Ja er was ook mokka maar die noem ik niet op want vies. Verder lust ik allesquote:
Is dat net zoeits als een bossche bol?quote:
Mokka vies noemen?quote:Op donderdag 16 november 2017 16:47 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Ja er was ook mokka maar die noem ik niet op want vies. Verder lust ik alles
Het verschil is, dat een moorkop, een groot soesje, wordt doorgesneden van onderen en zo gevuld wordt met slagroom. De twee helften gaan daarna weer op elkaar. Daarna wordt er chocoladefondant overheen gedaan met daarop vaak een toef slagroom en soms een schijfje mandarijn of ananas.quote:Op donderdag 16 november 2017 16:47 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Is dat net zoeits als een bossche bol?
Ja maar die eet ik eigenlijk alleen voor het bovenkantje.quote:
gewoon eerst eten en dan handen en gezicht wassenquote:Op donderdag 16 november 2017 16:49 schreef gcjoel het volgende:
[..]
maar is lastig als je moet typen enzo
Daarom moorkop > bossche bol. Want toefje slagroom en ananas on topquote:Op donderdag 16 november 2017 16:48 schreef Lot88 het volgende:
[..]
Het verschil is, dat een moorkop, een groot soesje, wordt doorgesneden van onderen en zo gevuld wordt met slagroom. De twee helften gaan daarna weer op elkaar. Daarna wordt er chocoladefondant overheen gedaan met daarop vaak een toef slagroom en soms een schijfje mandarijn of ananas.
http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Moorkop
Een bosche bol daarentegen ziet er precies hetzelfde uit, met als verschil dat de bakker een klein gaatje maakt aan de zijkant en zo de slagroom in het soesje spuit. Hier gaat ook weer chocoladefondant overheen, en geen slagroom als toefje bovenop.
http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Bossche_bol
Maar welke van de 2 is maar half met chocolade bedekt?quote:Op donderdag 16 november 2017 16:48 schreef Lot88 het volgende:
[..]
Het verschil is, dat een moorkop, een groot soesje, wordt doorgesneden van onderen en zo gevuld wordt met slagroom. De twee helften gaan daarna weer op elkaar. Daarna wordt er chocoladefondant overheen gedaan met daarop vaak een toef slagroom en soms een schijfje mandarijn of ananas.
http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Moorkop
Een bosche bol daarentegen ziet er precies hetzelfde uit, met als verschil dat de bakker een klein gaatje maakt aan de zijkant en zo de slagroom in het soesje spuit. Hier gaat ook weer chocoladefondant overheen, en geen slagroom als toefje bovenop.
http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Bossche_bol
Brb ff douchenquote:Op donderdag 16 november 2017 16:49 schreef Lot88 het volgende:
[..]
gewoon eerst eten en dan handen en gezicht wassen
ik hoef die slagroom er niet op en ananasquote:Op donderdag 16 november 2017 16:49 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Daarom moorkop > bossche bol. Want toefje slagroom en ananas on top
Ja, dat wel. Net als n Bossche bol .quote:
moorkopquote:Op donderdag 16 november 2017 16:50 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Maar welke van de 2 is maar half met chocolade bedekt?
Serieus?quote:Op donderdag 16 november 2017 16:49 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Ja maar die eet ik eigenlijk alleen voor het bovenkantje.
Dus die haal ik eraf dan eet de rest vrij makkelijk en dan genieten van de bovenkant
Maar soms, soms is het gewoon leuk om als een debiel in de tompouce te bijten zodat alles er uit explodeert.quote:Op donderdag 16 november 2017 16:49 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Ja maar die eet ik eigenlijk alleen voor het bovenkantje.
Dus die haal ik eraf dan eet de rest vrij makkelijk en dan genieten van de bovenkant
Ja die neem je er bij omdat het moetquote:Op donderdag 16 november 2017 16:50 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Serieus?
Ik vind banketbakkersroom en de zwitserse room lekkerder dan die mierzoete zooi op de bovenkant
Maar wel slagroom erin huehue?quote:Op donderdag 16 november 2017 16:50 schreef Lot88 het volgende:
[..]
ik hoef die slagroom er niet op en ananas
Dank. Verhelderendquote:Op donderdag 16 november 2017 16:48 schreef Lot88 het volgende:
[..]
Het verschil is, dat een moorkop, een groot soesje, wordt doorgesneden van onderen en zo gevuld wordt met slagroom. De twee helften gaan daarna weer op elkaar. Daarna wordt er chocoladefondant overheen gedaan met daarop vaak een toef slagroom en soms een schijfje mandarijn of ananas.
http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Moorkop
Een bosche bol daarentegen ziet er precies hetzelfde uit, met als verschil dat de bakker een klein gaatje maakt aan de zijkant en zo de slagroom in het soesje spuit. Hier gaat ook weer chocoladefondant overheen, en geen slagroom als toefje bovenop.
http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Bossche_bol
Dat glazuur .quote:Op donderdag 16 november 2017 16:49 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Ja maar die eet ik eigenlijk alleen voor het bovenkantje.
Dus die haal ik eraf dan eet de rest vrij makkelijk en dan genieten van de bovenkant
Deze zocht jequote:Op donderdag 16 november 2017 16:51 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Dank. Verhelderend
Smae shit dus.
Morgen eens iets in slagroom dippenquote:Op donderdag 16 november 2017 16:51 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Dank. Verhelderend
Same shit dus.
quote:Op donderdag 16 november 2017 16:51 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Maar wel slagroom erin huehue?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |