FOK!forum / Voetbal / Veronica Inside #1658 LARP-genot met Sensi
Ingolstadtmaandag 16 juli 2018 @ 20:28
Veronicatvlogo.png

vi_logo.png
Voetbal_Inside_tegen_homogeweld_ANP_Sander_Koning.jpg

Voetbal Inside is een voetbalprogramma dat op maandag en vrijdag op RTL7 wordt uitgezonden, tussen 20:30 en 22:00. Het is een journalistiek hoogstaand programma waarin wedstrijden worden geanalyseerd, transfers worden besproken en de nodige rullevante anekdotes worden opgehaald. Voetbal Inside staat erom bekend altijd met respect over spelers, trainers en andere dorpsidioten uit de voetballerij te praten, dit in tegenstelling tot Studio Voetbal. In 2011 werden ze na tien jaar hard werken beloond met de hoogst haalbare TV-prijs in Nederland, een gouden cockring. Het programma wordt gesponsord, maar hier merk je nagenoeg niets van.

Deze OP wordt mede mogelijk gemaakt door Amstel Bier, Gillette, Toto & Vreemdgaan69.nl.

Hoofdrolspelers

0yAPAq4.gif 35b60qe.gif v7ua5L4.gif

Figuranten

dGz2bou.gif 0s2O02X.gif 6d781d1c91.jpg
VzdEzgK.gif DPC3F1I.jpg hcSUtRj.gif

Voorzitter van de fanclub en erelid van het topic

07876ba6b4.png

Onderdelen
Toto
De Toto wordt door Johan iedere vrijdaguitzending ingevuld tijdens het laatste kwartier, en vervolgens vullen duizenden kijkers hem in, exact het tegenovergestelde van wat Johan zegt. Maandag komt Genee terug op de resultaten, indien Johan alles goed heeft krijg hij sigaren en een kus van Escha, dit is echter nog maar een keer in de geschiedenis voorgekomen. Hij heeft wel één keer meer de Toto gewonnen dan Genee. Tegenwoordig doen ook van der Gijp, Genee en de kijker mee met de Toto om het allemaal wat spannender te maken.

Gillette Speler van de Week
Sinds het programma Voetbal Inside heet wordt er geen Gillette elftal van de week meer gekozen door journalisten. Tegenwoordig kiest het publiek de speler van de week, die vervolgens een schoen met een gouden veter krijgt. Simon Zijlemans mag iedere week de schoen uitreiken. Hij doet dat vaak op een grappig bedoelde manier, hoewel niemand erom moet lachen. Vrijwel altijd wint een Feyenoorder (tenzij Jan Boskamp geen Feyenoorder mag nomineren van de directie omdat een Ajacied moet winnen). Stemmen kan hier.

Danny Vera
Iedere week neemt Danny Vera de moedige taak op zich om een klassieker te coveren, en dit zo goed mogelijk te doen. Zelden faalt hij hierin. Wat heeft die man een stem, en wat is die band goed. Geen wonder dat hij een nummer één hit gehad heeft in Turkije.

Het programma van Fox Sports
Iedere week staat er een verslaggever (Hansie Hansie of lellebel Hélène) van Fox Sports (voorheen Eredivisie Live) klaar om te vertellen wat er op het programma staat. Zelfs als de lamme tegen de blinde speelt is de verslaggever verplicht om de wedstrijd aan te duiden met de term: "de topper". Daarna zien we een snel gemonteerd filmpje met muziek (woo oh oh ohh) en knotsgekke beelden van het afgelopen voetbalweekend. Om 19.00 uur ziet u Jan Boskamp op Joke Bruijs, exclusief op Fox Sports.

De App
Heeft u hem al gedownload? Nee? Dan zal Wilfred Genee u daar zo'n 40-45 keer per uitzending aan herinneren. Die app, die kunt u downloaden!

De Wandelgangen
Wilfred praat nog wat na met een gast die eigenlijk naar huis wil. Te volgen via de app (heeft u hem al?) en wwwvoetbalinsidepuntenel.

Wilfred breekt in
Genee meldt u brekend nieuws met briljant camerawerk van zijn dochter. Te zien op het Youtubekanaaltje van VI.

Rullevante links
Het VI-woordenboek
Bingokaarten van Johan, Wilfred, René en Boskamp
Oliver's kanaaltje met legendarische fragmenten
Sigaarblogcom met het laatste nieuws, MP4-linkjes en diepte-interviews met Escha.
Voetbal International GIFs (waarschuwing: modemkiller)
De oude OP, voor de nostalgici onder ons.
Het 1000ste topic, een mijlpaal voor ons VI Hooligans
Derksen & ..., topic voor het tv-programma waarin Johan voetbalpursenelleties interviewt.
De Betweters, voor fans van Hugo Borst en slechte woordgrappen.

In memoriam
Graag herdenken wij deze ex-figuranten die ooit rullevant waren voor Voetbal Inside, maar helaas het felbevochten gevecht om in de OP te komen verloren: Aad de Mos, Willem van Hanegem, Erik Dijkstra, Wouter Bos, Gerald Vanenburg, Jan-Jood van Gangelen, Marc van Hintum, Raoul Heertje, Mattijs Manders (Graydonmannetje), Manolevje, Royston Drenthe, Demen Bülbül, Jan 'gladjanus' Kooiemans, Sepp Blatter, Diego Maradona, Huub Stevens, Berdien de barmeid, de Kantineheld (Tibbe!), Knipping & van Duren, Thijs Slegers, Krabby, Simon Zwartkruis, Peter Wekking, Stef de Bont, Taco van der V., Emilio Schelvecchio, Sierd de Vos, Zanger Rinus, Dickie Advocaat, Tommie Beugelsdijk, Wim Kieft, Ashley Zaat, De vermakelijke hork, Koos Tompé, Bas Nijhuis, Joop Munsterman, John van Lottum, John Williams, Sylvana Simons, Arie Boomsma, Jelle Brandt Cortius, Bo van Spilbeeck de Gamma dug-out en Hans Kraay sr.

DBYaDX1.jpg
Ingolstadtmaandag 16 juli 2018 @ 20:28
Had eigenlijk Voetbal Inside als TT gewild maar dan gaan er hier een paar mad worden.
JR-Style-93maandag 16 juli 2018 @ 21:11
quote:
Sensi is een lief meisje.

En teringlekker.
De_Kraammaandag 16 juli 2018 @ 21:15
Zijlmans, Zijlemans, waar hep die verdedigonde middenvelder gespeeld?
WethouderHekkingmaandag 16 juli 2018 @ 21:49
quote:
Dus toch geen Bartje?
En wat zou Jan gaan doen. Nog niet zeker of hij mee gaat naar Veronica, maar kan me ook niet voorstellen dat hij zonder z,n maatje Gijp bij RTL7 blijft.
Ondraaglijk spannende tijden zijn het.
JR-Style-93maandag 16 juli 2018 @ 21:55
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 21:49 schreef WethouderHekking het volgende:

[..]

Dus toch geen Bartje?
En wat zou Jan gaan doen. Nog niet zeker of hij mee gaat naar Veronica, maar kan me ook niet voorstellen dat hij zonder z,n maatje Gijp bij RTL7 blijft.
Ondraaglijk spannende tijden zijn het.
Boskamp heeft toch sowieso geen vast contract bij RTL? En Genee zei al dat ze geregeld hebben dat hij meegaat naar Veronica.
WethouderHekkingmaandag 16 juli 2018 @ 21:58
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 21:55 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Boskamp heeft toch sowieso geen vast contract bij RTL? En Genee zei al dat ze geregeld hebben dat hij meegaat naar Veronica.
Van de week zeiden ze in de uitzending dat het nog niet zeker was,
Maar als Wilfried het zegt. Zou wel klasse zijn.
Nobermaandag 16 juli 2018 @ 22:21
Wanneer is de eerste uitzending?

Vrijdag 3/8
Maandag 6/8
Vrijdag 10/8
Maandag 13/8
TjjWestermaandag 16 juli 2018 @ 22:21
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 21:55 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Boskamp heeft toch sowieso geen vast contract bij RTL? En Genee zei al dat ze geregeld hebben dat hij meegaat naar Veronica.
Nee boskamppie wordt gewoon ingehuurd en betaald per keer, zou dus bij wijze van spreken op maandag bij rtl en vrijdag bij veronica kunnen zitten, lekker cashen toch.
kurk_droogmaandag 16 juli 2018 @ 22:24
VI HOOLIGANS
YourCaptormaandag 16 juli 2018 @ 22:29
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 22:21 schreef TjjWester het volgende:

[..]

Nee boskamppie wordt gewoon ingehuurd en betaald per keer, zou dus bij wijze van spreken op maandag bij rtl en vrijdag bij veronica kunnen zitten, lekker cashen toch.
Lekker man.
Allemaal mee.
Wereldgozermaandag 16 juli 2018 @ 22:56
Heubach is te druk met zijn YouTube-kanaal en interviews voor PowNed
wimderondinsdag 17 juli 2018 @ 00:03
Vriend van de show wordt heel ingetogen gepresenteerd bij z'n nieuwe job als voorzitter van Dynamo Brest.

948c6f70-8931-11e8-bdb1-438851a66f3e_web_scale_0.084317_0.084317__.jpg
KingRolanddinsdag 17 juli 2018 @ 00:11
Gerard vriend van de show.
Parafernaliadinsdag 17 juli 2018 @ 04:12
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 22:21 schreef Nober het volgende:
Wanneer is de eerste uitzending?

Vrijdag 3/8
Maandag 6/8
Vrijdag 10/8
Maandag 13/8
:o
Stofjedinsdag 17 juli 2018 @ 15:08

Genee-genot.
BobWdinsdag 17 juli 2018 @ 18:40
Johan bij EendVandaag
Wuwwadinsdag 17 juli 2018 @ 18:56
Jongens wat een dag. Ik heb vandaag Tibbe zien fietsen toen ik buiten liep. Voor de nobuddies hier, bekend van Ik zit nog helemaal vol adrenaline.
ikweethetooknietdinsdag 17 juli 2018 @ 19:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 18:40 schreef BobW het volgende:
Johan bij EendVandaag
Johan Derksen is klaar met voetbal: ‘Ik kijk liever naar wielrennen’

Na een zomer vol voetbal staat 'ie dit najaar in het theater met een stel oude bluesmuzikanten. Johan Derksen, de meest geliefde én gehate voetbal-analyticus van het land. Voor de goede orde: hij laat weten mee te rijden in onze Eend omdat zijn promotie-dame het zo wilde. En, o ja: met voetbal is Derksen klaar. "De meeste wedstrijden op het WK interesseerden me geen reet. Ik kijk liever naar wielrennen dan naar voetbal."

Het wereldkampioenschap betekende voor Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp vooral het einde van een succesvol programma bij RTL. Vanaf dit najaar zijn ze te zien bij Veronica. Maar meer kijkt Derksen uit naar zijn tournee met een stel oude bluesmuzikanten, Keep The Blues Alive.

Johan Derksen, de meest geliefde én gehate voetbal-analyticus van het land

Derksenmeteend.jpg

Voor de goede orde: hij laat weten mee te rijden in onze Eend omdat zijn promotie-dame het zo wilde. _O-
Volgens Derksen was 'VI Oranje Blijft Thuis' deze zomer zijn laatste televisieprogramma geweest, als John de Mol het succestrio met Wilfred Genee en René van der Gijp niet een goed aanbod had gedaan. "Het is lachwekkend dat RTL ons liet gaan. We hadden amper eisen, het ging geloof ik om 40 duizend euro. Voor dat bedrag laat je toch niet je enige gegarandeerde publiekstrekkers vertrekken? Naast Geer en Goor dan."

Het is een publiek geheim dat hij al jaren een haat/liefdeverhouding heeft met presentator Wilfred Genee. "Het is een heel irritante jongen. We hebben weleens een half jaar lang niet met elkaar gesproken buiten de uitzending om." En toch zwichtte Derksen toen John de Mol het succestrio een aanbod deed, al wilde hij er eigenlijk een punt achter zetten. "Laten we zeggen dat de hoogte van het bedrag van ons contract de loyaliteit voedt."

Keep The Blues Alive
Komend jaar wordt hij 70 en naar eigen zeggen heeft hij het nog nooit zo druk gehad. Zo begint op 3 oktober zijn theatertour Keep The Blues Alive in Eindhoven. Het is het tweede seizoen dat hij met zijn band in het theater staat. "Als ik mijn muzikanten kan helpen dan doe ik dat. Daarom staan ze ook bij ons in de studio tijdens VI Oranje blijft thuis. Ik heb zoveel plezier met ze, ze zijn mijn helden. Eentje heeft dertig jaar lang aan de heroïne gezeten, ik vind het prachtig om te zien hoe hij weer opleeft. Verdriet geeft mooiere muziek dan vrolijkheid. Dan krijg je wat de toppers maken."

Derksen maakt voor blues-en Amerik-liefhebbers een wekelijks radioprogramma, onder meer bij radio Rijmond en bij 40UpRadio. "Dat doe ik allemaal voor mijn doelgroep, oudere jongeren. De publieke omroep moet zich schamen, zo slecht als ze die mensen bedienen. Mijn muziek is nergens op de radio te horen. Een emmer bullshit kun je krijgen en een paar gouwe ouwe-plaatjes." Bij Omroep Max zullen we Derksen dan weer niet zien. Teveel stereotypen, vindt hij. Als omroepbaas dan, als afsluiting van een lange carrière. "Dan zul je wat beleven."

Derksen maakte pas na zijn actieve voetbalcarrière naam in de sport, meer dan 30 jaar was hij hoofdredacteur van Voetbal International. Het grote publiek leerde hem kennen als sigaren rokende analyticus bij RTL.

https://eenvandaag.avrotr(...)ver-naar-wielrennen/
Anneloosdinsdag 17 juli 2018 @ 19:13
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 22:24 schreef kurk_droog het volgende:
VI HOOLIGANS
rDBQR1V.jpg
De_Kraamdinsdag 17 juli 2018 @ 19:39
quote:
6s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 19:13 schreef ikweethetookniet het volgende:
Johan Derksen is klaar met voetbal: ‘Ik kijk liever naar wielrennen’
Hij is nu echt begonnen met dementeren.
Wereldgozerdinsdag 17 juli 2018 @ 19:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 18:56 schreef Wuwwa het volgende:
Jongens wat een dag. Ik heb vandaag Tibbe zien fietsen toen ik buiten liep. Voor de nobuddies hier, bekend van Ik zit nog helemaal vol adrenaline.
_O- _O-

Ik zag gisteren BeauGod in Rotterdam lopen, ook een vriend van de show.
Wereldgozerdinsdag 17 juli 2018 @ 19:42
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 19:13 schreef Anneloos het volgende:

[..]

rDBQR1V.jpg
Niet mijn gifje gebruiken man man man :N
De_Kraamdinsdag 17 juli 2018 @ 19:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 19:42 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]


Niet mijn gifje gebruiken man man man :N
Misschien kan ze er een screenshot van maken met een post van mij eronder. :)
Anneloosdinsdag 17 juli 2018 @ 19:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 19:46 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

Misschien kan ze er een screenshot van maken met een post van mij eronder. :)
Nou, dat was één keer
JR-Style-93dinsdag 17 juli 2018 @ 20:18
quote:
15s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 19:39 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

Hij is nu echt begonnen met dementeren.
Ja Johan is nu echt totaal niet meer serieus te nemen.
KennyPowersdinsdag 17 juli 2018 @ 20:48
wielrennen :')
Ingolstadtdinsdag 17 juli 2018 @ 20:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 18:56 schreef Wuwwa het volgende:
Jongens wat een dag. Ik heb vandaag Tibbe zien fietsen toen ik buiten liep. Voor de nobuddies hier, bekend van Ik zit nog helemaal vol adrenaline.
_O- _O_
#ANONIEMwoensdag 18 juli 2018 @ 12:17
Wanneer eerste uitzending?
RipCitywoensdag 18 juli 2018 @ 12:28
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 12:17 schreef kapiteintje het volgende:
Wanneer eerste uitzending?
10 augustus
kurk_droogwoensdag 18 juli 2018 @ 13:19
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juli 2018 12:28 schreef RipCity het volgende:

[..]

10 augustus
aftellen. Vigoden
KingRolandwoensdag 18 juli 2018 @ 14:56
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 12:17 schreef kapiteintje het volgende:
Wanneer eerste uitzending?
Kameraad
BobWwoensdag 18 juli 2018 @ 22:49
Wereldgozerwoensdag 18 juli 2018 @ 23:38
quote:
Maar wel nog 4 jaar graaien bij Sjon de Mol
YourCaptordonderdag 19 juli 2018 @ 13:26
Lekker man
ikweethetooknietdonderdag 19 juli 2018 @ 22:33
Voormalig programmadirecteur Erland Galjaard over zijn leven na RTL
Twee keer werd hij uitgeroepen tot machtigste mediaman, hij was Omroepman van het jaar en met zijn televisieprogramma’s sleepte hij maar liefst vijf Gouden Televizier-Ringen in de wacht. Na jaren van succes kwam er een omslag en stapte Erland Galjaard op als programmadirecteur bij RTL. Vanavond is hij gast.

https://evajinek.kro-ncrv(...)er-zijn-leven-na-rtl

23.00 NPO 1

Ff kijken dus of hij nog terugtrapt naar de boys van vi :P
Wereldgozerdonderdag 19 juli 2018 @ 22:39
Die paardenlul moet lekker plaatjes gaan draaien
ikweethetooknietdonderdag 19 juli 2018 @ 22:48
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 22:39 schreef Wereldgozer het volgende:
Die paardenlul moet lekker plaatjes gaan draaien
Coke snuiven met Wendy is ook een hobby van hem hoor :P
KennyPowersdonderdag 19 juli 2018 @ 22:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 18:40 schreef BobW het volgende:
Johan bij EendVandaag
Ik dacht dat dit een typo was maar het is gewoon een item :')
Wereldgozerdonderdag 19 juli 2018 @ 22:50
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 22:49 schreef KennyPowers het volgende:

[..]

Ik dacht dat dit een typo was maar het is gewoon een item :')
Ze verzinnen ook van alles he straks mag je op de lat gaan zitten HAHAHA
ikweethetooknietdonderdag 19 juli 2018 @ 23:42
Hij herkent zich niet in een arrogant ventje :|W
En gaat dus niet op de kritiek van Angela in ;(
Nee dan ben je niet arrogant Galbak :r :r :r
wimderonvrijdag 20 juli 2018 @ 00:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:48 schreef KennyPowers het volgende:
wielrennen :')
quote:
15s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 19:39 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

Hij is nu echt begonnen met dementeren.
zIgD5Yy.gif
R-woud93vrijdag 20 juli 2018 @ 00:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2018 00:12 schreef wimderon het volgende:

[..]

[..]

[ afbeelding ]
_O_
Mani89vrijdag 20 juli 2018 @ 00:35
JaneDoevrijdag 20 juli 2018 @ 08:41
quote:
das inmiddels ook een kilootje of 10 geleden
Slobeendvrijdag 20 juli 2018 @ 21:36
Een reportage van Johan met de hont in Drenthe. Genot. https://www.rtvdrenthe.nl(...)ring-3-Johan-Derksen

29151170518_77a9c32543_z_d.jpg
Wereldgozervrijdag 20 juli 2018 @ 22:48
De auto van vriend van de show Pascal Kamperman is gestolen

PascalKamperman twitterde op vrijdag 20-07-2018 om 21:43:11 OPSPORING VERZOCHT! Nee, ik had geen toestemming gegeven ermee te gaan rijden...😠 PX-151-L. Gestolen in A’dam. Zie je hem toevallig rijden, graag berichtje...#AudiQ3 #speurneus #blijfmetjepotenvanandermansspullenaf https://t.co/ZhFNnu9Xli reageer retweet
BobWzaterdag 21 juli 2018 @ 00:34
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juli 2018 21:36 schreef Slobeend het volgende:
Een reportage van Johan met de hont in Drenthe. Genot. https://www.rtvdrenthe.nl(...)ring-3-Johan-Derksen

[ afbeelding ]
_O_
Paar keer bingo maar blijft leuk :P
Wereldgozerzaterdag 21 juli 2018 @ 00:40
Johan leent zich echt overal voor he
KennyPowerszaterdag 21 juli 2018 @ 00:48
Waar geeft Johan dat geld aan uit dan?

Gaat niet eens op vakantie vanwege zijn hond.
KennyPowerszaterdag 21 juli 2018 @ 00:52
"Jij bent ook lief"

aww
Wereldgozerzaterdag 21 juli 2018 @ 11:20
9200000095007025.jpg

Reclame op NPO1 :'). Die dingen liggen toch gewoon in de OP=OP bakken bij de kruidvat
de_boswachterzaterdag 21 juli 2018 @ 11:30
Je zo presenteren om iets te verkopen :')
Wat een vetkees.
JR-Style-93zaterdag 21 juli 2018 @ 11:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 juli 2018 00:48 schreef KennyPowers het volgende:
Waar geeft Johan dat geld aan uit dan?

Gaat niet eens op vakantie vanwege zijn hond.
CD's
JR-Style-93zaterdag 21 juli 2018 @ 11:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 juli 2018 11:20 schreef Wereldgozer het volgende:
[ afbeelding ]

Reclame op NPO1 :'). Die dingen liggen toch gewoon in de OP=OP bakken bij de kruidvat
Jezus wat een slechte cover.
Ingolstadtzaterdag 21 juli 2018 @ 12:16
quote:
Toch best een genotsreportage.
Annelooszaterdag 21 juli 2018 @ 12:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 juli 2018 11:20 schreef Wereldgozer het volgende:
[ afbeelding ]

Reclame op NPO1 :'). Die dingen liggen toch gewoon in de OP=OP bakken bij de kruidvat
Hater
Wereldgozerzaterdag 21 juli 2018 @ 12:55
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 juli 2018 12:40 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Hater
Ga je mee naar een optreden van de Cactus Blossoms?
Noberzaterdag 21 juli 2018 @ 13:46
quote:
Dacht dat ik een mailtje binnen kreeg op 1:16.
Ingolstadtzaterdag 21 juli 2018 @ 14:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 juli 2018 11:20 schreef Wereldgozer het volgende:
[ afbeelding ]

Reclame op NPO1 :'). Die dingen liggen toch gewoon in de OP=OP bakken bij de kruidvat
Sneu ook dat hij per sé steeds op de voorgrond moet treden.
macca728zaterdag 21 juli 2018 @ 14:45
Dave Berry Nederpop ???
Annelooszaterdag 21 juli 2018 @ 14:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 juli 2018 12:55 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Ga je mee naar een optreden van de Cactus Blossoms?
Ja, hoor! Wanneer?
Wereldgozerzaterdag 21 juli 2018 @ 14:50
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 juli 2018 14:46 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Ja, hoor! Wanneer?
Ik zal johan even bellen wanneer ze in Nederland zijn.

Oh en we gaan niet linedancen
Annelooszaterdag 21 juli 2018 @ 14:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 juli 2018 14:50 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Ik zal johan even bellen wanneer ze in Nederland zijn.

Oh en we gaan niet linedancen
Ik zie jou sowieso niet dansen, maar goed _O- _O-
Wereldgozerzaterdag 21 juli 2018 @ 14:59
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 juli 2018 14:51 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Ik zie jou sowieso niet dansen, maar goed _O- _O-
Dat ziet er ongeveer zo uit:

24qjqjq.gif
WethouderHekkingzondag 22 juli 2018 @ 14:16
De Veronica Inside Facebook pagina is in de lucht.

https://www.facebook.com/veronicainsideofficial/

Met een heel schijtlollig filmpje.
En het nieuwe logo:

37584477_230070164294495_8602316359944110080_n.jpg?_nc_cat=0&oh=169e95cb8ea29f9dd07e90cb520a8076&oe=5BD70794
JR-Style-93zondag 22 juli 2018 @ 14:21
quote:
0s.gif Op zondag 22 juli 2018 14:16 schreef WethouderHekking het volgende:
De Veronica Inside Facebook pagina is in de lucht.

https://www.facebook.com/veronicainsideofficial/

Met een heel schijtlollig filmpje.
En het nieuwe logo:

[ afbeelding ]
Tyfus wat een lelijk logo.
WethouderHekkingzondag 22 juli 2018 @ 14:31
quote:
0s.gif Op zondag 22 juli 2018 14:21 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Tyfus wat een lelijk logo.
Ja, Veronica blauw.
Ben er verder ook niet zo van onder de indruk hoor.
JR-Style-93zondag 22 juli 2018 @ 14:32
quote:
0s.gif Op zondag 22 juli 2018 14:31 schreef WethouderHekking het volgende:

[..]

Ja, Veronica blauw.
Ben er verder ook niet zo van onder de indruk hoor.
Ook dezelfde schijtlollige social media grappen :')
onlogischzondag 22 juli 2018 @ 14:39
quote:
0s.gif Op zondag 22 juli 2018 14:21 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Tyfus wat een lelijk logo.
Prima logo. Wat is er mis mee?
JR-Style-93zondag 22 juli 2018 @ 14:43
quote:
0s.gif Op zondag 22 juli 2018 14:39 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Prima logo. Wat is er mis mee?
Het oogt heel goedkoop door de manier waarop die bal is vormgegeven en ik vind het vormpje erachter er niet helemaal goed bij passen. Maar goed kwestie van smaak hè :)
onlogischzondag 22 juli 2018 @ 14:44
quote:
0s.gif Op zondag 22 juli 2018 14:43 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Het oogt heel goedkoop door de manier waarop die bal is vormgegeven en ik vind het vormpje erachter er niet helemaal goed bij passen. Maar goed kwestie van smaak hè :)
Dat is zo. Kijk je ook al zo uit naar het nieuwe voetbalseizoen?
Annelooszondag 22 juli 2018 @ 14:46
quote:
0s.gif Op zondag 22 juli 2018 14:43 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Het oogt heel goedkoop door de manier waarop die bal is vormgegeven en ik vind het vormpje erachter er niet helemaal goed bij passen. Maar goed kwestie van smaak hè :)
Mee eens. Vast een stagiaire gemaakt :') :')
JR-Style-93zondag 22 juli 2018 @ 14:46
quote:
0s.gif Op zondag 22 juli 2018 14:44 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Dat is zo. Kijk je ook al zo uit naar het nieuwe voetbalseizoen?
Ja, maar dat kan woensdag alweer volledig de grond ingeboord worden.
WethouderHekkingzondag 22 juli 2018 @ 14:46
quote:
0s.gif Op zondag 22 juli 2018 14:32 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ook dezelfde schijtlollige social media grappen :')
En hier zitten ze Royston belachelijk te maken. Die ziet er uit of 'ie een dromedaris heeft opgegeten.

https://www.facebook.com/(...)8612/?type=3&theater
JR-Style-93zondag 22 juli 2018 @ 14:47
quote:
0s.gif Op zondag 22 juli 2018 14:46 schreef WethouderHekking het volgende:

[..]

En hier zitten ze Royston belachelijk te maken. Die ziet er uit of 'ie een dromedaris heeft opgegeten.

https://www.facebook.com/(...)8612/?type=3&theater
Benieuwd wanneer Voetbal Inside met nieuws komt wie het gaat presenteren en wie er de analisten zijn.
JR-Style-93zondag 22 juli 2018 @ 14:48
Wel bizar veel keuze voor voetbalpraatprogramma's dan :') Tafel van Kees, Natafelen, Veronica Inside, Voetbal Inside, Studio Voetbal, Rondo en dan nog wat programma's op online platforms zoals FC Afkicken.
JR-Style-93zondag 22 juli 2018 @ 14:49
quote:
1s.gif Op zondag 22 juli 2018 14:46 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Mee eens. Vast een stagiaire gemaakt :') :')
John de Mol zelf gewoon, heeft gezocht op een voetbal op google en dat er tussen geplakt.
WethouderHekkingzondag 22 juli 2018 @ 14:59
quote:
0s.gif Op zondag 22 juli 2018 14:48 schreef JR-Style-93 het volgende:
Wel bizar veel keuze voor voetbalpraatprogramma's dan :') Tafel van Kees, Natafelen, Veronica Inside, Voetbal Inside, Studio Voetbal, Rondo en dan nog wat programma's op online platforms zoals FC Afkicken.
Wordt wel wat overdadig, nog even en er is geen tijd meer over om porno te kijken.
Annelooszondag 22 juli 2018 @ 15:03
quote:
0s.gif Op zondag 22 juli 2018 14:59 schreef WethouderHekking het volgende:

[..]

Wordt wel wat overdadig, nog even en er is geen tijd meer over om porno te kijken.
Man man man.. daar maken we tijd voor :N :N
Annelooszondag 22 juli 2018 @ 15:03
quote:
9s.gif Op zondag 22 juli 2018 14:49 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

John de Mol zelf gewoon, heeft gezocht op een voetbal op google en dat er tussen geplakt.
Ja, want met al die salarissen moeten we natuurlijk niet nog meer geld over de balk smijten ;( :')
WethouderHekkingzondag 22 juli 2018 @ 15:13
quote:
1s.gif Op zondag 22 juli 2018 15:03 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Man man man.. daar maken we tijd voor :N :N
Klasse .
onlogischzondag 22 juli 2018 @ 15:26
quote:
1s.gif Op zondag 22 juli 2018 15:03 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Man man man.. daar maken we tijd voor :N :N
Wat voor porno kijk jij?

(ik vraag dit voor een vriend)
JR-Style-93zondag 22 juli 2018 @ 15:27
quote:
0s.gif Op zondag 22 juli 2018 14:59 schreef WethouderHekking het volgende:

[..]

Wordt wel wat overdadig, nog even en er is geen tijd meer over om porno te kijken.
Uiteindelijk ga je dat porno ook met de Piero bekijken.
Mani89zondag 22 juli 2018 @ 15:38
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juli 2018 21:36 schreef Slobeend het volgende:
Een reportage van Johan met de hont in Drenthe. Genot. https://www.rtvdrenthe.nl(...)ring-3-Johan-Derksen

[ afbeelding ]
Die hont spoort niet.
Mani89zondag 22 juli 2018 @ 15:41
9fdc225cfb.jpg
Mani89zondag 22 juli 2018 @ 15:43
Met Anderson komt ook nog even voorbij, lekker man.
Slobeendzondag 22 juli 2018 @ 16:03
quote:
0s.gif Op zondag 22 juli 2018 15:43 schreef Mani89 het volgende:
Met Anderson komt ook nog even voorbij, lekker man.
Johan ziet Loes wel zitten.
De_Kraamzondag 22 juli 2018 @ 16:08
quote:
0s.gif Op zondag 22 juli 2018 14:21 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Tyfus wat een lelijk logo.
Zou hij gemaakt zijn door w.genee@casema.nl?
Annelooszondag 22 juli 2018 @ 17:07
quote:
9s.gif Op zondag 22 juli 2018 15:26 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Wat voor porno kijk jij?

(ik vraag dit voor een vriend)
Van die porno met een uberslecht verhaal
onlogischzondag 22 juli 2018 @ 17:07
quote:
1s.gif Op zondag 22 juli 2018 17:07 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Van die porno met een uberslecht verhaal
Waarom?
Annelooszondag 22 juli 2018 @ 17:14
quote:
0s.gif Op zondag 22 juli 2018 17:07 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Waarom?
Omdat er voor mij een verhaal bij moet zitten.. er moet een aanleiding zitten in de porno die ik kijk.. vrouwendingetje
onlogischzondag 22 juli 2018 @ 17:21
quote:
1s.gif Op zondag 22 juli 2018 17:14 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Omdat er voor mij een verhaal bij moet zitten.. er moet een aanleiding zitten in de porno die ik kijk.. vrouwendingetje
Zo'n standaard loodgieter verhaal met van die gemaakte porno :r
Annelooszondag 22 juli 2018 @ 17:23
quote:
10s.gif Op zondag 22 juli 2018 17:21 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Zo'n standaard loodgieter verhaal met van die gemaakte porno :r
Mwa die kijk ik dan weer niet zo vaak. Maarja daar komt het op neer. Al zijn mannen in porno vaak echt niet aantrekkelijk dus daar kijk ik vrij weinig naar :r tenzij een man echt weet wat hij doet bij een vrouw
onlogischzondag 22 juli 2018 @ 17:26
quote:
1s.gif Op zondag 22 juli 2018 17:23 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Mwa die kijk ik dan weer niet zo vaak. Maarja daar komt het op neer. Al zijn mannen in porno vaak echt niet aantrekkelijk dus daar kijk ik vrij weinig naar :r tenzij een man echt weet wat hij doet bij een vrouw
Als een man maar een grote zwans heeft och.
Annelooszondag 22 juli 2018 @ 17:26
quote:
6s.gif Op zondag 22 juli 2018 17:26 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Als een man maar een grote zwans heeft och.
Nee, zelfs dan is het in porno niet altijd interessant
#ANONIEMzondag 22 juli 2018 @ 17:30
quote:
6s.gif Op zondag 22 juli 2018 17:26 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Als een man maar een grote zwans heeft och.
gaylord
onlogischzondag 22 juli 2018 @ 17:31
quote:
1s.gif Op zondag 22 juli 2018 17:30 schreef Doublepain het volgende:

[..]

gaylord
Jij kijkt zeker alleen porno als ze schoudertasjes hebben?
#ANONIEMzondag 22 juli 2018 @ 17:33
quote:
5s.gif Op zondag 22 juli 2018 17:31 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Jij kijkt zeker alleen porno als ze schoudertasjes hebben?
Probeer je maar eruit te lullen

HomooOoo
onlogischzondag 22 juli 2018 @ 17:33
quote:
1s.gif Op zondag 22 juli 2018 17:33 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Probeer je maar eruit te lullen

HomooOoo
:?
Annelooszondag 22 juli 2018 @ 18:46
_O-
Wereldgozermaandag 23 juli 2018 @ 09:14
Anneloos in het topic en het gaat weer over porno :+
Wuwwamaandag 23 juli 2018 @ 11:31
29151166628_5c2e0f8a53_b.jpg
Ja mensen hij is niet dood, Anton Heyboer!
Mani89maandag 23 juli 2018 @ 11:35
Dat zijn allemaal haren van die gestoorde hont.
Wuwwamaandag 23 juli 2018 @ 11:36
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2018 11:35 schreef Mani89 het volgende:
Dat zijn allemaal haren van die gestoorde hont.
Is dat die hont die midden op straat schijt en plastic zakjes opvreet? Die is niet goed. Gaat ook als een debiel tekeer met die tennisbal.
Mani89maandag 23 juli 2018 @ 11:39
Ze hebben wel hetzelfde kapsel.

6b625948a8.jpg
2bb49a3453.jpg
Wuwwamaandag 23 juli 2018 @ 11:41
Wel een leuk Drents mokkeltje die Loes.
WethouderHekkingmaandag 23 juli 2018 @ 17:11
Het is definitief, Jan Boskamp gaat mee naar Veronica .

1627m1y.gif
RensAjaciedmaandag 23 juli 2018 @ 17:17
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2018 17:11 schreef WethouderHekking het volgende:
Het is definitief, Jan Boskamp gaat mee naar Veronica .

[ afbeelding ]
Jaaaaaa
YourCaptormaandag 23 juli 2018 @ 19:55
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2018 17:11 schreef WethouderHekking het volgende:
Het is definitief, Jan Boskamp gaat mee naar Veronica .

[ afbeelding ]
Klasse
Ingolstadtmaandag 23 juli 2018 @ 21:05
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2018 17:11 schreef WethouderHekking het volgende:
Het is definitief, Jan Boskamp gaat mee naar Veronica .

[ afbeelding ]
Bron?
macca728maandag 23 juli 2018 @ 21:13
Boskamp had toch geen RTL contract ? Waarom zou hij dan niet meegaan.
Elanmaandag 23 juli 2018 @ 21:14
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2018 21:13 schreef macca728 het volgende:
Boskamp had toch geen RTL contract ? Waarom zou hij dan niet meegaan.
Natuurlijk had Boskamp wel een RTL contract, dacht je dat hij daar op de bonnefooi kwam opdraven?
Smoofiemaandag 23 juli 2018 @ 21:20
quote:
1s.gif Op maandag 23 juli 2018 21:14 schreef Elan het volgende:

[..]

Natuurlijk had Boskamp wel een RTL contract, dacht je dat hij daar op de bonnefooi kwam opdraven?
Freelance.
Ingolstadtmaandag 23 juli 2018 @ 21:27
quote:
1s.gif Op maandag 23 juli 2018 21:14 schreef Elan het volgende:

[..]

Natuurlijk had Boskamp wel een RTL contract, dacht je dat hij daar op de bonnefooi kwam opdraven?
Dat waren gewoon (vaste) schnabbels. Hij heeft toevallig wel ooit een contract gehad maar dat is ooit verscheurd naar schijnt omdat hij te vaak bij Ziggy zat.
Elanmaandag 23 juli 2018 @ 21:32
quote:
1s.gif Op maandag 23 juli 2018 21:27 schreef Ingolstadt het volgende:

[..]

Dat waren gewoon (vaste) schnabbels. Hij heeft toevallig wel ooit een contract gehad maar dat is ooit verscheurd naar schijnt omdat hij te vaak bij Ziggy zat.
Baas :D
Wellicht wilde hij eerst gewoon even het format aanzien voor hij al dan niet de overstap wilde maken.
macca728maandag 23 juli 2018 @ 22:10
Liever dat Kieft weer aanschuift
WethouderHekkingmaandag 23 juli 2018 @ 22:10
quote:
1s.gif Op maandag 23 juli 2018 21:05 schreef Ingolstadt het volgende:

[..]

Bron?
Heb op facebook gestaan

https://www.facebook.com/veronicainsideofficial/

Ook een goed promootje, niets mis mee.

[ Bericht 3% gewijzigd door WethouderHekking op 23-07-2018 22:28:35 ]
Ingolstadtmaandag 23 juli 2018 @ 22:38
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2018 22:10 schreef WethouderHekking het volgende:

[..]

Heb op facebook gestaan

https://www.facebook.com/veronicainsideofficial/

Ook een goed promootje, niets mis mee.
Ik vond hem erg kut geknipt eerlijk gezegd.
De_Kraamdinsdag 24 juli 2018 @ 02:15

Lachen om home videos _O_
Stofjedinsdag 24 juli 2018 @ 10:40
Godsamme, ook echt 25 minuten :D.
Max23dinsdag 24 juli 2018 @ 11:10
Royston die naar de wc moest en zijn geluid aan had laten staan :D
Haaibaaikedinsdag 24 juli 2018 @ 11:15
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2018 17:11 schreef WethouderHekking het volgende:
Het is definitief, Jan Boskamp gaat mee naar Veronica .

[ afbeelding ]
Bossie😄😀 *O*
KingRolanddinsdag 24 juli 2018 @ 11:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 02:15 schreef De_Kraam het volgende:

Lachen om home videos _O_
Genot. Het enige waar Hans gewoon goed in is.
KingRolanddinsdag 24 juli 2018 @ 11:32
die kans van 0:28 is ook echt gewoon tering slecht afgemaakt
Kaneelstokjedinsdag 24 juli 2018 @ 11:33
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2018 17:11 schreef WethouderHekking het volgende:
Het is definitief, Jan Boskamp gaat mee naar Veronica .

[ afbeelding ]
Topshow
KingRolanddinsdag 24 juli 2018 @ 13:01
WACHT JONGENS

kunnen ze DE RING nog een keer winnen?
macca728dinsdag 24 juli 2018 @ 13:11
quote:
6s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 13:01 schreef KingRoland het volgende:
WACHT JONGENS

kunnen ze DE RING nog een keer winnen?
Denk het wel, nieuw programma ?
KingRolanddinsdag 24 juli 2018 @ 13:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 13:11 schreef macca728 het volgende:

[..]

Denk het wel, nieuw programma ?
We hebben iemand van TV nodig. Daar zijn er users die er verstand van hebben.

Iemand?

Jane?
Wereldgozerdinsdag 24 juli 2018 @ 15:03
quote:
6s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 13:01 schreef KingRoland het volgende:
WACHT JONGENS

kunnen ze DE RING nog een keer winnen?
en de bert van der veer award pakken we ook nog wel
rubbereenddinsdag 24 juli 2018 @ 15:04
quote:
6s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 13:01 schreef KingRoland het volgende:
WACHT JONGENS

kunnen ze DE RING nog een keer winnen?
denk het wel

Paul de Leeuw was ook genomineerd met:

De schreeuw van de leeuw
Laat de Leeuw
Mooi! Weer De Leeuw

wat feitelijk redelijk hetzelfde format was steeds
KingRolanddinsdag 24 juli 2018 @ 15:05
Dan schakelen we de hulp weer in van 4chan

EZ win
#ANONIEMdinsdag 24 juli 2018 @ 15:11
quote:
6s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 15:05 schreef KingRoland het volgende:
Dan schakelen we de hulp weer in van 4chan

EZ win
Lets do this

Ik start mijn twitter campagne dan
timmmmmdinsdag 24 juli 2018 @ 15:27
quote:
6s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 13:01 schreef KingRoland het volgende:
WACHT JONGENS

kunnen ze DE RING nog een keer winnen?
Ja
Noberdinsdag 24 juli 2018 @ 15:30
quote:
0s.gif Op zondag 22 juli 2018 14:16 schreef WethouderHekking het volgende:
De Veronica Inside Facebook pagina is in de lucht.

https://www.facebook.com/veronicainsideofficial/

Met een heel schijtlollig filmpje.
En het nieuwe logo:

[ afbeelding ]
605 likes da's wel voorbarig aangezien er nog geen uitzending geweest is ook niet op uitzendinguitgesteld.nl.
KingRolanddinsdag 24 juli 2018 @ 15:35
Ik hoop op..

Kieft In
Hansie In

wie nog meer
JaneDoedinsdag 24 juli 2018 @ 15:40
quote:
6s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 13:11 schreef KingRoland het volgende:

[..]

We hebben iemand van TV nodig. Daar zijn er users die er verstand van hebben.

Iemand?

Jane?
sup?
Noberdinsdag 24 juli 2018 @ 15:47
quote:
6s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 15:35 schreef KingRoland het volgende:
Ik hoop op..

Kieft In
Hansie In

wie nog meer
Kieft heeft een exclusief Ziggy contract.

Boskamp
Verbeek
Valentijn
De Stille van FeyenoordTV (Weet z'n naam niet) Krabbendam
Hélène(?)
Royston(?)
R. de Boer(?)
Gullit(?)
onlogischdinsdag 24 juli 2018 @ 15:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 15:47 schreef Nober het volgende:

[..]

Kieft heeft een exclusief Ziggy contract.

Boskamp
Verbeek
Valentijn
De Stille van FeyenoordTV (Weet z'n naam niet) Krabbendam
Hélène(?)
Royston(?)
R. de Boer(?)
Gullit(?)
van Roosmalen zal ook wel weer eens aanschuiven?
Noberdinsdag 24 juli 2018 @ 15:54

quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 15:53 schreef onlogisch het volgende:

[..]

van Roosmalen zal ook wel weer eens aanschuiven?
Robin? Da's een kickbokser joh tamzak!
Stofjedinsdag 24 juli 2018 @ 18:48
Wie vonden jullie de allervervelendste gast van VI Oranje Blijft Thuis?
Poll: Wat was e vervelenste gast van VIOBT
Die kapper vde voetballers
Maxim Hartman
Marianne Zwagerman
Ozcan
Tussenstand:
results.cgi?pid=400778&layout=3&sort=prc
Ook een poll maken? Klik hier
Wereldgozerdinsdag 24 juli 2018 @ 18:48
Jean
Stofjedinsdag 24 juli 2018 @ 18:49
Jean. Ja. Godsamme. Daar had ik niet aan gedacht. Die óók ja. (Voor mij die kapper, druiloor).
Wereldgozerwoensdag 25 juli 2018 @ 00:14
Wieke is zwanger boys
Noberwoensdag 25 juli 2018 @ 00:15
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 00:14 schreef Wereldgozer het volgende:
Wieke is zwanger boys
De pleurisslet.
BobWwoensdag 25 juli 2018 @ 00:40
Wieke _O_

KingRolandwoensdag 25 juli 2018 @ 09:18
Dennis van powned mag ook wel een transfer maken naar VI als reporter. De enige persoon die de nieuwe wilfred kan worden.
RamboDirkwoensdag 25 juli 2018 @ 09:30
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 09:18 schreef KingRoland het volgende:
Dennis van powned mag ook wel een transfer maken naar VI als reporter. De enige persoon die de nieuwe wilfred kan worden.
:')
onlogischwoensdag 25 juli 2018 @ 09:31
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 09:18 schreef KingRoland het volgende:
Dennis van powned mag ook wel een transfer maken naar VI als reporter. De enige persoon die de nieuwe wilfred kan worden.
Of ie Wilfred kan vervangen betwijfel ik, maar als reporter zou ie wel tof zijn ja. :)
Ingolstadtwoensdag 25 juli 2018 @ 09:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 15:04 schreef rubbereend het volgende:

[..]

denk het wel

Paul de Leeuw was ook genomineerd met:

De schreeuw van de leeuw
Laat de Leeuw
Mooi! Weer De Leeuw

wat feitelijk redelijk hetzelfde format was steeds
3x genomineerd zijn is iets anders dan hem 3x hebben gewonnen Hans.
KingRolandwoensdag 25 juli 2018 @ 10:19
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 09:44 schreef Ingolstadt het volgende:

[..]

3x genomineerd zijn is iets anders dan hem 3x hebben gewonnen Hans.
dan komen ze in aanmerking om de ring te winnen, dus zijn antwoord kan goed zijn als hij na mooi! weer de leeuw(die de ring heeft gewonnen) die andere 2 programma's heeft gemaakt + genomineerd is

tenzij Paul de Leeuw pas na de 3e nominatie zijn 1e ring heeft gewonnen dan is het antwoord van Rubber gewoon nutteloos
macca728woensdag 25 juli 2018 @ 11:56
Hij won hem in 2008 voor Mooi weer die leeuw. 3de keer dus
Wuwwawoensdag 25 juli 2018 @ 15:53
Hopelijk komt Tom Knipping ook terug aan de bar.
De_Kraamwoensdag 25 juli 2018 @ 19:51
quote:
6s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 15:35 schreef KingRoland het volgende:
Ik hoop op..

Kieft In
Hansie In

wie nog meer
KIEFT. KOMT. NIET.
KingRolandwoensdag 25 juli 2018 @ 19:53
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 19:51 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

KIEFT. KOMT. NIET.
goede meme
Ingolstadtwoensdag 25 juli 2018 @ 19:57
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 19:51 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

KIEFT. KOMT. NIET.
Oh komt Kieft? Lijkt me een welkome toevoeging.
Ingolstadtwoensdag 25 juli 2018 @ 19:58
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 15:53 schreef Wuwwa het volgende:
Hopelijk komt Tom Knipping ook terug aan de bar.
Hehe
funplayerddonderdag 26 juli 2018 @ 00:03
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 15:53 schreef Wuwwa het volgende:
Hopelijk komt Tom Knipping ook terug aan de bar.
denk het niet; John de Mol's commercie kennende komt het Graydon-mannetje weer terug met een prominente plek aan de bar.
Noberdonderdag 26 juli 2018 @ 10:46
Veronica Inside zal van 10 augustus 2018 worden uitgezonden op de zender Veronica, onderdeel van John de Mol's Talpa. Veronica Inside zal op maandag- en vrijdagavond worden uitgezonden en zal 120 minuten lang zijn. Elke woensdagavond zullen de drie heren de wedstrijden van de Champions League voor- en nabeschouwen.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Veronica_Inside

Drie keer per week genieten.
Wereldgozerdonderdag 26 juli 2018 @ 10:52
2 uur lang :') vier reclame blokken zeker
ikweethetooknietdonderdag 26 juli 2018 @ 11:06
quote:
1s.gif Op donderdag 26 juli 2018 10:52 schreef Wereldgozer het volgende:
2 uur lang :') vier reclame blokken zeker
:{w en allemaal in DLM.NL shirtjes _O-
Noberdonderdag 26 juli 2018 @ 11:09
quote:
1s.gif Op donderdag 26 juli 2018 10:52 schreef Wereldgozer het volgende:
2 uur lang :') vier reclame blokken zeker
Met de verkoop van de boxershorts verdien je die tranfersom toch zo terug? Dus gewoon drie reclameblokken.

[ Bericht 13% gewijzigd door Nober op 26-07-2018 16:25:23 ]
Noberdonderdag 26 juli 2018 @ 16:25
Voor de liefhebbers...


37267503_500436123746968_6144350685757440000_n.jpg
37647842_208792586461109_774167558751256576_n.jpg
#ANONIEMdonderdag 26 juli 2018 @ 20:02
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 10:46 schreef Nober het volgende:
Veronica Inside zal van 10 augustus 2018 worden uitgezonden op de zender Veronica, onderdeel van John de Mol's Talpa. Veronica Inside zal op maandag- en vrijdagavond worden uitgezonden en zal 120 minuten lang zijn. Elke woensdagavond zullen de drie heren de wedstrijden van de Champions League voor- en nabeschouwen.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Veronica_Inside

Drie keer per week genieten.
Genot hoor
Ronalddonderdag 26 juli 2018 @ 21:06
Het eerste officiële Veronica filmpje https://mobile.twitter.co(...)E1022100489641578496
#ANONIEMdonderdag 26 juli 2018 @ 21:12
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 21:06 schreef Ronaldsen het volgende:
Het eerste officiële Veronica filmpje https://mobile.twitter.co(...)E1022100489641578496
@VeronicaInside3

Waren een paar slimme gozers :D
Ingolstadtdonderdag 26 juli 2018 @ 21:13
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 21:06 schreef Ronaldsen het volgende:
Het eerste officiële Veronica filmpje https://mobile.twitter.co(...)E1022100489641578496
Hans, dit heeft in alle kranten gestaan.
JR-Style-93donderdag 26 juli 2018 @ 23:15
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 16:25 schreef Nober het volgende:
Voor de liefhebbers...


[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zijn er ook foto's dat ze op die hoorn is gaan zitten?
#ANONIEMdonderdag 26 juli 2018 @ 23:40
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 21:06 schreef Ronaldsen het volgende:
Het eerste officiële Veronica filmpje https://mobile.twitter.co(...)E1022100489641578496
Dit soort onzin kunnen ze beter achterwege laten.
RipCityvrijdag 27 juli 2018 @ 08:22
Dat Veronica heeft wel een super goedkoop feel over zich. Zelfs die Voice over klinkt als jaren 80.
rubbereendvrijdag 27 juli 2018 @ 13:39
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 21:06 schreef Ronaldsen het volgende:
Het eerste officiële Veronica filmpje https://mobile.twitter.co(...)E1022100489641578496
zelfde toch als het faceboekfilmpje wat hier eerder gelinkt is?
Ronaldvrijdag 27 juli 2018 @ 15:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 13:39 schreef rubbereend het volgende:

[..]

zelfde toch als het faceboekfilmpje wat hier eerder gelinkt is?
Dat zou kunnen, had hem nog niet gezien
Heeinzvrijdag 27 juli 2018 @ 19:27
Twee uur, tering. Eigenlijk iets te lang als je het mij vraagt
YourCaptorvrijdag 27 juli 2018 @ 20:00
Ja, 1,5 uur gewoon prima
kurk_droogvrijdag 27 juli 2018 @ 21:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 19:27 schreef Heeinz het volgende:
Twee uur, tering. Eigenlijk iets te lang als je het mij vraagt
ze moeten wat op die kak zender
onlogischzaterdag 28 juli 2018 @ 09:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 13:39 schreef rubbereend het volgende:

[..]

zelfde toch als het faceboekfilmpje wat hier eerder gelinkt is?
Het is wel tenenkrommend slecht.
T3hTommayzaterdag 28 juli 2018 @ 22:44
Welke fatsoenlijke bron zegt eigenlijk dat het twee uur duurt? Iedereen kan Wiekepediejaa aanpassen.
#ANONIEMzaterdag 28 juli 2018 @ 23:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2018 19:27 schreef Heeinz het volgende:
Twee uur, tering. Eigenlijk iets te lang als je het mij vraagt
Twee uur is genot, dan kan ik heel de week elke avond netjes 30-40 min kijken tot ik in slaap val. _O_
johannes_vermeerzondag 29 juli 2018 @ 10:21
Ik hoop dat John de Mol ook de rechten kan kopen op autoachtervolgingen die eindigen in boetes die in guldens worden uitgeschreven.
johannes_vermeerzondag 29 juli 2018 @ 10:21
Of vechtende dwergen.
WethouderHekkingzondag 29 juli 2018 @ 10:31
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 10:21 schreef johannes_vermeer het volgende:
Ik hoop dat John de Mol ook de rechten kan kopen op autoachtervolgingen die eindigen in boetes die in guldens worden uitgeschreven.
Wat moet RTL7 dan nog?
Met alleen Rocky films en pijltjes gooien krijgen ze de zendtijd niet vol.
Nog maar eens een James Bond maand dan.
Ingolstadtzondag 29 juli 2018 @ 11:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juli 2018 22:44 schreef T3hTommay het volgende:
Welke fatsoenlijke bron zegt eigenlijk dat het twee uur duurt? Iedereen kan Wiekepediejaa aanpassen.
Diezelfde Wikipedia zegt nu ineens dat het 90 minuten is :')
Bonobo11zondag 29 juli 2018 @ 11:36
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 10:31 schreef WethouderHekking het volgende:

[..]

Wat moet RTL7 dan nog?
Met alleen Rocky films en pijltjes gooien krijgen ze de zendtijd niet vol.
Nog maar eens een James Bond maand dan.
Meer voor mannen, ik zeg bier en tieten films
tompsv18zondag 29 juli 2018 @ 12:15
quote:
Voetbal Inside-trio mag Champions League niet samen analyseren

Johan Derksen gaat samen met oud-voetballer Kenneth Pérez wedstrijden van de Champions League analyseren op Veronica. Hélène Hendriks praat het programma met de twee op dinsdagen aan elkaar, maakte Derksen vannacht bekend in het radioprogramma Onze Man in Deventer van Özcan Akyol. Derksen zal dus niet bij zijn vaste kompanen Wilfred Genee en René van der Gijp aanschuiven.

Hendriks wisselt het presenteren van de Champions League af met Wilfred Genee, die op de woensdagen wordt vergezeld door René van der Gijp en een nog te onthullen analist. Pérez was de afgelopen jaren te zien bij FOX Sports, maar het is niet duidelijk of dat zo blijft.

Het voormalige Voetbal Inside-trio, dat onlangs overstapte naar John de Mols Talpa TV om daar Veronica Inside te gaan maken, mag de Champions League volgens Derksen niet met zijn drieën analyseren. Het 'nieuwe VI' wordt volgens de voetbalkenner namelijk gesponsord door Bavaria, terwijl de Champions League is verbonden aan Heineken. ,,Dan mogen we het niet in dezelfde samenstelling doen'', aldus Derksen.

De journalist heeft zelf gevraagd om Pérez als collega, omdat hij zijn favoriete analist is. ,,Heel veel mensen vinden hem niet aardig, want hij is zo zelfverzekerd en hij heeft een mening'', zei Derksen. ,,Maar ik houd van mensen met een mening. En ik ben het altijd met hem eens.''

Akyol vroeg zich af of Derksen moeite heeft met het soms gebrekkige Nederlands van de in Denemarken geboren Pérez. ,,Ik vind dat hij voor een Deen uitstekend Nederlands spreekt'', reageerde Derksen. ,,De man heeft toch een geweldige woordenschat in het Nederlands?''

Talpa was vanochtend niet bereikbaar voor commentaar.
https://www.ad.nl/show/de(...)p-veronica~acdaa570/
JR-Style-93zondag 29 juli 2018 @ 12:17
quote:
Oh dat is best interessant, ben ook wel tevreden met Perez.

René zal wel samen met Boskamp worden dan, of wellicht toch Kieft #dromenmag
#ANONIEMzondag 29 juli 2018 @ 12:22
Johan en Kenneth _O_
JR-Style-93zondag 29 juli 2018 @ 12:59
Dit jaar komt er wel ook het aanvangstijdstip van 18:55 bij in de CL, dus hoe gaan ze dat doen met uitzendingen eigenlijk? Ze zullen vast niet twee wedstrijden achter elkaar doen.
supernigerzondag 29 juli 2018 @ 13:14
NOOIT MEER HEINEKEN.
JR-Style-93zondag 29 juli 2018 @ 13:20
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2018 13:14 schreef superniger het volgende:
NOOIT MEER HEINEKEN.
Walgelijk bier.
Annelooszondag 29 juli 2018 @ 13:22
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2018 13:14 schreef superniger het volgende:
NOOIT MEER HEINEKEN.
Ik had van de week een date met een gozer die heineken drinkt. Best een afknapper _O-
JR-Style-93zondag 29 juli 2018 @ 13:24
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2018 13:22 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Ik had van de week een date met een gozer die heineken drinkt. Best een afknapper _O-
Heb je hem daarna geghost?
Taradozondag 29 juli 2018 @ 13:25
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 13:20 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Walgelijk bier.
Nee Bavaria is lekker :+
JR-Style-93zondag 29 juli 2018 @ 13:26
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 13:25 schreef Tarado het volgende:

[..]

Nee Bavaria is lekker :+
Drink ik eigenlijk nooit.

Hertog Jan genot
Taradozondag 29 juli 2018 @ 13:27
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 13:26 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Drink ik eigenlijk nooit.

Hertog Jan genot
Bavaria is het grootste bocht maar na 3 pilsjes merkt niemand dat meer
Annelooszondag 29 juli 2018 @ 13:29
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 13:26 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Drink ik eigenlijk nooit.

Hertog Jan genot
_O_ _O_
Annelooszondag 29 juli 2018 @ 13:29
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 13:24 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Heb je hem daarna geghost?
Had ik moeten doen, maar voor de rest is hij wel aardig
JR-Style-93zondag 29 juli 2018 @ 13:30
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2018 13:29 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Had ik moeten doen, maar voor de rest is hij wel aardig
Dan moet je hem maar goed opvoeden.
Annelooszondag 29 juli 2018 @ 13:30
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 13:30 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Dan moet je hem maar goed opvoeden.
Meh, ik denk niet dat het zin heeft. Heb liever een vent die smaak heeft
JR-Style-93zondag 29 juli 2018 @ 13:31
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2018 13:30 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Meh, ik denk niet dat het zin heeft. Heb liever een vent die smaak heeft
Soms moet je dat aanleren hè ;)
Annelooszondag 29 juli 2018 @ 13:32
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 13:31 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Soms moet je dat aanleren hè ;)
Ja, maar dat doe ik alleen als ik iemand echt leuk vind. Heb mijn ex ook wat dingen moeten leren, maar daar is hij mij achteraf ook wel dankbaar voor geweest _O- _O-
JR-Style-93zondag 29 juli 2018 @ 13:33
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2018 13:32 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Ja, maar dat doe ik alleen als ik iemand echt leuk vind. Dit was één van de tinderdates deze week!
Als vrouw heb je het maar makkelijk op dat Tinder, alle keuze.
Annelooszondag 29 juli 2018 @ 13:35
quote:
9s.gif Op zondag 29 juli 2018 13:33 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Als vrouw heb je het maar makkelijk op dat Tinder, alle keuze.
Ja, soms moet ik zelfs nee zeggen. Zoals nu.. lig ik na een goede wandeling lekker in bed aangezien ik een korte nacht heb gehad.. misschien vanavond :Y

Jij niet dan? Je hebt nog wel zo’n goede smaak :{
JR-Style-93zondag 29 juli 2018 @ 13:39
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2018 13:35 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Ja, soms moet ik zelfs nee zeggen. Zoals nu.. lig ik na een goede wandeling lekker in bed aangezien ik een korte nacht heb gehad.. misschien vanavond :Y

Jij niet dan? Je hebt nog wel zo’n goede smaak :{
DM :P laten we het hier maar over VI hebben
Mastermindedzondag 29 juli 2018 @ 13:44
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 12:17 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Oh dat is best interessant, ben ook wel tevreden met Perez.

René zal wel samen met Boskamp worden dan, of wellicht toch Kieft #dromenmag
Ziggo heeft ook rechten gekocht voor het open kanaal, dus dat denk ik niet.
JR-Style-93zondag 29 juli 2018 @ 13:45
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 13:44 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ziggo heeft ook rechten gekocht voor het open kanaal, dus dat denk ik niet.
:o

Maar ligt er dan aan of een Nederlandse club zich plaatst en die dan om 18:55 moet spelen?
Mastermindedzondag 29 juli 2018 @ 13:47
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 13:45 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

:o

Maar ligt er dan aan of een Nederlandse club zich plaatst en die dan om 18:55 moet spelen?
Nee. Om 18:55 worden er twee wedstrijden gespeeld, waar ze er een van kiezen. Om 21:00 is er een schakelkanaal met alle zes wedstrijden.
JR-Style-93zondag 29 juli 2018 @ 13:49
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 13:47 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Nee. Om 18:55 worden er twee wedstrijden gespeeld, waar ze er een van kiezen. Om 21:00 is er een schakelkanaal met alle zes wedstrijden.
Ja maar meer of Veronica dan die 18:55 wedstrijd doet als daar dus Ajax of PSV in actief is.
Mastermindedzondag 29 juli 2018 @ 13:51
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 13:49 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ja maar meer of Veronica dan die 18:55 wedstrijd doet als daar dus Ajax of PSV in actief is.
Oh, geen idee. Ik denk dat ze dan de andere wedstrijd uitzenden, maar dat is puur gevoel. FOX Sports heeft wel zo'n pakket met de Europa League in ieder geval. Hoef je niet per se naar Leo Driessen te luisteren als je een EL-pot wil zien.
johannes_vermeerzondag 29 juli 2018 @ 13:58
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2018 13:22 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Ik had van de week een date met een gozer die heineken drinkt. Best een afknapper _O-
Mensen die geen IPA of Imperial Stout drinken neem ik niet serieus.
Kaneelstokjezondag 29 juli 2018 @ 14:01
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2018 13:58 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Mensen die geen IPA of Imperial Stout drinken neem ik niet serieus.
En Chocolate Stout?
Annelooszondag 29 juli 2018 @ 14:02
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2018 13:58 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Mensen die geen IPA of Imperial Stout drinken neem ik niet serieus.
Dit is waarom jij gewoon de baas bent.
Annelooszondag 29 juli 2018 @ 14:02
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 14:01 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

En Chocolate Stout?
Dat is toch zo vies. Toen een keer gedronken in een brouwerij.. :r

Maar er kunnen verschillen in zitten? Welke is goed?
johannes_vermeerzondag 29 juli 2018 @ 14:12
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 14:01 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

En Chocolate Stout?
Wat bedoel je precies? Er zijn stouts die naar chocolade smaken maar het is niet een biersoort.
johannes_vermeerzondag 29 juli 2018 @ 14:14
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2018 14:02 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Dat is toch zo vies. Toen een keer gedronken in een brouwerij.. :r

Maar er kunnen verschillen in zitten? Welke is goed?
Een goede stout (dus dan circa 10%) heeft vaak een beetje een koffie en/of chocolade smaak, dat is heerlijk _O_ Of barrel aged :9~

Maar ik geloof dat het weer offtopic gaat.
Slobeendzondag 29 juli 2018 @ 14:17
Een stout kun je mij niet voor wakker maken.
JR-Style-93zondag 29 juli 2018 @ 14:17
Stout is echt mokersmerig
Wereldgozerzondag 29 juli 2018 @ 14:18
Hebben jullie ook allemaal een baard en een knotje? :') Smerige hipsters.
Annelooszondag 29 juli 2018 @ 14:18
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2018 14:14 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Een goede stout (dus dan circa 10%) heeft vaak een beetje een koffie en/of chocolade smaak, dat is heerlijk _O_ Of barrel aged :9~

Maar ik geloof dat het weer offtopic gaat.
Ik houd van een Guinness :@ maarja moet wel als je een huis hebt in Ierland
Annelooszondag 29 juli 2018 @ 14:19
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2018 14:18 schreef Wereldgozer het volgende:
Hebben jullie ook allemaal een baard en een knotje? :') Smerige hipsters.
Jij wel toch? :@
Annelooszondag 29 juli 2018 @ 14:19
Mag je geen pornhub linkjes? plaatsen op fok?
Wereldgozerzondag 29 juli 2018 @ 14:19
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2018 14:19 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Jij wel toch? :@
ben gwn altyd fresh bb
Annelooszondag 29 juli 2018 @ 14:20
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2018 14:19 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

ben gwn altyd fresh bb
Weet ik, sexy
Wereldgozerzondag 29 juli 2018 @ 14:25
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 14:19 schreef Anneloos het volgende:
Mag je geen pornhub linkjes? plaatsen op fok?
in kpd
Annelooszondag 29 juli 2018 @ 14:35
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2018 14:25 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

in kpd
Daar word ik niet toegelaten
Wereldgozerzondag 29 juli 2018 @ 14:48
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2018 14:35 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Daar word ik niet toegelaten
Als er iemand daar thuis hoort ben jij het wel
johannes_vermeerzondag 29 juli 2018 @ 14:59
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2018 14:17 schreef Slobeend het volgende:
Een stout kun je mij niet voor wakker maken.
Liever een zure. Genot.
Griftezondag 29 juli 2018 @ 15:07
Johan, Kenneth & Hélène _O_
JR-Style-93zondag 29 juli 2018 @ 15:12
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 15:07 schreef Grifte het volgende:
Johan, Kenneth & Hélène _O_
Johan zal het dus moeten hebben van flirterige opmerkingen richting Hélène, want als het over voetbal gaat lult Kenneth hem wel makkelijk onder tafel.
johannes_vermeerzondag 29 juli 2018 @ 15:32
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2018 14:18 schreef Wereldgozer het volgende:
Hebben jullie ook allemaal een baard en een knotje? :') Smerige hipsters.
Mad? Jelly? Het zit diep.

Tijd voor de grote Wereldgozer heropvoedingsmeet.
johannes_vermeerzondag 29 juli 2018 @ 15:32
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 15:07 schreef Grifte het volgende:
Johan, Kenneth & Hélène _O_
Gouden trio.
johannes_vermeerzondag 29 juli 2018 @ 15:33
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2018 14:18 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Ik houd van een Guinness :@ maarja moet wel als je een huis hebt in Ierland
Verkapte "ik heb een huis in Ierland" post.

Paupers die geen huis in Ierland hebben :')
Noberzondag 29 juli 2018 @ 15:40

Niet bij Van the Man in de straat wonen. :')
Wereldgozerzondag 29 juli 2018 @ 15:42
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2018 15:33 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Verkapte "ik heb een huis in Ierland" post.

Paupers die geen huis in Ierland hebben :')
Op een internetforum aanspraak maken op de eigendommen van je ouders :')
johannes_vermeerzondag 29 juli 2018 @ 15:47
Anneloos hooligans on tour in Ierland
johannes_vermeerzondag 29 juli 2018 @ 15:47
Ben benieuwd wat Ikweethetookniet hier tegenover kan stellen.
wimderonzondag 29 juli 2018 @ 17:09
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 10:21 schreef johannes_vermeer het volgende:
Of vechtende dwergen.
Rembotje.
De_Kraamzondag 29 juli 2018 @ 17:38
De "nog te onthullen analist" zal wel weer een derderangs BN'er worden.
Evertjanzondag 29 juli 2018 @ 17:43
Dus de sponsor bepaalt de inhoud van de shows
wimderonzondag 29 juli 2018 @ 17:45
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 17:38 schreef De_Kraam het volgende:
De "nog te onthullen analist" zal wel weer een derderangs BN'er worden.
John Williams?
#ANONIEMzondag 29 juli 2018 @ 18:05
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 17:43 schreef Evertjan het volgende:
Dus de sponsor bepaalt de inhoud van de shows
En het zijn ook nog 2 matige biermerken, toch ongelofelook allemaal
Heufdzondag 29 juli 2018 @ 18:10
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 15:12 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Johan zal het dus moeten hebben van flirterige opmerkingen richting Hélène, want als het over voetbal gaat lult Kenneth hem wel makkelijk onder tafel.
Ja, ik vind het ook opmerkelijk dat Veronica Johan ziet als een serieuze analist bij de CL.
JR-Style-93zondag 29 juli 2018 @ 18:14
quote:
1s.gif Op zondag 29 juli 2018 18:10 schreef Heufd het volgende:

[..]

Ja, ik vind het ook opmerkelijk dat Veronica Johan ziet als een serieuze analist bij de CL.
En dan ook nog uit het groepje met Wilfred en René halen zodat hij zijn standaard act niet kan opvoeren en alleen maar open deuren gaat intrappen.

Sowieso moet je iemand die liever wielrennen kijkt dan voetballen ook nooit meer een mening over voetbal laten geven.
Evertjanzondag 29 juli 2018 @ 18:25
Johan Derksen kan niet eens de top 4 van Italie van vorige jaar opnoemen
johannes_vermeerzondag 29 juli 2018 @ 18:26
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 17:38 schreef De_Kraam het volgende:
De "nog te onthullen analist" zal wel weer een derderangs BN'er worden.
Sander Lantinga is algeheel expert.
johannes_vermeerzondag 29 juli 2018 @ 18:27
quote:
2s.gif Op zondag 29 juli 2018 18:25 schreef Evertjan het volgende:
Johan Derksen kan niet eens de top 4 van Italie van vorige jaar opnoemen
Daar spelen alle ploegen catenaccio en wordt elke wedstrijd 0-0.
Evertjanzondag 29 juli 2018 @ 18:28
Genee maakt het geen reet uit wie aan tafel zit die gaat nog aan tafel zitten bij Geer en Goor
Noberzondag 29 juli 2018 @ 18:37
quote:
2s.gif Op zondag 29 juli 2018 18:28 schreef Evertjan het volgende:
Genee maakt het geen reet uit wie aan tafel zit die gaat nog aan tafel zitten bij Geer en Goor
Genee gaat zelfs naar de opening van de enveloppe als Van der Meijde niet kan.
Ingolstadtzondag 29 juli 2018 @ 22:22
Griftezondag 29 juli 2018 @ 23:15
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 17:38 schreef De_Kraam het volgende:
De "nog te onthullen analist" zal wel weer een derderangs BN'er worden.
Jan van Halst heeft wel wat tijd nu.
KingRolandmaandag 30 juli 2018 @ 01:02
kenneth perezgod
PowerLoungenmaandag 30 juli 2018 @ 01:08
John de Mol sloopt alles wat die tegenkomt
Wuwwamaandag 30 juli 2018 @ 12:01
Gijpie zal wel Boudewijn Zenden, Arnold Bruggink of Johnny Heitinga naast zich krijgen.
TjjWestermaandag 30 juli 2018 @ 12:33
Heleen ,derksen, kraay
Genee, gijp, boskamp

Gaat het worden, eventueel de laatste twee gemixt.
Wereldgozermaandag 30 juli 2018 @ 13:01
quote:
9s.gif Op maandag 30 juli 2018 01:08 schreef PowerLoungen het volgende:
John de Mol sloopt alles wat die tegenkomt
The Voice of Harry
PowerLoungenmaandag 30 juli 2018 @ 15:29
quote:
9s.gif Op maandag 30 juli 2018 13:01 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

The Voice of Harry
Ik hou van Maijer
Wereldgozermaandag 30 juli 2018 @ 16:50
quote:
9s.gif Op maandag 30 juli 2018 15:29 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Ik hou van Maijer
Onze Sjon hed niks.
PowerLoungenmaandag 30 juli 2018 @ 16:58
quote:
9s.gif Op maandag 30 juli 2018 16:50 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Onze Sjon hed niks.
JA EN ALS GIJP KOUD NAARVALT BENDE GIJ SCHULDIG EN ZO IST
gniffiemaandag 30 juli 2018 @ 17:10
quote:
0s.gif Op zondag 29 juli 2018 17:38 schreef De_Kraam het volgende:
De "nog te onthullen analist" zal wel weer een derderangs BN'er worden.
pieter zwart zou genot zijn
#ANONIEMmaandag 30 juli 2018 @ 18:57
Op avonden als deze verlang ik toch zo naar een VI’tje.
Cocomaandag 30 juli 2018 @ 18:58
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2018 18:57 schreef kapiteintje het volgende:
Op avonden als deze verlang ik toch zo naar een VI’tje.
Eens beste kapi, eens.
T3hTommaymaandag 30 juli 2018 @ 19:04
Hierna nog twee VI-avonden zonder VI, dan is het weer als vanouds.
JR-Style-93maandag 30 juli 2018 @ 19:09
quote:
11s.gif Op maandag 30 juli 2018 17:10 schreef gniffie het volgende:

[..]

pieter zwart zou genot zijn
Pieter Zwart naast Gijp (lol)
De_Kraammaandag 30 juli 2018 @ 19:20
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2018 19:09 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Pieter Zwart naast Gijp (lol)
Samen naar de palendansvereniging.
JR-Style-93maandag 30 juli 2018 @ 19:21
quote:
1s.gif Op maandag 30 juli 2018 19:20 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

Samen naar de palendansvereniging.
Expected paal in je broek voor je.
Nobermaandag 30 juli 2018 @ 19:24
En Hansie op 't veld? Mag ook Willibrord zijn.
JR-Style-93maandag 30 juli 2018 @ 19:24
Zullen ze die CL presenteren vanuit de gewone studio of gaan ze weer in dat gekke Heinekendecor zitten?
#ANONIEMmaandag 30 juli 2018 @ 19:41
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2018 19:24 schreef JR-Style-93 het volgende:
Zullen ze die CL presenteren vanuit de gewone studio of gaan ze weer in dat gekke Heinekendecor zitten?
Als voetbal cabaret wordt haakt Johan af.

Ik verwacht dus een of ander wanstaltig decor. :)

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 30-07-2018 19:42:24 ]
Wereldgozermaandag 30 juli 2018 @ 21:32
quote:
9s.gif Op maandag 30 juli 2018 16:58 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

JA EN ALS GIJP KOUD NAARVALT BENDE GIJ SCHULDIG EN ZO IST
ik geef sjenee de bons en dan flikker ik um deruit
PowerLoungenmaandag 30 juli 2018 @ 22:00
quote:
9s.gif Op maandag 30 juli 2018 21:32 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

ik geef sjenee de bons en dan flikker ik um deruit
Ga moar bie Cambuur in de kost , blijf zo niet zitten
#ANONIEMdinsdag 31 juli 2018 @ 00:02
Flopshow hoor.
#ANONIEMdinsdag 31 juli 2018 @ 00:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 00:02 schreef Bolasie het volgende:
Flopshow hoor.
Is dit een poging tot grappig zijn?
PSVCLdinsdag 31 juli 2018 @ 00:04
Ziggo > kermisveronica

RensAjacieddinsdag 31 juli 2018 @ 00:05
Ziggy promoten is mensonterend. Eerst Kieft terug dan gaan wij praten
#ANONIEMdinsdag 31 juli 2018 @ 00:08
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 00:03 schreef kapiteintje het volgende:

[..]

Is dit een poging tot grappig zijn?
Nee, die doordeweekse CL indeling vind ik maar niks.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 31-07-2018 00:08:29 ]
#ANONIEMdinsdag 31 juli 2018 @ 00:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 00:05 schreef RensAjacied het volgende:
Ziggy promoten is mensonterend. Eerst Kieft terug dan gaan wij praten
Wel leuke vid hoor
Wuwwadinsdag 31 juli 2018 @ 14:52
Wat een mensonterende cover van de Veronica gids met onze drie helden.
9jxHTC4.png
#ANONIEMdinsdag 31 juli 2018 @ 16:33
quote:
Ja want dit is echt Ziggoproductie
Evertjandinsdag 31 juli 2018 @ 20:50
https://www.nporadio1.nl/(...)en/597017-2018-07-29
Evertjandinsdag 31 juli 2018 @ 20:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 14:52 schreef Wuwwa het volgende:
Wat een mensonterende cover van de Veronica gids met onze drie helden.
[ afbeelding ]
alles voor de losse verkoop
Wereldgozerdinsdag 31 juli 2018 @ 21:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 14:52 schreef Wuwwa het volgende:
Wat een mensonterende cover van de Veronica gids met onze drie helden.
[ afbeelding ]
Dit is mensonterend
wimderonwoensdag 1 augustus 2018 @ 00:07
3E1xQXV.jpg
QW9UVfp.jpg
qyq4etY.jpg
gNiq0gF.jpg
Vh8BmAN.jpg
#ANONIEMwoensdag 1 augustus 2018 @ 00:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 14:52 schreef Wuwwa het volgende:
Wat een mensonterende cover van de Veronica gids met onze drie helden.
[ afbeelding ]
Dat schijtlollige schijnt er tegenwoordig bij te horen he.
#ANONIEMwoensdag 1 augustus 2018 @ 00:19
quote:
Bedankt maatje! _O_
JR-Style-93woensdag 1 augustus 2018 @ 00:39
quote:
Johan vindt voetbal echt verschrikkelijk hè _O-
Skedwoensdag 1 augustus 2018 @ 01:59
Veronica trekt alles uit de kast om de voetbalzender van Nederland te worden: :')

quote:
Het voetvolleytoernooi van Veronica, dat in de jaren negentig jaarlijks werd uitgezonden, keert terug op televisie.
In de vijfdelige serie met de naam Life After Football - Ibiza Footvolley 2018 is te zien hoe onder anderen Patrick Kluivert, Frank de Boer, John Heitinga, Glenn Helder en Denny Landzaat de strijd met elkaar aangaan op Ibiza.

Het programma, dat vanaf 10 augustus wekelijks wordt uitgezonden, wordt gepresenteerd door Najib Amhali en Regi Blinker. Tussen de wedstrijden door gaat Amhali met de deelnemers naar bijzondere plekken op het eiland, waar hij met ze praat over hun loopbaan en hun kwaliteiten als voetvolleyspeler.
Ingolstadtwoensdag 1 augustus 2018 @ 07:26
quote:
Aah Wimpie klasse maat.
JR-Style-93woensdag 1 augustus 2018 @ 09:27
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 01:59 schreef Sked het volgende:
Veronica trekt alles uit de kast om de voetbalzender van Nederland te worden: :')

[..]

Is Najib Amhali nu ook al presentator? Jeetje.
johannes_vermeerwoensdag 1 augustus 2018 @ 09:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 14:52 schreef Wuwwa het volgende:
Wat een mensonterende cover van de Veronica gids met onze drie helden.
[ afbeelding ]
Mutanten Inside
#ANONIEMwoensdag 1 augustus 2018 @ 09:51
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 01:59 schreef Sked het volgende:
Veronica trekt alles uit de kast om de voetbalzender van Nederland te worden: :')

[..]

Is toch prima?

Die begrafenisondernemers van de publieke even de nek omdraaien.

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 01-08-2018 09:52:15 ]
Ronald-Koemanwoensdag 1 augustus 2018 @ 10:26
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 01:59 schreef Sked het volgende:
Veronica trekt alles uit de kast om de voetbalzender van Nederland te worden: :')

[..]

Dit was vroeger wel een bazenprogramma met Harry Vermeegen. Ben benieuwd of Dirk Kuijt ook weer meedoet, die is er erg goed in.
Wereldgozerwoensdag 1 augustus 2018 @ 10:29
Ik ga wel dit soort avondjes missen hoor jongens


Nu moeten we naar voetbal kijken wat wel ergens over gaat ;(
Stofjewoensdag 1 augustus 2018 @ 11:11
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 01:59 schreef Sked het volgende:
Veronica trekt alles uit de kast om de voetbalzender van Nederland te worden: :')

[..]

Ik vond dat vroeger echt supertof om naar te kijken
#ANONIEMwoensdag 1 augustus 2018 @ 12:13
Boys, nog maar een paar dagen. _O_
onlogischwoensdag 1 augustus 2018 @ 12:14
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 12:13 schreef kapiteintje het volgende:
Boys, nog maar een paar dagen. _O_
Ik kijk de eerste vanaf mijn vakantieadres.

Man man man, wat ben ik een diehard.
Taradowoensdag 1 augustus 2018 @ 12:20
quote:
7s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 11:11 schreef Stofje het volgende:

[..]

Ik vond dat vroeger echt supertof om naar te kijken
De Mini-Voetbalshow dan ook maar weer uit het stof halen
Wuwwawoensdag 1 augustus 2018 @ 12:31
quote:
14s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 10:26 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Dit was vroeger wel een bazenprogramma met Harry Vermeegen. Ben benieuwd of Dirk Kuijt ook weer meedoet, die is er erg goed in.
Duo Kuijt-Zwaanswijk Goden
Ronald-Koemanwoensdag 1 augustus 2018 @ 13:41
quote:
1s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 12:31 schreef Wuwwa het volgende:

[..]

Duo Kuijt-Zwaanswijk Goden
Kuijt-Zwaanswijk vs R. en F. de Boer genot
macca728woensdag 1 augustus 2018 @ 13:43
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 10:29 schreef Wereldgozer het volgende:
Ik ga wel dit soort avondjes missen hoor jongens


Nu moeten we naar voetbal kijken wat wel ergens over gaat ;(
Barcelona-Celtic of zo ??? Haha
Wereldgozerwoensdag 1 augustus 2018 @ 13:48
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 13:43 schreef macca728 het volgende:

[..]

Barcelona-Celtic of zo ??? Haha
Andries Knevel die dacht dat ie Rangers had gezien maar het was Randers hahahahaha
wimderonwoensdag 1 augustus 2018 @ 16:28
Beachvoetvolleygenot

4OFEl1N.jpg
cZ1zmhE.png
#ANONIEMwoensdag 1 augustus 2018 @ 16:44
Op welke nummer zit Veronica eigenlijk?