abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zondag 11 maart 2018 @ 19:45:40 #226
370431 drakin
vurig typje
pi_177754154
registreer om deze reclame te verbergen
Bami met satťsaus en een gebakken banaantje erbij
Do not meddle in the affairs of dragons, for you are crunchy and taste good with ketchup!
www.elvegeluk.nl
  zondag 11 maart 2018 @ 19:55:09 #227
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_177754384
quote:
1s.gif Op zondag 11 maart 2018 18:55 schreef maily het volgende:

[..]

Waarom niet gewoon piccalilly? :D
Dat vind ik nou net helemaal niks :P Moet het allemaal apart kunnen proeven.

Nu vla met versgesneden peer
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_177754519
Pita's met Grieks gekruide kip, zaziki, Griekse salade (komkommer, paprika, tomaat, feta, olijf, rode ui met verse kruiden en olijfolie).

I love zaziki.
Whatever...
pi_177754534
registreer om deze reclame te verbergen
Avondeten

360.jpg
Terug in Rotterdam na een weekend in de provincie, en eventjes ons zelf verwennen op weg naar huis.


[ Bericht 0% gewijzigd door anoniem_030720181651 op 11-03-2018 20:00:57 ]
pi_177757442
Radler citroen & limoen
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  maandag 12 maart 2018 @ 01:38:16 #231
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_177759418
Oei, heb ik nou opeens de smaak te pakken van de aubergine, nadat ik erachter ben gekomen dat het de schil is die ik niet te pruimen vind? Uitjes en teentje knof gefruit, beetje ingedikte balsamico+curry erdoor heen. Aubergines in plakken met zout, later gedept. Tijdje gebakken in een klein beetje olie, daarna op een ovenplaat, het ui+knof mengsel aangevuld met wat gerapste kaas, dat op de plakken aubergine, walnoot erop, stuk kaas erover om het af te maken, minuut of 10 in de oven, daarna nog 5 minuten onder de gril, hm... :Y) Lekkah! Kwam natuurlijk met name door de walnoot met kaas, maar toch :P Met boontjes en rijst met wat ketjap :9

1gkfx3.jpg
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  maandag 12 maart 2018 @ 08:58:22 #232
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_177761383
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 12 maart 2018 01:38 schreef flipsen het volgende:
Oei, heb ik nou opeens de smaak te pakken van de aubergine, nadat ik erachter ben gekomen dat het de schil is die ik niet te pruimen vind?
Misschien ook eens op zoek gaan naar Chinese aubergines, die hebben een dunnere schil. 8-)
pi_177761824
3 kopjes thee c_/
Straks fruit (mango en mandarijn).
Vanmiddag speltcrackers met brie.
Vanavond hutspot met spek en gehaktbal.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_177762920
Morgen

360.jpg
Zonnetje, bubbels en sigaartje. Tis tenslotte maandagmorgen.
pi_177762934
quote:
10s.gif Op maandag 12 maart 2018 10:22 schreef Iwanius het volgende:
Morgen

[ afbeelding ]
Zonnetje, bubbels en sigaartje. Tis tenslotte maandagmorgen.

Proost!
  maandag 12 maart 2018 @ 10:55:38 #236
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_177763512
Acclimatiseren met rochefort 10 en bitterballen om de nieuwe werkweek in te luiden
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
  maandag 12 maart 2018 @ 14:23:29 #237
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_177768538
40724204572_1af5ef4350.jpg

Nuggets. Met kewpie en ]okonomiyakisaus
  maandag 12 maart 2018 @ 14:26:30 #238
401485 Molo
Never feed after midnight
pi_177768631
Is het wat?
Respect to the man in the ice cream van
pi_177768733
Alles ziet er lekker uit met saus zo, maar was het dat ook? :D
  maandag 12 maart 2018 @ 14:31:26 #240
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_177768792
quote:
1s.gif Op maandag 12 maart 2018 14:26 schreef Molo het volgende:
Is het wat?
Ja, ik vond het lekker. Ga ik zeker nog eens maken!
Alleen dan op iets andere wijze. Ik had ze nu bebloemd zoals je met karaage zou doen, maar karaage is kip en moet dus langer frituren om gaar te worden. De temperatuur van de olie moet omhoog om het toch bruin te krijen. Maar ik denk ook dat ik volgende keer een knapperiger laagje wil. Even iets beter voorbereiden. Maar als test is het helemaal geslaagd. :Y
  maandag 12 maart 2018 @ 14:33:16 #241
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_177768846
quote:
14s.gif Op maandag 12 maart 2018 14:29 schreef Myraela het volgende:
Alles ziet er lekker uit met saus zo, maar was het dat ook? :D
Heb je wel eens zwezerik op? Daar lijkt het verdacht veel op.
Ik ga binnenkort even door mijn kookboeken, kijken naar recepten met zwezerik die ik voorheen standaard oversloeg wegens te duur, teveel werk en teveel.
  maandag 12 maart 2018 @ 14:42:24 #242
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_177769072
40057502224_0d3b1b985b_z.jpg
Lamsbal Nuggets


Weken in melk sla ik volgende keer over. Is niet nodig. Of misschien als er tijd tussen pellen/voorbereiden en bereiden zit. Maar verder is het dus heel makkelijk. Beginnetje maken met een scherp mes. Pellen. In plakjes snijden. Coaten met bloem of jasje of tempura of zo. Twee of drie minuten frituren. Klaar.
  maandag 12 maart 2018 @ 14:50:08 #243
401485 Molo
Never feed after midnight
pi_177769223
Zou het best proberen, want zwezerik is lekker :9

Is dat pellen lastig?
Respect to the man in the ice cream van
  maandag 12 maart 2018 @ 14:53:09 #244
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_177769293
quote:
1s.gif Op maandag 12 maart 2018 14:50 schreef Molo het volgende:
Zou het best proberen, want zwezerik is lekker :9

Is dat pellen lastig?
Nee, viel best mee. Heb je wel eens boter onder de borsthuid van een kip willen smeren? Nou, zoals je daar een beetje frot met een vinger om het vel los te krijgen, zo doe je dat met die bal ook. Sneetje en dan vinger erin en de bal aaien. :-)

Misschien kan het ook anders hoor. Ik zag Amerikanen ze eerst 1,5 uur koken (!) en daarna schillen (dat leek op zoals je een rundertong pellt). En een Brit ze doormidden snijden, maar dan niet helemaal door en dat dan verder los trekken.
  maandag 12 maart 2018 @ 15:30:32 #245
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_177770181
Ik neem zo voor het eerst een frikandelbroodje afgebakken door de winkel.
Koud eten? Opwarmen in de oven, wat is lekkerder? :P

Vanavond halve kip uit de oven met in vet gebakken krieltjes en groente (heerlijk handige ovenschotel zo alleen)
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  maandag 12 maart 2018 @ 15:33:40 #246
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_177770259
quote:
0s.gif Op maandag 12 maart 2018 14:23 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]

Nuggets. Met kewpie en ]okonomiyakisaus
Jammer dat je geen proef tv/internet hebt (zonder de calorieen natuurlijk) want dat had ik wel willen proberen :Y
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  maandag 12 maart 2018 @ 16:58:55 #247
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_177772457
quote:
0s.gif Op maandag 12 maart 2018 15:33 schreef uniekhoorn het volgende:

[..]

Jammer dat je geen proef tv/internet hebt
Dat lijkt me de hel! Alles kunnen eten wat je voorbij ziet komen! :o
  maandag 12 maart 2018 @ 17:55:21 #248
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_177773763
Bij gebrek aan fatsoenlijk internet thuis en hoognodig Windows en Office moeten updaten...
Dan maar zo:

106gbk1.jpg

Het is tenslotte maandag rond lunchtijd en 30 graden :7
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_177773796
Soep staat net klaar! Harrira it is. Mijn lievelingssoep. :@
pi_177775053
Biefstuk met tomatensalade
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')