abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Forum Admin maandag 25 september 2017 @ 23:37:37 #1
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173998797
registreer om deze reclame te verbergen
Na het unaniem belachelijk grote succes van de SPT / FOK! Premier Cycling League is het tijd om VBL op te leuken met iets vergelijkbaars waarbij het, verrassend genoeg, om voetballen gaat in plaats van wielrennen. Zo kunnen ook mensen die niets met die b-sport hebben aan dit fantastische genot deelnemen.

De opzet van het spel is vergelijkbaar aan de opzet zoals in SPT gepresenteerd en heb ik dan ook schaamteloos gekopieërd van wimderon (waarvoor uiteraard dank :) ), met uiteraard een aantal aanpassingen want voetbal schijnt een ander spelletje te zijn dan wielrennen.

Er zijn twee fasen in het spel, de draft en de wedstrijdronden. In tegenstelling tot de wielermanager is het bij dit spel wel de bedoeling dat je het seizoen lang actief bent, al blijft de draft het belangrijkste onderdeel. Bij de draft is het de bedoeling dat jij de beste voetballers van deze wereld voor een prikkie aan je weet te binden alsof je Marc Netto bent en tijdens de wedstrijdronden moet je uit jouw gekochte spelers de winnende opstelling kiezen en dat proberen beter te doen dan Philip Cocu.

De draft:
- Ieder team bestaat uit maximaal 17 spelers: 2 keepers, 6 verdedigers, 5 middenvelders, 4 aanvallers. Het welbekende transfermarkt.de geeft uitsluitsel over de positie van een speler.
- Iedereen start met een budget van 100 miljoen euro
- Elke biedronde mag je op een maximum van 12 spelers bieden, waarbij je minimaal 0.1 miljoen moet bieden een speler waarop je biedt. Bieden mag tot 2 cijfers achter de komma. Je mag niet meer dan je totaal beschikbare budget bieden.
- Degene die het hoogste bod plaatst krijgt de speler, iedereen die niet het hoogste bod plaatst heeft pech en krijgt zijn geld terug. Bij gelijkspel wordt er een muntje opgegooid en heeft iemand geluk en iemand (of meerdere mensen) pech.
- Mocht je geen ruimte meer hebben in je team voor een bepaalde speler vervalt je bod. Je lijst van biedingen wordt altijd van boven naar beneden afgewerkt. Mocht je het hoogste bod hebben geplaatst, maar vervalt je bod, dan krijgt diegene die het op een na hoogste bod heeft geplaatst de speler.
- Zo gaan we door totdat iedereen een mooi vol team heeft of door zijn budget heen is.

En daarna?
Daarna wordt er gevoetbald. In principe starten we op 4 augustus met het spel. Hierbij doen de volgende competities mee:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Met spelers uit deze competities kun je dan punten verdienen:
Spanje, Engeland, CL, WK x2
Duitsland, Italië, EL x1.5
League Cup, Nederland, Frankrijk, WK Kwalificatie x1

Spelers kunnen op de volgende manieren punten verdienen:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het kan zijn dat ik punten verkeerd ga tellen, dus controleer altijd je eigen scores. Het tellen gaat een behoorlijke tijd kosten verwacht ik namelijk, dus ik verwacht ook niet elke speelronde meteen een telling klaar te hebben.

Wat moet je zelf doen?
Er zijn twee dingen mogelijk. Iedere speelronde moet je zelf de 11 spelers kiezen die je op wilt stellen. Hierbij moet je 1 keeper, 3-5 verdedigers en middenvelders en 2-3 aanvallers opstellen in iedere speelronde uit je selectie. Je kunt ervoor kiezen om geen opstelling door te geven, dan wordt je meest recente opstelling gebruikt.

Transferperioden
Er zijn een aantal tussentijdse transferperioden. Wanneer precies deze vallen is niet bekend, maar er zullen er ongeveer 2 per maand zijn. Let op: Tijdens het WK en in augustus zijn er geen tussentijdse transferperiode. Ook in de wintermaand zal er 1 tussentijdse transferperiode geschrapt worden.

Hoe gaat zo'n periode in zijn werk?
- Je mag 1 speler per periode wisselen en alleen wisselen met spelers die niet door iemand gekozen zijn.
- Je mag alleen wisselen tussen spelers van gelijke positie. Zo kan Zoet met Onana gewisseld worden, maar Zoet niet met Dybala gewisseld worden. Er mag dus niet afgeweken van posities.
- Je geeft één speler aan die je uit je team wilt halen. Je geeft een lijstje van maximaal vijf spelers waarmee je deze speler zou willen ruilen. Vervolgens wordt er opnieuw gekeken 'wie het meeste geld heeft ingezet'. In dit geval is het geld wat je inzet niet je vrije kapitaal, maar de waarde van de speler die je ervoor wil ruilen.

Voorbeeld: Ajacied422 en Tagliano bezitten respectievelijk Ziyech en Klaassen. Ajacied422 betaalde 40 miljoen voor Ziyech, Tagliano 45 miljoen voor Klaassen. Ze willen beiden deze spelers inruilen en hebben bovenaan hun lijstje Van Ginkel gezet. Tagliano krijgt uiteindelijk van Ginkel, want Klaassen had de hogere waarde van 45 miljoen en is dus de duurdere speler die is ingezet om van Ginkel te krijgen.
Je vrije kapitaal wordt niet meer gebruikt voor deze tussentijdse transfers.

Het bieden
Dan kan bij dezen het bieden beginnen. Nog even een paar huisregels en tips:
- Je biedt per ronde op 12 spelers
- Let op de posities van spelers. Je moet 2 keepers, 6 verdedigers, 5 middenvelders en 4 aanvallers hebben. Een andere verdeling is niet toegestaan.
- Ga niet te zuinig om met je budget. Als je pas in speelronde 3 een keer een sloot aan spelers binnenhaalt zit je vermoedelijk met voornamelijk middelmaat. Probeer wel voldoende spelers te hebben - met 12 spelers wordt het spelletje ook wel een stukje lastiger. Er zijn dan ook geen mogelijkheden meer om extra spelers te krijgen.

Format:
Ik zou de biedingen graag in het volgende format zien
Speler Club Positie Geld (als ik moet gaan bijhouden wie bij welke club speelt wordt het wel lastig, daar volg ik het voetbal niet genoeg op de voet voor)

Bijv:
Yacine Brahimi FC Porto A(anvaller) 12.25M/12.25 miljoen/12.25
Quincy Promes Spartak Moskou A 8.42
Birger Meling Rosenborg BK V 0.61
etc.

Voor een lijst van deelnemende spelers verwijs ik naar www.transfermarkt.nl
Hier is makkelijk per club te zien welke spelers er deelnemen.
Tevens zal ik een lijst publiceren van gekozen spelers na iedere biedronde.

Voor een voorbeeld van het bieden en wie welke spelers kan krijgen verwijs ik naar het voorbeeld van wimderon bij de PCL:
SPT / FOK! Premier Cycling League

Regels als een speler naar een competitie vertrekt buiten de genoemde zes
Als een speler naar bijvoorbeeld Turkije, Polen of FC Vaduz vertrekt TIJDENS de draft, dan mag je in dit topic aangeven dat je je optie op die speler wil opheffen. Deze speler komt weer op de markt en is te kopen als hij in de CL/EL kan uirkomen. Dit is niet verplicht, maar het nadeel is dat je gewoon een lege plek hebt die je laat in de draft nog moet opvullen. Het voordeel is dat je een speler die geen punten scoort of weinig scoort kunt wegdoen.

Na de draft, maar voor de start van de eerste speelronde kun je zodra een speler naar zo'n competitie vertrekt deze speler direct wisselen voor een andere speler. Deze speler mag je alleen in de eerste twee speelronden niet inzetten. (als straf voor de 'volledig vrije keuze')

Als het na het begin van de eerste speelronde gebeurt heb je pech en zul je moeten wachten tot de eerste transfermogelijkheid om van de speler af te komen.

Kalender
De kalender is nog niet bekend omdat sommige landen pas eind juli hun rommel op orde hebben.

SPOILER: Spelerslijst
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Lijst van teams
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De speelrondes
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Over de transferperiodes
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
____
Vragen, opmerkingen, kritiekpunten en verbeterpunten worden gewaardeerd.

[ Bericht 6% gewijzigd door Tagliano op 05-11-2017 13:20:27 ]
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_173999054
Goede TT.

Ik heb trouwens een verbeterpunt voor de OP. Het woord verbeterpunten is fout gespeld. :D

Degelijk rondje achter de rug. Kom er nu achter dat ik nog maar 2 middenvelders heb die Europees spelen. :'(
pi_174000246
Courtois
Bellerin-kolasinac-lindelof
Veratti-paulinho-kante-wijnaldum-fabinho
Forsberg-lewandowski
hhhhh
pi_174002259
registreer om deze reclame te verbergen
Ik dacht dat ik helemaal mis zat afgelopen ronde, Pique en Modric die onverwachts (voor mij althans) niet speelden maar evengoed redelijk tevreden.

304 van de max score van mijn team gemist en dan nog had ik Tagliano voor moeten laten gaan. Als ik alle rondes al mijn spelers had mogen opstellen had ik nog 538 punten achter gestaan op Ajacied, sommigen hebben zulke zieke teams...

K.Navas
Smalling- Varane - Pique - Baines
Modric - Ramsey - D.Silva
Dybala - Morata - Higuain
pi_174003481
Ja, het verschil in teams is soms wel erg groot. Ik heb wel wat aanpassingen in gedachten al voor een volgende editie. (Minder competities is 1 van de belangrijkste, dan is de tactiek van sommige spelers minder effectief)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174005364
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 11:18 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ja, het verschil in teams is soms wel erg groot. Ik heb wel wat aanpassingen in gedachten al voor een volgende editie. (Minder competities is 1 van de belangrijkste, dan is de tactiek van sommige spelers minder effectief)
Ik heb ook wel wat ideeën. Maar ik ben bang dat dat alleen in mijn voordeel is.
  dinsdag 26 september 2017 @ 13:14:48 #7
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174005621
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 11:18 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ja, het verschil in teams is soms wel erg groot. Ik heb wel wat aanpassingen in gedachten al voor een volgende editie. (Minder competities is 1 van de belangrijkste, dan is de tactiek van sommige spelers minder effectief)
Ik denk dat het vooral voor sommigen een stuk minder duidelijk was hoe het zou werken met bieden en dat anderen daarvan hebben geprofiteerd. Als we het nu opnieuw zouden doen, zouden de goede spelers eerlijker verdeeld zijn.
  Forum Admin dinsdag 26 september 2017 @ 13:14:50 #8
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174005623
OP is weer bij zo denk ik
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_174006016
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 september 2017 13:14 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Ik denk dat het vooral voor sommigen een stuk minder duidelijk was hoe het zou werken met bieden en dat anderen daarvan hebben geprofiteerd. Als we het nu opnieuw zouden doen, zouden de goede spelers eerlijker verdeeld zijn.
Ik kan dit onderstrepen.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_174006083
Overigens werkt het verkleinen van het aantal competities de verschillen misschien wel meer in de hand. Probleem is dat er minder te kiezen valt. En gezien het feit dat het toch best wel een populair spel is, verwacht ik volgend seizoen dat er juist meer mensen mee willen doen.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_174007259
Mignolet Rulli
Walker, Otamendi, Vertonghen, Williams, kolarov
Trigueros, Isco, Vazquez
Suarez, Ben-Yeddar

[ Bericht 11% gewijzigd door voetbalmanager2 op 26-09-2017 20:04:04 ]
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Redactie Sport dinsdag 26 september 2017 @ 15:57:51 #12
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174009005
quote:
2s.gif Op dinsdag 26 september 2017 13:34 schreef onlogisch het volgende:
Overigens werkt het verkleinen van het aantal competities de verschillen misschien wel meer in de hand. Probleem is dat er minder te kiezen valt. En gezien het feit dat het toch best wel een populair spel is, verwacht ik volgend seizoen dat er juist meer mensen mee willen doen.
Ik laat het aantal competities volgend jaar sowieso afhangen van het aantal deelnemers :)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  dinsdag 26 september 2017 @ 16:06:10 #13
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174009160
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 15:57 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik laat het aantal competities volgend jaar sowieso afhangen van het aantal deelnemers :)
Vooral inkrimpen bij weinig interesse lijkt me dan? Er is zeker geen tekort aan voetballers, het leuke van dat spelletje van wimderon was juist dat je obscure PCT renners moest gaan zoeken.
pi_174014361
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 14:30 schreef voetbalmanager2 het volgende:
Mignolet
Walker, Otamendi, Vertonghen, Williams, kolarov
Trigueros, Isco, Vazquez
Suarez, Ben-Yeddar
Rulli
Walker, Otamendi, Vertonghen, Williams, kolarov
Trigueros, Isco, Vazquez
Suarez, Ben-Yeddar


[ Bericht 1% gewijzigd door voetbalmanager2 op 26-09-2017 20:22:15 ]
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_174014926
Excuses Mexi, er zijn blijkbaar nogal wat spelers die onverwacht niet in de basis staan. Dit is mijn definitieve opstelling voor deze ronde:

Rulli
Walker, Otamendi, Williams, Kolarov
Trigueros, Isco, Vazquez, Garcia
Suarez, Ben-Yeddar
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  dinsdag 26 september 2017 @ 20:37:03 #16
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174015469
Ik ga ook nog even aanpassen

Oblak
Semedo - Aurier - Cahill
Tolisso - Pjanic - Banega - Zielinski
Sterling - G. Jesus - Insigne
pi_174015538
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:37 schreef hhh38 het volgende:
Ik ga ook nog even aanpassen

Oblak
Semedo - Aurier - Cahill
Tolisso - Pjanic - Banega - Zielinski
Sterling - G. Jesus - Insigne
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:21 schreef voetbalmanager2 het volgende:
Excuses Mexi, er zijn blijkbaar nogal wat spelers die onverwacht niet in de basis staan. Dit is mijn definitieve opstelling voor deze ronde:

Rulli
Walker, Otamendi, Williams, Kolarov
Trigueros, Isco, Vazquez, Garcia
Suarez, Ben-Yeddar
Dit lijkt me te laat heren.
  dinsdag 26 september 2017 @ 20:38:55 #18
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174015557
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:38 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

[..]

Dit lijkt me te laat heren.
De deadline staat toch echt op 20:45
pi_174015577
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:38 schreef hhh38 het volgende:

[..]

De deadline staat toch echt op 20:45
Meestal stond hij vroeger.
pi_174015726
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:39 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Meestal stond hij vroeger.
Vandaar de lokquote van Mex voor elke deadline ;)
pi_174015807
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:39 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Meestal stond hij vroeger.
:6
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_174048628
Rondje CL levert 1500 punten op, nog twee spelers voor vanavond in de EL (Arsenal en Everton) ben benieuwd...
pi_174049308
quote:
0s.gif Op donderdag 28 september 2017 10:30 schreef Deshain het volgende:
Rondje CL levert 1500 punten op, nog twee spelers voor vanavond in de EL (Arsenal en Everton) ben benieuwd...
Dat ga ik wss niet halen maar de man met de 24 inch long dong, Mhki, Kane en Rico doen allen goede zaken voor me.
pi_174059237
Kak, Aaron Ramsey speelt niet..
  Forum Admin donderdag 28 september 2017 @ 21:04:57 #25
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174060438
Dramatische ronde, maargoed gelukkig was dat ingecalculeerd

Asenjo
Gaspar, Luis, Hysaj
Soler, Coutinho, Sigurdsson, Kimmich
Belotti, Aubameyang, Lemar
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_174061188
Hier ook een dramatische ronde met uiteindelijk 4 spelers die niet speelden en Ronaldo die er juist wel 2 maakt. :'(

Alisson
Umtiti
Savic
Hernandez
Monreal
Vecino
Joao Mario
Busquets
Salah
Sanchez
Ronaldo
pi_174063487
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 17:17 schreef hhh38 het volgende:
Oke ik ben hier verschrikkelijk laat mee, maar als het nog kan wil ik best meedoen
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:09 schreef Typisch het volgende:
Ik wil ook wel een poging wagen.
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:49 schreef ender_xenocide het volgende:
Leuk initiatief.Lijkt me leuk om mee te doen.
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:57 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 16:25 schreef DaveDave09 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 01:55 schreef hafcfan het volgende:
Als psvcl mee doet kan ik niet achter blijven
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:09 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:37 schreef PSVCL het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 23:34 schreef Tagliano het volgende:
Dit wil ik best proberen :Y
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 01:38 schreef voetbalmanager2 het volgende:
:W Meld zich
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 07:42 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Spreek voor jezelf. Ik fok altijd vanuit de subfora.

OT : Leuk idee Mexicanobakker! Ik doe mee :s)
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 10:49 schreef opperkleurder het volgende:
1. Ajacied422
2. PSVCL
3. Dakterras
4. Tagliano
5. voetbalmanager2
6. onlogisch
7. opperkleurder
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 11:35 schreef Max23 het volgende:
Wel ontiegelijk veel competities :o
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:42 schreef Brammess het volgende:
Ik wil ook meedoen.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:11 schreef Lange_Lans het volgende:
Is het wel handig als ik mee doe? Ik win dit soort spelletjes meestal met gemak waardoor het voor de anderen misschien wel niet meer leuk is.
quote:
14s.gif Op zondag 18 juni 2017 21:42 schreef Class het volgende:
Doe ook mee
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 16:31 schreef Shadowkid053 het volgende:
Im in.
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 17:06 schreef Lenny_Leonard het volgende:
In
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:23 schreef Deshain het volgende:
Ik doe ook mee na overleg met Mex
Morgen de scores. Hoop ik.

Deadline speelronde 14: 29 september 20:00

Deadline speelronde 15: 5 oktober 14:00 (lees ik zo snel)

Transferdeadline 3: 2 oktober 20.00
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174064088
Ederson
J. Costa - Pareja - Marquinhos - Ghoulam
Hamsik - Eriksen - De Bruyne
Callejón - Cavani - Mertens
  donderdag 28 september 2017 @ 23:39:36 #29
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174064200
Oblak
Semedo - Bailly - Victor Ruiz
Pjanic - Sarabia - Zielinski - Tolisso
Sterling - G. Jesus - Insigne
pi_174066543
Verdorie, Mendy zes maanden eruit.

Ik kan op dit moment niet mijn nieuwe opstelling plaatsen.

Dus even snel zo:
Uit: Mendy
In: Gotze

Middenvelder voor een verdediger dus
pi_174066967
Mignolet
Walker, Vertonghen, Williams, koscielny
Soriano, Trigueros, Isco, Vazquez
Suarez, Ben-Yeddar
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_174067024
quote:
0s.gif Op donderdag 28 september 2017 23:01 schreef Mexicanobakker het volgende:


Morgen de scores. Hoop ik.

Deadline speelronde 14: 29 september 20:00

Deadline speelronde 15: 5 oktober 14:00 (lees ik zo snel)

Transferdeadline 3: 2 oktober 20.00

Ik wil een transfer maken. Moet dat per pm/dm of moet ik dat hier in het topic gooien?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Redactie Sport vrijdag 29 september 2017 @ 08:29:03 #33
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174067027
quote:
5s.gif Op vrijdag 29 september 2017 08:28 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Ik wil een transfer maken. Moet dat per pm/dm of moet ik dat hier in het topic gooien?
Per dm/pm :) anders ziet iedereen meteen wat je wil
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174067589
Lol wie heeft hier Aguero?
pi_174067819
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 09:21 schreef KingRoland het volgende:
Lol wie heeft hier Aguero?
max23
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Redactie Sport vrijdag 29 september 2017 @ 10:00:32 #36
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174068238
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 09:37 schreef onlogisch het volgende:

[..]

max23
Die heeft t effe zwaar te verduren, eerst Mendy en nu ook Aguero
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174070895
Sergio Rico
Matip - Godin - S. Roberto
Goretzka - Mhkitaryan - Saul - Alli
Lacazette - Lukaku - Kane
pi_174071380
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 12:28 schreef Lange_Lans het volgende:
Sergio Rico
Matip - Godin - S. Roberto
Goretzka - Mhkitaryan - Saul - Alli
Lacazette - Lukaku - Kane
De diesel begint aardig op gang te komen?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_174072221
quote:
6s.gif Op vrijdag 29 september 2017 12:50 schreef onlogisch het volgende:

[..]

De diesel begint aardig op gang te komen?
Gaat steeds beter. Van mij zul je geen grootspraak hoeven te verwachten.
pi_174073441
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 10:00 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Die heeft t effe zwaar te verduren, eerst Mendy en nu ook Aguero
Ja godverdomme

Twee wissels in mijn basis dan maar

Behalve Gotze voor Mendy

Ook maar Giroud voor Aguero
  vrijdag 29 september 2017 @ 15:06:49 #41
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174073499
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 10:00 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Die heeft t effe zwaar te verduren, eerst Mendy en nu ook Aguero
Waar zit ik ongeveer met m'n 1268 punten (?) afgelopen speelronde?
pi_174075933
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 15:06 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Waar zit ik ongeveer met m'n 1268 punten (?) afgelopen speelronde?
Onder mij iig :p
  Redactie Sport vrijdag 29 september 2017 @ 20:12:40 #43
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174078788
Ajacied422 1872,5
Lange_Lans 1562,5
hafcfan 1547
Deshain 1471,5
voetbalmanager2 1350
hhh38 1168
Onlogisch 1044
Shadowkid053 884
Brammess 715
Tagliano 625
Max23 608
Opperkleurder 580
JR-Style-93 579,5
PSVCL 560
DaveDave09 558
Lenny_Leonard 540
Ender_xenocide 378
Typisch 284

Ajacied422 10
Lange_Lans 8
hafcfan 6
Deshain 5
voetbalmanager2 4
hhh38 3
Onlogisch 2
Shadowkid053 1
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport vrijdag 29 september 2017 @ 20:13:17 #44
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174078801
Ajacied422 LFC Napoli 15907,5
Lange_Lans FC Negersex 13668
hhh38 De Zwarte Paarden 12851,5
voetbalmanager2 De Subtoppers 12755
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 12011
Deshain Tripping major ballsack 11347,5
Tagliano Klapharken FC 11029
DaveDave09 Alleswinnen FC 10582
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 9836
Max23 Belonna 9761,5
Typisch Hup 9662
Lenny_Leonard FUBAR 9524,5
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 9336,5
Shadowkid053 Asskickers United 8649
PSVCL Unreal Madrid 8623
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 8126
hafcfan King in the South 7766
Brammess Murder on Zidane's floor 7379,5

Ajacied422 LFC Napoli 66
Lange_Lans FC Negersex 61
hhh38 De Zwarte Paarden 51
voetbalmanager2 De Subtoppers 47
Tagliano Klapharken FC 44
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 40
DaveDave09 Alleswinnen FC 31
Typisch Hup 29
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 25
Deshain Tripping major ballsack 25
hafcfan King in the South 21
Shadowkid053 Asskickers United 13
Brammess Murder on Zidane's floor 12
Max23 Belonna 10
PSVCL Unreal Madrid 10
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 9
Lenny_Leonard FUBAR 9
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 6
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport vrijdag 29 september 2017 @ 20:14:17 #45
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174078830
SPOILER: En de scores
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  vrijdag 29 september 2017 @ 21:08:46 #46
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174080003
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 20:14 schreef Mexicanobakker het volgende:
SPOILER: En de scores
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hoe kom je aan 20 voor Gabriel Jesus? Heeft geen kaart gekregen toch?

10 basis
50 winst
x2
  Redactie Sport vrijdag 29 september 2017 @ 21:14:00 #47
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174080167
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 21:08 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Hoe kom je aan 20 voor Gabriel Jesus? Heeft geen kaart gekregen toch?

10 basis
50 winst
x2
Aangepast
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174118812
Hernandez bleek geblesseerd. Umtiti speelt niet. Wel goals van Busquets en Monreal (+ winst en de 0) en de 0 voor Savic.
  zondag 1 oktober 2017 @ 23:18:18 #49
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174128393
Geen Pjanic, Sarabia, Zielinski, Semedo & Bailly en wel Meunier en Banega :(

Daar zit je dan met je vele opties, kies je iedere keer de verkeerde spelers.
  Redactie Sport maandag 2 oktober 2017 @ 20:32:30 #50
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174147851
Scorekaartje:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 2 oktober 2017 @ 20:46:51 #51
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174148392
Ajacied422 1735
voetbalmanager2 1584
Opperkleurder 1578
Lange_Lans 1500
Deshain 1390
PSVCL 1334,5
Shadowkid053 1260
Typisch 1095,5
hhh38 912,5
Lenny_Leonard 905,5
Max23 899
Tagliano 885
DaveDave09 857,5
Brammess 840
Onlogisch 766,5
JR-Style-93 749
Ender_xenocide 630
hafcfan 93

Ajacied422 wint alweer een ronde en geeft mij toch in ieder geval het gevoel dat hij zijn opgebouwde voorsprong niet meer echt af gaat staan. hafcfan heeft, mede omdat hij z'n team al sinds de start niet heeft gewisseld en omdat Juventus nogal sterk rouleert (en niet won), weer een van z'n matige ronden. In het puntenklassement staat hij er nog prima voor, maar door deze zwakke ronden loopt hij in het algemeen klassement achter de feiten aan. Tussen deze twee in gebeurt er nog veel, al lijkt hhh38 de strijd met Lange_Lans langzaam te verliezen en heeft voetbalmanager2 zijn ritme echt gevonden.

Ajacied422 10
voetbalmanager2 8
Opperkleurder 6
Lange_Lans 5
Deshain 4
PSVCL 3
Shadowkid053 2
Typisch 1

Ajacied422 LFC Napoli 17642,5
Lange_Lans FC Negersex 15168
voetbalmanager2 De Subtoppers 14339
hhh38 De Zwarte Paarden 13864
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 13589
Deshain Tripping major ballsack 12737,5
Tagliano Klapharken FC 11914
DaveDave09 Alleswinnen FC 11439,5
Typisch Hup 10757,5
Max23 Belonna 10660,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 10466
Lenny_Leonard FUBAR 10430
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 10103
PSVCL Unreal Madrid 9957,5
Shadowkid053 Asskickers United 9909
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 8875
Brammess Murder on Zidane's floor 8219,5
hafcfan King in the South 7859

Ajacied422 LFC Napoli 76
Lange_Lans FC Negersex 66
voetbalmanager2 De Subtoppers 55
hhh38 De Zwarte Paarden 51
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 46
Tagliano Klapharken FC 44
DaveDave09 Alleswinnen FC 31
Typisch Hup 30
Deshain Tripping major ballsack 29
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 25
hafcfan King in the South 21
Shadowkid053 Asskickers United 15
PSVCL Unreal Madrid 13
Brammess Murder on Zidane's floor 12
Max23 Belonna 10
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 9
Lenny_Leonard FUBAR 9
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 6
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174148601
Worden de transfers nog gepost :P?
  Redactie Sport maandag 2 oktober 2017 @ 20:53:19 #53
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174148611
quote:
0s.gif Op maandag 2 oktober 2017 20:53 schreef Ajacied422 het volgende:
Worden de transfers nog gepost :P?
Die zijn voor morgen, is het niet? :)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174148620
quote:
0s.gif Op maandag 2 oktober 2017 20:53 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Die zijn voor morgen, is het niet? :)
Ho, niks gezegd.
pi_174148626
Matig weekje.
  Redactie Sport maandag 2 oktober 2017 @ 20:54:09 #56
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174148635
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 17:17 schreef hhh38 het volgende:
Oke ik ben hier verschrikkelijk laat mee, maar als het nog kan wil ik best meedoen
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:09 schreef Typisch het volgende:
Ik wil ook wel een poging wagen.
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:49 schreef ender_xenocide het volgende:
Leuk initiatief.Lijkt me leuk om mee te doen.
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:57 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 16:25 schreef DaveDave09 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 01:55 schreef hafcfan het volgende:
Als psvcl mee doet kan ik niet achter blijven
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:09 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:37 schreef PSVCL het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 23:34 schreef Tagliano het volgende:
Dit wil ik best proberen :Y
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 01:38 schreef voetbalmanager2 het volgende:
:W Meld zich
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 07:42 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Spreek voor jezelf. Ik fok altijd vanuit de subfora.

OT : Leuk idee Mexicanobakker! Ik doe mee :s)
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 10:49 schreef opperkleurder het volgende:
1. Ajacied422
2. PSVCL
3. Dakterras
4. Tagliano
5. voetbalmanager2
6. onlogisch
7. opperkleurder
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 11:35 schreef Max23 het volgende:
Wel ontiegelijk veel competities :o
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:42 schreef Brammess het volgende:
Ik wil ook meedoen.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:11 schreef Lange_Lans het volgende:
Is het wel handig als ik mee doe? Ik win dit soort spelletjes meestal met gemak waardoor het voor de anderen misschien wel niet meer leuk is.
quote:
14s.gif Op zondag 18 juni 2017 21:42 schreef Class het volgende:
Doe ook mee
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 16:31 schreef Shadowkid053 het volgende:
Im in.
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 17:06 schreef Lenny_Leonard het volgende:
In
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:23 schreef Deshain het volgende:
Ik doe ook mee na overleg met Mex
Transferdeadline 3: Dinsdag 3 oktober 20.00
Speelronde 15: Donderdag 5 oktober 14.30
Speelronde 16: Zondag 8 oktober 18.00
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174148687
S15:
Ederson
Pareja - Marquinhos - Romagnoli
Pröpper - Hamsik - Eriksen - De Bruyne
Bakambu - Cavani - Mertens

[ Bericht 4% gewijzigd door Ajacied422 op 03-10-2017 21:32:33 ]
pi_174150081
quote:
0s.gif Op maandag 2 oktober 2017 20:53 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Die zijn voor morgen, is het niet? :)
Nee vandaag volgens OP en eerder bericht
pi_174150176
We kunnen alleen maar hopen dat Napoli een paar keer gaat verliezen.
  maandag 2 oktober 2017 @ 21:41:41 #60
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174150634
S15

Oblak
Semedo - Aurier - Bailly - Cahill - Meunier
Pjanic - Banega - Zielinski
G. Jesus - Insigne
  Redactie Sport maandag 2 oktober 2017 @ 21:43:26 #61
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174150709
quote:
1s.gif Op maandag 2 oktober 2017 21:30 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Nee vandaag volgens OP en eerder bericht
Oke, dan heeft Stijn gelijk. Ik verwerk ze wel pas morgen of misschien zelfs overmorgen. Maar dan kunnen jullie niet meer insturen
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174151087
Had ik Gündogan maar opgesteld :(
  Redactie Sport dinsdag 3 oktober 2017 @ 14:32:29 #63
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174165422
Even wat transfers erin gooien (zoals gebruikelijk allemaal weer de eerste keus):

Ajacied422
OUT Alessio Romagnoli Milan V

IN Gabriel Paulista Valencia V

Lange_Lans
OUT Vicenzo Grifo Monchengladbach M

IN Andrés Guardado Betis M

onlogisch
OUT Bas Dost Sporting CP A

IN Zlatan Ibrahimovic Manchester United A

opperkleurder
OUT Ryad Boudebouz Betis M

IN Franck Kessie Milan M

Tagliano
OUT Thomas Lemar Monaco A

IN Simone Zaza Valencia A

Bruikbaar vanaf speelronde 16. Oude spelers zijn nog bruikbaar in speelronde 15.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174182286
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 oktober 2017 14:32 schreef Mexicanobakker het volgende:
IN Simone Zaza Valencia A
giphy.gif

_O-
  Forum Admin woensdag 4 oktober 2017 @ 11:22:32 #65
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174184617
quote:
0s.gif Op woensdag 4 oktober 2017 08:21 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

_O-
Ik vind dat ik hier bonuspunten voor verdien.
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  Forum Admin woensdag 4 oktober 2017 @ 11:59:59 #66
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174185318
Asenjo
Danilo, Rose, Rudiger
Soler, Coutinho, Sigurdsson, Kimmich
Belotti, Aubameyang, Lemar

Wat blessures erbij en Albanië mag naar Spanje toe, joepie
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_174195429
Alisson
Umtiti
Monreal
Sidibé
Rugani
Joao Mario
Vecino
Busquets
Salah
Ronaldo
Sanchez
pi_174202180
Roman Bürki
Matip - Godin - S. Roberto
Goretzka - Mhkitaryan - Saul - Alli
Lacazette - Lukaku - Kane
pi_174229771
quote:
#IKWILSTIJNTERUGALSMOD
Jones
Azpilicueta, Musacchio, Ramos
Koke, Vilhena, Motta, Gabi, Matuidi
Willian, Mbappé
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 11:08:08 #70
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174230519
Oblak zo dichtbij een clean sheet ;(
pi_174264931
Goals van Eriksen, Bakambu en Pröpper. Gaat lekker.
  Forum Admin zaterdag 7 oktober 2017 @ 23:32:22 #72
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174269879
Dit was een ongekende flopronde
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  Redactie Sport zaterdag 7 oktober 2017 @ 23:42:46 #73
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174270093
Deadline is ongetwijfeld morgen ergens. 18.00 volgens mij

maar ik verwacht toch niet al te veel wissels voor zo'n interlandronde
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 23:57:22 #74
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174270359
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 23:42 schreef Mexicanobakker het volgende:
Deadline is ongetwijfeld morgen ergens. 18.00 volgens mij

maar ik verwacht toch niet al te veel wissels voor zo'n interlandronde
Nou ik ga wel wisselen, mijn opstelling was weer eens waardeloos :')
  Forum Admin zondag 8 oktober 2017 @ 10:55:01 #75
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174275923
Oefeninterlands tellen niet mee?
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  Forum Admin zondag 8 oktober 2017 @ 10:56:35 #76
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174275953
Berisha
Danilo, Hysaj, Rudiger
Soler, Coutinho, Sigurdsson, Kimmich
Belotti, Aubameyang, Zaza
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_174276272
Szczęsny
Umtiti
Monreal
Sidibé
Rugani
Joao Mario
Vecino
Busquets
Salah
Ronaldo
Sanchez
  zondag 8 oktober 2017 @ 11:29:16 #78
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174276446
Oblak
Semedo - Cahill - Meunier
Tolisso - Banega - Zielinski - Pjanic
Insigne - G. Jesus - Sterling
  Redactie Sport zondag 8 oktober 2017 @ 12:41:52 #79
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174277730
Even alvast de scores, Salah moet nog ballen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport zondag 8 oktober 2017 @ 12:53:53 #80
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174277892
quote:
0s.gif Op zondag 8 oktober 2017 10:55 schreef Tagliano het volgende:
Oefeninterlands tellen niet mee?
Nee, die flauwekul doen we niet aan.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport zondag 8 oktober 2017 @ 12:56:46 #81
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174277934
Zielinski had ik even gemist, die had 60 punten :)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174282782
quote:
0s.gif Op zondag 8 oktober 2017 12:41 schreef Mexicanobakker het volgende:
Even alvast de scores, Salah moet nog ballen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Niet onaardig, laten we hopen dat Salah er nog een paar in de touwen jaagt. Dank voor de snelle update!
  zondag 8 oktober 2017 @ 18:00:43 #83
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174283092
quote:
0s.gif Op zondag 8 oktober 2017 12:56 schreef Mexicanobakker het volgende:
Zielinski had ik even gemist, die had 60 punten :)
Fijn, had zelf niet echt tijd om te checken
pi_174283353
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 23:32 schreef Tagliano het volgende:
Dit was een ongekende flopronde
pi_174287182
Salah is ook klaar en heeft 2 goals gemaakt voor een winnend Egypte _O_
  Redactie Sport maandag 9 oktober 2017 @ 07:57:08 #86
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174294033
Costa Rica - Honduras was ook nog ergens, even voor mezelf. Die zit er ook nog niet in (Alleen Navas gok ik zo)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 9 oktober 2017 @ 21:06:44 #87
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174312038
Opperkleurder 744
hhh38 670
voetbalmanager2 635
Ender_xenocide 630
Ajacied422 562
hafcfan 505
Onlogisch 492
DaveDave09 480
Typisch 435
Lange_Lans 425
PSVCL 402
Deshain 390
Lenny_Leonard 377
Tagliano 280
Brammess 265
Max23 202
JR-Style-93 154
Shadowkid053 50

Opperkleurder 10
hhh38 8
voetbalmanager2 6
Ender_xenocide 5
Ajacied422 4
hafcfan 3
Onlogisch 2
DaveDave09 1

Ajacied422 LFC Napoli 18204,5
Lange_Lans FC Negersex 15593
voetbalmanager2 De Subtoppers 14974
hhh38 De Zwarte Paarden 14534
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 14333
Deshain Tripping major ballsack 13127,5
Tagliano Klapharken FC 12194
DaveDave09 Alleswinnen FC 11919,5
Typisch Hup 11192,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 11096
Max23 Belonna 10862,5
Lenny_Leonard FUBAR 10807
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 10595
PSVCL Unreal Madrid 10359,5
Shadowkid053 Asskickers United 9959
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 9029
Brammess Murder on Zidane's floor 8484,5
hafcfan King in the South 8364

Ajacied422 LFC Napoli 80
Lange_Lans FC Negersex 66
voetbalmanager2 De Subtoppers 61
hhh38 De Zwarte Paarden 59
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 56
Tagliano Klapharken FC 44
DaveDave09 Alleswinnen FC 32
Typisch Hup 30
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 30
Deshain Tripping major ballsack 29
hafcfan King in the South 24
Shadowkid053 Asskickers United 15
PSVCL Unreal Madrid 13
Brammess Murder on Zidane's floor 12
Max23 Belonna 10
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 9
Lenny_Leonard FUBAR 9
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 8

Stijn is te goed ;( RIP spanning. Tijd voor de terechte vormdip van Napoli.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174312976
Een glorieuze overwinning voor ondergetekende, Stijn wordt vijfde en dan zegt Mexicanobakker hoe goed Stijn is. Vreemd.
  Redactie Sport maandag 9 oktober 2017 @ 21:39:47 #89
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174313164
quote:
0s.gif Op maandag 9 oktober 2017 21:34 schreef opperkleurder het volgende:
Een glorieuze overwinning voor ondergetekende, Stijn wordt vijfde en dan zegt Mexicanobakker hoe goed Stijn is. Vreemd.
Ik denk dat de familie van die gekke Mexicanobakker fout was in de oorlog! Het is een complot.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174313212
quote:
0s.gif Op maandag 9 oktober 2017 21:39 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik denk dat de familie van die gekke Mexicanobakker fout was in de oorlog! Het is een complot.
Maar het is hem vergeven, ik ben blij dat hij het zo lang vol weet te houden met dit fijne spel.
pi_174313248
quote:
0s.gif Op maandag 9 oktober 2017 21:34 schreef opperkleurder het volgende:
Een glorieuze overwinning voor ondergetekende, Stijn wordt vijfde en dan zegt Mexicanobakker hoe goed Stijn is. Vreemd.
Weer uitgelopen op Lange_Lans.
pi_174313371
quote:
0s.gif Op maandag 9 oktober 2017 21:42 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Weer uitgelopen op Lange_Lans.
Pas 17 van de 88 speelrondes gespeeld. Napoli blijft niet winnen.
pi_174339438
quote:
0s.gif Op maandag 9 oktober 2017 21:47 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Pas 17 van de 88 speelrondes gespeeld. Napoli blijft niet winnen.
Dank je opper.
  woensdag 11 oktober 2017 @ 10:09:36 #94
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_174344503
C u uggtfvftvu tfggy
2018: Er heerst een taboe op het ontmaskeren van kp.
pi_174344539
quote:
0s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 10:09 schreef MangoTree het volgende:
C u uggtfvftvu tfggy
Que?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  woensdag 11 oktober 2017 @ 10:52:30 #96
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_174345154
Excuses, dat was een broekzakpost :z
2018: Er heerst een taboe op het ontmaskeren van kp.
  Forum Admin woensdag 11 oktober 2017 @ 16:18:15 #97
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174351769
Volgende ronde:
Berisha
Gaspar, Hysaj, Rudiger
Soler, Coutinho, Sigurdsson, Kimmich, Toornstra
Aubameyang, Zaza
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  woensdag 11 oktober 2017 @ 16:50:09 #98
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174352450
Cahill, Semedo, Banega en Sterling zaten allemaal op de bank :{

Volgende ronde:

Oblak
Aurier - Bailly - Cahill - Semedo
Tolisso - Zielinski - Sarabia
Sterling - G. Jesus - Insigne
  Redactie Sport woensdag 11 oktober 2017 @ 16:50:22 #99
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174352453
Ik heb het na vandaag (waar ik ga proberen te verwerken) erg druk, dus ik hoop maar dat ik de komende week aan veel score updates toekom :{ transfers zal ik wel zsm updaten als ze er zijn, maar het kan best dat ik pas begin november weer echt los ga met score updates.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport woensdag 11 oktober 2017 @ 19:06:19 #100
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174355873
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport woensdag 11 oktober 2017 @ 19:10:34 #101
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174356026
Ender_xenocide 780
Ajacied422 682
hafcfan 660
Lange_Lans 622
DaveDave09 530
Onlogisch 529
hhh38 505
Tagliano 485
Opperkleurder 420
Brammess 390
voetbalmanager2 322
Shadowkid053 305
Max23 280
Lenny_Leonard 270
JR-Style-93 214
PSVCL 190
Deshain 170
Typisch 40

Ender_xenocide 10
Ajacied422 8
hafcfan 6
Lange_Lans 5
DaveDave09 4
Onlogisch 3
hhh38 2
Tagliano 1

Ajacied422 LFC Napoli 18886,5
Lange_Lans FC Negersex 16215
voetbalmanager2 De Subtoppers 15296
hhh38 De Zwarte Paarden 15039
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 14753
Deshain Tripping major ballsack 13297,5
Tagliano Klapharken FC 12679
DaveDave09 Alleswinnen FC 12449,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 11876
Typisch Hup 11232,5
Max23 Belonna 11142,5
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 11124
Lenny_Leonard FUBAR 11077
PSVCL Unreal Madrid 10549,5
Shadowkid053 Asskickers United 10264
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 9243
hafcfan King in the South 9024
Brammess Murder on Zidane's floor 8874,5

Ajacied422 LFC Napoli 88
Lange_Lans FC Negersex 71
voetbalmanager2 De Subtoppers 61
hhh38 De Zwarte Paarden 61
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 56
Tagliano Klapharken FC 45
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 40
DaveDave09 Alleswinnen FC 36
Typisch Hup 30
hafcfan King in the South 30
Deshain Tripping major ballsack 29
Shadowkid053 Asskickers United 15
PSVCL Unreal Madrid 13
Brammess Murder on Zidane's floor 12
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 11
Max23 Belonna 10
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 9
Lenny_Leonard FUBAR 9
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174366232
Jezus wat dramatisch
pi_174366273
Alisson
Umtiti
Monreal
Savic
Hernandez
Kessie
Vecino
Busquets
Salah
Ronaldo
Sanchez
  Redactie Sport donderdag 12 oktober 2017 @ 23:17:06 #104
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174388208
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 17:17 schreef hhh38 het volgende:
Oke ik ben hier verschrikkelijk laat mee, maar als het nog kan wil ik best meedoen
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:09 schreef Typisch het volgende:
Ik wil ook wel een poging wagen.
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:49 schreef ender_xenocide het volgende:
Leuk initiatief.Lijkt me leuk om mee te doen.
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:57 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 16:25 schreef DaveDave09 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 01:55 schreef hafcfan het volgende:
Als psvcl mee doet kan ik niet achter blijven
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:09 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:37 schreef PSVCL het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 23:34 schreef Tagliano het volgende:
Dit wil ik best proberen :Y
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 01:38 schreef voetbalmanager2 het volgende:
:W Meld zich
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 07:42 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Spreek voor jezelf. Ik fok altijd vanuit de subfora.

OT : Leuk idee Mexicanobakker! Ik doe mee :s)
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 10:49 schreef opperkleurder het volgende:
1. Ajacied422
2. PSVCL
3. Dakterras
4. Tagliano
5. voetbalmanager2
6. onlogisch
7. opperkleurder
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 11:35 schreef Max23 het volgende:
Wel ontiegelijk veel competities :o
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:42 schreef Brammess het volgende:
Ik wil ook meedoen.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:11 schreef Lange_Lans het volgende:
Is het wel handig als ik mee doe? Ik win dit soort spelletjes meestal met gemak waardoor het voor de anderen misschien wel niet meer leuk is.
quote:
14s.gif Op zondag 18 juni 2017 21:42 schreef Class het volgende:
Doe ook mee
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 16:31 schreef Shadowkid053 het volgende:
Im in.
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 17:06 schreef Lenny_Leonard het volgende:
In
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:23 schreef Deshain het volgende:
Ik doe ook mee na overleg met Mex
Ronde 17: Vrijdag 13 oktober 20.30
Transferdeadline: Dinsdag 17 oktober 20.00
Ronde 18: Dinsdag 17 oktober 20.45
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport donderdag 12 oktober 2017 @ 23:19:37 #105
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174388259
Nog even een lijstje van de huidige spelers en de huidige teams, voorafgaand aan de transfers:

SPOILER: spelers
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: teams
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174390838
quote:
#IKWILSTIJNTERUGALSMOD
Jones
Azpilicueta, Musacchio, Ramos
Koke, Vilhena, Motta, Gabi, Matuidi
Willian, Mbappé
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_174394682
Roman Bürki
Sergi Roberto - Diego Godin - Matia Caldara
Henrik Mkhitaryan - Dele Alli - Sául Niguez - Andres Guardado
Romelu Lukaku - Alexandre Lacazette - Harry Kane
pi_174395322
Ederson
Paulista - Pareja - Marquinhos - Ghoulam
Hamsik - De Bruyne - Eriksen
Bakambu - Cavani - Mertens
pi_174402525
Rulli
Walker, Otamendi, Koscielny, Vertonghen, Williams
Isco, Trigueros, Soriano
Suarez, Silva
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  zaterdag 14 oktober 2017 @ 18:52:45 #110
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174418724
AAAAARGH

Fucking Meunier, zou op de bank zitten volgens de watchers en bezorgt vervolgens in z'n eentje PSG de overwinning. En Aurier en Bailly zaten op de bank...
pi_174418752
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 oktober 2017 18:52 schreef hhh38 het volgende:
AAAAARGH

Fucking Meunier, zou op de bank zitten volgens de watchers en bezorgt vervolgens in z'n eentje PSG de overwinning. En Aurier en Bailly zaten op de bank...
Ik twijfelde en zette Cavani op de bank. Ach, Kev heeft geshined.
  zaterdag 14 oktober 2017 @ 19:05:19 #112
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174418930
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 oktober 2017 18:54 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ik twijfelde en zette Cavani op de bank. Ach, Kev heeft geshined.
Sterling en Jesus ook wel lekker voor mij, maar heel veel punten ga ik niet halen deze ronde. Oblak en Semedo moeten tegen elkaar en zullen wel niet allebei de 0 houden.
pi_174418958
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 oktober 2017 19:05 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Sterling en Jesus ook wel lekker voor mij, maar heel veel punten ga ik niet halen deze ronde. Oblak en Semedo moeten tegen elkaar en zullen wel niet allebei de 0 houden.
Ik wist niet dat Marcelo weer terug was. Redelijk zonde. Heb dit keer de keuze gemaakt om eens Callejon op de bank te zetten voor Bakambu. Hopelijk pakt dat goed uit. Matige ronde voor me tenzij Napoli vanavond de registers opentrekt.
pi_174418993
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 oktober 2017 19:07 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ik wist niet dat Marcelo weer terug was. Redelijk zonde. Heb dit keer de keuze gemaakt om eens Callejon op de bank te zetten voor Bakambu. Hopelijk pakt dat goed uit. Matige ronde voor me tenzij Napoli vanavond de registers opentrekt.
Hup Roma
  Forum Admin zaterdag 14 oktober 2017 @ 22:01:23 #115
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174422306
Ronde 20:
Berisha
Gaspar, Danilo, Rudiger, Luis
Coutinho, Kimmich, Toornstra, Sigurdsson
Aubameyang, Costa

Ronde 21:
Berisha
Gaspar, Hysaj, Rudiger, Luis
Coutinho, Kimmich, Soler, Sigurdsson
Aubameyang, Zaza

Ronde 22:
Berisha
Gaspar, Hysaj, Rudiger Danilo
Toornstra, Kimmich, Soler
Costa, Aubameyang, Zaza
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_174449553
Ederson
Marquinhos - Marcelo - J. Costa
Hamsik - Eriksen - Ilsanker - De Bruyne
Bakambu - Cavani - Mertens
pi_174450580
quote:
#IKWILSTIJNTERUGALSMOD
Jones
Azpilicueta, Musacchio, Ramos
Koke, Vilhena, Motta, Gabi, Matuidi
Willian, Mbappé
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_174465596
Bürki, s. Roberto, Godin, Matip, Caldara, Saul, Alli, Mkhitaryan, Lacazette, Lukaku, Kane.
  dinsdag 17 oktober 2017 @ 10:29:37 #119
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174466407
Oblak
Semedo - Cahill - Meunier
Tolisso - Pjanic - Sarabia - Banega
Sterling - G. Jesus - Insigne
pi_174466811
Vecino er uit voor Fabregas.
  Redactie Sport dinsdag 17 oktober 2017 @ 11:52:08 #121
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174467864
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 17:17 schreef hhh38 het volgende:
Oke ik ben hier verschrikkelijk laat mee, maar als het nog kan wil ik best meedoen
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:09 schreef Typisch het volgende:
Ik wil ook wel een poging wagen.
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:49 schreef ender_xenocide het volgende:
Leuk initiatief.Lijkt me leuk om mee te doen.
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:57 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 16:25 schreef DaveDave09 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 01:55 schreef hafcfan het volgende:
Als psvcl mee doet kan ik niet achter blijven
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:09 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:37 schreef PSVCL het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 23:34 schreef Tagliano het volgende:
Dit wil ik best proberen :Y
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 01:38 schreef voetbalmanager2 het volgende:
:W Meld zich
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 07:42 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Spreek voor jezelf. Ik fok altijd vanuit de subfora.

OT : Leuk idee Mexicanobakker! Ik doe mee :s)
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 10:49 schreef opperkleurder het volgende:
1. Ajacied422
2. PSVCL
3. Dakterras
4. Tagliano
5. voetbalmanager2
6. onlogisch
7. opperkleurder
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 11:35 schreef Max23 het volgende:
Wel ontiegelijk veel competities :o
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:42 schreef Brammess het volgende:
Ik wil ook meedoen.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:11 schreef Lange_Lans het volgende:
Is het wel handig als ik mee doe? Ik win dit soort spelletjes meestal met gemak waardoor het voor de anderen misschien wel niet meer leuk is.
quote:
14s.gif Op zondag 18 juni 2017 21:42 schreef Class het volgende:
Doe ook mee
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 16:31 schreef Shadowkid053 het volgende:
Im in.
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 17:06 schreef Lenny_Leonard het volgende:
In
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:23 schreef Deshain het volgende:
Ik doe ook mee na overleg met Mex
Transferdeadline: Vanavond 20.00
Deadline speelronde 17: Vanavond 20.45
Deadline speelronde 18: Vrijdag 20 oktober 20.00
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174478251
Mignolet
Walker, Otamendi, Kolarov, Koscielny
Garcia, Isco, Vazquez
Ben-Yeddar, Suarez, Jose
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Redactie Sport dinsdag 17 oktober 2017 @ 20:47:04 #123
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174479296
3 transfers:

Ajacied422: Ilsanker -> Daniel Wass (Celta)
Voetbalmanager2: R Soriano -> Casemiro (Real)
opperkleurder: Rugani -> Zagadou (Dortmund)

Tot zover, tot de volgende keer.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174480110
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 oktober 2017 20:47 schreef Mexicanobakker het volgende:
3 transfers:

Ajacied422: Ilsanker -> Daniel Wass (Celta)
Voetbalmanager2: R Soriano -> Casemiro (Real)
opperkleurder: Rugani -> Zagadou (Dortmund)

Tot zover, tot de volgende keer.
En die van mij dan?
  Redactie Sport dinsdag 17 oktober 2017 @ 21:04:26 #125
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174480191
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 oktober 2017 21:02 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

En die van mij dan?
Oja, mijn fout.

Martinez -> Zappacosta (Lange_Lans) is ook bijgevoegd.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174481007
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 oktober 2017 21:04 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Oja, mijn fout.

Martinez -> Zappacosta (Lange_Lans) is ook bijgevoegd.
Goed bezig Mex.
pi_174481284
Al 2 goals en een assist voor Salah. _O_
pi_174492645
Moet toch eens een keer op tijd aan die transferdealines denken 8)7
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
  woensdag 18 oktober 2017 @ 13:54:59 #129
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174492673
quote:
10s.gif Op woensdag 18 oktober 2017 13:53 schreef ender_xenocide het volgende:
Moet toch eens een keer op tijd aan die transferdealines denken 8)7
Same here
pi_174495263
Had niet verwacht Casemiro zo makkelijk te kunnen krijgen. :)
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_174539336
Alisson
Umtiti
Monreal
Savic
Zagadou
Kessie
Vecino
Busquets
Salah
Ronaldo
Werner
pi_174539409
Ederson; Paulista, Marquinhos, Ghoulam, Marcelo; De Bruyne, Eriksen, Hamsik; Bakambu, Cavani, Mertens
  vrijdag 20 oktober 2017 @ 14:56:45 #133
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174539445
Oblak
Semedo - Cahill - V. Ruiz - Aurier - Meunier
Tolisso - Pjanic - Zielinski
Sterling - G. Jesus
  Redactie Sport vrijdag 20 oktober 2017 @ 15:46:45 #134
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174540322
Vanavond alweer een deadline! En komende dinsdag ook maar weer, gok ik zo
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174542405
Kom er net achter dat Willian Jose 4 goals! in de vorige ronde gescoord heeft. Goede wissel achteraf. Wel weer jammer dat ze na minder dan een uur gespeeld te hebben al een publiekswissel gaven. Anders waren dat er 6 geweest.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_174542689
Rulli
Walker, Otamendi, Koscielny
Trigueros, Isco, Casemiro, Garcia
Jose, Suarez, Ben-Yeddar
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Redactie Sport vrijdag 20 oktober 2017 @ 18:19:02 #137
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174542982
Transfers mogen ingezet worden deze speelronde. Het is meer zodat ik niet drie uur voor een speelronde zo snel mogelijk moet verwerken - er heeft een speelronde tussen gezeten wat mij betreft.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174543043
Bürki
Godin, S. Roberto, Zappacosta
Guardado, Alli, Saul, Mkhitaryan
Lacazette, Kane, Lukaku
pi_174583838
Goals voor Monreal, Salah
Assist Werner
De 0 voor Alisson, Savic en Umtiti

Paar gele kaarten helaas
pi_174601824
Ederson
Paulista - Marcelo - Ghoulam
Hamsik - Eriksen - Wass - De Bruyne
Callejon - Bakambu - Mertens
pi_174604100
quote:
#IKWILSTIJNTERUGALSMOD
Jones
Azpilicueta, Musacchio, Ramos
Koke, Vilhena, Motta, Gabi, Matuidi
Willian, Mbappé
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_174612485
Sergio Rico
Matip, Godin, Caldara
Alli, Mhkitaryan, Saul, Goretzka
Icardi, Lukaku, Kane
  Redactie Sport maandag 23 oktober 2017 @ 23:47:19 #143
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174618000
Ik heb wat rekenwerk verricht, voor 13-16 oktober:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De rest komt hopelijk deze week.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 23 oktober 2017 @ 23:50:47 #144
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174618073
voetbalmanager2 1528
Ajacied422 1409
Tagliano 1067,5
hhh38 1041
Lenny_Leonard 911,5
Ender_xenocide 895,5
PSVCL 796,5
Shadowkid053 784
JR-Style-93 731
Lange_Lans 644
Brammess 538,5
Max23 516,5
Typisch 453
Opperkleurder 435
Deshain 428
Onlogisch 370
DaveDave09 323
hafcfan -30

voetbalmanager2 10
Ajacied422 8
Tagliano 6
hhh38 5
Lenny_Leonard 4
Ender_xenocide 3
PSVCL 2
Shadowkid053 1

Ajacied422 LFC Napoli 20295,5
Lange_Lans FC Negersex 16859
voetbalmanager2 De Subtoppers 16824
hhh38 De Zwarte Paarden 16080
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 15188
Tagliano Klapharken FC 13746,5
Deshain Tripping major ballsack 13725,5
DaveDave09 Alleswinnen FC 12772,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 12771,5
Lenny_Leonard FUBAR 11988,5
Typisch Hup 11685,5
Max23 Belonna 11659
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 11494
PSVCL Unreal Madrid 11346
Shadowkid053 Asskickers United 11048
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 9974
Brammess Murder on Zidane's floor 9413
hafcfan King in the South 8994

Ajacied422 LFC Napoli 96
Lange_Lans FC Negersex 71
voetbalmanager2 De Subtoppers 71
hhh38 De Zwarte Paarden 66
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 56
Tagliano Klapharken FC 51
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 43
DaveDave09 Alleswinnen FC 36
Typisch Hup 30
hafcfan King in the South 30
Deshain Tripping major ballsack 29
Shadowkid053 Asskickers United 16
PSVCL Unreal Madrid 15
Lenny_Leonard FUBAR 13
Brammess Murder on Zidane's floor 12
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 11
Max23 Belonna 10
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 9
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 23 oktober 2017 @ 23:53:59 #145
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174618126
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 17:17 schreef hhh38 het volgende:
Oke ik ben hier verschrikkelijk laat mee, maar als het nog kan wil ik best meedoen
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:09 schreef Typisch het volgende:
Ik wil ook wel een poging wagen.
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:49 schreef ender_xenocide het volgende:
Leuk initiatief.Lijkt me leuk om mee te doen.
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:57 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 16:25 schreef DaveDave09 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 01:55 schreef hafcfan het volgende:
Als psvcl mee doet kan ik niet achter blijven
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:09 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:37 schreef PSVCL het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 23:34 schreef Tagliano het volgende:
Dit wil ik best proberen :Y
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 01:38 schreef voetbalmanager2 het volgende:
:W Meld zich
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 07:42 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Spreek voor jezelf. Ik fok altijd vanuit de subfora.

OT : Leuk idee Mexicanobakker! Ik doe mee :s)
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 10:49 schreef opperkleurder het volgende:
1. Ajacied422
2. PSVCL
3. Dakterras
4. Tagliano
5. voetbalmanager2
6. onlogisch
7. opperkleurder
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 11:35 schreef Max23 het volgende:
Wel ontiegelijk veel competities :o
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:42 schreef Brammess het volgende:
Ik wil ook meedoen.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:11 schreef Lange_Lans het volgende:
Is het wel handig als ik mee doe? Ik win dit soort spelletjes meestal met gemak waardoor het voor de anderen misschien wel niet meer leuk is.
quote:
14s.gif Op zondag 18 juni 2017 21:42 schreef Class het volgende:
Doe ook mee
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 16:31 schreef Shadowkid053 het volgende:
Im in.
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 17:06 schreef Lenny_Leonard het volgende:
In
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:23 schreef Deshain het volgende:
Ik doe ook mee na overleg met Mex
Deadline 21: 24 oktober 18.30
Deadline 22: 27 oktober 20.00
Transferdeadline: 31 oktober 20.00
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174618134
*O* Ineens 2e algemeen. Wat is daar gebeurd?
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Forum Admin dinsdag 24 oktober 2017 @ 12:03:13 #147
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174623431
Aubameyang geblesseerd dus :{

Berisha
Rudiger, Hysaj, Danilo, Gaspar, Luis
Soler, Kimmich, Toornstra
Costa, Zaza
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_174627314
Rulli
Walker, Kolarov, Vertonghen,
Isco, Casemiro, Vazquez, Garcia
Silva, Jose, Ben-Yeddar
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Redactie Sport dinsdag 24 oktober 2017 @ 19:28:28 #149
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174633359
Glik en Kongolo hadden 275 punten teveel de laatste keer. Ik kijk even naar wat dit veroorzaakt in de standen
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport dinsdag 24 oktober 2017 @ 19:35:18 #150
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174633537
Ender verliest 275 punten omdat hij Glik had opgesteld, en dus verliest hij zijn punten in het puntenklassement. JR pakt dus het laatste puntje.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport dinsdag 24 oktober 2017 @ 19:40:41 #151
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174633704
Speelronde 20:

Tagliano 1325
Ender_xenocide 1284
voetbalmanager2 1205,5
Max23 1013
DaveDave09 1010
hafcfan 984
hhh38 970
Lange_Lans 855
Typisch 844
Ajacied422 843
Opperkleurder 785,5
Deshain 760
Shadowkid053 709
Lenny_Leonard 698
JR-Style-93 645
Onlogisch 620,5
Brammess 404
PSVCL 334

Tagliano 10
Ender_xenocide 8
voetbalmanager2 6
Max23 5
DaveDave09 4
hafcfan 3
hhh38 2
Lange_Lans 1

Ajacied422 LFC Napoli 21138,5
voetbalmanager2 De Subtoppers 18029,5
Lange_Lans FC Negersex 17714
hhh38 De Zwarte Paarden 17050
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 15973,5
Tagliano Klapharken FC 15071,5
Deshain Tripping major ballsack 14485,5
DaveDave09 Alleswinnen FC 13782,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 13780,5
Lenny_Leonard FUBAR 12686,5
Max23 Belonna 12672
Typisch Hup 12530,5
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 12114,5
Shadowkid053 Asskickers United 11757
PSVCL Unreal Madrid 11680
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 10619
hafcfan King in the South 9978
Brammess Murder on Zidane's floor 9817

Ajacied422 LFC Napoli 96
voetbalmanager2 De Subtoppers 77
Lange_Lans FC Negersex 72
hhh38 De Zwarte Paarden 68
Tagliano Klapharken FC 61
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 56
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 48
DaveDave09 Alleswinnen FC 40
hafcfan King in the South 33
Typisch Hup 30
Deshain Tripping major ballsack 29
Shadowkid053 Asskickers United 17
PSVCL Unreal Madrid 16
Max23 Belonna 15
Lenny_Leonard FUBAR 13
Brammess Murder on Zidane's floor 12
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 11
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 10
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport dinsdag 24 oktober 2017 @ 19:41:23 #152
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174633735
Spelers in de Europese midweek:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport woensdag 25 oktober 2017 @ 21:47:59 #153
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174659592
Afgelopen weekend:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport woensdag 25 oktober 2017 @ 21:57:08 #154
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174659832
Ajacied422 1771,5
Lange_Lans 1655,5
Tagliano 1442
Opperkleurder 1423
voetbalmanager2 1280
Lenny_Leonard 1279
hhh38 1123,5
Deshain 1055
JR-Style-93 997,5
Shadowkid053 757
hafcfan 750
Ender_xenocide 713
Typisch 705,5
PSVCL 678
Onlogisch 674
Max23 657,5
Brammess 538
DaveDave09 489

Ajacied422 10
Lange_Lans 8
Tagliano 6
Opperkleurder 5
voetbalmanager2 4
Lenny_Leonard 3
hhh38 2
Deshain 1

Ajacied422 LFC Napoli 22910
Lange_Lans FC Negersex 19369,5
voetbalmanager2 De Subtoppers 19309,5
hhh38 De Zwarte Paarden 18173,5
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 17396,5
Tagliano Klapharken FC 16513,5
Deshain Tripping major ballsack 15540,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 14493,5
DaveDave09 Alleswinnen FC 14271,5
Lenny_Leonard FUBAR 13965,5
Max23 Belonna 13329,5
Typisch Hup 13236
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 12788,5
Shadowkid053 Asskickers United 12514
PSVCL Unreal Madrid 12358
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 11616,5
hafcfan King in the South 10728
Brammess Murder on Zidane's floor 10355

Ajacied422 LFC Napoli 106
voetbalmanager2 De Subtoppers 81
Lange_Lans FC Negersex 80
hhh38 De Zwarte Paarden 70
Tagliano Klapharken FC 67
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 61
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 48
DaveDave09 Alleswinnen FC 40
hafcfan King in the South 33
Typisch Hup 30
Deshain Tripping major ballsack 30
Shadowkid053 Asskickers United 17
PSVCL Unreal Madrid 16
Lenny_Leonard FUBAR 16
Max23 Belonna 15
Brammess Murder on Zidane's floor 12
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 11
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 10

Stijn domineert. Lans en voetbalmanager2 staan dicht bij elkaar. Opperkleurder is zijn aansluiting in 3 ronden flink verloren. Tagliano begint steeds beter te draaien.

Tot zover.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  donderdag 26 oktober 2017 @ 16:24:59 #155
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174673177
Ben voor deze midweek vergeten team aan te passen helaas. Voor dit weekend dan maar:

Oblak
Semedo - Cahill - Aurier
Pjanic - Zielinski - Banega - Tolisso
Insigne - G. Jesus - Sterling
  Forum Admin donderdag 26 oktober 2017 @ 22:58:46 #156
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174682043
Berisha
Rudiger, Hysaj, Luis, Gaspar
Sigurdsson, Soler, Kimmich, Coutinho
Costa, Zaza
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_174682206
Ederson
Paulista, Ghoulam, Marcelo, Marquinhos
Eriksen, Hamsik, De Bruyne
Callejon, Cavani, Mertens
pi_174689933
Sergio Rico
Godin, S. Roberto, Caldara, Raphael Guerreiro
Mkhitaryan, Saul Niguez, Guardado
Lacazette, Lukaku, Icardi

[ Bericht 9% gewijzigd door Lange_Lans op 27-10-2017 18:53:23 ]
  Redactie Sport vrijdag 27 oktober 2017 @ 13:30:50 #159
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174690662
Vanavond is er weer een deadline om een uurtje of 8, zoals de oplettende lezer reeds wist :)

Transferdeadline is op 31 oktober.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174697269
Mignolet
Walker, Otamendi, Koscielny, Kolarov
Isco, Casemiro, Vazquez
Silva, Suarez, Jose
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Redactie Sport vrijdag 27 oktober 2017 @ 19:53:06 #161
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174698079
Typisch 907
Ajacied422 823
Tagliano 661,5
Lenny_Leonard 646
Opperkleurder 625,5
voetbalmanager2 564
Lange_Lans 536
hhh38 525,5
Deshain 482
hafcfan 355,5
JR-Style-93 332
Shadowkid053 300
PSVCL 268
Max23 267,5
DaveDave09 260
Ender_xenocide 247,5
Onlogisch 155
Brammess 150

Typisch 10
Ajacied422 8
Tagliano 6
Lenny_Leonard 5
Opperkleurder 4
voetbalmanager2 3
Lange_Lans 2
hhh38 1

Ajacied422 LFC Napoli 23733
Lange_Lans FC Negersex 19905,5
voetbalmanager2 De Subtoppers 19873,5
hhh38 De Zwarte Paarden 18699
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 18022
Tagliano Klapharken FC 17175
Deshain Tripping major ballsack 16022,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 14741
Lenny_Leonard FUBAR 14611,5
DaveDave09 Alleswinnen FC 14531,5
Typisch Hup 14143
Max23 Belonna 13597
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 12943,5
Shadowkid053 Asskickers United 12814
PSVCL Unreal Madrid 12626
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 11948,5
hafcfan King in the South 11083,5
Brammess Murder on Zidane's floor 10505

Ajacied422 LFC Napoli 114
voetbalmanager2 De Subtoppers 84
Lange_Lans FC Negersex 82
Tagliano Klapharken FC 73
hhh38 De Zwarte Paarden 71
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 65
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 48
DaveDave09 Alleswinnen FC 40
Typisch Hup 40
hafcfan King in the South 33
Deshain Tripping major ballsack 30
Lenny_Leonard FUBAR 21
Shadowkid053 Asskickers United 17
PSVCL Unreal Madrid 16
Max23 Belonna 15
Brammess Murder on Zidane's floor 12
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 11
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 10
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport vrijdag 27 oktober 2017 @ 19:58:50 #162
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174698230
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport vrijdag 27 oktober 2017 @ 19:59:50 #163
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174698251
Nog even de huidige spelerslijst:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En de huidige teams:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  zondag 29 oktober 2017 @ 01:56:14 #164
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174726989
Sarabia goal en assist, Bailly ipv Aurier de nul.

Ik word hier echt gek van
  Redactie Sport maandag 30 oktober 2017 @ 22:05:21 #165
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174768329
We wachten nog even op Ritchie, Piatti, Guardado, Vitolo en wat zooi van Inter
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 30 oktober 2017 @ 23:08:03 #166
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174770174
DaveDave09 1555
Deshain 1302,5
Lenny_Leonard 1250
Max23 954
Opperkleurder 930
hhh38 928
Ajacied422 915
PSVCL 878
hafcfan 814
Shadowkid053 794
voetbalmanager2 760
Lange_Lans 748
Typisch 701
Brammess 647
Ender_xenocide 642,5
JR-Style-93 635
Tagliano 559
Onlogisch 532

DaveDave09 10
Deshain 8
Lenny_Leonard 6
Max23 5
Opperkleurder 4
hhh38 3
Ajacied422 2
PSVCL 1

Ajacied422 LFC Napoli 24648
Lange_Lans FC Negersex 20653,5
voetbalmanager2 De Subtoppers 20633,5
hhh38 De Zwarte Paarden 19627
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 18952
Tagliano Klapharken FC 17734
Deshain Tripping major ballsack 17325
DaveDave09 Alleswinnen FC 16086,5
Lenny_Leonard FUBAR 15861,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 15383,5
Typisch Hup 14844
Max23 Belonna 14551
Shadowkid053 Asskickers United 13608
PSVCL Unreal Madrid 13504
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 13475,5
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 12583,5
hafcfan King in the South 11897,5
Brammess Murder on Zidane's floor 11152

Ajacied422 LFC Napoli 116
voetbalmanager2 De Subtoppers 84
Lange_Lans FC Negersex 82
hhh38 De Zwarte Paarden 74
Tagliano Klapharken FC 73
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 69
DaveDave09 Alleswinnen FC 50
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 48
Typisch Hup 40
Deshain Tripping major ballsack 38
hafcfan King in the South 33
Lenny_Leonard FUBAR 27
Max23 Belonna 20
Shadowkid053 Asskickers United 17
PSVCL Unreal Madrid 17
Brammess Murder on Zidane's floor 12
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 11
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 10

Knotsgek weekend.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 30 oktober 2017 @ 23:08:33 #167
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174770191
Spelersscores ter controle:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 30 oktober 2017 @ 23:10:18 #168
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174770246
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 17:17 schreef hhh38 het volgende:
Oke ik ben hier verschrikkelijk laat mee, maar als het nog kan wil ik best meedoen
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:09 schreef Typisch het volgende:
Ik wil ook wel een poging wagen.
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:49 schreef ender_xenocide het volgende:
Leuk initiatief.Lijkt me leuk om mee te doen.
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:57 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 16:25 schreef DaveDave09 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 01:55 schreef hafcfan het volgende:
Als psvcl mee doet kan ik niet achter blijven
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:09 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:37 schreef PSVCL het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 23:34 schreef Tagliano het volgende:
Dit wil ik best proberen :Y
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 01:38 schreef voetbalmanager2 het volgende:
:W Meld zich
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 07:42 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Spreek voor jezelf. Ik fok altijd vanuit de subfora.

OT : Leuk idee Mexicanobakker! Ik doe mee :s)
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 10:49 schreef opperkleurder het volgende:
1. Ajacied422
2. PSVCL
3. Dakterras
4. Tagliano
5. voetbalmanager2
6. onlogisch
7. opperkleurder
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 11:35 schreef Max23 het volgende:
Wel ontiegelijk veel competities :o
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:42 schreef Brammess het volgende:
Ik wil ook meedoen.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:11 schreef Lange_Lans het volgende:
Is het wel handig als ik mee doe? Ik win dit soort spelletjes meestal met gemak waardoor het voor de anderen misschien wel niet meer leuk is.
quote:
14s.gif Op zondag 18 juni 2017 21:42 schreef Class het volgende:
Doe ook mee
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 16:31 schreef Shadowkid053 het volgende:
Im in.
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 17:06 schreef Lenny_Leonard het volgende:
In
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:23 schreef Deshain het volgende:
Ik doe ook mee na overleg met Mex

Transferdeadline: Morgen 20.00
Volgende speelronde (22) Morgen 20.45

Speelronde 23: Vrijdag 3 november 20.00
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174770478
Ederson
Marquinhos - Marcelo - J. Costa - Ghoulam
Hamsik - Eriksen - De Bruyne
Callejon - Cavani - Mertens
  Forum Admin dinsdag 31 oktober 2017 @ 10:27:22 #170
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174775474
quote:
0s.gif Op maandag 30 oktober 2017 23:08 schreef Mexicanobakker het volgende:
Spelersscores ter controle:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zou je nog eens naar Zaza kunnen kijken?
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  Redactie Sport dinsdag 31 oktober 2017 @ 10:33:40 #171
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174775567
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 oktober 2017 10:27 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Zou je nog eens naar Zaza kunnen kijken?
Dat ziet er niet helemaal kloppend uit nee, uit mn hoofd had ie gescoord. Heb m zeker geel gegeven :') Ik zal thuis even de fout bekijken.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Forum Admin dinsdag 31 oktober 2017 @ 10:39:52 #172
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174775688
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 oktober 2017 10:33 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dat ziet er niet helemaal kloppend uit nee, uit mn hoofd had ie gescoord. Heb m zeker geel gegeven :') Ik zal thuis even de fout bekijken.
Ik denk dat dat hem is ja :P
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  Redactie Sport dinsdag 31 oktober 2017 @ 10:41:17 #173
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174775711
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 oktober 2017 10:39 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Ik denk dat dat hem is ja :P
Dan geef ik bij dezen even al onofficieel 699 punten aan jou.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Forum Admin dinsdag 31 oktober 2017 @ 10:42:02 #174
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174775724
quote:
10s.gif Op dinsdag 31 oktober 2017 10:41 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dan geef ik bij dezen even al onofficieel 699 punten aan jou.
Heerlijk :9
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  Forum Admin dinsdag 31 oktober 2017 @ 11:08:51 #175
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174776222
Berisha
Rudiger, Hysaj, Luis, Gaspar
Sigurdsson, Toornstra, Kimmich, Coutinho
Costa, Aubameyang
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_174778728
Bürki,
Guerreiro, Matip, Godin, Caldara, S. Roberto
Alli, Mkhitaryan, Saul Niguez
Lukaku, Lacazette

[ Bericht 7% gewijzigd door Lange_Lans op 31-10-2017 13:45:03 ]
pi_174783507
Alisson
Umtiti
Monreal
Sibide
Zagadou
Kessie
Fabegras
Busquets
Salah
Ronaldo
Sanchez
  dinsdag 31 oktober 2017 @ 18:01:58 #178
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174783843
Oblak
Cahill - Bailly - Aurier
Zielinski - Pjanic - Sarabia - Tolisso
Sterling - G. Jesus - Insigne
pi_174785803
Mignolet
Walker, Otamendi, Kolarov
Vazquez, Casemiro, Isco, Garcia
Ben-Yeddar, Suarez, Jose
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_174789764
quote:
#IKWILSTIJNTERUGALSMOD
Jones
Azpilicueta, Musacchio, Ramos
Koke, Vilhena, Motta, Gabi, Matuidi
Willian, Mbappé
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_174792873
quote:
0s.gif Op maandag 30 oktober 2017 23:10 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]


Transferdeadline: Morgen 20.00
Volgende speelronde (22) Morgen 20.45

Speelronde 23: Vrijdag 3 november 20.00
Kan je de transfers nog uploaden :P?
pi_174793967
Blij dat ik Savic er uit heb gegooid. Alisson en Umtiti de 0.
  Redactie Sport dinsdag 31 oktober 2017 @ 23:18:58 #183
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174794080
Ja morgenavond komen ze erop :)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport dinsdag 31 oktober 2017 @ 23:21:04 #184
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174794131
LollerKurzawa is effe 820 punten waard ofzo
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport dinsdag 31 oktober 2017 @ 23:57:46 #185
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174794808
Onder voorbehoud, maar mensen die transfers hebben ingediend hebben hun eerste keus als het goed is wel binnen. Even voor de beeldvorming
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport woensdag 1 november 2017 @ 22:32:33 #187
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174814742
Transfers:

voetbalmanager2
OUT Bernardo Silva Manchester City A

IN Rodrigo Valencia A

opperkleurder
OUT Wojciech Sczeczny Juventus K

IN Danijel Subasic Monaco K

Tagliano
OUT Danilo Manchester City V

IN Milan Skirinar Inter V

Ajacied422
OUT Davy Propper Brighton M

IN Sergej Milinkovic-Savic Lazio M
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174836217
Mertens - Cavani - Callejón
Milinkovic-Savic - Eriksen - Hamsik - De Bruyne
Marcelo - Marquinhos - Paulista
Ederson
  Forum Admin vrijdag 3 november 2017 @ 00:05:25 #189
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174837329
Berisha
Gaspar, Luis, Skirniar, Hysaj
Kimmich, Sigurdsson, Soler
Aubameyang, Zaza, Belotti
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_174837345
quote:
0s.gif Op donderdag 2 november 2017 23:07 schreef Ajacied422 het volgende:
Mertens - Cavani - Callejón
Milinkovic-Savic - Eriksen - Hamsik - De Bruyne
Marcelo - Marquinhos - Paulista
Ederson
Met 12 man kan ik ook bovenaan staan.
pi_174837361
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 november 2017 00:07 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Met 12 man kan ik ook bovenaan staan.
http://www.transfermarkt.(...)rofil/spieler/266302

Ga maar weer buitenspelen.
pi_174837375
quote:
Dat wist ik Stijn.
  Redactie Sport vrijdag 3 november 2017 @ 06:38:22 #193
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174838467
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 november 2017 00:07 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Met 12 man kan ik ook bovenaan staan.
Opperkleurder de Breij.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174840884
Alisson
Umtiti
Hernandez
Savic
Kessie
Fabegras
Busquets
Vecino
Joao Mario
Salah
Ronaldo
Werner
  Redactie Sport vrijdag 3 november 2017 @ 10:39:42 #195
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174840949
Vanavond 8 uur weer een deadline, jullie mogen jullie nieuwe spelers zoals bekend opstellen :)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174842881
Bürki
Godin, Caldara, Guerreiro
Alli, Mkhitaryan, Saul, Gaurdado
Kane, Lukaku, Icardi

Ik ga een enorm kutweekend tegemoet. ;(
pi_174850115
Rulli
Vertonghen, Otamendi, Walker
Isco, Casemiro, Garcia, Trigueros
Rodrigo, Suarez, Jose
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  vrijdag 3 november 2017 @ 19:57:12 #198
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174850944
Oblak
Semedo - Bailly - Aurier - Meunier
Zielinski - Tolisso - Pjanic
Insigne - G. Jesus - Sterling
pi_174873678
Prompt scoort Matip nadat ik hem een keer niet opstel. :(
pi_174873744
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 november 2017 23:13 schreef Lange_Lans het volgende:
Prompt scoort Matip nadat ik hem een keer niet opstel. :(
Niet zo zeuren, maat. Cavani scoorde wel twee maal maar Paulista stond niet in de basis en viel ook niet in bij een zegevierend Valencia :{
pi_174873803
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 november 2017 23:15 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Niet zo zeuren, maat. Cavani scoorde wel twee maal maar Paulista stond niet in de basis en viel ook niet in bij een zegevierend Valencia :{
Je punt?
pi_174873861
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 november 2017 23:18 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

Je punt?
Ik loop 280 punten mis :{.
pi_174873982
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 november 2017 23:20 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ik loop 280 punten mis :{.
JA IK DAN?
pi_174874020
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 november 2017 23:27 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

JA IK DAN?
Ik moet godverdomme Ghoulam in de volgende periode gaan wisselen :{
pi_174874062
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 november 2017 23:29 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ik moet godverdomme Ghoulam in de volgende periode gaan wisselen :{
Niet doen. Ik heb guerreiro ook gewoon laten staan. Had ik met Grifo ook moeten doen. Sinds ik die heb gewisseld voor Guardado is Guardado gestopt met goed voetballen en start Grifo steevast basis met assists. ;(
pi_174874076
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 november 2017 23:31 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

Niet doen. Ik heb guerreiro ook gewoon laten staan. Had ik met Grifo ook moeten doen. Sinds ik die heb gewisseld voor Guardado is Guardado gestopt met goed voetballen en start Grifo steevast basis met assists. ;(
Ghoulam kan pas aan het einde van het seizoen weer meedoen, maat. Wat heb ik daar dan aan :{?
  Redactie Sport zondag 5 november 2017 @ 11:45:13 #207
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174879886
opperkleurder had besloten met 12 man te spelen, dus hij speelt met dezelfde opstelling als afgelopen midweek :)

scores van die midweek komen er ook aan
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport zondag 5 november 2017 @ 12:14:36 #208
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174880346
Typisch 1369
Lange_Lans 1336,5
hhh38 1004
voetbalmanager2 960
Ender_xenocide 940
hafcfan 912,5
Ajacied422 900
Opperkleurder 865,5
PSVCL 722
Deshain 564
JR-Style-93 560
Max23 510
Shadowkid053 410,5
Lenny_Leonard 364
Brammess 352,5
DaveDave09 320
Tagliano 310,5
Onlogisch 220,5

Typisch 10
Lange_Lans 8
hhh38 6
voetbalmanager2 5
Ender_xenocide 4
hafcfan 3
Ajacied422 2
Opperkleurder 1

Ajacied422 LFC Napoli 25548
Lange_Lans FC Negersex 21990
voetbalmanager2 De Subtoppers 21593,5
hhh38 De Zwarte Paarden 20631
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 19817,5
Tagliano Klapharken FC 18184,5
Deshain Tripping major ballsack 17889
DaveDave09 Alleswinnen FC 16406,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 16323,5
Lenny_Leonard FUBAR 16225,5
Typisch Hup 16213
Max23 Belonna 15061
PSVCL Unreal Madrid 14226
Shadowkid053 Asskickers United 14018,5
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 13696
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 13143,5
hafcfan King in the South 12810
Brammess Murder on Zidane's floor 11504,5

Ajacied422 LFC Napoli 118
Lange_Lans FC Negersex 90
voetbalmanager2 De Subtoppers 89
hhh38 De Zwarte Paarden 80
Tagliano Klapharken FC 73
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 70
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 52
DaveDave09 Alleswinnen FC 50
Typisch Hup 50
Deshain Tripping major ballsack 38
hafcfan King in the South 36
Lenny_Leonard FUBAR 27
Max23 Belonna 20
Shadowkid053 Asskickers United 17
PSVCL Unreal Madrid 17
Brammess Murder on Zidane's floor 12
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 11
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 10

De nieuwe standen :)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport zondag 5 november 2017 @ 12:15:35 #209
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174880361
Spelerscores van de midweekse speelronde

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport zondag 5 november 2017 @ 12:19:53 #210
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174880455
We gaan lekker door elkaar lopen met de volgende 2 speelronden, dus even alvast de deadlines:

Deadline speelronde 26: 9 november 20.45
Deadline speelronde 27: 12 november 18.00
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport zondag 5 november 2017 @ 12:22:03 #211
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174880494
Voor in de OP:

SPOILER: Spelerslijst
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Lijst van teams
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174880500
Alleen WK-kwalificatie dus (lol)

Ederson
Marquinhos - Paulista - Marcelo
Eriksen - Hamsik - Milinkovic-Savic - De Bruyne
Bakambu - Cavani - Mertens

Juichen voor twee man.
  Redactie Sport zondag 5 november 2017 @ 12:23:52 #213
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174880532
quote:
0s.gif Op zondag 5 november 2017 12:22 schreef Ajacied422 het volgende:
Alleen WK-kwalificatie dus (lol)

Ederson
Marquinhos - Paulista - Marcelo
Eriksen - Hamsik - Milinkovic-Savic - De Bruyne
Bakambu - Cavani - Mertens

Juichen voor twee man.
De tweede speelronde bestaat uit 6 wedstrijden _O_
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174880599
quote:
10s.gif Op zondag 5 november 2017 12:23 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

De tweede speelronde bestaat uit 6 wedstrijden _O_
Gelukkig scoren Bakambu en Eriksen altijd wel bij hun nationale team :P.
  zondag 5 november 2017 @ 13:10:36 #215
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174881577
quote:
10s.gif Op zondag 5 november 2017 12:23 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

De tweede speelronde bestaat uit 6 wedstrijden _O_
Dus in maart hebben we twee weken helemaal niets? ;(
  Redactie Sport zondag 5 november 2017 @ 13:11:14 #216
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174881590
quote:
1s.gif Op zondag 5 november 2017 13:10 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Dus in maart hebben we twee weken helemaal niets? ;(
en begin juni voor het WK ook effe niks nee
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  zondag 5 november 2017 @ 13:13:39 #217
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_174881648
Oblak
Aurier - Bailly - Semedo
Tolisso - Pjanic - Banega - Zielinski
Insigne - G. Jesus - Sterling

3 spelers, hup Ivoorkust en Italië!
  Forum Admin zondag 5 november 2017 @ 13:18:55 #218
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174881816
quote:
0s.gif Op zondag 5 november 2017 12:19 schreef Mexicanobakker het volgende:
We gaan lekker door elkaar lopen met de volgende 2 speelronden, dus even alvast de deadlines:

Deadline speelronde 26: 9 november 20.45
Deadline speelronde 27: 12 november 18.00

Donderdag pas weer :o
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_174886582
quote:
0s.gif Op zondag 5 november 2017 11:45 schreef Mexicanobakker het volgende:
opperkleurder had besloten met 12 man te spelen, dus hij speelt met dezelfde opstelling als afgelopen midweek :)

scores van die midweek komen er ook aan
Gooi er dan een willekeurige middenvelder uit, anders verlies ik heel veel punten. Ik zat mobiel.
  Forum Admin zondag 5 november 2017 @ 17:50:47 #220
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174887503
Voor de interlandronde blijft mijn opstelling hetzelfde
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_174888969
Lazio v Udinese is afgelast.
pi_174893177
Wordt binnenkort ingehaald.
Voorlopige tussenstand en dan de definitieve scores nadat die wedstrijd ingehaald is?
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Redactie Sport maandag 6 november 2017 @ 07:59:44 #223
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174897818
quote:
0s.gif Op zondag 5 november 2017 21:44 schreef voetbalmanager2 het volgende:
Wordt binnenkort ingehaald.
Voorlopige tussenstand en dan de definitieve scores nadat die wedstrijd ingehaald is?
Tsja, Samp - Roma moet ook nog steeds een keer ingehaald worden.

quote:
1s.gif Op zondag 5 november 2017 17:03 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Gooi er dan een willekeurige middenvelder uit, anders verlies ik heel veel punten. Ik zat mobiel.
Ja, das niet zo gemakkelijk natuurlijk. Ik kan moeilijk gaan 'loten' wie ik eruit gooi, ben ik bang.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174898142
quote:
9s.gif Op maandag 6 november 2017 07:59 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Tsja, Samp - Roma moet ook nog steeds een keer ingehaald worden.

[..]

Ja, das niet zo gemakkelijk natuurlijk. Ik kan moeilijk gaan 'loten' wie ik eruit gooi, ben ik bang.
Joao Mario heb ik er als laatst bij gezet.
  Redactie Sport maandag 6 november 2017 @ 23:41:13 #225
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174914164
voetbalmanager2 1710
Onlogisch 1284
Deshain 1215
hhh38 1071
JR-Style-93 1045
DaveDave09 1014,5
hafcfan 1010,5
Ajacied422 982,5
Tagliano 955
Opperkleurder 900
Lenny_Leonard 895
Ender_xenocide 675
Typisch 663
PSVCL 648
Lange_Lans 632,5
Brammess 525
Shadowkid053 365
Max23 349

De voorlopige scores. Lazio mag uiteraard nog ballen.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174919614
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 oktober 2017 13:38 schreef Lange_Lans het volgende:
Bürki,
Guerreiro, Matip, Caldara, S., Zappacosta
Alli, Mkhitaryan, Saul Niguez
Lukaku, Lacazette, Icardi
pi_174961368
Danijel Subasic
Samuel Umtiti
Stefan Savic
Djibril Sidibé
Dan-Axel Zagadou
Joao Mario
Franck Kessie
Matias Vecino
Mohamed Salah
Cristiano Ronaldo
Alexis Sanchez
pi_174966390
Rulli
Kolarov, Williams, Koscielny, Otamendi
Garcia, Vazquez, Trigueros
Ben-Yeddar, Jose, Rodrigo
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Redactie Sport dinsdag 14 november 2017 @ 23:58:28 #229
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175079656
Vrijdag hebben we een TRANSFERDEADLINE

dat jullie t weten
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_175079851
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 november 2017 23:58 schreef Mexicanobakker het volgende:
Vrijdag hebben we een TRANSFERDEADLINE

dat jullie t weten
Top dat je het zegt, ff over nadenken voor mijn Ghoulammie ;(
pi_175120879
Alisson
Umtiti
Zagadou
Monreal
Savic
Fabregas
Busquets
Vecino
Salah
Werner
Ronaldo
pi_175121971
Dankzij Eriksen wel een sloot punten binnengehaald (lol).

Ederson
Paulista - Marquinhos - Marcelo
Hamsik - Milinkovic-Savic - Eriksen - De Bruyne
Calléjon - Cavani - Mertens
  Forum Admin donderdag 16 november 2017 @ 22:52:40 #233
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_175122919
Berisha
Gaspar, Rüdiger, Hysaj
Coutinho, Kimmich, Sigurdsson, Sole
Aubameyang, Zaza, Belotti
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_175123563
Sergio Rico
Guereiro, Matip, Godin, Zappacosta
Alli, Mkhitaryan, Guardado,
Icardi, Lukaku, Kane
  Redactie Sport vrijdag 17 november 2017 @ 08:31:09 #235
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175126483
quote:
0s.gif Op donderdag 16 november 2017 22:15 schreef Ajacied422 het volgende:
Dankzij Eriksen wel een sloot punten binnengehaald (lol).

Ederson
Paulista - Marquinhos - Marcelo
Hamsik - Milinkovic-Savic - Eriksen - De Bruyne
Calléjon - Cavani - Mertens
Die 2e ronde zal jij wel gewonnen hebben lijkt mij, ja. Die eerste ronde niet.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport vrijdag 17 november 2017 @ 08:32:29 #236
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175126500
Vanavond om 19.00 wordt er gevoetbald in de Franse competitie, dus daar ligt onze deadline. Transfers kunnen nog tot vanavond 20.00. Ik probeer morgen te verwerken, maar kan ook overmorgen worden. In ieder geval ruim op tijd voor de komende speelronde.

Dinsdag begint de CL al om 18.00
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  vrijdag 17 november 2017 @ 09:49:16 #237
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_175127471
Insigne, Bailly en Aurier hebben 0 punten gehaald ofzo lol
pi_175131225
Mignolet
Walker, Otamendi, Williams
Casemiro, Isco, Garcia, Vazquez
Jose, Rodrigo, Suarez
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  vrijdag 17 november 2017 @ 18:53:42 #239
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_175137137
Oblak
Semedo - Meunier - Aurier - Cahill
Pjanic - Zielinski - Sarabia
Insigne - G. Jesus - Sterling
  Redactie Sport zondag 19 november 2017 @ 13:21:06 #240
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175169977
Transfers:

Ajacied422: Ghoulam -> Rugani (Juventus)
Lange_Lans: Guardado -> Grifo (Gladbach)
Tagliano: Toornstra -> Oyrazabal (Sociedad)
hhh38: Banega -> Luis Alberto (Lazio)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_175200552
Ederson
J. Costa - Marquinhos - Marcelo
De Bruyne - Hamsik - Milinkovic-Savic - Eriksen
Callejon - Mertens - Cavani
  Redactie Sport maandag 20 november 2017 @ 20:27:31 #242
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175203149
Morgen is het Europees feest

Al om 18:00!
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  maandag 20 november 2017 @ 20:37:22 #243
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_175203428
Dit was een goede ronde afgelopen weekend. Oblak, Cahill en Semedo de 0. Goals van Zielinski, Insigne en Jesus. Assistje van Sarabia. Mooi.
  Forum Admin maandag 20 november 2017 @ 20:41:21 #244
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_175203526
Ik ben weer helemaal weg aan het zakken :{
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_175203611
quote:
1s.gif Op maandag 20 november 2017 20:27 schreef Mexicanobakker het volgende:
Morgen is het Europees feest

Al om 18:00!
Wanneer kom je met de rangen en standen?
  Redactie Sport maandag 20 november 2017 @ 20:47:55 #246
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175203680
quote:
0s.gif Op maandag 20 november 2017 20:45 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Wanneer kom je met de rangen en standen?
Vrijdag pas. Het is druk
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  maandag 20 november 2017 @ 21:56:54 #247
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_175205475
Voor de Europese midweek:

Oblak
Aurier - Cahill - Bailly
Pjanic - Zielinski - Sarabia - Tolisso
Insigne - G. Jesus - Sterling

Vrees dat een paar spelers niet zullen starten, maar anders moet ik schakelen naar EL spelers.
  Forum Admin dinsdag 21 november 2017 @ 14:05:24 #248
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_175217202
Berisha
Gaspar, Rüdiger, Hysaj, Luis
Kimmich, Sigurdsson, Oyrazabal, Coutinho
Costa, Aubameyang
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_175220992
Hernandez er in voor Monreal
Kessie er in voor Vecino
Subatic er in voor Alisson
pi_175222888
Rulli
Walker, Otamendi, Vertonghen, Koscielny
Isco, Casemiro, Vazquez
Jose, Suarez, Ben-Yeddar
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Forum Admin donderdag 23 november 2017 @ 21:46:47 #251
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_175268344
Berisha
Gaspar, Skirniar, Hysaj, Luis
Kimmich, Sigurdsson, Oyrazabal, Coutinho
Belotti, Aubameyang
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_175268831
Ederson
Paulista - Marquinhos - Marcelo
Eriksen - Hamsik - Milinkovic-Savic - De Bruyne
Callejon - Cavani - Mertens
  Redactie Sport vrijdag 24 november 2017 @ 09:14:04 #253
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175274130
Vanavond is er een deadline om 20.00

Ik probeer daarvoor al de scores van de WK-wedstrijden en de speelronde afgelopen weekend in te voeren. Misschien kom ik morgen ook nog toe aan de Europese wedstrijden van afgelopen di-do.

Over 2 weken wordt t weer wat rustiger, dan zal ik alles weer netjes bijhouden :)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_175281103
Alisson
Umtiti
Zagadou
Monreal
Savic
Fabregas
Kessie
Vecino
Werner
Ronaldo
Sanchez
  vrijdag 24 november 2017 @ 15:58:33 #255
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_175281467
Oblak
Cahill - Aurier - Semedo
Pjanic - Zielinski - Luis Alberto - Sarabia
Insigne - G. Jesus - Sterling
pi_175284365
Rulli
Vertonghen, Walker, Otamendi, Kolarov
Casemiro, Isco, Garcia, Trigueros
Jose, Suarez
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Redactie Sport vrijdag 24 november 2017 @ 18:53:05 #257
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175284540
Spelerscores:

Ronde 24

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ronde 25

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ronde 26
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport vrijdag 24 november 2017 @ 18:56:23 #258
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175284578
Oh, alles moet +1 natuurlijk qua rondenummers.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_175284612
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 november 2017 18:56 schreef Mexicanobakker het volgende:
Oh, alles moet +1 natuurlijk qua rondenummers.
Is de laatste van het afgelopen weekend ?
  Redactie Sport vrijdag 24 november 2017 @ 18:58:41 #260
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175284618
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 november 2017 18:58 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Is de laatste van het afgelopen weekend ?
Jazeker.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_175284635
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 november 2017 18:58 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Jazeker.
En die Europese moet nog komen dus :P?
  Redactie Sport vrijdag 24 november 2017 @ 19:01:21 #262
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175284658
De punten dan:

R26
Brammess 220 (10)
Lenny_Leonard 170 (8)
DaveDave09 160 (6)
Deshain 135 (5)
hafcfan 110 (4)
Ender_xenocide 110 (4)
Typisch 95 (2)
JR-Style-93 75 (1)
Opperkleurder 60
Max23 60
Ajacied422 25
Tagliano 10
voetbalmanager2 0
Onlogisch 0
PSVCL 0
Lange_Lans 0
Shadowkid053 0
hhh38 -8

R27
hafcfan 310 (10)
Ajacied422 285 (8)
Opperkleurder 105 (6)
Lenny_Leonard 100 (5)
Max23 100 (5)
DaveDave09 80 (3)
Typisch 75 (2)
PSVCL 75 (2)
Deshain 25
Brammess 17
Ender_xenocide 0
JR-Style-93 0
Tagliano 0
voetbalmanager2 0
Onlogisch 0
Lange_Lans 0
Shadowkid053 0
hhh38 0

R28
DaveDave09 1819 (10)
Deshain 1608 (8)
hhh38 1580,5 (6)
Ajacied422 1487,5 (5)
Opperkleurder 1418 (4)
voetbalmanager2 1320 (3)
Tagliano 1066,5 (2)
Lenny_Leonard 909 (1)
JR-Style-93 880
Max23 852,5
Shadowkid053 824
Lange_Lans 727
Typisch 592
hafcfan 573
Onlogisch 562
Brammess 509,5
PSVCL 475
Ender_xenocide 395

Standen na R28
Ajacied422 LFC Napoli 28328
voetbalmanager2 De Subtoppers 24623,5
Lange_Lans FC Negersex 23349,5
hhh38 De Zwarte Paarden 23274,5
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 22300,5
Deshain Tripping major ballsack 20872
Tagliano Klapharken FC 20216
DaveDave09 Alleswinnen FC 19480
Lenny_Leonard FUBAR 18299,5
Typisch Hup 17638
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 17503,5
Max23 Belonna 16422,5
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 15542
PSVCL Unreal Madrid 15424
Shadowkid053 Asskickers United 15207,5
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 15143,5
hafcfan King in the South 14813,5
Brammess Murder on Zidane's floor 12776

Puntenscore na R28 (2 rondes missen nog 1 wedstrijd)

Ajacied422 LFC Napoli 131
voetbalmanager2 De Subtoppers 92
Lange_Lans FC Negersex 90
hhh38 De Zwarte Paarden 86
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 80
Tagliano Klapharken FC 75
DaveDave09 Alleswinnen FC 69
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 56
Typisch Hup 54
Deshain Tripping major ballsack 51
hafcfan King in the South 50
Lenny_Leonard FUBAR 41
Max23 Belonna 25
Brammess Murder on Zidane's floor 22
PSVCL Unreal Madrid 19
Shadowkid053 Asskickers United 17
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 11
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 11
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport vrijdag 24 november 2017 @ 19:06:25 #263
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175284732
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 november 2017 18:59 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

En die Europese moet nog komen dus :P?
Die probeer ik morgen te verwerken
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_175284747
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 november 2017 19:06 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Die probeer ik morgen te verwerken
Haha, prima. Het werk wordt gewaardeerd. Heb volgens mij een goede ronde gedraaid.
pi_175286471
Podium nog wel in zicht
  Redactie Sport zaterdag 25 november 2017 @ 14:20:47 #266
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175299071
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 november 2017 18:53 schreef voetbalmanager2 het volgende:
Rulli
Walker, Otamendi, Vertonghen, Koscielny
Isco, Casemiro, Vazquez
Jose, Suarez, Ben-Yeddar
Deze was helaas te laat :{ Dus je zult t met Mignolet en zonder Vertongen en Ben-Yedder moeten doen.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport zaterdag 25 november 2017 @ 14:33:31 #267
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175299277
Ronde 28 scoreUPDATE

Leipzig was niet meegerekend. De scores:
Emil forsberg 112,5
Timo Werner 112,5
Péter Gulacsi 7,5
Naby Keita 37,5
Marcel Halstenberg 7,5
Willi Orban -22,5

Hierdoor heeft opperkleurder ook een weekpunt extra mee naar huis genomen met dank aan Timo Werner. DaveDave09 komt in de buurt van de 2000 (en heeft daarmee denk ik wel de hoogste weekscore tot nog toe)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  zaterdag 25 november 2017 @ 14:35:54 #268
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_175299328
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 november 2017 19:01 schreef Mexicanobakker het volgende:
De punten dan:

R26

hhh38 -8
:')

Wat een farce
  Redactie Sport zaterdag 25 november 2017 @ 14:57:08 #269
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175299703
Ronde 29 spelersscores:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport zaterdag 25 november 2017 @ 15:02:23 #270
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175299807
Ah iemand heeft de 2000-grens gepasseerd. Drie keer raden wie :') :D

Ajacied422 2050
hhh38 1828
Opperkleurder 1460
Lenny_Leonard 1344
Tagliano 1337,5
hafcfan 1282,5
DaveDave09 1210
Onlogisch 1043
Deshain 804
Lange_Lans 750
Ender_xenocide 714
Typisch 594
JR-Style-93 585
voetbalmanager2 572
Max23 500
Shadowkid053 436
PSVCL 292
Brammess 199

Ajacied422 10
hhh38 8
Opperkleurder 6
Lenny_Leonard 5
Tagliano 4
hafcfan 3
DaveDave09 2
Onlogisch 1

Ajacied422 LFC Napoli 30378
voetbalmanager2 De Subtoppers 25195,5
hhh38 De Zwarte Paarden 25102,5
Lange_Lans FC Negersex 24099,5
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 23873
Deshain Tripping major ballsack 21676
Tagliano Klapharken FC 21553,5
DaveDave09 Alleswinnen FC 20802,5
Lenny_Leonard FUBAR 19628,5
Typisch Hup 18232
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 18225
Max23 Belonna 16960
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 16585
hafcfan King in the South 16096
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 15728,5
PSVCL Unreal Madrid 15716
Shadowkid053 Asskickers United 15643,5
Brammess Murder on Zidane's floor 12975

Ajacied422 LFC Napoli 140
hhh38 De Zwarte Paarden 94
voetbalmanager2 De Subtoppers 92
Lange_Lans FC Negersex 90
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 87
Tagliano Klapharken FC 79
DaveDave09 Alleswinnen FC 71
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 56
Typisch Hup 54
hafcfan King in the South 53
Deshain Tripping major ballsack 51
Lenny_Leonard FUBAR 46
Max23 Belonna 25
Brammess Murder on Zidane's floor 22
PSVCL Unreal Madrid 19
Shadowkid053 Asskickers United 17
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 12
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 11

Het duel om strijd 2 blijft spannend. In het puntenklassement vind ik vooral met de ronde een grotere kloof komen tussen de onderste 6 en de rest. (Hoewel het natuurlijk veel moeilijker is om daar hoog te scoren als je nog een paar spelers hebt staan die nooit scoren)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_175301199
Stijn maakt best kans om te winnen als je het mij vraagt.
  zaterdag 25 november 2017 @ 18:26:19 #272
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_175303284
Gaat weer lekker ^O^
pi_175303899
Ik ben helaas wat verminderd in de gelegenheid geweest de afgelopen paar weken. ;( Dat heeft meteen zijn weerslag op de resultaten. Ik voel me een beetje Peter Bosz.
  Redactie Sport zaterdag 25 november 2017 @ 20:16:16 #274
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175305243
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 november 2017 19:03 schreef Lange_Lans het volgende:
Ik ben helaas wat verminderd in de gelegenheid geweest de afgelopen paar weken. ;( Dat heeft meteen zijn weerslag op de resultaten. Ik voel me een beetje Peter Bosz.
Je transferbeleid is ook uitmuntend :)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_175313257
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 november 2017 20:16 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Je transferbeleid is ook uitmuntend :)
Je bent zelf uitmuntend.
pi_175334924
Ederson
J. Costa - Paulista - Marquinhos - Marcelo
Eriksen - Wass - De Bruyne
Bakambu - Cavani - Mertens
  maandag 27 november 2017 @ 11:51:19 #277
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_175335659
Mag je 5-2-3 spelen?

Edit: blijkbaar niet :(

Oblak
Aurier - Victor Ruiz - Cahill - Bailly
Sarabia - Luis Alberto - Pjanic
Thauvin - G. Jesus - Sterling
  Redactie Sport maandag 27 november 2017 @ 12:18:28 #278
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175336158
Er is een midweekse speelronde, dus morgen weer een deadline.
Voor vrijdag kunnen er weer transfers gedaan worden. Ten behoeve daarvan komt er vanavond een lijstje met spelers en teams. :)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 27 november 2017 @ 17:30:55 #279
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175342272
Spelerslijst:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Teams:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_175352109
1 Sergio Rico Sevilla
4 Joel Matip Liverpool
5 Diego Godin Atletico
6 Davide Zappacosta Chelsea
7 Sergi Roberto Barcelona
9 Saúl Atletico
10 Dele Alli Tottenham
12 Henrikh Mkhitaryan Manchester United
15 Harry Kane Tottenham
16 Alexandre Lacazette Arsenal
17 Romelu Lukaku Manchester United
pi_175363721
Rulli
Walker, Otamendi, Koscielny
Isco, Casemiro, Vazquez, Trigueros
Ben-Yeddar, Rodrigo, Jose
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Forum Admin dinsdag 28 november 2017 @ 17:47:00 #282
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_175365323
Berisha
Gaspar, Skirniar, Hysaj, Luis
Soler, Sigurdsson, Oyrazabal, Coutinho
Belotti, Zaza
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_175370043
Laat ook maar, zie dat er ook bekervoetbal is
pi_175370080
Ik heb er geen moeite mee.
pi_175406989
Mignolet
Walker, Otamendi, Vertonghen, Kolarov
Vazquez, Isco, Casemiro
Ben-Yeddar, Suarez, Rodrigo
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  donderdag 30 november 2017 @ 17:08:20 #286
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_175407350
Geen Semedo en Meunier opgesteld :(
  Forum Admin donderdag 30 november 2017 @ 23:09:26 #287
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_175414877
Berisha
Gaspar, Skirniar, Luis
Soler, Coutinho, Sigurdsson, Kimmich
Aubameyang, Belotti, Zaza
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_175414933
Ederson
Paulista - Marquinhos - Marcelo
Milinkovic-Savic - De Bruyne - Eriksen - Hamsik
Cavani - Mertens - Bakambu
pi_175415296
1 Sergio Rico Sevilla
4 Joel Matip Liverpool
5 Diego Godin Atletico
6 Davide Zappacosta Chelsea
7 Sergi Roberto Barcelona
9 Saúl Atletico
10 Dele Alli Tottenham
12 Leon Goretzka Schalke 04
15 Harry Kane Tottenham
16 Alexandre Lacazette Arsenal
17 Mauro Icardi Internazionale
  Redactie Sport maandag 4 december 2017 @ 17:49:03 #290
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175492787
Zal straks even de transfers doen en 1 speelronde die ik al heb berekend

Volgens mij heeft iedereen zijn eerste keus binnengehaald
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 4 december 2017 @ 22:31:25 #291
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175498989
Tagliano: Rose -> E Garay (Valencia)
Ajacied422: Pareja -> B Ozcipa (Schalke)
voetbalmanager2: Williams -> M Montoya (Valencia)

meer transferretjes doen we niet aan.

Gelukkig was niemand van plan deze jongens de komende midweek op te stellen gok ik zo
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_175499032
quote:
0s.gif Op maandag 4 december 2017 22:31 schreef Mexicanobakker het volgende:
Tagliano: Rose -> E Garay (Valencia)
Ajacied422: Pareja -> B Ozcipa (Schalke)
voetbalmanager2: Williams -> M Montoya (Valencia)

meer transferretjes doen we niet aan.

Gelukkig was niemand van plan deze jongens de komende midweek op te stellen gok ik zo
Oczipka, amice. Oczipka.
  Redactie Sport maandag 4 december 2017 @ 22:36:29 #293
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175499094
quote:
0s.gif Op maandag 4 december 2017 22:33 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Oczipka, amice. Oczipka.
Sommige namen zijn kut. Net als Jankabas.

Ik zal het netjes opschrijven in excel :)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_175499114
Elftal voor de komende week:
Ederson;
Rugani, Marquinhos, Marcelo, J. Costa
Milinkovic-Savic, Eriksen, Hamsik,
Callejon - Bakambu - Mertens
  Redactie Sport maandag 4 december 2017 @ 22:42:30 #295
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175499248
In speelronde 30 is er als volgt gescoord:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 4 december 2017 @ 23:02:48 #296
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_175499716
Lange_Lans 1251,5
hhh38 1142,5
Opperkleurder 1134,5
Lenny_Leonard 1099
Tagliano 1057,5
voetbalmanager2 1012,5
DaveDave09 969
hafcfan 850
Onlogisch 759
Ajacied422 737,5
Typisch 695
Deshain 684
Max23 625
Brammess 623
PSVCL 478
Shadowkid053 457
Ender_xenocide 452,5
JR-Style-93 267

Lange_Lans 10
hhh38 8
Opperkleurder 6
Lenny_Leonard 5
Tagliano 4
voetbalmanager2 3
DaveDave09 2
hafcfan 1

Ajacied422 LFC Napoli 31115,5
hhh38 De Zwarte Paarden 26245
voetbalmanager2 De Subtoppers 26208
Lange_Lans FC Negersex 25351
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 24895
Tagliano Klapharken FC 22611
Deshain Tripping major ballsack 22360
DaveDave09 Alleswinnen FC 21659
Lenny_Leonard FUBAR 20742,5
Typisch Hup 18927
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 18670
Max23 Belonna 17547,5
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 17344
hafcfan King in the South 16946
PSVCL Unreal Madrid 16194
Shadowkid053 Asskickers United 16100,5
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 15995,5
Brammess Murder on Zidane's floor 13598

Ajacied422 LFC Napoli 141
Lange_Lans FC Negersex 100
voetbalmanager2 De Subtoppers 95
hhh38 De Zwarte Paarden 94
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 92
Tagliano Klapharken FC 83
DaveDave09 Alleswinnen FC 73
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 56
Typisch Hup 54
hafcfan King in the South 54
Deshain Tripping major ballsack 51
Lenny_Leonard FUBAR 51
Max23 Belonna 25
Brammess Murder on Zidane's floor 22
PSVCL Unreal Madrid 19
Shadowkid053 Asskickers United 17
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 12
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 11

na speelronde 30
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  maandag 4 december 2017 @ 23:22:49 #297
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_175500129
Mooi _O_

Is dit t/m midweek? Want afgelopen weekend ben ik vergeten m'n team aan te passen ;(
  maandag 4 december 2017 @ 23:55:36 #298
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_175500654
Oblak
Semedo - Cahill - Aurier
Pjanic - Tolisso - Zielinski - Sarabia
Insigne - G. Jesus - Thauvin
pi_175510719
Mignolet
Kolarov, Walker, Otamendi, Vertonghen
Vazquez, Isco, Casemiro, Trigueros
Ben-Yeddar, Suarez
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Forum Admin dinsdag 5 december 2017 @ 17:48:35 #300
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_175511228
Berisha
Hysaj, Rüdiger, Luis, Gaspar
Oyrazabal, Coutinho, Sigurdsson, Kimmich
Costa, Aubameyang
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_175512186
1 Alisson Roma K 0,2
5 Nacho Monreal Arsenal V 0,3
6 Stefan Savic Atletico V 10,2
7 Djibril Sidibé Monaco V 10,2
8 Dan-Axel Zagadou Dortmund V 0,21
9 Cesc Fabregas Chelsea M 0,2
11 Sergio Busquets Barcelona M 10,1
12 Franck Kessie Milan M 5,11
14 Timo Werner RB Leipzig A 0,2
15 Mohamed Salah Liverpool A 0,2
16 Cristiano Ronaldo Real Madrid A 41,1
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')