FOK!forum / Blockchain Technology & Cryptocurrencies / [SC] Cryptocurrencies #858 Op slot? een ban voor 7up? Lees hier verder
Zithzondag 1 april 2018 @ 23:09
image?span=6m&size=medium&currency=EUR&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=EUR&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

gd_5f2pyoZ8gxwrYhBap_OI50bVaAb1LHOFosDdFyfI.gif?w=320&s=c91eed716989331dbc88262dc07ca9b2
groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

081Magnemite_AG_anime.png
ShevaJBzondag 1 april 2018 @ 23:09
quote:
7s.gif Op zondag 1 april 2018 22:59 schreef Geralt het volgende:

[..]

Ik kan het prima missen. Al had ik er natuurlijk ook een nieuwe tuinset van kunnen kopen. Dat doe ik nu met ander geld. :)
Buy when there is blood in the streets :P
Zithzondag 1 april 2018 @ 23:10
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 23:05 schreef up7 het volgende:
Op slot.
En dan geen nieuw topic openen :N
ShevaJBzondag 1 april 2018 @ 23:10
quote:
7s.gif Op zondag 1 april 2018 23:10 schreef Zith het volgende:

[..]

En dan geen nieuw topic openen :N
Ik wilde een nieuwe openen maar kon geen titel bedenken :')
Lospedrosazondag 1 april 2018 @ 23:11
Broeders.
Bedenk voordat je alle geld in crypto hebt gestoken, altijd of er wel genoeg over is voor een tuinset.
Je wil het niet meemaken om op een versleten set te zitten. The horror.
Evenstarzondag 1 april 2018 @ 23:12
quote:
7s.gif Op zondag 1 april 2018 23:10 schreef Zith het volgende:

[..]

En dan geen nieuw topic openen :N
_O-
Grrrrrrrrzondag 1 april 2018 @ 23:15
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 23:11 schreef Lospedrosa het volgende:
Broeders.
Bedenk voordat je alle geld in crypto hebt gestoken, altijd of er wel genoeg over is voor een tuinset.
Je wil het niet meemaken om op een versleten set te zitten. The horror.
Dat heb je uit betrouwbare bron?
Lospedrosazondag 1 april 2018 @ 23:23
quote:
5s.gif Op zondag 1 april 2018 23:15 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Dat heb je uit betrouwbare bron?
Weet niet of jij betrouwbaar bent. Maar gun je het voordeel van de twijfel.

(Oh Gerard zei dat, lijkt best wel op grrrrr 😂)
Grrrrrrrrzondag 1 april 2018 @ 23:25
quote:
12s.gif Op zondag 1 april 2018 23:23 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Weet niet of jij betrouwbaar bent. Maar gun je het voordeel van de twijfel.

(Oh Gerard zei dat, lijkt best wel op grrrrr 😂)
Teveel gezopen oo eerste Paasdag jij zeker :P
Lospedrosazondag 1 april 2018 @ 23:30
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 23:25 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Teveel gezopen oo eerste Paasdag jij zeker :P
Wat is veel? :P
Zithzondag 1 april 2018 @ 23:37
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 23:11 schreef Lospedrosa het volgende:
Broeders.
Bedenk voordat je alle geld in crypto hebt gestoken, altijd of er wel genoeg over is voor een tuinset.
Je wil het niet meemaken om op een versleten set te zitten. The horror.
Banshee returns?
up7zondag 1 april 2018 @ 23:41
quote:
7s.gif Op zondag 1 april 2018 23:10 schreef Zith het volgende:

[..]

En dan geen nieuw topic openen :N
Ik werd afgeleid. O-)
leolinedancemaandag 2 april 2018 @ 00:07
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 23:37 schreef Zith het volgende:

[..]

Banshee returns?
Issie weg?
Blaatje38maandag 2 april 2018 @ 00:38
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 00:07 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Issie weg?
Don't jinx it!
#ANONIEMmaandag 2 april 2018 @ 00:46
quote:
10s.gif Op maandag 2 april 2018 00:38 schreef Blaatje38 het volgende:

[..]

Don't jinx it!
Dat soort figuren verschijnen hier wel weer zodra de markt de weg weer omhoog weet te vinden.
ITrademaandag 2 april 2018 @ 01:29
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 00:46 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Dat soort figuren verschijnen hier wel weer zodra de markt de weg weer omhoog weet te vinden.
Hij durft niet meer te kijken of hij heeft snel alles in paniek verkocht. Ik gok het laatste.
Montana_irmaandag 2 april 2018 @ 02:49
$7000
Maikuuulmaandag 2 april 2018 @ 04:52
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 10:31 schreef Kuifje774 het volgende:
vannacht was er een interview bij The Larry en Joe Show .

Samenvatting van het interview:

Partnership:
• Massale acceptatie
• Belangrijkste streammedia
• Exclusieve deal
• Releasedatum 17e, speciale '' dingen '' gedaan op de 16e
• Parthership; iedereen kent het bedrijf
• Partnerschap voor mensen zonder crypto
• Partnerschap voor mensen in crypto
• Deze samenwerking zal ons interessanter maken voor andere nieuwe partnerschappen vanwege meer volume en waarde van berm
• Banners, pers vrijgave wereldwijd, integratie betaling, voegt (. Het zal groot zijn)

Verge ontwikkeling toe:
• Winkel is klaar voor 99%
• Ring CT zal binnenkort op Alpha getest worden (keuze tot ongeveer 32 transacties om te maskeren)
• Nano zal gedaan worden met het fonds
• RSK Smart Contracts zal snel volgen


Prima toch :7

Toch even een buyorder van 9k op geplaatst

[ Bericht 2% gewijzigd door Maikuuul op 02-04-2018 05:24:02 ]
Lospedrosamaandag 2 april 2018 @ 08:07
WoW ven pumped niet normaal
Lospedrosamaandag 2 april 2018 @ 08:14
Hallow wakker worden!
De ven trein is vertrokken! Toettoet.
TwztIdmaandag 2 april 2018 @ 08:16
Wtf VEN
TwztIdmaandag 2 april 2018 @ 08:16
Verkopen die shit nu het nog kan
#ANONIEMmaandag 2 april 2018 @ 08:27
quote:
zondag 1 april 2018 @ 22:22 • 283
crew Kyran
Denk dat ik een deel VEN ga verkopen en ergens anders in ga stoppen (na eerstvolgende pump). Nu nog bepalen waarin. Tips? :P


[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 02-04-2018 08:28:19 ]
TwztIdmaandag 2 april 2018 @ 08:31
QLC gaat ook los, partnership met Binance blijkbaar..
Raskolnikowmaandag 2 april 2018 @ 08:44
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 08:16 schreef TwztId het volgende:
Wtf VEN
*O*
Lospedrosamaandag 2 april 2018 @ 08:54
Er is enorm veel FUD over VEN. Je ziet dat er veel sellorders gehaald zijn.
Ben benieuwd waar deze pump vandaan kwam?
Raskolnikowmaandag 2 april 2018 @ 08:55
Heel mijn cryptocompare portfolio is ervan in de war.
TwztIdmaandag 2 april 2018 @ 08:55
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 08:54 schreef Lospedrosa het volgende:
Er is enorm veel FUD over VEN. Je ziet dat er veel sellorders gehaald zijn.
Ben benieuwd waar deze pump vandaan kwam?
Bithumb listing.

Ik lees nergens FUD, waar haal je dat vandaan ?
Grrrrrrrrmaandag 2 april 2018 @ 08:56
Bull run powered by ven!
#ANONIEMmaandag 2 april 2018 @ 08:56
Durf het niet aan om ze te verkopen

Het gaat ongetwijfeld zakken
Lospedrosamaandag 2 april 2018 @ 08:58
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 08:55 schreef TwztId het volgende:

[..]

Bithumb listing.

Ik lees nergens FUD, waar haal je dat vandaan ?
Zie een paar Posts hierboven onze eigen Kyran.
Veel mensen denken zo, tijdje geen beloning is FUD
TwztIdmaandag 2 april 2018 @ 09:02
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 08:58 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Zie een paar Posts hierboven onze eigen Kyran.
Veel mensen denken zo, tijdje geen beloning is FUD
Paar weken geen nieuws is al FUD ?

Volgens mij word de afkorting FUD in de cryptowereld een beetje te vaak gebruikt voor niks..
Dwaalboymaandag 2 april 2018 @ 09:07
Ltc
kthxbyemaandag 2 april 2018 @ 09:24
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 10:31 schreef Kuifje774 het volgende:
vannacht was er een interview bij The Larry en Joe Show .

Samenvatting van het interview:

Partnership:
• Massale acceptatie
• Belangrijkste streammedia
• Exclusieve deal
• Releasedatum 17e, speciale '' dingen '' gedaan op de 16e
• Parthership; iedereen kent het bedrijf
• Partnerschap voor mensen zonder crypto
• Partnerschap voor mensen in crypto
• Deze samenwerking zal ons interessanter maken voor andere nieuwe partnerschappen vanwege meer volume en waarde van berm
• Banners, pers vrijgave wereldwijd, integratie betaling, voegt (. Het zal groot zijn)

Verge ontwikkeling toe:
• Winkel is klaar voor 99%
• Ring CT zal binnenkort op Alpha getest worden (keuze tot ongeveer 32 transacties om te maskeren)
• Nano zal gedaan worden met het fonds
• RSK Smart Contracts zal snel volgen


Verge. Hahahahahahahahaa :')
Lospedrosamaandag 2 april 2018 @ 09:28
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 09:24 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Verge. Hahahahahahahahaa :')
Die vent met dat petje drink uit een viskom :')
Afwazigmaandag 2 april 2018 @ 09:29
All-in verge
Apekoekmaandag 2 april 2018 @ 09:32
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 08:07 schreef Lospedrosa het volgende:
WoW ven pumped niet normaal
Ja wow super fijn, om daarna de depressieve tocht naar beneden te hervatten.

Wanneer de turn around, doet gewoon pijn om de marketcap te zien. Ik kan het nog altijd niet van mij afzetten.
Predator38maandag 2 april 2018 @ 10:07
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 09:32 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ja wow super fijn, om daarna de depressieve tocht naar beneden te hervatten.

Wanneer de turn around, doet gewoon pijn om de marketcap te zien. Ik kan het nog altijd niet van mij afzetten.
volgens mij is dat bij 99% van de alts op dit moment maargoed.
Predator38maandag 2 april 2018 @ 10:10
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 09:24 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Verge. Hahahahahahahahaa :')
laten we ff snel het verge logo uitprinten en op de muur plakken.

jezus wat een gare amateurs in die huiskamer.
Apekoekmaandag 2 april 2018 @ 10:14
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 10:07 schreef Predator38 het volgende:

[..]

volgens mij is dat bij 99% van de alts op dit moment maargoed.
Dat is ook exact mijn klacht.
leolinedancemaandag 2 april 2018 @ 10:18
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 10:10 schreef Predator38 het volgende:

[..]

laten we ff snel het verge logo uitprinten en op de muur plakken.

jezus wat een gare amateurs in die huiskamer.
Opvallend hoe vaak je nog van die gare settings ziet. Haal je 80 miljoen met een ICO op, zit je er zo bij :')
kthxbyemaandag 2 april 2018 @ 10:20
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 09:32 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ja wow super fijn, om daarna de depressieve tocht naar beneden te hervatten.

Wanneer de turn around, doet gewoon pijn om de marketcap te zien. Ik kan het nog altijd niet van mij afzetten.
gaat nog steeds omhoog hoor, maar ja, trend is omlaag... dus lang zal het niet duren. Doe er je voordeel mee :)
kthxbyemaandag 2 april 2018 @ 10:23
Die huiskamer. Dit wordt zo een dikke mooie exitscam. Check dat logo van die show dan. Dat kan niet echt zijn. :') _!
TwztIdmaandag 2 april 2018 @ 10:24
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 10:18 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Opvallend hoe vaak je nog van die gare settings ziet. Haal je 80 miljoen met een ICO op, zit je er zo bij :')
Kan 2 dingen betekenen,

-Of ze gebruiken al het geld voor productontwikkeling.

-Of al het geld word gelijk doorgesluisd naar een rekening op de Kaaiman eilanden.
Predator38maandag 2 april 2018 @ 10:26
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 10:18 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Opvallend hoe vaak je nog van die gare settings ziet. Haal je 80 miljoen met een ICO op, zit je er zo bij :')
dan huur je toch even een mooie conference room voor een paar honderd dollar, beamertje erbij
het straalt er gewoon vanaf BITCONNEEEEEEEEEEEEEEEECT HEY HEY HEY
Grrrrrrrrmaandag 2 april 2018 @ 10:26
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 10:23 schreef kthxbye het volgende:
Die huiskamer. Dit wordt zo een dikke mooie exitscam. Check dat logo van die show dan. Dat kan niet echt zijn. :') _!
Wel man, eckte eckte cryptoanarcho's, jeweetog
Afwazigmaandag 2 april 2018 @ 10:27
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 10:23 schreef kthxbye het volgende:
Die huiskamer. Dit wordt zo een dikke mooie exitscam. Check dat logo van die show dan. Dat kan niet echt zijn. :') _!
Ook gewoon 'the Larry and Joe show'. Wat een platform mensen.

Wie the fuck zijn Larry and Joe :')
Predator38maandag 2 april 2018 @ 10:28
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 10:27 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Ook gewoon 'the Larry and Joe show'. Wat een platform mensen.

Wie the fuck zijn Larry and Joe :')
die krijgen een paar % van de exit scam :P
kthxbyemaandag 2 april 2018 @ 10:38
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 10:26 schreef Predator38 het volgende:

[..]

dan huur je toch even een mooie conference room voor een paar honderd dollar, beamertje erbij
het straalt er gewoon vanaf BITCONNEEEEEEEEEEEEEEEECT HEY HEY HEY
Bitconnect deed het iets eleganter ja _O_

Bitconnect _O_
Nattekatmaandag 2 april 2018 @ 10:41
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 10:24 schreef TwztId het volgende:

[..]

Kan 2 dingen betekenen,

-Of ze gebruiken al het geld voor productontwikkeling.

-Of al het geld word gelijk doorgesluisd naar een rekening op de Kaaiman eilanden.
Het product wat er ligt kan het bedrijf waar ik werk voor een paar duizend binnen een maand uit de grond stampen.
Evenstarmaandag 2 april 2018 @ 10:59
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 08:58 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Zie een paar Posts hierboven onze eigen Kyran.
Veel mensen denken zo, tijdje geen beloning is FUD
Denk dat jij niet begrijpt wat FUD eigenlijk betekent. Wat ik zeg heeft toch helemaal niks met FUD te maken. Het wordt echt te vaak gebruikt.

Reden dat ik een deel van mijn VEN wil verkopen is dat het nog steeds een flink deel van mijn portfolio is en ik meer wil spreiden. Al mijn VEN nu verkopen zou sowieso stom zijn. Main net in juni gaat sowieso nog voor een grote pump zorgen en daarna begint het feest pas. Ik wil gewoon een betere verdeling in mijn portfolio, minder afhankelijk zijn van één coin.

Het is wel relatief stil rondom VEN, maar dat is het altijd als BTC aan het tanken is. Ze releasen bijna nooit goed nieuws tijdens een dipje :D
leolinedancemaandag 2 april 2018 @ 11:01
VEN terug op 12/4 dollah
KappenBakkenmaandag 2 april 2018 @ 11:34
Geen gezeik, iedereen rijk.
Apekoekmaandag 2 april 2018 @ 11:45
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 10:20 schreef kthxbye het volgende:

[..]

gaat nog steeds omhoog hoor, maar ja, trend is omlaag... dus lang zal het niet duren. Doe er je voordeel mee :)
Welk voordeel? Heb gemiddeld ingekocht op 5 dollar.
xaban06maandag 2 april 2018 @ 11:47
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 11:45 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Welk voordeel? Heb gemiddeld ingekocht op 5 dollar.
Verkopen en straks goedkoper inkopen.
Apekoekmaandag 2 april 2018 @ 11:47
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 11:34 schreef KappenBakken het volgende:
Geen gezeik, iedereen rijk.
Groot alarm, iedereen arm.
kthxbyemaandag 2 april 2018 @ 11:48
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 11:47 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Verkopen en straks goedkoper inkopen.
Dat is een beetje tricky alleen met het volume en de marketmaker :(
Apekoekmaandag 2 april 2018 @ 11:48
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 11:47 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Verkopen en straks goedkoper inkopen.
Als hodler trade ik niet actief, gaat geheid fout aangezien ik het niet constant in de gaten wil/kan houden. Maarja oud verhaal.
Lospedrosamaandag 2 april 2018 @ 11:54
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 10:59 schreef Kyran het volgende:

[..]

Denk dat jij niet begrijpt wat FUD eigenlijk betekent. Wat ik zeg heeft toch helemaal niks met FUD te maken. Het wordt echt te vaak gebruikt.

Goed dan “geen vertrouwen in dus verkoop het maar” ipv FUD.
Had toch al een hekel aan afkortingen en Engelse termen..

En smileys..en gingers..
kthxbyemaandag 2 april 2018 @ 11:59
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 11:54 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Goed dan “geen vertrouwen in dus verkoop het maar” ipv FUD.
Had toch al een hekel aan afkortingen en Engelse termen..

En smileys..en gingers..
jij heb zeker niet op Harvard gezeten
leolinedancemaandag 2 april 2018 @ 12:35
Valt me trouwens op dat AE relatief steady blijft tijdens de crash. Dat wordt moonen tijdens de bullrun :9
Lospedrosamaandag 2 april 2018 @ 12:44
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 11:59 schreef kthxbye het volgende:

[..]

jij heb zeker niet op Harvard gezeten
Ginger alert
xaban06maandag 2 april 2018 @ 13:05
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 12:35 schreef leolinedance het volgende:
Valt me trouwens op dat AE relatief steady blijft tijdens de crash. Dat wordt moonen tijdens de bullrun :9
Welke bullrun :D
DrSnugglemaandag 2 april 2018 @ 13:16
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 13:05 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Welke bullrun :D
De bull gaat de paashaas verjagen, dat zal dus vanavond ergens beginnen, mogelijk morgen als de Amerikaanse paashaas wakker wordt.
Heb ik meegekregen van mijn collega's van Oxford. :)
Dwaalboymaandag 2 april 2018 @ 13:16
Ltc doet straks bullrun ivm albra
Dwaalboymaandag 2 april 2018 @ 13:16
Hoppa
brombeer_maandag 2 april 2018 @ 13:18
ltc volgt zijn broer gewoon
KappenBakkenmaandag 2 april 2018 @ 13:23
Om een 80% daling goed te maken is een 400% stijging nodig.
noobcryptomaandag 2 april 2018 @ 13:23
en die volgt zijn zus gewoon en die weer zijn neef en die weer haar vader..

Alles is redelijk groen op moment, dus waarom jullie zo naar ltc staren? ik kijk liever naar zijn zus en moeder :')
hodlwavemaandag 2 april 2018 @ 13:26
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 13:23 schreef noobcrypto het volgende:
en die volgt zijn zus gewoon en die weer zijn neef en die weer haar vader..

Alles is redelijk groen op moment, dus waarom jullie zo naar ltc staren? ik kijk liever naar zijn zus en moeder :')
Jullie? Alleen Dwaalboy volgens mij.
#ANONIEMmaandag 2 april 2018 @ 13:32
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 13:23 schreef KappenBakken het volgende:
Om een 80% daling goed te maken is een 400% stijging nodig.
100/1,8=55,55x1,8=100
BlauweHoofdmaandag 2 april 2018 @ 13:40
De wereld van crypto anno 04-2018 :r
noobcryptomaandag 2 april 2018 @ 13:45
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 13:26 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Jullie? Alleen Dwaalboy volgens mij.
brombeer schrijft er ook iets over.

die volgt ook gewoon zijn zus
Lospedrosamaandag 2 april 2018 @ 13:45
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 13:40 schreef BlauweHoofd het volgende:
De wereld van crypto anno 04-2018 :r
Ok ajuuu👋
leolinedancemaandag 2 april 2018 @ 13:45
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 13:40 schreef BlauweHoofd het volgende:
De wereld van crypto anno 04-2018 :r
Staat slechts 10x hoger dan een jaar geleden :o
BlauweHoofdmaandag 2 april 2018 @ 13:46
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 13:45 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Staat slechts 10x hoger dan een jaar geleden :o
En 10x lager sinds 01-2018 :')
Mar ja kopen op het hoogtepunt en dan klagen :')
DrSnugglemaandag 2 april 2018 @ 13:46
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 13:45 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Staat slechts 10x hoger dan een jaar geleden :o
Ja het is toch ongelofelijk, we hadden allang 100x hoger kunnen staan... :{
Dpapimaandag 2 april 2018 @ 13:49
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 13:32 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

100/1,8=55,55x1,8=100
1x0,2=0,2
0,2x5(=400% stijging)=1
Zithmaandag 2 april 2018 @ 13:57
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 13:32 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

100/1,8=55,55x1,8=100
Wat doe je hier? :')
TwztIdmaandag 2 april 2018 @ 14:47
Twee maal drie is vijf
Wiedewiede wie wil van mij leren
Vier min vijf is twee
Diedel doedel doe eens met ons mee
crpytoshillmaandag 2 april 2018 @ 15:00
bee token binnenkort voor een prikkie kopen >:)
Evenstarmaandag 2 april 2018 @ 15:04
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 13:32 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

100/1,8=55,55x1,8=100
Uh, zo werkt het niet natuurlijk he ...

Als je $100 hebt en je verliest 80% dan heb je nog maar $20 over. Om dan weer $100 te hebben heb je x5 nodig =400%
Predator38maandag 2 april 2018 @ 15:30
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 15:00 schreef crpytoshill het volgende:
bee token binnenkort voor een prikkie kopen >:)
is die nou al gelist?
crpytoshillmaandag 2 april 2018 @ 15:35
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 15:30 schreef Predator38 het volgende:

[..]

is die nou al gelist?
op een paar kleine exchanges staat ie, als je dat bedoelt.
Montana_irmaandag 2 april 2018 @ 15:35
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 15:30 schreef Predator38 het volgende:

[..]

is die nou al gelist?
Cobinhood & idex
crpytoshillmaandag 2 april 2018 @ 15:37
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 15:35 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

Cobinhood & idex
is idex makkelijk te gebruiken? ziet er beter uit dan etherdelta.
TwztIdmaandag 2 april 2018 @ 15:49
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 15:37 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

is idex makkelijk te gebruiken? ziet er beter uit dan etherdelta.
Ja.
noobcryptomaandag 2 april 2018 @ 15:51
mooie groene dag voor mij. al lijkt het nu wel weer een beetje te corrigeren.
Dwaalboymaandag 2 april 2018 @ 16:09
Jep 17.00 deathline
Ieder verkoopt nu alvast
Kuifje774maandag 2 april 2018 @ 17:01
https://stocksgazette.com(...)ed-coin-of-the-year/
Montana_irmaandag 2 april 2018 @ 17:19
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 16:09 schreef Dwaalboy het volgende:
Jep 17.00 deathline
Ieder verkoopt nu alvast
Jed1Gammaandag 2 april 2018 @ 17:23
quote:
Matos, de nieuwe partner van Verge.
Lospedrosamaandag 2 april 2018 @ 17:24
quote:
Daar staat weer een heel stuk over de anonieme partnership “welke de wereld van crypto op zijn grondvesten doet gaan schudden” _O-


Afwazigmaandag 2 april 2018 @ 17:27
Als je van je geld af wil moet je zeker in Verge stappen.
Maikuuulmaandag 2 april 2018 @ 17:29
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 17:24 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Daar staat weer een heel stuk over de anonieme partnership “welke de wereld van crypto op zijn grondvesten doet gaan schudden” _O-
En dat kan niet zo zijn omdat?

Zoveel Verge haat in dit topic :') mocht hij ooit 1$ halen dan blijf ik nog even weg :9 (wat ik sowieso al doe maar dan met een groter budget)
SugeLuckymaandag 2 april 2018 @ 17:47
Als verge ooit de $1 haalt, mag je aan m'n penis zuigen.
patrick_1980maandag 2 april 2018 @ 17:50
Als de bitcoin ooit op 50K komt, dan zie ik Verge wel dicht bij die dollar komen :{
TwztIdmaandag 2 april 2018 @ 18:05
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 17:29 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

En dat kan niet zo zijn omdat?

Zoveel Verge haat in dit topic :') mocht hij ooit 1$ halen dan blijf ik nog even weg :9 (wat ik sowieso al doe maar dan met een groter budget)
Ik ken Verge totaal niet dus ben er neutraal over maar dit partnership gedoe is toch wel 1 van de vaagste dingen die ik tot nu toe heb gehoord in Cryptoland.
Lospedrosamaandag 2 april 2018 @ 18:08
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 17:29 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

En dat kan niet zo zijn omdat?

Zoveel Verge haat in dit topic :') mocht hij ooit 1$ halen dan blijf ik nog even weg :9 (wat ik sowieso al doe maar dan met een groter budget)
Hoho ik heb zeker geen verge haat.
In deze emotionele markt kan die gekke munt best wel ff de $1 aantikken.
De kans op scam acht ik desalniettemin wel iets hoger.
Maikuuulmaandag 2 april 2018 @ 18:10
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 18:05 schreef TwztId het volgende:

[..]

Ik ken Verge totaal niet dus ben er neutraal over maar dit partnership gedoe is toch wel 1 van de vaagste dingen die ik tot nu toe heb gehoord in Cryptoland.
Zie hier het interview. Waarin Larry & Joe ook vragen of het niet gewoon een exitscam is.


Jammer genoeg ben ik van 11 tot 22 april bezig met Vipassana (10dagen niet praten/communicatie van buitenaf). Dus weet erna pas wat de partnership zal zijn. Gewoon afwachten dus. Hopelijk knalt mijn Blockfolio net als in December ;)
Lospedrosamaandag 2 april 2018 @ 18:12
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 18:10 schreef Maikuuul het volgende:


Jammer genoeg ben ik van 11 tot 22 april bezig met Vipassana (10dagen niet praten/communicatie van buitenaf). Dus weet erna pas wat de partnership zal zijn.
Kun je niet wat medefokkers meenemen, er is een man zonder schouders die wel wat Vipasanus kan gebruiken.
Maikuuulmaandag 2 april 2018 @ 18:24
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 18:12 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Kun je niet wat medefokkers meenemen, er is een man zonder schouders die wel wat Vipasanus kan gebruiken.
https://www.dhamma.org/en/locations/directory#NL

Geef ze maar op, kan ook gewoon in Nederland ;)
Predator38maandag 2 april 2018 @ 18:29
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 18:10 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Zie hier het interview. Waarin Larry & Joe ook vragen of het niet gewoon een exitscam is.


Jammer genoeg ben ik van 11 tot 22 april bezig met Vipassana (10dagen niet praten/communicatie van buitenaf). Dus weet erna pas wat de partnership zal zijn. Gewoon afwachten dus. Hopelijk knalt mijn Blockfolio net als in December ;)
ja dat zal hij ook echt eerlijk beantwoorden mocht het echt een SCAM zijn

HAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!

jezus.... :'(

ik gun iedereen dikke winsten die erin zitten maar wat een pauperzooi is dit zeg
Justin toch toch ook al meerdere keren veroordeeld ?!?!

kan toch niet goed blijven gaan zou je zeggen:


BITCONNEEEEEEEEEEEEEEEEECCCCCCCCCCCTTTTTT !!!

[ Bericht 3% gewijzigd door Predator38 op 02-04-2018 18:45:50 ]
Dwaalboymaandag 2 april 2018 @ 18:31
Die 3 bij elkaar straalt vertrouwen uit! Profesioneel. Die kun je wel miljoenen toevertrouwen
Maikuuulmaandag 2 april 2018 @ 18:46
Ik maak me totaal geen zorgen :7 zit al in Verge sinds januari 2017.

Ongeacht wat hier gezegd wordt blijf ik holden. Ik vond het ondanks de hickups een prima interview. Dat jullie enkel kijken naar hoe de het decor uitziet moeten jullie zelf weten.

Ik kijk in ieder geval uit naar de 22ste hoe mijn blockfolio eruit ziet
Predator38maandag 2 april 2018 @ 18:48
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 18:46 schreef Maikuuul het volgende:
Ik maak me totaal geen zorgen :7 zit al in Verge sinds januari 2017.

Ongeacht wat hier gezegd wordt blijf ik holden. Ik vond het ondanks de hickups een prima interview. Dat jullie enkel kijken naar hoe de het decor uitziet moeten jullie zelf weten.

Ik kijk in ieder geval uit naar de 22ste hoe mijn blockfolio eruit ziet
niet alleen het decor.....er is zoveel mis
TwztIdmaandag 2 april 2018 @ 18:50
Die vent zegt letterlijk "massive POTENTIAL partnership"

Meerdere malen.
Maikuuulmaandag 2 april 2018 @ 19:00
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 18:50 schreef TwztId het volgende:
Die vent zegt letterlijk "massive POTENTIAL partnership"

Meerdere malen.
Larry & Joe vragen: is er een kans dat het partnership niet doorgaat of is het 100%?

Hij zegt dan dat het sowieso doorgaat (omdat ze de 75mil target hadden gehaald).
Geen idee waar je dit dus vandaan haalt :') doen alsof de partnership mogelijk niet doorgaat :')

Bovenstaande video over het feit dat de crowfund niet is gehaald :') :') er staat meer dan 75miljoen op dat public address.

De fud wordt weer flink aangewakkerd


Al met al weer genoeg gezien in dit topic. Iedereen succes met speculeren en discussieren. Ik kijk de 22ste wel wat ervan komt. Groetjes :7

[ Bericht 6% gewijzigd door Maikuuul op 02-04-2018 19:06:34 ]
Predator38maandag 2 april 2018 @ 19:08
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 19:00 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Larry & Joe vragen: is er een kans dat het partnership niet doorgaat of is het 100%?

Hij zegt dan dat het sowieso doorgaat (omdat ze de 75mil target hadden gehaald).
Geen idee waar je dit dus vandaan haalt :') doen alsof de partnership mogelijk niet doorgaat :')

Bovenstaande video over het feit dat de crowfund niet is gehaald :') :') er staat meer dan 75miljoen op dat public address.

De fud wordt weer flink aangewakkerd

Al met al weer genoeg gezien in dit topic. Iedereen succes met speculeren en discussieren. Ik kijk de 22ste wel wat ervan komt. Groetjes :7
je klinkt net als een bitconnect believer _O-
TwztIdmaandag 2 april 2018 @ 19:11
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 19:00 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Larry & Joe vragen: is er een kans dat het partnership niet doorgaat of is het 100%?

Hij zegt dan dat het sowieso doorgaat (omdat ze de 75mil target hadden gehaald).
Geen idee waar je dit dus vandaan haalt :') doen alsof de partnership mogelijk niet doorgaat :')

Bovenstaande video over het feit dat de crowfund niet is gehaald :') :') er staat meer dan 75miljoen op dat public address.

De fud wordt weer flink aangewakkerd


Al met al weer genoeg gezien in dit topic. Iedereen succes met speculeren en discussieren. Ik kijk de 22ste wel wat ervan komt. Groetjes :7
Huh... Die vent zegt dat toch zelf ? Ik niet..

Aan het begin van de video al.. maar goed succes met niet praten verder enzo..
crpytoshillmaandag 2 april 2018 @ 19:11
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 19:08 schreef Predator38 het volgende:

[..]

je klinkt net als een bitconnect believer _O-
idd. denial
Lospedrosamaandag 2 april 2018 @ 19:13
Ik vraag mij af, welke partnership is nu zo grondbrekend (theoretisch) dat dit deze manier van aankondiging en inkopen kan verantwoorden (dat kan nooit mijn inziens).
Maar stel, wat zou dat zijn?
De ECB gaat verge gebruiken? Alles minder wordt dan slecht ontvangen
Afwazigmaandag 2 april 2018 @ 19:16
Dit gaat heel pijnlijk aflopen voor de Verge holders net zoals met Bitconnect. Je kan in ieder geval niet zeggen dat we je niet hebben gewaarschuwd.

Als ik het mis heb en het is echt groot nieuws dan ben ik de eerste die hier mijn ongelijk komt toegeven. Maar ik denk dat jullie beide het best even je anus kunnen preparen voor the REKTENING.
Maikuuulmaandag 2 april 2018 @ 19:17
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 19:11 schreef TwztId het volgende:

[..]

Huh... Die vent zegt dat toch zelf ? Ik niet..

Aan het begin van de video al.. maar goed succes met niet praten verder enzo..
Of ik er hier over praat of niet. Ik zal moeten afwachten tot de 22ste. Ik merk vooral in dit topic dat er veel negatieve energie heerst vooral over Verge.

Ik geloof zelf in de munt. En mogelijk wordt dit ook na de 22ste bevestigd.

En mocht het een scam zijn. Dan heb ik nog steeds aardig wat in mijn portfolio (en heb natuurlijk aardig wat uitbetaald) :9 ik kan dus enkel minder winst hebben
TwztIdmaandag 2 april 2018 @ 19:19
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 19:13 schreef Lospedrosa het volgende:
Ik vraag mij af, welke partnership is nu zo grondbrekend (theoretisch) dat dit deze manier van aankondiging en inkopen kan verantwoorden (dat kan nooit mijn inziens).
Maar stel, wat zou dat zijn?
De ECB gaat verge gebruiken? Alles minder wordt dan slecht ontvangen
Ben niet bekend met Verge, maar ik heb ff snel gekeken en tis blijkbaar een privacy coin, ala Monero ?

Welk bedrijf of overheid of bank of whatever wil een samenwerking met een Privacycoin aangaan ???

Dat gaat tegen al hun ideeen en regels in..
crpytoshillmaandag 2 april 2018 @ 19:25
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 19:19 schreef TwztId het volgende:

[..]

Ben niet bekend met Verge, maar ik heb ff snel gekeken en tis blijkbaar een privacy coin, ala Monero ?

Welk bedrijf of overheid of bank of whatever wil een samenwerking met een Privacycoin aangaan ???

Dat gaat tegen al hun ideeen en regels in..
tokenpay
Dwaalboymaandag 2 april 2018 @ 19:25
Meende dat 16 april was maar nu dus 22..
Apekoekmaandag 2 april 2018 @ 19:28
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 18:48 schreef Predator38 het volgende:

[..]

niet alleen het decor.....er is zoveel mis
Dit geldt voor zo ontzettend veel coins
Maikuuulmaandag 2 april 2018 @ 19:29
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 19:25 schreef Dwaalboy het volgende:
Meende dat 16 april was maar nu dus 22..
:D hier een voorbeeld hoe goed men leest in dit topic.

Als je bovenaan deze pagina leest zie je dat ik het pas de 22e pas kan vernemen. De officiele release is 17 (hiervoor geeft de dev ook zijn excuses in de video).

Tot de 22ste
TwztIdmaandag 2 april 2018 @ 19:32
Misschien dat ik er een zooi koop en 1-2 dagen vantevoren verkoop.. ff meeliften op de scam.

Als je er niet emotioneel bij betrokken bent is dat wat simpeler hehe..
Dwaalboymaandag 2 april 2018 @ 19:32
Beetje jouw fud verspreiden... uitgesteld tot 22ste dus... haha
Dwaalboymaandag 2 april 2018 @ 19:33
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 19:32 schreef TwztId het volgende:
Misschien dat ik er een zooi koop en 1-2 dagen vantevoren verkoop.. ff meeliften op de scam.

Als je er niet emotioneel bij betrokken bent is dat wat simpeler hehe..
Dat idd
patrick_1980maandag 2 april 2018 @ 19:34
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 19:32 schreef TwztId het volgende:
Misschien dat ik er een zooi koop en 1-2 dagen vantevoren verkoop.. ff meeliften op de scam.

Als je er niet emotioneel bij betrokken bent is dat wat simpeler hehe..
Inderdaad. Prijs is nu nog redelijk laag.
Kuifje774maandag 2 april 2018 @ 19:38
Feit blijft dat ik niets verlies in Verge . .

en of er nu negatief naar gekeken word ?

Feit blijft dat er weer gepraat word over Verge,
Hoe meer het naar de 16/17 de loopt, Het word wel een hype.
Mensen zullen tot die dag toch gaan investeren.
Mocht het een fiasco worden? zullen velen met winst hun coins verkopen.
Mocht het een superdeal zijn? zal het vanzelf op een zekere hoogte komen.
Lospedrosamaandag 2 april 2018 @ 19:56
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 18:24 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

https://www.dhamma.org/en/locations/directory#NL

Geef ze maar op, kan ook gewoon in Nederland ;)
Maikuuuul, moet ik me zorgen maken?
Is dit nu wat crypto met je doet? Dat je 2 weken moet detoxen met oranje gewaad en blote voeten zodat jeje weer een beetje “geaard” voelt?
En het eerste wat je doet, als je overal uit mag,is je smartphone uit de “mand van het kwaad” trekken om de koers te checken 😬
Afwazigmaandag 2 april 2018 @ 19:58
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 19:34 schreef patrick_1980 het volgende:

[..]

Inderdaad. Prijs is nu nog redelijk laag.
Wat.
#ANONIEMmaandag 2 april 2018 @ 20:00
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 19:19 schreef TwztId het volgende:

[..]

Ben niet bekend met Verge, maar ik heb ff snel gekeken en tis blijkbaar een privacy coin, ala Monero ?

Welk bedrijf of overheid of bank of whatever wil een samenwerking met een Privacycoin aangaan ???

Dat gaat tegen al hun ideeen en regels in..
Verge is helemaal geen privacy coin want je bent niet anoniem.
Maikuuulmaandag 2 april 2018 @ 20:05
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 19:56 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Maikuuuul, moet ik me zorgen maken?
Is dit nu wat crypto met je doet? Dat je 2 weken moet detoxen met oranje gewaad en blote voeten zodat jeje weer een beetje “geaard” voelt?
En het eerste wat je doet, als je overal uit mag,is je smartphone uit de “mand van het kwaad” trekken om de koers te checken 😬
:D haha

Ik ben zelf totaal niet religieus of spiritueel.

Lijkt me gewoon een mooie uitdaging tijdens het reizen om te doen. Wat is nou 10 dagen op een mensenleven. Vind ook dat ik af en toe moet afzien ipv enkel plezier hebben.

Voor de een of andere dacht ik daarnet aan Playstation of Xbox voor de grote samenwerking. Vrij sterke merken die globaal geaccepteerd zijn.
Lospedrosamaandag 2 april 2018 @ 20:44
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 20:05 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

:D haha

Ik ben zelf totaal niet religieus of spiritueel.

Lijkt me gewoon een mooie uitdaging tijdens het reizen om te doen. Wat is nou 10 dagen op een mensenleven. Vind ook dat ik af en toe moet afzien ipv enkel plezier hebben.

Ooit via een of andere cursus van het werk zat een bezoek aan een klooster in. 8 uur niet praten, was me lang zat. Duseuh sterkte!
Dwaalboymaandag 2 april 2018 @ 21:18
Ik heb aantal coins ff snel gekocht via litebit..
Welke ttader vullen jullie dan in bij blockfolio?
Predator38maandag 2 april 2018 @ 21:21
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 19:38 schreef Kuifje774 het volgende:
Feit blijft dat ik niets verlies in Verge . .

en of er nu negatief naar gekeken word ?

Feit blijft dat er weer gepraat word over Verge,
Hoe meer het naar de 16/17 de loopt, Het word wel een hype.
Mensen zullen tot die dag toch gaan investeren.
Mocht het een fiasco worden? zullen velen met winst hun coins verkopen.
Mocht het een superdeal zijn? zal het vanzelf op een zekere hoogte komen.
bitconnect koers ging er met 95% aan in nog geen 30 minuten tijd ????
ik betwijfel of er dan velen met winst zullen verkopen
Lospedrosamaandag 2 april 2018 @ 21:26
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 21:21 schreef Predator38 het volgende:

[..]

bitconnect koers ging er met 95% aan in nog geen 30 minuten tijd ????
ik betwijfel of er dan velen met winst zullen verkopen
Hij bedoeld dat de meesten hun winst allang uitgechashed hebben.
KappenBakkenmaandag 2 april 2018 @ 21:36
Normaal ben ik #teamEthereum, maar dit vond ik wel een tof artikel. ^O^

En uiteraard Brock Pierce :') :') :') :') :') :') :')
TheFreshPrincemaandag 2 april 2018 @ 21:57
Lang geleden dat je rond 22u nog een koers zag die niet ingestort was.

Dat mag van mij wel de trend worden :)
#ANONIEMmaandag 2 april 2018 @ 22:03
Groestlcoin gezien? +97,36%
Dwaalboymaandag 2 april 2018 @ 22:03
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 21:57 schreef MaGNeT het volgende:
Lang geleden dat je rond 22u nog een koers zag die niet ingestort was.

Dat mag van mij wel de trend worden :)
Word 23.00 klok is verzet
Lospedrosamaandag 2 april 2018 @ 22:17
Komen ze nu mee 😂

https://twitter.com/vecha(...)864913366122496?s=21
Wereldgozermaandag 2 april 2018 @ 22:22
quote:
Verdomme, had ik net alles verkocht
Mascletamaandag 2 april 2018 @ 22:23
quote:
MOON!
Predator38maandag 2 april 2018 @ 22:41
.....
Blikmaandag 2 april 2018 @ 22:58
https://www.reddit.com/r/(...)JFIND63Y&sh=bdcae40c

ICX mogelijk ook met een grote announcement...
Lospedrosamaandag 2 april 2018 @ 23:04
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 22:58 schreef Blik het volgende:
https://www.reddit.com/r/(...)JFIND63Y&sh=bdcae40c

ICX mogelijk ook met een grote announcement...
Het gerucht is ICX mining standaard op de Samsung galaxy 9 via asic chip
Predator38maandag 2 april 2018 @ 23:04
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 22:58 schreef Blik het volgende:
https://www.reddit.com/r/(...)JFIND63Y&sh=bdcae40c

ICX mogelijk ook met een grote announcement...
eerst ff 3 miljoen crowdfunden :P
illusionsmaandag 2 april 2018 @ 23:09
Over paar dagen EtherLink. Eens kijken hoeveel mensen de boot in gaan. :')
Evenstarmaandag 2 april 2018 @ 23:25
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 22:58 schreef Blik het volgende:
https://www.reddit.com/r/(...)JFIND63Y&sh=bdcae40c

ICX mogelijk ook met een grote announcement...
Wel een bron van niks, maar als een ICX hodler hoop ik van wel natuurlijk :P
BadVladmaandag 2 april 2018 @ 23:33
Waarom kan bijna geen project zich aan de data houden. :')

Rentberry tokens zouden 31 maart beschikbaar zijn, is 3 april geworden.
Fimart ICO zou 1 maart beginnen, is nu nog steeds niet begonnen. (Pre-sale was in februari).
BadVladmaandag 2 april 2018 @ 23:34
Ohja, Wavesmaand is ook nog niet begonnen.

En ik wacht al 3 weken op 4K van Coinomat. :')
leolinedancemaandag 2 april 2018 @ 23:41
Is april wavesmaand?
kthxbyedinsdag 3 april 2018 @ 00:21
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 19:00 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Larry & Joe vragen: is er een kans dat het partnership niet doorgaat of is het 100%?

Hij zegt dan dat het sowieso doorgaat (omdat ze de 75mil target hadden gehaald).
Geen idee waar je dit dus vandaan haalt :') doen alsof de partnership mogelijk niet doorgaat :')

Bovenstaande video over het feit dat de crowfund niet is gehaald :') :') er staat meer dan 75miljoen op dat public address.

De fud wordt weer flink aangewakkerd


Al met al weer genoeg gezien in dit topic. Iedereen succes met speculeren en discussieren. Ik kijk de 22ste wel wat ervan komt. Groetjes :7
Verge :')
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAA
kthxbyedinsdag 3 april 2018 @ 00:23
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 20:05 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Voor de een of andere dacht ik daarnet aan Playstation of Xbox voor de grote samenwerking. Vrij sterke merken die globaal geaccepteerd zijn.
Hahahaha ik denk dat de rijst je naar je hoofd begint te stijgen hoor :')

Verge Hahahahahahahahahaaaa
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 00:24
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 00:23 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Hahahaha ik denk dat de rijst je naar je hoofd begint te stijgen hoor :')

Verge Hahahahahahahahahaaaa
_O-
leolinedancedinsdag 3 april 2018 @ 00:35
Dat wordt lekker tot 67 jaar bij de supermarkt werken en hendig sjiek slippen met de Lambo Peugeot Fox!
chroestjovdinsdag 3 april 2018 @ 00:45
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 19:17 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Of ik er hier over praat of niet. Ik zal moeten afwachten tot de 22ste. Ik merk vooral in dit topic dat er veel negatieve energie heerst vooral over Verge.

Ik geloof zelf in de munt. En mogelijk wordt dit ook na de 22ste bevestigd.

En mocht het een scam zijn. Dan heb ik nog steeds aardig wat in mijn portfolio (en heb natuurlijk aardig wat uitbetaald) :9 ik kan dus enkel minder winst hebben
Emotie en geloof zijn geen beste raadgevers voor traden en speculeren. Daarnaast geldt 'buy the rumor, sell the news' zeker voor exit scams.
Evenstardinsdag 3 april 2018 @ 00:45
Ik snap serieus niet hoe mensen denken dat die echt een mooie partnership kan zijn.

Ze moeten bakken met geld neerleggen om een partnership te kopen en dan denken mensen serieus aan PlayStation en XBoX ook nog eens. Wat moeten die twee met een vage coin als Verge? Wat voor voordeel denk je dat ze kunnen halen uit het gebruik van Verge?

Kom op zeg, open je ogen en denk even na voordat je blind een dikke vette val inloopt. Ik hoop van harte dat ik er naast zit en ik hoop echt dat jullie winst maken, maar als het uiteindelijk een soort van exit scam lijkt te zijn lach ik je ook keihard uit en heb ik geen enkel medelijden.

Ze vragen gewoon geld om een partnership aan te gaan, want ze hebben niet genoeg geld. Na maanden ontwikkeling hebben ze nog steeds geen fatsoenlijk product. De leider van de bende heeft geen geld en wat hij heeft zit vast op een exchange. De mislukking van eind vorig jaar zit ook nog redelijk vers in de geheugens van mensen zou je verwachten, toch zie ik heel veel mensen met een kwijlende bekken en kwispelende staarten die lui blind vertrouwen.
TheFreshPrincedinsdag 3 april 2018 @ 00:46
Ik wacht de partnership vol belangstelling af.
Zit er verder niet in dus pak gewoon wat popcorn en kijk wat er gebeurt.

Ik hoop op wat moois, dan kan Maikul nog jaren rondreizen.

Van de privacycoins vind ik PIVX wel een mooi project. Funds krijgen ze uit het staken (klein deel van ieder gevonden block) en dat wordt ook echt goed benut aan development. Beloften zijn waargemaakt, al zijn de releasdates wel eens wat opgeschoven.

[ Bericht 17% gewijzigd door TheFreshPrince op 03-04-2018 00:52:19 ]
metallicelmodinsdag 3 april 2018 @ 00:48
ik heb nog wat Verge op de plank, maargoed ik zit in mijn hodl winterslaap dus ik zie wel waar het heen gaat, kan alle kanten op namelijk
Evenstardinsdag 3 april 2018 @ 00:49
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 00:46 schreef MaGNeT het volgende:
Ik wacht de partnership vol belangstelling af.
Zit er verder niet in dus pak gewoon wat popcorn en kijk wat er gebeurt.

Ik hoop op wat moois.
Hoop het ook. Als het echt iets is wat goed is voor crypto in het algemeen vind ik het ook dikke prima natuurlijk, maar ik geloof er echt niet in. Het is allemaal te vaag, teveel red flags.
metallicelmodinsdag 3 april 2018 @ 00:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 00:49 schreef Kyran het volgende:

[..]

Hoop het ook. Als het echt iets is wat goed is voor crypto in het algemeen vind ik het ook dikke prima natuurlijk, maar ik geloof er echt niet in. Het is allemaal te vaag, teveel red flags.
Waarom Verge is mijn vraag, grote bedrijven kunnen net zo goed met andere cryptos op pad gaan zeg maar.. Maarja we zien wel
KappenBakkendinsdag 3 april 2018 @ 01:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 00:51 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Waarom Verge is mijn vraag, grote bedrijven kunnen net zo goed met andere cryptos op pad gaan zeg maar.. Maarja we zien wel
Dan kan je sowieso vragen, waarom crypto?
TheFreshPrincedinsdag 3 april 2018 @ 01:05
Als Verge die 75 miljoen XVG nog moet gaat verkopen voor die partnership dan is dat niet geweldig voor de koers iig :P
SOGdinsdag 3 april 2018 @ 03:03
Joepie ven met twee kwartjes gestegen dat ding stond 8 dollar man :O
dimmakdinsdag 3 april 2018 @ 07:46
Allemaal groene cijfers O+
fathankdinsdag 3 april 2018 @ 07:47
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 03:03 schreef SOG het volgende:
Joepie ven met twee kwartjes gestegen dat ding stond 8 dollar man :O
Bitcoin stond op 20k, ethereum op 1k wat is je punt?
Lospedrosadinsdag 3 april 2018 @ 08:02
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 03:03 schreef SOG het volgende:
Joepie ven met twee kwartjes gestegen dat ding stond 8 dollar man :O
Ik had ook liever een daling naar 2$
leolinedancedinsdag 3 april 2018 @ 08:25
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 03:03 schreef SOG het volgende:
Joepie ven met twee kwartjes gestegen dat ding stond 8 dollar man :O
Flinke stijging na weken ellende, krijg je dit :')
metallicelmodinsdag 3 april 2018 @ 09:06
groen is groen hoor
Evenstardinsdag 3 april 2018 @ 09:07
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 08:25 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Flinke stijging na weken ellende, krijg je dit :')
Echt he _O-
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 09:15
VEN BMW PARTNERSHIP JAAAAAAAAAAAA
maar niet over praten hé, of in ieder geval niet aan BMW laten weten
metallicelmodinsdag 3 april 2018 @ 09:16
Verge JAAA ?
Predator38dinsdag 3 april 2018 @ 09:21
quote:
6s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:15 schreef Typisch het volgende:
VEN BMW PARTNERSHIP JAAAAAAAAAAAA
maar niet over praten hé, of in ieder geval niet aan BMW laten weten
kerel :'( :'( :'(
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 09:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:21 schreef Predator38 het volgende:

[..]

kerel :'( :'( :'(
_O_
sunnygod
metallicelmodinsdag 3 april 2018 @ 09:24
Ik mag hopen dat Verge echt een partnerschap op het oog heeft anders gaat ie denk ik behoorlijk in prijs dalen straks. Een donatie voor een partnerschap maar niet zeggen wie of wat, en als het mislukt dan houden ze de gedoneerde coins voor development? Dat is toch wel banking 3.0
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 09:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:24 schreef metallicelmo het volgende:
Ik mag hopen dat Verge echt een partnerschap op het oog heeft anders gaat ie denk ik behoorlijk in prijs dalen straks. Een donatie voor een partnerschap maar niet zeggen wie of wat, en als het mislukt dan houden ze de gedoneerde coins voor development? Dat is toch wel banking 3.0
ah joh
merchandise staat op de roadmap

moon!

JAAAAAAA
DrSnuggledinsdag 3 april 2018 @ 09:30
Mijn bron geeft aan dat BTC stijgt, er zijn namelijk nog maar 100BTC te koop op Bitonic, dus het komt allemaal goed!
Evenstardinsdag 3 april 2018 @ 09:31
quote:
14s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:22 schreef Typisch het volgende:

[..]

_O_
sunnygod
Sunny is inderdaad god _O_

Wereldleiders, samen met Alexandergod _O_
Evenstardinsdag 3 april 2018 @ 09:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:24 schreef metallicelmo het volgende:
Ik mag hopen dat Verge echt een partnerschap op het oog heeft anders gaat ie denk ik behoorlijk in prijs dalen straks. Een donatie voor een partnerschap maar niet zeggen wie of wat, en als het mislukt dan houden ze de gedoneerde coins voor development? Dat is toch wel banking 3.0
Ik hoop echt van harte dat die 75 miljoen Verge straks niet keihard gedumpt gaan worden door het team. Alles schreeuwt exit scam.

Sowieso, zoals ik gisteren al aangaf. Ik zou niet weten waarom ik vertrouwen moet hebben in een partnership waar iemand 75 miljoen Verge voor moet neerleggen. Dat is geen partnership ...
Predator38dinsdag 3 april 2018 @ 09:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:32 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ik hoop echt van harte dat die 75 miljoen Verge straks niet keihard gedumpt gaan worden door het team. Alles schreeuwt exit scam.

Sowieso, zoals ik gisteren al aangaf. Ik zou niet weten waarom ik vertrouwen moet hebben in een partnership waar iemand 75 miljoen Verge voor moet neerleggen. Dat is geen partnership ...
oh-this-gonna-be-good.jpg
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 09:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:32 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ik hoop echt van harte dat die 75 miljoen Verge straks niet keihard gedumpt gaan worden door het team. Alles schreeuwt exit scam.

Sowieso, zoals ik gisteren al aangaf. Ik zou niet weten waarom ik vertrouwen moet hebben in een partnership waar iemand 75 miljoen Verge voor moet neerleggen. Dat is geen partnership ...
Verge, Ven. Toch een beetje hetzelfde allemaal.
Evenstardinsdag 3 april 2018 @ 09:40
quote:
99s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:38 schreef Typisch het volgende:

[..]

Verge, Ven. Toch een beetje hetzelfde allemaal.
Moet ik even langskomen met mijn knuppel, jij relkonijn. Zoek je ruzie?! Moeten wij even naar buiten?
metallicelmodinsdag 3 april 2018 @ 09:41
Die Verge donatie/crowdfundactie is toch 3,7 miljoen dollar waard. hmmmm
Predator38dinsdag 3 april 2018 @ 09:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:40 schreef Kyran het volgende:

[..]

Moet ik even langskomen met mijn knuppel, jij relkonijn. Zoek je ruzie?! Moeten wij even naar buiten?
de drugs van het paasweekend zijn nog niet uitgewerkt bij Typisch....lekker laten gaan _O- :D
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 09:42
DikkeBMW.jpg
Ven holders straks als die BMW partnership pure stront blijkt te zijn.
Predator38dinsdag 3 april 2018 @ 09:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:41 schreef metallicelmo het volgende:
Die Verge donatie/crowdfundactie is toch 3,7 miljoen dollar waard. hmmmm
en heeeel toevallig moet hij zijn belastingen betalen deze maand....
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 09:43
104246_preview480.jpg
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 09:43
2016-02-26_11_19_25-Video_Vrouw_blokkeert_auto_staatssecretaris_en_schreeuwt_het_uit_-_RTL_Nieuws_0.jpg?itok=paYMMm4I
Evenstardinsdag 3 april 2018 @ 09:43
quote:
6s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:42 schreef Typisch het volgende:
[ afbeelding ]
Ven holders straks als die BMW partnership pure stront blijkt te zijn.
JIj doet wel goed je best om te rellen vandaag. Verveeld? :P
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 09:43
hihaho
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 09:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:43 schreef Kyran het volgende:

[..]

JIj doet wel goed je best om te rellen vandaag. Verveeld? :P
??
blackmoredinsdag 3 april 2018 @ 09:47
Nog even en dan hebben alle VEN hodlers een DIKKE BMW !!!
Predator38dinsdag 3 april 2018 @ 09:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:47 schreef blackmore het volgende:
Nog even en dan hebben alle VEN hodlers een DIKKE BMW !!!
jaartje of 10 ........
Evenstardinsdag 3 april 2018 @ 09:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:47 schreef blackmore het volgende:
Nog even en dan hebben alle VEN hodlers een DIKKE BMW !!!
EEW :P
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 09:48
maxresdefault.jpg
ven mascottegod

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 03-04-2018 09:49:09 ]
Predator38dinsdag 3 april 2018 @ 09:50
quote:
14s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:48 schreef Typisch het volgende:
[ afbeelding ]
ven mascottegod
lelijk wijf heb je Typisch maar met drugs is alles lekker :D
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 09:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:50 schreef Predator38 het volgende:

[..]

lelijk wijf heb je Typisch maar met drugs is alles lekker :D
ik snap niet wat mijn vriendin hiermee te maken heeft
TR gemacht

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 03-04-2018 09:53:28 ]
metallicelmodinsdag 3 april 2018 @ 09:53
quote:
14s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:48 schreef Typisch het volgende:
[ afbeelding ]
ven mascottegod
jij zet wel Typische plaatjes hier neer
Evenstardinsdag 3 april 2018 @ 09:54
5395_3625.gif

Om te compenseren voor lelijke foto's die Typisch aan het posten is.
Predator38dinsdag 3 april 2018 @ 09:54
quote:
14s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:53 schreef Typisch het volgende:

[..]

ik snap niet wat mijn vriendin hiermee te maken heeft
TR gemacht

Fapje gemacht ????
Predator38dinsdag 3 april 2018 @ 09:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:54 schreef Kyran het volgende:
[ afbeelding ]

Om te compenseren voor lelijke foto's die Typisch aan het posten is.
kijk dit is een mooie meid......
Zithdinsdag 3 april 2018 @ 09:59
quote:
14s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:53 schreef Typisch het volgende:

[..]

ik snap niet wat mijn vriendin hiermee te maken heeft
TR gemacht

TR gezien, iedereen genoteerd behalve jij.
Zithdinsdag 3 april 2018 @ 09:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:54 schreef Kyran het volgende:
[ afbeelding ]

Om te compenseren voor lelijke foto's die Typisch aan het posten is.
0 curves, vierkant lichaam :r
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 10:00
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:59 schreef Zith het volgende:

[..]

TR gezien, iedereen genoteerd behalve jij.
bedankt vriend
brombeer_dinsdag 3 april 2018 @ 10:00
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:59 schreef Zith het volgende:

[..]

0 curves, vierkant lichaam :r
Maar wel goeie tetten :7
metallicelmodinsdag 3 april 2018 @ 10:01
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:59 schreef Zith het volgende:

[..]

0 curves, vierkant lichaam :r
Heb jij een 4:3 scherm of wat
Predator38dinsdag 3 april 2018 @ 10:03
quote:
14s.gif Op dinsdag 3 april 2018 10:00 schreef Typisch het volgende:

[..]

bedankt vriend
och jee......droevig dit
eerst een beetje trollen en dan een TR maken.....zielig figuur ben je ook
maar ik weet genoeg
dimmakdinsdag 3 april 2018 @ 10:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 10:00 schreef brombeer_ het volgende:

[..]

Maar wel goeie tetten :7
Dat is het enige wat telt.
TimKuikdinsdag 3 april 2018 @ 10:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 10:01 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Heb jij een 4:3 scherm of wat
Op een 21:9 scherm met een 640x480 resolutie heeft niks curves
TwztIddinsdag 3 april 2018 @ 10:12
0375b5fd9b1e08eab5a158162b4649eda91ac66e110d00f84a4a3a9667dd0faa.jpg
kthxbyedinsdag 3 april 2018 @ 10:22
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:59 schreef Zith het volgende:

[..]

0 curves, vierkant lichaam :r
Sharp knees _O-
fathankdinsdag 3 april 2018 @ 12:11
quote:
6s.gif Op dinsdag 3 april 2018 09:42 schreef Typisch het volgende:
[ afbeelding ]
Ven holders straks als die BMW partnership pure stront blijkt te zijn.
kijk hem salty zijn

-

[ Bericht 0% gewijzigd door Zith op 03-04-2018 14:05:59 ]
Jed1Gamdinsdag 3 april 2018 @ 12:25
XRPthestandard lekker aan t moonen
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 12:29
quote:
14s.gif Op dinsdag 3 april 2018 12:11 schreef fathank het volgende:

[..]

kijk hem salty zijn

-
Heb van betrouwbare bron gehoord, dat het idd stront is.

[ Bericht 1% gewijzigd door Zith op 03-04-2018 14:06:05 ]
fathankdinsdag 3 april 2018 @ 12:32
quote:
10s.gif Op dinsdag 3 april 2018 12:29 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Heb van betrouwbare bron gehoord, dat het idd stront is.
Spa of bar-le-duc?
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 12:35
quote:
14s.gif Op dinsdag 3 april 2018 12:32 schreef fathank het volgende:

[..]

Spa of bar-le-duc?
Reddit.
Manddinsdag 3 april 2018 @ 12:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 12:25 schreef Jed1Gam het volgende:
XRPthestandard lekker aan t moonen
Hopelijk zet de stijging door. Walmart is tenslotte geen kleine jongen.
ITradedinsdag 3 april 2018 @ 12:39
Het zal mij niet verbazen als die 'partnership' tussen BMW en ven gewoon een marketingstunt is vanuit BMW.

Hoevaak ik hier al wel niet BMW heb gelezen. Dat verantwoord best een flink budget om een aantal werknemers een beetje met crypto aan te laten kloten.
Raskolnikowdinsdag 3 april 2018 @ 13:00
Kunnen we al spreken van een duidelijk herstel?
Evenstardinsdag 3 april 2018 @ 13:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:00 schreef Raskolnikow het volgende:
Kunnen we al spreken van een duidelijk herstel?
Persoonlijk zeg ik nee totdat ik 12k+ zie, maar BTC doet de afgelopen 2 dagen wel normaal. Geen rechte lijnen omhoog of omlaag. Dat is een begin.
Lospedrosadinsdag 3 april 2018 @ 13:04
Moet stiekem bekennen dat ik toch een stuk portfolio in Verge gestoken heb 2 dgn geleden 😊
Nog geen spijt van, wel oprijd uitcashen voor de scam uitkomt!
TheFreshPrincedinsdag 3 april 2018 @ 13:14
Even heel negatief denken:

Verge haalt 75 miljoen XVG op.
Wacht tot het moment dat de pump op z'n hoogst is.

Verkoopt kort voor de aankondiging.
Geeft aan "sorry, deal gaat niet door, jullie krijgen je XVG terug".

Prijs stort in.
Verge koopt goedkoop de XVG terug.

Het verschil houden ze als profit.
Belastingaangifte is weer voldaan.
DrSnuggledinsdag 3 april 2018 @ 13:15
Volgens mij is het echt nog wachten op de grote jongens, die moeten weer een kans zien, dus als de volume wat stijgt samen met de prijs dan denk ik dat het herstel ingestart wordt.

Al ben ik maar een HBO-student he, dus wat ik zeg kan als een lul op een drumstel slaan.
KappenBakkendinsdag 3 april 2018 @ 13:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:15 schreef DrSnuggle het volgende:
Volgens mij is het echt nog wachten op de grote jongens, die moeten weer een kans zien, dus als de volume wat stijgt samen met de prijs dan denk ik dat het herstel ingestart wordt.

Al ben ik maar een HBO-student he, dus wat ik zeg kan als een lul op een drumstel slaan.
Het is hbo.
DrSnuggledinsdag 3 april 2018 @ 13:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:18 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Het is hbo.
Zie je, daar ga ik al...
Evenstardinsdag 3 april 2018 @ 13:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:18 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Het is hbo.
Misschien studeert hij wel bij HBO, weet jij veel!
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 13:19
quote:
14s.gif Op dinsdag 3 april 2018 12:11 schreef fathank het volgende:

[..]

kijk hem salty zijn

-
huh

[ Bericht 1% gewijzigd door Zith op 03-04-2018 14:06:43 ]
Grrrrrrrrdinsdag 3 april 2018 @ 13:19
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:04 schreef Lospedrosa het volgende:
Moet stiekem bekennen dat ik toch een stuk portfolio in Verge gestoken heb 2 dgn geleden 😊
Nog geen spijt van, wel oprijd uitcashen voor de scam uitkomt!
En dan toch net zolang blijven wachten totdat het mis gaat.
KappenBakkendinsdag 3 april 2018 @ 13:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:18 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Zie je, daar ga ik al...
:P
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 13:25
quote:
10s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:19 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

En dan toch net zolang blijven wachten totdat het mis gaat.
daar heb je stop loss voor hè


Al heb je die bij Verge en Ven eigenlijk niet nodig. Pracht projecten met geweldige partnerships :)
KappenBakkendinsdag 3 april 2018 @ 13:26
Wat de fuck is een partnership eigenlijk?
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 13:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:26 schreef KappenBakken het volgende:
Wat de fuck is een partnership eigenlijk?
ho ho ho

Geen vragen stellen over partnerships!
TwztIddinsdag 3 april 2018 @ 13:29
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:04 schreef Lospedrosa het volgende:
Moet stiekem bekennen dat ik toch een stuk portfolio in Verge gestoken heb 2 dgn geleden 😊
Nog geen spijt van, wel oprijd uitcashen voor de scam uitkomt!
Ik doe met je mee, buy the rumour sell the scam _O-

Maar ik doe het maar met een voorzichtige 50 eurotjes en ben tevreden met een x2 of x3 als die dat überhaupt haalt.. ik hou het in de gaten en krijg ik natte voeten verkoop ik gewoon bij whatever winst..
DrSnuggledinsdag 3 april 2018 @ 13:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:26 schreef KappenBakken het volgende:
Wat de fuck is een partnership eigenlijk?
De naam van een bootje...
KappenBakkendinsdag 3 april 2018 @ 13:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:29 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

De naam van een bootje...
Godver _O-

Hardop lachen.
TheFreshPrincedinsdag 3 april 2018 @ 13:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:18 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Het is hbo.
Ah ja, opleidingen zijn zo overgewaardeerd.

Je kan prima miljonair worden zonder afgeronde MBO opleiding. Ik ben het bewijs :P
metallicelmodinsdag 3 april 2018 @ 13:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:14 schreef MaGNeT het volgende:
Even heel negatief denken:

Verge haalt 75 miljoen XVG op.
Wacht tot het moment dat de pump op z'n hoogst is.

Verkoopt kort voor de aankondiging.
Geeft aan "sorry, deal gaat niet door, jullie krijgen je XVG terug".

Prijs stort in.
Verge koopt goedkoop de XVG terug.

Het verschil houden ze als profit.
Belastingaangifte is weer voldaan.
Nou dat is het dus, in dat filmpje zeggen ze dat alles wat is gedoneerd naar dat project gaat, als het niet door gaat houden zie 75 miljoen verge in het development fund
Geniaal
TwztIddinsdag 3 april 2018 @ 13:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:26 schreef KappenBakken het volgende:
Wat de fuck is een partnership eigenlijk?
In crytpocurrency is het een partnership als je bijvoorbeeld elke dag hamburgers haalt bij de McDonald's om als lunch te geven aan je team.

Dan heb je dus een partnership met McDonald's.
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 13:33
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:32 schreef TwztId het volgende:

[..]

In crytpocurrency is het een partnership als je bijvoorbeeld elke dag hamburgers haalt bij de McDonald's om als lunch te geven aan je team.

Dan heb je dus een partnership met McDonald's.
Jaaa VEN
TwztIddinsdag 3 april 2018 @ 13:35
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:33 schreef Typisch het volgende:

[..]

Jaaa VEN
Ja er hoorde nog een plaatje bij, heb en gevonden.


xjz8gvb1axo01.jpg
Evenstardinsdag 3 april 2018 @ 13:36
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:35 schreef TwztId het volgende:

[..]

Ja er hoorde nog een plaatje bij, heb en gevonden.


[ afbeelding ]
_O-

Jullie hebben echt tijd teveel :D
KappenBakkendinsdag 3 april 2018 @ 13:36
Ik hou niet van burgers.

En dan bedoel ik niet die units die je eet.
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 13:38
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:35 schreef TwztId het volgende:

[..]

Ja er hoorde nog een plaatje bij, heb en gevonden.


[ afbeelding ]
rijden er heen met hun bnw
TheFreshPrincedinsdag 3 april 2018 @ 13:38
McDonalds twitterde op vrijdag 30-03-2018 om 18:00:00 We proudly announce our partnership with MaGNeT. From now on it's MaG Donalds. #MaGNuggets. reageer retweet
KappenBakkendinsdag 3 april 2018 @ 13:39
Al mijn VEN verkocht naar aanleiding van de posts hier.
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 13:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:39 schreef KappenBakken het volgende:
Al mijn VEN verkocht naar aanleiding van de posts hier.
raar
KappenBakkendinsdag 3 april 2018 @ 13:48
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:40 schreef Typisch het volgende:

[..]

raar
Alles in Verge en TRON gepompt.
DrSnuggledinsdag 3 april 2018 @ 13:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:38 schreef MaGNeT het volgende:
McDonalds twitterde op vrijdag 30-03-2018 om 18:00:00 We proudly announce our partnership with MaGNeT. From now on it's MaG Donalds. #MaGNuggets. reageer retweet
Wow, dat ik dit mag meemaken, een Fok!ker die het zover heeft geschopt, chapeau! :D
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 13:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:38 schreef MaGNeT het volgende:
McDonalds twitterde op vrijdag 30-03-2018 om 18:00:00 We proudly announce our partnership with MaGNeT. From now on it's MaG Donalds. #MaGNuggets. reageer retweet
gefeliciteerd!!
TheFreshPrincedinsdag 3 april 2018 @ 13:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:50 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Wow, dat ik dit mag meemaken, een Fok!ker die het zover heeft geschopt, chapeau! :D
"Jij MaG er zijn" wordt de nieuwe slagzin.
blackmoredinsdag 3 april 2018 @ 13:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:38 schreef MaGNeT het volgende:
McDonalds twitterde op vrijdag 30-03-2018 om 18:00:00 We proudly announce our partnership with MaGNeT. From now on it's MaG Donalds. #MaGNuggets. reageer retweet
Kijk nu al uit naar een Big MaG (....) :Y)
KappenBakkendinsdag 3 april 2018 @ 13:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:55 schreef blackmore het volgende:

[..]

Kijk nu al uit naar een Big MaG (....) :Y)
Wat de fuck _O- _O- _O-
DrSnuggledinsdag 3 april 2018 @ 14:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:51 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

"Jij MaG er zijn" wordt de nieuwe slagzin.
Kan je mijn leven compleet maken door te zeggen: "een jaar lang gratis Big MaG voor DrSnuggle!" ?
Zithdinsdag 3 april 2018 @ 14:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 13:51 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

"Jij MaG er zijn" wordt de nieuwe slagzin.
_O-

Ik mis bansheey nu wel :'(
TheFreshPrincedinsdag 3 april 2018 @ 14:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:04 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Kan je mijn leven compleet maken door te zeggen: "een jaar lang gratis Big MaG voor DrSnuggle!" ?
Dat dan weer niet.
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 14:14
Hoeveel miljoen heb je nodig om nooit meer te hoeven werken

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 03-04-2018 14:14:18 ]
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 14:14
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:14 schreef Dimachaerus het volgende:
Hoeveel miljoen heb je nodig om nooit meer te hoeven werken
Stuk of 4-5?
DanielleListdinsdag 3 april 2018 @ 14:14
Nee

[ Bericht 99% gewijzigd door Greys op 04-04-2018 12:29:05 ]
KappenBakkendinsdag 3 april 2018 @ 14:15
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:14 schreef Dimachaerus het volgende:
Hoeveel miljoen heb je nodig om nooit meer te hoeven werken
Ligt volgens mij eraan welke levensstijl je wil aanhouden en welk land je gaat wonen.
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 14:15
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:14 schreef Dimachaerus het volgende:
Hoeveel miljoen heb je nodig om nooit meer te hoeven werken
Ligt er aan wat je wil en hoe oud je bent hé.

33k per jaar vanaf je 50e zou je van kunnen leven. Heb je aan eentje genoeg.
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 14:16
quote:
14s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:15 schreef Typisch het volgende:

[..]

Ligt er aan wat je wil en hoe oud je bent hé.

33k per jaar vanaf je 50e zou je van kunnen leven. Heb je aan eentje genoeg.
Ga je niet redden meestal
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 14:17
4-5 Mio aan als je een beetje chill wil rentenieren
TheFreshPrincedinsdag 3 april 2018 @ 14:19
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:14 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Stuk of 4-5?
Dat wordt inderdaad vaak aangehouden.

Ik zal het met minder moeten doen maar zorg ook nog wel voor wat inkomen ernaast.
Heb geen hypotheek, vrijwel geen energielasten straks.

En anders toch maar een baantje zoeken als het geld op is :P
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 14:20
1 gele lambo en een penthouse en een rolex horloge is wat ik wil

Voor de rest niet echt bijzondere wensen/uitgaven
KappenBakkendinsdag 3 april 2018 @ 14:20
Denk dat het wel belangrijk is om op te merken dat de meest(e) vermogende particulieren gewoon doorwerken.
kthxbyedinsdag 3 april 2018 @ 14:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 12:36 schreef Mand het volgende:

[..]

Hopelijk zet de stijging door. Walmart is tenslotte geen kleine jongen.
:')
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 14:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:19 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Dat wordt inderdaad vaak aangehouden.

Ik zal het met minder moeten doen maar zorg ook nog wel voor wat inkomen ernaast.
Heb geen hypotheek, vrijwel geen energielasten straks.

En anders toch maar een baantje zoeken als het geld op is :P
Ligt verder ook aan (toekomstige) gezinssituatie en idd waar je woont.
TheFreshPrincedinsdag 3 april 2018 @ 14:27
Rentenieren is er sowieso niet meer bij tegenwoordig.

Met 0,3% rente zou ik op 1 miljoen zo'n ¤3000 aan rente krijgen en vervolgens ¤15.000 aan VRH moeten afdragen bij de belastingdienst.
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 14:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:27 schreef MaGNeT het volgende:
Rentenieren is er sowieso niet meer bij tegenwoordig.

Met 0,3% rente zou ik op 1 miljoen zo'n ¤3000 aan rente krijgen en vervolgens ¤15.000 aan VRH moeten afdragen bij de belastingdienst.
Er zijn andere manieren om te renderen.
TheFreshPrincedinsdag 3 april 2018 @ 14:29
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:26 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Ligt verder ook aan (toekomstige) gezinssituatie en idd waar je woont.
Ja, dat sowieso.
M'n vaste lasten laag houden is m'n strategie, daar investeer ik dan eerst wel flink voor.
Extra zonnepanelen, gas eruit, warmtepomp erin.
0 op de meter moet haalbaar zijn.

Zodra de salderingsregeling stopt zal "0 op de meter" niet meer mogelijk zijn maar je kan wel strategisch je (af)wasmachine om 12 uur 's middags aanzetten zodat je eigen opgewekte stroom gebruikt. Scheelt toch allemaal weer.

Wil ook weer geen kluizenaar op de Vrekkenberg worden maar als ik het over de balk gooi haal ik m'n (karige) pensioen er niet mee.
KappenBakkendinsdag 3 april 2018 @ 14:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:27 schreef MaGNeT het volgende:
Rentenieren is er sowieso niet meer bij tegenwoordig.

Met 0,3% rente zou ik op 1 miljoen zo'n ¤3000 aan rente krijgen en vervolgens ¤15.000 aan VRH moeten afdragen bij de belastingdienst.
Rentenieren is volgens mij ook meer gewoon een algehele naam geworden voor 'leven van het rendement van je vermogen' :P

Daadwerkelijk rentenieren is in Nederland door box 3 en de lage rente haast onmogelijk geworden.
TheFreshPrincedinsdag 3 april 2018 @ 14:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:29 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Rentenieren is volgens mij ook meer gewoon een algehele naam geworden voor 'leven van het rendement van je vermogen' :P

Daadwerkelijk rentenieren is in Nederland door box 3 en de lage rente haast onmogelijk geworden.
M'n doel is dat het ongeveer op is als ik dood ben.
Hopelijk vinden ze dan niet het eeuwige leven uit want dan loop ik tegen een probleem aan.
KappenBakkendinsdag 3 april 2018 @ 14:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:31 schreef MaGNeT het volgende:
Hopelijk vinden ze dan niet het eeuwige leven uit want dan loop ik tegen een probleem aan.
_O- _O-

Moest lachen :D
blackmoredinsdag 3 april 2018 @ 14:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:31 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

M'n doel is dat het ongeveer op is als ik dood ben.
Dan mag je wel opschieten :P
TheFreshPrincedinsdag 3 april 2018 @ 14:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:32 schreef blackmore het volgende:

[..]

Dan mag je wel opschieten :P
Gofferdomme }:|
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 14:33
Ik heb het gewoon deels in huizen in oost Europa gezet.
TheFreshPrincedinsdag 3 april 2018 @ 14:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:33 schreef Insomnia2.0 het volgende:
Ik heb het gewoon deels in huizen in oost Europa gezet.
Ik in Oost-Groningen maar op 1 of andere manier zijn die allemaal ingestort.
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 14:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:34 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik in Oost-Groningen maar op 1 of andere manier zijn die allemaal ingestort.
:D
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 14:34
En in augustus met prepensioen in Thailand. Dan komt het geld echt nooit meer op
KappenBakkendinsdag 3 april 2018 @ 14:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:34 schreef Insomnia2.0 het volgende:
En in augustus met prepensioen in Thailand. Dan komt het geld echt nooit meer op
Volgens mij heeft Thailand er net wat nieuwe regels m.b.t crypto en belastingen doorheen gejaagd :P
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 14:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:36 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Volgens mij heeft Thailand er net wat nieuwe regels m.b.t crypto en belastingen doorheen gejaagd :P
Mijn geld verhuist niet meer.
Grrrrrrrrdinsdag 3 april 2018 @ 14:36
quote:
14s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:15 schreef Typisch het volgende:

[..]

Ligt er aan wat je wil en hoe oud je bent hé.

33k per jaar vanaf je 50e zou je van kunnen leven. Heb je aan eentje genoeg.
Aangezien iedereen op de foks minimaal 3 keer modaal verdient is dat een beetje karig....
TheFreshPrincedinsdag 3 april 2018 @ 14:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:34 schreef Insomnia2.0 het volgende:
En in augustus met prepensioen in Thailand. Dan komt het geld echt nooit meer op
Fryslân Boppe!

De kans dat ik emigreer is ongeveer gelijk aan 0 :P
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 14:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:38 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Fryslân Boppe!

De kans dat ik emigreer is ongeveer gelijk aan 0 :P
Ook niet naar Nederland?
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 14:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:38 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Fryslân Boppe!

De kans dat ik emigreer is ongeveer gelijk aan 0 :P
Bij mij zat er ook enige medische noodzaak bij
TheFreshPrincedinsdag 3 april 2018 @ 14:42
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:40 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Bij mij zat er ook enige medische noodzaak bij
Je mag alleen Thais eten?
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 14:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:42 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Je mag alleen Thais eten?
Nee maar die Europese winters werken niet mee
TheFreshPrincedinsdag 3 april 2018 @ 14:43
quote:
14s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:39 schreef Typisch het volgende:

[..]

Ook niet naar Nederland?
Nederland :r

Nee, alleen voor familiebezoek of vakantie.
Moonsoondinsdag 3 april 2018 @ 14:43
Eventjes weg geweest en bij terugkomst ziet de sc er een stuk relaxter uit. Mooi :)

Zijn er mensen tegen een ban aangelopen?
TheFreshPrincedinsdag 3 april 2018 @ 14:44
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:42 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Nee maar die Europese winters werken niet mee
Zo'n cycloon in Thailand is ook niet alles :P

02.jpg

Dit is wat zeldzamer...
hqdefault.jpg
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 14:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:44 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Zo'n cycloon in Thailand is ook niet alles :P

[ afbeelding ]

Dit is wat zeldzamer...
[ afbeelding ]
Het gaat om de temperatuur. Daar heb ik best een overstroming voor over
KappenBakkendinsdag 3 april 2018 @ 14:47
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:47 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Het gaat om de temperatuur. Daar heb ik best een overstroming voor over
Gewoon een huis op een heuvel kopen, en laat die lui maar betalen om bij jou te schuilen.

VOC mentaliteit !!
Evenstardinsdag 3 april 2018 @ 14:50
Als ik genoeg geld had was ik zo vertrokken. Ergens in Noorwegen, mooi groot huis aan zee, noorderlicht boven je kop, walvissen voor je voordeur, puur natuur om je heen _O_
KappenBakkendinsdag 3 april 2018 @ 14:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:50 schreef Kyran het volgende:
Als ik genoeg geld had was ik zo vertrokken. Ergens in Noorwegen, mooi groot huis aan zee, noorderlicht boven je kop, walvissen voor je voordeur, puur natuur om je heen _O_
Lijkt me best saai -O-
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 14:56
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:47 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Het gaat om de temperatuur. Daar heb ik best een overstroming voor over
nogmaals:
dm effe die curry gerechten
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 14:57
quote:
99s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:56 schreef Typisch het volgende:

[..]

nogmaals:
dm effe die curry gerechten
Euh ff kijken welke ook alweer.
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 14:58
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:57 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Euh ff kijken welke ook alweer.
slowcooker shizzle
Fogeldinsdag 3 april 2018 @ 14:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:53 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Lijkt me best saai -O-
Gaat snel vervelen ja. Al blijft noorderlicht mooi.
Grrrrrrrrdinsdag 3 april 2018 @ 14:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:50 schreef Kyran het volgende:
Als ik genoeg geld had was ik zo vertrokken. Ergens in Noorwegen, mooi groot huis aan zee, noorderlicht boven je kop, walvissen voor je voordeur, puur natuur om je heen _O_
Ik bleef mooi in de Nederlanden waarschijnlijk.
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 14:59
quote:
14s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:58 schreef Typisch het volgende:

[..]

slowcooker shizzle
Oja. Even mobiel zoeken
DrSnuggledinsdag 3 april 2018 @ 14:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:43 schreef Moonsoon het volgende:
Eventjes weg geweest en bij terugkomst ziet de sc er een stuk relaxter uit. Mooi :)

Zijn er mensen tegen een ban aangelopen?
shhhht, geen slapende honden wakker maken...

Tevens gaat het weer over reizen en gaat het er weer gezelliger aan toe. Reizen is de nieuwe crypto! :D
#ANONIEMdinsdag 3 april 2018 @ 14:59
Waarom ben je geen mod meer typisch
Moonsoondinsdag 3 april 2018 @ 15:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:59 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

shhhht, geen slapende honden wakker maken...

Tevens gaat het weer over reizen en gaat het er weer gezelliger aan toe. Reizen is de nieuwe crypto! :D
Dan merk ik vanzelf wel wie er verdwenen zijn :)
Kon mijn nieuwschierigheid niet onderdrukken. Maar laten we het idd maar over crypto, reizen en big mag's hebben voor de pleuris weer uitbreekt.