Daar heb jij Conimex voor nodig?quote:Op zondag 8 april 2018 22:02 schreef govie het volgende:
Ik had nog nooit eerder mijn rijst apart gebakken na het koken van de nasi. Ik vond het echt een openbaring qua smaak. Bij mijn weten schrijft conimex het ook niet voor, dus ik zal echt niet de enige zijn die dit nog nooit heeft gedaan, rijst kort bakken. Ik snap daarom ook niet waarom het een trolpoging zou zijn en vind je comment eigenlijk vrij offensief.
Verkeerde topic Goviequote:Op zondag 8 april 2018 22:02 schreef govie het volgende:
Ik had nog nooit eerder mijn rijst apart gebakken na het koken van de nasi. Ik vond het echt een openbaring qua smaak. Bij mijn weten schrijft conimex het ook niet voor, dus ik zal echt niet de enige zijn die dit nog nooit heeft gedaan, rijst kort bakken. Ik snap daarom ook niet waarom het een trolpoging zou zijn en vind je comment eigenlijk vrij offensief.
Ja klopt. Maar die lust ze ook nietquote:Op woensdag 11 april 2018 12:53 schreef Goitske het volgende:
Je hebt ook die kleuren slagroom in een spuitbus geloof ik
Frosting? (met kleurstof erdoorheen)quote:Op woensdag 11 april 2018 12:55 schreef Tally het volgende:
[..]
Ja klopt. Maar die lust ze ook niet
Ik dacht misschien iets met monchou of iets dergelijks.
Ik zie het niet voor me, zo'n 2-lagen taart. Het lijkt me niet mooi.quote:Op donderdag 12 april 2018 10:07 schreef laziness het volgende:
Twee lagere waarbij de onderste net wat breder is dan de bovenste? Kan je ze per laag aansnijden.
Of even breed maar een taartkarton er tussen zodat je ook twee lagen behoud qua snijden en bewaren.
Edit: ah taartje stelt dat ook voor maar toen was ik nog aan het typen
ooh ik ben benieuwdquote:Op donderdag 12 april 2018 14:56 schreef LadyBlack het volgende:
Yes.
Het hoort natuurlijk gewoon bij elkaar, eenhoorns en regenbogen.... plus ik heb de spullen er voor in huis, dus tsja
Duimen maar!!!
goed geregeld! Ik ga volgend jaar ook frosting denk ik doen sowieso voor Jan die heeft geen allergiequote:Op vrijdag 13 april 2018 13:24 schreef Tally het volgende:
Hier worden het cupcakes in zo’n ijsbakje met monchou frosting roze en blauw. Parapluutje er in! Bellenblaas erbij. Klaar!
Nou ja ik moet ze nog ‘ff’ maken.
Je zou evt een los rondje bovenop kunnen doen, en dan een rechte lap marsepein er omheen?quote:Op zaterdag 14 april 2018 09:31 schreef LadyBlack het volgende:
Mijn vriend ziet het met alleen botercreme niet zitten ivm aansnijden en uitdelen. Dus ik ga zo maar redden wat er te redden valt met nog wat decoratie.
Vraag me vooral af wat ik nou ineens verkeerd doe met dat marsepein. Te zacht? Te grote lap? Moet je een hoge taart anders bekleden dan een lage taart?
Ik zie staan stapelen en dan bekleden, ik verwacht dat daar het probleem zit. Normaal gesproken bekleed je de taarten eerst en stapel je ze daarna pas.quote:Op vrijdag 13 april 2018 22:30 schreef LadyBlack het volgende:
Ik kan wel janken....
Taart stapelen ging supermooi, maar ik leg het marsepein eroverheen en hetzelfde als de vorige keer: ik kreeg het er niet fatsoenlijk omheen.... Het leek aan de onderkant wel 3x zoveel als bovenop, dus met geen mogelijkheid strak te bekleden.
Heel idioot want daar had ik eerder nooit moeite mee
Maarja, nu is het dus een superlelijke taart geworden
Echt eentje in de categorie moeders probeert ook een pinterest aaaaaand she nailed it
Het werd 1 hoge taart, dus dat moest wel in één keerquote:Op zaterdag 14 april 2018 19:38 schreef SV-tje het volgende:
[..]
Ik zie staan stapelen en dan bekleden, ik verwacht dat daar het probleem zit. Normaal gesproken bekleed je de taarten eerst en stapel je ze daarna pas.
Wat fijn! En hoe is het grote-te-kleine-gebaksbordjes-probleem opgelost?quote:Op zaterdag 14 april 2018 21:22 schreef LadyBlack het volgende:
Grote OOOOOOHHHH van iedereen toen ik m aansneed
Ik sneed punten en halveerde die daarnaquote:Op zaterdag 14 april 2018 21:25 schreef ViviRAWRS het volgende:
[..]
Wat fijn! En hoe is het grote-te-kleine-gebaksbordjes-probleem opgelost?
ooh zien er lekker uit!quote:Op zondag 15 april 2018 09:44 schreef Zo-is-dat het volgende:
Tof LB! Jammer dat de smaak tegen viel maat de looks zijn fantastisch
[ afbeelding ]
Hier koekjes gebakken: uit Sweet van ottolenghi, havermout, amandel, cranberry, witte chocolade
plus in de buurt?quote:Op zondag 15 april 2018 14:31 schreef Tally het volgende:
Roze en blauwe slagroom is niet meer te koop of bestellen bij de Appie
Plus, Jumbo en Appie gehad.quote:
oh jammer, zag het hier vorige week nog bij de plus. Maja dan zelf kleuren maarquote:Op zondag 15 april 2018 15:44 schreef Tally het volgende:
Andere kant van het dorp gereden. Daar zitten 2 Jumbo’s en een Plus. Ook beide niet. Nu zelf maar gekleurde slagroom maken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |