o zo okok. Lekker hoorquote:Op zaterdag 17 februari 2018 18:13 schreef douche-eendje het volgende:
[..]
Bodem van Oreo, in de taart zelf zitten lange vingers die gedoopt zijn in een koffie-amaretto mengsel
moet je eens de citroen merengue taart uit de bakbijbel maken. Zit geen room is maat die is echt zooooo lekker. Hij staat blijkbaar op smulwebquote:Op zaterdag 17 februari 2018 19:03 schreef Spanky78 het volgende:
Ik vind citroen, room en merengue in taart echt geweldig.
Alles lemony in taart is goed. Ook de cake gemaakt met amandelmeel en citrusvruchten. Heerlijk.
is dat zonder lemoncurd of met? Plaatje lijkt van zonderquote:Op zaterdag 17 februari 2018 19:25 schreef Goitske het volgende:
[..]
moet je eens de citroen merengue taart uit de bakbijbel maken. Zit geen room is maat die is echt zooooo lekker. Hij staat blijkbaar op smulweb
http://www.smulweb.nl/rec(...)-knapperige-meringue
Deze! http://www.laurasbakery.nl/lemon-meringue-cheesecake/quote:Op zaterdag 17 februari 2018 19:03 schreef Spanky78 het volgende:
Ik vind citroen, room en merengue in taart echt geweldig.
Alles lemony in taart is goed. Ook de cake gemaakt met amandelmeel en citrusvruchten. Heerlijk.
jepquote:Op zaterdag 17 februari 2018 19:47 schreef krakkemieke het volgende:
Ik houd erg van de franse manier van citroentaart maken. Gewoon zandtaartdeeg zonder suiker en een vulling die op lemon curd lijkt.
Das wel makkelijk. in de zomer kan je in de supermarkt kant en klare bodems kopen, En als ik er dan lemon curd op smeerde, dan was dat heerlijk!quote:Op zaterdag 17 februari 2018 20:43 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
jep
Dat is het recept van Mary Berry die ik ook poste
Mja, de diepvriestaarten van Coppenrath & Wiese zijn beter dan van het gros van de bakkersquote:Op zaterdag 17 februari 2018 20:57 schreef krakkemieke het volgende:
Als ik op vakantie ben in frankrijk, dan smaken de gebakjes uit de supermarkt vaak beter dan in Nederland, ook al komen ze uit de diepvries.
Daar ben ik het niet mee eens. Ik ben meer dan eens teleurgesteld door dat merk. Het verse gebak uit mijn coop supermarkt is vaak nog beter. En het gebak van de ambachtelijke bakker is het beste.quote:Op zaterdag 17 februari 2018 21:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Mja, de diepvriestaarten van Coppenrath & Wiese zijn beter dan van het gros van de bakkers
Ooooh, wat een mooi en sfeervol nestje En 2 dan ook En leuke actiefoto met de jongens!quote:Op vrijdag 2 maart 2018 17:42 schreef Goitske het volgende:
Paastaart van Nigella ik heb hem nog niet geproeft. De losse onderdelen echt wauw maar is wel echt machtig
Ik heb kleine springvormen gebruikt van 18 cm
Recept verdubbeld en had nog wat over dus denk dat er 4 echt kleintjes uit kunnen dan. Per recept dus 2 van deze kleine
Het recept is gluten en lactose vrij. Het ingestortte deel moest dus ook voor de chocolade crème en eitjes zodat het een vogelnestje is
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En ik mocht ook eentje versieren van de jongens
[ afbeelding ]
Morgen gaat er eentje naar oma want die is jarig vandaag en eentje naar de buren en de andere weet ik nog niet
dat is handig vooral voor een dikke laag maar zonder werkt ook hoorquote:Op zaterdag 3 maart 2018 19:45 schreef Mekamotut het volgende:
Dochter en ik proberen een taart te maken.
We hebben nu dus een biscuitdeegding in de oven staan, de bedoeling was om dat ding te vullen met mascarpone en slagroom, maar nu zien we in filmpjes dat er een soort dijk gemaakt wordt om de vulling in de taart te houden. Iemand? Help.
ik had er 3 en nog 2 mini van 10 cm doorsnedequote:Op zaterdag 3 maart 2018 20:00 schreef Pisces29 het volgende:
[..]
Ooooh, wat een mooi en sfeervol nestje En 2 dan ook En leuke actiefoto met de jongens!
Ah dankjewel.quote:Op zaterdag 3 maart 2018 20:03 schreef Goitske het volgende:
[..]
dat is handig vooral voor een dikke laag maar zonder werkt ook hoor
Die "dijk" is vaak botercrème
doe evt je crème die je er in doet in een spuitzak en spuit het in circel/spiraal van buiten naar binnen zodat overal het even dik isquote:
Wat een geweldige foto van de jongens! En leuke taartjes. Vast ook heerlijk.quote:Op vrijdag 2 maart 2018 17:42 schreef Goitske het volgende:
Paastaart van Nigella ik heb hem nog niet geproeft. De losse onderdelen echt wauw maar is wel echt machtig
Ik heb kleine springvormen gebruikt van 18 cm
Recept verdubbeld en had nog wat over dus denk dat er 4 echt kleintjes uit kunnen dan. Per recept dus 2 van deze kleine
Het recept is gluten en lactose vrij. Het ingestortte deel moest dus ook voor de chocolade crème en eitjes zodat het een vogelnestje is
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En ik mocht ook eentje versieren van de jongens
[ afbeelding ]
Morgen gaat er eentje naar oma want die is jarig vandaag en eentje naar de buren en de andere weet ik nog niet
niet maken hoor! echt niet.. je eet ze allemaal zo op zijn voor mijn eigen veiligheid allemaal het huis uitquote:Op zaterdag 3 maart 2018 20:14 schreef Bleie het volgende:
[..]
Wat een geweldige foto van de jongens! En leuke taartjes. Vast ook heerlijk.
Wij zijn amateurs zonder spuitzak, geen zin om naar de Jumbo te rijden nuquote:Op zaterdag 3 maart 2018 20:12 schreef Goitske het volgende:
[..]
doe evt je crème die je er in doet in een spuitzak en spuit het in circel/spiraal van buiten naar binnen zodat overal het even dik is
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |