Leuk! En erg lekker! Ben fan van makreelmousse, heb een restaurantje waar ik dat meestal bestel als ik er ga lunchen (Vis en Meer, Utrecht, aanrader).quote:
Tja, triest, maar ik heb even geen kookinspiratie.quote:
het is een hoisin sausje geworden, best goed te doen ;-)quote:Op zondag 18 maart 2018 15:40 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Hier vanavond simpel:
rijst (uit de rijstkoker, yay)
en roerbakgroenten met een zelfgebrouwen sausje....ws op hoisinbasis, maar misschien kies ik er tegen kooktijd toch voor om m'n nieuwe potje taotjo open te maken, en dan wordt het een ander mengseltje.
Maar nu eerst even een roseetje...proost!
Wat is dat voor saus?quote:Op zondag 18 maart 2018 19:11 schreef Lucky_Strike het volgende:
Label rouge kip met Alabama white sauce, frietjes en salade.
Foto´s van sateh zien er over het algemeen niet bijzonder appetijtelijk uit, zeker niet als ze met mobiel zijn genomenquote:
Daar heb je wel een punt jaquote:Op zondag 18 maart 2018 19:59 schreef flipsen het volgende:
[..]
Foto´s van sateh zien er over het algemeen niet bijzonder appetijtelijk uit, zeker niet als ze met mobiel zijn genomen
Van de barbecuesausafdeling op Wikipedia:quote:
Ah ok!quote:Op zondag 18 maart 2018 20:18 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Van de barbecuesausafdeling op Wikipedia:
Alabama White Sauce – North Alabama is known for its distinctive white sauce, a mayonnaise-based sauce, which is used predominantly on chicken and pork. It is composed of eggs and oil (or mayonnaise), apple cider vinegar, sugar, salt, and black pepper.
Ik koop deze bij de Makro:
https://www.vuurenrook.nl(...)-sauce-50486240.html
Het heeft een bijzondere smaak die lang niet overal goed bij past. Vandaag was hij wat minder bij de kip met standaard kipkruiden. Maar bij een provencaals kipje is hij verrukkelijk
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |