EUR omhoog gaat. In dat geval had je het net zo goed in BTC kunnen laten zitten want dan kom je netto op een hoger bedrag in EUR uit.
  donderdag 19 juli 2018 @ 17:39:00 #192
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180588858
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 17:37 schreef illusions het volgende:

[..]

Nee, maar je kan in BTC omlaag gaan terwijl je in EUR omhoog gaat. In dat geval had je het net zo goed in BTC kunnen laten zitten want dan kom je netto op een hoger bedrag in EUR uit.
Jazeker, dan had ik het wel goed begrepen.
Klopt helemaal.
Maar als ik dat zou gaan vergelijken, puur omdat deze king is... Dan zou ik ook naar andere alt coins kunnen kijken die NOG meer gestegen zijn in diezelfde X periode..

Ik heb gekozen voor mijn alt coins vanwege het vertrouwen erin. (Long term hodl) Rekt of rijk, zoals Mr 2nd Jinxed dat zegt :P
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180588973
quote:
10s.gif Op donderdag 19 juli 2018 17:39 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Jazeker, dan had ik het wel goed begrepen.
Klopt helemaal.
Maar als ik dat zou gaan vergelijken, puur omdat deze king is... Dan zou ik ook naar andere alt coins kunnen kijken die NOG meer gestegen zijn in diezelfde X periode..

Ik heb gekozen voor mijn alt coins vanwege het vertrouwen erin. (Long term hodl) Rekt of rijk, zoals Mr 2nd Jinxed dat zegt :P
Nee, dan kan je het net zo goed met alles in de hele wereld vergelijken, dat gaat niet op. Het gaat om je trading pairs. Andere alts doen er niet toe, het gaat om je huidige trade cyclus.
pi_180589108
Overigens kies ik een coin nooit en te nimmer omdat ik er vertrouwen in heb. Waar een coin voor staat boeit me niets, en ik verdiep me er ook bijna nooit in. Het gaat mij puur om op korte termijn veel winst te maken met trades, en dan maakt dat dus ook weinig uit. You win some, you lose some.
  donderdag 19 juli 2018 @ 17:45:10 #195
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180589140
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 17:42 schreef illusions het volgende:

[..]

Nee, dan kan je het net zo goed met alles in de hele wereld vergelijken, dat gaat niet op. Het gaat om je trading pairs. Andere alts doen er niet toe, het gaat om je huidige trade cyclus.
Precies, daar wil ik niet aan beginnen.
Stel alt x die 10x meer is gestegen dan BTC, en ik ga die traden voor die BTC, heb ik meer BTC dan wanneer ik puur in BTC ben geblevenl. En toch tel ik met die trade in keiharde euro's. :) En uiteindelijk krijg ik het ook op mijn rekening.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  donderdag 19 juli 2018 @ 17:45:34 #196
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180589158
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 17:44 schreef illusions het volgende:
Overigens kies ik een coin nooit en te nimmer omdat ik er vertrouwen in heb. Waar een coin voor staat boeit me niets, en ik verdiep me er ook bijna nooit in. Het gaat mij puur om op korte termijn veel winst te maken met trades, en dan maakt dat dus ook weinig uit. You win some, you lose some.
Groot verschil van aanpak dus I guess. :)
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180589194
quote:
10s.gif Op donderdag 19 juli 2018 17:45 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Precies, daar wil ik niet aan beginnen.
Stel alt x die 10x meer is gestegen dan BTC, en ik ga die traden voor die BTC, heb ik meer BTC dan wanneer ik puur in BTC ben geblevenl. En toch tel ik met die trade in keiharde euro's. :) En uiteindelijk krijg ik het ook op mijn rekening.
Waarin is ie gestegen dan? Jij investeert bijv. in EOS, die in BTC minder waard wordt, terwijl BTC meer waard wordt. Uiteindelijk is je portfolio meer waard geworden in EUR, maar je trade heeft wel verlies gemaakt.
  donderdag 19 juli 2018 @ 17:47:38 #198
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180589233
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 17:46 schreef illusions het volgende:

[..]

Waarin is ie gestegen dan? Jij investeert bijv. in EOS, die in BTC minder waard wordt, terwijl BTC meer waard wordt. Uiteindelijk is je portfolio meer waard geworden in EUR, maar je trade heeft wel verlies gemaakt.
Klopt helemaal dit scenario.
Maar het kan ook andersom.
En er zijn zoveel alts die het al hebben laten zien. Vandaar ik mja, long term hodl in veel gevallen.
Besef wel dat als je goed bent in het traden en er tijd voor hebt, er veel meer winst in te behalen is.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 19 juli 2018 @ 17:49:47 #199
206731 Mortaxx
Doomer
pi_180589305
Gewoon buy high sell low
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_180589441
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 17:49 schreef Mortaxx het volgende:
Gewoon buy high sell low
Joh. :')
  donderdag 19 juli 2018 @ 17:57:41 #201
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180589572
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 17:49 schreef Mortaxx het volgende:
Gewoon buy high sell low
Traden werkt niet zo makkelijk.
Dan ga je idd in sats tellen, enkele 100en sats is al gold gold.
Ik snap het denk ik wel, en klopt ook wel.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180589982
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 17:49 schreef Mortaxx het volgende:
Gewoon buy high sell low
Uiteindelijk komt het daar wel op neer voor de meeste ja.
It All Goes Back in the Box
pi_180590013
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 10:41 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ja, alleen staat monitoring voor de X-masternodes even uit, dus vandaar dat iedereen masaal aan het dumpen was/is. Als straks iedereen weer gaat aankopen voor de nodes moet de prijs weer flink gaan stijgen. Verwacht toch minstens weer terug naar 35k sat (nu rond 26k).
Verwacht wel ff wat flinke fluctuatie.
Geloof echter zelf geen fuck van dat er massaal in x-nodes of wat dan ook wordt geïnvesteerd. Veel te vaag enondoorzichtig.
Vakman pur sang
  donderdag 19 juli 2018 @ 18:13:19 #204
131603 Afwazig
Serious business
pi_180590035
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 18:12 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Verwacht wel ff wat flinke fluctuatie.
Geloof echter zelf geen fuck van dat er massaal in x-nodes of wat dan ook wordt geïnvesteerd. Veel te vaag enondoorzichtig.
Ik heb ook sterk het idee dat dat hopium is van de VEN holders.
pi_180590133
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 18:10 schreef Aventuras het volgende:

[..]

Uiteindelijk komt het daar wel op neer voor de meeste ja.
Ja ding dong, lijkt me nogal logisch he. :') Voor de meesten? Voor wie niet dan, mensen die geld willen verliezen?

Alleen die hoge en lage punten herkennen, daar wringt de schoen.
pi_180590322
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 17:49 schreef Mortaxx het volgende:
Gewoon buy high sell low
Hoe werkt zoiets wanneer je op een low koopt en de volgende piek is lager dan die low? En dan de volgende piek die dan weer lager is dan die low?

Als het zo simpel was waren we allemaal rijk.
Ook geen 38
pi_180590391
Ouch

csuwildcat twitterde op donderdag 19-07-2018 om 03:00:42 In which @TheCryptoDog punks a US Congressman so hard with facts that put his blatant hypocrisy on blast, the Congressman DMs him and taps out: https://t.co/DWWMtDLaM8 reageer retweet
It All Goes Back in the Box
pi_180590483
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 17:34 schreef illusions het volgende:

[..]

Nee, want andere alts vormen geen trading pair met de specifieke alt waar je je trade in hebt gemaakt.
Dat is het mooie aan de Waves DEX, elke unit kan een pair vormen met elke mogelijke andere unit waardoor het aantal mogelijke pairs bijna oneindig is en tussen die grote hoeveelheden aan verschillende pairs ontstaan er vaak grote prijsverschillen. Hierdoor komt het dus veel voor dat je eenzelfde unit in de ene pair kan kopen en binnen enkele seconden op een buy order in een andere pair kan gooien voor instant winst.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_180590518
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 18:17 schreef illusions het volgende:

[..]

Ja ding dong, lijkt me nogal logisch he. :') Voor de meesten? Voor wie niet dan, mensen die geld willen verliezen?

Alleen die hoge en lage punten herkennen, daar wringt de schoen.
De meeste "traders" stappen in met de gedachte om winst te maken en eindigen uiteindelijk vooral door posities met verlies te sluiten.

Net zoals hodlen leuk is maar je moet natuurlijk wel de juiste investering kiezen anders gaat hodlen een hele dure hobby worden.
It All Goes Back in the Box
pi_180590526
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 18:34 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Dat is het mooie aan de Waves DEX, elke unit kan een pair vormen met elke mogelijke andere unit waardoor het aantal mogelijke pairs bijna oneindig is en tussen die grote hoeveelheden aan verschillende pairs ontstaan er vaak grote prijsverschillen. Hierdoor komt het dus veel voor dat je eenzelfde unit in de ene pair kan kopen en binnen enkele seconden op een buy order in een andere pair kan gooien voor instant winst.
Toch eens in verdiepen dan. Ik trade enkel en alleen op Binance sinds ik begonnen ben met traden.
pi_180590548
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 18:37 schreef Aventuras het volgende:

[..]

De meeste "traders" stappen in met de gedachte om winst te maken en eindigen uiteindelijk vooral door posities met verlies te sluiten.

Net zoals hodlen leuk is maar je moet natuurlijk wel de juiste investering kiezen anders gaat hodlen een hele dure hobby worden.
Ja maar het idee is altijd "buy low sell high" dus je opmerking raakt kant noch wal dat dat voor de meesten geldt, het geldt namelijk voor iedereen. Niemand zit hierin om expres geld kwijt te raken.
pi_180590603
buy low, sell high

of

buy high, sell low

welke kies JIJ?
  donderdag 19 juli 2018 @ 18:42:12 #213
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180590607
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 18:38 schreef illusions het volgende:

[..]

Ja maar het idee is altijd "buy high sell low" dus je opmerking raakt kant noch wal dat dat voor de meesten geldt, het geldt namelijk voor iedereen. Niemand zit hierin om expres geld kwijt te raken.
Wat vind jij als trader persoonlijk van hodlers? Dom of enkel wat je aangeeft, goede projecten zijn?
En denk dan aan hodlers, die er geld in gooien die het kunnen missen als kiespijn.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180590617
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 18:41 schreef ChickenMan het volgende:
buy low, sell high

of

buy high, sell low

welke kies JIJ?
lol foutje
pi_180590655
quote:
10s.gif Op donderdag 19 juli 2018 18:42 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Wat vind jij als trader persoonlijk van hodlers? Dom of enkel wat je aangeeft, goede projecten zijn?
En denk dan aan hodlers, die er geld in gooien die het kunnen missen als kiespijn.
Goede investering als je oplet waar je je geld in douwt. Als ik zou hodlen, zou ik het persoonlijk gewoon in BTC en ETH laten zitten.
pi_180590665
Ik ben hodler, kan mijn emotie niet uit het traden houden, heb ik wel geleerd
pi_180590691
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 18:41 schreef ChickenMan het volgende:
buy low, sell high

of

buy high, sell low

welke kies JIJ?
Alsof het altijd even duidelijk is wanneer het een low is of een high.

Je principe klopt maar dit is gewoon dom gelul.
Ook geen 38
pi_180590730
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 18:46 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Alsof het altijd even duidelijk is wanneer het een low is of een high.

Je principe klopt maar dit is gewoon dom gelul.
Joh
pi_180590764
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 18:46 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Alsof het altijd even duidelijk is wanneer het een low is of een high.

Je principe klopt maar dit is gewoon dom gelul.
Nee het principe klopt, geen gelul hier.
Vakman pur sang
pi_180590781
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 18:48 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Joh
Ja joh!
Ook geen 38
pi_180590794
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 18:50 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Nee het principe klopt, geen gelul hier.
Ach hou toch op man!
Ook geen 38
pi_180590810
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 18:51 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Ach hou toch op man!
maar dat is toch de art van de trader?! dat die dat beter in de gaten heeft dan jan doedel?
pi_180590899
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 18:52 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

maar dat is toch de art van de trader?! dat die dat beter in de gaten heeft dan jan doedel?
Ik wou dat ik het kon! Toch zijn de jongens die er echt rijk mee geworden zijn, geen experts, maar hebben gewoon een goede gok gedaan.

Er komt iedere dag ook iemand om in het verkeer, je moet alleen niet die eene pech vogel zien te worden.

Bij cryptos is het omgekeerd.
Ook geen 38
pi_180590920
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 18:57 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Ik wou dat ik het kon! Toch zijn de jongens die er echt rijk mee geworden zijn, geen experts, maar hebben gewoon een goede gok gedaan.
Nee hoor.
pi_180590925
Zomaar stellen dat alle traders simpelweg geluksvogels zijn. :')
pi_180590938
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 18:57 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Ik wou dat ik het kon! Toch zijn de jongens die er echt rijk mee geworden zijn, geen experts, maar hebben gewoon een goede gok gedaan.

Er komt iedere dag ook iemand om in het verkeer, je moet alleen niet die eene pech vogel zien te worden.

Bij cryptos is het omgekeerd.
Nee dat is niet zo.
Vakman pur sang
pi_180590948
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 18:57 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Ik wou dat ik het kon! Toch zijn de jongens die er echt rijk mee geworden zijn, geen experts, maar hebben gewoon een goede gok gedaan.

Er komt iedere dag ook iemand om in het verkeer, je moet alleen niet die eene pech vogel zien te worden.

Bij cryptos is het omgekeerd.
Ja, iedereen doet maar wat.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_180590965
_O-
pi_180591029
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 18:58 schreef illusions het volgende:
Zomaar stellen dat alle traders simpelweg geluksvogels zijn. :')
Waar zeg ik allen? Nergens.

Alleen de jongens die er echt rijk mee zijn geworden.
Ook geen 38
pi_180591034
Tenninetyfive deed ook maar wat en is alles verloren
pi_180591056
quote:
9s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:04 schreef ChickenMan het volgende:
Tenninetyfive deed ook maar wat en is alles verloren
Nee ik hodl sinds begin 2017. Maar wou dat ik begin dit jaar anders had gedaan, klopt.
Ook geen 38
pi_180591074
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:00 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Ja, iedereen doet maar wat.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lees eens opnieuw, ik heb het niet over iedereen. Genoeg mensen die steeds kleine beetjes pakken en het laten groeien op basis van ervaring.
Ook geen 38
pi_180591100
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:04 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Waar zeg ik allen? Nergens.

Alleen de jongens die er echt rijk mee zijn geworden.
Grootst mogelijke onzin. Niemand wordt per ongeluk rijk met traden.
pi_180591118
Mensen die beweren dat een beetje geluk niet meespeelt hebben oogkleppen op.
Ook geen 38
pi_180591135
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:07 schreef Tenninetyfive het volgende:
Mensen die beweren dat een beetje geluk niet meespeelt hebben oogkleppen op.
Jij hebt oogkleppen op. Geluk speelt mee in alle facetten van het leven, maar de mensen die "echt rijk zijn geworden met traden" zijn dat niet per ongeluk, zoals jij stelt. Je wordt NIET per ongeluk rijk met traden. :')
pi_180591143
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:06 schreef illusions het volgende:

[..]

Grootst mogelijke onzin. Niemand wordt per ongeluk rijk met traden.
Ach hou toch op, iemand die 100 euro in verge, ripple of stratis had. Kan nu multimiljonair zijn.

Tuurlijk joh!!!! Die mensen wisten precies hoe ze van hun 100 euroklappers een paar ton a miljoen te maken.
Ook geen 38
pi_180591158
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:08 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Ach hou toch op, iemand die 100 euro in verge, ripple of stratis had. Kan nu multimiljonair zijn.

Tuurlijk joh!!!! Die mensen wisten precies hoe ze van hun 100 euroklappers een paar ton a miljoen te maken.
Dat is toch geen traden pannekoek
pi_180591166
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:08 schreef illusions het volgende:

[..]

Jij hebt oogkleppen op. Geluk speelt mee in alle facetten van het leven, maar de mensen die "echt rijk zijn geworden met traden" zijn dat niet per ongeluk, zoals jij stelt. Je wordt NIET per ongeluk rijk met traden. :')
Lees potverdomme nog eens goed wat ik heb gezegd, over oogkleppen gesproken :D
Ook geen 38
pi_180591173
Heb geen enkel probleem met lezen, ik denk dat jij een probleem hebt met de definitie van traders.
pi_180591177
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:09 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat is toch geen traden pannekoek
Tuurlijk wel! Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen. Wat een dom gelul zeg.
Ook geen 38
pi_180591209
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:10 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Tuurlijk wel! Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen. Wat een dom gelul zeg.
:P nee, dat zijn wel twee verschillende dingen
pi_180591211
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:10 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Tuurlijk wel! Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen. Wat een dom gelul zeg.
Word eens wakker vriend, je hebt geen flauw idee waar je over lult.

The main difference between a trader and an investor is the duration for which the person holds the asset. Investors tend to have a longer-term time horizon, while traders tend to hold assets for shorter periods of time to capitalize on short-term trends.
pi_180591223
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:10 schreef illusions het volgende:
Heb geen enkel probleem met lezen, ik denk dat jij een probleem hebt met de definitie van traders.
Jep, mee eens. Een trade is een trade, onafhankelijk van het termijn wat er tussen zit.
Ook geen 38
pi_180591236
Ok jongens, we hebben een nieuwe definitie van traden.

Wie belt het woordenboek op?

Dit moet gerectificeerd worden.

:') :') :')
pi_180591252
quote:
14s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:12 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Jep, mee eens. Een trade is een trade, onafhankelijk van het termijn wat er tussen zit.
nee hier kom je echt niet meer uit hoor
pi_180591264
quote:
10s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:14 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

nee hier kom je echt niet meer uit hoor
_O-
pi_180591270
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:12 schreef illusions het volgende:

[..]

Word eens wakker vriend, je hebt geen flauw idee waar je over lult.

The main difference between a trader and an investor is the duration for which the person holds the asset. Investors tend to have a longer-term time horizon, while traders tend to hold assets for shorter periods of time to capitalize on short-term trends.
Ook dit is een zelfbedachte term, niet iedereen hanteert dat hetzelfde. Wat is bijvoorbeeld kort termijn en lang, is dat een vastgestelde periode? Nogal arbitrair
Ook geen 38
pi_180591285
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:14 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Ook dit is een zelfbedachte term, niet iedereen hanteert dat hetzelfde. Wat is bijvoorbeeld kort termijn en lang, is dat een vastgestelde periode? Nogal arbitrair
Wat een onzin man, hoezo "zelfbedachte term"? Dan is alles zelfbedacht. Traden bestaat al een tijdje hoor, dat komt niet uit de cryptowereld.
pi_180591331
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:14 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Ook dit is een zelfbedachte term, niet iedereen hanteert dat hetzelfde. Wat is bijvoorbeeld kort termijn en lang, is dat een vastgestelde periode? Nogal arbitrair
Wat jij hier boven beweert klopt niet ;)
Vakman pur sang
pi_180591363
In Polen hebben ze daar een mooi gezegde voor.

Als 10 mensen zeggen dat je dronken bent, ben je waarschijnlijk dronken.
  donderdag 19 juli 2018 @ 19:20:44 #251
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180591402
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:14 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Ook dit is een zelfbedachte term, niet iedereen hanteert dat hetzelfde. Wat is bijvoorbeeld kort termijn en lang, is dat een vastgestelde periode? Nogal arbitrair
Ben je nu serieus? :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180591409
Ok, dan zat ik fout. Toegegeven.

Maar wat is kort termijn en wat lang? Wanneer gaat een trade om naar hodl? Is daar een vastgesteld termijn voor dan? Trade blijft een trade wat mij betreft.
Ook geen 38
pi_180591434
Ik hodl gewoon 'till the end of times

Tenzij shitcoin of ik er vanaf wil
pi_180591438
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:10 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Tuurlijk wel! Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen. Wat een dom gelul zeg.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  donderdag 19 juli 2018 @ 19:23:14 #255
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180591447
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:21 schreef Tenninetyfive het volgende:
Ok, dan zat ik fout. Toegegeven.

Maar wat is kort termijn en wat lang? Wanneer gaat een trade om naar hodl? Is daar een vastgesteld termijn voor dan? Trade blijft een trade wat mij betreft.
Begin kort en lang eens relatief op te vatten.
Short term winst is naar mijn mening in enkele dagen. Long term hodl, misschien maanden of jaren.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180591502
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:22 schreef chroestjov het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
De handeling is in feite hetzelfde. Niet zo moeilijk te begrijpen toch? Alleen de tijdspanne langer. Je koopt en verkoopt.
Ook geen 38
pi_180591516
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:25 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

De handeling is in feite hetzelfde. Niet zo moeilijk te begrijpen toch? Alleen de tijdspanne langer. Je koopt en verkoopt.
quote:
10s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:14 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

nee hier kom je echt niet meer uit hoor
pi_180591536
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:26 schreef illusions het volgende:

[..]


[..]

Ach kom! Het is hetzelfde, alleen met meer tijd ertussen. Kopen en verkopen

Je kan wel de demagoog uithangen, maar principe is hetzelfde. Ok mijn definitie wordt niet breed gedragen, toegegeven.
Ook geen 38
pi_180591557
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:27 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Ach kom! Het is hetzelfde, alleen met meer tijd ertussen. Kopen en verkopen
Nee hoor, traden doe je op een exchange. Een hodler hoeft niet te maken te hebben met een exchange. Nogmaals, traders worden niet per ongeluk rijk, dat is een stelling die gewoon absoluut niet klopt.
pi_180591566
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:26 schreef illusions het volgende:

[..]


[..]

Wat twentyfive hierboven beweert klopt niet.
Vakman pur sang
pi_180591578
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:28 schreef illusions het volgende:

[..]

Nee hoor, traden doe je op een exchange. Een hodler hoeft niet te maken te hebben met een exchange. Nogmaals, traders worden niet per ongeluk rijk, dat is een stelling die gewoon absoluut niet klopt.
Er zijn ook traders die arm worden, die kunnen ook geen geluk aan hun zijde hebben ondanks wat kennis van zaken.
Ook geen 38
pi_180591618
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:29 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Er zijn ook traders die arm worden, die kunnen ook geen geluk aan hun zijde hebben ondanks wat kennis van zaken.
Ja, dus? Dat betekent nog niet dat de traders die echt rijk zijn, dit per ongeluk zijn geworden. :D
pi_180591628
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:28 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Wat twentyfive hierboven beweert klopt niet.
Maar de handeling blijft hetzelfde, laag kopen hoger verkopen. Maar dan met een langere periode ertussen. Zo moeilijk is dat toch niet te begrijpen?
Ook geen 38
pi_180591643
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:31 schreef illusions het volgende:

[..]

Ja, dus? Dat betekent nog niet dat de traders die echt rijk zijn, dit per ongeluk zijn geworden. :D
Combinatie
Ook geen 38
pi_180591648
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:31 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Maar de handeling blijft hetzelfde, laag kopen hoger verkopen. Maar dan met een langere periode ertussen. Zo moeilijk is dat toch niet te begrijpen?
De handeling is niet hetzelfde, traden doe je op een beurs/exchange, dat is een heel andere manier dan bijv. een paar bitcoins op LocalBitcoins kopen.
pi_180591657
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:32 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Combinatie
Geef 't maar op, hier ga je je niet meer uit redden. _O-
pi_180591697
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:09 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat is toch geen traden pannekoek
Denken dat crypto amateur "investeerders" ook überhaupt maar even de basis termen hebben gelezen. _O-
It All Goes Back in the Box
pi_180591709
Traders doen veel trades, tientallen per dag. Als ik daarmee rijk word, denk je dan echt dat dat zo is omdat ik 80 keer per dag geluk heb gehad?
pi_180591865
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:32 schreef illusions het volgende:

[..]

Geef 't maar op, hier ga je je niet meer uit redden. _O-
Als het alleen op basis van kennis is waarom worden bepaalde traders arm die in het verleden nog wel succes hadden? Wat geluk in de markt draagt wel degelijk bij aan je succes.
Ook geen 38
pi_180591920
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:40 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Als het alleen op basis van kennis is waarom worden bepaalde traders arm die in het verleden nog wel succes hadden? Wat geluk in de markt draagt wel degelijk bij aan je succes.
Niet terugkrabbelen, jij zegt dat de mensen die er écht rijk mee zijn geworden, gewoon een goede gok hebben gedaan. :D
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:34 schreef illusions het volgende:
Traders doen veel trades, tientallen per dag. Als ik daarmee rijk word, denk je dan echt dat dat zo is omdat ik 80 keer per dag geluk heb gehad?
Kan je dit beantwoorden?
pi_180591948
Ik heb het misschien niet allemaal bij het juiste eind, maar je hoeft ook niet hier de demagoog uit te hangen. Ik heb gewoon een punt, maar het is wellicht te kort door de bocht.
Ook geen 38
pi_180591949
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:25 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

De handeling is in feite hetzelfde. Niet zo moeilijk te begrijpen toch? Alleen de tijdspanne langer. Je koopt en verkoopt.


Ik denk dat ik het begrijp en het doet mij denken aan:

Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_180591964
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:42 schreef illusions het volgende:

[..]

Niet terugkrabbelen, jij zegt dat de mensen die er écht rijk mee zijn geworden, gewoon een goede gok hebben gedaan. :D

[..]

Kan je dit beantwoorden?
Ja die mensen wel ja, anders was elke ervaren trader wel loaded. En dat is dus niet het geval, verklaar dat eens dan? Als je het allemaal slechts op basis van ervaring kan doen?
Ook geen 38
pi_180591966
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:43 schreef Tenninetyfive het volgende:
Ik heb het misschien niet allemaal bij het juiste eind, maar je hoeft ook niet hier de demagoog uit te hangen. Ik heb gewoon een punt, maar het is wellicht te kort door de bocht.
Nee, je hebt geen punt. Traders worden niet per ongeluk rijk, punt.
pi_180591982
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:44 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Ja die mensen wel ja, anders was elke ervaren trader wel loaded. En dat is dus niet het geval, verklaar dat eens dan? Als je het allemaal slechts op basis van ervaring kan doen?
Ik geef het op, je gaat het nooit snappen of je doet maar alsof en in dat geval chapeau, succesvolle troll.
pi_180592020
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:44 schreef illusions het volgende:

[..]

Nee, je hebt geen punt. Traders worden niet per ongeluk rijk, punt.
Waarom zijn er ook zogenaamd goede traders die niet rijk worden? Die dat eerst wel waren?
Ook geen 38
pi_180592033
Je hebt gelijk man, alle écht rijke traders zijn dat puur op geluk. ^O^
pi_180592095
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:47 schreef illusions het volgende:
Je hebt gelijk man, alle écht rijke traders zijn dat puur op geluk. ^O^
Dat zeg ik niet, niet allen. Man hou toch eens op
Ook geen 38
pi_180592164
quote:
Toch zijn de jongens die er echt rijk mee geworden zijn, geen experts, maar hebben gewoon een goede gok gedaan.
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:04 schreef Tenninetyfive het volgende:
Alleen de jongens die er echt rijk mee zijn geworden.
I rest my case.

Geen enkele trader wordt per ongeluk rijk.

Doei. :W
pi_180592189
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:49 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Dat zeg ik niet, niet allen. Man hou toch eens op
:')

Geloven in geluk :')
Niet inzien wanneer er een low is bereikt :')
Vakman pur sang
pi_180592214
Ik ga maar weer eens een day trade doen. In crypto sluit de beurs toch nooit dus kan ik die day trade volgend jaar wel een keer met winst verkopen als ik geluk heb.
It All Goes Back in the Box
pi_180592271
een andere Fok godencoin:
https://coinmarketcap.com/currencies/oceanlab/

nuff said.
pi_180592290
Ach kom jongens, zijn jullie echt het wetenschappelijke experiment met de chimpansee vergeten die het beter op de beurs deed dan menig professioneel trader?
Ook geen 38
pi_180592316
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:57 schreef Tenninetyfive het volgende:
Ach kom jongens, zijn jullie echt het wetenschappelijke experiment met de chimpansee vergeten die het beter op de beurs deed dan menig professioneel trader?
die aap had serieuze skills, doorgestoken kaart.
pi_180592331
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:56 schreef iloveshitcoins het volgende:
een andere Fok godencoin:
https://coinmarketcap.com/currencies/oceanlab/

nuff said.
Lekker volume ouwe. Ik denk dat ik hierin ga investeren, misschien doe ik er wel een deel van mijn AlkebulanCash voor weg.
pi_180592348
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:58 schreef illusions het volgende:

[..]

Lekker volume ouwe. Ik denk dat ik hierin ga investeren, misschien doe ik er wel een deel van mijn AlkebulanCash voor weg.
je kan wel snel je geld verdubbelen.
pi_180592352
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:58 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

die aap had serieuze skills, doorgestoken kaart.
Chimpansees weten niks van crypto. Barberapen daarentegen!
Vakman pur sang
pi_180592405
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 19:58 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

die aap had serieuze skills, doorgestoken kaart.
True dat
Ook geen 38
pi_180593900
VEN nog steeds zwakjes.
pi_180594015
  donderdag 19 juli 2018 @ 21:18:53 #291
131603 Afwazig
Serious business
pi_180594305
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 21:01 schreef iloveshitcoins het volgende:
VEN nog steeds zwakjes.
Puur kijkend naar de market cycle heeft ven nog een lange weg te gaan. Naar beneden dan.
pi_180594383
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 21:18 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Puur kijkend naar de market cycle heeft ven nog een lange weg te gaan. Naar beneden dan.
als in 10 cent?
  donderdag 19 juli 2018 @ 21:22:24 #293
131603 Afwazig
Serious business
pi_180594416
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 21:21 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

als in 10 cent?
0,12 EOY
pi_180594521
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 21:22 schreef Afwazig het volgende:

[..]

0,12 EOY
denk dak maar ff short ga dan.
pi_180594996
Wel grappig om te zien dat na de spike btc stabiel blijft en de rest weer weg zakt. Geld begint de altcoin markt te verlaten wat dus weer terug gaat in bitcoin, waardoor bitcoin weer sterker wordt en het een self-fulfilling prophecy wordt. Dit samen met de inflow van institution money <3.

Gaat er dan toch een ath komen in December?!
It All Goes Back in the Box
  Moderator / Redactie Sport donderdag 19 juli 2018 @ 22:08:40 #296
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_180595670
Vennetjes weer teruggekocht _O_ Verkocht op 0.0004 (gemiddeld), weer gekocht op 0.00024, geen slechte deal. Wilde wachten tot 0.0002 om te verdubbelen, maar durfde niet meer.
  donderdag 19 juli 2018 @ 22:28:34 #297
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_180596109
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 22:08 schreef Kyran het volgende:
Vennetjes weer teruggekocht _O_ Verkocht op 0.0004 (gemiddeld), weer gekocht op 0.00024, geen slechte deal. Wilde wachten tot 0.0002 om te verdubbelen, maar durfde niet meer.
Netjes :Y
Hmz...
  donderdag 19 juli 2018 @ 22:34:32 #298
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_180596262
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 22:08 schreef Kyran het volgende:
Vennetjes weer teruggekocht _O_ Verkocht op 0.0004 (gemiddeld), weer gekocht op 0.00024, geen slechte deal. Wilde wachten tot 0.0002 om te verdubbelen, maar durfde niet meer.
Stalen ballen, nice. Ik durfde niet :@
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_180596348
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 18:37 schreef illusions het volgende:

[..]

Toch eens in verdiepen dan. Ik trade enkel en alleen op Binance sinds ik begonnen ben met traden.
Het volume ligt natuurlijk wel lager, maar daardoor ontstaan er ook meer kansen. Zo ontstaan er soms zelfs lokale pumps van mainstream coins als LTC e.d., waardoor er ook voldoende winsten zijn te behalen met mainstream coins i.p.v. enkel met obscure coins. Laatst verkocht ik bijvoorbeeld nog 5 of 6 LTC voor circa 0.016 BTC per stuk omdat 1 iemand die heel veel LTC in 1x wilde kopen erg dom bezig was.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_180597568
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 22:08 schreef Kyran het volgende:
Vennetjes weer teruggekocht _O_ Verkocht op 0.0004 (gemiddeld), weer gekocht op 0.00024, geen slechte deal. Wilde wachten tot 0.0002 om te verdubbelen, maar durfde niet meer.
Goed gedaan man, ik had hetzelfde maar had ze teruggekocht op 0,00026 en had langer moeten wachten.
Nu moet dat kreng wel weer up,up,up!

Iemand zin om een nieuw topic te maken BTW? :')
Vakman pur sang
pi_180598059
Dicht
It All Goes Back in the Box
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')