FOK!forum / Blockchain Technology & Cryptocurrencies / [SC] Cryptocurrencies #742 FokFamfare
crpytoshillwoensdag 17 januari 2018 @ 20:35
image?span=6m&size=medium&currency=EUR&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=EUR&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

[ afbeelding ]
de_boswachterwoensdag 17 januari 2018 @ 20:36
^

Mongooltje
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 20:36
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:35 schreef vigen98 het volgende:
TRX zou ik echt niet halen. Ik ben zeker wel iemand die risico's durft te nemen met shitcoins maar TRX zou ik me niet aan branden.
Apekoekwoensdag 17 januari 2018 @ 20:36
Ven heeft wel redelijk veel coins in circulatie, kan zoiets uberhaupt in de buurt komen van NEO. Daar zijn er toch echt minstens 10x minder van in omloop (uiteindelijk).
SugeLuckywoensdag 17 januari 2018 @ 20:36
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:35 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Famfare debiel.
Jij hebt echt geen enkele toevoeging hier.
Ga lekker naar ONZ of zo
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 20:38
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:36 schreef Apekoek het volgende:
Ven heeft wel redelijk veel coins in circulatie, kan zoiets uberhaupt in de buurt komen van NEO. Daar zijn er toch echt minstens 10x minder van in omloop (uiteindelijk).
Het gaat niet om de hoeveelheid coins. Maar de marketcap. Daar staat VEN nu op 1 miljard op. Wilt VEN 100 dollar worden dan moet het 25 miljard waard worden, waardoor het de 3e/4e plek krijgt. Dat zie ik ze niet doen :{
crpytoshillwoensdag 17 januari 2018 @ 20:38
https://medium.com/tokenp(...)details-589febcd282a

morgen tokenpays in de wallet!
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 20:38
quote:
Ohja helemaal vergeten :D Daar heb ik zo'n 1 maand geleden ook wat van gehaald :P

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 17-01-2018 20:39:21 ]
Blikwoensdag 17 januari 2018 @ 20:38
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:36 schreef Apekoek het volgende:
Ven heeft wel redelijk veel coins in circulatie, kan zoiets uberhaupt in de buurt komen van NEO. Daar zijn er toch echt minstens 10x minder van in omloop (uiteindelijk).
4,5x zoveel als NEO toch?

Dat geeft een aardige indicatie, bij gelijke populariteit e.d.
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 20:39
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:38 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Het gaat niet om de hoeveelheid coins. Maar de marketcap. Daar staat VEN nu op 1 miljard op. Wilt VEN 100 dollar worden dan moet het 25 miljard waard worden, waardoor het de 3e/4e plek krijgt. Dat zie ik ze niet doen :{
Waarom niet?
crpytoshillwoensdag 17 januari 2018 @ 20:39
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:38 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ohja helemaal vergeten :D Daar heb ik zo'n 1 maand geleden ook wat van gehaald :P
ik ook :*
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 20:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 00:04 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Inderdaad maar ik heb de urgentie om in iets te investeren. XRB is te hoog, VeChain is sketchy dus tja _O-
_O-
Oscar.woensdag 17 januari 2018 @ 20:41
pivx gewoon weer 8 procent he
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 20:42
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:39 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Waarom niet?
Ik zie eerlijk gezegd niet zoveel in waarom VEN zoveel waard zou moeten worden. Het lijkt me een coin die momenteel zwaar overhyped is, ja alles is overhyped en waarom zou Bitcoin 240 miljard waard mogen zijn blablabla. Maar dit is mijn persoonlijke mening dat ik VEN niet op de 3/4/5e plek ga zien. Ik zie VEN zeker wel groeien maar zoveel dat denk ik niet.
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 20:42
tokenpay twitterde op donderdag 30-11-2017 om 01:41:18 ADVISOR: Lead Developer of Verge "Sunerok" joined TokenPay's Advisory Board.Learn more at https://t.co/trnmoFKUxB. #bitcoin #Vergecurrency #TokenPay $XVG $TPAY https://t.co/0OmUGR3kRm reageer retweet
Met je TokenPay... AHAHAHAH
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 20:42
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:40 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

_O-
? Weet niet wat je probeert te laten zien.
TwenteFCwoensdag 17 januari 2018 @ 20:43
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:35 schreef Apekoek het volgende:
Ven heeft wel redelijk veel coins in circulatie, kan zoiets uberhaupt in de buurt komen van NEO. Daar zijn er toch echt minstens 10x minder van in omloop (uiteindelijk).
Je moet het anders zien, als je nu koopt en het haalt de cap van neo dan is je geld x7 gegaan.
mtchel112woensdag 17 januari 2018 @ 20:43
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:42 schreef Dimachaerus het volgende:
tokenpay twitterde op donderdag 30-11-2017 om 01:41:18 ADVISOR: Lead Developer of Verge "Sunerok" joined TokenPay's Advisory Board.Learn more at https://t.co/trnmoFKUxB. #bitcoin #Vergecurrency #TokenPay $XVG $TPAY https://t.co/0OmUGR3kRm reageer retweet
Met je TokenPay... AHAHAHAH
Wtf doe jij hier dan, tokkie :')
crpytoshillwoensdag 17 januari 2018 @ 20:43
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:42 schreef Dimachaerus het volgende:
tokenpay twitterde op donderdag 30-11-2017 om 01:41:18 ADVISOR: Lead Developer of Verge "Sunerok" joined TokenPay's Advisory Board.Learn more at https://t.co/trnmoFKUxB. #bitcoin #Vergecurrency #TokenPay $XVG $TPAY https://t.co/0OmUGR3kRm reageer retweet
Met je TokenPay... AHAHAHAH
niet goed?
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 20:43
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:42 schreef Dimachaerus het volgende:
tokenpay twitterde op donderdag 30-11-2017 om 01:41:18 ADVISOR: Lead Developer of Verge "Sunerok" joined TokenPay's Advisory Board.Learn more at https://t.co/trnmoFKUxB. #bitcoin #Vergecurrency #TokenPay $XVG $TPAY https://t.co/0OmUGR3kRm reageer retweet
Met je TokenPay... AHAHAHAH
Wat is hier slecht aan? Hij is geen lid van Tokenpay hij is maar een adviseur.
metallicelmowoensdag 17 januari 2018 @ 20:43
Al die exchanges geven aan dat ze de registraties dicht hebben moeten gooien. Komt dat omdat de meeste exchanges de users moeten verifieren, wat tijd kost of zijn er simpelweg meer en meer mensen die in crypto willen stappen en dat momenteel nog niet kunnen? Je zou dan verwachten dat er nog een stortvloed aan geld klaar staat om geinvesteerd te worden in crypto of niet
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 20:44
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:42 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ik zie eerlijk gezegd niet zoveel in waarom VEN zoveel waard zou moeten worden. Het lijkt me een coin die momenteel zwaar overhyped is, ja alles is overhyped en waarom zou Bitcoin 240 miljard waard mogen zijn blablabla. Maar dit is mijn persoonlijke mening dat ik VEN niet op de 3/4/5e plek ga zien. Ik zie VEN zeker wel groeien maar zoveel dat denk ik niet.
Het is de enige coin met een echte use-case en heeft strategische partnerships om adoptie te pushen.
JeSuisDroppiewoensdag 17 januari 2018 @ 20:45
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:42 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ik zie eerlijk gezegd niet zoveel in waarom VEN zoveel waard zou moeten worden. Het lijkt me een coin die momenteel zwaar overhyped is, ja alles is overhyped en waarom zou Bitcoin 240 miljard waard mogen zijn blablabla. Maar dit is mijn persoonlijke mening dat ik VEN niet op de 3/4/5e plek ga zien. Ik zie VEN zeker wel groeien maar zoveel dat denk ik niet.
Wil je de 26feb afwachten ? Of is je mening al bepaald ?
crpytoshillwoensdag 17 januari 2018 @ 20:45
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:43 schreef metallicelmo het volgende:
Al die exchanges geven aan dat ze de registraties dicht hebben moeten gooien. Komt dat omdat de meeste exchanges de users moeten verifieren, wat tijd kost of zijn er simpelweg meer en meer mensen die in crypto willen stappen en dat momenteel nog niet kunnen? Je zou dan verwachten dat er nog een stortvloed aan geld klaar staat om geinvesteerd te worden in crypto of niet
de meeste newbies kopen voor een paar 100 dollar aan cryptos, niet echt veel dus.
de_boswachterwoensdag 17 januari 2018 @ 20:46
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:36 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

Jij hebt echt geen enkele toevoeging hier.
Ga lekker naar ONZ of zo
Lol.
crpytoshillwoensdag 17 januari 2018 @ 20:46
5duEa6Yo

door de trendlijn = fomo
SOGwoensdag 17 januari 2018 @ 20:47
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:43 schreef metallicelmo het volgende:
Al die exchanges geven aan dat ze de registraties dicht hebben moeten gooien. Komt dat omdat de meeste exchanges de users moeten verifieren, wat tijd kost of zijn er simpelweg meer en meer mensen die in crypto willen stappen en dat momenteel nog niet kunnen? Je zou dan verwachten dat er nog een stortvloed aan geld klaar staat om geinvesteerd te worden in crypto of niet
Dit klopt. Dit werd vandaag ook aangegeven op cnbc.
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 20:47
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:44 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Het is de enige coin met een echte use-case en heeft strategische partnerships om adoptie te pushen.
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:45 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Wil je de 26feb afwachten ? Of is je mening al bepaald ?
Oh ben zeker in staat om mijn meningen te veranderen hoor :P Ik wil wel wachten ja. Jammer dat ik mijn Vechain te vroeg heb verkocht btw :P Maarja zo gaat het soms in crypto.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 17-01-2018 20:48:16 ]
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 20:48
peqyor5apx801.jpg

china-tobacco.jpg

Snap echt niet hoe je erbij komt dat Vechain overvalued is met deze partnerships tho.

Kijk hoe laag de marketcap is. Alles schreeuwt buy buy buy. Cardano is top 5 en heeft alleen een whitepaper.. Geen use-case, geen partnerships, nada niks.

En dan zijn er nu ook geruchten dat er een gecentraliseerde exchange in china voor handelsgoederen op het Vechain netwerk.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 17-01-2018 20:49:36 ]
Xrenitywoensdag 17 januari 2018 @ 20:49
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:48 schreef Dimachaerus het volgende:
Snap echt niet hoe Vechain overvalued kan zijn met deze partnerships tho.
Die paintskills tho
Roces18woensdag 17 januari 2018 @ 20:49
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:44 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Het is de enige coin met een echte use-case en heeft strategische partnerships om adoptie te pushen.
Enige coin met een echte use case
.. please😂
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 20:50
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:49 schreef Roces18 het volgende:

[..]

Enige coin met een echte use case
.. please😂
Ja noem een paar legit use-case coins dan.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-01-2018 20:50:17 ]
JeSuisDroppiewoensdag 17 januari 2018 @ 20:50
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:48 schreef Dimachaerus het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Snap echt niet hoe je erbij komt dat Vechain overvalued is met deze partnerships tho.

Kijk hoe laag de marketcap is. Cardano is top 5 en heeft alleen een whitepaper.. Geen use-case, geen partnerships, nada niks.

En dan zijn er nu ook geruchten dat er een gecentraliseerde exchange in china voor handelsgoederen op het Vechain netwerk.
Als de 26e dat nieuws naar buiten komt moet hij toch wel naar 9 of 10$ kunnen gaan.
JeSuisDroppiewoensdag 17 januari 2018 @ 20:50
Sowieso is Vechain supply chain mngt en dat is booming.
chroestjovwoensdag 17 januari 2018 @ 20:50
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 19:47 schreef Roces18 het volgende:

[..]

Hoe kan je winst krijgen terwijl alles naar beneden gaat :P
Een bepaalde unit structureel ver boven de huidige marktprijs kunnen verkopen en vervolgens weer zo goedkoop als mogelijk terugkopen en weer op de stapel gooien.
De-iets-tedikkewielrennerwoensdag 17 januari 2018 @ 20:51
Ik heb vandaag niet helemaal meegekregen maar waarom gaat tron omhoog?
crpytoshillwoensdag 17 januari 2018 @ 20:51
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:50 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Sowieso is Vechain supply chain mngt en dat is booming.
op de website staat: what is vechain met een chinese uitleg :')
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 20:51
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:50 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Als de 26e dat nieuws naar buiten komt moet hij toch wel naar 9 of 10$ kunnen gaan.
Hangt van het marktsentiment af denk ik. Als de rebrand deze week was had dat echt niks gedaan met de koers.

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 17-01-2018 20:52:07 ]
crpytoshillwoensdag 17 januari 2018 @ 20:52
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:51 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Ik heb vandaag niet helemaal meegekregen maar waarom gaat tron omhoog?
dead cat bounce?
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 20:54
Tron O+ haha hij staat enkel in het groen omdat die zo laag stond...
Blikwoensdag 17 januari 2018 @ 20:54
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:51 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Ik heb vandaag niet helemaal meegekregen maar waarom gaat tron omhoog?
Announcement dat een grote investeerder heeft geinvesteerd in trx, maar er kan niet gezegd worden welke investeerder...
Blikwoensdag 17 januari 2018 @ 20:55
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:54 schreef Syd het volgende:
Tron O+ haha hij staat enkel in het groen omdat die zo laag stond...
Nou, mijn hele portfolio staat tussen de -15% en -30%, trx als enige in de plus. Niet een klein beetje verschil dus
Geranium_Opawoensdag 17 januari 2018 @ 20:56
Meerdere mensen klagen nu dat hun balans volledig is verdwenen na cancellen order of verkoop op Poloniex
Idlerrr9292woensdag 17 januari 2018 @ 20:56
Laten we hopen dat de rebrand van VEN geen “ wraithprotocol-effect” heeft😂😂😂😂😂😂😂
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 20:56
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:55 schreef Blik het volgende:

[..]

Nou, mijn hele portfolio staat tussen de -15% en -30%, trx als enige in de plus. Niet een klein beetje verschil dus
en slechts 1.5 cent omhoog vergeleken met gisteren, ligt puur aan hoeveel je hebt. Maar lijkt dat het zo hard groeit omdat het in duizende centen rekend ofzoiets :P

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-01-2018 20:56:45 ]
Xrenitywoensdag 17 januari 2018 @ 20:57
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:56 schreef Idlerrr9292 het volgende:
Laten we hopen dat de rebrand van VEN geen “ wraithprotocol-effect” heeft😂😂😂😂😂😂😂
Toen wraith uit kwam was XVG allang dood verklaard toch? :P
Landgeldwoensdag 17 januari 2018 @ 20:57
Portfolio stijg weer heel lichtjes ;)
Greyswoensdag 17 januari 2018 @ 20:58
Ripple co-founder loses 44 billion

https://twitter.com/CNBC/status/953716185585111041
Nattekatwoensdag 17 januari 2018 @ 20:59
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:58 schreef Greys het volgende:
Ripple co-founder loses 44 billion

https://twitter.com/CNBC/status/953716185585111041
latest?cb=20121205194057
De-iets-tedikkewielrennerwoensdag 17 januari 2018 @ 20:59
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:54 schreef Blik het volgende:

[..]

Announcement dat een grote investeerder heeft geinvesteerd in trx, maar er kan niet gezegd worden welke investeerder...
Oh nice.. Lekker vaag ook weer. :)

Maargoed ik heb nog 1000 coins, leuk om te zien dat er iets groen staat in de delta app
Nattekatwoensdag 17 januari 2018 @ 21:00
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:56 schreef Idlerrr9292 het volgende:
Laten we hopen dat de rebrand van VEN geen “ wraithprotocol-effect” heeft😂😂😂😂😂😂😂
Geen X, dus per definitie troep.
Roces18woensdag 17 januari 2018 @ 21:00
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:58 schreef Greys het volgende:
Ripple co-founder loses 44 billion

https://twitter.com/CNBC/status/953716185585111041
Op papier ja.
Blikwoensdag 17 januari 2018 @ 21:00
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:56 schreef Syd het volgende:

[..]

en slechts 1.5 cent omhoog vergeleken met gisteren, ligt puur aan hoeveel je hebt. Maar lijkt dat het zo hard groeit omdat het in duizende centen rekend ofzoiets :P
Rekenen is niet je beste onderdeel, ofwel?
Blikwoensdag 17 januari 2018 @ 21:01
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:59 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:

[..]

Oh nice.. Lekker vaag ook weer. :)

Maargoed ik heb nog 1000 coins, leuk om te zien dat er iets groen staat in de delta app
En game.com heeft iets announced over gebruik van trx zag ik net op twitter, dat van die investeerder was al 14 uur geleden :D
D.woensdag 17 januari 2018 @ 21:01
edit
Roces18woensdag 17 januari 2018 @ 21:01
quote:
10s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:50 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Ja noem een paar legit use-case coins dan.
Ik ga mijn coins niet shillen hier en ik hoop voor je dat je het zelf kan verzinnen anders snap ik niet wat je hier doet.
XDowoensdag 17 januari 2018 @ 21:02
Bijgekocht. Portfolio is nu (op volgorde van waarde in $):

VEN
BTC
NEBL
ETH
XDN :')
XRB
LSK
POE
ELF
ICON
WAVES

Jammer dat Snovio niet op Binance staat anders had ik die ook toegevoegd.
Greyswoensdag 17 januari 2018 @ 21:02
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:00 schreef Roces18 het volgende:

[..]

Op papier ja.
Ja. Dus? Onze verliezen in Blockfolio zijn toch ook slechts 'op papier' zolang we niet verkopen? Vond het alsnog grappig om te lezen. :P Weer eens wat anders dan honderd eu in de min.
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 21:02
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:01 schreef Blik het volgende:

[..]

En game.com heeft iets announced over gebruik van trx zag ik net op twitter, dat van die investeerder was al 14 uur geleden :D
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:01 schreef D. het volgende:

[..]

Taal ook niet :P
En nu?
Roces18woensdag 17 januari 2018 @ 21:03
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:01 schreef Blik het volgende:

[..]

En game.com heeft iets announced over gebruik van trx zag ik net op twitter, dat van die investeerder was al 14 uur geleden :D
Zoveel red lights, en toch blijven jullie in Tron investeren. Dan moet je straks niet huilen natuurlijk.
Greyswoensdag 17 januari 2018 @ 21:03
F8BkTCH.jpg
de_boswachterwoensdag 17 januari 2018 @ 21:04
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:58 schreef Greys het volgende:
Ripple co-founder loses 44 billion

https://twitter.com/CNBC/status/953716185585111041
Au
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 21:06
25.0 it

[ Bericht 88% gewijzigd door #ANONIEM op 17-01-2018 21:07:39 ]
crpytoshillwoensdag 17 januari 2018 @ 21:07
https://www.reddit.com/r/(...)jcji08ia&sh=96fef235

wall street bonussen komen volgende week volgens dit bericht..
Jurian95woensdag 17 januari 2018 @ 21:08
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:07 schreef crpytoshill het volgende:
https://www.reddit.com/r/(...)jcji08ia&sh=96fef235

wall street bonussen komen volgende week volgens dit bericht..
Zie de eerste reactie daar.
JeSuisDroppiewoensdag 17 januari 2018 @ 21:08
https://www.reddit.com/r/(...)JCJI1BWP&sh=c4e6e1eb
Blikwoensdag 17 januari 2018 @ 21:09
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:03 schreef Roces18 het volgende:

[..]

Zoveel red lights, en toch blijven jullie in Tron investeren. Dan moet je straks niet huilen natuurlijk.
Blijven investeren is iets anders dan hodlen
crpytoshillwoensdag 17 januari 2018 @ 21:10
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:08 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Zie de eerste reactie daar.
nix van gemerkt deze week
Chaeswoensdag 17 januari 2018 @ 21:10
VEN is super mega undervalued.

Wanneer komt XRB nou op Binance? -O-
crpytoshillwoensdag 17 januari 2018 @ 21:10
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:46 schreef crpytoshill het volgende:
[ afbeelding ]

door de trendlijn = fomo
short term breakout
Jurian95woensdag 17 januari 2018 @ 21:11
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:10 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

nix van gemerkt deze week
Joh. Waarom zouden die bonussen zo'n groot effect op de koers hebben?
Roces18woensdag 17 januari 2018 @ 21:13
quote:
14s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:03 schreef Greys het volgende:
[ afbeelding ]
Ja daarom gebeurt deze dump elk jaar...
Roces18woensdag 17 januari 2018 @ 21:13
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:09 schreef Blik het volgende:

[..]

Blijven investeren is iets anders dan hodlen
Ik zou die rotzooi niet eens willen aanraken.
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 21:14
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:01 schreef Roces18 het volgende:

[..]

Ik ga mijn coins niet shillen hier en ik hoop voor je dat je het zelf kan verzinnen anders snap ik niet wat je hier doet.
Ken geen andere coin die zich zo breed profileert als Vechain.
XDowoensdag 17 januari 2018 @ 21:14
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:10 schreef Chaes het volgende:

Wanneer komt XRB nou op Binance? -O-
De vraag is of dat überhaupt nog gaat lukken. Een traditionele cryptocoin komt in een exchange in 1 grote wallet terecht. Dat is alleen bij XRB niet mogelijk omdat elke wallet zijn eigen unieke chain heeft.

Met andere woorden: een exchange moet zijn systeem fundamenteel ombouwen om een coin als XRB te ondersteunen.
Jurian95woensdag 17 januari 2018 @ 21:15
quote:
Dus de futures lopen over 50 minuten af toch? Dan ben ik erg benieuwd wat er gaat gebeuren komende uren.
LoveProfuzionwoensdag 17 januari 2018 @ 21:15
$10.700 nu, let's go up up up up up
BakkenKappenwoensdag 17 januari 2018 @ 21:16
Ergo er is regulatie nodig.
XDowoensdag 17 januari 2018 @ 21:16
De coin die me de afgelopen week het meeste is tegengevallen is toch wel LISK. :-(
Evenstarwoensdag 17 januari 2018 @ 21:16
Al veel gezegd in de afgelopen paar posts over VEN. Ik denk serieus dat het een top 10 coin is.

Prima product, met een echte use case. Goed team, met echt hele goede partners. Ik ken niet alle projecten en ken al helemaal niet alle partners, maar volgens mij zijn er weinig die met zulke grote partners hebben op dit moment. Daarnaast is VEN verschrikkelijk divers, waardoor ze niet aan één markt vastzitten. Wijn, sigaretten, transport, zorg overal kunnen ze hun product kwijt. Support van Chinese overheid is een dikke plus.

Binnenkort rebranding, groot event, meer partners.

Als ik dan zie wat er in de top 10 staat hoort het er gewoon thuis.
Chaeswoensdag 17 januari 2018 @ 21:16
Kwam dit tegen op een discord, wel interessant:

quote:
@everyone Hey everyone, I just want to make you all aware of some of the inner workings of the market for some of you who might be new and inexperienced with crypto. From a macroeconomic point of view, here is what's happening. If you're experienced with crypto and use TA, you'll know that BTC tends to use moving averages as support levels, with the 100 day moving average being the most powerful of these supports. You can see my red circles in picture number 1 to see when the price and the moving averages converge as an example. BTC is tickling the 100 day moving average right now (can be seen in picture 1). Next, "Tether" is a crypto printed by Bitfinex. They claim to have 1 dollar USD for every tether they print. Considering that they printed 50 million tether on Jan 14th, another 100 million on Janaury 15th, another 100 million 22 hours ago and another 100 million about 30 minutes ago, this is becoming highly fishy at this point. It's likely that Bitfinex is trying their damnedest to prop BTC up and stop it from falling. To put it into an economic perspective again, they can print tethers out of thin air, use tethers to buy BTC, which creates an artificial demand in the market and artificially raises BTC's price. The only reason they could be doing this is to keep the crypto dream alive for a lot of mainstream investors and to continue to have them pour money into BTC and crypto. It's likely that if BTC falls, the crypto market will go with it, at least for the short to medium term. I'm monitoring this situation and I'll keep everyone updated.
Roces18woensdag 17 januari 2018 @ 21:17
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:14 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Ken geen andere coin die zich zo breed profileert als Vechain.
Tja dan moet je meer onderzoek doen. Your loss.
JeSuisDroppiewoensdag 17 januari 2018 @ 21:17
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:15 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Dus de futures lopen over 50 minuten af toch? Dan ben ik erg benieuwd wat er gaat gebeuren komende uren.
Alles gaat weer omhoog.
Chaeswoensdag 17 januari 2018 @ 21:17
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:14 schreef XDo het volgende:

[..]

De vraag is of dat überhaupt nog gaat lukken. Een traditionele cryptocoin komt in een exchange in 1 grote wallet terecht. Dat is alleen bij XRB niet mogelijk omdat elke wallet zijn eigen unieke chain heeft.

Met andere woorden: een exchange moet zijn systeem fundamenteel ombouwen om een coin als XRB te ondersteunen.
Ben benieuwd...
ketamientjewoensdag 17 januari 2018 @ 21:17
Wat is nu de beste manier om aan VEN te komen met de minste fee en dat het een beetje snel op de exchange staat?
Bitcoins kopen, ETH of weer iets anders?
JeSuisDroppiewoensdag 17 januari 2018 @ 21:17
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:17 schreef Roces18 het volgende:

[..]

Tja dan moet je meer onderzoek doen. Your loss.
:') dit is echt een serieus treurige reactie van je. Hoop onderbouwing en dan schijt je zoiets eruit. Vandaar dat we graag figuren zoals jij naar de ONZ SC willen trappen in Crypto subforum.
BakkenKappenwoensdag 17 januari 2018 @ 21:18
Ik betwijfel trouwens of die theorie met futures klopt hoor, er moet namelijk wel een tegenpartij zijn die die futures afneemt op een schaal dat het voor zo'n fonds aantrekkelijk is om dit te doen.
scooternl99woensdag 17 januari 2018 @ 21:18
Ik ben vandaag begonnen met het kopen van bitcoins op binance. Nu vroeg ik me af. Stel btc stijgt vandaag 10% en ik wil ze verkopen, voor wat moet ik ze dan verkopen. Want ik zie veel mensen zeggen dat als btc daalt bijna alles daalt. Dus dan zou ik de winst die ik heb gemaakt op btc weer kwijt zijn. Is er een stabiele munt die niet meedaalt met de rest waar ik mijn btc of andere coins voor kan verkopen?
Jurian95woensdag 17 januari 2018 @ 21:18
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:17 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Alles gaat weer omhoog.
Als de theorie klopt. Nu zijn we ook al aan het stijgen overigens, sta zelf weer break-even.
ketamientjewoensdag 17 januari 2018 @ 21:18
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:18 schreef scooternl99 het volgende:
Ik ben vandaag begonnen met het kopen van bitcoins op binance. Nu vroeg ik me af. Stel btc stijgt vandaag 10% en ik wil ze verkopen, voor wat moet ik ze dan verkopen. Want ik zie veel mensen zeggen dat als btc daalt bijna alles daalt. Dus dan zou ik de winst die ik heb gemaakt op btc weer kwijt zijn. Is er een stabiele munt die niet meedaalt met de rest waar ik mijn btc of andere coins voor kan verkopen?
USDT
1299woensdag 17 januari 2018 @ 21:19
Gaat nu weer voorzichtig omhoog hierzo, met name Siacoin that is.
Greyswoensdag 17 januari 2018 @ 21:19
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:13 schreef Roces18 het volgende:

[..]

Ja daarom gebeurt deze dump elk jaar...
Toch denk ik zelf dat dit er dit jaar wel degelijk ook invloed op heeft.
DSVMwoensdag 17 januari 2018 @ 21:20
Benieuwd of we de bodem hebben gehad. Kan altijd nog een val zijn.
Tourniquetwoensdag 17 januari 2018 @ 21:20
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:18 schreef BakkenKappen het volgende:
Ik betwijfel trouwens of die theorie met futures klopt hoor, er moet namelijk wel een tegenpartij zijn die die futures afneemt op een schaal dat het voor zo'n fonds aantrekkelijk is om dit te doen.
Het handelsvolume van de futuresmarkten is ook helemaal niet zo groot, maar een fractie van het totale handelsvolume van bitcoin. Ik vraag me ook af of dat nou echt wel zoden aan de dijk zet.
R4m0n_46woensdag 17 januari 2018 @ 21:21
Nu verkopen en op de dip terugkopen? Hmm... ik hodl maar, die stress wil ik mezelf niet aandoen :')
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 21:22
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:17 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

:') dit is echt een serieus treurige reactie van je. Hoop onderbouwing en dan schijt je zoiets eruit. Vandaar dat we graag figuren zoals jij naar de ONZ SC willen trappen in Crypto subforum.
quote:
0s.gif Op maandag 25 december 2017 19:53 schreef Roces18 het volgende:
Jongens dit is het laatste fluitsignaal voor de Nxt trein naar de maan. Morgenavond komen we op bestemming aan. Tot ziens.
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 december 2017 21:15 schreef Roces18 het volgende:
heb die typhus nxt door de wc gespoeld.

zul je zien dat die grafcoin nu gaat stijgen
_O-
Evenstarwoensdag 17 januari 2018 @ 21:22
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:17 schreef Roces18 het volgende:

[..]

Tja dan moet je meer onderzoek doen. Your loss.
Jezus, hoe sneu kan je reageren. Mensen onderbouwen hun mening en dan is dit je reactie. Knap hoor, internet rambo.
JeSuisDroppiewoensdag 17 januari 2018 @ 21:22
quote:
10s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:22 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

[..]

[..]

_O-
Godverdomme, is het zo'n kneus :')
xaban06woensdag 17 januari 2018 @ 21:23
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:17 schreef Roces18 het volgende:

[..]

Tja dan moet je meer onderzoek doen. Your loss.
Hoepel eens een eind op met je kutreactie.
crpytoshillwoensdag 17 januari 2018 @ 21:23
best interessant vechain als ik er zo over lees.
TheFreshPrincewoensdag 17 januari 2018 @ 21:23
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:16 schreef XDo het volgende:
De coin die me de afgelopen week het meeste is tegengevallen is toch wel LISK. :-(
Rebranding is over ~34 dagen met grote bijeenkomst en vast nog wat nieuws.
Landgeldwoensdag 17 januari 2018 @ 21:24
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:23 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Rebranding is over ~34 dagen met grote bijeenkomst en vast nog wat nieuws.
hopelijk een stijging.
Greyswoensdag 17 januari 2018 @ 21:24
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:23 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Rebranding is over ~34 dagen met grote bijeenkomst en vast nog wat nieuws.
Zeg ook even iets liefs over Waves. Tis nodig ;(
onlogischwoensdag 17 januari 2018 @ 21:25
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:17 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Alles gaat weer omhoog.
Het lek is boven. Over 3 dagen zitten we weer op het niveau van eergisteren en deze 'extreem zware crash' is allang weer vergeven en vergeten.
Landgeldwoensdag 17 januari 2018 @ 21:25
Zijn er mensen die hier ook alleen kopen en BTC . Of direct omzetten in Alts?
xaban06woensdag 17 januari 2018 @ 21:25
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:24 schreef Greys het volgende:

[..]

Zeg ook even iets liefs over Waves. Tis nodig ;(
Waves is een verloren zaak.
BakkenKappenwoensdag 17 januari 2018 @ 21:25
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:25 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Het lek is boven. Over 3 dagen zitten we weer op het niveau van eergisteren en deze 'extreem zware crash' is allang weer vergeven en vergeten.
Ik hoop het met je mee hoor, maar ik denk dat het met iets meer horten en stoten zal gaan.
crpytoshillwoensdag 17 januari 2018 @ 21:26
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:25 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Het lek is boven. Over 3 dagen zitten we weer op het niveau van eergisteren en deze 'extreem zware crash' is allang weer vergeven en vergeten.
3 dagen denk ik niet. 2 weken wel.
MagicIsland1woensdag 17 januari 2018 @ 21:26
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:16 schreef Chaes het volgende:
Kwam dit tegen op een discord, wel interessant:

[..]

quote:
Next, "Tether" is a crypto printed by Bitfinex. They claim to have 1 dollar USD for every tether they print. Considering that they printed 50 million tether on Jan 14th, another 100 million on Janaury 15th, another 100 million 22 hours ago and another 100 million about 30 minutes ago, this is becoming highly fishy at this point. It's likely that Bitfinex is trying their damnedest to prop BTC up and stop it from falling.
Ben ik de enige hier die dit erg verdacht vindt :{
Weet iemand wat er bij de vorige crashes gebeurde met Tether? Werdt er toen ook zo extreem ingegrepen door Bitfinex?
Nattekatwoensdag 17 januari 2018 @ 21:26
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:26 schreef MagicIsland1 het volgende:

[..]

[..]

Ben ik de enige hier die dit erg verdacht vindt :{
Weet iemand wat er bij de vorige crashes gebeurde met Tether? Werdt er toen ook zo extreem ingegrepen door Bitfinex?
Wat een gigantische tyfusexchange is het ook :')
metallicelmowoensdag 17 januari 2018 @ 21:27
Wie kan mij in simpele taal vertellen wat Bitconnect nou heeft gedaan of wat het business model was/ hoe het werkte? Dat het nog zo lang heeft bestaan is mij echt een raadsel
DSVMwoensdag 17 januari 2018 @ 21:27
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:25 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Waves is een verloren zaak.
En waarom dat?
Rickocumwoensdag 17 januari 2018 @ 21:27
Heb ook maar via binance geregistered en ook maar Vechain gekocht.

Dr op of eronder! Ik hoop echt dat FUN weer flink zal stijgen komende jaar :@ heb ik wel het meeste geld in zitten samen met OMG.
Evenstarwoensdag 17 januari 2018 @ 21:27
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:25 schreef Landgeld het volgende:
Zijn er mensen die hier ook alleen kopen en BTC . Of direct omzetten in Alts?
Meestal meteen naar alts, maar heb nu wel een klein deel BTC. Weet maar nooit wat voor beweging BTC straks laat zien. Als die even een rush omhoog doet is het wel lekker :D
BakkenKappenwoensdag 17 januari 2018 @ 21:27
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:27 schreef metallicelmo het volgende:
Wie kan mij in simpele taal vertellen wat Bitconnect nou heeft gedaan of wat het business model was/ hoe het werkte? Dat het nog zo lang heeft bestaan is mij echt een raadsel
Haha ponzi's kunnen heeeel lang lopen.
Evenstarwoensdag 17 januari 2018 @ 21:28
Snap even niet goed wat Bitfinex gedaan heeft om eerlijk te zijn.
Jimbowoensdag 17 januari 2018 @ 21:28
nou btc zit weer op randje 11k, iedereen weer blij.
Jurian95woensdag 17 januari 2018 @ 21:29
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:28 schreef Kyran het volgende:
Snap even niet goed wat Bitfinex gedaan heeft om eerlijk te zijn.
Geld creëren wat er niet is. Dat wat Draghi doet.
Greyswoensdag 17 januari 2018 @ 21:30
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:25 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Waves is een verloren zaak.
Neuh, geloof ik niks van. :P
MagicIsland1woensdag 17 januari 2018 @ 21:30
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:27 schreef metallicelmo het volgende:
Wie kan mij in simpele taal vertellen wat Bitconnect nou heeft gedaan of wat het business model was/ hoe het werkte? Dat het nog zo lang heeft bestaan is mij echt een raadsel
Hij legt het wel redelijk (beetje te uitgebreid :') ) uit
Ook op 2 januari gepost. Alles wat hij zegt wat gaat gebeuren is uitgekomen

Jed1Gamwoensdag 17 januari 2018 @ 21:30
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:28 schreef Jimbo het volgende:
nou btc zit weer op randje 11k, iedereen weer blij.
Behalve klaas
Chaeswoensdag 17 januari 2018 @ 21:30
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:26 schreef MagicIsland1 het volgende:

[..]

[..]

Ben ik de enige hier die dit erg verdacht vindt :{
Weet iemand wat er bij de vorige crashes gebeurde met Tether? Werdt er toen ook zo extreem ingegrepen door Bitfinex?
Zeker verdacht ja. Gewoon manipulatie.
Evenstarwoensdag 17 januari 2018 @ 21:30
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:29 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Geld creëren wat er niet is. Dat wat Draghi doet.
Maar zij hebben dus tether "bijgedrukt" om zo die miljoenen aan tether weer in BTC Te stoppen om het hoog te houden?
tha_darkwoensdag 17 januari 2018 @ 21:30
Extra icx en sub in the pocket. :)
onlogischwoensdag 17 januari 2018 @ 21:30
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:29 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Geld creëren wat er niet is. Dat wat Draghi doet.
Dat doet Bitcoin toch ook? :Y)
xaban06woensdag 17 januari 2018 @ 21:31
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:27 schreef DSVM het volgende:

[..]

En waarom dat?
Ondanks dat ze een Chief Communications hebben is hun communicatie en marketing verre van ideaal. Ze brengen nieuwe tokens uit waarvan niemand weet wat je er mee kan, ze doen aan airdrops maar communicatie daarover gaat ook baggerslecht. Nou kan je wel een leuk hoogstaand coin hebben maar als je niet kan communiceren en marketen kan je ookal niet, sjah..
Atlantis-woensdag 17 januari 2018 @ 21:31
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:26 schreef MagicIsland1 het volgende:

[..]

[..]

Ben ik de enige hier die dit erg verdacht vindt :{
Weet iemand wat er bij de vorige crashes gebeurde met Tether? Werdt er toen ook zo extreem ingegrepen door Bitfinex?
Het kan zijn dat mensen die fiat hebben gedeposit op exchanges (bitfinex, bittrex, etc) dit weer willen opnemen in USDT. In dat geval koopt de exchange dus USDT bij Tether (als zij niet genoeg in reserve hebben).

Als dit op Bitfinex gebeurd zal dit ongetwijfeld met een interne transactie gebeuren die eens in de zoveel tijd wordt verrekend aangezien zij hetzelfde moederbedrijf hebben.
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 21:31
De whales lachen zich dood om de weak hands _O- Ik zei nog al heb ik 60% verlies door een crash stress ik niet 8-)

[ Bericht 36% gewijzigd door #ANONIEM op 17-01-2018 21:32:17 ]
Landgeldwoensdag 17 januari 2018 @ 21:32
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:31 schreef vigen98 het volgende:
De whales lachen zich dood om de weak hands _O- Ik zei nog al heb ik 60% verlies door een crash stress ik niet 8-)
Leg uit...
Jimbowoensdag 17 januari 2018 @ 21:32
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:30 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Behalve klaas
en ik, ik hoopte dat ie morgen de 8k aantikte zodat ik in kon stappen
Makrolonwoensdag 17 januari 2018 @ 21:32
Beter dipt BTC nog even, ik wou net bij gaan kopen :+
Jimbowoensdag 17 januari 2018 @ 21:33
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:31 schreef vigen98 het volgende:
De whales lachen zich dood om de weak hands _O- Ik zei nog al heb ik 60% verlies door een crash stress ik niet 8-)
ja die honder euro zou mij ook niet boeien :')
Evenstarwoensdag 17 januari 2018 @ 21:33
en weer rechte lijn naar beneden, echt een achtbaan joh ;P
Apekoekwoensdag 17 januari 2018 @ 21:33
Bij Kucoin probeer ik momenteel wat te verkopen en wat terug te kopen, nu blijft het verkochte deel een bevroren bezitting. Wat doe ik fout? Er staat ook niets meer bij open orders (had er net wat Ven voor gekocht).
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 21:33
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:32 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Leg uit...
De mensen die verkocht hebben omdat ze bang waren dat ze hun geld zouden verliezen hebben de whales verder geholpen want zij kunnen dan goedkoop inkopen.
Zwansenwoensdag 17 januari 2018 @ 21:34
Buckle up, daar gaan we weer!
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 21:34
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:33 schreef Jimbo het volgende:

[..]

ja die honder euro zou mij ook niet boeien :')
100 euro? Wat :') Ik praat over 12k dat is verdampt door de crash.
TourOfDatawoensdag 17 januari 2018 @ 21:34
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:34 schreef vigen98 het volgende:

[..]

100 euro? Wat :') Ik praat over 12k dat is verdampt door de crash.
Ik meerdere tonnen in 6 uur. Maar ik zat al sinds 2012 in. Dus dat is niet zo heel pijnlijk.
xaban06woensdag 17 januari 2018 @ 21:34
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:30 schreef Greys het volgende:

[..]

Neuh, geloof ik niks van. :P
Mwah, ze hadden als voordeel dat ze een decentralized exchange konden opzetten, idee was goed maar slecht uitgewerkt. Andere coins kunnen dat nu ookal.

Hun rebrand ook, wat een lelijk logo, beetje afgekeken van OmiseGo.
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 21:34
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:34 schreef Zwansen het volgende:
Buckle up, daar gaan we weer!
mIFdmZT.gif
SugeLuckywoensdag 17 januari 2018 @ 21:34
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:32 schreef Makrolon het volgende:
Beter dipt BTC nog even, ik wou net bij gaan kopen :+
Niet gierig zijn jongen. Hij staat al bijzonder laag momenteel.
Tourniquetwoensdag 17 januari 2018 @ 21:35
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:30 schreef Kyran het volgende:

[..]

Maar zij hebben dus tether "bijgedrukt" om zo die miljoenen aan tether weer in BTC Te stoppen om het hoog te houden?
Dat is een theorie die rondgaat ja. Er is geen bewijs voor deze theorie. Er is ook geen bewijs voor de ontkenning ervan.

Een probleem met de theorie is dat dit een erg opzichte methode zou zijn voor Bitfinex om geld te printen. De creatie van USDT is openbaar omdat het een blockchain token is. Als Bitfinex oneerlijk zou willen handelen, dan zouden ze simpelweg in hun database het eigen account een hoger saldo geven en daarmee Bitcoin kopen. Zo'n actie zou voor de buitenwereld volkomen onzichtbaar zijn en daarom minder argwaan opwekken.
onlogischwoensdag 17 januari 2018 @ 21:35
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:34 schreef vigen98 het volgende:

[..]

100 euro? Wat :') Ik praat over 12k dat is verdampt door de crash.
En een ander over 120k. Lekker boeiend.
NoNickOnewoensdag 17 januari 2018 @ 21:35
MOET IK ME ZORGEN MAKEN JONGENS?????
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 21:35
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:34 schreef TourOfData het volgende:

[..]

Ik meerdere tonnen in 6 uur. Maar ik zat al sinds 2012 in. Dus dat is niet zo heel pijnlijk.
Poeh _O- Maarja jij zou dan inderdaad weten dat dit normaal is rond januari. :P
BakkenKappenwoensdag 17 januari 2018 @ 21:35
TRON op +31%
Jimbowoensdag 17 januari 2018 @ 21:35
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:34 schreef vigen98 het volgende:

[..]

100 euro? Wat :') Ik praat over 12k dat is verdampt door de crash.
ach, die 12 k :')
LoveProfuzionwoensdag 17 januari 2018 @ 21:35
bitcoin stijgt: Fok: jongens we gaan naar de maan
2 minuten later bitcoin zakt: kutcoin! we gaan er allemaal aan!
BakkenKappenwoensdag 17 januari 2018 @ 21:36
quote:
14s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:35 schreef onlogisch het volgende:

[..]

En een ander over 120k. Lekker boeiend.
Daarom in percentages spreken, veel makkelijker en beter voor iedereen.
xaban06woensdag 17 januari 2018 @ 21:36
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:34 schreef TourOfData het volgende:

[..]

Ik meerdere tonnen in 6 uur. Maar ik zat al sinds 2012 in. Dus dat is niet zo heel pijnlijk.
Lol, en ik maar kut vinden dat ik 40k heb zien verdampen :D
TheFreshPrincewoensdag 17 januari 2018 @ 21:36
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:24 schreef Greys het volgende:

[..]

Zeg ook even iets liefs over Waves. Tis nodig ;(
Hodl
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 21:36
quote:
14s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:35 schreef onlogisch het volgende:

[..]

En een ander over 120k. Lekker boeiend.
Ja het gaat ook niet om het bedrag, ik wou juist zeggen als daalt het enorm gewoon blijven holden :)
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 21:36
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:35 schreef Jimbo het volgende:

[..]

ach, die 12 k :')
Die 12k is niks op 31 december 2018.
JeSuisDroppiewoensdag 17 januari 2018 @ 21:37
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:35 schreef NoNickOne het volgende:
MOET IK ME ZORGEN MAKEN JONGENS?????
Over je wijf? Ja.
Greyswoensdag 17 januari 2018 @ 21:37
Ik zie meerdere reverse head and shoulders kaarten langskomen voor BTC dus dat zou betekenen dat de bodem nu is geweest. Maar goed, BTC trekt zich wel vaker geen reet aan van TA dus..

ciIziYr.jpg
Greyswoensdag 17 januari 2018 @ 21:38
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:36 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Hodl
Oh dat sowieso :D
DSVMwoensdag 17 januari 2018 @ 21:38
Tip aan mezelf, voor een volgende crash. Heb geld klaarstaan om op verschillende niveau's bij te kopen.
BakkenKappenwoensdag 17 januari 2018 @ 21:38
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:37 schreef Greys het volgende:
Ik zie meerdere reverse head and shoulders kaarten langskomen voor BTC dus dat zou betekenen dat de bodem nu is geweest. Maar goed, BTC trekt zich wel vaker geen reet aan van TA dus..

[ afbeelding ]
Mijn ogen. Wat doe je.
TheFreshPrincewoensdag 17 januari 2018 @ 21:38
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:37 schreef Greys het volgende:
Ik zie meerdere reverse head and shoulders kaarten langskomen voor BTC dus dat zou betekenen dat de bodem nu is geweest. Maar goed, BTC trekt zich wel vaker geen reet aan van TA dus..

[ afbeelding ]
Zit je nu ook al in TA? :D
Zithwoensdag 17 januari 2018 @ 21:38
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:26 schreef MagicIsland1 het volgende:

[..]

[..]

Ben ik de enige hier die dit erg verdacht vindt :{
Weet iemand wat er bij de vorige crashes gebeurde met Tether? Werdt er toen ook zo extreem ingegrepen door Bitfinex?
1) er is meer correlatie tussen tether en andere coins dan BTC,
2) als er meer mensen hun coins verkopen dan is er meer USDT nodig, dus moet die worden aangeboden.

https://cryptowat.ch/kraken/usdtusd/1h

Als je naar de USDT koers kijkt dan zie je dat het echt nodig was om meer tethers te creeren, want door de enorme vraag ging de prijs ervan te veel omhoog (toen het 1.045 USD aanraakte ging men nieuwe tethers aanmaken), nu zit het op 1.005. Ook het feit dat USDT nooit (veel) onder de USD komt in waarde laat zien dat het bedrijf erachter genoeg kapitaal heeft om de coins terug te kopen van de markt (en ze van de markt te halen waardoor de prijs weer omhoog gaat).

Ik ben niet zo huiverig om USDT dus :)
xaban06woensdag 17 januari 2018 @ 21:38
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:36 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Hodl
Hun marketing budget is fors wat minder geworden afgelopen dagen :P
TheFreshPrincewoensdag 17 januari 2018 @ 21:39
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:38 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Hun marketing budget is fors wat minder geworden afgelopen dagen :P
Ja... nu nog maar genoeg voor 140 jaar marketing :(
JeSuisDroppiewoensdag 17 januari 2018 @ 21:39
HODL! HODL!
Jimbowoensdag 17 januari 2018 @ 21:39
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:37 schreef Greys het volgende:
Ik zie meerdere reverse head and shoulders kaarten langskomen voor BTC dus dat zou betekenen dat de bodem nu is geweest. Maar goed, BTC trekt zich wel vaker geen reet aan van TA dus..

[ afbeelding ]
als je kijkt naar een bubbel grafiek zie je dat het nog wel verder kan, hij volgt hem heel mooi inmiddels
JeSuisDroppiewoensdag 17 januari 2018 @ 21:39
Waves is toch wel mijn grootste tegenvaller van afgelopen jaar. Hoge verwachtingen had ik voor die coin.
de_boswachterwoensdag 17 januari 2018 @ 21:39
KUT AZIATEN
crpytoshillwoensdag 17 januari 2018 @ 21:40
ik krijg op MEW ineens de melding dat t niet veilig is om via JSON file je wallet te openen. gebruiken jullie alleen metamask hiervoor?
TheFreshPrincewoensdag 17 januari 2018 @ 21:40
Toch gek, door die daling heb ik ineens meer geld in GTA online dan in het echt.
de_boswachterwoensdag 17 januari 2018 @ 21:40
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:40 schreef MaGNeT het volgende:
Toch gek, door die daling heb ik ineens meer geld in GTA online dan in het echt.
:')
NoNickOnewoensdag 17 januari 2018 @ 21:41
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:37 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Over je wijf? Ja.
Ik ben gay
Greyswoensdag 17 januari 2018 @ 21:41
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:38 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Zit je nu ook al in TA? :D
Ik zit er niet op of in maar ik vind het wel tof en interessant om het van anderen te volgen en zelf een beetje die typische vaak terugkerende patronen proberen te leren herkennen enzo. :P

Viel me nu op dat veel van de mensen die ik volg op Twitter die er wel veel aan doen allemaal met zo'n reverse h&s kwamen en ben benieuwd of het gaat kloppen. Maar BTC is wel vaker eigenwijs.
JeSuisDroppiewoensdag 17 januari 2018 @ 21:42
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:40 schreef MaGNeT het volgende:
Toch gek, door die daling heb ik ineens meer geld in GTA online dan in het echt.
Magnet plz :')
klaasweetalleswoensdag 17 januari 2018 @ 21:43
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 20:54 schreef Blik het volgende:

[..]

Announcement dat een grote investeerder heeft geinvesteerd in trx, maar er kan niet gezegd worden welke investeerder...
JIj kent het verschil niet tussen investeerders en SPECULANTEN _O-
BakkenKappenwoensdag 17 januari 2018 @ 21:44
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:43 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

JIj kent het verschil niet tussen investeerders en SPECULANTEN _O-
Niks mis met een beetje speculatie :7

Kapitalisme is er groot mee geworden.
Zithwoensdag 17 januari 2018 @ 21:44
Deze keer is TRX geen pump&dump _O_
Ronaldwoensdag 17 januari 2018 @ 21:44
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:41 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik zit er niet op of in maar ik vind het wel tof en interessant om het van anderen te volgen en zelf een beetje die typische vaak terugkerende patronen proberen te leren herkennen enzo. :P

Viel me nu op dat veel van de mensen die ik volg op Twitter die er wel veel aan doen allemaal met zo'n reverse h&s kwamen en ben benieuwd of het gaat kloppen. Maar BTC is wel vaker eigenwijs.
Die head and shoulders zie je om de haverklap voorbij komen, het hele ta is een self fulfilling prophecy in feite. Maar als het zorgt voor meer buy orders is het mooi meegenomen natuurlijk.

Als alles morgen een beetje groen is kan men zeggen, bottom confirmed etc ;)
klaasweetalleswoensdag 17 januari 2018 @ 21:44
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:44 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Niks mis met een beetje speculatie :7

Kapitalisme is er groot mee geworden.
ik ben een groot voorstander van speculeren maar dat heeft niets met investeren te maken
Landgeldwoensdag 17 januari 2018 @ 21:45
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:39 schreef JeSuisDroppie het volgende:
HODL! HODL!
Het stijgt alweer ;)
onlogischwoensdag 17 januari 2018 @ 21:46
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:44 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

ik ben een groot voorstander van speculeren maar dat heeft niets met investeren te maken
Wat vind jij als grote criticaster van crypto's ervan dat die 'crash' nu al weer op zijn retour is?
Evenstarwoensdag 17 januari 2018 @ 21:46
BTC 24h nu gewoon in de plus op Binance _O-
BakkenKappenwoensdag 17 januari 2018 @ 21:46
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:44 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

ik ben een groot voorstander van speculeren maar dat heeft niets met investeren te maken
Waar zeg ik dat?

Stap ook in crypto lullo, lekker speculeren. Machtig mooi man.
Atlantis-woensdag 17 januari 2018 @ 21:46
De dingen die klaas op Harvard heeft geleerd zijn natuurlijk out of our leage.
Landgeldwoensdag 17 januari 2018 @ 21:46
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:46 schreef Kyran het volgende:
BTC 24h nu gewoon in de plus op Binance _O-
*O*
Zithwoensdag 17 januari 2018 @ 21:47
Trap er niet in mensen, nog niet genoeg bloed op straat, nog te veel mensen die vol hoop zitten dat het zo weer op ATH staat :N
de_boswachterwoensdag 17 januari 2018 @ 21:48
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:46 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Wat vind jij als grote criticaster van crypto's ervan dat die 'crash' nu al weer op zijn retour is?
Niet te voorbarig...... komt nog wel iets aan....
NoNickOnewoensdag 17 januari 2018 @ 21:48
We gaan rijk worden
MagicIsland1woensdag 17 januari 2018 @ 21:48
Ik heb steeds meer het gevoel dat de futures dit veroorzaakt hebben. De Cboe future shorters. De volumes laten zien dat ze echt tot het laatste moment gewacht hebben.

We zullen het zien op 14 februari, als de volgende golf van contracten verlopen....
Of de wallstreet jongens spelen deze keer op long en maken er een mega pump van. Laten we het hopen. :')
Evenstarwoensdag 17 januari 2018 @ 21:48
ICX nu al weer $7 jezus, gekocht op $5.40 _O-
Evenstarwoensdag 17 januari 2018 @ 21:49
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:48 schreef MagicIsland1 het volgende:
Ik heb steeds meer het gevoel dat de futures dit veroorzaakt hebben. De Cboe future shorters. De volumes laten zien dat ze echt tot het laatste moment gewacht hebben.

We zullen het zien op 14 februari, als de volgende golf van contracten verlopen....
Hebben de futures genoeg volume om dit te veroorzaken of is het een anticipatie van de markt waardoor het misging? Volgnes mij zit er echt niet genoeg geld in de futures om een crash van deze grootte te veroorzaken.
De-iets-tedikkewielrennerwoensdag 17 januari 2018 @ 21:49
Sta zowaar + nu in de laaste 24h :D
Patroonwoensdag 17 januari 2018 @ 21:49
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:31 schreef vigen98 het volgende:
De whales lachen zich dood om de weak hands _O- Ik zei nog al heb ik 60% verlies door een crash stress ik niet 8-)
Hoeveel eigen geld heb je er in zitten? Het is wel anders als je ooit 100 dollar erin hebt gestopt dat nu 10k is of je hebt er net 1k in gestopt dat nu 3k is. Het is makkelijk om met gewonnen geld te zeggen ik neem de daling voor lief, dan met "eigen" geld.

Het interesseert mij ook niets als mijn profit verdampt.
crpytoshillwoensdag 17 januari 2018 @ 21:49
11k op bitstamp! _O_
JeSuisDroppiewoensdag 17 januari 2018 @ 21:50
Zo, nu nog ff een paar lekkere rondjes FOMO ertegenaan en we zijn weer goed bezig :D
klaasweetalleswoensdag 17 januari 2018 @ 21:50
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:46 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Wat vind jij als grote criticaster van crypto's ervan dat die 'crash' nu al weer op zijn retour is?
Die crash is net begonnen.

Dat die koersen nu telkens in golfbewegingen omhoog en omlaag schiet is natuurlijk de golf van de daytraders.

Uiteindelijk zal die golfjes steeds meer een trend naar beneden nemen.

BTC blijft de sterkste en alles is er afhankelijk van. Dus zolang er nog een klein groepje overblijft zal het wel op 5000 uitkomen.

5000 gaat zowieso gebeuren binnen 2 maanden.
Chaeswoensdag 17 januari 2018 @ 21:50
Dacht even op Bitfinex te kunnen registreren aangezien dat weer mogelijk is.

Moet je minimaal 10k$ storten om te kunnen traden :')
Greyswoensdag 17 januari 2018 @ 21:51
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:44 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Die head and shoulders zie je om de haverklap voorbij komen, het hele ta is een self fulfilling prophecy in feite. Maar als het zorgt voor meer buy orders is het mooi meegenomen natuurlijk.

Als alles morgen een beetje groen is kan men zeggen, bottom confirmed etc ;)
Oh TA is zeker niet heilig of glazen bol of alwetend. Maar ik vind het wel leuk en interessant om te kijken hoe vaak (of weinig) die typische patronen uitkomen. Net als de flags etc. En zelfs/juist als het inmiddels als self fulfilling prophecy werkt is het niet stom om er toch af en toe een beetje naar te loeren. ;)
Patroonwoensdag 17 januari 2018 @ 21:52
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:50 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Zo, nu nog ff een paar lekkere rondjes FOMO ertegenaan en we zijn weer goed bezig :D
Blij dat ik nog dik (60%) in VEN zit. De enige coin waar ik echt vertrouwen in heb.
Ronaldwoensdag 17 januari 2018 @ 21:52
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:49 schreef crpytoshill het volgende:
11k op bitstamp! _O_
Op gdax ook bijna
crpytoshillwoensdag 17 januari 2018 @ 21:52
is Vechain een erc20 token? kan nix over een wallet vinden.
Afwazigwoensdag 17 januari 2018 @ 21:53
Ik vertrouw er nog niks van. Ik ga vanavond slapen zonder in een trade te stappen :P.
NoNickOnewoensdag 17 januari 2018 @ 21:53
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:50 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Die crash is net begonnen.

Dat die koersen nu telkens in golfbewegingen omhoog en omlaag schiet is natuurlijk de golf van de daytraders.

Uiteindelijk zal die golfjes steeds meer een trend naar beneden nemen.

BTC blijft de sterkste en alles is er afhankelijk van. Dus zolang er nog een klein groepje overblijft zal het wel op 5000 uitkomen.

5000 gaat zowieso gebeuren binnen 2 maanden.
Wie ben jij dan?
klaasweetalleswoensdag 17 januari 2018 @ 21:54
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:46 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Waar zeg ik dat?

Stap ook in crypto lullo, lekker speculeren. Machtig mooi man.
als ik wil speculeren dan wel in instrumenten die een waarde achter zich hebben.

sprinters, turboos, indexen dat is betrouwbaarder maar vaak nog gevaarlijker als cryptoos, maar je word alleen maar genaaid door je zelf.

bij al die cryptoos word je genaaid door al die exchanges en bitcoin handelaren.

Het is geld in een bodemloze put gooien.

Ik raad iedereen aan om in betrouwbare instrumenten te gaan zitten.

als je voor 5000 euro wil gaan handelen in cryptoos vraag ik me af waarom je die 5000 euro niet liever in turboos gooit. Daar kan je nog een hoger rendement mee halen en je krijgt altijd je geld.
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 21:54
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:53 schreef NoNickOne het volgende:

[..]

Wie ben jij dan?
Klaas. En die weet alles.
NoNickOnewoensdag 17 januari 2018 @ 21:54
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:54 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

als ik wil speculeren dan wel in instrumenten die een waarde achter zich hebben.

sprinters, turboos, indexen dat is betrouwbaarder maar vaak nog gevaarlijker als cryptoos, maar je word alleen maar genaaid door je zelf.

bij al die cryptoos word je genaaid door al die exchanges en bitcoin handelaren.

Het is geld in een bodemloze put gooien.

Ik raad iedereen aan om in betrouwbare instrumenten te gaan zitten.

als je voor 5000 euro wil gaan handelen in cryptoos vraag ik me af waarom je die 5000 euro niet liever in turboos gooit. Daar kan je nog een hoger rendement mee halen en je krijgt altijd je geld.
Deze man! :')

Wie huurt hem in?
Evenstarwoensdag 17 januari 2018 @ 21:55
Als nu even wat exchanges de deuren opengooien _O_
Jurian95woensdag 17 januari 2018 @ 21:55
Waarom blijven jullie reageren op Klaas... :|W
DSVMwoensdag 17 januari 2018 @ 21:56
Zowaar wat groens te zien op coinmarketcap....
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 21:56
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:55 schreef Jurian95 het volgende:
Waarom blijven jullie reageren op Klaas... :|W
Dit dus.
Landgeldwoensdag 17 januari 2018 @ 21:57
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:55 schreef Jurian95 het volgende:
Waarom blijven jullie reageren op Klaas... :|W
klaasweetalleswoensdag 17 januari 2018 @ 21:57
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:54 schreef NoNickOne het volgende:

[..]

Deze man! :')

Wie huurt hem in?
ECB
EggsTCwoensdag 17 januari 2018 @ 21:57
Markt gaat herstellen, binnen een week zitten we weer ~bijna oude niveau.
Greyswoensdag 17 januari 2018 @ 21:57
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:54 schreef klaasweetalles het volgende:

Ik raad iedereen aan om in betrouwbare instrumenten te gaan zitten.
Klaas, lieve Klaas, laat mensen nou maar gewoon lekker zelf bepalen wat ze met hun geld doen. Als we over een paar jaar allemaal in een kartonnen doos onder een brug liggen mag je ons komen uitlachen. En dan krijg je m'n laatste Toffifee. ^O^
SugeLuckywoensdag 17 januari 2018 @ 21:57
Klaas kan beter gaan investeren in Nederlandse les.
Ronaldwoensdag 17 januari 2018 @ 21:57
De Koreanen gaan al weer richting 14k Bitcoin, hopelijk een goed teken
de_boswachterwoensdag 17 januari 2018 @ 21:57
quote:
14s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:57 schreef EggsTC het volgende:
Markt gaat herstellen, binnen een week zitten we weer ~bijna oude niveau.
Waar kunnen we tekenen?
Greyswoensdag 17 januari 2018 @ 21:58
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:55 schreef Jurian95 het volgende:
Waarom blijven jullie reageren op Klaas... :|W
Zolang je je niet serieus door hem laat opfokken..
EggsTCwoensdag 17 januari 2018 @ 21:58
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:57 schreef Greys het volgende:

[..]

Klaas, lieve Klaas, laat mensen nou maar gewoon lekker zelf bepalen wat ze met hun geld doen. Als we over een paar jaar allemaal in een kartonnen doos onder een brug liggen mag je ons komen uitlachen. En dan krijg je m'n laatste Toffifee. ^O^
Dan kom ik wel bij jou in de doos liggen :Y)
NoNickOnewoensdag 17 januari 2018 @ 21:58
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:55 schreef Jurian95 het volgende:
Waarom blijven jullie reageren op Klaas... :|W
Af en toe is het toch ook wel leuk om een beetje een dorpsgek erbij te hebben..

Klaas O+
Greyswoensdag 17 januari 2018 @ 21:58
quote:
10s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:58 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dan kom ik wel bij jou in de doos liggen :Y)
Knus *O*
Jurian95woensdag 17 januari 2018 @ 21:58
quote:
14s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:57 schreef EggsTC het volgende:
Markt gaat herstellen, binnen een week zitten we weer ~bijna oude niveau.
Wat versta jij onder oude niveau? $2000 is ook een oud niveau. O-)
DSVMwoensdag 17 januari 2018 @ 21:59
FOMO!
EggsTCwoensdag 17 januari 2018 @ 21:59
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:57 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Waar kunnen we tekenen?
Hier:

1126678-200.png
JeSuisDroppiewoensdag 17 januari 2018 @ 21:59
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:52 schreef crpytoshill het volgende:
is Vechain een erc20 token? kan nix over een wallet vinden.
Ja
EggsTCwoensdag 17 januari 2018 @ 21:59
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:58 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Wat versta jij onder oude niveau? $2000 is ook een oud niveau. O-)
Een coinmarketcap van 750mld.
Greyswoensdag 17 januari 2018 @ 22:00
Hup hup Ardortjes *O*
crpytoshillwoensdag 17 januari 2018 @ 22:00
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:57 schreef Ronaldsen het volgende:
De Koreanen gaan al weer richting 14k Bitcoin, hopelijk een goed teken
wanneer wordt t illegaal dan in korea?
crpytoshillwoensdag 17 januari 2018 @ 22:01
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:59 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Ja
ok
Ronaldwoensdag 17 januari 2018 @ 22:01
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:00 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

wanneer wordt t illegaal dan in korea?
Volgens de officiële berichten niet. Alleen wat regulatie, meer niet.
crpytoshillwoensdag 17 januari 2018 @ 22:02
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:01 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Volgens de officiële berichten niet. Alleen wat regulatie, meer niet.
fud om nix dus
Atlantis-woensdag 17 januari 2018 @ 22:02
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:00 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

wanneer wordt t illegaal dan in korea?
niet
Greyswoensdag 17 januari 2018 @ 22:02
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:00 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

wanneer wordt t illegaal dan in korea?
Niet.

https://dowbit.com/south-(...)-cryptocurrency-ban/

Ja in de media waarschijnlijk nog wel een keer of honderdzeventig.
klaasweetalleswoensdag 17 januari 2018 @ 22:02
quote:
10s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:57 schreef Greys het volgende:

[..]

Klaas, lieve Klaas, laat mensen nou maar gewoon lekker zelf bepalen wat ze met hun geld doen. Als we over een paar jaar allemaal in een kartonnen doos onder een brug liggen mag je ons komen uitlachen. En dan krijg je m'n laatste Toffifee. ^O^
een paar jaar? ;)
BakkenKappenwoensdag 17 januari 2018 @ 22:03
Maar wat zouden de users hier wel goede regulatie op het gebied van crypto vinden? Ben wel nieuwsgierig.
Evenstarwoensdag 17 januari 2018 @ 22:03
Iedere keer als ik zo'n veritcale lijn zie denk ik nu, not agaaaaain
EggsTCwoensdag 17 januari 2018 @ 22:03
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:02 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

een paar jaar? ;)
Volgend jaar dan, als je onder de brug rijdt en je ziet een met kerstverlichtte versierde doos, woon ik daar met greys, mag je een hapje komen eten, jij betaalt.
JeSuisDroppiewoensdag 17 januari 2018 @ 22:04
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:03 schreef BakkenKappen het volgende:
Maar wat zouden de users hier wel goede regulatie op het gebied van crypto vinden? Ben wel nieuwsgierig.
Belastingen, KYC, bescherming tegen malafide exchanges en ponzi schemes a la bitconnect.
ChickenManwoensdag 17 januari 2018 @ 22:04
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:03 schreef BakkenKappen het volgende:
Maar wat zouden de users hier wel goede regulatie op het gebied van crypto vinden? Ben wel nieuwsgierig.
Er is al regulatie?
BakkenKappenwoensdag 17 januari 2018 @ 22:05
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:04 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Er is al regulatie?
Voor sommige inwoners is deelnemen aan ICO verboden, er is meer verificatie plicht bij exchanges etc. Coinbase heeft zelfs een rechtzaak tegen de fiscus verloren.

Ja dat is regulatie.
Greyswoensdag 17 januari 2018 @ 22:06
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:02 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

een paar jaar? ;)
Als dat te optimistisch blijkt ben je eerder ook van harte welkom :P
ChickenManwoensdag 17 januari 2018 @ 22:06
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:05 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Voor sommige inwoners is deelnemen aan ICO verboden, er is meer verificatie plicht bij exchanges etc. Coinbase heeft zelfs een rechtzaak tegen de fiscus verloren.

Ja dat is regulatie.
Ja, ik dat weet ik. Ik bedoelde van, dit is toch al genoeg regulatie.
Evenstarwoensdag 17 januari 2018 @ 22:06
KY
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:04 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Belastingen, KYC, bescherming tegen malafide exchanges en ponzi schemes a la bitconnect.
Dit, meer is niet nodig. Belastingen is al geregeld eigenlijk. KYC (wat meteen bescherming tegen malafide meuk is eigenlijk wat overblijft).
BakkenKappenwoensdag 17 januari 2018 @ 22:06
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:06 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Ja, ik dat weet ik. Ik bedoelde van, dit is toch al genoeg regulatie.
Mijn fout, verkeerd begrepen :)
Greyswoensdag 17 januari 2018 @ 22:07
quote:
14s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:03 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Volgend jaar dan, als je onder de brug rijdt en je ziet een met kerstverlichtte versierde doos, woon ik daar met greys, mag je een hapje komen eten, jij betaalt.
Het moet wel een beetje een grote doos zijn want twee honden, een kat en een parkiet. En jij en ik. En Klaas op visite. Maar die kerstverlichting klinkt gezellig :D
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 22:08
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:46 schreef Atlantis- het volgende:
De dingen die klaas op Harvard heeft geleerd zijn natuurlijk out of our leage.
Ohja dat was ik ook nog vergeten _O- Hij heeft op Harvard gezeten ja :')
BakkenKappenwoensdag 17 januari 2018 @ 22:08
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:08 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ohja dat was ik ook nog vergeten _O- Hij heeft op Harvard gezeten ja :')
Op het dak zeker, hi ha ho.
BadVladwoensdag 17 januari 2018 @ 22:09
Weer groene cijfers in mijn portfolio. O+
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 22:09
Wtf is dat voor bs met Trx :')
EggsTCwoensdag 17 januari 2018 @ 22:09
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:07 schreef Greys het volgende:

[..]

Het moet wel een beetje een grote doos zijn want twee honden, een kat en een parkiet. En jij en ik. En Klaas op visite. Maar die kerstverlichting klinkt gezellig :D
Jep, en klaas heeft een welvaartsbuikje door al die dikke profits die hij heeft, dus hij kan letterlijk onze dikke vriend worden dan :Y)
XDowoensdag 17 januari 2018 @ 22:09
M’n delta app kan het geweld niet meer aan. Is gestopt met refreshen.
Ralphmeisterwoensdag 17 januari 2018 @ 22:10
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:52 schreef crpytoshill het volgende:
is Vechain een erc20 token? kan nix over een wallet vinden.
Ja
MagicIsland1woensdag 17 januari 2018 @ 22:11
Tron _O-

DIt moet een dump worden toch of wat
Oscar.woensdag 17 januari 2018 @ 22:11
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:09 schreef Toto69 het volgende:
Wtf is dat voor bs met Trx :')
en ik had dagen voor de crash de helft verkocht ;(
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 22:11
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:11 schreef MagicIsland1 het volgende:
Tron _O-

DIt moet een dump worden toch of wat
Ja.
XDowoensdag 17 januari 2018 @ 22:11
Zal ik dan morgen voor het eerst in tijden weer eens wakker worden met een waardevoller portfolio dan toen ik ging slapen?
De-iets-tedikkewielrennerwoensdag 17 januari 2018 @ 22:11
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:09 schreef XDo het volgende:
M’n delta app kan het geweld niet meer aan. Is gestopt met refreshen.
Hier ook, net een refresh gedaan en BAM alles groen *O*
Oscar.woensdag 17 januari 2018 @ 22:11
waves 28 procent :D
desconwoensdag 17 januari 2018 @ 22:12
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:39 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Waves is toch wel mijn grootste tegenvaller van afgelopen jaar. Hoge verwachtingen had ik voor die coin.
Lekker hodl-en !

Al ben ik het wel met je eens, had hier meer van verwacht. Maar ff kijken wat het de komende tijd gaat doen. Vind het een twijfel geval...maar zit er met een relatief klein bedrag in en heb zoiets van ik hodl het maar ff.

quote:
4s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:11 schreef Oscar. het volgende:
waves 28 procent :D
Op welke exchange zit jij ? hier staat ie nog in de min
Klapharkwoensdag 17 januari 2018 @ 22:12
ven blijft bij mij deze keer juist achter.
Blikwoensdag 17 januari 2018 @ 22:12
Trx staat nu bij mij op +75%, wtf
Patroonwoensdag 17 januari 2018 @ 22:13
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:12 schreef Klaphark het volgende:
ven blijft bij mij deze keer juist achter.
Alles wat langzaam komt is goed. Gelukkig geen pump and dump shit bij VEN
Guus67woensdag 17 januari 2018 @ 22:14
Hopen dat die Aziaten i.t.t. afgelopen dagen vannacht eens voor wat plusjes zorgen
Evenstarwoensdag 17 januari 2018 @ 22:15
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:13 schreef Patroon het volgende:

[..]

Alles wat langzaam komt is goed. Gelukkig geen pump and dump shit bij VEN
Klopt, maar had toch wel 45k verwacht :D
up7woensdag 17 januari 2018 @ 22:16
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:53 schreef Afwazig het volgende:
Ik vertrouw er nog niks van. Ik ga vanavond slapen zonder in een trade te stappen :P.
fa38957e4b752996950f87c44bbfa193--insomnia-treatment-cant-sleep.jpg
noodgangwoensdag 17 januari 2018 @ 22:20
Gaat stuk beter nu!
Pandapuntwoensdag 17 januari 2018 @ 22:20
Hoop voor jullie dat de bodem een beetje bereikt is en de weg naar boven weer gevonden kan worden. Volume blijft wel zeer hoog.. Kan duiden op veel buywalls en dan kan het gevaarlijk zijn als die wegvallen. Maar hoop dat dat niet zo is ^O^
NoNickOnewoensdag 17 januari 2018 @ 22:21
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:20 schreef Pandapunt het volgende:
Hoop voor jullie dat de bodem een beetje bereikt is en de weg naar boven weer gevonden kan worden. Volume blijft wel zeer hoog.. Kan duiden op veel buywalls en dan kan het gevaarlijk zijn als die wegvallen. Maar hoop dat dat niet zo is ^O^
Wat een lief bericht, dankjewel! :*
Evenstarwoensdag 17 januari 2018 @ 22:22
Zal me niet verbazen als we nog een dipje krijgen, markt wel heel groen nu. Dat is positief en super snel hersteld lijkt het, maar of het echt over is? Vertrouw het niet zolang BTC zo net onder 11k blijft hangen.
Ronaldwoensdag 17 januari 2018 @ 22:22
Er staat best veel weer in het groen, alleen de frontpage van Coinmarketcap refresht niet.
Jurian95woensdag 17 januari 2018 @ 22:23
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:20 schreef Pandapunt het volgende:
Hoop voor jullie dat de bodem een beetje bereikt is en de weg naar boven weer gevonden kan worden. Volume blijft wel zeer hoog.. Kan duiden op veel buywalls en dan kan het gevaarlijk zijn als die wegvallen. Maar hoop dat dat niet zo is ^O^
Buywalls als de koers stijgt? Die snap ik niet. :@
desconwoensdag 17 januari 2018 @ 22:23
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:22 schreef Kyran het volgende:
Zal me niet verbazen als we nog een dipje krijgen, markt wel heel groen nu. Dat is positief en super snel hersteld lijkt het, maar of het echt over is? Vertrouw het niet zolang BTC zo net onder 11k blijft hangen.
Zat net naar mijn portfolio te kijken en zag in de grafiek dat gisteravond het zelfde gebeurde...naja...we zien het morgenochtend wel.

Uitstappen is voor mietjes :+
Evenstarwoensdag 17 januari 2018 @ 22:24
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:23 schreef descon het volgende:

[..]

Zat net naar mijn portfolio te kijken en zag in de grafiek dat gisteravond het zelfde gebeurde...naja...we zien het morgenochtend wel.

Uitstappen is voor mietjes :+
Daarom inderdaad. Gisteren rond deze tijd dacht ik oh nice ziet er weer goed uit en toen rond 23:00 ging het weer onderuit volgens mij.
JeSuisDroppiewoensdag 17 januari 2018 @ 22:25
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:23 schreef descon het volgende:
Uitstappen is voor mietjes :+
Amen brother
Pandapuntwoensdag 17 januari 2018 @ 22:26
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:23 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Buywalls als de koers stijgt? Die snap ik niet. :@
Het volume blijft dan hoog doordat sommige mensen een grote order inkoppen op bepaalde bedragen, wat de koersen omhoog stuwt. Hierdoor blijft het volume ook erg hoog, vraag en aanbod blijven dan in balans en het heeft het stimulerende effect dat meer mensen dan gaan kopen weer. Wat dan weer resulteert in stijging etc.
Rossdalewoensdag 17 januari 2018 @ 22:26
Ik realiseer me net dat ik dankzij goedkoop alts shoppen en sterk herstel van VEN nu slechts 2% onder mijn ATH zit in BTC gezien :')

In fiat is het natuurlijk wel huilen, maargoed
Chaeswoensdag 17 januari 2018 @ 22:26
Ik twijfel wat handig is. M'n ETH even laten staan en wachten op een stijging, of op de gok een altcoin kopen die potentieel meer kan opleveren..
Jimbowoensdag 17 januari 2018 @ 22:27
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 21:54 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

als ik wil speculeren dan wel in instrumenten die een waarde achter zich hebben.

sprinters, turboos, indexen dat is betrouwbaarder maar vaak nog gevaarlijker als cryptoos, maar je word alleen maar genaaid door je zelf.

bij al die cryptoos word je genaaid door al die exchanges en bitcoin handelaren.

Het is geld in een bodemloze put gooien.

Ik raad iedereen aan om in betrouwbare instrumenten te gaan zitten.

als je voor 5000 euro wil gaan handelen in cryptoos vraag ik me af waarom je die 5000 euro niet liever in turboos gooit. Daar kan je nog een hoger rendement mee halen en je krijgt altijd je geld.
maar wat nou als je beide al hebt en nu geld over hebt voor meuk zoals crypto?
Evenstarwoensdag 17 januari 2018 @ 22:27
... zo'n crash en dan nog niet leren he

Mensen die nu weer balls deep in TRX zitten verdienen om geld te verliezen.
Gietertje1woensdag 17 januari 2018 @ 22:27
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:26 schreef Chaes het volgende:
Ik twijfel wat handig is. M'n ETH even laten staan en wachten op een stijging, of op de gok een altcoin kopen die potentieel meer kan opleveren..
Zit in hetzelfde schuitje nog 5 ETH over
crpytoshillwoensdag 17 januari 2018 @ 22:28
230 ven gekocht :7
desconwoensdag 17 januari 2018 @ 22:29
Ik hoop dat de aziaten nog steeds gek zijn op XRP...die krijgt er nu ook weer zin in (al was die ook best diep gegaan)
Ronaldwoensdag 17 januari 2018 @ 22:29
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:26 schreef Chaes het volgende:
Ik twijfel wat handig is. M'n ETH even laten staan en wachten op een stijging, of op de gok een altcoin kopen die potentieel meer kan opleveren..
Eth is al bijna weer 1000, gaat wel goed komen, niet te veel traden nu denk ik
Greyswoensdag 17 januari 2018 @ 22:30
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:22 schreef Kyran het volgende:
Zal me niet verbazen als we nog een dipje krijgen, markt wel heel groen nu. Dat is positief en super snel hersteld lijkt het, maar of het echt over is? Vertrouw het niet zolang BTC zo net onder 11k blijft hangen.
Gister sloot BTC ook boven de 11K volgens mij inderdaad en kijk naar vandaag. Zegt idd nog te weinig.
Jurian95woensdag 17 januari 2018 @ 22:30
Welke munt is BCC op Binance eigenlijk? Toch niet BitConnect lijkt me?
Blikwoensdag 17 januari 2018 @ 22:31
De markt is nu ook zo groen omdat het precies 24 uur geleden enorm aan het dippen was
desconwoensdag 17 januari 2018 @ 22:31
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:30 schreef Jurian95 het volgende:
Welke munt is BCC op Binance eigenlijk? Toch niet BitConnect lijkt me?
https://coinmarketcap.com/currencies/bitconnect/ ;)
mtchel112woensdag 17 januari 2018 @ 22:31
Alles weer in het groen :)
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 22:31
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:22 schreef Kyran het volgende:
Zal me niet verbazen als we nog een dipje krijgen, markt wel heel groen nu. Dat is positief en super snel hersteld lijkt het, maar of het echt over is? Vertrouw het niet zolang BTC zo net onder 11k blijft hangen.
Groen? Als je naar de 24h-change kijkt misschien, maar tov een week geleden zitten bijna alle coins nog heel dik in het rood.

En tov 3 maanden terug is alles weer enorm groen
Jurian95woensdag 17 januari 2018 @ 22:32
quote:
Blijkbaar Bitcoin Cash, raar dat ze andere afkorting hebben.
https://www.binance.com/trade.html?symbol=BCC_BTC
Chaeswoensdag 17 januari 2018 @ 22:32
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:29 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Eth is al bijna weer 1000, gaat wel goed komen, niet te veel traden nu denk ik
Ja precies. Toch maar een altcoin kopen dan denk ik :)
klaasweetalleswoensdag 17 januari 2018 @ 22:33
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:27 schreef Jimbo het volgende:

[..]

maar wat nou als je beide al hebt en nu geld over hebt voor meuk zoals crypto?
Ik zou naar de juwelier gaan en gewoon een dikke klokkie van kopen als ik jouw was

maar die heb je zeker ook al....
XDowoensdag 17 januari 2018 @ 22:33
Je ziet nu duidelijk dat de flutcoins (p&d coins) nu een stuk sneller stijgen dan de stabielere coins.
Jimbowoensdag 17 januari 2018 @ 22:34
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:33 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Ik zou naar de juwelier gaan en gewoon een dikke klokkie van kopen als ik jouw was

maar die heb je zeker ook al....
wat doet de man die alles al heeft....
desconwoensdag 17 januari 2018 @ 22:34
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:33 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Ik zou naar de juwelier gaan en gewoon een dikke klokkie van kopen als ik jouw was

maar die heb je zeker ook al....
Daar ga ik heen als ik op de 100K zit. Vind dat ik dan wel een IWC klokkie verdiend heb :7
Evenstarwoensdag 17 januari 2018 @ 22:35
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:33 schreef XDo het volgende:
Je ziet nu duidelijk dat de flutcoins (p&d coins) nu een stuk sneller stijgen dan de stabielere coins.
Ja, tijdens crash waren het de stabiele coins die bovenaan stonden. Nu weer de goedkope shit.

TRX XRP troep, maar ook redelijke coins zoals REQ.
Montana_irwoensdag 17 januari 2018 @ 22:35
Ripple _O-
klaasweetalleswoensdag 17 januari 2018 @ 22:36
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:34 schreef descon het volgende:

[..]

Daar ga ik heen als ik op de 100K zit. Vind dat ik dan wel een IWC klokkie verdiend heb :7
IWC is inderdaad cool
t-8onewoensdag 17 januari 2018 @ 22:37
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:33 schreef XDo het volgende:
Je ziet nu duidelijk dat de flutcoins (p&d coins) nu een stuk sneller stijgen dan de stabielere coins.
Jah, je zou verwachten dat men er wel van geleerd heeft.
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 22:38
ALL THE WAY UP
DSVMwoensdag 17 januari 2018 @ 22:39
The roof The roof The roof is on fire!!
EggsTCwoensdag 17 januari 2018 @ 22:39
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:38 schreef Bolasie het volgende:
ALL THE WAY UP

6.gif
#ANONIEMwoensdag 17 januari 2018 @ 22:40
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:39 schreef DSVM het volgende:
The roof The roof The roof is on fire!!
FIRE WATER BURNNNN