FOK!forum / Blockchain Technology & Cryptocurrencies / [SC] Cryptocurrencies #744 VEN m00n s00n
EggsTCdonderdag 18 januari 2018 @ 00:22
image?span=6m&size=medium&currency=EUR&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=EUR&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

[ afbeelding ]
kthxbyedonderdag 18 januari 2018 @ 00:26
Net even withdrawal gedaan op Kraken, ik laat jullie weten wanneer het binnen is.
BadVladdonderdag 18 januari 2018 @ 00:29
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 00:26 schreef kthxbye het volgende:
Net even withdrawal gedaan op Kraken, ik laat jullie weten wanneer het binnen is.
Ik had het vorige week binnen een dag. :)
EggsTCdonderdag 18 januari 2018 @ 00:35
Nou het is wavesdag vandaag jongens... dikke PR campagne met champagne... dus ik hoor t wel zodra hij naar mars is vertrokken, truste :*
sandertjuhdonderdag 18 januari 2018 @ 00:36
quote:
7s.gif Op donderdag 18 januari 2018 00:35 schreef EggsTC het volgende:
Nou het is wavesdag vandaag jongens... dikke PR campagne met champagne... dus ik hoor t wel zodra hij naar mars is vertrokken, truste :*
Las net in het vorige topic dat jij lisk hebt omgeruild voor stratis.

Maar jij was toch juist de lisk man van fok? :P
EggsTCdonderdag 18 januari 2018 @ 00:44
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 00:36 schreef sandertjuh het volgende:

[..]

Las net in het vorige topic dat jij lisk hebt omgeruild voor stratis.

Maar jij was toch juist de lisk man van fok? :P
Het is een klein deel van mn lisk, ze stonden gunstig tegenover elkaar (lisk harder stijgend met +28% en stratis met slechts +8% daarnet), en stratis komt deze week met ICO's. Ik zit tijdelijk in stratis, dat gaat later, hopelijk met wat winst, terug naar lisk...

400 LISK omgeruild tegen 610 stratis.
tha_darkdonderdag 18 januari 2018 @ 00:46
quote:
14s.gif Op donderdag 18 januari 2018 00:44 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Het is een klein deel van mn lisk, ze stonden gunstig tegenover elkaar (lisk harder stijgend met +28% en stratis met slechts +8% daarnet), en stratis komt deze week met ICO's. Ik zit tijdelijk in stratis, dat gaat later, hopelijk met wat winst, terug naar lisk...

400 LISK omgeruild tegen 610 stratis.
Dat zijn beste aantallen.
EggsTCdonderdag 18 januari 2018 @ 00:49
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 00:46 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Dat zijn beste aantallen.
Ja dat lijkt zo... maar als jij net als ik LISK voor 2USD hebt ingekocht valt dat allemaal reuze mee. :)

Ik weet niet wat je portfolio is, maar over een half jaar heb je ook zulke aantallen als je t een beetje slim doet dit hele verhaal. VEN bijv, is nu zo'n coin. ICX ook.
tha_darkdonderdag 18 januari 2018 @ 00:55
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 00:49 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja dat lijkt zo... maar als jij net als ik LISK voor 2USD hebt ingekocht valt dat allemaal reuze mee. :)

Ik weet niet wat je portfolio is, maar over een half jaar heb je ook zulke aantallen als je t een beetje slim doet dit hele verhaal. VEN bijv, is nu zo'n coin. ICX ook.
Daarin heb je zeker gelijk ja.
leolinedancedonderdag 18 januari 2018 @ 00:57
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 00:49 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja dat lijkt zo... maar als jij net als ik LISK voor 2USD hebt ingekocht valt dat allemaal reuze mee. :)

Ik weet niet wat je portfolio is, maar over een half jaar heb je ook zulke aantallen als je t een beetje slim doet dit hele verhaal. VEN bijv, is nu zo'n coin. ICX ook.
true
Montana_irdonderdag 18 januari 2018 @ 02:14
Litecoin dev update: we are working on the next release of Litecoin Core and will reduce relay fees to 0.01 lite (0.00001 LTC). Should be released soon. The release after this one, we will reduce min fee to 0.1 lite (0.0001 LTC).

I'm also finishing up my fee signaling proposal.

https://twitter.com/SatoshiLite/status/953786695161270272?s=17
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 02:44
Mijn winst is al eens eerder flink verdampt.

3d882e2f2b158bab2e6b16591ad15054724f97ee_1_668x500.PNG
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 03:35
quote:
7s.gif Op donderdag 18 januari 2018 00:35 schreef EggsTC het volgende:
Nou het is wavesdag vandaag jongens... dikke PR campagne met champagne... dus ik hoor t wel zodra hij naar mars is vertrokken, truste :*
Uh, wat.

January '18, niet 18th of January voor de aftrap van die campagne.
Yozzzdonderdag 18 januari 2018 @ 04:26
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 03:35 schreef Typisch het volgende:

[..]

Uh, wat.

January '18, niet 18th of January voor de aftrap van die campagne.
:D :D
Roces18donderdag 18 januari 2018 @ 04:42
De dip is voorbij!!!!! Kopen kopen kopen

Trx plus 50 wat een noobs
Warren_gdonderdag 18 januari 2018 @ 05:24
Toch nog wat tron gekocht,Heb van een vogeltje gehoord dat er eind van de maand wat staat te gebeuren.
Mortaxxdonderdag 18 januari 2018 @ 05:59
Wat is dit. Gister juist alles verkocht omdat livx zei dat het voorbij was
Zwansendonderdag 18 januari 2018 @ 06:26
Een echt harde stijging blijft nog wel achterwege. :{
ArnoldG0342donderdag 18 januari 2018 @ 06:44
Wat had je verwacht , dit valt niet te repareren binnen 1 dag.
Evenstardonderdag 18 januari 2018 @ 06:49
Ik ben al blij met een paar dagen stabiel rond deze waarden nu eerst.
XDodonderdag 18 januari 2018 @ 06:52
Inderdaad toch weer wat gedaald vanmorgenvroeg. Als het hierbij blijft vandaag hoor je mij niet klagen maar ergens ben ik bang dat het vandaag weer net zo gaat lopen als gisteren.
Landgelddonderdag 18 januari 2018 @ 06:55
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 06:52 schreef XDo het volgende:
Inderdaad toch weer wat gedaald vanmorgenvroeg. Als het hierbij blijft vandaag hoor je mij niet klagen maar ergens ben ik bang dat het vandaag weer net zo gaat lopen als gisteren.
Dit dus. Het is zeker niet voorbij.
Landgelddonderdag 18 januari 2018 @ 06:56
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 00:49 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja dat lijkt zo... maar als jij net als ik LISK voor 2USD hebt ingekocht valt dat allemaal reuze mee. :)

Ik weet niet wat je portfolio is, maar over een half jaar heb je ook zulke aantallen als je t een beetje slim doet dit hele verhaal. VEN bijv, is nu zo'n coin. ICX ook.
Heb je zelf nog VEN of ICX ingekocht deze uitverkoop ;)
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 07:00
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 05:59 schreef Mortaxx het volgende:
Wat is dit. Gister juist alles verkocht omdat livx zei dat het voorbij was
lol
Mortaxxdonderdag 18 januari 2018 @ 07:02
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 07:00 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

lol
snel weer ingestapt
xminatordonderdag 18 januari 2018 @ 07:28
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 07:02 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

snel weer ingestapt
Ripple shill :r
MGeraadsdonderdag 18 januari 2018 @ 07:37
Toch de neiging om ICX in te kopen. Maar het strookt beetje tegen mn beleid in om voor mn salaris strook fiat te pompen.
Xrenitydonderdag 18 januari 2018 @ 07:41
Gaat momenteel weer de goede kant op in zowel BTC als USD :)
de_boswachterdonderdag 18 januari 2018 @ 07:43
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 07:37 schreef MGeraads het volgende:
Toch de neiging om ICX in te kopen. Maar het strookt beetje tegen mn beleid in om voor mn salaris strook fiat te pompen.
Beetje zonde om te wachten en de koersen weer 25% gestegen zijn. Kun je beter nu investeren en als je je salarisstrook hebt niets doen....

#discipline
de_boswachterdonderdag 18 januari 2018 @ 07:45
BTC blijft nu vrij constant rond de $ 11.000.
Laat het maar eens stabiliseren eerst.
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 07:49
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 07:45 schreef de_boswachter het volgende:
BTC blijft nu vrij constant rond de $ 11.000.
Laat het maar eens stabiliseren eerst.
haha
MGeraadsdonderdag 18 januari 2018 @ 07:52
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 07:43 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Beetje zonde om te wachten en de koersen weer 25% gestegen zijn. Kun je beter nu investeren en als je je salarisstrook hebt niets doen....

#discipline
Ja dat is waar. Vandaag eens goed over nadenken. Zeker gezien de potentie van een platform zoals Icon.
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 07:54
brennasparksxxx twitterde op donderdag 18-01-2018 om 07:14:37 I need a crypto daddy 👦🏻💰 reageer retweet
Sla je slag
DaMartdonderdag 18 januari 2018 @ 07:56
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 06:52 schreef XDo het volgende:
Inderdaad toch weer wat gedaald vanmorgenvroeg. Als het hierbij blijft vandaag hoor je mij niet klagen maar ergens ben ik bang dat het vandaag weer net zo gaat lopen als gisteren.
Vandaag schijnt Zuid-Korea een beslissing te nemen over het al dan niet sluiten van exchanges. Dat zal wellicht ook van invloed kunnen zijn op de koersontwikkelingen vandaag.

bron
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 07:56
26849945_10208068854117628_5564016870411464512_o.jpg?oh=3829b31215336d2f78925314a39eb80b&oe=5AE92D4D
dimmakdonderdag 18 januari 2018 @ 07:57
Lekker wakker worden zo. We gaan alweer de goede kant op.
JeSuisDroppiedonderdag 18 januari 2018 @ 08:00
Waar zijn klaas en lxiv nu ?
de_boswachterdonderdag 18 januari 2018 @ 08:03
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:00 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Waar zijn klaas en lxiv nu ?
Shhhhhht
JeSuisDroppiedonderdag 18 januari 2018 @ 08:04
quote:
_O-
Wereldgozerdonderdag 18 januari 2018 @ 08:07
quote:
14s.gif Op donderdag 18 januari 2018 07:54 schreef Typisch het volgende:
brennasparksxxx twitterde op donderdag 18-01-2018 om 07:14:37 I need a crypto daddy 👦🏻💰 reageer retweet
Sla je slag
waarom volg je haar? Viezerik
dimmakdonderdag 18 januari 2018 @ 08:07
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:00 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Waar zijn klaas en lxiv nu ?
Haal ze niet aan.
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 08:08
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:07 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

waarom volg je haar? Viezerik
Hoezo is dat vies? Maar ik volg haar niet, was een retweet van iemand die ik wel volg.
JeSuisDroppiedonderdag 18 januari 2018 @ 08:14
quote:
9s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:07 schreef dimmak het volgende:

[..]

Haal ze niet aan.
Hey, grote mondjes moeten gesnoerd worden he. Geen genade voor dit soort FUD trolls.
LXIVdonderdag 18 januari 2018 @ 08:16
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:00 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Waar zijn klaas en lxiv nu ?
Melde!
Faeroerdonderdag 18 januari 2018 @ 08:16

VeChain genoemt op CCTV2, volledig gecensureerde en voorbereide intro/uitleg over blockchain en VeChain wordt genoemd als voorbeeld. Bereik van ~1,2 miljard mensen. WTC, NEO, etc. hebben dit nooit voor elkaar weten te krijgen, om je een indruk te geven van de support vanuit de Chinese overheid.
Skvdonderdag 18 januari 2018 @ 08:18
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:16 schreef Faeroer het volgende:

VeChain genoemt op CCTV2, volledig gecensureerde en voorbereide intro/uitleg over blockchain en VeChain wordt genoemd als voorbeeld. Bereik van ~1,2 miljard mensen. WTC, NEO, etc. hebben dit nooit voor elkaar weten te krijgen, om je een indruk te geven van de support vanuit de Chinese overheid.
O+
onlogischdonderdag 18 januari 2018 @ 08:19
quote:
Bedankt voor deze repost.
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 08:20
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:19 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Bedankt voor deze repost.
Geen dank.
Lees helaas niet alles
Rossdaledonderdag 18 januari 2018 @ 08:20
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:16 schreef Faeroer het volgende:

VeChain genoemt op CCTV2, volledig gecensureerde en voorbereide intro/uitleg over blockchain en VeChain wordt genoemd als voorbeeld. Bereik van ~1,2 miljard mensen. WTC, NEO, etc. hebben dit nooit voor elkaar weten te krijgen, om je een indruk te geven van de support vanuit de Chinese overheid.
Ik wil je graag geloven, maar ik versta er geen klap van :D
JeSuisDroppiedonderdag 18 januari 2018 @ 08:20
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:16 schreef LXIV het volgende:

[..]

Melde!
We zijn al naar 0 he?! Iedereen deaud, iedereen zijn geld kwijt, armoede heeft zijn weg gevonden in Nederland, hel en verdoemenis is aanwezig, iedereen vlucht naar de door jou zo geliefde beurs.
JeSuisDroppiedonderdag 18 januari 2018 @ 08:21
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:16 schreef Faeroer het volgende:

VeChain genoemt op CCTV2, volledig gecensureerde en voorbereide intro/uitleg over blockchain en VeChain wordt genoemd als voorbeeld. Bereik van ~1,2 miljard mensen. WTC, NEO, etc. hebben dit nooit voor elkaar weten te krijgen, om je een indruk te geven van de support vanuit de Chinese overheid.
Vechain shitcoin.

-Roces18
LXIVdonderdag 18 januari 2018 @ 08:24
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:20 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

We zijn al naar 0 he?! Iedereen deaud, iedereen zijn geld kwijt, armoede heeft zijn weg gevonden in Nederland, hel en verdoemenis is aanwezig, iedereen vlucht naar de door jou zo geliefde beurs.
BTC is zo klein dat het effect op de economie nihil is. Maar geduld, zou ik zeggen. Het zal niet in een rechte lijn zakken, dat is nooit.
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 08:24
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:16 schreef Faeroer het volgende:

VeChain genoemt op CCTV2, volledig gecensureerde en voorbereide intro/uitleg over blockchain en VeChain wordt genoemd als voorbeeld. Bereik van ~1,2 miljard mensen. WTC, NEO, etc. hebben dit nooit voor elkaar weten te krijgen, om je een indruk te geven van de support vanuit de Chinese overheid.
op 2:14

从英文到中文或其他方式的片段 2018 中文翻译只接受汉字 VeChain-year 只接受汉字
JeSuisDroppiedonderdag 18 januari 2018 @ 08:25
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:24 schreef LXIV het volgende:

[..]

BTC is zo klein dat het effect op de economie nihil is. Maar geduld, zou ik zeggen. Het zal niet in een rechte lijn zakken, dat is nooit.
Was jij het of die andere debiel die zei dat het nooit meer boven de 10k zou komen?
habituedonderdag 18 januari 2018 @ 08:25
Onder de 10 ingestapt gister. Lekker man.
Ik ga pas 2022 oid verkopen bij 120k.
onlogischdonderdag 18 januari 2018 @ 08:28
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:25 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Was jij het of die andere debiel die zei dat het nooit meer boven de 10k zou komen?
shots fired.
dimmakdonderdag 18 januari 2018 @ 08:29
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:25 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Was jij het of die andere debiel die zei dat het nooit meer boven de 10k zou komen?
:D
V.donderdag 18 januari 2018 @ 08:30
Benieuwd wat Wetrust vandaag gaat doen. En Ardor natuurlijk.
de_boswachterdonderdag 18 januari 2018 @ 08:30
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:25 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Was jij het of die andere debiel die zei dat het nooit meer boven de 10k zou komen?
Sow, koekkoek, goeiemoggel.
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 08:31
Bijna elk grafiekje maakt hetzelfde sprongetje op coinmarketcap :).
kthxbyedonderdag 18 januari 2018 @ 08:31
quote:
14s.gif Op donderdag 18 januari 2018 07:49 schreef Typisch het volgende:

[..]

haha
Topic stroomt weer vol met nieuwe "experts" :')
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 08:32
Eergisteren panic, vandaag fomo.
onlogischdonderdag 18 januari 2018 @ 08:32
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:31 schreef Scrummie het volgende:
Bijna elk grafiekje maakt hetzelfde sprongetje op coinmarketcap :).
Dat is ook met een daling zo. Altijd een vergelijkbare trend. Zo vergelijkbaar dat het gewoon eng is.
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 08:34
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:32 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Dat is ook met een daling zo. Altijd een vergelijkbare trend. Zo vergelijkbaar dat het gewoon eng is.
Je zou bijna denken dat er een hele hoop coins eigenlijk nog niet zo'n sterke positie hebben in de markt.... :o
Rossdaledonderdag 18 januari 2018 @ 08:36
De coins die juist niet de standaard trends volgens van alle andere, die moet je juist hebben (voor langere termijn). De rest zijn shitcoins waar je risico mee kunt lopen :P
R4m0n_46donderdag 18 januari 2018 @ 08:36
Mooie rollercoaster dit :P
Aankomende week zal cruciaal nog gaan worden.
de_boswachterdonderdag 18 januari 2018 @ 08:36
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:31 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Topic stroomt weer vol met nieuwe "experts" :')
Verre van een expert. Experts geven adviezen, dat doe ik gelukkig niet. In een SC hoef je dit volgens mij ook niet te zijn, toch?

Punt is dat je er problemen mee hebt dat er nieuwe mensen bij komen in de SC, want vroeger was alles beter en veel diepgaander gelul.
Barcaconiadonderdag 18 januari 2018 @ 08:37
Heerlijk wakker worden, mijn coins weer +20% tov eergisteren O+
Skvdonderdag 18 januari 2018 @ 08:38
Klein herstel tov gisteren. Nog op 35 procent daling tov en paar dagen terug.
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 08:39
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:37 schreef Barcaconia het volgende:
Heerlijk wakker worden, mijn coins weer +20% tov eergisteren O+
Pas op, iet's a dead cat bounce :P
Black-Deathdonderdag 18 januari 2018 @ 08:39
Stabiele nacht gehad voor mijn portfolio. Ook wel eens leuk voor de verandering.
onlogischdonderdag 18 januari 2018 @ 08:40
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:36 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Verre van een expert. Experts geven adviezen, dat doe ik gelukkig niet. In een SC hoef je dit volgens mij ook niet te zijn, toch?

Punt is dat je er problemen mee hebt dat er nieuwe mensen bij komen in de SC, want vroeger was alles beter en veel diepgaander gelul.
Voor diepgaande discussies kan je ook beter naar de aparte topics van coins gaan. Dit is een SC waar het feitelijk over van alles kan gaan :)
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 08:41
quote:
7s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:36 schreef R4m0n_46 het volgende:
Mooie rollercoaster dit :P
Aankomende week zal cruciaal nog gaan worden.
Waarom is aankomende week cruciaal? :o
de_boswachterdonderdag 18 januari 2018 @ 08:43
quote:
2s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:40 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Voor diepgaande discussies kan je ook beter naar de aparte topics van coins gaan. Dit is een SC waar het feitelijk over van alles kan gaan :)
Inderdaad.
En wanneer ik roep ‘laat maar eens stabiliseren eerst’ dan heb ik het over mij portefeuille. Lijkt mij niks mis mee na al die pieken en dalen van de afgelopen week. Maar schijnbaar is dat voor de oldbies hier voer om even te lachen. Mag, daarvoor is het een SC, maar ga niet zuur doen omdat er nieuwe mensen in dit topic komen met minder ervaring. Zonder de nieuwe aanwas valt er over een tijd niks te Fokken, kun je op Tweakers lekker serieus gaan doen.
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 08:43
quote:
2s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:40 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Voor diepgaande discussies kan je ook beter naar de aparte topics van coins gaan. Dit is een SC waar het feitelijk over van alles kan gaan :)
Klopt. Al even niet bij je moeder op bezoek geweest, hoe is het met haar?
V.donderdag 18 januari 2018 @ 08:44
De Volkskrant blijft hitpiecen https://www.volkskrant.nl(...)ccf90435e0ef532362d7
R4m0n_46donderdag 18 januari 2018 @ 08:47
quote:
14s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:41 schreef Typisch het volgende:

[..]

Waarom is aankomende week cruciaal? :o
Meer in de zin dat de downtrend waarschijnlijk nog niet is afgelopen.
Verschillende TA laten dat ook wel zien.
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 08:55
quote:
7s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:47 schreef R4m0n_46 het volgende:

[..]

Meer in de zin dat de downtrend waarschijnlijk nog niet is afgelopen.
Verschillende TA laten dat ook wel zien.
Laat eens zien wat je bedoelt. Graag in eigen woorden.
Patroondonderdag 18 januari 2018 @ 09:06
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:25 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Was jij het of die andere debiel die zei dat het nooit meer boven de 10k zou komen?
_O-
Rossdaledonderdag 18 januari 2018 @ 09:06
De meeste TA's verspellen wel dat BTC nog een keer een flinke duikeling maakt naar +/- 8k en daarna herstel.

Ik denk zelf ook dat we nu in een bulltrap zitten en de dag in het rood eindigt.

Klopt ook met Greys haar nu 6k euro en later dit jaar 60k euro voorspelling ;)
ArnoldG0342donderdag 18 januari 2018 @ 09:08
Ik citeer even van tweakers, hoe betrouwbaar de bron is, is even de vraag. Redelijk complot theorie.

quote:
South Korean official bought bitcoin and sold it right before the false claim of Justice Minister about a cryptocurrency trading ban.

Investigation ongoing. Negligence and market manipulation. The official needs to be jailed.
CoinKor twitterde op donderdag 18-01-2018 om 03:58:54 금감원 직원 암호화폐 정부대책 발표 직전 전량 매도https://t.co/ngZgXIKso6 reageer retweet
iamjosephyoung twitterde op donderdag 18-01-2018 om 05:58:16 South Korean official bought bitcoin and sold it right before the false claim of Justice Minister about a cryptocurrency trading ban. Investigation ongoing. Negligence and market manipulation. The official needs to be jailed.https://t.co/X3c41aZUn4 reageer retweet
R4m0n_46donderdag 18 januari 2018 @ 09:08
quote:
6s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:55 schreef Typisch het volgende:

[..]

Laat eens zien wat je bedoelt. Graag in eigen woorden.
Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden :P

DTsNBsjWkAEMoYL.jpg:large

Afkomstig van Crypto Edje.
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 09:09
quote:
7s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:08 schreef R4m0n_46 het volgende:

[..]

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden :P

[ afbeelding ]

Afkomstig van Crypto Edje.
Ja, wat zie jij hier dan precies in?
Apekoekdonderdag 18 januari 2018 @ 09:10
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:30 schreef V. het volgende:
Benieuwd wat Wetrust vandaag gaat doen. En Ardor natuurlijk.
Ben ik ook benieuwd naar. WeTrust heeft ook wat klappen gehad, maar vooral een stabiele groei laten zien. Nu tijd om op de kaart te komen bij een groter publiek. Vooral ook een goed project om mensen in armere landen meer financiële opties te gaan bieden en banking zonder een bank nodig te hebben, die markt is huge.
Apekoekdonderdag 18 januari 2018 @ 09:12
quote:
14s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:09 schreef Typisch het volgende:

[..]

Ja, wat zie jij hier dan precies in?
Luchtfietserij
BaasJ04donderdag 18 januari 2018 @ 09:14
Hé, #freeArdor! Eindelijk
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 09:14
Kt5sbvC.png
Apekoekdonderdag 18 januari 2018 @ 09:16
Welke jandoedel koopt er nu nog bitconnect, zit nu weer in de lift :') https://coinmarketcap.com/currencies/bitconnect/
crpytoshilldonderdag 18 januari 2018 @ 09:23
quote:
6s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:55 schreef Typisch het volgende:

[..]

Laat eens zien wat je bedoelt. Graag in eigen woorden.
Rossdaledonderdag 18 januari 2018 @ 09:23
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:16 schreef Apekoek het volgende:
Welke jandoedel koopt er nu nog bitconnect, zit nu weer in de lift :') https://coinmarketcap.com/currencies/bitconnect/
Binnen dag ook weer van 5 dollar naar 40 dollar _O-
genaktdonderdag 18 januari 2018 @ 09:27
quote:
7s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:08 schreef R4m0n_46 het volgende:

[..]

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden :P

[ afbeelding ]

Afkomstig van Crypto Edje.
Klopt helemaal niks van :')
BakkenKappendonderdag 18 januari 2018 @ 09:29
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:08 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Ik citeer even van tweakers, hoe betrouwbaar de bron is, is even de vraag. Redelijk complot theorie.

[..]

CoinKor twitterde op donderdag 18-01-2018 om 03:58:54 금감원 직원 암호화폐 정부대책 발표 직전 전량 매도https://t.co/ngZgXIKso6 reageer retweet
iamjosephyoung twitterde op donderdag 18-01-2018 om 05:58:16 South Korean official bought bitcoin and sold it right before the false claim of Justice Minister about a cryptocurrency trading ban. Investigation ongoing. Negligence and market manipulation. The official needs to be jailed.https://t.co/X3c41aZUn4 reageer retweet
Regulatie is nodig.
Apekoekdonderdag 18 januari 2018 @ 09:30
quote:
3s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:23 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Binnen dag ook weer van 5 dollar naar 40 dollar _O-
Dat moet ik Vechain nog maar eens zien doen.

Ga toch maar wat bitconnect inslaan :’)
Pleasureman_Guntherdonderdag 18 januari 2018 @ 09:31
1500 euro aan het einde van het jaar?
bitcoin-ta.jpg
Rossdaledonderdag 18 januari 2018 @ 09:31
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:30 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Dat moet ik Vechain nog maar eens zien doen.

Ga toch maar wat bitconnect inslaan :’)
Ik zou het doen
ArnoldG0342donderdag 18 januari 2018 @ 09:33
vechainofficial twitterde op donderdag 18-01-2018 om 09:26:06 We are so excited that its finally here! Don't miss the opportunity to witness this historical moment! #VeChain #DNV GL https://t.co/Ed5oWlmKll reageer retweet
quote:
13,550 employees and 350 offices operating in more than 100 countries
quote:
industries including maritime, renewable energy, oil & gas, electrification, food & beverage and healthcare
Even crossposten. Het blijft ook maar doorgaan, maar het heeft geen effect op de prijs.
solidslayerdonderdag 18 januari 2018 @ 09:34
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:16 schreef Apekoek het volgende:
Welke jandoedel koopt er nu nog bitconnect, zit nu weer in de lift :') https://coinmarketcap.com/currencies/bitconnect/
Ik ben toegevoegd in zo'n besloten groep van een kennis van mij.. ik doe er zelf niet aan mee. Maar wat ik daar lees is dat ze er gewoon vrolijk mee verder gaan.. ;( nou ja dan verdien je gewoon je geld te verliezen.
R4m0n_46donderdag 18 januari 2018 @ 09:34
quote:
7s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:08 schreef R4m0n_46 het volgende:

[..]

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden :P

[ afbeelding ]

Afkomstig van Crypto Edje.
Heb geen economische achtergrond, maar figuur laat een mogelijke ABC correctie, volgens de Elliot Wave theorie, zien op de hoofdtrend.

Nadat deze is voltooid, dus de retrace terug naar C, kan er weer verder gegaan worden met de hoofdtrend, oftwel, upward.

Nogmaals, geen economisch expert hier, vind alleen zulke grafieken interessant om te bestuderen en te bekijken. Probeer me meer en meer in te lezen in de materie. Grafiek kan er echter ook compleet naast zitten, want crypto. :7
BakkenKappendonderdag 18 januari 2018 @ 09:35
quote:
7s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:34 schreef R4m0n_46 het volgende:

[..]

Heb geen economische achtergrond, maar figuur laat een mogelijke ABC correctie, volgens de Elliot Wave theorie, zien op de hoofdtrend.

Nadat deze is voltooid, dus de retrace terug naar C, kan er weer verder gegaan worden met de hoofdtrend, oftwel, upward.

Nogmaals, geen economisch expert hier, vind alleen zulke grafieken interessant om te bestuderen en te bekijken. Probeer me meer en meer in te lezen in de materie. Grafiek kan er echter ook compleet naast zitten, want crypto. :7
En de SCI correctie dan?
Rossdaledonderdag 18 januari 2018 @ 09:35
quote:
Grafiek kan er echter ook compleet naast zitten, want crypto. Ed :7
leolinedancedonderdag 18 januari 2018 @ 09:46
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:16 schreef Apekoek het volgende:
Welke jandoedel koopt er nu nog bitconnect, zit nu weer in de lift :') https://coinmarketcap.com/currencies/bitconnect/
:')
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 09:47
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:16 schreef Apekoek het volgende:
Welke jandoedel koopt er nu nog bitconnect, zit nu weer in de lift :') https://coinmarketcap.com/currencies/bitconnect/
Maatje van mij heeft er een hele rits opgekocht op de dip en nu met een nette x6 van de hand gedaan
Nappeklapperapperdonderdag 18 januari 2018 @ 09:50
Wat ben ik toch een gore emo seller, had 1500 euro op kraken staan, dacht gisteren, als ik nou 2 eth hier van koop en hij stijgt, heb ik toch weer mooi paar honderd euro winst. Zo gezegd, zo gedaan, daalt het van 750 naar 700 terwijl ik mezelf heb beloofd dat als hij onder de 700 gaat, ik met verlies verkoop.

Staat 'ie nu op 815 :')

nee, traden is niets voor mij
BakkenKappendonderdag 18 januari 2018 @ 09:50
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:47 schreef Typisch het volgende:

[..]

Maatje van mij heeft er een hele rits opgekocht op de dip en nu met een nette x6 van de hand gedaan
Slim :) Ik durf dat risico niet aan, maar als je het lukt wel goed gespeeld.
Skvdonderdag 18 januari 2018 @ 09:52
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:50 schreef Nappeklapperapper het volgende:
Wat ben ik toch een gore emo seller, had 1500 euro op kraken staan, dacht gisteren, als ik nou 2 eth hier van koop en hij stijgt, heb ik toch weer mooi paar honderd euro winst. Zo gezegd, zo gedaan, daalt het van 750 naar 700 terwijl ik mezelf heb beloofd dat als hij onder de 700 gaat, ik met verlies verkoop.

Staat 'ie nu op 815 :')

nee, traden is niets voor mij
Waarom zou je dan verkopen? Niet zo slim inderdaad.
Apekoekdonderdag 18 januari 2018 @ 09:56
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:50 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Slim :) Ik durf dat risico niet aan, maar als je het lukt wel goed gespeeld.
Ik ook niet, te veel scam
Ronalddonderdag 18 januari 2018 @ 09:57
quote:
7s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:34 schreef R4m0n_46 het volgende:

[..]

Heb geen economische achtergrond, maar figuur laat een mogelijke ABC correctie, volgens de Elliot Wave theorie, zien op de hoofdtrend.

Nadat deze is voltooid, dus de retrace terug naar C, kan er weer verder gegaan worden met de hoofdtrend, oftwel, upward.

Nogmaals, geen economisch expert hier, vind alleen zulke grafieken interessant om te bestuderen en te bekijken. Probeer me meer en meer in te lezen in de materie. Grafiek kan er echter ook compleet naast zitten, want crypto. :7
Je hebt goed opgelet in de klas bij Ed :)

Ik mis alleen nog de blue box in je verhaal.
Nappeklapperapperdonderdag 18 januari 2018 @ 10:02
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:52 schreef Skv het volgende:

[..]

Waarom zou je dan verkopen? Niet zo slim inderdaad.
Omdat ik mn nieuwe tv over een week moet betalen :') Kan het verder wel lijden, is maar 100e
Afwazigdonderdag 18 januari 2018 @ 10:02
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:57 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Je hebt goed opgelet in de klas bij Ed :)

Ik mis alleen nog de blue box in je verhaal.
Buy after breakout.
leolinedancedonderdag 18 januari 2018 @ 10:04
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:50 schreef Nappeklapperapper het volgende:
Wat ben ik toch een gore emo seller, had 1500 euro op kraken staan, dacht gisteren, als ik nou 2 eth hier van koop en hij stijgt, heb ik toch weer mooi paar honderd euro winst. Zo gezegd, zo gedaan, daalt het van 750 naar 700 terwijl ik mezelf heb beloofd dat als hij onder de 700 gaat, ik met verlies verkoop.

Staat 'ie nu op 815 :')

nee, traden is niets voor mij
Tering :') Nee, dat gaat niks worden.
crpytoshilldonderdag 18 januari 2018 @ 10:17
iamjosephyoung twitterde op donderdag 18-01-2018 om 08:21:43 Official: Chairman of South Korean Fair Trade Commission (Joong Ang, the largest mainstream media network in Korea)“Shutting Down Cryptocurrency Exchanges Is Realistically Impossible. Lack Proper Authority to Do So.”https://t.co/usMEbV62yZ reageer retweet
Greysdonderdag 18 januari 2018 @ 10:24
Lightning *; Kiek dat filmpje dan.

JackMallers twitterde op donderdag 18-01-2018 om 07:35:26 @adam3us you're right, I can't keep up with the lightning speed, here ya go.another sticker won't hurt will it? ? https://t.co/X1cmLAkWCp reageer retweet
IrishBastarddonderdag 18 januari 2018 @ 10:30
En maar weer een beetje VEN bijgekocht :)
pieredonderdag 18 januari 2018 @ 10:32
Ik wacht op de verificatie op Binance en wil dan ook een plukje VEN kopen
Evenstardonderdag 18 januari 2018 @ 10:39
VEN _O_
MeesterBierdonderdag 18 januari 2018 @ 10:42
Dus als ik VEN wil aanschaffen, moet ik eerst ETH hebben? Ik begrijp t weer even niet.
sandertjuhdonderdag 18 januari 2018 @ 10:42
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 10:39 schreef Kyran het volgende:
VEN _O_
Hoppa, al die sellwalls ff slopen :+
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 10:42
Wat is alles ineens stabiel
BlauweTijgerdonderdag 18 januari 2018 @ 10:42
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 10:42 schreef MeesterBier het volgende:
Dus als ik VEN wil aanschaffen, moet ik eerst ETH hebben? Ik begrijp t weer even niet.
Ja, of BTC. Maar ik raad indd ETH aan.
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 10:42
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 10:42 schreef MeesterBier het volgende:
Dus als ik VEN wil aanschaffen, moet ik eerst ETH hebben? Ik begrijp t weer even niet.
ETH of BTC.
Faeroerdonderdag 18 januari 2018 @ 10:42
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 10:42 schreef MeesterBier het volgende:
Dus als ik VEN wil aanschaffen, moet ik eerst ETH hebben? Ik begrijp t weer even niet.
BTC, BNB of ETH op Binance kan je VEN mee kopen.
klaasweetallesdonderdag 18 januari 2018 @ 10:42
quote:
14s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:09 schreef Typisch het volgende:

[..]

Ja, wat zie jij hier dan precies in?
5000
Jurian95donderdag 18 januari 2018 @ 10:42
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 10:42 schreef MeesterBier het volgende:
Dus als ik VEN wil aanschaffen, moet ik eerst ETH hebben? Ik begrijp t weer even niet.
Nee
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 10:42
Of zelfs Bnb (Binance coin)
Evenstardonderdag 18 januari 2018 @ 10:44
Verwacht de 24ste dipje na nieuws als het niet echt gigantisch is. Weer gratis VEN inlaan als dat gebeurt
R4m0n_46donderdag 18 januari 2018 @ 10:47
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:57 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Je hebt goed opgelet in de klas bij Ed :)

Ik mis alleen nog de blue box in je verhaal.
Hehe, laat me blij zijn met dit mooie kleurrijke grafiekje :P

Is puur uit interesse dat ik me steeds meer aan het verdiepen ben in TA en de verschillende indicatoren.

En, VEN _O_
blackmoredonderdag 18 januari 2018 @ 10:48
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 10:24 schreef Greys het volgende:
Lightning *; Kiek dat filmpje dan.

JackMallers twitterde op donderdag 18-01-2018 om 07:35:26 @adam3us you're right, I can't keep up with the lightning speed, here ya go.another sticker won't hurt will it? ? https://t.co/X1cmLAkWCp reageer retweet
Ziet er goed uit! :s)
pieredonderdag 18 januari 2018 @ 10:48
TA kan interessant zijn. Mijn twijfel is of het toepasbaar is op een relatief nieuwe manier van koersen
MeesterBierdonderdag 18 januari 2018 @ 10:48
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 10:42 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Nee
Top :')
crpytoshilldonderdag 18 januari 2018 @ 10:53
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 10:48 schreef piere het volgende:
TA kan interessant zijn. Mijn twijfel is of het toepasbaar is op een relatief nieuwe manier van koersen
koersen zijn t gevolg van menselijk handelen, dus t kan wel toepasbaar zijn denk ik.
R4m0n_46donderdag 18 januari 2018 @ 10:53
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 10:48 schreef piere het volgende:
TA kan interessant zijn. Mijn twijfel is of het toepasbaar is op een relatief nieuwe manier van koersen
True, TA is goed toepasbaar als het sentiment in de markt daarop handelt.
Maar dat is bij crypto niet zo vaak het geval :P
BakkenKappendonderdag 18 januari 2018 @ 10:53
BitConnect op +314%
Blikdonderdag 18 januari 2018 @ 10:53
Trx 70% in de plus :D
BakkenKappendonderdag 18 januari 2018 @ 10:54
TA vind ik maar kul, houdt totaal geen rekening met alle andere zaken die invloed hebben op crypto (politiek, "hacks" etc)
pieredonderdag 18 januari 2018 @ 10:55
Potjandrie, Nu nog ff uitzoeken hoe ik op coinbase wat aankoop en dat op binance gooi om er VEN van te kopen :')
BakkenKappendonderdag 18 januari 2018 @ 10:56
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 10:55 schreef piere het volgende:
Potjandrie, Nu nog ff uitzoeken hoe ik op coinbase wat aankoop en dat op binance gooi om er VEN van te kopen :')
Niet op coinbase kopen maar op GDAX.
Is ook van coinbase maar dan goedkoper.
Rossdaledonderdag 18 januari 2018 @ 10:57
Haha, na gisteren heb ik vandaag in BTC een portfolio ATH _O-

Zowel VEN als FUN in de dip gekocht dus nu dikke winst. Jammer dat mijn waves buyorder net niet geraakt was anders was ik nog meer gestegen.

Bizarre wereld dat crypto :')

6wXq4mD.jpg
Apekoekdonderdag 18 januari 2018 @ 10:58
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 10:53 schreef BakkenKappen het volgende:
BitConnect op +314%
Niet normaal, dat er nu nog mensen zijn die het gaan inkopen op 77 dollar. Hoe gestoord
pieredonderdag 18 januari 2018 @ 10:58
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 10:56 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Niet op coinbase kopen maar op GDAX.
Is ook van coinbase maar dan goedkoper.
Moet ik weer een nieuwe account aanmaken (zucht). Scheelt het veel?
MeesterBierdonderdag 18 januari 2018 @ 10:58
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 10:56 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Niet op coinbase kopen maar op GDAX.
Is ook van coinbase maar dan goedkoper.
GDAX ziet er nog moeilijker uit. Is dat net zo eenvoudig?
BakkenKappendonderdag 18 januari 2018 @ 10:59
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 10:58 schreef piere het volgende:

[..]

Moet ik weer een nieuwe account aanmaken (zucht). Scheelt het veel?
Ja als je haast hebt kun je het nu even via Coinbase doen maar dan raad ik wel aan om GDAX alvast op te zetten mocht je er nog een keer wat fiat in willen gooien.

quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 10:58 schreef MeesterBier het volgende:

[..]

GDAX ziet er nog moeilijker uit. Is dat net zo eenvoudig?
Ja.
Predator38donderdag 18 januari 2018 @ 10:59
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:50 schreef Nappeklapperapper het volgende:
Wat ben ik toch een gore emo seller, had 1500 euro op kraken staan, dacht gisteren, als ik nou 2 eth hier van koop en hij stijgt, heb ik toch weer mooi paar honderd euro winst. Zo gezegd, zo gedaan, daalt het van 750 naar 700 terwijl ik mezelf heb beloofd dat als hij onder de 700 gaat, ik met verlies verkoop.

Staat 'ie nu op 815 :')

nee, traden is niets voor mij
welcome to my life :D
Patroondonderdag 18 januari 2018 @ 10:59
Ik heb sinds vandaag ook goede ervaring met Coinbase. Je hoeft dan niet, zoals bij Bitonic, de BTC binnen 30min naar Bitonic te sturen (daardoor moet je bij Bitonic eerst van exchange -> wallet -> bitonic) Daardoor betaal je veel extra fee.

Bij coinbase kan je eerst het geld naar de coinbase wallet overmaken en dan omzetten naar euro's wanneer jij wil. Je kan daarbij ook kiezen voor LTC (goedkoper) en ETH. Volgens mij is de fee van coinbase ook lager dan bij Bitonic.

Gisteren het geld laten uitbetalen en vandaag al op mijn rekening _O_

[ Bericht 2% gewijzigd door Patroon op 18-01-2018 11:12:20 ]
Predator38donderdag 18 januari 2018 @ 11:01
waarom moet het nou in de nacht gewoon door blijven stijgen en dan sochtends vroeg dipt alles weer, ik blijf vannacht maar wakker voor wat trades
EggsTCdonderdag 18 januari 2018 @ 11:01
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 03:35 schreef Typisch het volgende:

[..]

Uh, wat.

January '18, niet 18th of January voor de aftrap van die campagne.
Wtf, waarom riep iedereen 18 jan dan ;(
EggsTCdonderdag 18 januari 2018 @ 11:02
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 06:56 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Heb je zelf nog VEN of ICX ingekocht deze uitverkoop ;)
Nee, ik steek geen FIAT meer erin, al een tijdje niet meer. Ik schuif alleen tussen coins.
Rossdaledonderdag 18 januari 2018 @ 11:02
quote:
8s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:01 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Wtf, waarom riep iedereen 18 jan dan ;(
Geen idee, waarom riep jij dat? :D
EggsTCdonderdag 18 januari 2018 @ 11:03
quote:
3s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:02 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Geen idee, waarom riep jij dat? :D
Omdat de rest dat deed ;( Op reddit heb ik het ook voorbij zien komen?
Ralphmeisterdonderdag 18 januari 2018 @ 11:08
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 10:42 schreef MeesterBier het volgende:
Dus als ik VEN wil aanschaffen, moet ik eerst ETH hebben? Ik begrijp t weer even niet.
Nee, je moet enkel even een Binance account kopen.
Nappeklapperapperdonderdag 18 januari 2018 @ 11:10
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 10:59 schreef Patroon het volgende:
Ik heb sinds vandaag ook goede ervaring met Coinbase. Je hoeft dan niet, zoals bij Bitonic, de BTC binnen 30min naar Bitonic te sturen (daardoor moet je bij Bitonic eerst van exchange -> wallet -> bitonic. Dan betaal je veel extra fee.

Bij coinbase kan je eerst het geld naar de coinbase wallet overmaken en dan omzetten naar euro's wanneer jij wil. Je kan daarbij ook kiezen voor LTC (goedkoper) en ETH. Volgens mij is de fee van coinbase ook lager dan bij Bitonic.

Gisteren het geld laten uitbetalen en vandaag al op mijn rekening _O_
Niet bitonic gebruiken inderdaad, die hebben zo'n enorme winstmarge tussen aan/verkoopkoersen, gewoon ff geduld hebben en op coinbase / kraken halen. Die betalen ook prima snel uit naar je bankrekening
tha_darkdonderdag 18 januari 2018 @ 11:13
Fijn zo'n groene Delta app.
Ralphmeisterdonderdag 18 januari 2018 @ 11:14
VEN heeft nu ook echt op elke 5e decimal een wall staan van 40-60 BTC. Zo extreem was het toch niet?
crpytoshilldonderdag 18 januari 2018 @ 11:14
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 10:59 schreef Patroon het volgende:
Ik heb sinds vandaag ook goede ervaring met Coinbase. Je hoeft dan niet, zoals bij Bitonic, de BTC binnen 30min naar Bitonic te sturen (daardoor moet je bij Bitonic eerst van exchange -> wallet -> bitonic) Daardoor betaal je veel extra fee.

Bij coinbase kan je eerst het geld naar de coinbase wallet overmaken en dan omzetten naar euro's wanneer jij wil. Je kan daarbij ook kiezen voor LTC (goedkoper) en ETH. Volgens mij is de fee van coinbase ook lager dan bij Bitonic.

Gisteren het geld laten uitbetalen en vandaag al op mijn rekening _O_
ik las wel dat er een maximum is wat je kan uitbetalen, klopt dat?
tha_darkdonderdag 18 januari 2018 @ 11:15
De topstijgers op cmc: BCC,TRX, XBG, XRP, etc. Deze markt. :')
DeLoetdonderdag 18 januari 2018 @ 11:15
VEN 🤤
Jurian95donderdag 18 januari 2018 @ 11:15
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:14 schreef Ralphmeister het volgende:
VEN heeft nu ook echt op elke 5e decimal een wall staan van 40-60 BTC. Zo extreem was het toch niet?
Ik zie maar de helft?
Predator38donderdag 18 januari 2018 @ 11:15
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:15 schreef tha_dark het volgende:
De topstijgers op cmc: BCC,TRX, XBG, XRP, etc. Deze markt. :')
het domme geld is er nog steeds......ik begrijp het niet
Greysdonderdag 18 januari 2018 @ 11:15
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:15 schreef tha_dark het volgende:
De topstijgers op cmc: BCC,TRX, XBG, XRP, etc. Deze markt. :')
BCC als in Bitconreeeeeeeeeekt?
Of BCH BCC? :o
ToTdonderdag 18 januari 2018 @ 11:15
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:15 schreef DeLoet het volgende:
VEN 🤤
*O* M'n verlies over de afgelopen dagen is inmiddels gehalveerd! *O*
ArnoldG0342donderdag 18 januari 2018 @ 11:16
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:14 schreef Ralphmeister het volgende:
VEN heeft nu ook echt op elke 5e decimal een wall staan van 40-60 BTC. Zo extreem was het toch niet?
Afgelopen uren blijft er maar nieuws naar buiten lekken.
Ene na de andere aankondiging. Ik denk dat ze hard hun best moeten doen om de prijs laag te houden.

Zie VEN fan topiq
pieredonderdag 18 januari 2018 @ 11:16
Volgens mij is het gelukt. Nu wachten tot het op Binance aankomt
Ralphmeisterdonderdag 18 januari 2018 @ 11:17
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:15 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Ik zie maar de helft?
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0.00055    52,633    28.93651375
0.00054    71,160    38.26872660
0.00053    82,857    43.91265329
0.00052    68,097    35.34761642
0.00051    44,052    22.43140240
0.00050    122,491   61.00873574
0.00049    38,710    18.90465803
0.00048    76,932    36.72891195
0.00047    65,455    30.74110302

20% stijging is op dit moment zo'n 300BTC voor nodig.
tha_darkdonderdag 18 januari 2018 @ 11:18
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:15 schreef Greys het volgende:

[..]

BCC als in Bitconreeeeeeeeeekt?
Of BCH BCC? :o
Die eerste ja. Het domme geld stroomt weer de markt op.
Skvdonderdag 18 januari 2018 @ 11:18
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:15 schreef tha_dark het volgende:
De topstijgers op cmc: BCC,TRX, XBG, XRP, etc. Deze markt. :')
waardeloos.
Rossdaledonderdag 18 januari 2018 @ 11:21
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:17 schreef Ralphmeister het volgende:

[..]
[ code verwijderd ]

20% stijging is op dit moment zo'n 300BTC voor nodig.
Gelukkig staat BTC nu lekker laag. Vorige week zouden daar 1,5 keer zoveel euro's voor nodig zijn :P
Jurian95donderdag 18 januari 2018 @ 11:24
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:17 schreef Ralphmeister het volgende:

[..]
[ code verwijderd ]

20% stijging is op dit moment zo'n 300BTC voor nodig.
Als we door de 47k gaan zie ik het ook binnen een paar uur richting 50k gaan.
Skvdonderdag 18 januari 2018 @ 11:25
quote:
2s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:15 schreef ToT het volgende:

[..]

*O* M'n verlies over de afgelopen dagen is inmiddels gehalveerd! *O*
Lekker. Ik ben van -50 naar -30 procent gegaan vandaag.
Jed1Gamdonderdag 18 januari 2018 @ 11:25
XRP is lekker hoor.
Predator38donderdag 18 januari 2018 @ 11:25
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:25 schreef Skv het volgende:

[..]

Lekker. Ik ben van -50 naar -30 procent gegaan vandaag.
me too......van 1800 euro verlies naar rond de 700 euro verlies.... :P
Predator38donderdag 18 januari 2018 @ 11:26
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:25 schreef Jed1Gam het volgende:
XRP is lekker hoor.
ja fijn maar wat een kutcoin -O-
Patroondonderdag 18 januari 2018 @ 11:26
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:14 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

ik las wel dat er een maximum is wat je kan uitbetalen, klopt dat?
Ja zag ik ook, maar weet niet meer precies hoeveel...volgens mij 100k ofzo, iig niet iets waar ik mij nu druk over hoef te maken :D
pieredonderdag 18 januari 2018 @ 11:26
Ik van - 400 naar +5 :')
EggsTCdonderdag 18 januari 2018 @ 11:27
Elke coin toont nagenoeg dezezelfde grafiek
crpytoshilldonderdag 18 januari 2018 @ 11:27
maar als je verlies hebt dan heb je op de top gekocht?
ToTdonderdag 18 januari 2018 @ 11:28
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:27 schreef crpytoshill het volgende:
maar als je verlies hebt dan heb je op de top gekocht?
U bent niet op de hoogte van de crash van de afgelopen dagen? :)
Ralphmeisterdonderdag 18 januari 2018 @ 11:29
Op elke timeframe winst in BTC, dollars praten we nog even niet over.
EggsTCdonderdag 18 januari 2018 @ 11:30
Wtf is dit nou weer voor iets https://coinmarketcap.com/currencies/maker/#charts
crpytoshilldonderdag 18 januari 2018 @ 11:30
quote:
2s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:28 schreef ToT het volgende:

[..]

U bent niet op de hoogte van de crash van de afgelopen dagen? :)
ik bedoel dan heb je niet eerder dan een maand geleden gekocht. dus zo goed als de top.
EggsTCdonderdag 18 januari 2018 @ 11:31
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:30 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

ik bedoel dan heb je niet eerder dan een maand geleden gekocht. dus zo goed als de top.
Ja dat komt voor. Maargoed, als je vertrouwen hebt in je coin hebben die nog lang niet hun absolute top bereikt.
ITradedonderdag 18 januari 2018 @ 11:32
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:47 schreef Typisch het volgende:

[..]

Maatje van mij heeft er een hele rits opgekocht op de dip en nu met een nette x6 van de hand gedaan
Ballen van staal moet je dan hebben als ie gezond verstand heeft.
EggsTCdonderdag 18 januari 2018 @ 11:36
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:32 schreef ITrade het volgende:

[..]

Ballen van staal moet je dan hebben als ie gezond verstand heeft.
Ja, of gewoon net in de business komen, en denken hee, leuke dip, kopen, en gelijk verkopen... maak je leuke winst.

Maargoed, ik twijfel een beetje aan het verhaal, want ik snap niet zo goed hoe je 6x kan gaan, er is geen coin 600% gestegen sinds de dip, of ik mis hem?
Ronalddonderdag 18 januari 2018 @ 11:37
quote:
Apart ding inderdaad, iets te veel vage exchanges ook waar je het kunt kopen.
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 11:37
quote:
7s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:36 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja, of gewoon net in de business komen, en denken hee, leuke dip, kopen, en gelijk verkopen... maak je leuke winst.

Maargoed, ik twijfel een beetje aan het verhaal, want ik snap niet zo goed hoe je 6x kan gaan, er is geen coin 600% gestegen sinds de dip.
De beste man had rond 2011 zijn eerste btc geloof ik. :+

Bitconnnecccttt wel hoor in usd.
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 11:38
Pffft gisteren voor ¤700 stel ETH verkocht als panic sell nu alweer in de lift.

Niet alles verkocht mja :')
Jurian95donderdag 18 januari 2018 @ 11:39
quote:
7s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:36 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja, of gewoon net in de business komen, en denken hee, leuke dip, kopen, en gelijk verkopen... maak je leuke winst.

Maargoed, ik twijfel een beetje aan het verhaal, want ik snap niet zo goed hoe je 6x kan gaan, er is geen coin 600% gestegen sinds de dip, of ik mis hem?
https://coinmarketcap.com/currencies/bitconnect/#charts
Als je echt op laagste niveau hebt gekocht zelfs 1000%
UtopiaVolgerdonderdag 18 januari 2018 @ 11:39
Nou, wilde vandaag shoppen maar alles staat weer in het groen. Denderen we door of gaan we nog terugvallen. Niemand die het weet.
Ralphmeisterdonderdag 18 januari 2018 @ 11:40
quote:
7s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:36 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja, of gewoon net in de business komen, en denken hee, leuke dip, kopen, en gelijk verkopen... maak je leuke winst.
Wel lachen inderdaad, dat je collega ineens zegt ik heb een keer 6 te pakken en jij hem dan de achtergrond van BCC moet vertellen, waarop op die snel met 500% winst verkoopt.
Chaesdonderdag 18 januari 2018 @ 11:40
+25% de afgelopen 24 uur... *O*
EggsTCdonderdag 18 januari 2018 @ 11:41
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:39 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

https://coinmarketcap.com/currencies/bitconnect/#charts
Als je echt op laagste niveau hebt gekocht zelfs 1000%
Ja ik zie t, maar dit was toch die exitscam?
ToTdonderdag 18 januari 2018 @ 11:41
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:30 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

ik bedoel dan heb je niet eerder dan een maand geleden gekocht. dus zo goed als de top.
Ik ben pas 3 dagen geleden ingestapt in de hele crypto curency. :P
Predator38donderdag 18 januari 2018 @ 11:42
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:27 schreef crpytoshill het volgende:
maar als je verlies hebt dan heb je op de top gekocht?
ja dat weet je ook van tevoren dat alles gaat crashen...... 8)7
dimmakdonderdag 18 januari 2018 @ 11:42
quote:
11s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:41 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja ik zie t, maar dit was toch die exitscam?
Ze blijven gewoon bestaan als crypto, heeft het team ook zelf gezegd. Dus op zich was het wel een prima gok vanmorgen om te kopen op een exchange. Zijn nog genoeg mensen die er baat bij hebben dat de prijs omhoog gaat.
Predator38donderdag 18 januari 2018 @ 11:42
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:39 schreef UtopiaVolger het volgende:
Nou, wilde vandaag shoppen maar alles staat weer in het groen. Denderen we door of gaan we nog terugvallen. Niemand die het weet.
misschien koop je wel op de top _O-
crpytoshilldonderdag 18 januari 2018 @ 11:43
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:42 schreef Predator38 het volgende:

[..]

ja dat weet je ook van tevoren dat alles gaat crashen...... 8)7
ik was in de veronderstelling dat de meesten hier al een tijdje in cryptos zaten. toch nog best veel 'nieuwelingen'
UtopiaVolgerdonderdag 18 januari 2018 @ 11:44
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:42 schreef Predator38 het volgende:

[..]

misschien koop je wel op de top _O-
Dat bedoel ik haha. Het is echt roulette.
EggsTCdonderdag 18 januari 2018 @ 11:44
De bodem van deze dip is wel gezien. ik geloof niet dat het nog verder terug gaat zakken dan gister.
Predator38donderdag 18 januari 2018 @ 11:45
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:44 schreef UtopiaVolger het volgende:

[..]

Dat bedoel ik haha. Het is echt roulette.
gelijk de vuurdoop gehad *O*
maargoed ik heb ook wel wat ervaringen in beleggen en opties.
crpytoshilldonderdag 18 januari 2018 @ 11:46
https://cryptotown.io/new(...)bitconist/index.html
ITradedonderdag 18 januari 2018 @ 11:46
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 06:26 schreef Zwansen het volgende:
Een echt harde stijging blijft nog wel achterwege. :{
Eventjes geduld nog, binnenkort komt ie echt niet meer boven de 10k!

#BitcoinisDood #943x

quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 08:24 schreef LXIV het volgende:

[..]

BTC is zo klein dat het effect op de economie nihil is. Maar geduld, zou ik zeggen. Het zal niet in een rechte lijn zakken, dat is nooit.
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 11:48
Ja of dit is de dead cat bounce he. Wie zal het zeggen.
Afwazigdonderdag 18 januari 2018 @ 11:49
Nog even naar 9k zodat m`n long getriggerd wordt. Kom op :P
Evenstardonderdag 18 januari 2018 @ 11:49
Zieke prijs manipulatie bij VEN
crpytoshilldonderdag 18 januari 2018 @ 11:50
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:48 schreef MAHL het volgende:
Ja of dit is de dead cat bounce he. Wie zal het zeggen.
grafiek lijkt best veel op de top van 2013.
JeSuisDroppiedonderdag 18 januari 2018 @ 11:51
Vechaiiiin motherfuckers

“Shitcoin”
-Roces18
Predator38donderdag 18 januari 2018 @ 11:51
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:49 schreef Kyran het volgende:
ke prijs manipulatie bij VEN
zitten hele grote bedrijven achter ook he, die willen de prijs laag houden ivm de nodes die er gaan komen ???
ArnoldG0342donderdag 18 januari 2018 @ 11:52
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:51 schreef Predator38 het volgende:

[..]

zitten hele grote bedrijven achter ook he, die willen de prijs laag houden ivm de nodes die er gaan komen ???
Die Nodes gaan vies veel geld opleveren verwacht ik voor de whales....
Rossdaledonderdag 18 januari 2018 @ 11:52
quote:
14s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:44 schreef EggsTC het volgende:
De bodem van deze dip is wel gezien. ik geloof niet dat het nog verder terug gaat zakken dan gister.
Ik denk het wel, goed positie nemen in stabiele coins die niet -50% gaan.

Nu is het moment om je strategie te bepalen voor de komende weken
EggsTCdonderdag 18 januari 2018 @ 11:53
quote:
3s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:52 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik denk het wel, goed positie nemen in stabiele coins die niet -50% gaan.

Nu is het moment om je strategie te bepalen voor de komende weken
Jij denkt dat het nog verder gaat zakken ja?
tha_darkdonderdag 18 januari 2018 @ 11:54
quote:
3s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:52 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik denk het wel, goed positie nemen in stabiele coins die niet -50% gaan.

Nu is het moment om je strategie te bepalen voor de komende weken
Daar is zo'n dip wel goed voor ja.
EggsTCdonderdag 18 januari 2018 @ 11:55
Alstie nog verder terugvalt zal hij naar de 7K gaan... ik vind het wel genoeg geweest zo.
Predator38donderdag 18 januari 2018 @ 11:56
quote:
5s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:53 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jij denkt dat het nog verder gaat zakken ja?
nog 1 keer FUD van banken en/of regeringen en we zakken wel ff door het ijs denk ik.
maar nu is er al zo gigantisch veel FUD geweest, meer regulering, zelfs geruchten van een verbod, BCC exit, main stream media die erover gingen berichten etc etc
descondonderdag 18 januari 2018 @ 11:57
quote:
3s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:52 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik denk het wel, goed positie nemen in stabiele coins die niet -50% gaan.

Nu is het moment om je strategie te bepalen voor de komende weken
Dat was mijn insteek vanaf het begin..werkt tot nu toe redelijk goed :)
EggsTCdonderdag 18 januari 2018 @ 11:57
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:56 schreef Predator38 het volgende:

[..]

nog 1 keer FUD van banken en/of regeringen en we zakken wel ff door het ijs denk ik.
maar nu is er al zo gigantisch veel FUD geweest, meer regulering, zelfs geruchten van een verbod, BCC exit, main stream media die erover gingen berichten etc etc
Ja maar dat verbod hebben we nu ook al 15 keer van china gehoord ofzo.
D.donderdag 18 januari 2018 @ 11:58
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 10:59 schreef Patroon het volgende:
Ik heb sinds vandaag ook goede ervaring met Coinbase. Je hoeft dan niet, zoals bij Bitonic, de BTC binnen 30min naar Bitonic te sturen (daardoor moet je bij Bitonic eerst van exchange -> wallet -> bitonic) Daardoor betaal je veel extra fee.

Bij coinbase kan je eerst het geld naar de coinbase wallet overmaken en dan omzetten naar euro's wanneer jij wil. Je kan daarbij ook kiezen voor LTC (goedkoper) en ETH. Volgens mij is de fee van coinbase ook lager dan bij Bitonic.

Gisteren het geld laten uitbetalen en vandaag al op mijn rekening _O_
Nog meer eruit gehaald?
Predator38donderdag 18 januari 2018 @ 11:59
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:57 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja maar dat verbod hebben we nu ook al 15 keer van china gehoord ofzo.
terwijl de overheden het juist meer gaan adopteren, ze moeten wel...... _O-
Patroondonderdag 18 januari 2018 @ 12:01
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:58 schreef D. het volgende:

[..]

Nog meer eruit gehaald?
Nee dit was nog die inleg.
JeSuisDroppiedonderdag 18 januari 2018 @ 12:02
quote:
9s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:55 schreef EggsTC het volgende:
Alstie nog verder terugvalt zal hij naar de 7K gaan... ik vind het wel genoeg geweest zo.
Nooooo :(
Ralphmeisterdonderdag 18 januari 2018 @ 12:02
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:51 schreef Predator38 het volgende:

[..]

zitten hele grote bedrijven achter ook he, die willen de prijs laag houden ivm de nodes die er gaan komen ???
23BTC heb je een thundernode.
Predator38donderdag 18 januari 2018 @ 12:04
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:02 schreef Ralphmeister het volgende:
23BTC heb je een thundernode.
volgens mij ook niet zomaar want daarna moet je nog gescreend worden
NoNickOnedonderdag 18 januari 2018 @ 12:07
iPancakeMixdonderdag 18 januari 2018 @ 12:08
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:49 schreef Kyran het volgende:
Zieke prijs manipulatie bij VEN
Nog bedankt voor het aanraden van de website die je me per DM had verstuurd. Net daar besteld en alles ging erg vlot en gemakkelijk :)
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 12:09
Heeft er iemand dan nog een of andere obscure coin waar ik ¤ 1.000 in kan stoppen en die dan over een jaar x250 is
Afwazigdonderdag 18 januari 2018 @ 12:09
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:09 schreef MAHL het volgende:
Heeft er iemand dan nog een of andere obscure coin waar ik ¤ 1.000 in kan stoppen en die dan over een jaar x250 is
Bitconnect
Zithdonderdag 18 januari 2018 @ 12:09
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:09 schreef MAHL het volgende:
Heeft er iemand dan nog een of andere obscure coin waar ik ¤ 1.000 in kan stoppen en die dan over een jaar x250 is
bitcoin
NoNickOnedonderdag 18 januari 2018 @ 12:09
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:09 schreef MAHL het volgende:
Heeft er iemand dan nog een of andere obscure coin waar ik ¤ 1.000 in kan stoppen en die dan over een jaar x250 is
TrumpCoin
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 12:12
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:50 schreef Nappeklapperapper het volgende:
Wat ben ik toch een gore emo seller, had 1500 euro op kraken staan, dacht gisteren, als ik nou 2 eth hier van koop en hij stijgt, heb ik toch weer mooi paar honderd euro winst. Zo gezegd, zo gedaan, daalt het van 750 naar 700 terwijl ik mezelf heb beloofd dat als hij onder de 700 gaat, ik met verlies verkoop.

Staat 'ie nu op 815 :')

nee, traden is niets voor mij
ik heb kneiter hard gelachen thnx... en sterkte
Nappeklapperapperdonderdag 18 januari 2018 @ 12:14
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:09 schreef MAHL het volgende:
Heeft er iemand dan nog een of andere obscure coin waar ik ¤ 1.000 in kan stoppen en die dan over een jaar x250 is
de goedkoopste coin kopen. Die heeft het meeste kans om heel hoog te gaan
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 12:15
Jaartje terug had iemand het over Sia coin die hij ging minen ik dacht 'nee dat is niks' maar nu was dat dus x250 gegaan.

Achja.
BakkenKappendonderdag 18 januari 2018 @ 12:17
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:15 schreef MAHL het volgende:
Jaartje terug had iemand het over Sia coin die hij ging minen ik dacht 'nee dat is niks' maar nu was dat dus x250 gegaan.

Achja.
Je kunt niet bij alles meezitten.

En als ik nu met zekerheid kon voorspellen wat over een jaar x250 staat zat ik bij de bank voor een lening.
Nappeklapperapperdonderdag 18 januari 2018 @ 12:21
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:15 schreef MAHL het volgende:
Jaartje terug had iemand het over Sia coin die hij ging minen ik dacht 'nee dat is niks' maar nu was dat dus x250 gegaan.

Achja.
zijn echt enorm veel coins die een jaar geleden nog bijna niets waard waren
Geraltdonderdag 18 januari 2018 @ 12:23
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:09 schreef MAHL het volgende:
Heeft er iemand dan nog een of andere obscure coin waar ik ¤ 1.000 in kan stoppen en die dan over een jaar x250 is
REP :9
Geraltdonderdag 18 januari 2018 @ 12:23
Al denk ik eerder x5. Maximaal. :')
Geraltdonderdag 18 januari 2018 @ 12:23
Ik sta pas 300 euro in de min _O_
Geraltdonderdag 18 januari 2018 @ 12:24
Dat is wel 1/3de van mn inleg van begin deze week :')
descondonderdag 18 januari 2018 @ 12:24
quote:
7s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:23 schreef Geralt het volgende:
Ik sta pas 300 euro in de min _O_
Misschien ook handig om het instap moment er bij te melden...in de min als je al een paar maand in de crypto zit is slecht ;)
tha_darkdonderdag 18 januari 2018 @ 12:24
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:12 schreef g60forced het volgende:

[..]

ik heb kneiter hard gelachen thnx... en sterkte
Ja ik ook. :D
ArnoldG0342donderdag 18 januari 2018 @ 12:24
Beter post je even in 1 bericht, zo is er helemaal geen doorkomen meer aan.
Geraltdonderdag 18 januari 2018 @ 12:24
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:24 schreef descon het volgende:

[..]

Misschien ook handig om het instap moment er bij te melden...in de min als je al een paar maand in de crypto zit is slecht ;)
quote:
7s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:24 schreef Geralt het volgende:
Dat is wel 1/3de van mn inleg van begin deze week :')
Daags voor de crash ingestapt met 1000 euro.
+/- helft in btc en de andere helft in REP :)
Predator38donderdag 18 januari 2018 @ 12:24
het domme geld heeft niks geleerd.....en weer omhoog !
iPancakeMixdonderdag 18 januari 2018 @ 12:25
Toch nog maar wat aan m'n VEN en ICX collectie toegevoegd :7
Jurian95donderdag 18 januari 2018 @ 12:26
Sell order op 470k SAT bij VEN, typefoutje of heel enthousiast? :?
descondonderdag 18 januari 2018 @ 12:26
Misschien ook handig als mensen de procenten melden in hun winst / verlies....300 euro op 1k euro is meer als 300 euro op 10k. |:(

Al gebruik ik zelf liefste procenten...gaat jullie geen reet aan hoeveel het in fiat is O-)

[ Bericht 0% gewijzigd door descon op 18-01-2018 12:27:16 (typo) ]
Jed1Gamdonderdag 18 januari 2018 @ 12:27
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:09 schreef MAHL het volgende:
Heeft er iemand dan nog een of andere obscure coin waar ik ¤ 1.000 in kan stoppen en die dan over een jaar x250 is
Tron, op tijd uitstappen.
Geraltdonderdag 18 januari 2018 @ 12:27
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:26 schreef descon het volgende:
Misschien ook handig als mensen de procenten melden in hun winst / verlies
Jij kan 1/3de niet vertalen naar 33% zo uit je hoofd? :@

Ok, ik heb 33% verlies en hoeveel het infiat is gaat je geen reet aan :P
V.donderdag 18 januari 2018 @ 12:28
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 10:59 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Ja als je haast hebt kun je het nu even via Coinbase doen maar dan raad ik wel aan om GDAX alvast op te zetten mocht je er nog een keer wat fiat in willen gooien.

[..]

Ja.
Ik dacht dat het hetzelfde was. Toen ik mij op gdax wilde registreren maakte debrowser er automagisch coinbase van :?
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 12:28
In fiat heb ik inleg ( ¤ 1k) + winst ( ¤ 2k) uitgekeerd. Staat uiteraard nog wel in mijn wallet voor als ik ergens wil instappen. Coins die ik nu nog heb zijn dan ook pure winst.

En jullie
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 12:29
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:28 schreef MAHL het volgende:
In fiat heb ik inleg ( ¤ 1k) + winst ( ¤ 2k) uitgekeerd. Staat uiteraard nog wel in mijn wallet voor als ik ergens wil instappen. Coins die ik nu nog heb zijn dan ook pure winst.

En jullie
50 euro ingezet, nu op 130. :P
Mortaxxdonderdag 18 januari 2018 @ 12:29
Dit herstel _O_
ArnoldG0342donderdag 18 januari 2018 @ 12:29
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:28 schreef MAHL het volgende:
In fiat heb ik inleg ( ¤ 1k) + winst ( ¤ 2k) uitgekeerd. Staat uiteraard nog wel in mijn wallet voor als ik ergens wil instappen. Coins die ik nu nog heb zijn dan ook pure winst.

En jullie
Ik heb er geld inzitten...
sandertjuhdonderdag 18 januari 2018 @ 12:30
**

[ Bericht 100% gewijzigd door sandertjuh op 18-01-2018 12:30:33 ]
Mortaxxdonderdag 18 januari 2018 @ 12:30
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:28 schreef MAHL het volgende:
In fiat heb ik inleg ( ¤ 1k) + winst ( ¤ 2k) uitgekeerd. Staat uiteraard nog wel in mijn wallet voor als ik ergens wil instappen. Coins die ik nu nog heb zijn dan ook pure winst.

En jullie
inleg eruit halen gaat ten koste van toekomstige winsten
pieredonderdag 18 januari 2018 @ 12:31
Ik heb net VEN gekocht op binance maar geen idee hoe ik nou zie of ik in de plus of min sta :')
ToTdonderdag 18 januari 2018 @ 12:32
Mijn vriendin wil nu ook voor een paar tientjes ff uitproberen, maar:

Litebit neemt ff geen nieuwe accounts aan.
Op Bitonic moet je minimaal ¤200 kopen.
Op Coinbase komt ze niet door de verificatie heen omdat ze een buitenlands paspoort heeft.
Op Kraken is de verificatiefunctie tijdelijk disabled.
Op BTCdirect hebben ze het minimumbedrag tijdelijk verhoogd naar ¤250 waar je pas achter komt als je echt coins probeert te kopen na verificatie van je ID. :')
sandertjuhdonderdag 18 januari 2018 @ 12:32
quote:
2s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:32 schreef ToT het volgende:
Mijn vriendin wil nu ook voor een paar tientjes ff uitproberen, maar:

Litebit neemt ff geen nieuwe accounts aan.
Op Bitonic moet je minimaal ¤200 kopen.
Op Coinbase komt ze niet door de verificatie heen omdat ze een buitenlands paspoort heeft.
Op Kraken is de verificatiefunctie tijdelijk disabled.
Op BTCdirect hebben ze het minimumbedrag tijdelijk verhoogd naar ¤250 waar je pas achter komt als je echt coins probeert te kopen na verificatie van je ID. :')
Anycoin kan je nog proberen :)
iPancakeMixdonderdag 18 januari 2018 @ 12:32
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:31 schreef piere het volgende:
Ik heb net VEN gekocht op binance maar geen idee hoe ik nou zie of ik in de plus of min sta :')
Delta app op je telefoon downloaden, op Binance naar je order history gaan en op basis van de informatie die je daar ziet de transactie toevoegen op Delta.
ToTdonderdag 18 januari 2018 @ 12:33
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:32 schreef sandertjuh het volgende:

[..]

Anycoin kan je nog proberen :)
Is dat een betrouwbare?
Afwazigdonderdag 18 januari 2018 @ 12:33
quote:
2s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:32 schreef ToT het volgende:
Mijn vriendin wil nu ook voor een paar tientjes ff uitproberen, maar:

Litebit neemt ff geen nieuwe accounts aan.
Op Bitonic moet je minimaal ¤200 kopen.
Op Coinbase komt ze niet door de verificatie heen omdat ze een buitenlands paspoort heeft.
Op Kraken is de verificatiefunctie tijdelijk disabled.
Op BTCdirect hebben ze het minimumbedrag tijdelijk verhoogd naar ¤250 waar je pas achter komt als je echt coins probeert te kopen na verificatie van je ID. :')
Jij kan toch voor haar kopen als het om een klein bedrag gaat? Stort ze het naar jou, jij koopt het voor haar.
UtopiaVolgerdonderdag 18 januari 2018 @ 12:33
Krijg de schijt ik maak geen grapje krijg opeens 2000 euro op mijn rekening van de Belastingdienst. "Teveel betaald" staat er bij. Nog nooit meegemaakt. Cryptooooooooo
iPancakeMixdonderdag 18 januari 2018 @ 12:34
quote:
2s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:32 schreef ToT het volgende:
Mijn vriendin wil nu ook voor een paar tientjes ff uitproberen, maar:

Litebit neemt ff geen nieuwe accounts aan.
Op Bitonic moet je minimaal ¤200 kopen.
Op Coinbase komt ze niet door de verificatie heen omdat ze een buitenlands paspoort heeft.
Op Kraken is de verificatiefunctie tijdelijk disabled.
Op BTCdirect hebben ze het minimumbedrag tijdelijk verhoogd naar ¤250 waar je pas achter komt als je echt coins probeert te kopen na verificatie van je ID. :')
bitcoinmeester.nl, zelf net voor 50 euro aan ETH gekocht, hele proces van betalen met iDEAL tot het aankomen op Binance duurde 15 minuten. Erg fijne eerste ervaring :)

Anycoin is tevens 100 euro minimum.
descondonderdag 18 januari 2018 @ 12:34
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:33 schreef UtopiaVolger het volgende:
Krijg de schijt ik maak geen grapje krijg opeens 2000 euro op mijn rekening van de Belastingdienst. "Teveel betaald" staat er bij. Nog nooit meegemaakt. Cryptooooooooo
Zeker weten dat het geen foutje is ? Zou vervelend zijn als je ineens moet terug lappen en je crypto is gedaald naar 1000 euro ;)

Tenzij je die 2k kan aftikken als er een narekening komt
Predator38donderdag 18 januari 2018 @ 12:34
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:33 schreef UtopiaVolger het volgende:
Krijg de schijt ik maak geen grapje krijg opeens 2000 euro op mijn rekening van de Belastingdienst. "Teveel betaald" staat er bij. Nog nooit meegemaakt. Cryptooooooooo
ik had vorige week ook zo'n grapje......hadden ze gegevens bij de belasting opgevraagd maar dat klopte helemaal niet, scheelt mij 2500 euro dit jaar _O- _O-
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 12:35
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:33 schreef UtopiaVolger het volgende:
Krijg de schijt ik maak geen grapje krijg opeens 2000 euro op mijn rekening van de Belastingdienst. "Teveel betaald" staat er bij. Nog nooit meegemaakt. Cryptooooooooo
ja hou er wel ff rekening mee dat t een voorlopig correctie is...
kan zo zijn dat je bij de 'definitieve' aanslag/correctie... terug moet betalen
maarja je CRYPTO die je er nu van kunt kopen is dan wss x2-20
BakkenKappendonderdag 18 januari 2018 @ 12:35
Toch wel opmerkelijk hoe het vooral weer de kleine coins (als in weinig USD per coin) het snelst herstellen. Die bias zit er wel hard in bij veel mensen.
UtopiaVolgerdonderdag 18 januari 2018 @ 12:35
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:34 schreef descon het volgende:

[..]

Zeker weten dat het geen foutje is ? Zou vervelend zijn als je ineens moet terug lappen en je crypto is gedaald naar 1000 euro ;)

Tenzij je die 2k kan aftikken als er een narekening komt
Ja dit klopt, moest vorige week een behoorlijk bedrag betalen maar was dus teveel. :D
ToTdonderdag 18 januari 2018 @ 12:35
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:33 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Jij kan toch voor haar kopen als het om een klein bedrag gaat? Stort ze het naar jou, jij koopt het voor haar.
Zat ik ook aan te denken, maar het liefst hebben we dat zij gewoon helemaal haar ding heeft. :) Is wat makkelijker.

quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:34 schreef iPancakeMix het volgende:

[..]

bitcoinmeester.nl, zelf net voor 50 euro aan ETH gekocht, hele proces van betalen met iDEAL tot het aankomen op Binance duurde 15 minuten. Erg fijne eerste ervaring :)

Anycoin is tevens 100 euro minimum.
Gaan we naar kijken! ^O^ Thx!

En Anycoin, is dat anycoindirect? http://www.bitcoins-kopen.info/anycoindirect/
Apekoekdonderdag 18 januari 2018 @ 12:35
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:09 schreef MAHL het volgende:
Heeft er iemand dan nog een of andere obscure coin waar ik ¤ 1.000 in kan stoppen en die dan over een jaar x250 is
Bytecoin misschien nog? Musicoin?
UtopiaVolgerdonderdag 18 januari 2018 @ 12:36
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:34 schreef Predator38 het volgende:

[..]

ik had vorige week ook zo'n grapje......hadden ze gegevens bij de belasting opgevraagd maar dat klopte helemaal niet, scheelt mij 2500 euro dit jaar _O- _O-
Lekker hahaha
ROADRUNN3Rdonderdag 18 januari 2018 @ 12:36
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:33 schreef UtopiaVolger het volgende:
Krijg de schijt ik maak geen grapje krijg opeens 2000 euro op mijn rekening van de Belastingdienst. "Teveel betaald" staat er bij. Nog nooit meegemaakt. Cryptooooooooo
Had ik vorige week ook 😁 ¤5800 retour op de zaak. Gelijk in crypto gepompt, maar na het bloedbad nog ongeveer 2/3 van over nu.
Predator38donderdag 18 januari 2018 @ 12:36
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:35 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Bytecoin misschien nog? Musicoin?
bijna alle coins die alleen op Yoshit zitten ^O^
iPancakeMixdonderdag 18 januari 2018 @ 12:36
quote:
2s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:35 schreef ToT het volgende:

[..]

Zat ik ook aan te denken, maar het liefst hebben we dat zij gewoon helemaal haar ding heeft. :) Is wat makkelijker.

[..]

Gaan we naar kijken! ^O^ Thx!

En Anycoin, is dat anycoindirect? http://www.bitcoins-kopen.info/anycoindirect/
Dat is anycoindirect ja. Hier heb ik tot nu toe het vaakst besteld, echter zijn nieuwe registraties momenteel volgens mij gesloten.
Afwazigdonderdag 18 januari 2018 @ 12:37
quote:
2s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:35 schreef ToT het volgende:

[..]

Zat ik ook aan te denken, maar het liefst hebben we dat zij gewoon helemaal haar ding heeft. :) Is wat makkelijker.

[..]

Gaan we naar kijken! ^O^ Thx!

En Anycoin, is dat anycoindirect? http://www.bitcoins-kopen.info/anycoindirect/
Als je het naar haal wallet verstuurd is het toch ook van haar? :P

Zo heb ik het ook voor vrienden gedaan pas met hetzelfde probleem.
Patroondonderdag 18 januari 2018 @ 12:37
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:30 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

inleg eruit halen gaat ten koste van toekomstige winsten
inleg eruit halen scheelt wel stress bij dagen dat het hard naar beneden gaat. Daardoor kan je ook rationelere keuzes maken (en ja er zijn uitzonderingen). Jouw redenatie klopt wel, maar dan kan je nooit winst nemen, dus heb je er uiteindelijk ook niets aan. Helemaal niet zo gek om tussendoor eens wat te pakken, zolang je er maar genoeg in laat staan.
BaasJ04donderdag 18 januari 2018 @ 12:37
Even jullie mening? Wat denken jullie van dit:
https://symmetry.fund/
UtopiaVolgerdonderdag 18 januari 2018 @ 12:37
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:35 schreef g60forced het volgende:

[..]

ja hou er wel ff rekening mee dat t een voorlopig correctie is...
kan zo zijn dat je bij de 'definitieve' aanslag/correctie... terug moet betalen
maarja je CRYPTO die je er nu van kunt kopen is dan wss x2-20
Komt wel goed ben een brave hodler geweest deze week. :p
Syphixxdonderdag 18 januari 2018 @ 12:38
zelfs trx stijgt weer naar 10 cent _O-
Jurian95donderdag 18 januari 2018 @ 12:38
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:30 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

inleg eruit halen gaat ten koste van toekomstige winsten
Inleg eruit halen voorkomt verliezen.
UtopiaVolgerdonderdag 18 januari 2018 @ 12:38
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:36 schreef ROADRUNN3R het volgende:

[..]

Had ik vorige week ook 😁 ¤5800 retour op de zaak. Gelijk in crypto gepompt, maar na het bloedbad nog ongeveer 2/3 van over nu.
Ajjjjjjj! "Free money" komt nog wel goed.
TheFreshPrincedonderdag 18 januari 2018 @ 12:38
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:37 schreef BaasJ04 het volgende:
Even jullie mening? Wat denken jullie van dit:
https://symmetry.fund/
Wat vind je er zelf van? Wat is het?
BakkenKappendonderdag 18 januari 2018 @ 12:38
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:36 schreef ROADRUNN3R het volgende:

[..]

Had ik vorige week ook 😁 ¤5800 retour op de zaak. Gelijk in crypto gepompt, maar na het bloedbad nog ongeveer 2/3 van over nu.
Ai, fiscale nachtmerrie dit.
Ralphmeisterdonderdag 18 januari 2018 @ 12:39
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:31 schreef piere het volgende:
Ik heb net VEN gekocht op binance maar geen idee hoe ik nou zie of ik in de plus of min sta :')
Als ze nog op Binance staan is de menu optie Funds -> Deposits and Withdrawals de makkelijkste manier.
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 12:40
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:36 schreef iPancakeMix het volgende:

[..]

Dat is anycoindirect ja. Hier heb ik tot nu toe het vaakst besteld, echter zijn nieuwe registraties momenteel volgens mij gesloten.
ja GVD mooi advies waar je niks mee kunt idd
ROADRUNN3Rdonderdag 18 januari 2018 @ 12:40
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:38 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Ai, fiscale nachtmerrie dit.
_O- ach... komt goed
BaasJ04donderdag 18 januari 2018 @ 12:43
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:38 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Wat vind je er zelf van? Wat is het?
Als ik het goed lees en snap:

• elke maand 50% van de winst uitbetaald naar je etherium wallet, de rest wordt mee getrade
• Zelf geen research nodig in ICO's

Verder ziet alles er wel betrouwbaar uit - maar dat is denk ik ook mijn valkuil. Vandaar ook de vraag naar mensen die het allemaal iets meer snappen.
BakkenKappendonderdag 18 januari 2018 @ 12:44
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:43 schreef BaasJ04 het volgende:
• Zelf geen research nodig in ICO's

Je moet je denk ik afvragen of dit iets is wat je uit handen wil geven.
TheFreshPrincedonderdag 18 januari 2018 @ 12:45
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:43 schreef BaasJ04 het volgende:

[..]

Als ik het goed lees en snap:

• elke maand 50% van de winst uitbetaald naar je etherium wallet, de rest wordt mee getrade
• Zelf geen research nodig in ICO's

Verder ziet alles er wel betrouwbaar uit - maar dat is denk ik ook mijn valkuil. Vandaar ook de vraag naar mensen die het allemaal iets meer snappen.
Als ze winst garanderen is het een ponzi, winst is nooit te garanderen.

Heeft niets met crypto te maken.
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 12:46
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:38 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Inleg eruit halen voorkomt verliezen.
maar ik ben bereidt mn 600fiat + alle weken minen op ETN te verliezen...
ik zag 600 naar 1200euro gaat en gisteren dus 500 aantikken dus had ik 1/6e verlies
gewoon lekker niks gedaan (wilde zelfs bijkopen op de dip, maar fiat op) nu staat t weer op 740
dus overal 600 - 1200 - 500 - 700+ nogsteeds winst
mn planning is verkopen rond December 2018 heel veel fiat pakken en half januari 2019
tijdens de crash weer inkopen, het enige wat ik niet vooraf weet is hoe t te optimaliseren
ik zou dit meerdere keren per jaar kunnen herhalen, maar daar is ETN nog te jong voor
met inweze te weinig statistieken / info om een goede voorspelling te maken :)

[ Bericht 15% gewijzigd door #ANONIEM op 18-01-2018 12:47:51 ]
Poepoogdonderdag 18 januari 2018 @ 12:52
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:46 schreef g60forced het volgende:

[..]

maar ik ben bereidt mn 600fiat + alle weken minen op ETN te verliezen...
ik zag 600 naar 1200euro gaat en gisteren dus 500 aantikken dus had ik 1/6e verlies
gewoon lekker niks gedaan (wilde zelfs bijkopen op de dip, maar fiat op) nu staat t weer op 740
dus overal 600 - 1200 - 500 - 700+ nogsteeds winst
mn planning is verkopen rond December 2018 heel veel fiat pakken en half januari 2019
tijdens de crash weer inkopen, het enige wat ik niet vooraf weet is hoe t te optimaliseren
ik zou dit meerdere keren per jaar kunnen herhalen, maar daar is ETN nog te jong voor
met inweze te weinig statistieken / info om een goede voorspelling te maken :)
Ok Hans, duidelijk.
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 12:53
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:30 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

inleg eruit halen gaat ten koste van toekomstige winsten
Mwah. Gisteren deel ETH er uit gehaald op een koers van ¤ 700. Had niet gemoeten gelet op dit herstel. Aan de andere kant heb ik destijds voor ¤ 14k deel BTC verkocht, dus dat is wel weer goed.

Maar voelt wel prettig dat ik nu geen verlies meer kan maken.

Wat voor winst heb jij dan in totaal nu? Mag ook via DM.
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 12:54
Zucht :')

Op 't werk kan ik geen order plaatsen op Binance (Chrome)
Via mobiel loopt alles de hele tijd vast en crasht de hele website.

Het enige dat ik wil is een buy ordertje zetten op BTC voor als 'ie weer iets zakt ;( wat een zooi
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 12:55
quote:
9s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:52 schreef Poepoog het volgende:

[..]

Ok Hans, duidelijk.
Sprak ik tegen jou Mohammed? NOU DAN!
Mortaxxdonderdag 18 januari 2018 @ 12:58
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:38 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Inleg eruit halen voorkomt verliezen.
alles of niets

Ik heb m'n inleg al afgeschreven
ITradedonderdag 18 januari 2018 @ 12:59
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:53 schreef MAHL het volgende:
Maar voelt wel prettig dat ik nu geen verlies meer kan maken.
Je beseft dat het geld op de exchange in de wallet ook echt van jou is hé?

Paper profits/losses zijn ook gewoon echt van jou.
BakkenKappendonderdag 18 januari 2018 @ 13:00
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:58 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

alles of niets

Ik heb m'n inleg al afgeschreven
YOLOOOOO
Zithdonderdag 18 januari 2018 @ 13:00
Altcoins :r
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 13:01
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:59 schreef ITrade het volgende:

[..]

Je beseft dat het geld op de exchange in de wallet ook echt van jou is hé?

Paper profits/losses zijn ook gewoon echt van jou.
En toch is het zeer prettig als je dit een beetje los kan laten. Je slaapt namelijk niet meer wanneer je jaarsalarissen ziet komen en gaan in korte periodes
BakkenKappendonderdag 18 januari 2018 @ 13:02
TRON knalt zo de top 10 weer in _O-
BadVladdonderdag 18 januari 2018 @ 13:03
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:01 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

En toch is het zeer prettig als je dit een beetje los kan laten. Je slaapt namelijk niet meer wanneer je jaarsalarissen ziet komen en gaan in korte periodes
Als je jezelf druk gaat maken om een crash zoals deze week dan heb je sowieso teveel geld in crypto zitten.
dimmakdonderdag 18 januari 2018 @ 13:03
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:02 schreef BakkenKappen het volgende:
TRON knalt zo de top 10 weer in _O-
Ja bizar.
#ANONIEMdonderdag 18 januari 2018 @ 13:04
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:54 schreef Toto69 het volgende:
Zucht :')

Op 't werk kan ik geen order plaatsen op Binance (Chrome)
Via mobiel loopt alles de hele tijd vast en crasht de hele website.

Het enige dat ik wil is een buy ordertje zetten op BTC voor als 'ie weer iets zakt ;( wat een zooi
TIP:
1.laat thuis 1 of andere gare PC aanstaan...
2.log via werk met VPN of MOBIEL in op die PC
3.doe wat je moet doen, PROFIT!
Afwazigdonderdag 18 januari 2018 @ 13:04
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:02 schreef BakkenKappen het volgende:
TRON knalt zo de top 10 weer in _O-
114291e05ae50eb3ad4e2db1faf79654f3632d4f0aeca1514406984a95e788c9.jpg
Predator38donderdag 18 januari 2018 @ 13:04
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:03 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Als je jezelf druk gaat maken om een crash zoals deze week dan heb je sowieso teveel geld in crypto zitten.
ik was de eerste dag ook niet echt heel blij maarja.....was net ingestapt,