Dit!quote:Op zondag 8 juli 2018 23:14 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
Lekkerrrrrr Ik koop nooit kipfilet meer sinds ik kippendij heb gegeten.
Gaan veelal naar Oost-Europa, waar men wel van een mals stukje kip houdt . Andersom importeren wij kipfilet uit Oost-Europa.quote:Op zondag 8 juli 2018 23:17 schreef Ik2 het volgende:
[..]
Dit!
lijkt wel of het vroeger niet te koop was.. waar gingen die dijen dan allemaal heen? en waarom krijgen de gewone man op de straat ze nu wel aangeboden?
Jij bent lid!quote:Op zondag 8 juli 2018 23:14 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
Lekkerrrrrr Ik koop nooit kipfilet meer sinds ik kippendij heb gegeten.
Jij bent lid!quote:Op zondag 8 juli 2018 23:16 schreef Klaploper het volgende:
Gewone filet is zo lekker droog vergeleken met dij. Dij blijft altijd sappig, zo goor.
Jij bent lid!quote:Op zondag 8 juli 2018 23:18 schreef Cue_ het volgende:
Eens. Sinds kippendij gehad, zelden meer kipfilet gehad.
Bestek 't in grote mate
Jij bent lid!quote:Op zondag 8 juli 2018 23:19 schreef yosander het volgende:
[..]
Gaan veelal naar Oost-Europa, waar men wel van een mals stukje kip houdt . Andersom importeren wij kipfilet uit Oost-Europa.
Jij bent ook volwaardig lid!quote:Op zondag 8 juli 2018 23:26 schreef Postbus100 het volgende:
Ik vind kipdijfilet soms te sappig/vettig. Half om half is een mooi compromis
Nee, we hanteren een laagdrempelig deurbeleid.quote:Op zondag 8 juli 2018 23:35 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Fieuw, was even bang dat ik te licht zou worden bevonden. Dank!
Ze lagen bij mij gewoon in de vitrine bij de slager. Enige verschil: bone in. Als kipbraadstuk.quote:Op zondag 8 juli 2018 23:17 schreef Ik2 het volgende:
[..]
Dit!
lijkt wel of het vroeger niet te koop was.. waar gingen die dijen dan allemaal heen? en waarom krijgen de gewone man op de straat ze nu wel aangeboden?
Nu dus niet meer krijg ik veel vaker het idee.quote:Op zondag 8 juli 2018 23:19 schreef yosander het volgende:
[..]
Gaan veelal naar Oost-Europa, waar men wel van een mals stukje kip houdt . Andersom importeren wij kipfilet uit Oost-Europa.
geld voor mij ookquote:Op zondag 8 juli 2018 23:14 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
Lekkerrrrrr Ik koop nooit kipfilet meer sinds ik kippendij heb gegeten.
het vet kan soms wat overheersend (stinken) zijn.quote:Op dinsdag 10 juli 2018 15:31 schreef Hexxenbiest het volgende:
Kippendijfilet heeft wel altijd een soort rare bijsmaak in bami, roerbakmie en chicken tonight. Misschien wel in alle gerechten waar je water toevoegt
Dat zal het misschien wel zijn.quote:Op dinsdag 10 juli 2018 15:39 schreef fespo het volgende:
[..]
het vet kan soms wat overheersend (stinken) zijn.
Ok, hoort niet in dit adoratietopic, maar Daging Smoor/Semur vind ik pas echt 😍quote:
Dat doe ik thuis zelf. En iets teveel vet ook eraf snijden.quote:Op vrijdag 13 juli 2018 00:46 schreef Skeletor. het volgende:
Heerlijk stukje kip, alleen moet wel alle glibber er van afgesneden zijn .
Toen waren het nog kippenpotenquote:Op zondag 8 juli 2018 23:17 schreef Ik2 het volgende:
[..]
Dit!
lijkt wel of het vroeger niet te koop was.. waar gingen die dijen dan allemaal heen? en waarom krijgen de gewone man op de straat ze nu wel aangeboden?
Die haal je er af, niet zo moeilijk.quote:Op vrijdag 13 juli 2018 09:21 schreef nostra het volgende:
Blijkbaar ben ik één van de weinigen die filet boven dij prefereert. Vind het maar niks, al die vetstukjes eraan.
Vet is eng. Net als zout en suiker.quote:Op vrijdag 13 juli 2018 11:45 schreef Red_85 het volgende:
'Glibber'
'Vet moet er af'
Wat zijn jullie? Libellelezers?
quote:Op vrijdag 13 juli 2018 11:47 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Vet is eng. Net als zout en suiker.
Vet in vlees is de smaakmakerquote:Op vrijdag 13 juli 2018 11:47 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Vet is eng. Net als zout en suiker.
Wat de fuck kun je wijzigen aan een smiley? .quote:
Sarcasme dude, sarcasme.quote:
goeie vraag... ging ff iets mis..quote:Op vrijdag 13 juli 2018 12:34 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Wat de fuck kun je wijzigen aan een smiley? .
[..]
Sarcasme dude, sarcasme.
Lekker kluiven.quote:Op vrijdag 13 juli 2018 16:02 schreef liedetector het volgende:
ik ben van de hele poten en kluiven, vind kippedij soms makkelijk, maar ansigh gebruik ik liever iets met bot...smaakvoller in mijn beleving en ik kook graag in de oven en het hoeft niet snel snel ook
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Jawel hoor, mag gewoon!quote:Op dinsdag 10 juli 2018 21:36 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
Ok, hoort niet in dit adoratietopic, maar Daging Smoor/Semur vind ik pas echt 😍
Ik zeg niets meer, dat was het.
Ja, en dan de aardappels erin bakken.quote:Op vrijdag 13 juli 2018 00:46 schreef Skeletor. het volgende:
Heerlijk stukje kip, alleen moet wel alle glibber er van afgesneden zijn .
Ik zeg; alles in de pan!quote:Op vrijdag 13 juli 2018 00:49 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat doe ik thuis zelf. En iets teveel vet ook eraf snijden.
ok, lekkere filet is zeker goed.quote:Op vrijdag 13 juli 2018 09:21 schreef nostra het volgende:
Blijkbaar ben ik één van de weinigen die filet boven dij prefereert. Vind het maar niks, al die vetstukjes eraan.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |