http://www.heelhollandbakt.nl/home/quote:De Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit ‘The Great British Bake Off’ is vanaf 3 september 2017 weer te zien bij MAX.
In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland?
Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.
Terugkijkenquote:Zondag 3 september 2017
21.00 uur, NPO 1
Vanaf 10 september 2017
Elke zondag, 20.25 uur, NPO 1
(8 afleveringen)
De deelnemers van 2017quote:Je kunt alle uitzending tot 30 dagen na de betreffende uitzending online terugkijken. Daarna kun je alleen nog fragmenten bekijken. Dit heeft te maken met de uitzendrechten die rusten op het beeldmateriaal.
Ik ben er ook mee opgegroeid (Achterhoek)quote:
Van ervaren bakkers had ik meer verwacht.quote:
Ik vind het niet lekker maar heb het wel vaak genoeg gegeten. #perksofanoorderlingquote:
Ik dacht dat je in zn algemeenheid bedoeldequote:Op zondag 1 oktober 2017 20:48 schreef monkyyy het volgende:
[..]
Van ervaren bakkers had ik meer verwacht.
Nee inderdaad. Dat waren meer tompoucenquote:Op zondag 1 oktober 2017 20:48 schreef SonicVolcano het volgende:
Die exemplaren van Robert lijken totaal niet op hoe ik ze ken en hoe je ze bij de bakker krijgt.
André stookt het vuurtje ook wel lekker opquote:Op zondag 1 oktober 2017 20:48 schreef Goitske het volgende:
Is wel strak in de tijd inderdaad want moet nog glazuur op en slagroom
OMG ze twijfelen over de kleur
tja ik vind het niet raar vaak alleen de noordelijke provincies die het kennen.quote:
Die Ken ik ook niet. Ik ken alleen Limburgse vlaai.quote:Op zondag 1 oktober 2017 20:50 schreef Goitske het volgende:
[..]
tja ik vind het niet raar vaak alleen de noordelijke provincies die het kennen.
Ik heb deze week Limburgse knapkoeken gemaakt kende ik ook niet. Brabantse vriendin had zoiets van hallooo ken je die niet? Nou nee
ik heb het hhb recept ook niet gebruikt. Vertrouwde het recept niet en heb een ander recept gevonden.ze gebruiken glazuurfondant en ik heb gewoon poedersuiker met bessensap gebruikt en dat klopt ook qua smaakquote:Op zondag 1 oktober 2017 20:49 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Nee inderdaad. Dat waren meer tompoucen
Same snijden en in de koelkast. Dan pas glazuren. Het koelt dan een stuk sneller af.quote:Op zondag 1 oktober 2017 20:51 schreef amaranta het volgende:
Ik heb totaal geen verstand maar ik zou de koek eerst snijden en dan pas glazuren.
Ik ook ja!quote:Op zondag 1 oktober 2017 20:54 schreef Pisces29 het volgende:
Ik blijf gefascineerd kijken als ze die hapjes nemen. En dan echt puur om te zien hoe ze het snijden, pakken of kauwen
pics?quote:Op zondag 1 oktober 2017 20:59 schreef xzaz het volgende:
Mooi rood is niet lelijk.. Wat een ontzettend lekker wijf
Zit jij wel naar hetzelfde programma te kijken?quote:Op zondag 1 oktober 2017 20:59 schreef xzaz het volgende:
Mooi rood is niet lelijk.. Wat een ontzettend lekker wijf
Oh die uit de OP, je bent aan het trollen dus.quote:Op zondag 1 oktober 2017 20:59 schreef xzaz het volgende:
Mooi rood is niet lelijk.. Wat een ontzettend lekker wijf
Zou haar heel graag volklotsen met room (in haar vagine), maar ze Is wel een irritante perfectionist met faalangst.quote:
Los daarvan bakt ze gewoon goed. Daar gaat het om juistquote:Op zondag 1 oktober 2017 21:02 schreef Zith het volgende:
[..]
Zou haar heel graag volklotsen met room (in haar vagine), maar ze Is wel een irritante perfectionist met faalangst.
Gatver.quote:Op zondag 1 oktober 2017 21:02 schreef Zith het volgende:
[..]
Zou haar heel graag volklotsen met room (in haar vagine), maar ze Is wel een irritante perfectionist met faalangst.
Op de basisschool is dit rijmpje denk ik niet voorbij gekomenquote:
Janny had liever een glas in haar taartquote:Op zondag 1 oktober 2017 21:10 schreef Joosie200 het volgende:
Beetje jammer dat Rik geen vers fruit heeft gebruikt.
Ja precies?quote:Op zondag 1 oktober 2017 21:12 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Vlees is toch mals als in mals biefstukje?
Na glas een stuk blik van het conserven in de cakequote:Op zondag 1 oktober 2017 21:12 schreef SonicVolcano het volgende:
[..]
Janny had liever een glas in haar taart
Volgende week een gloeilampquote:Op zondag 1 oktober 2017 21:13 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Na glas een stuk blik van het conserven in de cake
Vergeet het karton nietquote:Op zondag 1 oktober 2017 21:13 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Na glas een stuk blik van het conserven in de cake
quote:Op zondag 1 oktober 2017 21:12 schreef SonicVolcano het volgende:
[..]
Janny had liever een glas in haar taart
Nico is toch wel heel veel beter dan Ine...quote:Op zondag 1 oktober 2017 21:15 schreef Joosie200 het volgende:
Hans terecht wel meesterbakker van de week. Volgende week Ine of Nico eruit
quote:Op zondag 1 oktober 2017 20:51 schreef amaranta het volgende:
[..]
Die Ken ik ook niet. Ik ken alleen Limburgse vlaai.
Nee, dat doet Jannie al langer.quote:
Touché moest lachenquote:
cake?quote:Op zondag 1 oktober 2017 22:39 schreef Razztwizzle het volgende:
Nouja. Het was een ontdekking dus, die koek. Taart. Koek.
Vorig jaar trouwde een (Frieze) vriendin van mij met haar (Frieze) vriend. Als bruidstaart hadden ze uiteraard oranjekoek. Over alles met betrekking tot de bruiloft konden ze overeenstemming bereiken, behalve over de topping van de oranjekoek. Slagroom of crème Blijkbaar is dat echt een principieel punt...quote:
Blijkbaar weet je het wel, maar begrijp je het nietquote:Op zondag 1 oktober 2017 22:39 schreef Razztwizzle het volgende:
Ja maar echt, Oranjekoek, wat moet je daar ook mee . Het is dat ik Friese schoonfamilie heb, en nu dus weet wat voor status het heeft.
dat zegt meer over jou schoonmoeder geloof ikquote:Op zondag 1 oktober 2017 22:39 schreef Razztwizzle het volgende:
Ja maar echt, Oranjekoek, wat moet je daar ook mee . Het is dat ik Friese schoonfamilie heb, en nu dus weet wat voor status het heeft. Het moest en zou zelfs op onze bruiloft geserveerd worden, naast de kunstige en lekkere en overigens echt TAARTIGE bruidstaart.
Want oranjekoek is geen taart, en ook geen koek, het is niet oranje, en het is raar. Het lijkt wel koek, maar dan zit er slagroom op? En geconfijte vieze dingetjes? Dus is het toch taart . En net als je denkt, "Nee, wacht, het is toch koek, want het heet tenslotte koek, en ergens onder die glazuurlaag zit volgens mij wel koek, dus ik ga dit eens lekker afhappen, want dat doe je met koek " staat je Friese schoonmoeder met een dreigende blik een gebaksvorkje (met - not kidding - de Friese vlag erop) voor je neus te zwaaien. En oh wee als je dan na een half stuk koek denkt 'Dit is best machtig, ik krijg geloof ik nooit zo'n enorm stuk op', want dan beledig je de Friese identiteit cultuur geschiedenis en alles wat ze lief is .
Nouja. Het was een ontdekking dus, die koek. Taart. Koek.
doe maar slagroom, die crème is moahquote:Op zondag 1 oktober 2017 23:28 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Vorig jaar trouwde een (Frieze) vriendin van mij met haar (Frieze) vriend. Als bruidstaart hadden ze uiteraard oranjekoek. Over alles met betrekking tot de bruiloft konden ze overeenstemming bereiken, behalve over de topping van de oranjekoek. Slagroom of crème Blijkbaar is dat echt een principieel punt...
maar is het dan de streek waar je nu woont of je afkomstquote:Op maandag 2 oktober 2017 06:54 schreef amaranta het volgende:
Ik zeg hhb meet waarbij iedereen iets typisch meeneemt van zijn/haar streek.
Haha, jij bent thuis niet de baas.quote:Op zondag 1 oktober 2017 22:39 schreef Razztwizzle het volgende:
Ja maar echt, Oranjekoek, wat moet je daar ook mee . Het is dat ik Friese schoonfamilie heb, en nu dus weet wat voor status het heeft. Het moest en zou zelfs op onze bruiloft geserveerd worden, naast de kunstige en lekkere en overigens echt TAARTIGE bruidstaart.
Want oranjekoek is geen taart, en ook geen koek, het is niet oranje, en het is raar. Het lijkt wel koek, maar dan zit er slagroom op? En geconfijte vieze dingetjes? Dus is het toch taart . En net als je denkt, "Nee, wacht, het is toch koek, want het heet tenslotte koek, en ergens onder die glazuurlaag zit volgens mij wel koek, dus ik ga dit eens lekker afhappen, want dat doe je met koek " staat je Friese schoonmoeder met een dreigende blik een gebaksvorkje (met - not kidding - de Friese vlag erop) voor je neus te zwaaien. En oh wee als je dan na een half stuk koek denkt 'Dit is best machtig, ik krijg geloof ik nooit zo'n enorm stuk op', want dan beledig je de Friese identiteit cultuur geschiedenis en alles wat ze lief is .
Nouja. Het was een ontdekking dus, die koek. Taart. Koek.
quote:Op zondag 1 oktober 2017 22:39 schreef Razztwizzle het volgende:
Ja maar echt, Oranjekoek, wat moet je daar ook mee . Het is dat ik Friese schoonfamilie heb, en nu dus weet wat voor status het heeft. Het moest en zou zelfs op onze bruiloft geserveerd worden, naast de kunstige en lekkere en overigens echt TAARTIGE bruidstaart.
Want oranjekoek is geen taart, en ook geen koek, het is niet oranje, en het is raar. Het lijkt wel koek, maar dan zit er slagroom op? En geconfijte vieze dingetjes? Dus is het toch taart . En net als je denkt, "Nee, wacht, het is toch koek, want het heet tenslotte koek, en ergens onder die glazuurlaag zit volgens mij wel koek, dus ik ga dit eens lekker afhappen, want dat doe je met koek " staat je Friese schoonmoeder met een dreigende blik een gebaksvorkje (met - not kidding - de Friese vlag erop) voor je neus te zwaaien. En oh wee als je dan na een half stuk koek denkt 'Dit is best machtig, ik krijg geloof ik nooit zo'n enorm stuk op', want dan beledig je de Friese identiteit cultuur geschiedenis en alles wat ze lief is .
Nouja. Het was een ontdekking dus, die koek. Taart. Koek.
Had verwacht dat hij meesterbakker zou worden eerlijk gezegd.quote:Op maandag 2 oktober 2017 08:05 schreef Haaibaaike het volgende:
[..]
Ja Nico had ook de beste koeken gemaakt.
krentewegge of hashcakequote:Op maandag 2 oktober 2017 07:01 schreef Goitske het volgende:
[..]
maar is het dan de streek waar je nu woont of je afkomst
quote:Op zondag 1 oktober 2017 22:39 schreef Razztwizzle het volgende:
Ja maar echt, Oranjekoek, wat moet je daar ook mee . Het is dat ik Friese schoonfamilie heb, en nu dus weet wat voor status het heeft. Het moest en zou zelfs op onze bruiloft geserveerd worden, naast de kunstige en lekkere en overigens echt TAARTIGE bruidstaart.
Want oranjekoek is geen taart, en ook geen koek, het is niet oranje, en het is raar. Het lijkt wel koek, maar dan zit er slagroom op? En geconfijte vieze dingetjes? Dus is het toch taart . En net als je denkt, "Nee, wacht, het is toch koek, want het heet tenslotte koek, en ergens onder die glazuurlaag zit volgens mij wel koek, dus ik ga dit eens lekker afhappen, want dat doe je met koek " staat je Friese schoonmoeder met een dreigende blik een gebaksvorkje (met - not kidding - de Friese vlag erop) voor je neus te zwaaien. En oh wee als je dan na een half stuk koek denkt 'Dit is best machtig, ik krijg geloof ik nooit zo'n enorm stuk op', want dan beledig je de Friese identiteit cultuur geschiedenis en alles wat ze lief is .
Nouja. Het was een ontdekking dus, die koek. Taart. Koek.
Goed verhaalquote:Op zondag 1 oktober 2017 22:39 schreef Razztwizzle het volgende:
Ja maar echt, Oranjekoek, wat moet je daar ook mee . Het is dat ik Friese schoonfamilie heb, en nu dus weet wat voor status het heeft. Het moest en zou zelfs op onze bruiloft geserveerd worden, naast de kunstige en lekkere en overigens echt TAARTIGE bruidstaart.
Want oranjekoek is geen taart, en ook geen koek, het is niet oranje, en het is raar. Het lijkt wel koek, maar dan zit er slagroom op? En geconfijte vieze dingetjes? Dus is het toch taart . En net als je denkt, "Nee, wacht, het is toch koek, want het heet tenslotte koek, en ergens onder die glazuurlaag zit volgens mij wel koek, dus ik ga dit eens lekker afhappen, want dat doe je met koek " staat je Friese schoonmoeder met een dreigende blik een gebaksvorkje (met - not kidding - de Friese vlag erop) voor je neus te zwaaien. En oh wee als je dan na een half stuk koek denkt 'Dit is best machtig, ik krijg geloof ik nooit zo'n enorm stuk op', want dan beledig je de Friese identiteit cultuur geschiedenis en alles wat ze lief is .
Nouja. Het was een ontdekking dus, die koek. Taart. Koek.
quote:Op maandag 2 oktober 2017 10:48 schreef Goitske het volgende:
De mijne is goed gekeurd op het werk. Is al heel veel op
Dat had Nico best mogen worden de meesterbakker . Waarom Hans meesterbakker is geworden snap ik niet helemaal.quote:Op maandag 2 oktober 2017 08:12 schreef ChrisCarter het volgende:
Had verwacht dat hij meesterbakker zou worden eerlijk gezegd.
Veel drama volgende week in de preview
omdat Nico's derde taart maar saaie smaken had.quote:Op maandag 2 oktober 2017 15:49 schreef Haaibaaike het volgende:
[..]
Dat had Nico best mogen worden de meesterbakker . Waarom Hans meesterbakker is geworden snap ik niet helemaal.
uh, ik dacht aan hier... Nederlandquote:Op maandag 2 oktober 2017 07:01 schreef Goitske het volgende:
[..]
maar is het dan de streek waar je nu woont of je afkomst
ja maar als je kijkt ik ben opgegroeid in Groningen, ben half fries/half Gronings en woon tegenwoordig in Gelderlandquote:Op maandag 2 oktober 2017 20:57 schreef amaranta het volgende:
[..]
uh, ik dacht aan hier... Nederland
Dat vond ik ook. Een kwartier meer was eerlijker geweest en dan krijg je nog fouten, tijdnood etc. Alleen dan hebben ze wel een redelijke kans het terug te koelen voor het spuiten van de slagroom. Net of deze opdracht moest mislukken omdat de eerste best goed was gegaan...quote:Op maandag 2 oktober 2017 20:51 schreef TLC het volgende:
Ik vind dat ze voor deze technische opdracht wat meer tijd hadden mogen krijgen, de kandidaten leken voor het eerst wel wat boos op Janny en Robert
Verklaart wel waarom de Utrechtse Sprits niet luktequote:Op maandag 2 oktober 2017 21:33 schreef Goitske het volgende:
[..]
ja maar als je kijkt ik ben opgegroeid in Groningen, ben half fries/half Gronings en woon tegenwoordig in Gelderland
Welke streek moet ik dan bakken 😄
Voor ik het kon lezen moest ik cookies accepteren. Da's de verkeerde weekquote:Op zondag 1 oktober 2017 22:12 schreef kwakz0r het volgende:
http://www.lc.nl/frieslan(...)eiboel-22541289.html
Friesland is not amused.
dat zal het zijnquote:Op dinsdag 3 oktober 2017 10:28 schreef Puala het volgende:
[..]
Verklaart wel waarom de Utrechtse Sprits niet lukte
Ik kijk niet maar wat bedoel je hiermee?quote:
Leuk gemonteerdquote:Op vrijdag 6 oktober 2017 08:56 schreef Trusten het volgende:
http://www.luckytv.nl/hel-holland-bakt/
na het onbijt samen met zus makenquote:Op zondag 8 oktober 2017 08:19 schreef Goitske het volgende:
Nou ik denk dat ik vandaag geen technische opdracht maak. Mijn zus is logeert hier en gaat in de middag naar huis. Dus ik ga mezelf niet gek maken. Vind het wel een leuke opdracht
haha die bakt nietquote:Op zondag 8 oktober 2017 08:39 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
na het onbijt samen met zus maken
ja maar dat heeft ook te maken met de tijd die ze krijgenquote:Op zondag 8 oktober 2017 16:31 schreef RobinOok het volgende:
Ook stom, instant custard. En kant-en-klaar bladerdeeg. Prutsers.
nou denk het wel je moet namelijk eerst het bladerdeeg iets bakken, daarna soezendeeg maken en in een ring op spuiten. Geheel bakken, ring deels open snijden, vullen met banketbakkersroom, chocolade er op en dan nog slagroom er op dus wel veel technieken en je moet weten wat het is. Ik kende het niet en helaas geen tijd en puf om het te maken. Mijn zus is naar huis maar ik ben nu te moequote:Op zondag 8 oktober 2017 16:34 schreef RobinOok het volgende:
Dus is dit gebakje niet geschikt voor Heel Holland Bakt.
Simpel.
Die kende t ook al nietquote:Op zondag 8 oktober 2017 17:47 schreef Goitske het volgende:
[..]
niks voor je bakker om morgen te verkopen
nou dat zegt toch ook wel wat als een echte Bakker het al niet kent....quote:
nou als iemand de bakkers opleiding heeft gedaan, zoon van een bakker is en zelf een bakkerij heeft zoals de vriend van Paula en die weet het zelfs niet....quote:Op zondag 8 oktober 2017 18:56 schreef Fietsertje70 het volgende:
Lijkt me wel weer een momentje voor Nico die dan weer als enige in de tent weet wat dat is.
Snap ook niet waarom ie zo populair is. Beetje pedant mannetje.quote:Op zondag 8 oktober 2017 20:40 schreef Goitske het volgende:
Hans moet echt op houden over zijn wetenschap bakken
hij bakt precies en daarom is de kans op de finale grootquote:Op zondag 8 oktober 2017 20:41 schreef SonicVolcano het volgende:
[..]
Snap ook niet waarom ie zo populair is. Beetje pedant mannetje.
quote:Op zondag 8 oktober 2017 20:49 schreef Peejtur het volgende:
[..]
Ik juist wel maar ze moet er toch uit
ja ondanks de problemen met het lossenquote:Op zondag 8 oktober 2017 20:50 schreef Postbus100 het volgende:
Die van Gwenn zien er ook prachtig uit.
quote:Op zondag 8 oktober 2017 20:52 schreef SonicVolcano het volgende:
Van mij mag iedereen gaan. Uit dat licht. Fik in de tent.
En jouw naamquote:Op vrijdag 6 oktober 2017 08:56 schreef Trusten het volgende:
http://www.luckytv.nl/hel-holland-bakt/
Sorry hoor.quote:
Dat geëmmer over Frankrijk.. Kweenie, hij werkt me ineens op mijn zenuwen.quote:
Wat zei hij? Ik zat te fokkenquote:Op zondag 8 oktober 2017 20:52 schreef Postbus100 het volgende:
Die opmerking van André kan echt niet
Mooie Lucky jaquote:
"Krijg je het er allemaal in?" / "Krijg je het allemaal binnenboord?" Of iets in die geest (bij het geven van het zwemvest)quote:
quote:
mijn oma zei altijd even blazen en zand schuurt de maagquote:
'zei' is ze dood?quote:
Die van mij 'Go anal. Want stront gaat er makkelijker af dan lippenstift'quote:Op zondag 8 oktober 2017 21:01 schreef Goitske het volgende:
[..]
mijn oma zei altijd even blazen en zand schuurt de maag
Dat zei mijne ookquote:Op zondag 8 oktober 2017 21:01 schreef Goitske het volgende:
[..]
mijn oma zei altijd even blazen en zand schuurt de maag
quote:Op zondag 8 oktober 2017 21:02 schreef SonicVolcano het volgende:
[..]
Die van mij 'Go anal. Want stront gaat er makkelijker af dan lippenstift'
Gestikt in een malakof.quote:
Nulquote:Op zondag 8 oktober 2017 21:03 schreef zeefje het volgende:
Hoe vaak gaan ze het woord makalofs nog zeggen?
Denk wel dat ze gulzig kan pijpenquote:Op zondag 8 oktober 2017 21:07 schreef Starlie het volgende:
In doet elke keer een poging om over te komen als een sexy stoeipoes. Irritant
Van mij mag ze zich erin verslikken...quote:
Die knijpt je soezen helemaal leeg.quote:
Toen ze mijn 30cm zagquote:
Ik heb mijn hoop op Janny gevestigd!quote:
graag!quote:Op zondag 8 oktober 2017 21:10 schreef Jopie78 het volgende:
Kan iemand Ine slaan.
Edit: Niet meer nodig, ze huil al.
Niet alleen je soezenquote:Op zondag 8 oktober 2017 21:08 schreef SonicVolcano het volgende:
[..]
Die knijpt je soezen helemaal leeg.
Volgens mij welquote:Op zondag 8 oktober 2017 21:13 schreef Starlie het volgende:
Je breekt toch je tanden aan die zooi? Bij Ine geen probleem, dan hoeven we haar niet meer aan te horen
Die paniekert vanaf de eerste afleveringquote:Op zondag 8 oktober 2017 21:16 schreef zeefje het volgende:
Marjolein huilt. Zoals verwacht.
Eigenlijk best onzeker...
Ja, maar nu het minder gaat komt de aap uit de mouwquote:Op zondag 8 oktober 2017 21:16 schreef Pisces29 het volgende:
[..]
Die paniekert vanaf de eerste aflevering
Ine Meesterbakker, Marjolein vaarwelquote:
quote:Op zondag 8 oktober 2017 21:19 schreef Starlie het volgende:
Zelf gedaan? "Hhhaaaaanssss klopt dit zooo"? "Gwennyboytoy is dit zo goehoed??"
quote:Op zondag 8 oktober 2017 21:19 schreef Starlie het volgende:
Zelf gedaan? "Hhhaaaaanssss klopt dit zooo"? "Gwennyboytoy is dit zo goehoed??"
Nou de eerste paar uitzendingen ging allws goed. Nu wordt het pittiger en te zwaar voor drquote:Op zondag 8 oktober 2017 21:16 schreef Pisces29 het volgende:
[..]
Die paniekert vanaf de eerste aflevering
Was het eerste wat ik zei toen ze zeiden dat ze alles zelf had gedaanquote:Op zondag 8 oktober 2017 21:19 schreef Starlie het volgende:
Zelf gedaan? "Hhhaaaaanssss klopt dit zooo"? "Gwennyboytoy is dit zo goehoed??"
Nee hij doet alsofquote:
Met die miljoenen mensen die het gaat zien en hoe spanned het is. Ja ik begrijp dat wel. Emoties en zo.quote:Op zondag 8 oktober 2017 21:22 schreef zeefje het volgende:
Ik kan mij echt niet voorstellen dat je gaat huilen omdat je taart niet goed is...
Ze staan daar 15 uur per weekend te bakken nog los van het oefenen thuis he?quote:Op zondag 8 oktober 2017 21:22 schreef zeefje het volgende:
Ik kan mij echt niet voorstellen dat je gaat huilen omdat je taart niet goed is...
Ze heeft de jury omgekochtquote:
Finale is met 3 bakkers.quote:Op zondag 8 oktober 2017 21:23 schreef Negentiendertig het volgende:
Nico exit, volgende week Ine, daarna Gwenn, finale tussen die huilebalk en Hans, Hans wint.
Edit: oh, of was de finale tussen 3 personen?
Nou ik wel. Toch stuk spanning en stress.quote:Op zondag 8 oktober 2017 21:22 schreef zeefje het volgende:
Ik kan mij echt niet voorstellen dat je gaat huilen omdat je taart niet goed is...
Wie was dat vorig jaar dan?quote:Op zondag 8 oktober 2017 21:24 schreef Starlie het volgende:
"IK ga guwoan naar de halvuh finaluh" Elk jaar zit er wel een kuttekop bij!
En Hans?quote:Op zondag 8 oktober 2017 21:35 schreef Sunshine1982 het volgende:
Gwenn gaat er volgende week uit. Ine zit te diep erin bij de jury. Finale gaat tussen Ine en Marjolein.
Hans vergeet je even voor het gemak?quote:Op zondag 8 oktober 2017 21:35 schreef Sunshine1982 het volgende:
Gwenn gaat er volgende week uit. Ine zit te diep erin bij de jury. Finale gaat tussen Ine en Marjolein.
Best lastig. Zeker omdat hij gaat winnen.quote:Op zondag 8 oktober 2017 21:39 schreef Questular het volgende:
[..]
Hans vergeet je even voor het gemak?
Ik vond de winnares van vorig jaar echt niet leuk/sympathiek.quote:
Het wordt tussen Hans, Marjolein en ( Gwenn of Ine)quote:
Oh dan wint Marjolein zeker niet, want onder druk bakt die er niks van... bovendien zijn er dan geen mensen meer om bij te spiekenquote:Op maandag 9 oktober 2017 10:23 schreef Lienekien het volgende:
De uiteindelijke winnaar wint op basis van de prestatie in de finale. Daar is dus nog eigenlijk niks over te zeggen.
Dat lukt idd wel als je er zo'n lamzak tussen hebt die denkt dat ie alleen voor de sier bakt en dat er niet geproefd wordtquote:Op zondag 8 oktober 2017 21:24 schreef Postbus100 het volgende:
Ine staat alleen maar in de halve finale omdat er steeds anderen waren die net een steekje lieten vallen.
Grote kans dus dat de beste en meest constante bakker, Hans, dan toch net niet wint.quote:Op maandag 9 oktober 2017 10:23 schreef Lienekien het volgende:
De uiteindelijke winnaar wint op basis van de prestatie in de finale. Daar is dus nog eigenlijk niks over te zeggen.
Hooguit omdat 'ie bezig is om die twee hysterische taarten Ine en Marjolein te troostenquote:Op maandag 9 oktober 2017 15:11 schreef golfer het volgende:
[..]
Grote kans dus dat de beste en meest constante bakker, Hans, dan toch net niet wint.
Misschien heeft ze vooraf wel een workshop bij Robert gevolgd, dan blijf je altijd langer in het programma.quote:Op maandag 9 oktober 2017 08:13 schreef TheVulture het volgende:
Die Ine is echt een kat met 9 levens
Net zoals bij Robert en Janny stond ik ook met open mond te kijken toen Nico dat zeiquote:Op zondag 8 oktober 2017 21:21 schreef Negentiendertig het volgende:
Haha, Nico is niet goed bij z'n hoofd. "Had niet verwacht dat het geproefd zou worden."
Even een tussenstand. Hm, tot nu toe heb ik het redelijk goed voorspeld. Alleen Gwenn valt meer tegen en Hans valt me alles mee.quote:Op maandag 21 augustus 2017 15:00 schreef Postbus100 het volgende:
Mijn voorspelling:
Ik geef Gwenn wel veel kans op de winst. Klinkt als een geroutineerd (thuis?)bakker.
Corrie bakt teveel uit bakboeken, te weinig op gevoel, denk ik.
Hans: wat leuk dat hij bij zijn oma woont! En hij is precies en technisch, ook erg handig. Maar als oma het uiteindelijk beter doet, dan is hij geen winnaar.
Heidi komt niet ver. Ik denk dat ze erg lekker bakt op een gemiddeld niveau.
Ine: komt ook ver. Is onderscheidend en werkt precies.
Maarten: heerlijke vent, lekker fanatiek om zichzelf te overtreffen
Marjolein: kan nog wel eens verrassend goed zijn!
Nico is een traditioneel bakker en zal een eind komen omdat hij goed is in de standaard dingen, maar kan hij ook verrassen en innovatief zijn?
Vanessa: denk een middenmoot, met extra skills op uiterlijk.
Rik: ik word blij van hem Denk niet dat hij kanshebber is voor de finale, maar ik hoop dat hij er zo lang mogelijk in blijft!
ik vond het best een goede opmerking.quote:Op maandag 9 oktober 2017 21:04 schreef TLC het volgende:
[..]
Net zoals bij Robert en Janny stond ik ook met open mond te kijken toen Nico dat zei
Wat heb jij Ine goed ingeschat! Zou ik echt nooit gedacht hebben...quote:Op donderdag 12 oktober 2017 19:04 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Even een tussenstand. Hm, tot nu toe heb ik het redelijk goed voorspeld. Alleen Gwenn valt meer tegen en Hans valt me alles mee.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |