abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_180401210
registreer om deze reclame te verbergen
Etappe 5: Lorient - Quimper, 204,5 km

Ook tijdens dag vier van de Tour werden we niet verwend. Dat viel ook niet te verwachten, met zo'n parcours kan het ook niet anders dan bijzonder matig worden. Alleen met een beetje wind had het leuk kunnen worden, maar op de belangrijke stroken stond de wind tegen of was er überhaupt geen wind, waardoor er niets gebeurde. Dan weet je dat het een vreselijke etappe gaat worden, tenzij er wordt gevallen. En gevallen werd er. Waarschijnlijk hadden er weer een paar aan de tramodol gezeten, want op een kilometer of 50 van de streep reden er een aantal vol de sloot in. Geen paniek in het peloton, er werd rustig op de gevallen jongens gewacht. Daardoor groeide de voorsprong van de koplopers wel weer en dat zorgde uiteindelijk toch nog voor een beetje spanning, omdat de jongens vooraan zich goed hadden weten te sparen, waardoor ze aan het eind van de rit nog een beetje konden versnellen. Aangezien er in het peloton niet echt hard werd gewerkt liep de voorsprong niet snel terug en zag het er even goed uit. Maar als puntje bij paaltje komt gaan andere ploegen toch samen met Quick Step rijden en komt alles nog goed voor de sprinters, al sneuvelde de kopgroep met onder meer de bijzonder arrogante Guillaume van Keirsbulck pas in de laatste kilometer. Een paar kilometer daarvoor was er dan nog een valpartij, waar Axel Domont en Tiesj Benoot de grootste slachtoffers van waren. Bardet is daardoor een ploeggenot kwijt en Benoot verloor dan weer wat bloed. In de massasprint leek Greipel even zichzelf hervonden te hebben. Zijn jaar is nog niet echt goed, maar nu leek hij als de brandweer te gaan. Gaviria werd weer eens perfect afgezet door Richeze, maar Greipel snelde hem voorbij. Dat was alleen toch niets te vroeg en Gaviria wist hem nog te remonteren. Ook Sagan kwam nog in de buurt, maar de Colombiaan liet zien ongenaakbaar te zijn. Zijn tweede overwinning in vier dagen, het wordt de Kittel van dit jaar. Kittel zelf bakte er overigens weer niet veel van en ook Groenewegen liet het weer afweten. Zijn ploeg leverde slecht werk, onder meer door betrokken te zijn bij iedere valpartij van de dag en op een kilometer van de streep zat hij al alleen. Hij moest zichzelf dus vooraan handhaven in de laatste meters en dat kan hij niet. Dus werd het weer niets. Het verschil met Quick Step is gigantisch. Jan Boven krijgt nu een aantal dagen de tijd om een nieuw droomplan te bedenken, want we gaan twee dagen de heuvels in. Geen ritten voor de echte sprinters, al kunnen enkele sterk klimmende sprinters tijdens deze vijfde rit nog wel overleven.

2dqrhmr.jpg
4decf

De eerste rit die daadwerkelijk lijkt op een rit gaat van start in Lorient. Dit is een havenstad met 50.000 inwoners in het zuiden van Bretagne, in het departement Morbihan. Lorient is altijd een van de belangrijkste havensteden van Frankrijk geweest en dat is tegenwoordig nog steeds zo. Blijkbaar hebben ze hier de grootste vloot aan vissersboten. 130 boten, goed voor 3000 banen. Ze kunnen hier dus aardig vissen, maar dat is niet het enige waar men zich in Lorient in heeft gespecialiseerd. De marine zit hier ook, daarom werd er tijdens de Tweede Wereldoorlog hard gevochten in deze stad. Dat had tot gevolg dat een groot deel van Lorient veranderde in een puinhoop, maar ze hebben het grotendeels weer netjes opgebouwd. Tegenwoordig komen we in de haven van Lorient de Franse equivalent van de Navy SEALs tegen en dan hebben ze hier ook nog eens een oude basis voor duikboten liggen. Verder zou je Lorient kunnen kennen van het voetbal. Heel groot is de stad niet, maar ze hebben het toch voor elkaar gekregen om een aantal jaar achter elkaar in de Ligue 1 te spelen. Tegenwoordig Ligue 2, maar ook dat is geen schande. Zoals zoveel steden in deze regio is ook Lorient een sportieve stad. Het is daarom geen toeval dat de Tour hier al meer dan tien keer is geweest. De laatste aankomst dateert evenwel van 2006, toen Sylvain Calzati een vlucht succesvol wist af te ronden. Laatste vertrek vanuit Lorient dateert van 2011. Die rit zou aankomen boven op Mur de Bretagne. Die aankomst krijgen we dit jaar ook, maar dat zal pas tijdens de volgende rit zijn. Andere oud-winnaars in Lorient zijn onder meer Santiago Botero en Jens Heppner. De rit start in het niet zo pittoreske centrum van de stad, redelijk ver van de haven.

Lorient.jpg

Tijdens de neutralisatie rijden de renners een rondje door Lorient, pas buiten de stad begint de wedstrijd echt. Nadat de koers door Ploemeur rijdt gaat het in één rechte lijn verder richting de kust. Na drie kilometer fietsen zien de renners de zee in het kustplaatsje Le Fort Bloqué en vervolgens fietsen ze vier kilometer langs het strand richting Guidel Plages. Hierna verlaten ze weer even de kust en wordt er over wat smallere wegen gereden tussen de Franse akkers door. Na 12 kilometer rijden de renners over de rivier Laïta en hier verlaten ze het departement Morbihan, om vervolgens de Finistère binnen te rijden. In de Finestère gaat het meteen een paar meter omhoog, maar verder is dit gedeelte van de etappe zo goed als vlak. Over grotendeels rechte en brede wegen rijden de renners door wat dorpjes, zoals Clohars-Carnoët en Riec-sur-Bélon. We bevinden ons nog steeds op het platteland en komen dus vooral veel boerderijen en akkers tegen, al is de kust ook nooit ver weg. Na 33 kilometer rijden de renners dan weer door het enorm pittoreske en vooral heel erg toeristische Pont-Aven. Het ligt niet direct aan de kust, maar wel aan een inham en daardoor hebben ze er een klein haventje. Na Pont-Aven gaat het een aantal kilometer zo goed als rechtdoor, tot we de kust echt weer bereiken in Concarneau, na 49 kilometer. Deze weg loopt een beetje op en af, maar het echte klimwerk laat nog even op zich wachten. Tussen deze twee plaatsen rijden de coureurs ook nog even door Trégunc, waarna ze op de weg richting Concarneau nog een aantal rotondes tegenkomen. In Concarneau zelf kiezen we voor de toeristische route en fietsen we over de boulevard langs de zee. Nu is het ook wel makkelijk om hier een toeristische route te nemen, want het is een best mooi plaatsje. Concarneau is overigens de geboorteplaats van de Giroud van 1998, Stéphane Guivarc'h.

299712c67f3c4d9daea5efa4d38403a2c30ae799a5987954e5dfd0b076392cba.jpg

Voorbij Concarneau blijft het nog een tijdje vlak. Na een paar kilometer verlaten we de kuststreek weer en gaan we de binnenlanden van Bretagne opzoeken. We wegen hier zijn niet altijd even breed, zeker niet als de organisatie moeite doet om de smalst mogelijke wegen op te zoeken. Het kan hier dus al wat nerveuzer worden, aangezien we heel wat kilometers af gaan werken over ietwat bochtigere en smallere wegen door een groen landschap. Na 64 kilometer rijden de renners door Saint-Yvi en hierna wordt de weg nog eens wat smaller, bovendien gaat het anderhalve kilometer omhoog aan een procent of vijf. Vast een voorproefje op de rest van de rit. Richting het volgende dorp, Elliant, gaat het even kort naar beneden over een bochtige weg, maar een paar kilometer buiten Elliant worden de wegen weer wat rechter. Een kilometer of drie over hele smalle en bochtige wegen, om vervolgens vier kilometer rechtdoor te fietsen richting het dorpje Tourch. In Tourch slaan de renners linksaf en daarna wordt de weg weer echt breed en gaat het lang rechtdoor tot Coray, waar we na 81 kilometer passeren. Richting en voorbij Coray loopt de weg af en toe een beetje vals plat omhoog, maar ook dat mag nog steeds geen naam hebben. Na Coray loopt de brede weg meer dan 10 kilometer zo goed als rechtdoor richting Roudouallec, waar de tussensprint van de dag komt na 92,5 kilometer. In dit kleine dorpje van 700 inwoners rijden we weer even een paar meter door Morbihan, maar in het dorp zelf slaan de renners linksaf en komen ze al snel weer in de Finistère terecht. Het écht heuvelachtige deel van de rit staat dan bijna op het punt van beginnen.

MG_2733C1-1024x682.jpg?resize=1024%2C682&ssl=1

Buiten Roudouallec rijden we richting een heuvelruggetje waar we in korte tijd drie keer achter elkaar over gaan fietsen. Het gaat dus een paar keer redelijk stevig op en af en dat begint voorzichtig na de tussensprint. Een klimmetje van iets meer dan een kilometer aan 6% gemiddeld, om de benen vast even te testen. Op de top van dit klimmetje bevinden de renners zich op een plateau waar ze het drie kilometer vlak is, voor er een korte afdaling richting Saint-Goazec volgt. De weg is niet al te breed en er liggen wat bochten in het parcours, dus het is zaak om hier goed bij de les te zijn. Eenmaal beneden in Saint-Goazec begint bijna de eerste klim van de dag waar een puntje voor de bergtrui te verdienen valt. Vlak voor Saint-Goazec gaat het ook nog even kort omhoog, maar het echte werk begint een halve kilometer buiten het dorpje. De renners beklimmen dan de Côte de Kaliforn, een klimmetje van 1,7 kilometer aan 7% gemiddeld. Redelijk pittig klimmetje dus, dwars door een bos. Na de top gaat het kort naar beneden over een smalle weg door het boerengehucht Californ. Al snel vlakt het weer af en volgt er buiten Californ nog een uitloper van meer dan een halve kilometer omhoog. Daarna volgt er een wat langere afdaling over een smalle en bochtige weg. Het is dan even vlak, een klein knikje omhoog, weer een knikje naar beneden en dan begint de Côte de Trimen, een klimmetje van de vierde categorie met een lengte van 1,6 kilometer en een gemiddeld stijgingspercentage van 5,6%. Net wat minder lastig dan het vorige klimmetje. De top volgt na 113 kilometer, op 90 kilometer van de streep. Het zal nu drie kilometer vlak zijn, waarna het drie kilometer naar beneden gaat over een brede weg zonder lastige bochten, op weg naar Châteauneuf-du-Faou. Na 121 kilometer koers rijden de renners door dit oude dorpje, gelegen aan de Aulne.

fae54f671bf51150006dc93e565e.jpg

Richting Châteauneuf liep de weg al een beetje op en af, en in het dorp zelf gaat het ook best nog wel een beetje omhoog. Zo'n etappe is het vandaag, er is weinig vlak werk bij. Ondanks dat gegeven bevinden we ons nu wel in een moment van relatieve rust. Buiten Châteauneuf volgen we de oevers van de Aulne en gaat hier vooral licht dalend naar beneden. De omgeving is groen en de wegen zijn breed, even tijd voor een adempauze. Die adempauze duurt niet heel lang, want iets meer dan vijf kilometer na Châteauneuf verlaten we deze brede weg weer, slaan we rechtsaf en gaan we één kilometer bergop rijden, aan een procentje of vijf gemiddeld. Smal weggetje, het lijkt stiekem wel een beetje op de Amstel Gold Race. Bij de organisatie willen ze het eerder vergelijken met de Belgische klassiekers, maar ik denk dat ze dan in de veronderstelling leven dat Limburg geannexeerd is door de Belgen. Het is echt de AGR, met de smalle weggetjes door een groene omgeving met ook de nodige akkers, het vele draaien en keren en ook met name de lengte van de klimmetjes. Veel lang spul zit er niet tussen. Na het klimmetje van één kilometer is het een kilometer of twee vlak, voor het volgende klimmetje van 1,2 kilometer volgt. Dit is een pittig ding aan een procentje of zeven gemiddeld. Vervolgens rijden we door het dorpje Lennon, waarna het weer even wat rustiger wordt. Drie kilometer in licht dalende lijn, waarna het twee kilometer een beetje vals plat omhoog gaat richting het dorpje Gouézec, waar ze beschikken over een aantal hunebedden, gruwelijk. In Gouézec zelf, na 138 kilometer, is er geen vals plat meer. Het gaat meteen 1,9 kilometer omhoog aan 6,6% gemiddeld. Deze weg brengt ons naar de top van de Côte de la Roche du Feu, een klimmetje van de derde categorie, om een of andere reden. Na deze klim gaat het een aantal kilometer naar beneden zonder al te veel lastige punten, waarna men door Les Trois Fontaines rijdt, waar een fraaie kerk staat. Het gaat nu weer twee kilometer voorzichtig naar boven, waarna er een afdaling van een kilometer of zeven volgt, richting Châteaulin. Een afdaling over een brede weg zonder echt lastige bochten.

Bretagne_Finistere_Chateaulin_tango7174.jpg

Na 155 kilometer zijn we dan weer terug aan de oevers van de Aulne, in het niet onaardige Châteaulin. Nog een kilometer of 50 tot de finish en in die kilometers gaat er genoeg gebeuren. Châteaulin is overigens de stad waar een Franse semi-klassieker wordt georganiseerd, Boucles de l'Aulne. Deze wedstrijd was vooral vroeger heel populair en is nog wel eens gewonnen door Eddy Merckx, Joop Zoetemelk, Bernard Hinault en Roger De Vlaeminck. Alleen maar toppers dus. Heden ten dage wordt de wedstrijd nog steeds georganiseerd en gaat de winst ook naar echte toppers. Kevin Le Cunff bijvoorbeeld, een van de grootste lolbroeken van het jaar tot nu toe. Een paar maanden geleden had nog niemand van 'm gehoord, maar in mei reed de 30-jarige Le Cunff die pas voor het tweede jaar actief is bij een continentale ploeg toch maar mooi jongens als Vichot en Guillaume Martin op een hoop. Talentje voor de toekomst, in de gaten houden. Boucles de l'Aulne is geen vlakke wedstrijd en dat gaan de renners nu ook merken. Buiten Châteaulin beginnen we meteen aan de scherprechter van die koers, Côte de Menez Quelerc'h. Een typisch Bretonse naam, vraag me niet waar het op slaat. Vraag me wel hoe lastig deze klim is. Drie kilometer lang, 6,2% gemiddeld. De eerste klim van deze Tour die echt ergens op lijkt. Zo serieus dat ze er zelfs speciaal een kaartje voor in elkaar hebben gedraaid bij de organisatie. Daarom kan ik jullie vertellen dat de klim makkelijk begint met een kilometer aan 3%, maar dat er daarna een kilometer aan 7% volgt. Die kilometer wordt dan weer overtroffen door een halve kilometer aan bijna 11%, waarna het richting de top afzwakt richting 6%. Serieus klimmetje dus. Geen al te brede weg trouwens, en dan is het asfalt er ook nog eens slecht aan toe. Le Cunff ging zo hard dat er nu gaten in de weg zitten. Op 45 kilometer van de finish komen we boven op deze klim.

380e3
kevin-le-cunff-photo-nicolas-creach_3964852.jpg

Na deze klim met de onmogelijke naam volgen we nog even wat langer het parcours van Boucles de l'Aulne. Over smalle plattelandswegen, tussen de koeien en de strobalen door, slingeren we ons door de Bretonse heuvels. Het gaat iets meer dan twee kilometer licht naar beneden, waarna het weer een kilometer omhoog gaat aan ongeveer zes procent. Na dit klimmetje is het even twee kilometer vlak, waarna er over een brede weg licht wordt gedaald richting Cast. In Cast bevinden we ons ineens op het terrein van een andere Franse wedstrijd, de Tour du Finistère. Deze wedstrijd bestaat wat minder lang dan Boucles de l'Aulne en heeft daarom een wat minder imponerende erelijst, maar het is wel een lastige koers. En dat gaan de renners in de komende kilometers wel merken. Van Cast fietst het peloton over voor sommige coureurs bekende wegen richting Kergoat en in dit stuk van zes kilometer, dat grotendeels rechtdoor gaat, zitten twee korte klimmetjes. Het eerste klimmetje is heel kort en stelt niet voor, maar richting Kergoat gaat het wat serieuzer omhoog. Iets meer dan een kilometer aan 4%, nog steeds niet heel erg lastig maar we hebben ondertussen al de nodige klimmetjes gehad, dus alles begint te tellen. In Kergoat is er een bocht naar rechts en daarna fietst men over wat smallere wegen weer verder. Het is bochtig, maar wel zo goed als vlak. Dat blijft ook zo tot de renners na 179 kilometer door het dorpje Locronan rijden. Hier ligt de voet van een van de klimmetjes uit de Tour du Finistère, Côte de la Montagne de Locronan. Deze klim met de pakkende naam is 2,2 kilometer lang en 5,9% gemiddeld. Listig klimmetje, met enkele zwaardere stroken tussendoor. Smalle weg ook weer, en weer een klimmetje van de derde categorie. Na 181 kilometer, op 23,5 kilometer van de streep, komen de renners boven. Locronan is overigens best een mooi dorpje. Kan je prima even een middagje op een terrasje hangen als je toch in de buurt bent.

Locronan-01.jpg

We blijven de route van de Tour du Finistère volgen en zodoende volgt er na de klim een korte afdaling van drie kilometer over een smalle weg, zonder veel lastige bochten. Alleen aan het eind van deze afdaling ligt er een rotonde in het parcours, waar wel even goed gestuurd worden. Daarna gaat het een aantal kilometer rechtdoor over een brede en vlakke weg richting Plogonnec en voorbij dit dorpje. Op nog een rotonde na komen de renners even een aantal kilometer niks tegen. Na drie kilometer vlakke wegen rijden de renners door het dorp Le Croëzou en hier slaan ze bij een rotonde rechtsaf, daarna meteen linksaf en dan loopt het weer eens een kilometer omhoog, ditmaal aan een procent of drie gemiddeld. Na dit klimmetje gaat het vier kilometer naar beneden over een iets bredere weg, richting de bonussprint van de dag. Afdaling stelt geen reet voor, het wordt interessanter als het peloton aan het eind van deze afdaling linksaf slaat, richting een bijzonder smalle weg. Deze weg loopt meteen omhoog. Er gaat geklommen worden richting La Lorette. 700 meter aan 9%, jawel. Smal weggetje, door een bos en even verderop een bocht naar links waarna de weg wat breder wordt en er wat huizen langs de kant van de weg verschijnen. Tot nu toe hebben we weinig aan deze bonussprintjes gehad, maar aangezien de top van dit klimmetje en dus de meet van de sprint op 12 kilometer van de streep ligt kan er nu voor de verandering wel een keer iets gebeuren. Op de top van dit klimmetje komen we trouwens ook nog een spuuglelijk kapelletje tegen, lekker man.

a4b33
lorette-01.jpg

Nouja, nog 12 kilometer te gaan dus. En ook in die slotkilometers volgen we het parcours van de Tour du Finistère, want ctrl+c ctrl+v is wel zo handig als je een luie parcoursbouwer bent. Niet dat we moeten klagen, want als ie het zelf had mogen bedenken was het waarschijnlijk helemaal vlak geweest. Het is al een hele verrassing dat ze die smalle wegen hier op durven te zoeken. Na de bonussprint rijden we nog twee kilometer verder over deze smalle wegen, terwijl het een beetje op en af gaat. Daarna komen we uit op de doorgaande weg richting Quimper, waar we ons eerder al op bevonden, alleen namen we dus even de toeristische route. Deze doorgaande weg volgen we drie kilometer, tot op zes kilometer van de streep. In deze drie kilometer gaat het vooral naar beneden, maar omdat de weg behoorlijk breed is mag dat verder geen problemen opleveren. Op zes kilometer van de streep volgt er dan een scherpe bocht naar rechts. Richting deze bocht loopt de weg één kilometer omhoog aan zes procent. Na de bocht is het een aantal kilometer licht glooiend, maar in vergelijking met alles wat we eerder hebben gehad behoorlijk vlak. Op vier kilometer van de streep volgt er een korte afdaling, met een paar snelle bochten. Tot drie kilometer van de streep gaat het behoorlijk stevig naar beneden, daarna daalt het licht verder tot op twee kilometer van de streep. Vlak daarvoor ligt er nog een rotonde in het parcours, waar de renners naar rechts gaan. Ze rijden onder een viaduct door, waar het even aantal meter vlak is. Na dit viaduct ligt er een nieuwe rotonde op de renners te wachten en hier gaan ze meteen links, waarna de weg een aantal meter vals plat omhoog loopt. Hierna vlakt het weer even af, tot de renners op iets meer van de streep een rotonde tegenkomen. Hier moeten ze een lastige bocht naar rechts maken, waarna er een korte duik naar beneden volgt. Ze rijden onder de boog van de laatste kilometer door en dan begint de slotklim. De Côte de Stang Bihan, één kilometer aan 4,8% gemiddeld. Een klim die niet bijzonder lastig is, maar wel nog behoorlijk bochtig. Een scherpe bocht naar links, een lopende bocht naar rechts en dan op 300 meter van de streep nog een scherpe naar links. Dan ligt de finish op een brede weg tussen het lokale conferentiecentrum en de sportvelden in. Het blijft stijgen tot aan de finish, al zwakt het wel een beetje af. Het lastigste stuk van deze slotkilometer zit aan het begin, zeker ook omdat de weg daar nog wat smaller is.

stage-5-finish-2.jpg?03
30498
27749876068_7db8580765_b.jpg

De finish ligt op de plaats waar Jonathan Hivert namens Direct Energie in april de Tour du Finistère wist te winnen. Hivert was aan het begin van dit seizoen ontzettend aan het schroeien, maar zoals altijd duurt dat bij hem maar even. Hij is nu weer voor de rest van het seizoen MIA en daarom is hij er in de Tour ook niet bij. Romain Bardet werd tweede, hij kent deze aankomst dus. Ook Tejay van Garderen kent deze aankomst, want hij faalde hier weer eens ouderwets. Ging meteen aan het begin van de slotkilometer aan en wilde de hele kilometer op kop rijden, maar dat bleek wat overmoedig. Eeuwige profiteur Hivert zat te lachen in het wiel en gooide er een oppermachtig sprintje uit in de laatste meters. De Tour du Finistère eindigt vaak in een sprintje van een gereduceerde groep. Het is hier wel lastig, maar niet lastig genoeg om echt grote verschillen te maken. In het verleden wonnen mannen als Gerrans, Vachon, Simon, de betreurde Demoitie en Baptiste Planckaert hier. In 2017 ging de overwinning dan weer naar Julien Loubet, die toen aan het schroeien was namens het Franse leger. Dit jaar had hij moeten schroeien voor mijn Baskische vriendin van Euskadi-Murias, maar die klootzak is er gewoon mee gestopt omdat hij geen zin meer had om te fietsen. Pannenkoek. Enfin, de beelden van de Tour du Finistère van dit jaar, voor degene die zich nog een beter beeld wil vormen. Al is de finale in die koers toch nog net een tikje anders wegens het rijden van nog wat lokale rondjes na de eerste passage aan de meet.

1-le-tour-de-france-2018-empruntera-les-routes-du-tour-du_3652290.jpg

Ik zou het bijna vergeten, maar de finish ligt in Quimper. Dit is een stad met 63.000 inwoners in, je zou het niet verwachten, de Finistère. Een stad die niet onbekend is met de Tour. Twee keer eerder kwam er een rit aan. Voor het eerst in 1991, toen ging de overwinning naar de Australiaan Phil Anderson. In 2004 keerde men pas terug, voor een rit van Lamballe (hehe) naar Quimper. Thor Hushovd, de geblokte Noor, ging met de overwinning aan de haal. Of je een emmer leeggooit. Daarna hebben we hier geen aankomst of vertrek meer gehad, het werd dus wel weer eens tijd. Een andere link die Quimper met wielrennen heeft is het feit dat de semi-bekende Laurent Pichon hier is geboren. Hij is momenteel namens de lokale ploeg Fortuneo-Samsic actief in de Tour. Wordt dus een leuke dag voor hem, die kan je wel noteren voor de vlucht van de dag. Tevens is René Leannec in Quimper geboren, de uitvinder van de stethoscoop. Quimper zelf schijnt de meest Bretonse van alle steden te zijn. Een grote manifestatie van Bretonse folklore is het Festival de Cornouaille (Fest-Noz), om en bij de vierde zondag van juli, weet wikipedia mij te melden. De Bretonse naam van de stad, Kemper, betekent samenvloeiing, pik je toch even mee. Het is een behoorlijk oude stad, wat tot gevolg heeft dat er nog wat mooie gebouwen in de stad te vinden zijn. Een paar oude kerken en kathedralen, wat oude stadsmuren en oude vakwerkhuisjes. Niks mis mee eigenlijk.

cathedrale_st_corentin_quimper_66_B_Galeron.jpg

In Quimper wordt het 27 graden. Nog steeds smerig warm, maar net een tikje minder dan de vorige dag. Geen kans op neerslag en waarschijnlijk niet zo gek veel wind. Al zou de wind hier sowieso weinig verschil maken. In Lorient wordt het 26 graden en daar waait het al helemaal niet. Deze rit begint officieus om 12:20. Daarna rijden de renners 20 minuten door Lorient, voor de rit om 12:40 echt begint. Eurosport 2 is meteen van de partij, speciaal voor de mensen met een te duur televisieabonnement en natuurlijk de goden die beschikken over de PLAYER. Voor wie dit alles niet heeft is het wachten tot 14:10, want dan beginnen de NOS en Sporza met de uitzending. Het eerste deel van de rit is het minst boeiend, dus je mist waarschijnlijk niets.

9499573527_969bfc4b1b_b.jpg

De eerste rit die lastig te voorspellen is. De drie vlakke ritten en de ploegentijdrit waren vrij makkelijk te voorspellen en kenden ook een redelijk typisch verloop. Dit is de eerste rit waar er wat meer mogelijkheden zijn. In principe kan een goed klimmende sprinter hier wel mee, dat heeft de Tour du Finistère wel laten zien. In 2004 werd het in Quimper ook gewoon een massasprint, met onder meer McEwen en Zabel, naast Hushovd natuurlijk. Die rit was wel minder lastig, dus in dit geval hoeven we waarschijnlijk geen rekening te houden met een sprint van 100 man. De groep zal kleiner zijn. Er bestaat ook een kleine kans dat de vlucht van de dag het gaat redden, maar aangezien we nog in de eerste week van de Tour zitten verwacht ik toch wat we een soort van uitgedunde sprint krijgen. Er zijn een aantal sprinters aanwezig die het niet helemaal van de vlakke sprints moeten hebben en juist baat hebben bij deze wat lastigere ritten. De sprinters die ook vooraan rijden tijdens de klassiekers. Die jongens gaan we noteren voor deze rit. Met mannen als Gaviria en Groenewegen hoeven we waarschijnlijk minder rekening te houden, om nog maar te zwijgen over figuren als Kittel en Cavendish. Voor de categorie Alaphilippe en Valverde is dit dan juist weer iets te makkelijk misschien, zij kunnen hun pijlen beter richting op Mur de Bretagne.
1. Sagan. De te kloppen man op deze aankomst. Heeft z'n eerste rit al binnen en dat was eigenlijk een etappe die hem minder lag dan deze rit. Dit ligt hem perfect. Als hij in de vlakke sprints kan winnen en het Gaviria moeilijk kan maken, dan is hij op zo'n aankomst moeilijk te kloppen. Het zal zaak zijn voor de rest om een poging te doen hem eerder te lossen, maar dat is geen sinecure. Als hij niet lost, wint hij. Alsjeblieft, een open deur.
2. Matthews. Die is hier eigenlijk om Dumoulin te helpen, maar zo'n rit als deze kan hij niet laten schieten. Ook behoorlijk ideaal voor hem. Dit soort koersen met een aantal van die korte klimmetjes kan hij prima aan. Zo'n aankomst is natuurlijk ook geen enkel probleem. Wel al een keer op z'n muil gegaan, maar daar lijkt hij niet heel veel last van te hebben. Gaat meedoen voor de overwinning.
3. Colbrelli. Sonny was een beetje zoek tijdens de vorige rit, maar dat kan met de valpartij aan het eind van de rit te maken hebben gehad. Maakt niet uit, nieuwe dag nieuwe kans. En dit is een kans. Als liefhebber van wedstrijden als de Brabantse Pijl en de Amstel Gold Race zal dit hem ook moeten aanspreken.
4. Van Avermaet. Zal zijn gele trui willen verdedigen en dat kan op deze aankomst prima. Al heb ik eigenlijk geen idee of zijn benen echt goed zijn, die gele trui lijkt meer gebaseerd te zijn op toeval en het negeren van wat teamorders. Op basis van zijn jaar tot nu toe denk ik niet dat hij het Sagan erg moeilijk kan maken.
5. Pasqualon. Ik kan natuurlijk wel voor de veilige keuze gaan en gewoon Alaphilippe noemen, maar ik heb zin om gek te doen. Pasqualon is een jongen van Wanty die pas op latere leeftijd heeft ontdekt dat hij kan fietsen. Dit jaar is hij bijna niet te stoppen, zo won hij twee ritten in de Ronde van Luxemburg en het eindklassement. En die ritten in Luxemburg zijn wel vergelijkbaar met dit werk. Paar heuveltjes onderweg en dan een hellende aankomst. Dan moet dit ook wel lukken. Werd dit jaar ook al zesde in Boucles de l'Aulne en kent dus een deel van de omgeving. Voorts krijgt hij het voor elkaar om zesde te worden in een vlakke sprint, terwijl dat minder zijn ding is. De benen zijn goed. En Hilario zag dat het goed was.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:31:18 #2
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180401273
Ik vind het een fijne etappe vooralsnog.
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180401282
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:28 schreef Slobeend het volgende:
Krachtgod
Met z'n immens mooie stijl _O_
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_180401286
registreer om deze reclame te verbergen
Ik denk dat er behoorlijk wat renners zijn die deze etappe onderschat hebben.
pi_180401293
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:31 schreef TheArt het volgende:
Ik denk dat er behoorlijk wat renners zijn die deze etappe onderschat hebben.
o.a. Benoot & Matthews
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:32:10 #6
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_180401294
Kalme Jan is niet zo kalm
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:32:22 #7
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180401303
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:31 schreef Lucyintheafternoon het volgende:

[..]

Met z'n immens mooie stijl _O_
Hij is helemaal in orde volgens mij. :D
pi_180401336
Valpartijen galore vanaf nu gok ik. Het peloton is nog te groot voor die smalle wegen.
pi_180401347
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:27 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Slobeend wil niet over zijn Dembele-lobby praten die gisteren gigantisch tekort schoot.
Ik had het nog voorgekauwd voorafgaand aan het toernooi.

quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:29 schreef Koffieplanter het volgende:
Het is gisteren wel duidelijk geworden dat België dringend behoefte had aan Nianggolan.
Wat had die hier kunnen doen met z'n rennen en vliegen spel terwijl er geen enkele ruimte was en z'n matige speldiscipline terwijl de Fransen zelfs de allerkleinste foutjes al dreigden af te straffen?

quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:40 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Die Dembele was ooit een leuke voetballer bij Willem II, maar tegenwoordig maakt hij met zijn logge lijf alleen maar 500 overtredingen per wedstrijd. Weg met zo'n gozer.
1,6 overtreding per wedstrijd, maar dit geheel terzijde.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:34:32 #10
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180401352
Ik vind Lilian niet zo'n slimme jongen
pi_180401375
Movistar_Team twitterde op woensdag 11-07-2018 om 11:17:47 "Lo importante hasta ahora es que las caídas no nos están ocasionando lesiones. Vienen dos días duros, más aún que los anteriores; a ver cómo nos desenvolvemos. Soy realista: mi papel aquí es hacer ganadores a Nairo o a Mikel" - @alejanvalverde #TDF2018 https://t.co/0AfE30JBJh reageer retweet
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:35:43 #12
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180401378
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:34 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ik vind Lilian niet zo'n slimme jongen
Die wordt straks lachend uit het wiel gereden door Skujins.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:35:51 #13
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180401381
lol Vanendert eraf, lekker sparen
pi_180401384
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:34 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ik vind Lilian niet zo'n slimme jongen
f3x3iwKG_400x400.jpg
pi_180401386
Jose is mad.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:36:44 #16
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180401403
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:35 schreef wimderon het volgende:
Movistar_Team twitterde op woensdag 11-07-2018 om 11:17:47 "Lo importante hasta ahora es que las caídas no nos están ocasionando lesiones. Vienen dos días duros, más aún que los anteriores; a ver cómo nos desenvolvemos. Soy realista: mi papel aquí es hacer ganadores a Nairo o a Mikel" - @alejanvalverde #TDF2018 https://t.co/0AfE30JBJh reageer retweet
Haha.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:36:56 #17
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180401408
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:33 schreef TheArt het volgende:
Valpartijen galore vanaf nu gok ik. Het peloton is nog te groot voor die smalle wegen.
Is dit een Roemeense co-productie?
pi_180401412
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:35 schreef wimderon het volgende:
Movistar_Team twitterde op woensdag 11-07-2018 om 11:17:47 "Lo importante hasta ahora es que las caídas no nos están ocasionando lesiones. Vienen dos días duros, más aún que los anteriores; a ver cómo nos desenvolvemos. Soy realista: mi papel aquí es hacer ganadores a Nairo o a Mikel" - @alejanvalverde #TDF2018 https://t.co/0AfE30JBJh reageer retweet
Mani zit nu te schuimen.
pi_180401421
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:36 schreef showtimer het volgende:

[..]

Is dit een Roemeense co-productie?
Hier spreekt Mihai.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:37:47 #20
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180401431
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:37 schreef TheArt het volgende:

[..]

Hier spreekt Mihai.
Held :)
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:39:04 #21
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180401471
'Jammer dat ik viel in etappe 2'

Bedankt Daryl
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:39:43 #22
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180401483
'Jan Slagter hier' - Maarten Ducrot.
pi_180401502
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:39 schreef LekkerWeertje het volgende:
'Jan Slagter hier' - Maarten Ducrot.
f3x3iwKG_400x400.jpg

Potdomme, gewoon 2x in 5 minuten dat deze foto rullevant is
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:40:26 #24
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180401503
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:39 schreef LekkerWeertje het volgende:
'Jan Slagter hier' - Maarten Ducrot.
Doet hij nog netjes op z'n leeftijd.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:41:03 #25
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180401513
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:40 schreef Doevelaer het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Potdomme, gewoon 2x in 5 minuten dat deze foto rullevant is
_O-
pi_180401532
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:40 schreef Doevelaer het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Potdomme, gewoon 2x in 5 minuten dat deze foto rullevant is
Of Maarten is gewoon een Fokker.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:45:44 #27
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180401617
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:37 schreef Sked het volgende:

[..]

Mani zit nu te schuimen.
Ik? Koffieplanter eerder.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180401628
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:45 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik? Koffieplanter eerder.
Ik doelde niet op de inhoud van de tweet ;(
pi_180401726
TelegraphSport twitterde op woensdag 11-07-2018 om 12:57:43 A good omen for #ENG? Croatian rider Robert Kiserlovski has crashed and been forced to abandon in stage five of the #TourdeFrance2018https://t.co/h7wccwi0qJ https://t.co/VHyQy8xxk5 reageer retweet
:')
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:50:55 #30
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180401753
Welke geelgekleurde trui is nu op kop van peleton aan het rijen?
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180401762
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:49 schreef wimderon het volgende:
TelegraphSport twitterde op woensdag 11-07-2018 om 12:57:43 A good omen for #ENG? Croatian rider Robert Kiserlovski has crashed and been forced to abandon in stage five of the #TourdeFrance2018https://t.co/h7wccwi0qJ https://t.co/VHyQy8xxk5 reageer retweet
:')
Ik ga van 100 naar 110% anti-Engeland nu.
Demain, on roule
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:51:28 #32
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_180401766
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:49 schreef wimderon het volgende:
TelegraphSport twitterde op woensdag 11-07-2018 om 12:57:43 A good omen for #ENG? Croatian rider Robert Kiserlovski has crashed and been forced to abandon in stage five of the #TourdeFrance2018https://t.co/h7wccwi0qJ https://t.co/VHyQy8xxk5 reageer retweet
:')
:') x1000
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:52:33 #33
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180401796
Ik ga mijn voorkeur niet baseren op één of andere flutkrant.
pi_180401812
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:52 schreef maxi-mus het volgende:
Ik ga mijn voorkeur niet baseren op één of andere flutkrant.
Inderdaad, mijn sympathie ging sowieso toch al naar Kroatië.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:53:53 #35
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180401827
Ik sta volledig achter die Mannschaft.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:53:54 #36
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180401829
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:53 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Inderdaad, mijn sympathie ging sowieso toch al naar Kroatië.
Dat kan. Het maakt mij niet zoveel uit.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:54:42 #37
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180401847
Lekker krappe steegjes _O_
pi_180401851
Balkanboys met hun nationalistische geneuzel, die Engelse dwazen of de vreselijke Franse brievreters, mij kan het allemaal aan de reet roesten.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:55:19 #39
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180401862
SJUUT
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180401879
ik ben er!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:56:44 #41
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180401888
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:56 schreef franklop het volgende:
ik ben er!
Die vriend van je ook?
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180401890
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:56 schreef franklop het volgende:
ik ben er!
Is je vriend al thuis?
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:56:47 #43
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180401891
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:54 schreef Frozen-assassin het volgende:
Lekker krappe steegjes _O_
ben ik ook gek op haha

niet krappe steegjes maar iets anders snap je? ;) ;)
pi_180401899
WAAR IS TOM
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:57:14 #45
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180401904
Peloton :')
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:57:48 #46
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180401920
Skuijns.gif
pi_180401922
Waar is Mollema?
pi_180401926
Lilian met een ploffend motortje.
pi_180401970
SkujinsGod
UnconsciousKnobbyElephantseal-size_restricted.gif
pi_180401972
Démare is al gelost (lol)
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:00:23 #51
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180401985
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:59 schreef wimderon het volgende:
Démare is al gelost (lol)
Arthur Vichot Groupama - FDJ 1.714.750
pi_180402000
quote:
Fernando Gaviria is voorlopig de maat van alle dingen in de sprints in de Tour. Iljo Keisse ziet hoe zijn poulain helemaal ontbolstert in Frankrijk, maar ziet ook de gevaren die om de hoek loeren.

Iljo Keisse had gehoopt Fernando Gaviria bij te staan in de eerste Tour van de Colombiaan, maar een longvliesontsteking besliste daar anders over. "Het gaat intussen veel beter. Ik train weer, maar het zal nog een tijdje duren voor ik weer in conditie zal zijn."

Keisse heeft zich sinds de komst van Gaviria naar Quick-Step ontfermd over de jonge sprinter. "Ondanks het leeftijdsverschil komen we goed overeen. Hij kreeg net als ik zijn opleiding op de piste. Het klikt op en naast de fiets."

"Fernando is heel zelfbewust en enorm getalenteerd. Hij legt de lat enorm hoog. Je moet hem zo veel en zo vaak mogelijk laten doen, maar af en toe moet je hem met de voetjes op de grons zetten. Een jonge gast, die veel wint en een mooi contract heeft. Het is niet simpel om rustig te blijven dan."

"Er zijn niet superveel mensen waar hij vertrouwen in heeft. Hij heeft een goeie en een slechte schuif. Daat zit niets tussenin. Hij moet nog leren dat iedereen het maximale voor hem doet."

Gaviria is een beetje een jongere versie van Peter Sagan, aan wie hij zich ook spiegelt. "Ze wonen dicht bij elkaar in Monaco, hebben dezelfde manager, trainen en reizen samen,... Het is logisch dat hij naar hem opkijkt, wie niet? Maar hij moet daar toch mee opletten, want niet alles wat Sagan doet, is supergoed."

Sagan is dan wel het voorbeeld van Gaviria, de 2 liggen in deze Tour al in de clinch met elkaar om de groene trui. "Als hij niet meer in valpartijen terechtkomt zoals in de 2e rit zal hij tot het einde meedoen om het groen", zegt Keisse. "Hij heeft 2 keer kunnen meesprinten en won 2 keer: 100%."

"Fernando heeft bovendien de beste ploeg voor dit werk achter zich. Er zullen weinig ritten zijn die op het lijf van Sagan geschreven zijn die Fernando niet zal overleven. Hij zal zeker nog ritten winnen in deze Tour."
Keisse, mooie jongen.
pi_180402001
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:56 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Die vriend van je ook?
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:56 schreef Sked het volgende:

[..]

Is je vriend al thuis?
Nee helaas
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:01:44 #54
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_180402011
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:59 schreef wimderon het volgende:
Démare is al gelost (lol)
Die heb ik er toch nog uitgehaald toen ik vanochtend Matthews ook wegbonjourde _O_
pi_180402030
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:01 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Die heb ik er toch nog uitgehaald toen ik vanochtend Matthews ook wegbonjourde _O_
Twee anderen die wél konden fietsen erin?
pi_180402038
quote:
9s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:01 schreef franklop het volgende:

[..]

[..]

Nee helaas
Gelukkig heeft hij nog bijna twintig kilometer.
pi_180402057
Is Sonny er nog wel bij ?

Ik vraag dit niet voor een vriend
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:03:35 #58
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180402065
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:01 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Keisse, mooie jongen.
quote:
Op de vooravond van de Giro vorig jaar lag Gaviria’s maag nog overhoop na het eten van te veel Kinder ­Bueno’s.

“Ook dat is typisch Fernando”, zegt Iljo Keisse. “Het is een jongen die je wat speelruimte moet geven. Richeze en ik hebben een soort co­ouderschap over Fernando. Soms neemt hij het niet te nauw met zijn training of met zijn dieet.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:03:44 #59
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_180402068
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:02 schreef Wuwwa het volgende:

[..]

Twee anderen die wél konden fietsen erin?
Gilbert en Valverde, dacht eerst dat het wat minder zwaar zou zijn
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:03:53 #60
362868 Slobeend
of all places
pi_180402073
quote:
9s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:01 schreef franklop het volgende:

[..]


[..]

Nee helaas
Welke vriend?
pi_180402103
Démare..... :')
pi_180402109
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:03 schreef showtimer het volgende:

[..]

[..]

5b461c95c21d1-white4.gif
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:07:30 #63
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180402156
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:03 schreef showtimer het volgende:

[..]


[..]

Fernando Betancur.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:07:55 #64
362868 Slobeend
of all places
pi_180402165
Kragh of Rowe? Ik verstond het niet.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:08:05 #65
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180402171
Ik heb Julian gekozen dus zal Gilbert wel winnen vandaag
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:08:23 #66
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180402178
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:07 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Fernando Betancur.
Heeft Nando ook al een kutkind?
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:08:25 #67
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180402180
Craddock zit bij Groenewegen, ik denk dat ie voor een rode lantaarnnotering gaat deze tour.
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:08:32 #68
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180402182
Ik kijk nu ook :).
pi_180402184
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:08 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ik heb Julian gekozen dus zal Gilbert wel winnen vandaag
Ik heb ze gewoon allebei.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180402195
Hooibalenpenis
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:09:14 #71
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180402203
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:08 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Ik heb ze gewoon allebei.
source.gif
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:09:25 #72
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180402206
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:08 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Heeft Nando ook al een kutkind?
Al die Colombianen worden vader op hun 12e.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180402208
Inb4 valpartij god
Jack does it in real time...
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:09:37 #74
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180402211
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:08 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Heeft Nando ook al een kutkind?
quote:
Gaviria is vrijgezel. Of hij dat erg vindt, komen we niet te weten. "Ik denk dat hij de ware gewoon nog niet tegengekomen is", zegt zijn zus. "Nu is hij een knappe atleet en zijn er natuurlijk genoeg meisjes die hem willen, maar vroeger was hij niet populair. Zelf was hij ook niet erg geïnteresseerd. Hij hield meer van het gezelschap van dieren. Fernando is een natuurmens."
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:10:18 #75
362868 Slobeend
of all places
pi_180402227
Showtimer tovert weer overal nieuwsberichten vandaan.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:10:40 #76
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180402232
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:09 schreef showtimer het volgende:

[..]

[..]

Ah, het is een geitenneuker.
pi_180402238
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:09 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Al die Colombianen worden vader op hun 12e.
Maar Nando heeft geen vriendin meer.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:11:00 #78
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180402246
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:10 schreef Slobeend het volgende:
Showtimer tovert weer overal nieuwsberichten vandaan.
Ik had deze al apart gezet, vond ze wel treffend.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:11:24 #79
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180402252
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:10 schreef Slobeend het volgende:
Showtimer tovert weer overal nieuwsberichten vandaan.
Showtimer is het internet.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180402261
Nando heeft wel ordinaire plakplaatjes.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:11:51 #81
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180402263
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:10 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Maar Nando heeft geen vriendin meer.
En dan kan je geen vader worden?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:12:32 #83
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180402283
Calmejane heeft een prachtige klimstijl.
pi_180402289
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

En dan kan je geen vader worden?
Hij is geen neger, dus dan is die kans al een stuk kleiner.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:12:57 #85
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180402298
quote:
Goeie ballonnen.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:13:15 #86
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180402310
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:12 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Hij is geen neger, dus dan is die kans al een stuk kleiner.
:D
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:13:22 #87
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180402314
quote:
Sodeknetters!
pi_180402315
Lollerflip gaat gigantisch uithalen de komende dagen
Jack does it in real time...
pi_180402317
Julian is smerig goed
pi_180402327
quote:
9s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:13 schreef DeeBee het volgende:
Lollerflip gaat gigantisch uithalen de komende dagen
Jammer dat ik het schroeifeestje morgen moet missen.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:13:57 #91
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180402330
Niet doen flip, niet doen.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:13:57 #92
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180402331
quote:
Dat karakter moet wel heel erg kut zijn als hij haar bij het grof vuil heeft gezet.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:14:06 #93
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180402336
Flippie. :')
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:14:14 #94
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180402340
Doe rustig Julian
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:14:19 #95
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180402341
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:12 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Hij is geen neger, dus dan is die kans al een stuk kleiner.
Stigmatiserende post.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180402342
Julian is een mooie jongen.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:15:21 #97
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180402362
De werken van Y Vanmol.
pi_180402364
Het wonder is geschied _O-.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180402367
Whut, strijdlust naar Skujins :o
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:15:35 #100
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180402369
Demaree. Homofiel.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180402371
Reintje _O-
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:15:43 #102
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180402374
Tamaree _O_
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180402376
Parkeergenot
pi_180402378
Mark Donovan is aan het schroeien in Valle d'Aosta.
pi_180402379
Doe eens niet, Rein Tamaree.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:15:51 #106
362868 Slobeend
of all places
pi_180402381
Rein
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:16:10 #107
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180402388
1468704882238199.gif?1468704899
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:16:14 #108
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180402391
Het talent van weleer.
pi_180402397
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:15 schreef Masterminded het volgende:
Het wonder is geschied _O-.
Onzinopmerking, maar dit geheel terzijde.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:16:21 #110
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180402399
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:15 schreef Koffieplanter het volgende:
Mark Donovan is aan het schroeien in Valle d'Aosta.
Als je naar de tegenstand kijkt moet hij eigenlijk ook wel gewoon winnen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:16:37 #111
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180402405
Rot op tamaree.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:16:43 #112
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180402411
Direct Energie is wel weer een fijn ploegje :P
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180402418
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:16 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Als je naar de tegenstand kijkt moet hij eigenlijk ook wel gewoon winnen.
Ik sta volledig achter Bagioli.
pi_180402425
Wie gaat er met Taramee...
Allemaal cabaretteketet!
pi_180402434
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:15 schreef Masterminded het volgende:
Doe eens niet, Rein Tamaree.
Stop daar mee Reinbert
Jack does it in real time...
pi_180402440
Was wel leuk toen Rein het vorig jaar voor een keer op een vliegen zette voor Spilak.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:17:46 #117
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180402442
Die Fransen hebben voor het eerst in de geschiedenis die strijdlust prijs aan een niet Fransman gegeven. _O_ Dat ik dit nog mag meemaken.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:17:51 #118
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180402446
Gaat niet lang meer duren of rijden met een ipad op de fiets.... Die fietscomputers worden ook met het jaar groter :').
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:18:03 #119
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180402452
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:16 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik sta volledig achter Bagioli.
Dan ga ik volledig achter Zahiri staan.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:18:12 #120
362868 Slobeend
of all places
pi_180402455
Ik ga even kijken of ik Cort zie.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:18:40 #121
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180402468
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:18 schreef Slobeend het volgende:
Ik ga even kijken of ik Cort zie.
Aan het slaven voor Flugelslang hoop ik.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180402482
quote:
Verkeerde account Columbiafan.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:19:20 #123
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180402487
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:18 schreef Slobeend het volgende:
Ik ga even kijken of ik Cort zie.
Als die de vorm van Jorksjur heeft... :9
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:19:33 #124
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180402489
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:18 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Aan het slaven voor Flugelslang hoop ik.
Check.
pi_180402493
Slaaf Wout
Jack does it in real time...
pi_180402497
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:19 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Als die de vorm van Jorksjur heeft... :9
#neverforget hoe Greg daar geklopt werd.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180402498
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:19 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Check.
Dat is Valgren
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180402499
SkyGoden leggen er de pees op
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:20:01 #129
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180402503
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:19 schreef franklop het volgende:

[..]

Dat is Valgren
Die nu vooraan rijdt bij Astana?
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:20:06 #130
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180402507
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:19 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Als die de vorm van Jorksjur heeft... :9
Haal je hier de top 50 niet mee
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:20:07 #131
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180402508
Cort kwam aan de linkerkant naar voren net volgens mij.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:20:09 #132
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_180402510
Treintjesgenot.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:20:25 #133
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180402516
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:19 schreef Masterminded het volgende:

[..]

#neverforget hoe Greg daar geklopt werd.
Boh boh, wat een genot was dat!!
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:20:25 #134
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180402517
Die Orca hadden ze ook moeten verbieden.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:20:46 #135
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180402524
Dank je Yves
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:21:09 #136
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180402534
Dit lijkt me gewoon een aanval van Froome.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:21:15 #137
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180402537
Dit gaat geen sprinter overleven.
pi_180402540
Kijk eens om Rein, dit heeft geen zin.
pi_180402549
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:21 schreef wimderon het volgende:
Kijk eens om Rein, dit heeft geen zin.
Ja ho maar
pi_180402555
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:20 schreef LekkerWeertje het volgende:
Cort kwam aan de linkerkant naar voren net volgens mij.
Dat was Fraile.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:22:44 #141
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180402567
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:22 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dat was Fraile.
Dan zit ie er niet bij.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:22:59 #142
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180402571
RIP de Gaav
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180402573
Nando :W
pi_180402577
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:22 schreef LekkerWeertje het volgende:

[..]

Dan zit ie er niet bij.
''Dan gaat dit niet op''
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:23:18 #145
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180402581
Sky wil gewoon goed positie hebben. Lijkt mij.
pi_180402585
Daar komt een Wanty-leger.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:23:43 #147
362868 Slobeend
of all places
pi_180402590
Hup Kragh
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:23:56 #148
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180402593
inb4 chute
pi_180402594
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:23 schreef Masterminded het volgende:
Daar komt een Wanty-leger.
Strijdend voor 3x een top 15
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180402596
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:23 schreef maxi-mus het volgende:
Sky wil gewoon goed positie hebben. Lijkt mij.
Gewoon harder fietsen dan de rest #brillianttactics

Wantysprint incoming _O_
Jack does it in real time...
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:24:13 #151
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_180402603
Spannond.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_180402608
Sonny ook gelost? Matig, slecht.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:24:43 #153
362868 Slobeend
of all places
pi_180402609
Ai Sonny
pi_180402611
Geen Sonny
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180402613
Hup dn Krek
pi_180402616
Sky robot trekt de boel kapot _O_
hardcoholic
pi_180402618
Sow
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_180402619
Offredo is een energiebom.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180402629
Nog ergens wat Jumbow te zien?
pi_180402636
Geen TLJ's
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:25:42 #161
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180402639
Hup Valv. Piti!!
pi_180402640
Tom zit ver
pi_180402647
Sagan met 2 vingers in de neus gok ik
pi_180402649
Egan in vierde positie. :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:25:58 #165
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180402650
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:25 schreef wimderon het volgende:
Nog ergens wat Jumbow te zien?
Dat nieuwe shirt is onzichtbaar vanuit de helicopter.
pi_180402660
Als op hol geslagen stieren weer
pi_180402661
Lollerbernal
Jack does it in real time...
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:26:21 #168
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180402663
Sonny zit er gewoon hoor.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:26:23 #169
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180402666
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:25 schreef Remzz het volgende:
Sagan met 2 vingers in de neus gok ik
pi_180402671
Froome gaat gewoon meesprinten?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180402673
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:25 schreef Koffieplanter het volgende:
Egan in vierde positie. :9~
Nu in eerste positie.
pi_180402677
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:26 schreef wimderon het volgende:

[..]

Nu in eerste positie.
Waar hij vaak gaat finishen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180402681
Huphup
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:27:30 #174
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_180402688
Sagan!?
pi_180402691
Simon parkeert
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:27:34 #176
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180402692
Simongod.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:27:51 #177
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180402699
Colbrelli.
pi_180402701
Sonny is gewoon mee hoor.
pi_180402702
Geen echte gaten voorin
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180402706
Heeeeel makkelijk
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:28:19 #181
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180402707
3 vingers in de nase.
pi_180402709
Sagan _O-
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180402711
Sagan zat heel rustig daar achter
pi_180402712
Gilbert geel.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:28:29 #185
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_180402713
Vermakelijk sprintje.
pi_180402714
JAAAAAAA
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_180402715
Peter de Grote
pi_180402717
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PETER DE GROTE _O_
pi_180402718
Wat een held die sagan _O_
hardcoholic
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:28:41 #190
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180402720
Vanendert is in orde voor morgen jongens.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:28:42 #191
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180402722
Vreemde sprint maar prima uitslag
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:28:46 #192
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180402724
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:28 schreef Koffieplanter het volgende:
Gilbert geel. Of nee, zelfde tijd met Greg.
Flip.
pi_180402725
Peter de Grote _O_
Jack does it in real time...
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:28:48 #194
57068 Bos81
Born to lose....
pi_180402726
Sagan wint. Wielen zijn rond
.. but I'm living to win
"Geef me een joint" , zei de Goudvis, " Dan word ik haai"
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:29:02 #195
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180402735
SAGAN _O_
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:29:09 #196
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180402741
Jammer.
Citius, Altius, Fortius.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:29:22 #197
362868 Slobeend
of all places
pi_180402743
Sagan in wereldvorm
pi_180402745
Nibali oogde sterk
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:29:33 #199
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180402748
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:28 schreef Mani89 het volgende:
Vanendert is in orde voor morgen jongens.
Dat vind ik op één of andere manier niet leuk.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:29:33 #200
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180402749
Tom keek niet heel gelukkig.
pi_180402751
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:28 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Flip.
Greg blijft leider. Gilbert komt op 3 sec, Julian op 6, zo uit m'n hoofd.
pi_180402759
1 tm 5, 7, 8
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:30:03 #203
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180402760
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:29 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Greg blijft leider. Gilbert komt op 3 sec, Julian op 6
Klopt, dacht dat Flip ervoor zat. :@
pi_180402762
Nibali en Valverde erg goed
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:30:20 #205
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180402770
Nibali lol, Had ik toch Daniel Martin moeten behouden.
pi_180402771
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:29 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Dat vind ik op één of andere manier niet leuk.
Gezamenlijke meltdown hier als die wint. :')
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:30:25 #207
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180402773
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:30 schreef Maver24 het volgende:
Nibali en Valverde erg goed
Dat belooft wat morgen en zondag. :D
pi_180402776
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:30 schreef Maver24 het volgende:
Nibali en Valverde erg goed
Valverde doet wat hij altijd doet.
pi_180402791
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:30 schreef Pino112 het volgende:
1 tm 5, 7, 8
9 ipv 8
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:31:28 #210
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180402799
Valv.Piti, Flip, Daniel voor morgen
pi_180402808
Impey niet op de afspraak
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180402813
15 JELLE VANENDERT

:{
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:32:13 #213
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180402814
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:31 schreef Frozen-assassin het volgende:
Valv.Piti, Flip, Daniel voor morgen
Sagan gewoon weer.
pi_180402821
1 t/m 5, 7, 9
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:32:41 #215
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180402824
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:32 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Sagan gewoon weer.
Nee
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:32:50 #216
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180402827
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:32 schreef Sked het volgende:
15 JELLE VANENDERT

:{
Lotto_Soudal_2015_Jelle_Vanendert.jpg
pi_180402828
Alaphillipe erg goed op dat klimmetje, maar hier dan iets minder.
Jack does it in real time...
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:33:14 #218
362868 Slobeend
of all places
pi_180402830
Another guy
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:33:25 #219
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_180402834
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:32 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Sagan gewoon weer.
Kijk eens naar de vorige keer MdB
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:33:35 #220
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180402840
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:32 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
De alien uit Neerpelt.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:33:45 #221
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_180402848
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:32 schreef DeeBee het volgende:
Alaphillipe erg goed op dat klimmetje, maar hier dan iets minder.
Kruit gewoon deels al verschoten
pi_180402865
Boasson is nog op 16 seconden geëindigd terwijl hij bij de laatste km nog vooraan zat :')?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:35:11 #223
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180402877
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:32 schreef DeeBee het volgende:
Alaphillipe erg goed op dat klimmetje, maar hier dan iets minder.
Gewoon z'n kruit te vroeg verschoten. Gilbert trok z'n eigen plan en Flip had niemand om hem te helpen. Je ziet dat hij moe wordt en de echte punch mist.
pi_180402880
Froome zat overigens al op een klein gaatje toen Bernal 2x trapte. :9~
Jack does it in real time...
pi_180402904
Bernal met zn lelijke bril.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180402905
Van jullie moest Slagter schroeien, maar komt op 1.25 binnen.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180402906
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:35 schreef DeeBee het volgende:
Froome zat overigens al op een klein gaatje toen Bernal 2x trapte. :9~
Valverde zat achter froome een stuk maar kwam er voorbij. Froome kon Bernal niet bijbenen
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:36:50 #228
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180402909
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:34 schreef Masterminded het volgende:
Boasson is nog op 16 seconden geëindigd terwijl hij bij de laatste km nog vooraan zat :')?
Eddie kan er niks meer van.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:36:53 #229
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180402911
Hagen weer opzichtig gefaald trouwens.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:37:16 #230
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180402917
Morgen kaart-Pauwels bij DiDa lol
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:37:18 #231
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180402918
quote:
9s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:36 schreef Masterminded het volgende:
Van jullie moest Slagter schroeien, maar komt op 1.25 binnen.
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:36 schreef Mani89 het volgende:
Hagen weer opzichtig gefaald trouwens.
Africa's Team _O_
Citius, Altius, Fortius.
pi_180402920
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:36 schreef Mani89 het volgende:
Hagen weer opzichtig gefaald trouwens.
Démare ook hahaha.
pi_180402922
quote:
9s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:36 schreef Masterminded het volgende:
Van jullie moest Slagter schroeien, maar komt op 1.25 binnen.
Die komt zwaar tekort op dit niveau
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:37:38 #234
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180402924
quote:
9s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:36 schreef Masterminded het volgende:
Van jullie moest Slagter schroeien, maar komt op 1.25 binnen.
Dit was niet een van zijn twee goede dagen per jaar.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180402927
quote:
9s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:36 schreef Masterminded het volgende:
Van jullie moest Slagter schroeien, maar komt op 1.25 binnen.
Van mij moest Bernal schroeien, maar die moest al vroeg op kop ;(
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:38:03 #236
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180402936
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:33 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Kijk eens naar de vorige keer MdB
Toen werd Sagan 4e.... En ik heb het idee dat hij dit jaar weer een stapje heeft gezet in het heuvelklauteren, het gemak hier en wat hij liet zien in de Amstel.
pi_180402937
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:36 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Eddie kan er niks meer van.
Dat wordt weer een hopeloze vluchtersetappe winnen met een mazzeltje zoals vorig jaar. Arndtgod.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:38:09 #238
358144 capuchon_jongen
Lid sinds 13/10/2011 om 23:40
pi_180402939
Sagan _O_
Ode aan legende tong80! Hij zal voor altijd mijn nummer #1 zijn!
tong80 nummer #1 van 29/07/2005 tot 04/11/2018
pi_180402949
Julien Simon merkt daar dat de Tour du Finistere net wat minder van niveau is dan de Tour.
pi_180402957
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dit was niet een van zijn twee goede dagen per jaar.
Het Canadese tweesprongetje is pas over twee maanden, makker.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:39:15 #241
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180402961
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:37 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Démare ook hahaha.
Het proberen waard.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:39:39 #242
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180402968
Renaat in beeld. _O_
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:39:39 #243
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180402969
ONZE TOM klinkt niet heel overtuigend.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:39:43 #244
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180402972
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:37 schreef wimderon het volgende:

[..]

Van mij moest Bernal schroeien, maar die moest al vroeg op kop ;(
En ik werd nog wel voor gek versleten toen ik zei dat ik verwachtte dat Bernal gewoon in het treintje moet....
pi_180402983
Jezus Herrada heeft dit ook wel eens beter gedaan, nu mooi 78e #lijstvandehoopwatch
pi_180402987
Tom was dus ook half-ziek.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:40:53 #247
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180402988
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:38 schreef wimderon het volgende:
Julien Simon merkt daar dat de Tour du Finistere net wat minder van niveau is dan de Tour.
Ik kreeg bijna een hartverzakking toen ik hem zag schroeien 500 meter van de streep. Vanochtend nlg uit mijn team getyft.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180402994
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:39 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

En ik werd nog wel voor gek versleten toen ik zei dat ik verwachtte dat Bernal gewoon in het treintje moet....
Maar dat moet hij ook.
pi_180402999
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:39 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Het proberen waard.
137 - Demare doesn't finish in the top 137. Horror day.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180403010
7 en 17e op zweeler c_/
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:42:36 #251
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180403022
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:40 schreef wimderon het volgende:
Jezus Herrada heeft dit ook wel eens beter gedaan, nu mooi 78e #lijstvandehoopwatch
Chuté
pi_180403035
Skibril act.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:43:19 #253
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180403037
Zeg, Sked, al een idee wie je kiest voor pick em morgen? :+
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:44:10 #254
358144 capuchon_jongen
Lid sinds 13/10/2011 om 23:40
pi_180403051
In de wereldtrui mag dat?
Ode aan legende tong80! Hij zal voor altijd mijn nummer #1 zijn!
tong80 nummer #1 van 29/07/2005 tot 04/11/2018
pi_180403054
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:43 schreef naatje_1 het volgende:
Zeg, Sked, al een idee wie je kiest voor pick em morgen? :+
Eerst deze overwinning vieren.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:45:00 #256
362868 Slobeend
of all places
pi_180403073
quote:
7s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:40 schreef Pino112 het volgende:
Tom was dus ook half-ziek.
Half ziek :{?
pi_180403098
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:43 schreef Masterminded het volgende:
Skibril act.
*Motorcross

En nou ja, vooral iets waar hij heel veel centjes voor krijgt denk ik.
pi_180403117
Tom morgen schijtend in een Bretonse berm dus
Jack does it in real time...
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:51:02 #259
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180403214
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:43 schreef Masterminded het volgende:
Skibril act.
Cav doet dat tegenwoordig ook.

992264840_670.jpg
pi_180403226
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:45 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Half ziek :{?
Blijkbaar, hij zei "Ik voel me nu weer goed". Dat impliceert dat het eerst niet zo was.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:51:54 #261
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180403233
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:37 schreef wimderon het volgende:

[..]

Van mij moest Bernal schroeien, maar die moest al vroeg op kop ;(
Die Roglic pick was ook geen succes.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:54:35 #262
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_180403298
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:41 schreef Masterminded het volgende:

[..]

137 - Demare doesn't finish in the top 137. Horror day.
Doet Opta tegenwoordig ook wielrennen?
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:57:24 #263
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_180403358
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:38 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Toen werd Sagan 4e.... En ik heb het idee dat hij dit jaar weer een stapje heeft gezet in het heuvelklauteren, het gemak hier en wat hij liet zien in de Amstel.
Hmmm, dat is beter dan ik verwachtte. Had de editie van 2011 in m'n hoofd toen alleen Hushovd top 10 reed van de sprinters. In principe zegt dat niet dat Sagan geen top 5 kan rijden, maar winnen gaat ie niet doen denk ik.
pi_180403396
quote:
9s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:51 schreef showtimer het volgende:

[..]

Cav doet dat tegenwoordig ook.

[ afbeelding ]
Dit is niet leuk.
Jack does it in real time...
pi_180403500
thijszonneveld twitterde op woensdag 11-07-2018 om 17:55:38 Bernard Hinault is ondertussen op de Franse tv aan het vertellen dat ze vroeger sneller fietsen. En dat de bergen hoger waren. reageer retweet
Bernard de Vlaeminck.
  woensdag 11 juli 2018 @ 18:07:48 #266
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180403556
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 18:05 schreef wimderon het volgende:
thijszonneveld twitterde op woensdag 11-07-2018 om 17:55:38 Bernard Hinault is ondertussen op de Franse tv aan het vertellen dat ze vroeger sneller fietsen. En dat de bergen hoger waren. reageer retweet
Bernard de Vlaeminck.
Is Hinault toevallig anti Sky?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 18:08:58 #267
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180403572
quote:
9s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:51 schreef showtimer het volgende:

[..]

Cav doet dat tegenwoordig ook.

[ afbeelding ]
Sponsortje zal wel spijt hebben, ding komt nooit in beeld.

Zal wel advies hebben gekregen van Jan Bakelants, haha.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 18:14:05 #268
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180403671
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 18:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Sponsortje zal wel spijt hebben, ding komt nooit in beeld.

Zal wel advies hebben gekregen van Jan Bakelants, haha.
Niet met Jan hè, niet met Jan. Ploegentijdrit voorspelling zat er boenk op, kan niet iedereen zeggen.
pi_180403741
Sagan tot nu toe: 2 - 1 - 7 (TTT) - 2 - 1.

Morgen dus weer 2e.
Demain, on roule
pi_180404086
quote:
7s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:40 schreef Pino112 het volgende:
Tom was dus ook half-ziek.
Tom was niet ziek heeft hij aangegeven volgens mij in een interview.
pi_180404200
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:51 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Blijkbaar, hij zei "Ik voel me nu weer goed". Dat impliceert dat het eerst niet zo was.
Dat zei hij niet. Hij zei: ik voel me nu goed. Als in: kan morgen anders zijn. Maar dan meer met idee dat hij daar geen invloed op heeft. Maakte zich er niet druk om in ieder geval.
pi_180404260
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 18:38 schreef alpeko het volgende:

[..]

Dat zei hij niet. Hij zei: ik voel me nu goed. Als in: kan morgen anders zijn. Maar dan meer met idee dat hij daar geen invloed op heeft. Maakte zich er niet druk om in ieder geval.
Precies. Hij zei dat hij zich Goed voelde op een vraag of hij bang was door Matthews aangestokem te worden maar dat het morgen al kan veranderen.
pi_180404305
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 18:17 schreef Mykonos het volgende:
Sagan tot nu toe: 2 - 1 - 7 (TTT) - 2 - 1.

Morgen dus weer 2e.
of 7e
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 11 juli 2018 @ 18:47:34 #274
362868 Slobeend
of all places
pi_180404384
Fake news dus over dat half ziek zijn. Je moet ook overal bovenop zitten tegenwoordig.
pi_180404406
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 18:47 schreef Slobeend het volgende:
Fake news dus over dat half ziek zijn. Je moet ook overal bovenop zitten tegenwoordig.
Of we maken een soort piramide van users qua betrouwbaarheid met nieuwtjes.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180404437
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 18:48 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Of we maken een soort piramide van users qua betrouwbaarheid met nieuwtjes.
Ik zou zeggen, maak er 1
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 11 juli 2018 @ 18:52:09 #277
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180404479
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 18:49 schreef franklop het volgende:

[..]

Ik zou zeggen, maak er 1
Ja doe dan Stijn.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180404487
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 18:49 schreef franklop het volgende:

[..]

Ik zou zeggen, maak er 1
Dank je voor het vertrouwen in mij
pi_180404492
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 18:52 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ja doe dan Stijn.
Jij komt onderaan te staan.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180404525
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 18:53 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Jij komt onderaan te staan.
Eerst zien dan geloven
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180404577
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 18:55 schreef franklop het volgende:

[..]

Eerst zien dan geloven
Ik ga hem ook niet maken, hoor. Meer dat ik kriegel word van dat ''OMG DUMOULIN LIJKT TE GAAN LOSSEN'', ''HM IS HIJ ZIEK!??!?'', "IK ZIE DUMOULIN NIET ZITTEN OMG OMG". Verschrikkelijk.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 19:00:54 #282
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180404627
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 18:53 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Jij komt onderaan te staan.
Ok het wordt dus een CNN lijst.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180404634
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 18:58 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik ga hem ook niet maken, hoor. Meer dat ik kriegel word van dat ''OMG DUMOULIN LIJKT TE GAAN LOSSEN'', ''HM IS HIJ ZIEK!??!?'', "IK ZIE DUMOULIN NIET ZITTEN OMG OMG". Verschrikkelijk.
:P Haha mooi.
pi_180404640
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 18:58 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik ga hem ook niet maken, hoor. Meer dat ik kriegel word van dat ''OMG DUMOULIN LIJKT TE GAAN LOSSEN'', ''HM IS HIJ ZIEK!??!?'', "IK ZIE DUMOULIN NIET ZITTEN OMG OMG". Verschrikkelijk.
hET pLeBs, HeT PLeBS!
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  woensdag 11 juli 2018 @ 19:04:26 #285
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180404700
Kan iemand Stijn in bed leggen als het jeugdjournaal afgelopen is?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180404750
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 19:04 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Kan iemand Stijn in bed leggen als het jeugdjournaal afgelopen is?
Vroeger was het Jeugdjournaal nog om 18:45.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 19:07:39 #287
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_180404757
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 18:58 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik ga hem ook niet maken, hoor. Meer dat ik kriegel word van dat ''OMG DUMOULIN LIJKT TE GAAN LOSSEN'', ''HM IS HIJ ZIEK!??!?'', "IK ZIE DUMOULIN NIET ZITTEN OMG OMG". Verschrikkelijk.
Daarom is het zo fijn dat Ge(e)sink het klassement links laat liggen
pi_180404852
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 18:58 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik ga hem ook niet maken, hoor. Meer dat ik kriegel word van dat ''OMG DUMOULIN LIJKT TE GAAN LOSSEN'', ''HM IS HIJ ZIEK!??!?'', "IK ZIE DUMOULIN NIET ZITTEN OMG OMG". Verschrikkelijk.
w/

quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 19:07 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Daarom is het zo fijn dat Ge(e)sink het klassement links laat liggen
R.I.P. 'Waar is Gesink?'-topic
Jack does it in real time...
pi_180404890
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 18:38 schreef alpeko het volgende:

[..]

Dat zei hij niet. Hij zei: ik voel me nu goed. Als in: kan morgen anders zijn. Maar dan meer met idee dat hij daar geen invloed op heeft. Maakte zich er niet druk om in ieder geval.
Ik vind dat hij te veel nadruk legde op 'nu'. Herhaaldelijk.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  woensdag 11 juli 2018 @ 19:15:17 #290
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180404908
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 19:07 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Vroeger was het Jeugdjournaal nog om 18:45.
Ja, ik lag vroeger altijd netjes om 19:00 op bed. Lekker man.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180404932
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 19:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ja, ik lag vroeger altijd netjes om 19:00 op bed. Lekker man.
Nu plaats je om 2.15 snachts nog voorbeschouwingen op een Tour de France rit van 72 kantjes.

Waar is het mis gegaan
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180404935
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 19:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ja, ik lag vroeger altijd netjes om 19:00 op bed. Lekker man.
Vroeger werden ouders razend als de uitzendtijd van Sesamstraat verlaat werd.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 19:18:29 #293
362868 Slobeend
of all places
pi_180404964
quote:
7s.gif Op woensdag 11 juli 2018 19:14 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Ik vind dat hij te veel nadruk legde op 'nu'. Herhaaldelijk.
:'). Ik heb het net gezien. Hij zegt twee keer 'nu wel', big deal zeg. Je kan totaal niet de conclusie trekken dat hij half ziek was.
  woensdag 11 juli 2018 @ 19:19:01 #294
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180404971
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 19:16 schreef franklop het volgende:

[..]

Nu plaats je om 2.15 snachts nog voorbeschouwingen op een Tour de France rit van 72 kantjes.

Waar is het mis gegaan
Om dat te beschrijven heb ik nog wel meer dan 72 kantjes nodig.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 19:19:37 #295
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180404986
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 19:18 schreef Slobeend het volgende:

[..]

:'). Ik heb het net gezien. Hij zegt twee keer 'nu wel', big deal zeg. Je kan totaal niet de conclusie trekken dat hij half ziek was.
Laat het gaan Slob. Hier heb je een muziekje van Yann Tiersen, want die komt uit de startplaats van morgen.

Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180405005
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 19:18 schreef Slobeend het volgende:

[..]

:'). Ik heb het net gezien. Hij zegt twee keer 'nu wel', big deal zeg. Je kan totaal niet de conclusie trekken dat hij half ziek was.
Prima joh. Maakt mij niet uit.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180405018
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 19:19 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Om dat te beschrijven heb ik nog wel meer dan 72 kantjes nodig.
Ik zou zeggen, ga je gang
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180405037
Tom Dumoulin _O_ de start is in ieder geval veelbelovend voor de rest van de Tour :)
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_180405061
Oh ja en Pieter Weening _O_
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_180405152
quote:
7s.gif Op woensdag 11 juli 2018 19:14 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Ik vind dat hij te veel nadruk legde op 'nu'. Herhaaldelijk.
Klopt dat deed hij ook. Maar met oog op dat ie niet in de toekomst kan kijken. Niet dat hij vanmorgen ziek was.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')