abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 12 april 2018 @ 09:58:15 #161
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_178464859
Wat is volgens jou de onhandigheid met aansnijden? Ik heb ook wel eens zo’n taart gemaakt voor O. Gewoon dunnere stukken uitdelen maar het snijden opzich is geen probleem.
Ik heb je lief mijn hele leven
  donderdag 12 april 2018 @ 10:03:43 #162
171422 LadyBlack
paint it black
pi_178464922
Nou bijvoorbeeld dat mijn gebaksbordjes helemaal niet zo groot zijn :D

Nee ik heb het ook wel eens gedaan, maar het is eigenlijk helemaal niet zo handig natuurlijk. De 'traditionele' taarthoogte van zo'n 5-7cm is prima. Maarja...... het oog wil ook wat :')

Misschien moet ik maar wel zo'n hoge taart maken en hem dan horizontaal doormidden snijden. Kan ik zaterdag de onderste laag serveren en zondag de bovenste.
pi_178464930
En anders misschien twee taarten van hetzelfde formaat stapelen, met een taartkarton ertussen en op dowels?

Als je zorgvuldig afsmeert zie je denk ik niet meer dat het twee taarten zijn. Bij het aansnijden zou je ze dan weer van elkaar af kunnen halen.
A balanced diet is a cookie in each hand
  donderdag 12 april 2018 @ 10:07:57 #164
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_178464951
Twee lagere waarbij de onderste net wat breder is dan de bovenste? Kan je ze per laag aansnijden.
Of even breed maar een taartkarton er tussen zodat je ook twee lagen behoud qua snijden en bewaren.

Edit: ah taartje stelt dat ook voor maar toen was ik nog aan het typen :+
Ik heb je lief mijn hele leven
  donderdag 12 april 2018 @ 10:15:31 #165
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_178465047
Ik doe het meestal ongeveer als op dit plaatje als er meerdere lagen zijn.



Dan heb je altijd ongeveer even grote stukken. Horizontaal delen zou ik zelf nooit doen. Dan liever nog iets kleinere stukjes.
And so is the past
  donderdag 12 april 2018 @ 10:22:39 #166
171422 LadyBlack
paint it black
pi_178465174
Maar een taart van bijvoorbeeld 12 cm hoog, die snij je toch niet aan in repen van 12 hoog en 5x6 breed :?

Het taartkarton ertussen is nog wel slim ja.
  donderdag 12 april 2018 @ 10:24:05 #167
171422 LadyBlack
paint it black
pi_178465203
quote:
1s.gif Op donderdag 12 april 2018 10:07 schreef laziness het volgende:
Twee lagere waarbij de onderste net wat breder is dan de bovenste? Kan je ze per laag aansnijden.
Of even breed maar een taartkarton er tussen zodat je ook twee lagen behoud qua snijden en bewaren.

Edit: ah taartje stelt dat ook voor maar toen was ik nog aan het typen :+
Ik zie het niet voor me, zo'n 2-lagen taart. Het lijkt me niet mooi.

Maar misschien heeft iemand een tof voorbeeld voor me?
  donderdag 12 april 2018 @ 10:40:43 #168
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_178465441
Heb je anders voldoende ontbijtbordjes ipv gebaksbordjes, LB? Of voor een keer kartonnen bordjes kopen?
Ik had voor Guppy's eerste verjaardag een regenboogtaart gemaakt, die was ook heel hoog. Dan kregen mensen stukjes van een cm dik ofzo.
KuikenGuppy
  donderdag 12 april 2018 @ 10:48:10 #169
171422 LadyBlack
paint it black
pi_178465559
Ja, er is vast wel een bordje bij te vinden, maar ik ben blijkbaar de enige die zulke lange stukken taart onhandig vindt ;)

Ik ga vandaag vast de taartbodems bakken en dan zal ik dit weekend het resultaat wel komen showen!
  donderdag 12 april 2018 @ 10:48:56 #170
171422 LadyBlack
paint it black
pi_178465572
Als ik tijd over had zou ik er trouwens een regenboogtaart van maken O+ Dat vind ik zó tof.
  donderdag 12 april 2018 @ 11:07:49 #171
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_178465870
Het is niet eens zoveel extra werk vind ik, de lagen zijn dunner dus hoeven maar 20 minuten te bakken. Doe je 5 lagen, dan ben je dus een uurtje aan het bakken.
KuikenGuppy
  donderdag 12 april 2018 @ 14:48:22 #172
171422 LadyBlack
paint it black
pi_178469653
Ok ik heb het erop gewaagd \O/

Als dit een gevalletje nailed it wordt kom ik bij jou klagen Burd oO<
  donderdag 12 april 2018 @ 14:49:00 #173
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_178469663
Wat heb je nou gemaakt, een regenboogtaart? :P
KuikenGuppy
  donderdag 12 april 2018 @ 14:56:15 #174
171422 LadyBlack
paint it black
pi_178469764
Yes.

Het hoort natuurlijk gewoon bij elkaar, eenhoorns en regenbogen.... plus ik heb de spullen er voor in huis, dus tsja :')

Duimen maar!!!
pi_178488718
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2018 14:56 schreef LadyBlack het volgende:
Yes.

Het hoort natuurlijk gewoon bij elkaar, eenhoorns en regenbogen.... plus ik heb de spullen er voor in huis, dus tsja :')

Duimen maar!!!
ooh ik ben benieuwd
Ik heb een HEMA foto taart besteld en ga straks cupcakes maken. Wens van Teun.
Hij mag alleen zelf de slagroomtaart niet eten ivm lactose intolerantie. Dus cupcakes zijn de wens voor zichzelf en de fototaart voor het uitblazen van de kaarsjes. Ik vind het prima :@
pi_178489132
Hier worden het cupcakes in zo’n ijsbakje met monchou frosting roze en blauw. Parapluutje er in! Bellenblaas erbij. Klaar!

Nou ja ik moet ze nog ‘ff’ maken. :P
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_178489481
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 april 2018 13:24 schreef Tally het volgende:
Hier worden het cupcakes in zo’n ijsbakje met monchou frosting roze en blauw. Parapluutje er in! Bellenblaas erbij. Klaar!

Nou ja ik moet ze nog ‘ff’ maken. :P
goed geregeld! Ik ga volgend jaar ook frosting denk ik doen sowieso voor Jan die heeft geen allergie
  vrijdag 13 april 2018 @ 22:30:31 #178
171422 LadyBlack
paint it black
pi_178498753
Ik kan wel janken....

Taart stapelen ging supermooi, maar ik leg het marsepein eroverheen en hetzelfde als de vorige keer: ik kreeg het er niet fatsoenlijk omheen.... Het leek aan de onderkant wel 3x zoveel als bovenop, dus met geen mogelijkheid strak te bekleden.

Heel idioot want daar had ik eerder nooit moeite mee :?

Maarja, nu is het dus een superlelijke taart geworden :'(
Echt eentje in de categorie moeders probeert ook een pinterest aaaaaand she nailed it :X
  vrijdag 13 april 2018 @ 22:48:46 #179
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_178499092
Kan je 'm niet alleen afsmeren zoals op je eerste foto?

Het is zo rot als het resultaat niet naar je zin is na al dat zwoegen.
Ik heb je lief mijn hele leven
  vrijdag 13 april 2018 @ 23:08:47 #180
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_178499548
Marsepein er af en afsmeren met botercrème :Y. Komt goed LB :*.
KuikenGuppy
pi_178503746
Ik zou hem inderdaad afsmeren met betercrème als de marsepein niet lukt
Ik had enorme ruzie met de grijze fondant werd te zacht afgelopen week.
  zaterdag 14 april 2018 @ 09:31:19 #182
171422 LadyBlack
paint it black
pi_178504672
Mijn vriend ziet het met alleen botercreme niet zitten ivm aansnijden en uitdelen. Dus ik ga zo maar redden wat er te redden valt met nog wat decoratie.

Vraag me vooral af wat ik nou ineens verkeerd doe met dat marsepein. Te zacht? Te grote lap? Moet je een hoge taart anders bekleden dan een lage taart?
  zaterdag 14 april 2018 @ 10:01:16 #183
383641 Books1
Follow your dreams...
pi_178505032


[ Bericht 100% gewijzigd door Books1 op 14-04-2018 10:03:42 ]
If you can dream it, you can do it...
  zaterdag 14 april 2018 @ 10:11:00 #184
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_178505203
Vandaag voor de tweede keer een cake gebakken.
De vorige was bijna perfect. Deze is minder goed gerezen.

Het verschil is dat ik nu zelfrijzend bakmeel gebruikte in plaats van meel plus zout en bakpoeder.
Zonde, maar ook hier weer van geleerd :)
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  zaterdag 14 april 2018 @ 12:05:08 #185
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_178506899
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 april 2018 09:31 schreef LadyBlack het volgende:
Mijn vriend ziet het met alleen botercreme niet zitten ivm aansnijden en uitdelen. Dus ik ga zo maar redden wat er te redden valt met nog wat decoratie.

Vraag me vooral af wat ik nou ineens verkeerd doe met dat marsepein. Te zacht? Te grote lap? Moet je een hoge taart anders bekleden dan een lage taart?
Je zou evt een los rondje bovenop kunnen doen, en dan een rechte lap marsepein er omheen?
KuikenGuppy
  zaterdag 14 april 2018 @ 19:38:33 #186
304776 SV-tje
Party a Lot
pi_178514755
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 april 2018 22:30 schreef LadyBlack het volgende:
Ik kan wel janken....

Taart stapelen ging supermooi, maar ik leg het marsepein eroverheen en hetzelfde als de vorige keer: ik kreeg het er niet fatsoenlijk omheen.... Het leek aan de onderkant wel 3x zoveel als bovenop, dus met geen mogelijkheid strak te bekleden.

Heel idioot want daar had ik eerder nooit moeite mee :?

Maarja, nu is het dus een superlelijke taart geworden :'(
Echt eentje in de categorie moeders probeert ook een pinterest aaaaaand she nailed it :X
Ik zie staan stapelen en dan bekleden, ik verwacht dat daar het probleem zit. Normaal gesproken bekleed je de taarten eerst en stapel je ze daarna pas.
http://www.partyalot.nl/
Catering, taarten en workshops
  zaterdag 14 april 2018 @ 21:18:10 #187
171422 LadyBlack
paint it black
pi_178516675
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 april 2018 19:38 schreef SV-tje het volgende:

[..]

Ik zie staan stapelen en dan bekleden, ik verwacht dat daar het probleem zit. Normaal gesproken bekleed je de taarten eerst en stapel je ze daarna pas.
Het werd 1 hoge taart, dus dat moest wel in één keer :D
  zaterdag 14 april 2018 @ 21:22:22 #188
171422 LadyBlack
paint it black
pi_178516739
Maarrrrrr het is goedgekomen. Ik had nog een hysterische eenhoorn-strooimix over van het cupcakes versieren tijdens E's kinderfeestje, dus dat werd de camouflage van de zijkanten :D

En de binnenkant was eigenlijk wonderwel gelukt! :o


Grote OOOOOOHHHH van iedereen toen ik m aansneed O+

Alleen ik had enchanted cream gebruikt voor het vullen en afsmeren; wat smerig is dat zeg :r Volgende keer wordt het definitely weer botercreme :9
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 zaterdag 14 april 2018 @ 21:25:11 #189
269689 crew  Viv
pi_178516780
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 april 2018 21:22 schreef LadyBlack het volgende:
Grote OOOOOOHHHH van iedereen toen ik m aansneed O+
Wat fijn! O+ En hoe is het grote-te-kleine-gebaksbordjes-probleem opgelost?
  zaterdag 14 april 2018 @ 21:25:19 #190
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_178516782
Hij is gaaf LB O+
Ik heb je lief mijn hele leven
  zaterdag 14 april 2018 @ 21:32:27 #191
171422 LadyBlack
paint it black
pi_178516899
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 april 2018 21:25 schreef ViviRAWRS het volgende:

[..]

Wat fijn! O+ En hoe is het grote-te-kleine-gebaksbordjes-probleem opgelost?
Ik sneed punten en halveerde die daarna :7
  zondag 15 april 2018 @ 09:44:54 #192
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_178525430
Tof LB! Jammer dat de smaak tegen viel maat de looks zijn fantastisch O+



Hier koekjes gebakken: uit Sweet van ottolenghi, havermout, amandel, cranberry, witte chocolade :9
pi_178525657
Hij is prachtig geworden! Jammer van de smaak -O-
pi_178526090
Hij is mooi LadyBlack! Zag hem al op Facebook :)

Hier al mensen begonnen aan Chef's Table - Pastry? Gisteren heb ik, geïnspireerd door de eerste aflevering, de Momofuku Milk Bar Crack Pie gemaakt, vanmiddag proeven! :s)
pi_178526598
quote:
1s.gif Op zondag 15 april 2018 09:44 schreef Zo-is-dat het volgende:
Tof LB! Jammer dat de smaak tegen viel maat de looks zijn fantastisch O+


[ afbeelding ]
Hier koekjes gebakken: uit Sweet van ottolenghi, havermout, amandel, cranberry, witte chocolade :9
ooh zien er lekker uit!
pi_178531103
Roze en blauwe slagroom is niet meer te koop of bestellen bij de Appie ;(
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_178531662
quote:
1s.gif Op zondag 15 april 2018 14:31 schreef Tally het volgende:
Roze en blauwe slagroom is niet meer te koop of bestellen bij de Appie ;(
plus in de buurt?
pi_178531705
quote:
1s.gif Op zondag 15 april 2018 15:03 schreef Goitske het volgende:

[..]

plus in de buurt?
Plus, Jumbo en Appie gehad.
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_178532326
Andere kant van het dorp gereden. Daar zitten 2 Jumbo’s en een Plus. Ook beide niet. Nu zelf maar gekleurde slagroom maken.
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_178535135
quote:
1s.gif Op zondag 15 april 2018 15:44 schreef Tally het volgende:
Andere kant van het dorp gereden. Daar zitten 2 Jumbo’s en een Plus. Ook beide niet. Nu zelf maar gekleurde slagroom maken.
oh jammer, zag het hier vorige week nog bij de plus. Maja dan zelf kleuren maar
Misschien wat slagroomversteviger er door doen
pi_178537147
quote:
1s.gif Op zondag 15 april 2018 17:49 schreef Goitske het volgende:

[..]

oh jammer, zag het hier vorige week nog bij de plus. Maja dan zelf kleuren maar
Misschien wat slagroomversteviger er door doen
Het is gekleurd. En geklopt en staat in de koelkast. Is het te slap gooi ik het morgen weer in de mixer met klopklop :P
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_178540215
quote:
1s.gif Op zondag 15 april 2018 18:49 schreef Tally het volgende:

[..]

Het is gekleurd. En geklopt en staat in de koelkast. Is het te slap gooi ik het morgen weer in de mixer met klopklop :P
ik ben benieuwd naar het resultaat!
pi_178540379
quote:
1s.gif Op zondag 15 april 2018 21:00 schreef Goitske het volgende:

[..]

ik ben benieuwd naar het resultaat!
Anders ik wel. Net besloten dat ik ook een plan b heb. Lukt het niet haal ik aardbeien en perenijsjes ;(
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_178548044
Ik heb geen foto’s gemaakt want ze zagen er niet uit. Volgende keer gewoon weer knutselen met fondant. Maar de smaak was er niet minder om en ze waren zo op. Dat ze er een bellenblaas bijkregen was natuurlijk helemaal geweldig. En nu ga ik plat. :')
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_178548231
quote:
1s.gif Op zondag 15 april 2018 21:07 schreef Tally het volgende:

[..]

Anders ik wel. Net besloten dat ik ook een plan b heb. Lukt het niet haal ik aardbeien en perenijsjes ;(
dat doet het altijd goed! Ik heb al bedacht dat ik met Teun zijn verjaardag daar mee weg kan komen als het weer mee zit. Jan wordt denk ik op termijn zakjes chips😁
  dinsdag 24 april 2018 @ 12:04:39 #206
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_178711075
Iemand wel eens zelf turks brood gebakken?
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_178730171
Ik wil een jiggle japanese cheesecake maken maar heb geen grote braadslee waar de springvorm in kan. Ik kan wel twee cakevormen in een braadslee doen. Is dit ook prima?
Moeten zij weten
pi_178917800
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2018 10:57 schreef H0D3NPYL het volgende:
Ik wil een jiggle japanese cheesecake maken maar heb geen grote braadslee waar de springvorm in kan. Ik kan wel twee cakevormen in een braadslee doen. Is dit ook prima?
ik zou het gewoon proberen alleen let op dat je wel het bakpapier aan de bovenkant aan 2 kanten uit laat steken om hem er uit te tillen
pi_178917853
Nav Laura's bakery de bak strijd aan gegaan en thema van de maand is een slof bakken

Dus bij deze 2 sloffen van mij

Vruchtenslof met zelfgemaakte amandelspijs en mascarpone slagroom aardbeien crème, rood fruit en slagroom toefjes


Aardbeien slof met zelfgemaakte amandelspijs en zwitserseroom, aardbeien en slagroom





Vanmorgen mee gegaan naar mijn werk en nu op...
Ik vond ze allebei erg lekker maar de vruchtenslof het lekkerste door de frisse smaak.
Het testpanel kon niet kiezen
  donderdag 3 mei 2018 @ 17:54:06 #210
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_178918037
Ziet er goed uit! ^O^
  donderdag 3 mei 2018 @ 18:08:58 #211
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_178918278
Goitske bakkoningin _O_ _O_ :9
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_178918565
Ik ben jarig vandaag Goiske, mag ik een stukkie :s) :Y)
pi_178919417
Tjee zeg, Goitske, ga je eens heel snel opgeven voor HHB o|O

(ik weet het, je wilt niet ;( )
Somebody that I used to know
pi_178919510
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 19:10 schreef Postbus100 het volgende:
Tjee zeg, Goitske, ga je eens heel snel opgeven voor HHB o|O

(ik weet het, je wilt niet ;( )
haha laatst ben ik bijna opgegeven door Puala maar bij het invullen van het formulier bleek het een halve psychologische test te zijn en zijn we toch afgehaakt
pi_178919534
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 18:08 schreef Molo het volgende:
Goitske bakkoningin _O_ _O_ :9
om mijn werk een arts-assistente jeej Goitske heeft weet gebakken *O*
Moest er zo om lachen _O-
pi_178919541
quote:
10s.gif Op donderdag 3 mei 2018 18:27 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Ik ben jarig vandaag Goiske, mag ik een stukkie :s) :Y)
gefeliciteerd *O*
  vrijdag 4 mei 2018 @ 11:54:08 #217
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_178931389
Pff even een vraag, ben bezig met tiramisu, en ergens in mijn hoofd dacht ik dat ik ricotta nodig had, maar dat moet mascarpone zijn. Kan het ook met ricotta?
  † In Memoriam † vrijdag 4 mei 2018 @ 11:56:39 #218
43556 miss_dynastie
pi_178931446
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 mei 2018 11:54 schreef Aventura het volgende:
Pff even een vraag, ben bezig met tiramisu, en ergens in mijn hoofd dacht ik dat ik ricotta nodig had, maar dat moet mascarpone zijn. Kan het ook met ricotta?
Ja. Niet uit eigen ervaring, maar ik zie het in diverse recepten. Wel vaak gecombineerd met Griekse yoghurt of kwark. Zie bijv dit recept: https://www.lekkerensimpe(...)ke-ricotta-tiramisu/
pi_178942674
Hoe is hij geworden? Ik ben wel benieuwd
pi_178947634
Oooh, die sloffen! Zien er echt prachtig uit.

Maak ik weer eens foto's, vergeet ik ze te plaatsen. Meneer Bleie was jarig.

Citroen merengue





New York coffee crumble cake

pi_178948047
Ooooh lekker!
  zaterdag 5 mei 2018 @ 11:40:56 #222
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_178949954
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 mei 2018 11:54 schreef Aventura het volgende:
Pff even een vraag, ben bezig met tiramisu, en ergens in mijn hoofd dacht ik dat ik ricotta nodig had, maar dat moet mascarpone zijn. Kan het ook met ricotta?
lijkt me raar. dat smaakt anders en is t kwa structuur niet anders ook?
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
  zaterdag 5 mei 2018 @ 11:42:32 #223
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_178949977
quote:
1s.gif Op donderdag 3 mei 2018 17:40 schreef Goitske het volgende:
Nav Laura's bakery de bak strijd aan gegaan en thema van de maand is een slof bakken

Dus bij deze 2 sloffen van mij

Vruchtenslof met zelfgemaakte amandelspijs en mascarpone slagroom aardbeien crème, rood fruit en slagroom toefjes
[ afbeelding ]

Aardbeien slof met zelfgemaakte amandelspijs en zwitserseroom, aardbeien en slagroom
[ afbeelding ]


[ afbeelding ]

Vanmorgen mee gegaan naar mijn werk en nu op...
Ik vond ze allebei erg lekker maar de vruchtenslof het lekkerste door de frisse smaak.
Het testpanel kon niet kiezen
oeehh lekker zeg. Waar zit het slagroom mascarpone mengsel dan? Of zijn dat die toefjes?
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
  zaterdag 5 mei 2018 @ 14:25:53 #224
235382 tombolafan
-Miauw-fan
pi_178952843
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 mei 2018 11:42 schreef madeliefff het volgende:

[..]

oeehh lekker zeg. Waar zit het slagroom mascarpone mengsel dan? Of zijn dat die toefjes?
dat lichtroze onder de aardbeien gok ik :+
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_178954325
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 mei 2018 14:25 schreef tombolafan het volgende:

[..]

dat lichtroze onder de aardbeien gok ik :+
jep helemaal goed! Dat is het roze
pi_178954343
Ik wil eigenlijk nog iets met mijn rondo vormen doen. Wil ook kano vormen hebben voor mini slofjes
  zaterdag 5 mei 2018 @ 19:47:58 #227
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_178957591
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 mei 2018 14:25 schreef tombolafan het volgende:

[..]

dat lichtroze onder de aardbeien gok ik :+
oja ik had t niet goed gelezen, ik dacht dat er EN een slagroom mascarpone mengsel was EN een aardbei creme hihi
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
pi_179084774
Karamel slof met amandelspijs, dulche leche en karamelslagroom

Paar kleintjes en een grote





[ Bericht 1% gewijzigd door Goitske op 11-05-2018 11:53:38 ]
pi_179084961
wat een plaatjes.
Bordje staat klaar :Y)
pi_179085726
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 11:00 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
wat een plaatjes.
Bordje staat klaar :Y)
thanks!
De kleintjes zijn naar de buren gegaan en zij moesten van hun overschot krielkip eieren af dus ik heb een doosje met super schattige eitjes O+
De grote gaat naar mijn schoonouders
pi_179086231
Jouw omgeving boft maar
pi_179087613
Ik heb alles in huis voor de citroën-maanzaad cake uit de Bakbijbel behalve roomboter. Zou je dat kunnen vervangen met zonnebloemolie?
freedom is just another word for nothing left to lose
  vrijdag 11 mei 2018 @ 13:37:17 #233
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_179087646
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:35 schreef Lot_1 het volgende:
Ik heb alles in huis voor de citroën-maanzaad cake uit de Bakbijbel behalve roomboter. Zou je dat kunnen vervangen met zonnebloemolie?
Ik zou dat niet doen.
Ik zou een ander recept zoeken op internet voor peugeot-maanzaad cake met olie.

Deze bijvoorbeeld, maar dat is de eerste hit, ik zou even verder zoeken en vergelijken:
https://goodfood.uktv.co.uk/recipe/lemon-and-poppy-seed-cake/
pi_179087683
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:37 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ik zou dat niet doen.
Ik zou een ander recept zoeken op internet voor peugeot-maanzaad cake met olie.
autocorrect! :D

Ik lees op een blog waar het verschil is getest dat het duidelijk minder lekker is. Maar daar vinden ze margarine wel lekker.. ;)
freedom is just another word for nothing left to lose
pi_179087912
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:35 schreef Lot_1 het volgende:
Ik heb alles in huis voor de citroën-maanzaad cake uit de Bakbijbel behalve roomboter. Zou je dat kunnen vervangen met zonnebloemolie?
ik zou even op het blog van Rutger bakt kijken. Hij heeft geloof ik ooit cakes gebakken met olie, margarine of boter en de smaak verschillen

Of het was Laura's bakery die getest heeft
pi_179087983
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 12:25 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Jouw omgeving boft maar
als ik zelf alles op zou eten zou ik helemaal #viesdik zijn

Ben nu al te dik :@
pi_179088109
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:50 schreef Goitske het volgende:

[..]

ik zou even op het blog van Rutger bakt kijken. Hij heeft geloof ik ooit cakes gebakken met olie, margarine of boter en de smaak verschillen

Of het was Laura's bakery die getest heeft
Ik me rot zoeken op de blog van Rutger.. :P

Ik lees in elk geval op Laura's bakery dat het wel kan. Aangezien ik margarine in huis heb die ik verder nooit opkrijg ga ik het proberen met margarine.
freedom is just another word for nothing left to lose
pi_179088131
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:37 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ik zou dat niet doen.
Ik zou een ander recept zoeken op internet voor peugeot-maanzaad cake met olie.

Deze bijvoorbeeld, maar dat is de eerste hit, ik zou even verder zoeken en vergelijken:
https://goodfood.uktv.co.uk/recipe/lemon-and-poppy-seed-cake/
Had je toevoeging niet gezien.. dat klinkt ook lekker ^O^ yoghurt is ook in huis. Ik twijfel en zoek nog even verder.
freedom is just another word for nothing left to lose
pi_179088536
quote:
thanks! Ik ben fan van Rutgers recepten dus het wordt zijn recept met margarine ^O^
freedom is just another word for nothing left to lose
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')