abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 9 februari 2018 @ 00:21:30 #1
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_177047542


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

[ afbeelding ]
pi_177047552
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:21 schreef Typisch het volgende:

[..]

pff alsjof je ze dan nog hold bij 1 miljoen euro in je portefeuille
Dat ligt eraan, hoe hard ik dat nodig heb... als mijn LISK en VEN zorgen voor wat doekoe-aten , dan kan ik het gewoon laten staan toch.
Lambo of Rekt
  vrijdag 9 februari 2018 @ 00:23:10 #3
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_177047563
Is dat cobinhood wat? Ben er nog geen lid
pi_177047573
1 euro is ook al een leuke starters deal
pi_177047580
Kwam Universa nou ook op Binance?
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
pi_177047582
Universa :')

Zoveel red flags, zoveelste pump n dump coin.

Succes met FOMOen allemaal

:')14.gif
pi_177047583
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 23:44 schreef SugeLucky het volgende:
Net over m'n dukaten gepist, ze glimmen weer als vanouds!
Of nie? Gewoon die oxidatie er af zeiken toch!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177047586
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:23 schreef SugeLucky het volgende:
Is dat cobinhood wat? Ben er nog geen lid
Ik vind het een prima exchange voorlopig... zeer professioneel opgezet. Stukken beter dan Kucoin , bitgrail en hitbtc.
Lambo of Rekt
pi_177047591
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:24 schreef kthxbye het volgende:
Universa :')

Zoveel red flags, zoveelste pump n dump coin.

Succes met FOMOen allemaal

:')[ afbeelding ]
UNIVERSAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAA ZEKER NAAR 1KKKKKKKKKKKKK
Lambo of Rekt
pi_177047593
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:24 schreef kthxbye het volgende:
Universa :')

Zoveel red flags, zoveelste pump n dump coin.

Succes met FOMOen allemaal

:')[ afbeelding ]
Wat zijn jouw rode vlaggetjes?
pi_177047603
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:24 schreef Typisch het volgende:

[..]

Wat zijn jouw rode vlaggetjes?
HIj heeft bij z'n eigen schaduw al red flags...
Lambo of Rekt
pi_177047636
Overigens vind ik geen-reddit en alles wel achterlijk voor iets wat zo groot moet worden als UNIVERSAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAA
Lambo of Rekt
  vrijdag 9 februari 2018 @ 00:27:39 #13
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177047640
Ik mag hopen dat Binance morgen weer gewoon bereikbaar is. Heb er nog iets te veel coins staan :')
pi_177047649
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:27 schreef leolinedance het volgende:
Ik mag hopen dat Binance morgen weer gewoon bereikbaar is. Heb er nog iets te veel coins staan :')
Anders ik wel, dik 500 ICX en 1500 VEN ofzo :(
Lambo of Rekt
pi_177047668
quote:
3s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:24 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik vind het een prima exchange voorlopig... zeer professioneel opgezet. Stukken beter dan Kucoin , bitgrail en hitbtc.
Koop dan ook ff 100k COB voor dr bij .....
Ben ik wel bereid om mn voorraad COB met wat verlies van de hand te doen en kan ik weer terug naar een vertrouwde dividend coin...
Voor de crash tikte COB krap $1.20 aan... dus potentie zat :)
pi_177047674
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:29 schreef SMS303 het volgende:

[..]

Koop dan ook ff 100k COB voor dr bij .....
Ben ik wel bereid om mn voorraad COB met wat verlies van de hand te doen en kan ik weer terug naar een vertrouwde dividend coin...
Voor de crash tikte COB krap $1.20 aan... dus potentie zat :)
Hoeveel moet je hebben voor die 100k cob dan
Lambo of Rekt
pi_177047679
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:30 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Hoeveel moet je hebben voor die 100k cob dan
zoveel heb ik niet eens :X
wat ik heb daar lach jij wsl om
pi_177047692
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:30 schreef SMS303 het volgende:

[..]

zoveel heb ik niet eens :X
In de ICO gekocht?
Lambo of Rekt
pi_177047711
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:32 schreef EggsTC het volgende:

[..]

In de ICO gekocht?
nee, 100 gratis gekregen, na de ico blijven volgen en met mn domme kop net onder ATH bijgekocht. Ik heb er maar 1800... probeer met kleine deals het aantal te vergroten. Het verschil in huidige waarde en aanschafwaarde in ETH is te groot om alles te verkopen... ik sta op -60% ofzo ermee :P
  vrijdag 9 februari 2018 @ 00:35:45 #20
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177047722
quote:
13s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:28 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Anders ik wel, dik 500 ICX en 1500 VEN ofzo :(
Dikke 2k VEN hier :'(
pi_177047726
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:35 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Dikke 2k VEN hier :'(
nog 4.5uur dan zouden ze het weer doen...
pi_177047728
Waarom hebben jullie zoveel tokens op een exchange staan? :?
pi_177047735
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:36 schreef Typisch het volgende:
Waarom hebben jullie zoveel tokens op een exchange staan? :?
Ja withdraw limiet toch... had de andere helft nog niet omdat ik aan mn 2btc zat.
Lambo of Rekt
  vrijdag 9 februari 2018 @ 00:39:04 #24
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177047743
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:36 schreef Typisch het volgende:
Waarom hebben jullie zoveel tokens op een exchange staan? :?
Omdat net gekocht (2 dagen geleden ofzo) en nog niet in de gelegenheid geweest het eraf te halen. Had het me wel al 2 dagen voorgenomen maar kwam iedere keer wat tussen. Normaalgesproken haal ik het er dezefde dag nog vanaf.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 00:45:12 #25
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_177047778
Komt wel goed met binance, broeders. Ze geven hun vuurspugende dukatenmachine niet zomaar op.
pi_177047798
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:45 schreef SugeLucky het volgende:
Komt wel goed met binance, broeders
Ik heb me nog ook geen zorgen gemaakt verder, als ik zag wat er met hitBTC en bitgrail gebeurde, die waren al 30 keer tot scam veroordeeld als je de redflagmaatstaf van kthxbye zou nemen :P
Lambo of Rekt
pi_177047861
quote:
Zou nr12 Erik Voorhees een broer van Jason zijn? :)

pi_177047945
Zijn de Aziaten al wakker?

Saai dagje zo.
pi_177047947
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 01:12 schreef BadVlad het volgende:
Zijn de Aziaten al wakker?

Saai dagje zo.
XRB mag wel weer ns ff moon.
Lambo of Rekt
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 9 februari 2018 @ 01:15:04 #31
206731 Mortaxx
Doomer
pi_177047950
quote:
slecht lijstje hoor, geen McAfee
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_177047970
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 01:13 schreef EggsTC het volgende:

[..]

XRB mag wel weer ns ff moon.
Shitcoin JAAAAAAAAAaaaaaaaa
pi_177047975
Heerlijk vochtig bier!
pi_177047992
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 01:19 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Shitcoin JAAAAAAAAAaaaaaaaa
UNIVERSAAAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAA
Lambo of Rekt
pi_177048126
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:24 schreef Typisch het volgende:

[..]

Wat zijn jouw rode vlaggetjes?
Ga ik niet weer uittypen, heb ik in vorige topics al meerdere malen aangegeven.

Het toevoegen van pump n dumper McAfee als advisor (én em er later weer afhalen nu de buit binnen is) em hem zn scam ico op het platform laten voeren zijn voor mij ook zeer donkerglanzende roodfluwelen vlaggen hoor

:')14.gif 🚩 🚩 🚩
  vrijdag 9 februari 2018 @ 06:35:09 #36
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177048437
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:48 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik heb me nog ook geen zorgen gemaakt verder, als ik zag wat er met hitBTC en bitgrail gebeurde, die waren al 30 keer tot scam veroordeeld als je de redflagmaatstaf van kthxbye zou nemen :P
Lol, HitBtc werd gerund door twee Russische katvangers in Engeland. Het zogenaamde bedrijf is ondertussen gevestigd in Hong Kong. Maar hey, wie werkt er voor HitBtc? Op papier hebben ze nooit personeel gehad en was de omzet 0. Net als bij Tether werken al die mensen vrijwillig zeker...

Right..

Ook vrijwilligers moet je registreren overigens.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 06:36:54 #37
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177048447
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:24 schreef Typisch het volgende:

[..]

Wat zijn jouw rode vlaggetjes?
Coin distribution bekijken is een goede om in de gaten te houden, als dat een vraag is.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 06:38:39 #38
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177048452
Zometeen kan het F5'en beginnen. Volgens de Binance twitter gaat de boel hopelijk ergens de komende 1-2 uur weer een beetje draaien.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 07:00:22 #39
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177048565
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:24 schreef kthxbye het volgende:
Universa :')

Zoveel red flags, zoveelste pump n dump coin.

Succes met FOMOen allemaal

:')[ afbeelding ]
20k tx/s jonge top5 coin ditdatzuszo immer gerade omhoog bij hindelopen rechtsaf
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177048567
@binance_2017
·
37 m
Data recovery was successful and we are in the process of prepping the system for return of services.

We do not have an exact ETA to provide for this process but we expect at least another 1-2 hours. We appreciate your patience and we hope to be operating normally again shortly
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_177048664
OMG ME MUNNEY GONE
;(
U MAD?
  vrijdag 9 februari 2018 @ 07:32:06 #42
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177048721
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 07:19 schreef de_boswachter het volgende:
OMG ME MUNNEY GONE
;(
Je satoshi's zijn veilig schat.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 07:33:26 #43
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177048727
pi_177048808
Toch aardig volume wat stil staat. :P
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator vrijdag 9 februari 2018 @ 07:53:32 #45
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177048842
quote:
Carlos Matos niet in dit lijstje opnemen :')
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  vrijdag 9 februari 2018 @ 07:57:58 #46
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177048880
quote:
@binance_2017
5m5 minutes ago

All of our engines are back online and we are processing data validation for pre-trading at the moment.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 07:59:10 #47
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177048892
Hopelijk is de onrust goed gevoed en zijn de tokens goedkoper straks.
pi_177048908
Toch maar eens een ledger kopen. Of het nou wel of geen hack is. Toch wel beetje geschrokken hiervan.
pi_177049069
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:01 schreef MGeraads het volgende:
Toch maar eens een ledger kopen. Of het nou wel of geen hack is. Toch wel beetje geschrokken hiervan.
Ja ik wil dat ook graag. Alleen is er helaas nog geen hardware wallet voor Monero (xmr). Mijn portfolio bestaat voor 60% uit xmr. Dus laat het maar op de exchange staan, al voelt het niet heel prettig.
pi_177049153
Edit

[ Bericht 99% gewijzigd door dimmak op 09-02-2018 08:46:58 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177049190
Cryptoportefeuille is nog nooit zo stabiel geweest bij mij :D
Amper veranderingen sinds gisteravond 23:00
U MAD?
  vrijdag 9 februari 2018 @ 08:43:57 #52
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_177049243
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:36 schreef dimmak het volgende:

[..]

mymonero.com/#/ --> LET OP SCAM WALLET NIET GEBRUIKEN!!!!!

Schrijf je keys ergens op en je bent veilig.
ik las laatst ergens iets o er een Mondeo scam wallet. Weet alleen niet of dat deze was?

[ Bericht 8% gewijzigd door RedFever007 op 09-02-2018 09:01:44 ]
  vrijdag 9 februari 2018 @ 08:44:05 #53
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177049244
quote:
3s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:40 schreef de_boswachter het volgende:
Cryptoportefeuille is nog nooit zo stabiel geweest bij mij :D
Amper veranderingen sinds gisteravond 23:00
delta/blockfolio zeker op binance ingesteld :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177049273
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:43 schreef RedFever007 het volgende:

[..]

ik las laatst ergens iets o er een Mondeo scam wallet. Weet alleen niet of dat deze was?
https://www.google.nl/sea(...)F9WsvGIKfc8AfCtJ74CA

Shit dat was deze dus. Ik heb hem nooit gebruikt, maar kreeg laatst deze door van een pool.

(verwijder ff die link uit mijn quote)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177049288
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:44 schreef fathank het volgende:

[..]

delta/blockfolio zeker op binance ingesteld :')
JA !!!! Echt super dit. Nog nooit een Aziatische nacht zo goed doorgekomen _O_
En nu MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON
U MAD?
pi_177049362
Vraag voor de kenners, ik zit nu 100 procent in VEN. Is het nu handig om bijv de helft om te zetten in Universa en na de rebranding van VEn weer bij te kopen? Iets van glazen bol ofzo :P
pi_177049367
Dubbel post
  vrijdag 9 februari 2018 @ 08:55:01 #58
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177049384
Universa = shitcoin
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 9 februari 2018 @ 08:58:01 #59
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177049425
Weet je wat laxerend is? Binance! Ik heb het gevoel alles kwijt te zijn man. Mijn dijwerken hebben nog nooit zo ruw aangevoeld. :N

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177049458
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:43 schreef RedFever007 het volgende:

[..]

ik las laatst ergens iets o er een Mondeo scam wallet. Weet alleen niet of dat deze was?
Lees er ook verschillende verhalen over. Ik wacht wel op een hardware wallet die compatible is met xmr.
pi_177049463
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:58 schreef BansheeBoy het volgende:
Weet je wat laxerend is? Binance! Ik heb het gevoel alles kwijt te zijn man. Mijn dijwerken hebben nog nooit zo ruw aangevoeld. :N

:{²
Ik voel met je mee mattie.
U MAD?
  vrijdag 9 februari 2018 @ 09:02:46 #62
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_177049482
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:47 schreef dimmak het volgende:

[..]

https://www.google.nl/sea(...)F9WsvGIKfc8AfCtJ74CA

Shit dat was deze dus. Ik heb hem nooit gebruikt, maar kreeg laatst deze door van een pool.

(verwijder ff die link uit mijn quote)
Toch wel die dus... :%

Link aangepast, met waarschuwing om die dus niet te gebruiken ;) ^O^
pi_177049571
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:58 schreef BansheeBoy het volgende:
Weet je wat laxerend is? Binance! Ik heb het gevoel alles kwijt te zijn man. Mijn dijwerken hebben nog nooit zo ruw aangevoeld. :N

:{²
Ik wilde net inloggen maar de site werkt niet idd, is het al lang?
  Moderator vrijdag 9 februari 2018 @ 09:09:41 #64
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177049579
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:55 schreef fathank het volgende:
Universa = shitcoin
xD
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  vrijdag 9 februari 2018 @ 09:11:20 #65
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_177049610
Toe maar Binance... glans maar!
  vrijdag 9 februari 2018 @ 09:12:40 #66
131603 Afwazig
Serious business
pi_177049630
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:55 schreef fathank het volgende:
Universa = shitcoin
Eens.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 09:14:41 #67
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177049659
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:11 schreef IrishBastard het volgende:
Toe maar Binance... glans maar!
We moeten er de glansmethode maar op los laten. :{

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177049672
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:55 schreef fathank het volgende:
Universa = shitcoin
Ik hoop dat ie net zo shit is als XRP *)
  vrijdag 9 februari 2018 @ 09:18:17 #69
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_177049706
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:15 schreef blackmore het volgende:

[..]

Ik hoop dat ie net zo shit is als XRP *)
Dat is een beetje mijn instelling ook :') En er gaan hooguit een paar tientjes speelgeld in dus echt verliezen is er niet bij :7
pi_177049766
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:58 schreef BansheeBoy het volgende:
Weet je wat laxerend is? Binance! Ik heb het gevoel alles kwijt te zijn man. Mijn dijwerken hebben nog nooit zo ruw aangevoeld. :N

:{²
Mijn dukaten zijn ongekend smerig.
pi_177049862
Dat dukaten geneuzel is wel echt cringe waardig overigens.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 09:35:40 #72
25967 solidslayer
to much is never enough
pi_177049912
Lekker wakker worden weer met LISK ATH.

Als dit nog zo door blijft groeien totaan de rebrand ben ik een gelukkig man.
PSN-ID: SoliD_S
  vrijdag 9 februari 2018 @ 09:36:38 #73
25967 solidslayer
to much is never enough
pi_177049926
quote:
3s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:24 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik vind het een prima exchange voorlopig... zeer professioneel opgezet. Stukken beter dan Kucoin , bitgrail en hitbtc.
Via BTC direct wat ETH naar Cobinhood laten storten vorige maand, tot op vandaag nog altijd niet aangekomen.. en support van hun is zwaar ruk..
PSN-ID: SoliD_S
pi_177049956
Waarom is BCH nog niet dood :(
  vrijdag 9 februari 2018 @ 09:39:23 #75
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177049967
gvd al mijn qsp staat nog op binance
  vrijdag 9 februari 2018 @ 09:40:09 #76
286575 Roces18
Chef de party
pi_177049973
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:39 schreef Het_Peenvarken het volgende:
gvd al mijn qsp staat nog op binance
kap is met dat fucking fud gejank hier allemaal
die typhus exchange komt vanzelf online en anders had je het er maar moeten afhalen
fucking noobs hier
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_177049979
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:40 schreef Roces18 het volgende:

[..]

kap is met dat fucking fud gejank hier allemaal
die typhus exchange komt vanzelf online en anders had je het er maar moeten afhalen
fucking noobs hier
Alsof binance nooit meer online komt, stelletje doemdenkers
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
  vrijdag 9 februari 2018 @ 09:41:11 #78
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177049987
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:40 schreef Roces18 het volgende:

[..]

kap is met dat fucking fud gejank hier allemaal
die typhus exchange komt vanzelf online en anders had je het er maar moeten afhalen
fucking noobs hier
als je max hodler bent hoor je helemaal niet op het internet te komen
  vrijdag 9 februari 2018 @ 09:41:36 #79
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177049990
ga werken
  vrijdag 9 februari 2018 @ 09:42:05 #80
286575 Roces18
Chef de party
pi_177049994
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:41 schreef Het_Peenvarken het volgende:
ga werken
met je 100 qsp :')
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_177049996
Loop idd gvd niet zo te zeiken. Wat maakt het nou uit dat het offline is. Komt vanzelf wel weer online. Kinderachtig gedoe
pi_177050017
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:42 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Loop idd gvd niet zo te zeiken. Wat maakt het nou uit dat het offline is. Komt vanzelf wel weer online. Kinderachtig gedoe
Op twitter ook allemaal mensen meteen zeiken om gratis coins, op dat soort momenten denk ik, als we inderdaad echt met dit soort mongolen in crypto zitten, verdienen we het ook dat het nooit volwassen wordt.
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_177050049
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:44 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Op twitter ook allemaal mensen meteen zeiken om gratis coins, op dat soort momenten denk ik, als we inderdaad echt met dit soort mongolen in crypto zitten, verdienen we het ook dat het nooit volwassen wordt.
Van zulke mafklappers moeten we uiteindelijk wel de winst hebben. Maar inderdaad ik ben het 100% met je eens.
pi_177050117
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:44 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Op twitter ook allemaal mensen meteen zeiken om gratis coins, op dat soort momenten denk ik, als we inderdaad echt met dit soort mongolen in crypto zitten, verdienen we het ook dat het nooit volwassen wordt.
MAAR ME DUUKAAAAAAAATENN!!!!


pi_177050148
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:40 schreef Roces18 het volgende:

[..]

kap is met dat fucking fud gejank hier allemaal
die typhus exchange komt vanzelf online en anders had je het er maar moeten afhalen
fucking noobs hier
(lol)
U MAD?
pi_177050345
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:31 schreef Scrummie het volgende:
Dat dukaten geneuzel is wel echt cringe waardig overigens.
Hoe/wanneer is dat dukaten gepraat hier gestart overigens? Ik vind dat als nocoiner en lurker hier wel grappig trouwens.
pi_177050356
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:03 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Hoe/wanneer is dat dukaten gepraat hier gestart overigens? Ik vind dat als nocoiner en lurker hier wel grappig trouwens.
Sinds Basheeboy hier is komen shitposten.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177050377
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:03 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Hoe/wanneer is dat dukaten gepraat hier gestart overigens? Ik vind dat als nocoiner en lurker hier wel grappig trouwens.
Nocoiners :')
pi_177050398
BINANCE DOET EXIT SCAM!!! ALLE FUNDS WEG
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_177050415
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:06 schreef Skv het volgende:
BINANCE DOET EXIT SCAM!!! ALLE FUNDS WEG
Zou me niets verbazen met het verleden van die CEO in crypto :')
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 10:07:57 #91
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177050420
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:42 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Loop idd gvd niet zo te zeiken. Wat maakt het nou uit dat het offline is. Komt vanzelf wel weer online. Kinderachtig gedoe
We zijn gewoon bang voor soortgelijke gebeurtenissen bij andere brokers en dat ze ons met drogredenen misleiden. :{

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177050422
System will be coming online soon. If you have issues access http://www.binance.com , please try https://us.binance.com/ or https://kr.binance.com/ . There was a DDoS attack on our cloud provider, resolved, but still some lingering effects.
pi_177050442
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:07 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Zou me niets verbazen met het verleden van die CEO in crypto :')
Die vent verdient veel te veel aan transactiekosten om alles ineens leeg te trekken.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 10:09:52 #94
25967 solidslayer
to much is never enough
pi_177050450
;( Wat een jankballen hier zeg..
PSN-ID: SoliD_S
pi_177050458
Binance twittert gewoon steeds status updates https://twitter.com/binance_2017

Ik heb nog geen seconde getwijfeld of ze back online komen. Het scheelt ook dat de CEO gewoon een bekend persoon is die netjes communiceert.
٩๏̯͡๏)۶
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 februari 2018 @ 10:13:21 #96
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177050513
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:52 schreef MGeraads het volgende:
Vraag voor de kenners, ik zit nu 100 procent in VEN. Is het nu handig om bijv de helft om te zetten in Universa en na de rebranding van VEn weer bij te kopen? Iets van glazen bol ofzo :P
Dit is echt een vraag die je vooral zelf kan beantwoorden.

Waarom zit je in VEN, waarom denk je dat Universa net zo goed of beter is? Is het FOMO of zie je echt potentie?

Mijn mening is dat je je VEN niet moet inruilen voor Universa. Er zijn betere al gevestigde coins waar je het in kan omzetten in mijn ogen.

LSK met rebranding event over paar dagen bijvoorbeeld. ICX NEO ETH WTC allemaal mooie kansen op stabiele groei.
pi_177050536
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:09 schreef Skv het volgende:

[..]

Die vent verdient veel te veel aan transactiekosten om alles ineens leeg te trekken.
Ligt er aan... als hij door de overheid op de vingers is getikt of er is crypto gestolen bij een hack.. dan kan er toch reden zijn om alles ineens leeg te trekken en met de horizon te vertrekken.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_177050561
Binance update;

Ze krijgen het niet meer draaiend!

Tis over!
pi_177050566
Wegweg alles weg
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 februari 2018 @ 10:17:09 #100
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_177050586
Als ze niet zulke belachelijke fees hadden, had ik mijn MODs allang weggehaald daar :N

Maak me nog steeds geen zorgen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_177050592
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:15 schreef Dwaalboy het volgende:
Binance update;

Ze krijgen het niet meer draaiend!

Tis over!
JE MOET JE SMERIGE ROTBEK HOUDEN
U MAD?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 februari 2018 @ 10:17:48 #102
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177050602
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:14 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Ligt er aan... als hij door de overheid op de vingers is getikt of er is crypto gestolen bij een hack.. dan kan er toch reden zijn om alles ineens leeg te trekken en met de horizon te vertrekken.
Die gast is overal op het nieuws geweest, ze naam en woonplek is bekend etc etc..

Wat wil die gaan doen ?
  vrijdag 9 februari 2018 @ 10:17:54 #104
25967 solidslayer
to much is never enough
pi_177050605
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:13 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dit is echt een vraag die je vooral zelf kan beantwoorden.

Waarom zit je in VEN, waarom denk je dat Universa net zo goed of beter is? Is het FOMO of zie je echt potentie?

Mijn mening is dat je je VEN niet moet inruilen voor Universa. Er zijn betere al gevestigde coins waar je het in kan omzetten in mijn ogen.

LSK met rebranding event over paar dagen bijvoorbeeld. ICX NEO ETH WTC allemaal mooie kansen op stabiele groei.
Precies dit, ICX NEO, LISK en WTC holden en je heb de grootste kans op een mooie stabiele groei.
PSN-ID: SoliD_S
pi_177050639
Heb je dukaten te roesten op binance Boswachter? Haha die rotten weg man
pi_177050641
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:07 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Zou me niets verbazen met het verleden van die CEO in crypto :')
Wat is er mis met Changpeng Zhao? Die kerel heeft een super goede reputatie.
٩๏̯͡๏)۶
pi_177050664
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:20 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Wat is er mis met Changpeng Zhao? Die kerel heeft een super goede reputatie.
Heeft een verleden als CTO bij OKCoin wat geen goede reputatie heeft, en is een goede vriend van Roger Ver.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_177050669
quote:
En dat dan nog 2 weken lang, zeker netjes.
pi_177050682
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:22 schreef TwztId het volgende:

[..]

En dat dan nog 2 weken lang, zeker netjes.
Waarschijnlijk zijn ze over 13 dagen pas weer online >:)
/a>
pi_177050717
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:22 schreef TwztId het volgende:

[..]

En dat dan nog 2 weken lang, zeker netjes.
al die jankers die gratis coins willen :')
pi_177050752
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:22 schreef TwztId het volgende:

[..]

En dat dan nog 2 weken lang, zeker netjes.
Trading fees doen al weinig pijn bij Binance. Het zijn de withdrawal fees die geld kosten
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 februari 2018 @ 10:27:59 #112
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_177050762
Een korting op niets is nog steeds niets.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_177050806
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:27 schreef Skv het volgende:

[..]

Trading fees doen al weinig pijn bij Binance. Het zijn de withdrawal fees die geld kosten
Korting op withdrawals zou leegloop bij binance betekenen. Doen ze niet.

Over 30 minuten kunnen we weer traden.,
Min-e zei het volgende: Als jij een vrouw was geweest, was je echt een slet geweest..
pi_177050853
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:22 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Heeft een verleden als CTO bij OKCoin wat geen goede reputatie heeft, en is een goede vriend van Roger Ver.
OkCoin heb ik zelf geen ervaring mee en Roger Ver is inderdaad een mongool. Maar toch heb ik meer vertrouwen en deze ene CEO dan in alle andere schimmige exchanges bij elkaar (Waarvan vaak nauwelijks duidelijk is wie uberhaupt de eigenaar is).

Behalve Coinbase dan, die zijn ook wel transparant.
٩๏̯͡๏)۶
  vrijdag 9 februari 2018 @ 10:48:11 #115
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177051082
McAfee daagt Ed uit _O-

This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177051090
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:48 schreef TimKuik het volgende:
McAfee daagt Ed uit _O-

[ afbeelding ]
Ja dit postte iemand gister al :P Ik wilde eigenlijk bellen
Lambo of Rekt
pi_177051100
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:48 schreef TimKuik het volgende:
McAfee daagt Ed uit _O-

[ afbeelding ]
Wat een tjappie. Ik hoop dat de FBI hem snel achter de tralies gooit.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177051115
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:48 schreef TimKuik het volgende:
McAfee daagt Ed uit _O-

[ afbeelding ]
https://twitter.com/officialmcafee/status/961765313644810240

wel je kogelwerend vest aantrekken
  vrijdag 9 februari 2018 @ 10:50:31 #119
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177051117
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:48 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja dit postte iemand gister al :P Ik wilde eigenlijk bellen
Ah, had even een dagje niet gekeken :P
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177051124
quote:
CryptoEd is er als de kippen bij.
U MAD?
pi_177051135
quote:
Mooie vaas.
U MAD?
pi_177051142
@johnnywoo2015
35 min35 minuten geleden
Meer
Als antwoord op @binance_2017
Where are you @officialmcafee ?

14 antwoorden 2 retweets 126 vind-ik-leuks
Beantwoorden 14 Retweeten 2 Leuk 126

Brad


@Brad2pointO
33 min33 minuten geleden
Meer
Preparing his statement that his account was hacked.... Again.
pi_177051155
quote:
3s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:52 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Mooie vaas.
Daar zal z'n vrouw wel ieder weekend op zitten
pi_177051156
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:13 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dit is echt een vraag die je vooral zelf kan beantwoorden.

Waarom zit je in VEN, waarom denk je dat Universa net zo goed of beter is? Is het FOMO of zie je echt potentie?

Mijn mening is dat je je VEN niet moet inruilen voor Universa. Er zijn betere al gevestigde coins waar je het in kan omzetten in mijn ogen.

LSK met rebranding event over paar dagen bijvoorbeeld. ICX NEO ETH WTC allemaal mooie kansen op stabiele groei.
Wil mijn VEN niet zomaar weg doen maar heb ook wel vertrouwen in Universa. Zeker als ze steun uit Rusland krijgen of gaan krijgen.
Misschien te makkelijk gedacht maar Universa is wel een munt waar ik vrij vroeg in kan stappen waar ik bij VEN al redelijk aan de late kant was. Keuzes, lastig :)
pi_177051163
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 06:35 schreef Het_Peenvarken het volgende:

[..]

Lol, HitBtc werd gerund door twee Russische katvangers in Engeland. Het zogenaamde bedrijf is ondertussen gevestigd in Hong Kong. Maar hey, wie werkt er voor HitBtc? Op papier hebben ze nooit personeel gehad en was de omzet 0. Net als bij Tether werken al die mensen vrijwillig zeker...

Right..

Ook vrijwilligers moet je registreren overigens.
HitBTC werd overal uitgemaakt voor scam dit dat bla bla redflags all over the place, exitscam, thieves, lawsuits...

Zonder aankondigingen registraties en withdrawls dichtzetten.

Uiteindelijk was er niets aan de hand, maar hadden ze zware moeite om de grote aantallen mensen te verwerkern, zoals elders ook. En ze draaien nu nog steeds, gister nog een withdrawl gedaan.

Dus so far voor de "OMFG REDFLAG DARK RED OMG OMG SCAM RUN FOR YOUR LIFE OMG THE SKIEZ ARE FALLING WHERE TO RUN OMGGGGGGGGGGGGGGGG ;( "

Universa is wel een aardige coin, als je het team erachter onderzocht hebt weet je dat dit een gamechanger kan gaan worden. Die CEO is niet echt een scammer als je weet wie dat is.

Ik verwacht universa wel op een 50 cent ofzo.
Lambo of Rekt
pi_177051183
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:53 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Daar zal z'n vrouw wel ieder weekend op zitten
DENK EERDER OP Z'N SHOTGUN HAHAHAHA
U MAD?
pi_177051213
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_177051225
Binance weer online, komt de raket nu dan?
  vrijdag 9 februari 2018 @ 11:05:11 #129
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_177051361
We have lift off!
  vrijdag 9 februari 2018 @ 11:07:05 #130
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177051394
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:40 schreef Roces18 het volgende:

[..]

kap is met dat fucking fud gejank hier allemaal
die typhus exchange komt vanzelf online en anders had je het er maar moeten afhalen
fucking noobs hier
Binance is back! Moet jij eens raden wiens achterwerk hier van blijdschap aan het bouncen is. :Y

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177051401
Nou us kijken wat alle binance broeders doen met de prijzen..
pi_177051623
binance


@CzCzbinancee
56 min56 minuten geleden
Meer
Als antwoord op @binance_2017
Good news!
Data sync is about to finish! Estimated time is about 1 hour
Our team made a decision to compensate in the following way:
All ETH deposits made during downtime will be doubled!

ETH deposit address:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
pi_177051680
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:14 schreef Predator38 het volgende:
binance


@CzCzbinancee
56 min56 minuten geleden
Meer
Als antwoord op @binance_2017
Good news!
Data sync is about to finish! Estimated time is about 1 hour
Our team made a decision to compensate in the following way:
All ETH deposits made during downtime will be doubled!

ETH deposit address:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Oh, mooi. Nu allemaal VEN kopen daarmee.
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 9 februari 2018 @ 11:16:26 #134
206731 Mortaxx
Doomer
pi_177051681
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:14 schreef Predator38 het volgende:
binance


@CzCzbinancee
56 min56 minuten geleden
Meer
Als antwoord op @binance_2017
Good news!
Data sync is about to finish! Estimated time is about 1 hour
Our team made a decision to compensate in the following way:
All ETH deposits made during downtime will be doubled!

ETH deposit address:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
gelijk 10 eth overgemaakt
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  vrijdag 9 februari 2018 @ 11:17:30 #135
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177051721
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:42 schreef Roces18 het volgende:

[..]

met je 100 qsp :')
250 :')
  vrijdag 9 februari 2018 @ 11:18:30 #136
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177051762
en 10-15 pivx

dat is me hallfe bijstand
pi_177051831
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:53 schreef EggsTC het volgende:

[..]

HitBTC werd overal uitgemaakt voor scam dit dat bla bla redflags all over the place, exitscam, thieves, lawsuits...

Zonder aankondigingen registraties en withdrawls dichtzetten.

Uiteindelijk was er niets aan de hand, maar hadden ze zware moeite om de grote aantallen mensen te verwerkern, zoals elders ook. En ze draaien nu nog steeds, gister nog een withdrawl gedaan.

Dus so far voor de "OMFG REDFLAG DARK RED OMG OMG SCAM RUN FOR YOUR LIFE OMG THE SKIEZ ARE FALLING WHERE TO RUN OMGGGGGGGGGGGGGGGG ;( "

Universa is wel een aardige coin, als je het team erachter onderzocht hebt weet je dat dit een gamechanger kan gaan worden. Die CEO is niet echt een scammer als je weet wie dat is.

Ik verwacht universa wel op een 50 cent ofzo.
Universa nog nergens te koop toch
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177051844
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:20 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Universa nog nergens te koop toch
Cobinhood! (UTN-P)
pi_177051847
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:20 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Universa nog nergens te koop toch
Jawel, cobinhood , de robinhood exchange vanaf gister.

UNIVERSAAAAAAAAAAAAAAAAAJAAAAAAAAAAAAAA
Lambo of Rekt
pi_177051917
Als m'n Bitcoin transactie er ooit doorkomt (moet eerst ETH aanschaffen) dan versier ik vandaag ook nog wat Universa tokens op Cobinhood.
pi_177051995
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:23 schreef MaGNeT het volgende:
Als m'n Bitcoin transactie er ooit doorkomt (moet eerst ETH aanschaffen) dan versier ik vandaag ook nog wat Universa tokens op Cobinhood.
Goed bezig, BTC is inderdaad de trage route ;)
pi_177052014
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:26 schreef blackmore het volgende:

[..]

Goed bezig, BTC is inderdaad de trage route ;)
Ik doe ook alles in ETH. BTC was meer iets voor de route op de zijdeweg :+
Lambo of Rekt
pi_177052036
Hoe gaat het mijn dukaten?
  vrijdag 9 februari 2018 @ 11:27:40 #144
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177052039
GAS is gratis en sneller als cobinhood dat ontvangt.

?

zit daar zelf niet
pi_177052053
binance meteen weer plat
pi_177052054
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:27 schreef Het_Peenvarken het volgende:
GAS is gratis en sneller als cobinhood dat ontvangt.

?

zit daar zelf niet
COBINHOOD heeft geen fee's.
Lambo of Rekt
pi_177052108
Toch stiekem wel ironisch dat juist het hele probleem dat een blockchain oplost nu ontstaat bij een crypto exchange _O-
pi_177052123
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:28 schreef EggsTC het volgende:

[..]

COBINHOOD heeft geen fee's.
Alleen withdrawal fee's inderdaad.
pi_177052139
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:30 schreef BakkenKappen het volgende:
Toch stiekem wel ironisch dat juist het hele probleem dat een blockchain oplost nu ontstaat bij een crypto exchange _O-
Een centralized exchange is ook niet echt iets wat Satoshi voor ogen had. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177052141
Je krijgt op Cobinhood geen back-up code voor je 2FA :?

Nog nooit meegemaakt.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 11:31:15 #151
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_177052142
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:30 schreef BakkenKappen het volgende:
Toch stiekem wel ironisch dat juist het hele probleem dat een blockchain oplost nu ontstaat bij een crypto exchange _O-
crypto is dood RIP aan alle dukaten ;(
pi_177052147
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:31 schreef MaGNeT het volgende:
Je krijgt op Cobinhood geen back-up codes voor je 2FA :?

Nog nooit meegemaakt.
Ik copy die hele QR steeds
Lambo of Rekt
pi_177052154
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:31 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik copy die hele QR steeds
Same!
pi_177052185
Hoop dat ze binance dur weer uit gooien.
Beter voor de koers
pi_177052194
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:31 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik copy die hele QR steeds
Ik weet niet of dat voldoende is om later een recovery mee te doen, het zou time-stamped kunnen zijn.
pi_177052231
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:33 schreef MaGNeT het volgende:
Ik weet niet of dat voldoende is om later een recovery mee te doen, het zou time-stamped kunnen zijn.
Ik baal ene beetje van die google authenticator, ik begreep dat er een betere op de markt is die recovered op basis van je account... google voorbijgelopen door een indi-app. :')
Lambo of Rekt
pi_177052278
Naja, niets laten staan op Cobinhood en altijd testen of m'n 2FA er nog is voor ik er wat naar overmaak :+

Als ze het fixen maak ik wel eens een nieuwe account aan.
pi_177052288
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:34 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik baal ene beetje van die google authenticator, ik begreep dat er een betere op de markt is die recovered op basis van je account... google voorbijgelopen door een indi-app. :')
Juist minder veilig omdat je account weer gehackt kan worden. bij google ook, maar dan hebben ze je 2fa codes niet
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_177052310
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:33 schreef Dwaalboy het volgende:
Hoop dat ze binance dur weer uit gooien.
Beter voor de koers
Inderdaad ja. Binance komt bij en koersen dalen weer :')
U MAD?
pi_177052420
quote:
3s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:37 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Inderdaad ja. Binance komt bij en koersen dalen weer :')
Is toch logisch? :P

Mensen hebben lang in spanning gezeten en willen nu alles zo snel mogelijk verkopen en nooit meer terugkomen.

Totdat ze over 2 dagen besluiten wel weer mee te doen en weer instappen.
pi_177052430
quote:
3s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:37 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Inderdaad ja. Binance komt bij en koersen dalen weer :')
Bij mij gaat m'n Blockfolio alleen maar omhoog vandaag :P
pi_177052448
9.9 ETH onderweg naar Cobinhood

#liefdagboek
pi_177052587
Download er wel eens iemand via rarbg?

Als ik nu naar die site ga en ergens op klik kom ik automatisch bij een reclame site voor crypto :')

Heb gewoon Privacy badger, uBlock, adblocker etc draaien.
pi_177052622
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:42 schreef MaGNeT het volgende:
9.9 ETH onderweg naar Cobinhood

#liefdagboek
UNIVERSAAAAAAAAA
Koning.
pi_177052630
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:46 schreef tha_dark het volgende:

[..]

UNIVERSAAAAAAAAA
JAAAAAAAAAAAAAA
Lambo of Rekt
pi_177052678
Kan die capslock Universa shit eens stoppen :')

Heb zojuist wat op BLZ geknald, al 10% up.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 11:49:00 #167
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177052691
Jongens en andere entiteiten. Welke dukaat heeft de potentie om mij eind dit jaar miljonair te maken? Ik heb wat doelen en en die vragen om behoorlijk veel fast cash.

Jason!

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177052720
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:48 schreef R4m0n_46 het volgende:
Kan die capslock Universa shit eens stoppen :')

Heb zojuist wat op BLZ geknald, al 10% up.
Bedoel je... UNIVERSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ?
pi_177052724
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:49 schreef BansheeBoy het volgende:
Jongens en andere entiteiten. Welke dukaat heeft de potentie om mij eind dit jaar miljonair te maken? Ik heb wat doelen en en die vragen om behoorlijk veel fast cash.
Gast.. :{1.000.000
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177052728
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:49 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Bedoel je... UNIVERSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ?
JAAAAAAAAAAAAAAAAA
Lambo of Rekt
pi_177052734
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:49 schreef BansheeBoy het volgende:
Jongens en andere entiteiten. Welke dukaat heeft de potentie om mij eind dit jaar miljonair te maken? Ik heb wat doelen en en die vragen om behoorlijk veel fast cash.

Jason!

:{²
Inkoppertje gezien de stemming in dit topic:

Universa

:')
pi_177052770
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:50 schreef R4m0n_46 het volgende:

[..]

Inkoppertje gezien de stemming in dit topic:

Universa

:')
Ik zit niet in Universa :P

Ben ethereum fanboy jwz *O*
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 9 februari 2018 @ 11:51:47 #173
163650 Greys
pi_177052792
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:49 schreef BansheeBoy het volgende:
Jongens en andere entiteiten.
Godverdomme _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_177052816
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:49 schreef BansheeBoy het volgende:
Jongens en andere entiteiten. Welke dukaat heeft de potentie om mij eind dit jaar miljonair te maken? Ik heb wat doelen en en die vragen om behoorlijk veel fast cash.

Jason!

:{²
Stop die dukaten in je reet en stop ook met die irritante posts man.
pi_177052817
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:50 schreef R4m0n_46 het volgende:

[..]

Inkoppertje gezien de stemming in dit topic:

Universa

:')
universa = nieuwe FUN, Dragonchain, Waves, REQ en andere puinzooi :')
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_177052829
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:42 schreef MaGNeT het volgende:
9.9 ETH onderweg naar Cobinhood

#liefdagboek
oef....net op tijd gekocht dan :D
ik heb er maar .5 ETH inzitten
pi_177052854
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:52 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

universa = nieuwe FUN, Dragonchain, Waves, REQ en andere puinzooi :')
Als het de USD prijs van waves bereikt hoor je mij niet klagen :P
Lambo of Rekt
pi_177052879
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:53 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Als het de USD prijs van waves bereikt hoor je mij niet klagen :P
Dan heeft het een market cap van 25/30 miljard ofzo :P

Uitgesloten.
pi_177052904
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:53 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Als het de USD prijs van waves bereikt hoor je mij niet klagen :P
$0,35 lijkt me netjes.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 11:55:57 #180
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177052933
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:52 schreef Idlerrr9292 het volgende:

[..]

Stop die dukaten in je reet en stop ook met die irritante posts man.
Weet je, waarom zou ik me druk maken? Op dit moment heb ik 400 QSP's pruttelen in mijn Blockchain.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177052935
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:55 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

$0,35 lijkt me netjes.
binnen welke termijn ?
pi_177052941
Heb nu een order voor 200.000 stuks op 0.0000495 staan.
Maar ff afwachten of het erdoor komt :P
pi_177052955
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:56 schreef Predator38 het volgende:

[..]

binnen welke termijn ?
Maandje of 12 tot 18.
pi_177052956
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:54 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Dan heeft het een market cap van 25/30 miljard ofzo :P

Uitgesloten.
Nouja, als je dat vorig jaar deze tijd over ETH zei werd je nog net niet op de brandstapel gegooid, voorlopig staat die nu het dubbele :P
Lambo of Rekt
pi_177052994
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:56 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Nouja, als je dat vorig jaar deze tijd over ETH zei werd je nog net niet op de brandstapel gegooid, voorlopig staat die nu het dubbele :P
Was het sentiment over ETH hier echt zo negatief? :P

Blij dat ik toen het grote FOK! forum nog niet ontdekt had. Los daarvan zijn de situaties natuurlijk onvergelijkbaar, er is nu zoveel competitie voor platformen.
pi_177053041
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:57 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Was het sentiment over ETH hier echt zo negatief? :P

Blij dat ik toen het grote FOK! forum nog niet ontdekt had. Los daarvan zijn de situaties natuurlijk onvergelijkbaar, er is nu zoveel competitie voor platformen.
Klopt, en groeit de marketcap veel harder, dus UNIVERSAAAAAAAAA NAAR 10USD JAAAAAAAAAAAA
Lambo of Rekt
pi_177053073
Een marketcap van 1 miljard Dollar lijkt me realistisch voor Universa.
Dus ~$0.35
pi_177053078
Ik hoop het voor iedereen hier _O_

Geen gezeik, allemaal rijk.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 12:00:45 #189
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177053087
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:45 schreef BakkenKappen het volgende:
Download er wel eens iemand via rarbg?

Als ik nu naar die site ga en ergens op klik kom ik automatisch bij een reclame site voor crypto :')

Heb gewoon Privacy badger, uBlock, adblocker etc draaien.
Same here.

Youtube weet ineens ook dat ik op deze laptop een wallet heb aangeraakt. ICO spam all the way.

Dit forum hetzelfde trouwens.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 12:01:36 #190
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177053111
60% bonus op een scam.

Is dat het type adverteerders waar dit forum zich mee in laat..
pi_177053119
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:00 schreef MaGNeT het volgende:
Een marketcap van 1 miljard Dollar lijkt me realistisch voor Universa.
Dus ~$0.35
Ach we zien het wel, dit jaar is mijn aandacht toch nog op andere coins gericht.
Lambo of Rekt
pi_177053130
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:01 schreef Het_Peenvarken het volgende:
60% bonus op een scam.

Is dat het type adverteerders waar dit forum zich mee in laat..
FOK bepaalt niet de reclames die voorkomen in die banners voor zover ik weet.
Lambo of Rekt
  vrijdag 9 februari 2018 @ 12:03:04 #193
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177053156
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:49 schreef BansheeBoy het volgende:
Jongens en andere entiteiten. Welke dukaat heeft de potentie om mij eind dit jaar miljonair te maken? Ik heb wat doelen en en die vragen om behoorlijk veel fast cash.

Jason!

:{²
Als je gelooft dat de China met regulatie komt in plaats van de ban permanent aanhoudt, misschien wat in NEO proppen.
pi_177053158
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:00 schreef Het_Peenvarken het volgende:

[..]

Same here.

Youtube weet ineens ook dat ik op deze laptop een wallet heb aangeraakt. ICO spam all the way.

Dit forum hetzelfde trouwens.
Dit probleem zou toch verholpen worden door advertism via de blockchain zoals BAT en consorten. Hoe staan die projecten er eigenlijk heden ten dagen voor?
pi_177053173
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:00 schreef MaGNeT het volgende:
Een marketcap van 1 miljard Dollar lijkt me realistisch voor Universa.
Dus ~$0.35
Conservatieve schatting denk ik :@
pi_177053184
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:04 schreef blackmore het volgende:

[..]

Conservatieve schatting denk ik :@
Wat zeg jij dan?
Lambo of Rekt
pi_177053206
8600$ is een harde noot om te kraken. Als we daarboven zijn kunnen we door naar de 10.000.
pi_177053215
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:03 schreef Het_Peenvarken het volgende:

[..]

Als je gelooft dat de China met regulatie komt in plaats van de ban permanent aanhoudt, misschien wat in NEO proppen.
Vechain heeft meer connecties in china lijkt het, gewoon in beiden wat stoppen.
als de USA het gaat omarmen kan china niet 5 jaar achter blijven
pi_177053247
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:05 schreef Predator38 het volgende:

[..]

Vechain heeft meer connecties in china lijkt het, gewoon in beiden wat stoppen.
als de USA het gaat omarmen kan china niet 5 jaar achter blijven
VEN is de moon van het jaar denk ik ook ja
Lambo of Rekt
pi_177053257
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:05 schreef Predator38 het volgende:

[..]

Vechain heeft meer connecties in china lijkt het, gewoon in beiden wat stoppen.
als de USA het gaat omarmen kan china niet 5 jaar achter blijven
VEN en NEO zijn beide goede keuzes wmb. Plus dat ze ook nog een passief inkomen voor je generen in de vorm van Thor (komt nog) en GAS.

Redelijke 'safe' bets.
pi_177053267
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:05 schreef DSVM het volgende:
8600$ is een harde noot om te kraken. Als we daarboven zijn kunnen we door naar de 10.000.
Voor woensdag graag, dan blijft mijn 'gut feeling'-voorspelling kloppen en kan ik de man uit gaan hangen op de twitters.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177053273
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:06 schreef R4m0n_46 het volgende:
Plus dat ze ook nog een passief inkomen voor je generen in de vorm van Thor (komt nog) en GAS.
Ja maar dat kan juist in het nadeel werken.
Lambo of Rekt
pi_177053278
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:06 schreef R4m0n_46 het volgende:

[..]

VEN en NEO zijn beide goede keuzes wmb. Plus dat ze ook nog een passief inkomen voor je generen in de vorm van Thor (komt nog) en GAS.

Redelijke 'safe' bets.
ik wacht nog op een mooie dip onder de 3.50 voor wat extra VEN
pi_177053283
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:06 schreef EggsTC het volgende:

[..]

VEN is de moon van het jaar denk ik ook ja
Ik verwacht ook wel wat van ICX, vooral als direct traden tegen KRW mogelijk wordt.
pi_177053288
quote:
6s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:04 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Wat zeg jij dan?
Top 15 moet kunnen als men de claims waar kan maken *) (dus 1 dollar lijkt mij haalbaar).
pi_177053296
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:07 schreef R4m0n_46 het volgende:

[..]

Ik verwacht ook wel wat van ICX, vooral als direct traden tegen KRW mogelijk wordt.
Ook ja. Die zijn nu nog ERC20 ook toch, ICX?
Lambo of Rekt
pi_177053307
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:06 schreef EggsTC het volgende:

[..]

VEN is de moon van het jaar denk ik ook ja
Zou leuk zijn, heb er ook een paar....
pi_177053324
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:07 schreef blackmore het volgende:

[..]

Top 15 moet kunnen als men de claims waar kan maken *) (dus 1 dollar lijkt mij haalbaar).
Ja, als ze het waarmaken ja, het is een project van CARDANO-omvang... Maargoed deze man heeft dikke papieren, de CEO, en ik heb gister ook alle dev's eens zitten bekijken op linked in, het zijn geen kleine jongens.
Lambo of Rekt
pi_177053329
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:07 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja maar dat kan juist in het nadeel werken.
Hmm, kan beide kanten op werken ja. Je krijgt meer hodl, vooral omdat mensen hun nodes willen behouden.
pi_177053340
Zo, er was ff een dump ineens, m'n UTNP order is erdoor :P
pi_177053348
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:08 schreef R4m0n_46 het volgende:

[..]

Hmm, kan beide kanten op werken ja. Je krijgt meer hodl, vooral omdat mensen hun nodes willen behouden.
Ja maar het kan ook later als effect gezien gaan worden, en dan kunnen financiele instanties gaan zeuren dat het ge-delist moet worden omdat het geen crypto is, maar een obligatie/effect.
Lambo of Rekt
pi_177053362
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:00 schreef MaGNeT het volgende:
Een marketcap van 1 miljard Dollar lijkt me realistisch voor Universa.
Dus ~$0.35
Maarreh, alleen nog op Cobinhood, zwaar gedumpt van 0,0002 naar 0,00005; zit die nu onder de ICO prijs oid? Staan nu ook behoordlijke dikke walls? Team bestaat uit 4 mensen?
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_177053369
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:09 schreef MaGNeT het volgende:
Zo, er was ff een dump ineens, m'n UTNP order is erdoor :P
ERC20

UTNP
18
Lambo of Rekt
pi_177053374
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:09 schreef MaGNeT het volgende:
Zo, er was ff een dump ineens, m'n UTNP order is erdoor :P
voorlopig zullen er nog nog wel meer dumps komen van de gasten die de ICO hebben gedaan ?!
pi_177053379
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:10 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Maarreh, alleen nog op Cobinhood, zwaar gedumpt van 0,0002 naar 0,00005; zit die nu onder de ICO prijs oid? Staan nu ook behoordlijke dikke walls? Team bestaat uit 4 mensen?
ICO prijs was $0.01 dus staat op 4x ICO prijs nu.

Die 0.0002 telde sowieso niet mee, sommige traders vinden het grappig om bij een nieuwe coin even een paar orders op een belachelijke prijs (laag volume) erdoorheen te jagen en zo de grafiek te verkrachten.
pi_177053390
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:10 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Maarreh, alleen nog op Cobinhood, zwaar gedumpt van 0,0002 naar 0,00005; zit die nu onder de ICO prijs oid? Staan nu ook behoordlijke dikke walls? Team bestaat uit 4 mensen?
https://www.universa.io/#universa_team
Lambo of Rekt
  vrijdag 9 februari 2018 @ 12:12:21 #217
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177053432
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:06 schreef R4m0n_46 het volgende:

[..]

VEN en NEO zijn beide goede keuzes wmb. Plus dat ze ook nog een passief inkomen voor je generen in de vorm van Thor (komt nog) en GAS.

Redelijke 'safe' bets.
Maar hoeveel moet je er in pompen? Ik heb nu redelijk mijn assets verspreid, want ik ben volwassen. Maar gevoelsmatig zou ik zo'n 50% in VeChain moeten pompen.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177053438
quote:
Hoe kan je nou beweren dat dit op Cardano lijkt (ook een project waar ik niet in zit overigens :P ) er zit geen een PhD in het team.
pi_177053445
quote:
ok dacht al, zal op bitcointalk te kijken, maar die OP is niet aangepast
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_177053448
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:10 schreef Predator38 het volgende:

[..]

voorlopig zullen er nog nog wel meer dumps komen van de gasten die de ICO hebben gedaan ?!
ICO-flippers pakken hun winst en gaan verder.
Ik ben meer van de lange hodl.
pi_177053468
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:12 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Hoe kan je nou beweren dat dit op Cardano lijkt (ook een project waar ik niet in zit overigens :P ) er zit geen een PhD in het team.
Ik zeg niet dat het project op CARDANO lijkt, het is een project van soortgelijke omvang/ambitie.

En een PhD... staar je niet blind daarop, kijk maar eens wie die CEO is van Universa, en die CTO. Die CEO heeft al een paar bedrijven en iets van 90 startups ofzo
Lambo of Rekt
pi_177053537
quote:
3s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:13 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik zeg niet dat het project op CARDANO lijkt, het is een project van soortgelijke omvang/ambitie.
Tja ik neem aan dat elk team een soortgelijke ambitie heeft :P Wie wil er niet #5 op CMC komen?

Maar ja, nogmaals ik hoop dat ie naar 1 USD gaat joh :D

quote:
En een PhD... staar je niet blind daarop, kijk maar eens wie die CEO is van Universa, en die CTO.
Een PhD zegt niks. Kan ook vertragend werken in ontwikkeling.
pi_177053551
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:15 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Tja ik neem aan dat elk team een soortgelijke ambitie heeft :P Wie wil er niet #5 op CMC komen?

Maar ja, nogmaals ik hoop dat ie naar 1 USD gaat joh :D
Nee, het is een ambitieus project...
Lambo of Rekt
pi_177053671
Lisk staat vrij aardig in het groen. Denk vanwege event dat aanstaande is.

Wat is jullie strategie? Een dezer dagen verkopen voor de rebrand en dan terugkopen?
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_177053719
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:19 schreef Skv het volgende:
Lisk staat vrij aardig in het groen. Denk vanwege event dat aanstaande is.

Wat is jullie strategie? Een dezer dagen verkopen voor de rebrand en dan terugkopen?
Ik durf niet echt te verkopen vóór de rebrand als ik zag wat er met NEO gebeurde... maargoed ik ga wel op een spike proberen te verkopen ja.
Lambo of Rekt
pi_177053754
https://dowbit.com/lisk-rebrand-what-you-need-to-know/

Duurt overigens nog anderhalve week.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_177053775
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:19 schreef Skv het volgende:
Lisk staat vrij aardig in het groen. Denk vanwege event dat aanstaande is.

Wat is jullie strategie? Een dezer dagen verkopen voor de rebrand en dan terugkopen?
HODL. Ik kan die stress niet aan denk ik. Als het net zoiets als NEO gaat worden mis je de boot. :P Laat het lekker staan tot een niet nader te noemen datum.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177053827
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:12 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Maar hoeveel moet je er in pompen? Ik heb nu redelijk mijn assets verspreid, want ik ben volwassen. Maar gevoelsmatig zou ik zo'n 50% in VeChain moeten pompen.

:{²
Altijd volwassen blijven.
pi_177053843
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:19 schreef Skv het volgende:
Lisk staat vrij aardig in het groen. Denk vanwege event dat aanstaande is.

Wat is jullie strategie? Een dezer dagen verkopen voor de rebrand en dan terugkopen?
Neem een bedrag per Lisk in je hoofd, haalt Lisk dat rond de rebranding dan (een deel) verkopen en anders hodlen.

Dat is de enige manier om niet FOMO te gaan.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 12:37:09 #230
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177054247
Cindicator is ook leuk.
pi_177054293
quote:
17s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:37 schreef Het_Peenvarken het volgende:
Cindicator is ook leuk.
Waarom? Typisch zo'n project waarvan de token nutteloos is.
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 12:41:44 #232
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177054401
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:38 schreef dimmak het volgende:

[..]

Waarom? Typisch zo'n project waarvan de token nutteloos is.
Omdat mensen gek zijn en die token gaan kopen als de bot met "goede" resultaten komt.

Niet dat je iets aan die token hebt idd. Met een miljoen ofzo krijg je toegang tot die bot :')
pi_177054416
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:38 schreef dimmak het volgende:

[..]

Waarom? Typisch zo'n project waarvan de token nutteloos is.
De app is wel grappig
pi_177054426
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:19 schreef Skv het volgende:
Lisk staat vrij aardig in het groen. Denk vanwege event dat aanstaande is.

Wat is jullie strategie? Een dezer dagen verkopen voor de rebrand en dan terugkopen?
Hodl.
Koning.
pi_177054445
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:41 schreef Het_Peenvarken het volgende:

[..]

Omdat mensen gek zijn en die token gaan kopen als de bot met "goede" resultaten komt.
Wat ik ervan begrijp is het nu nog goedkoop om toegang te krijgen tot die bot, maar straks de prijs sowieso te hoog is om in te kopen.
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:42 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

De app is wel grappig
Kan best, maar waarom is die token dan nodig? Hadden er ook voor kunnen laten betalen?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177054451
Ik ga even lekker FUD'en, want je kan dus geen eth withdrawen van Binance. Mail die je krijgt met de link om het te bevestigen werkt niet.
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
  vrijdag 9 februari 2018 @ 12:43:30 #237
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177054455
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:42 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

De app is wel grappig
Doe je mee met vragen beantwoorden?
  vrijdag 9 februari 2018 @ 12:44:53 #238
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177054496
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:43 schreef dimmak het volgende:

[..]

Wat ik ervan begrijp is het nu nog goedkoop om toegang te krijgen tot die bot, maar straks de prijs sowieso te hoog is om in te kopen.

[..]

Kan best, maar waarom is die token dan nodig? Hadden er ook voor kunnen laten betalen?
Je betaalt niet echt voor de app. Je moet een x aantal tokens in je wallet hebben, en dan krijg je aan de hand van die hoeveelheid een mate van toegang tot de diensten van de bot.

Het kan opzich wel lucratief zijn als die bot goed werkt. Omdat je dan van de diensten kunt genieten, terwijl die token meer waard wordt. En die tokens kun je allemaal weer verkopen als je er klaar mee bent.

Het is wel heel lame idd voor laatkomers, omdat de beste toegang al niet meer te betalen is voor normale lui.
pi_177054533
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:44 schreef Het_Peenvarken het volgende:

[..]

Je betaalt niet echt voor de app. Je moet een x aantal tokens in je wallet hebben, en dan krijg je aan de hand van die hoeveelheid een mate van toegang tot de diensten van de bot.

Het kan opzich wel lucratief zijn als die bot goed werkt. Omdat je dan van de diensten kunt genieten, terwijl die token meer waard wordt. En die tokens kun je allemaal weer verkopen als je er klaar mee bent.

Het is wel heel lame idd voor laatkomers, omdat de beste toegang al niet meer te betalen is voor normale lui.
Net als bij bitconneeeect
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
  vrijdag 9 februari 2018 @ 12:47:50 #240
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177054586
Ze hadden eigenlijk de prijs in EUR/USD moeten vastzetten, zodat de token mogelijkheid kreeg om te groeien.

Niemand gaat natuurlijk een miljoen van die tokens kopen als de prijs bijvoorbeeld naar een euro stijgt, alleen maar om een kijkje te nemen naar die bot.

Terwijl wanneer de prijs in EUR/USD gerelateerd zou zijn, dan zou toegang verkrijgen tot de bot voor vroege investeerders veel makkelijker zijn, plus nieuwe investeerders krijgen niet met die drempel te maken. Etc... interesseert ze niet zoveel daar.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 februari 2018 @ 12:56:26 #241
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177054803
FOMO doet goed werk in dit topic soms zeg, interessant om te zien :D
pi_177054912
kunnen jullie al weer op binance zonder dat us. er voor?

Hier werkt het niet, of is dat een DNS cache probleem?
٩๏̯͡๏)۶
pi_177054920
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:56 schreef Kyran het volgende:
FOMO doet goed werk in dit topic soms zeg, interessant om te zien :D
Zoals mijn schoonvader altijd zei:"De FOMO van vandaag pakt je morgen als FUD bij de kraag!".
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  vrijdag 9 februari 2018 @ 13:04:47 #244
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_177055004
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:01 schreef Ronaldsen het volgende:
kunnen jullie al weer op binance zonder dat us. er voor?

Hier werkt het niet, of is dat een DNS cache probleem?
nein ik kom er via binance.com niet op
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 februari 2018 @ 13:05:11 #245
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177055016
quote:
4s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:01 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Zoals mijn schoonvader altijd zei:"De FOMO van vandaag pakt je morgen als FUD bij de kraag!".
:D

Als je in coins gaat zitten alleen door FOMO en niet omdat je er zelf echt volledig achterstaat ga je gewoon erg snel twijfelen en rare dingen doen. Zo werkt het in ieder geval bij mij.

Voor mij is het makkelijker om te accepteren dat ik een boot heb gemist dan dat ik in het bootje ga stappen terwijl ik er geen 100% vertrouwen in heb.
pi_177055184
quote:
4s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:01 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Zoals mijn schoonvader altijd zei:"De FOMO van vandaag pakt je morgen als FUD bij de kraag!".
_O- _O- _O- _O-

Nice.
pi_177055274
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:01 schreef Ronaldsen het volgende:
kunnen jullie al weer op binance zonder dat us. er voor?

Hier werkt het niet, of is dat een DNS cache probleem?
Ik zit op de applicatie ervan. Daar doet alles het.
pi_177055291
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:43 schreef Nappeklapperapper het volgende:
Ik ga even lekker FUD'en, want je kan dus geen eth withdrawen van Binance. Mail die je krijgt met de link om het te bevestigen werkt niet.
Het link adres kopieren, dan de WWW vervangen door US. Geen dank
pi_177055381
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:15 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Het link adres kopieren, dan de WWW vervangen door US. Geen dank
THANKS :)
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_177055433
Totale market cap zit weer eens in de 400 miljard.
pi_177055483
Ook maar even een Ethertje tegen UNIVERSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA aangegooid.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177055516
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:23 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Ook maar even een Ethertje tegen UNIVERSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA aangegooid.
Lekker lul ! ^O^
pi_177055518
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:23 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Ook maar even een Ethertje tegen UNIVERSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA aangegooid.
Waarom dan? Je vond het toch een shitcoin :') Al die grote monden tegen Universa maar wel braaf Universa kopen.
pi_177055548
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:25 schreef vigen98 het volgende:
Al die grote monden tegen Universa maar wel braaf Universa kopen.
Kritisch vragen stellen is niet hetzelfde als een grote mond hebben man _O-

Universa shitcoin.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 13:27:19 #255
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_177055571
quote:
4s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:01 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Zoals mijn schoonvader altijd zei:"De FOMO van vandaag pakt je morgen als FUD bij de kraag!".
_O- _O- _O- _O_ _O_ _O_
pi_177055652
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:26 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Kritisch vragen stellen is niet hetzelfde als een grote mond hebben man _O-

Universa shitcoin.
Nou je had hier wat lui die geen Universa zouden kopen inmiddels al een paar mensen die het toch wel doen :D Universa moet mij en Typisch aannemen als PR.
pi_177055726
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:30 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Nou je had hier wat lui die geen Universa zouden kopen inmiddels al een paar mensen die het toch wel doen :D Universa moet mij en Typisch aannemen als PR.
Ultieme voorbeeld van FOMO.
pi_177055762
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:25 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Waarom dan? Je vond het toch een shitcoin :') Al die grote monden tegen Universa maar wel braaf Universa kopen.
Shitcoins die x10 gaan heb ik geen moeite mee hoor.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 9 februari 2018 @ 13:35:03 #259
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177055764
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:14 schreef Predator38 het volgende:
binance


@CzCzbinancee
56 min56 minuten geleden
Meer
Als antwoord op @binance_2017
Good news!
Data sync is about to finish! Estimated time is about 1 hour
Our team made a decision to compensate in the following way:
All ETH deposits made during downtime will be doubled!

ETH deposit address:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX


No fucking way...
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177055779
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:35 schreef TimKuik het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

No fucking way...
De wereld zit vol met volledige mongolen.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_177055797
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:35 schreef TimKuik het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

No fucking way...
Hoewel, die tweet is van een uur terug zo te zien?
7 uur geleden is die account leeggeruimd. Daarna niks binnengekomen.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_177055810
quote:
6s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:35 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Shitcoins die x10 gaan heb ik geen moeite mee hoor.
pfff X10, rookie numbers
pi_177055837
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:36 schreef Typisch het volgende:

[..]

pfff X10, rookie numbers
Minstens 20 keer per dag. Ligt eraan hoe stressvol het is.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 13:38:59 #264
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177055855
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:30 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Nou je had hier wat lui die geen Universa zouden kopen inmiddels al een paar mensen die het toch wel doen :D Universa moet mij en Typisch aannemen als PR.
wat is het unique selling point van universa?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 9 februari 2018 @ 13:40:34 #265
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177055896
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:36 schreef Skv het volgende:

[..]

Hoewel, die tweet is van een uur terug zo te zien?
7 uur geleden is die account leeggeruimd. Daarna niks binnengekomen.
Dit adres kwam uit een tweet van 03:00 GMT, de storting is 47 min later gedaan.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177055928
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:40 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Dit adres kwam uit een tweet van 03:00 GMT, de storting is 47 min later gedaan.
Dat moet een goeie les geweest zijn als het echt is.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_177056092
Er komen zulke goeien dingen aan soon® :D
Can't wait.
pi_177056158
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:35 schreef TimKuik het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

No fucking way...
wtf..
pi_177056202
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:38 schreef fathank het volgende:

[..]

wat is het unique selling point van universa?
Partnership met o.a. Fok!
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_177056234
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:49 schreef pnxsinned het volgende:
Er komen zulke goeien dingen aan soon® :D
Can't wait.
Welke coin ben je aan het shillen nu?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177056304
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:54 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Welke coin ben je aan het shillen nu?
DropCoin.
pi_177056557
Wat zijn jullie verwachtingen / plannen met LSK, wordt het een sell the news verhaal?
  vrijdag 9 februari 2018 @ 14:08:00 #273
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177056575
Universa ziet er niet zo betrouwbaar uit lol
  vrijdag 9 februari 2018 @ 14:08:11 #274
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177056578
enorme zergcoin is dat
  vrijdag 9 februari 2018 @ 14:10:02 #275
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177056629
Universa website:



De werkelijkheid:



Meer dan de voorgestelde 66% die public zou zijn is in de handen van 1 persoon. Nice ^O^
pi_177056662
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:10 schreef Het_Peenvarken het volgende:
Universa website:

[ afbeelding ]

De werkelijkheid:

[ afbeelding ]

Meer dan de voorgestelde 66% die public zou zijn is in de handen van 1 persoon. Nice ^O^
Godverdomme EggsTC wat loop je die kut universa coin van je nu te shillen man wtf
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 9 februari 2018 @ 14:12:01 #277
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177056672
Maar goed dat ik nog even ging koekeloeren. Wilde nETH naar cobinhood sturen.
pi_177056681
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:10 schreef Het_Peenvarken het volgende:
Universa website:

[ afbeelding ]

De werkelijkheid:

[ afbeelding ]

Meer dan de voorgestelde 66% die public zou zijn is in de handen van 1 persoon. Nice ^O^
Kerel dat is bullshit _O- Het is de Universa wallet maar dat wil niet zeggen dat al die munten van 1 iemand is. Net als de Binance wallet. Denk je dat alles in de Binance wallet 100% van Binance is? _O-

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 09-02-2018 14:13:03 ]
pi_177056686
Ik heb op +- 7000$ bitcoin nog 1k aan bitcoin gekocht. Wat denken jullie ? Vasthouden,of dit in altcoins steken ? Ik heb al een hoop altcoins, maar die staan nog zwaar in de min. (januari ingestapt)
  vrijdag 9 februari 2018 @ 14:13:11 #280
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177056699
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:12 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Kerel dat is bullshit _O- Het is de Universa wallet maar dat wil niet zeggen dat al die munten van 1 iemand is.
hebben ze een eigen blockchain oid?

Heb niks gelezen hoor :')
pi_177056715
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:12 schreef DSVM het volgende:
Ik heb op +- 7000$ bitcoin nog 1k aan bitcoin gekocht. Wat denken jullie ? Vasthouden,of dit in altcoins steken ? Ik heb al een hoop altcoins, maar die staan nog zwaar in de min. (januari ingestapt)
HODL
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177056721
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:12 schreef DSVM het volgende:
Ik heb op +- 7000$ bitcoin nog 1k aan bitcoin gekocht. Wat denken jullie ? Vasthouden,of dit in altcoins steken ? Ik heb al een hoop altcoins, maar die staan nog zwaar in de min. (januari ingestapt)
Hodl :P
  vrijdag 9 februari 2018 @ 14:14:42 #283
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177056733
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:13 schreef Het_Peenvarken het volgende:

[..]

hebben ze een eigen blockchain oid?

Heb niks gelezen hoor :')
ze hebben een testnet
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 9 februari 2018 @ 14:14:53 #284
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177056744
en een whitepaper
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177056745
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:13 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

HODL
Dat sowieso. Vraag me alleen af of ik meer rendement zou krijgen als ik ze in altcoins zou steken. :P
  vrijdag 9 februari 2018 @ 14:14:57 #286
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177056748
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:12 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Kerel dat is bullshit _O- Het is de Universa wallet maar dat wil niet zeggen dat al die munten van 1 iemand is. Net als de Binance wallet. Denk je dat alles in de Binance wallet 100% van Binance is? _O-
Gast leer even kijken, dit is de token tracker en geen wallet.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 14:15:40 #287
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177056764
uni uni uni uni universa whatsup februari universamaand geen gezeik iedereen rijk
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177056781
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:15 schreef fathank het volgende:
uni uni uni uni universa whatsup februari universamaand geen gezeik iedereen rijk
_O-
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177056784
Universa op naar de 50$ ja tog niet dan
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177056789
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:14 schreef Het_Peenvarken het volgende:

[..]

Gast leer even kijken, dit is de token tracker en geen wallet.
De distributie is nog gewoon bezig hoor :)
pi_177056799
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:16 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Universa op naar de 50$ ja tog niet dan
UNI-VERSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAAA
Lambo of Rekt
  vrijdag 9 februari 2018 @ 14:17:06 #292
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177056805
pi_177056808
Nahja ben wel klaar met de autisten hier _O- Als je het niet wilt koop het aub niet. Manmanman. Net zo erg als mensen die 24/7 screechen over Ripple.
pi_177056810
Een gokje wagen kan nooit kwaad. Zo had ik ook voordat het op exchanges kwam Icon gehaald, daarna ging het als een malle (en begin vd week wel weer zelfde prijs, ok :') )

Maar zeker bij crypto kunnen dingen snel gaan, ook al is het een hypecoin, dan verpats ik het als het op een grotere exchange komt / het populair op reddit wordt
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
  vrijdag 9 februari 2018 @ 14:18:25 #295
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177056836
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:17 schreef vigen98 het volgende:
Nahja ben wel klaar met de autisten hier _O- Als je het niet wilt koop het aub niet. Manmanman. Net zo erg als mensen die 24/7 screechen over Ripple.
Maar nog net niet zo erg als mensen die maar 1 kutcoin komen shillen
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177056840
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:17 schreef vigen98 het volgende:
Nahja ben wel klaar met de autisten hier _O- Als je het niet wilt koop het aub niet. Manmanman. Net zo erg als mensen die 24/7 screechen over Ripple.
Ik heb nooit gezegd dat ik het niet wil, ik zei alleen altijd dat het een scam was om jou te vervelen, en zotezien is dat goed gelukt 10.gif
Lambo of Rekt
  vrijdag 9 februari 2018 @ 14:18:35 #297
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177056843
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:16 schreef vigen98 het volgende:

[..]

De distributie is nog gewoon bezig hoor :)
Oh ok wist ik niet.

We gaan het zien.
pi_177056852
Universa bouwt trouwens een eigen protocol he.

Als je van platformen als Waves een stijve plassert krijgt is Universa wel iets om in de gaten te houden.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 14:19:23 #299
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177056860
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:17 schreef vigen98 het volgende:
Nahja ben wel klaar met de autisten hier _O- Als je het niet wilt koop het aub niet. Manmanman. Net zo erg als mensen die 24/7 screechen over Ripple.
Ga je toch.
pi_177056863
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:30 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Universa moet mij en Typisch aannemen als PR.
Omdat jullie gezamenlijk 6 klanten hebben binnengehaald? :')
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177056879
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:10 schreef Het_Peenvarken het volgende:
Universa website:

[ afbeelding ]

De werkelijkheid:

[ afbeelding ]

Meer dan de voorgestelde 66% die public zou zijn is in de handen van 1 persoon. Nice ^O^
Mmm tja, ik denk dat je wat erg snel een conclusie trekt.
pi_177056881
Wasu wassu
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')