Dat wordt een dolle boel.quote:Op zaterdag 19 mei 2018 16:58 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Daarom passen we zo goed bij elkaar, ik in grapjas en lolbroek, jij in zeurkousen
Uhhh hoe laat wil je eten dan als de ribben er nu pas opliggen? of kook jij die dingen voor? (ril)quote:Op zaterdag 19 mei 2018 17:03 schreef fietsie het volgende:
Cote de Boeuf ligt op het hete rooster; de ribbetjes liggen richting de kooltjes
Laatste die ik maakte van 1kg had een kerntemp van 53 graden na 55 minutenquote:Op zaterdag 19 mei 2018 17:05 schreef liedetector het volgende:
[..]
Uhhh hoe laat wil je eten dan als de ribben er nu pas opliggen? of kook jij die dingen voor? (ril)
Die ribben zijn denk ik als bij een karbonade. ;-)quote:Op zaterdag 19 mei 2018 17:05 schreef liedetector het volgende:
[..]
Uhhh hoe laat wil je eten dan als de ribben er nu pas opliggen? of kook jij die dingen voor? (ril)
ahhh see... als kerntemp je uitgangspunt is geloof ik dat ook ja...... not my ribsquote:Op zaterdag 19 mei 2018 17:11 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Die ribben zijn denk ik als bij een karbonade. ;-)
Het gaat om het vlees, de rib is slechts het handvat.
ahhhh ik las het als 2 verschillende dingen..... thx piet ik schrok alquote:Op zaterdag 19 mei 2018 17:14 schreef Pietverdriet het volgende:
Fietsie bedoeld denk ik dat hij de cote de boeuf op de rib grillt zoals je eendenborst op de huid bakt
Indirect, 10cm van het kolenvuur af, met de ribbenkant richting het vuur zodat het mooie vlees niet vol in de stralingshitte ligt.quote:Op zaterdag 19 mei 2018 17:14 schreef Pietverdriet het volgende:
Fietsie bedoeld denk ik dat hij de cote de boeuf op de rib grillt zoals je eendenborst op de huid bakt
ja...ik kijk er nu anders naar...ik dcht ribben en een boeufquote:Op zaterdag 19 mei 2018 17:16 schreef fietsie het volgende:
[..]
Indirect, 10cm van het kolenvuur af, met de ribbenkant richting het vuur zodat het mooie vlees niet vol in de stralingshitte ligt.
De dekselopening ligt zo dat de hete lucht over het vlees moet om het deksel uit te kunnen
Je hebt mooie gedachtenquote:Op zaterdag 19 mei 2018 17:18 schreef liedetector het volgende:
[..]
ja...ik kijk er nu anders naar...ik dcht ribben en een boeuf
Eet je hem alleen op?quote:Op zaterdag 19 mei 2018 17:20 schreef fietsie het volgende:
Ik vond alleen de cote de boeuf al een vrij excessieve uitgave
Met zeg grofweg 2,5 persoonquote:
das waar,.... ik gisteren voor collega een kilootje buikspek gemaakt..... ben beniwud wat ze er van vind.... mijn meisje was hevig teleurgesteld dat wij dat niet gingen eten hahahahaquote:Op zaterdag 19 mei 2018 17:20 schreef fietsie het volgende:
Ik vond alleen de cote de boeuf al een vrij excessieve uitgave
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |