arm?quote:
Laat je de boursin met bereiden eruit en doe je het los op het bord erbij. Heb je ook nog een warm/koud momentje.quote:Op dinsdag 10 juli 2018 15:35 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanavond een ovenschotel met zuurkool, kastanjechampignons en boursin uitproberen (ook bacon, mager gehakt, mosterd en rösti).
Ben eigenlijk bang zuurkool en boursin geen combinatie is
Integendeel, maar ik vind het gewoon een gouden combiquote:Op dinsdag 10 juli 2018 12:08 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
arm?
Skyr, crackers selderijsalade, kersen en cherrytomaatjes.
Dit klinkt en oogt geweldig.quote:Op dinsdag 10 juli 2018 19:14 schreef realAIVD het volgende:
Vanavond alleen eten, dus tijd om een nieuw voorgerechtje uit te proberen:
Miang kham,
dat zijn pakketjes die in betelblad of gai lan blad ingepakt horen te worden, maar ja, het regende vandaag (BWAHAHA) dus ik heb het even op een kropje baby romaine sla gehouden..
[ afbeelding ]
En daarop dan geroosterde (verse) kokosnoot reepjes, geroosterde pinda's, limoen (inclu schil), blokjes verse gember, blokjes rode ui (ik had geen sjalotjes in huis) en ringetjes groene rawit (want ik had geen rode in huis)
en een (veel te) simpel (/incorrect) sausje van gula djawa en sojasaus.
Al met al snap ik nu wat men wil en was het ontzettend lekker,
volgende keer betelblad of blad van gai lan halen, meer verse kokosnoot roosteren en het vruchtvlees van de limoen in stukjes snijden en de zest er los bij raspen.
Anyway, vanavond als hoofdmaaltijd nog hetzelfde als gisteren:
Libanees brood, baba ganoush van de pers en rode puntpaprika met rode ui, inclu olijfolie en carribean spice van de grillplaat.
Hij zat erbij (lees het nu pas) maar gelukkig stoorde het helemaal niet. Het maakte de zuurkool alleen wat zachter van smaak wat niet erg was. Experiment gelukt.quote:Op dinsdag 10 juli 2018 15:45 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Laat je de boursin met bereiden eruit en doe je het los op het bord erbij. Heb je ook nog een warm/koud momentje.
Rabarber.quote:Op woensdag 11 juli 2018 11:01 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanmorgen halve bak kwark.
Net een salmiaklolly.
Vanmiddag crackers selderijsalade en bakje kersen.
Vanavond gebraden hele kip met gebakken aardappels, rabarber en salade
Lekker! Dit lijkt me lekkerder dan die eerdere slawraps.quote:Op woensdag 11 juli 2018 19:08 schreef realAIVD het volgende:
Ik heb zojuist "Miang Pla Too" gemaakt, maar dan met verse makreelfilets van AH.
Als niet-koriander liefhebber, ben ik toch maar voor het "echte" sausje gegaan, en terecht: als je voldoende rawits gebruikt proef je daar inderdaad helemaal niets meer van
eigenlijk dus dit verhaal:
het was oprecht erg lekker
[ afbeelding ]
kon je de fire noodles blussen met tomaatjes en meloenquote:Op donderdag 12 juli 2018 12:20 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanmorgen kwark.
Fire noodles als lunch
Tomaatjes en meloen daarna.
Glaasje limo was voldoende. Tomaatjes en meloen kwam laterquote:Op donderdag 12 juli 2018 20:54 schreef foodlover het volgende:
[..]
kon je de fire noodles blussen met tomaatjes en meloen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |