abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
  Forum Admin maandag 25 september 2017 @ 23:37:37 #1
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_173998797
Na het unaniem belachelijk grote succes van de SPT / FOK! Premier Cycling League is het tijd om VBL op te leuken met iets vergelijkbaars waarbij het, verrassend genoeg, om voetballen gaat in plaats van wielrennen. Zo kunnen ook mensen die niets met die b-sport hebben aan dit fantastische genot deelnemen.

De opzet van het spel is vergelijkbaar aan de opzet zoals in SPT gepresenteerd en heb ik dan ook schaamteloos gekopieërd van wimderon (waarvoor uiteraard dank :) ), met uiteraard een aantal aanpassingen want voetbal schijnt een ander spelletje te zijn dan wielrennen.

Er zijn twee fasen in het spel, de draft en de wedstrijdronden. In tegenstelling tot de wielermanager is het bij dit spel wel de bedoeling dat je het seizoen lang actief bent, al blijft de draft het belangrijkste onderdeel. Bij de draft is het de bedoeling dat jij de beste voetballers van deze wereld voor een prikkie aan je weet te binden alsof je Marc Netto bent en tijdens de wedstrijdronden moet je uit jouw gekochte spelers de winnende opstelling kiezen en dat proberen beter te doen dan Philip Cocu.

De draft:
- Ieder team bestaat uit maximaal 17 spelers: 2 keepers, 6 verdedigers, 5 middenvelders, 4 aanvallers. Het welbekende transfermarkt.de geeft uitsluitsel over de positie van een speler.
- Iedereen start met een budget van 100 miljoen euro
- Elke biedronde mag je op een maximum van 12 spelers bieden, waarbij je minimaal 0.1 miljoen moet bieden een speler waarop je biedt. Bieden mag tot 2 cijfers achter de komma. Je mag niet meer dan je totaal beschikbare budget bieden.
- Degene die het hoogste bod plaatst krijgt de speler, iedereen die niet het hoogste bod plaatst heeft pech en krijgt zijn geld terug. Bij gelijkspel wordt er een muntje opgegooid en heeft iemand geluk en iemand (of meerdere mensen) pech.
- Mocht je geen ruimte meer hebben in je team voor een bepaalde speler vervalt je bod. Je lijst van biedingen wordt altijd van boven naar beneden afgewerkt. Mocht je het hoogste bod hebben geplaatst, maar vervalt je bod, dan krijgt diegene die het op een na hoogste bod heeft geplaatst de speler.
- Zo gaan we door totdat iedereen een mooi vol team heeft of door zijn budget heen is.

En daarna?
Daarna wordt er gevoetbald. In principe starten we op 4 augustus met het spel. Hierbij doen de volgende competities mee:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Met spelers uit deze competities kun je dan punten verdienen:
Spanje, Engeland, CL, WK x2
Duitsland, Italië, EL x1.5
League Cup, Nederland, Frankrijk, WK Kwalificatie x1

Spelers kunnen op de volgende manieren punten verdienen:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het kan zijn dat ik punten verkeerd ga tellen, dus controleer altijd je eigen scores. Het tellen gaat een behoorlijke tijd kosten verwacht ik namelijk, dus ik verwacht ook niet elke speelronde meteen een telling klaar te hebben.

Wat moet je zelf doen?
Er zijn twee dingen mogelijk. Iedere speelronde moet je zelf de 11 spelers kiezen die je op wilt stellen. Hierbij moet je 1 keeper, 3-5 verdedigers en middenvelders en 2-3 aanvallers opstellen in iedere speelronde uit je selectie. Je kunt ervoor kiezen om geen opstelling door te geven, dan wordt je meest recente opstelling gebruikt.

Transferperioden
Er zijn een aantal tussentijdse transferperioden. Wanneer precies deze vallen is niet bekend, maar er zullen er ongeveer 2 per maand zijn. Let op: Tijdens het WK en in augustus zijn er geen tussentijdse transferperiode. Ook in de wintermaand zal er 1 tussentijdse transferperiode geschrapt worden.

Hoe gaat zo'n periode in zijn werk?
- Je mag 1 speler per periode wisselen en alleen wisselen met spelers die niet door iemand gekozen zijn.
- Je mag alleen wisselen tussen spelers van gelijke positie. Zo kan Zoet met Onana gewisseld worden, maar Zoet niet met Dybala gewisseld worden. Er mag dus niet afgeweken van posities.
- Je geeft één speler aan die je uit je team wilt halen. Je geeft een lijstje van maximaal vijf spelers waarmee je deze speler zou willen ruilen. Vervolgens wordt er opnieuw gekeken 'wie het meeste geld heeft ingezet'. In dit geval is het geld wat je inzet niet je vrije kapitaal, maar de waarde van de speler die je ervoor wil ruilen.

Voorbeeld: Ajacied422 en Tagliano bezitten respectievelijk Ziyech en Klaassen. Ajacied422 betaalde 40 miljoen voor Ziyech, Tagliano 45 miljoen voor Klaassen. Ze willen beiden deze spelers inruilen en hebben bovenaan hun lijstje Van Ginkel gezet. Tagliano krijgt uiteindelijk van Ginkel, want Klaassen had de hogere waarde van 45 miljoen en is dus de duurdere speler die is ingezet om van Ginkel te krijgen.
Je vrije kapitaal wordt niet meer gebruikt voor deze tussentijdse transfers.

Het bieden
Dan kan bij dezen het bieden beginnen. Nog even een paar huisregels en tips:
- Je biedt per ronde op 12 spelers
- Let op de posities van spelers. Je moet 2 keepers, 6 verdedigers, 5 middenvelders en 4 aanvallers hebben. Een andere verdeling is niet toegestaan.
- Ga niet te zuinig om met je budget. Als je pas in speelronde 3 een keer een sloot aan spelers binnenhaalt zit je vermoedelijk met voornamelijk middelmaat. Probeer wel voldoende spelers te hebben - met 12 spelers wordt het spelletje ook wel een stukje lastiger. Er zijn dan ook geen mogelijkheden meer om extra spelers te krijgen.

Format:
Ik zou de biedingen graag in het volgende format zien
Speler Club Positie Geld (als ik moet gaan bijhouden wie bij welke club speelt wordt het wel lastig, daar volg ik het voetbal niet genoeg op de voet voor)

Bijv:
Yacine Brahimi FC Porto A(anvaller) 12.25M/12.25 miljoen/12.25
Quincy Promes Spartak Moskou A 8.42
Birger Meling Rosenborg BK V 0.61
etc.

Voor een lijst van deelnemende spelers verwijs ik naar www.transfermarkt.nl
Hier is makkelijk per club te zien welke spelers er deelnemen.
Tevens zal ik een lijst publiceren van gekozen spelers na iedere biedronde.

Voor een voorbeeld van het bieden en wie welke spelers kan krijgen verwijs ik naar het voorbeeld van wimderon bij de PCL:
SPT / FOK! Premier Cycling League

Regels als een speler naar een competitie vertrekt buiten de genoemde zes
Als een speler naar bijvoorbeeld Turkije, Polen of FC Vaduz vertrekt TIJDENS de draft, dan mag je in dit topic aangeven dat je je optie op die speler wil opheffen. Deze speler komt weer op de markt en is te kopen als hij in de CL/EL kan uirkomen. Dit is niet verplicht, maar het nadeel is dat je gewoon een lege plek hebt die je laat in de draft nog moet opvullen. Het voordeel is dat je een speler die geen punten scoort of weinig scoort kunt wegdoen.

Na de draft, maar voor de start van de eerste speelronde kun je zodra een speler naar zo'n competitie vertrekt deze speler direct wisselen voor een andere speler. Deze speler mag je alleen in de eerste twee speelronden niet inzetten. (als straf voor de 'volledig vrije keuze')

Als het na het begin van de eerste speelronde gebeurt heb je pech en zul je moeten wachten tot de eerste transfermogelijkheid om van de speler af te komen.

Kalender
De kalender is nog niet bekend omdat sommige landen pas eind juli hun rommel op orde hebben.

De teams
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De spelers (per 25/9)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De speelrondes
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Over de transferperiodes
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
____
Vragen, opmerkingen, kritiekpunten en verbeterpunten worden gewaardeerd.

[ Bericht 0% gewijzigd door Tagliano op 26-09-2017 13:13:50 ]
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_173999054
Goede TT.

Ik heb trouwens een verbeterpunt voor de OP. Het woord verbeterpunten is fout gespeld. :D

Degelijk rondje achter de rug. Kom er nu achter dat ik nog maar 2 middenvelders heb die Europees spelen. :'(
pi_174000246
Courtois
Bellerin-kolasinac-lindelof
Veratti-paulinho-kante-wijnaldum-fabinho
Forsberg-lewandowski
hhhhh
pi_174002259
Ik dacht dat ik helemaal mis zat afgelopen ronde, Pique en Modric die onverwachts (voor mij althans) niet speelden maar evengoed redelijk tevreden.

304 van de max score van mijn team gemist en dan nog had ik Tagliano voor moeten laten gaan. Als ik alle rondes al mijn spelers had mogen opstellen had ik nog 538 punten achter gestaan op Ajacied, sommigen hebben zulke zieke teams...

K.Navas
Smalling- Varane - Pique - Baines
Modric - Ramsey - D.Silva
Dybala - Morata - Higuain
pi_174003481
Ja, het verschil in teams is soms wel erg groot. Ik heb wel wat aanpassingen in gedachten al voor een volgende editie. (Minder competities is 1 van de belangrijkste, dan is de tactiek van sommige spelers minder effectief)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174005364
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 11:18 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ja, het verschil in teams is soms wel erg groot. Ik heb wel wat aanpassingen in gedachten al voor een volgende editie. (Minder competities is 1 van de belangrijkste, dan is de tactiek van sommige spelers minder effectief)
Ik heb ook wel wat ideeën. Maar ik ben bang dat dat alleen in mijn voordeel is.
  dinsdag 26 september 2017 @ 13:14:48 #7
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_174005621
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 11:18 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ja, het verschil in teams is soms wel erg groot. Ik heb wel wat aanpassingen in gedachten al voor een volgende editie. (Minder competities is 1 van de belangrijkste, dan is de tactiek van sommige spelers minder effectief)
Ik denk dat het vooral voor sommigen een stuk minder duidelijk was hoe het zou werken met bieden en dat anderen daarvan hebben geprofiteerd. Als we het nu opnieuw zouden doen, zouden de goede spelers eerlijker verdeeld zijn.
  Forum Admin dinsdag 26 september 2017 @ 13:14:50 #8
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174005623
OP is weer bij zo denk ik
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  Moderator dinsdag 26 september 2017 @ 13:31:23 #9
56843 crew  onlogisch
Feyenoord 2016/2017
pi_174006016
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 september 2017 13:14 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Ik denk dat het vooral voor sommigen een stuk minder duidelijk was hoe het zou werken met bieden en dat anderen daarvan hebben geprofiteerd. Als we het nu opnieuw zouden doen, zouden de goede spelers eerlijker verdeeld zijn.
Ik kan dit onderstrepen.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator dinsdag 26 september 2017 @ 13:34:19 #10
56843 crew  onlogisch
Feyenoord 2016/2017
pi_174006083
Overigens werkt het verkleinen van het aantal competities de verschillen misschien wel meer in de hand. Probleem is dat er minder te kiezen valt. En gezien het feit dat het toch best wel een populair spel is, verwacht ik volgend seizoen dat er juist meer mensen mee willen doen.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_174007259
Mignolet Rulli
Walker, Otamendi, Vertonghen, Williams, kolarov
Trigueros, Isco, Vazquez
Suarez, Ben-Yeddar

[ Bericht 11% gewijzigd door voetbalmanager2 op 26-09-2017 20:04:04 ]
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Redactie Sport dinsdag 26 september 2017 @ 15:57:51 #12
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174009005
quote:
2s.gif Op dinsdag 26 september 2017 13:34 schreef onlogisch het volgende:
Overigens werkt het verkleinen van het aantal competities de verschillen misschien wel meer in de hand. Probleem is dat er minder te kiezen valt. En gezien het feit dat het toch best wel een populair spel is, verwacht ik volgend seizoen dat er juist meer mensen mee willen doen.
Ik laat het aantal competities volgend jaar sowieso afhangen van het aantal deelnemers :)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  dinsdag 26 september 2017 @ 16:06:10 #13
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_174009160
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 15:57 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik laat het aantal competities volgend jaar sowieso afhangen van het aantal deelnemers :)
Vooral inkrimpen bij weinig interesse lijkt me dan? Er is zeker geen tekort aan voetballers, het leuke van dat spelletje van wimderon was juist dat je obscure PCT renners moest gaan zoeken.
pi_174014361
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 14:30 schreef voetbalmanager2 het volgende:
Mignolet
Walker, Otamendi, Vertonghen, Williams, kolarov
Trigueros, Isco, Vazquez
Suarez, Ben-Yeddar
Rulli
Walker, Otamendi, Vertonghen, Williams, kolarov
Trigueros, Isco, Vazquez
Suarez, Ben-Yeddar


[ Bericht 1% gewijzigd door voetbalmanager2 op 26-09-2017 20:22:15 ]
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_174014926
Excuses Mexi, er zijn blijkbaar nogal wat spelers die onverwacht niet in de basis staan. Dit is mijn definitieve opstelling voor deze ronde:

Rulli
Walker, Otamendi, Williams, Kolarov
Trigueros, Isco, Vazquez, Garcia
Suarez, Ben-Yeddar
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  dinsdag 26 september 2017 @ 20:37:03 #16
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_174015469
Ik ga ook nog even aanpassen

Oblak
Semedo - Aurier - Cahill
Tolisso - Pjanic - Banega - Zielinski
Sterling - G. Jesus - Insigne
pi_174015538
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:37 schreef hhh38 het volgende:
Ik ga ook nog even aanpassen

Oblak
Semedo - Aurier - Cahill
Tolisso - Pjanic - Banega - Zielinski
Sterling - G. Jesus - Insigne
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:21 schreef voetbalmanager2 het volgende:
Excuses Mexi, er zijn blijkbaar nogal wat spelers die onverwacht niet in de basis staan. Dit is mijn definitieve opstelling voor deze ronde:

Rulli
Walker, Otamendi, Williams, Kolarov
Trigueros, Isco, Vazquez, Garcia
Suarez, Ben-Yeddar
Dit lijkt me te laat heren.
  dinsdag 26 september 2017 @ 20:38:55 #18
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_174015557
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:38 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

[..]

Dit lijkt me te laat heren.
De deadline staat toch echt op 20:45
pi_174015577
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:38 schreef hhh38 het volgende:

[..]

De deadline staat toch echt op 20:45
Meestal stond hij vroeger.
pi_174015726
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:39 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Meestal stond hij vroeger.
Vandaar de lokquote van Mex voor elke deadline ;)
pi_174015807
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 september 2017 20:39 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Meestal stond hij vroeger.
:6
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_174048628
Rondje CL levert 1500 punten op, nog twee spelers voor vanavond in de EL (Arsenal en Everton) ben benieuwd...
pi_174049308
quote:
0s.gif Op donderdag 28 september 2017 10:30 schreef Deshain het volgende:
Rondje CL levert 1500 punten op, nog twee spelers voor vanavond in de EL (Arsenal en Everton) ben benieuwd...
Dat ga ik wss niet halen maar de man met de 24 inch long dong, Mhki, Kane en Rico doen allen goede zaken voor me.
pi_174059237
Kak, Aaron Ramsey speelt niet..
  Forum Admin donderdag 28 september 2017 @ 21:04:57 #25
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174060438
Dramatische ronde, maargoed gelukkig was dat ingecalculeerd

Asenjo
Gaspar, Luis, Hysaj
Soler, Coutinho, Sigurdsson, Kimmich
Belotti, Aubameyang, Lemar
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_174061188
Hier ook een dramatische ronde met uiteindelijk 4 spelers die niet speelden en Ronaldo die er juist wel 2 maakt. :'(

Alisson
Umtiti
Savic
Hernandez
Monreal
Vecino
Joao Mario
Busquets
Salah
Sanchez
Ronaldo
pi_174063487
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 17:17 schreef hhh38 het volgende:
Oke ik ben hier verschrikkelijk laat mee, maar als het nog kan wil ik best meedoen
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:09 schreef Typisch het volgende:
Ik wil ook wel een poging wagen.
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:49 schreef ender_xenocide het volgende:
Leuk initiatief.Lijkt me leuk om mee te doen.
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:57 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 16:25 schreef DaveDave09 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 01:55 schreef hafcfan het volgende:
Als psvcl mee doet kan ik niet achter blijven
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:09 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:37 schreef PSVCL het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 23:34 schreef Tagliano het volgende:
Dit wil ik best proberen :Y
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 01:38 schreef voetbalmanager2 het volgende:
:W Meld zich
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 07:42 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Spreek voor jezelf. Ik fok altijd vanuit de subfora.

OT : Leuk idee Mexicanobakker! Ik doe mee :s)
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 10:49 schreef opperkleurder het volgende:
1. Ajacied422
2. PSVCL
3. Dakterras
4. Tagliano
5. voetbalmanager2
6. onlogisch
7. opperkleurder
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 11:35 schreef Max23 het volgende:
Wel ontiegelijk veel competities :o
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:42 schreef Brammess het volgende:
Ik wil ook meedoen.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:11 schreef Lange_Lans het volgende:
Is het wel handig als ik mee doe? Ik win dit soort spelletjes meestal met gemak waardoor het voor de anderen misschien wel niet meer leuk is.
quote:
14s.gif Op zondag 18 juni 2017 21:42 schreef Class het volgende:
Doe ook mee
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 16:31 schreef Shadowkid053 het volgende:
Im in.
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 17:06 schreef Lenny_Leonard het volgende:
In
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:23 schreef Deshain het volgende:
Ik doe ook mee na overleg met Mex
Morgen de scores. Hoop ik.

Deadline speelronde 14: 29 september 20:00

Deadline speelronde 15: 5 oktober 14:00 (lees ik zo snel)

Transferdeadline 3: 2 oktober 20.00
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174064088
Ederson
J. Costa - Pareja - Marquinhos - Ghoulam
Hamsik - Eriksen - De Bruyne
Callejón - Cavani - Mertens
"Don’t write about Messi. Don’t try to describe him: watch him."
  donderdag 28 september 2017 @ 23:39:36 #29
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_174064200
Oblak
Semedo - Bailly - Victor Ruiz
Pjanic - Sarabia - Zielinski - Tolisso
Sterling - G. Jesus - Insigne
pi_174066543
Verdorie, Mendy zes maanden eruit.

Ik kan op dit moment niet mijn nieuwe opstelling plaatsen.

Dus even snel zo:
Uit: Mendy
In: Gotze

Middenvelder voor een verdediger dus
pi_174066967
Mignolet
Walker, Vertonghen, Williams, koscielny
Soriano, Trigueros, Isco, Vazquez
Suarez, Ben-Yeddar
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Moderator vrijdag 29 september 2017 @ 08:28:42 #32
56843 crew  onlogisch
Feyenoord 2016/2017
pi_174067024
quote:
0s.gif Op donderdag 28 september 2017 23:01 schreef Mexicanobakker het volgende:


Morgen de scores. Hoop ik.

Deadline speelronde 14: 29 september 20:00

Deadline speelronde 15: 5 oktober 14:00 (lees ik zo snel)

Transferdeadline 3: 2 oktober 20.00

Ik wil een transfer maken. Moet dat per pm/dm of moet ik dat hier in het topic gooien?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Redactie Sport vrijdag 29 september 2017 @ 08:29:03 #33
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174067027
quote:
5s.gif Op vrijdag 29 september 2017 08:28 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Ik wil een transfer maken. Moet dat per pm/dm of moet ik dat hier in het topic gooien?
Per dm/pm :) anders ziet iedereen meteen wat je wil
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174067589
Lol wie heeft hier Aguero?
  Moderator vrijdag 29 september 2017 @ 09:37:30 #35
56843 crew  onlogisch
Feyenoord 2016/2017
pi_174067819
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 09:21 schreef KingRoland het volgende:
Lol wie heeft hier Aguero?
max23
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Redactie Sport vrijdag 29 september 2017 @ 10:00:32 #36
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174068238
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 09:37 schreef onlogisch het volgende:

[..]

max23
Die heeft t effe zwaar te verduren, eerst Mendy en nu ook Aguero
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174070895
Sergio Rico
Matip - Godin - S. Roberto
Goretzka - Mhkitaryan - Saul - Alli
Lacazette - Lukaku - Kane
  Moderator vrijdag 29 september 2017 @ 12:50:59 #38
56843 crew  onlogisch
Feyenoord 2016/2017
pi_174071380
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 12:28 schreef Lange_Lans het volgende:
Sergio Rico
Matip - Godin - S. Roberto
Goretzka - Mhkitaryan - Saul - Alli
Lacazette - Lukaku - Kane
De diesel begint aardig op gang te komen?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_174072221
quote:
6s.gif Op vrijdag 29 september 2017 12:50 schreef onlogisch het volgende:

[..]

De diesel begint aardig op gang te komen?
Gaat steeds beter. Van mij zul je geen grootspraak hoeven te verwachten.
pi_174073441
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 10:00 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Die heeft t effe zwaar te verduren, eerst Mendy en nu ook Aguero
Ja godverdomme

Twee wissels in mijn basis dan maar

Behalve Gotze voor Mendy

Ook maar Giroud voor Aguero
  vrijdag 29 september 2017 @ 15:06:49 #41
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_174073499
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 10:00 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Die heeft t effe zwaar te verduren, eerst Mendy en nu ook Aguero
Waar zit ik ongeveer met m'n 1268 punten (?) afgelopen speelronde?
pi_174075933
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 15:06 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Waar zit ik ongeveer met m'n 1268 punten (?) afgelopen speelronde?
Onder mij iig :p
  Redactie Sport vrijdag 29 september 2017 @ 20:12:40 #43
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174078788
Ajacied422 1872,5
Lange_Lans 1562,5
hafcfan 1547
Deshain 1471,5
voetbalmanager2 1350
hhh38 1168
Onlogisch 1044
Shadowkid053 884
Brammess 715
Tagliano 625
Max23 608
Opperkleurder 580
JR-Style-93 579,5
PSVCL 560
DaveDave09 558
Lenny_Leonard 540
Ender_xenocide 378
Typisch 284

Ajacied422 10
Lange_Lans 8
hafcfan 6
Deshain 5
voetbalmanager2 4
hhh38 3
Onlogisch 2
Shadowkid053 1
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport vrijdag 29 september 2017 @ 20:13:17 #44
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174078801
Ajacied422 LFC Napoli 15907,5
Lange_Lans FC Negersex 13668
hhh38 De Zwarte Paarden 12851,5
voetbalmanager2 De Subtoppers 12755
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 12011
Deshain Tripping major ballsack 11347,5
Tagliano Klapharken FC 11029
DaveDave09 Alleswinnen FC 10582
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 9836
Max23 Belonna 9761,5
Typisch Hup 9662
Lenny_Leonard FUBAR 9524,5
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 9336,5
Shadowkid053 Asskickers United 8649
PSVCL Unreal Madrid 8623
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 8126
hafcfan King in the South 7766
Brammess Murder on Zidane's floor 7379,5

Ajacied422 LFC Napoli 66
Lange_Lans FC Negersex 61
hhh38 De Zwarte Paarden 51
voetbalmanager2 De Subtoppers 47
Tagliano Klapharken FC 44
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 40
DaveDave09 Alleswinnen FC 31
Typisch Hup 29
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 25
Deshain Tripping major ballsack 25
hafcfan King in the South 21
Shadowkid053 Asskickers United 13
Brammess Murder on Zidane's floor 12
Max23 Belonna 10
PSVCL Unreal Madrid 10
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 9
Lenny_Leonard FUBAR 9
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 6
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport vrijdag 29 september 2017 @ 20:14:17 #45
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174078830
SPOILER: En de scores
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  vrijdag 29 september 2017 @ 21:08:46 #46
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_174080003
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 20:14 schreef Mexicanobakker het volgende:
SPOILER: En de scores
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hoe kom je aan 20 voor Gabriel Jesus? Heeft geen kaart gekregen toch?

10 basis
50 winst
x2
  Redactie Sport vrijdag 29 september 2017 @ 21:14:00 #47
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174080167
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 21:08 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Hoe kom je aan 20 voor Gabriel Jesus? Heeft geen kaart gekregen toch?

10 basis
50 winst
x2
Aangepast
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174118812
Hernandez bleek geblesseerd. Umtiti speelt niet. Wel goals van Busquets en Monreal (+ winst en de 0) en de 0 voor Savic.
  zondag 1 oktober 2017 @ 23:18:18 #49
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_174128393
Geen Pjanic, Sarabia, Zielinski, Semedo & Bailly en wel Meunier en Banega :(

Daar zit je dan met je vele opties, kies je iedere keer de verkeerde spelers.
  Redactie Sport maandag 2 oktober 2017 @ 20:32:30 #50
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174147851
Scorekaartje:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 2 oktober 2017 @ 20:46:51 #51
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174148392
Ajacied422 1735
voetbalmanager2 1584
Opperkleurder 1578
Lange_Lans 1500
Deshain 1390
PSVCL 1334,5
Shadowkid053 1260
Typisch 1095,5
hhh38 912,5
Lenny_Leonard 905,5
Max23 899
Tagliano 885
DaveDave09 857,5
Brammess 840
Onlogisch 766,5
JR-Style-93 749
Ender_xenocide 630
hafcfan 93

Ajacied422 wint alweer een ronde en geeft mij toch in ieder geval het gevoel dat hij zijn opgebouwde voorsprong niet meer echt af gaat staan. hafcfan heeft, mede omdat hij z'n team al sinds de start niet heeft gewisseld en omdat Juventus nogal sterk rouleert (en niet won), weer een van z'n matige ronden. In het puntenklassement staat hij er nog prima voor, maar door deze zwakke ronden loopt hij in het algemeen klassement achter de feiten aan. Tussen deze twee in gebeurt er nog veel, al lijkt hhh38 de strijd met Lange_Lans langzaam te verliezen en heeft voetbalmanager2 zijn ritme echt gevonden.

Ajacied422 10
voetbalmanager2 8
Opperkleurder 6
Lange_Lans 5
Deshain 4
PSVCL 3
Shadowkid053 2
Typisch 1

Ajacied422 LFC Napoli 17642,5
Lange_Lans FC Negersex 15168
voetbalmanager2 De Subtoppers 14339
hhh38 De Zwarte Paarden 13864
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 13589
Deshain Tripping major ballsack 12737,5
Tagliano Klapharken FC 11914
DaveDave09 Alleswinnen FC 11439,5
Typisch Hup 10757,5
Max23 Belonna 10660,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 10466
Lenny_Leonard FUBAR 10430
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 10103
PSVCL Unreal Madrid 9957,5
Shadowkid053 Asskickers United 9909
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 8875
Brammess Murder on Zidane's floor 8219,5
hafcfan King in the South 7859

Ajacied422 LFC Napoli 76
Lange_Lans FC Negersex 66
voetbalmanager2 De Subtoppers 55
hhh38 De Zwarte Paarden 51
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 46
Tagliano Klapharken FC 44
DaveDave09 Alleswinnen FC 31
Typisch Hup 30
Deshain Tripping major ballsack 29
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 25
hafcfan King in the South 21
Shadowkid053 Asskickers United 15
PSVCL Unreal Madrid 13
Brammess Murder on Zidane's floor 12
Max23 Belonna 10
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 9
Lenny_Leonard FUBAR 9
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 6
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174148601
Worden de transfers nog gepost :P?
"Don’t write about Messi. Don’t try to describe him: watch him."
  Redactie Sport maandag 2 oktober 2017 @ 20:53:19 #53
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174148611
quote:
0s.gif Op maandag 2 oktober 2017 20:53 schreef Ajacied422 het volgende:
Worden de transfers nog gepost :P?
Die zijn voor morgen, is het niet? :)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174148620
quote:
0s.gif Op maandag 2 oktober 2017 20:53 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Die zijn voor morgen, is het niet? :)
Ho, niks gezegd.
"Don’t write about Messi. Don’t try to describe him: watch him."
pi_174148626
Matig weekje.
  Redactie Sport maandag 2 oktober 2017 @ 20:54:09 #56
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174148635
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 17:17 schreef hhh38 het volgende:
Oke ik ben hier verschrikkelijk laat mee, maar als het nog kan wil ik best meedoen
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:09 schreef Typisch het volgende:
Ik wil ook wel een poging wagen.
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:49 schreef ender_xenocide het volgende:
Leuk initiatief.Lijkt me leuk om mee te doen.
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:57 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 16:25 schreef DaveDave09 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 01:55 schreef hafcfan het volgende:
Als psvcl mee doet kan ik niet achter blijven
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:09 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:37 schreef PSVCL het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 23:34 schreef Tagliano het volgende:
Dit wil ik best proberen :Y
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 01:38 schreef voetbalmanager2 het volgende:
:W Meld zich
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 07:42 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Spreek voor jezelf. Ik fok altijd vanuit de subfora.

OT : Leuk idee Mexicanobakker! Ik doe mee :s)
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 10:49 schreef opperkleurder het volgende:
1. Ajacied422
2. PSVCL
3. Dakterras
4. Tagliano
5. voetbalmanager2
6. onlogisch
7. opperkleurder
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 11:35 schreef Max23 het volgende:
Wel ontiegelijk veel competities :o
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:42 schreef Brammess het volgende:
Ik wil ook meedoen.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:11 schreef Lange_Lans het volgende:
Is het wel handig als ik mee doe? Ik win dit soort spelletjes meestal met gemak waardoor het voor de anderen misschien wel niet meer leuk is.
quote:
14s.gif Op zondag 18 juni 2017 21:42 schreef Class het volgende:
Doe ook mee
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 16:31 schreef Shadowkid053 het volgende:
Im in.
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 17:06 schreef Lenny_Leonard het volgende:
In
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:23 schreef Deshain het volgende:
Ik doe ook mee na overleg met Mex
Transferdeadline 3: Dinsdag 3 oktober 20.00
Speelronde 15: Donderdag 5 oktober 14.30
Speelronde 16: Zondag 8 oktober 18.00
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174148687
S15:
Ederson
Pareja - Marquinhos - Romagnoli
Pröpper - Hamsik - Eriksen - De Bruyne
Bakambu - Cavani - Mertens

[ Bericht 4% gewijzigd door Ajacied422 op 03-10-2017 21:32:33 ]
"Don’t write about Messi. Don’t try to describe him: watch him."
pi_174150081
quote:
0s.gif Op maandag 2 oktober 2017 20:53 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Die zijn voor morgen, is het niet? :)
Nee vandaag volgens OP en eerder bericht
pi_174150176
We kunnen alleen maar hopen dat Napoli een paar keer gaat verliezen.
  maandag 2 oktober 2017 @ 21:41:41 #60
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_174150634
S15

Oblak
Semedo - Aurier - Bailly - Cahill - Meunier
Pjanic - Banega - Zielinski
G. Jesus - Insigne
  Redactie Sport maandag 2 oktober 2017 @ 21:43:26 #61
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174150709
quote:
1s.gif Op maandag 2 oktober 2017 21:30 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Nee vandaag volgens OP en eerder bericht
Oke, dan heeft Stijn gelijk. Ik verwerk ze wel pas morgen of misschien zelfs overmorgen. Maar dan kunnen jullie niet meer insturen
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174151087
Had ik Gündogan maar opgesteld :(
  Redactie Sport dinsdag 3 oktober 2017 @ 14:32:29 #63
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174165422
Even wat transfers erin gooien (zoals gebruikelijk allemaal weer de eerste keus):

Ajacied422
OUT Alessio Romagnoli Milan V

IN Gabriel Paulista Valencia V

Lange_Lans
OUT Vicenzo Grifo Monchengladbach M

IN Andrés Guardado Betis M

onlogisch
OUT Bas Dost Sporting CP A

IN Zlatan Ibrahimovic Manchester United A

opperkleurder
OUT Ryad Boudebouz Betis M

IN Franck Kessie Milan M

Tagliano
OUT Thomas Lemar Monaco A

IN Simone Zaza Valencia A

Bruikbaar vanaf speelronde 16. Oude spelers zijn nog bruikbaar in speelronde 15.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174182286
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 oktober 2017 14:32 schreef Mexicanobakker het volgende:
IN Simone Zaza Valencia A
giphy.gif

_O-
  Forum Admin woensdag 4 oktober 2017 @ 11:22:32 #65
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174184617
quote:
0s.gif Op woensdag 4 oktober 2017 08:21 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

_O-
Ik vind dat ik hier bonuspunten voor verdien.
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  Forum Admin woensdag 4 oktober 2017 @ 11:59:59 #66
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174185318
Asenjo
Danilo, Rose, Rudiger
Soler, Coutinho, Sigurdsson, Kimmich
Belotti, Aubameyang, Lemar

Wat blessures erbij en Albanië mag naar Spanje toe, joepie
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_174195429
Alisson
Umtiti
Monreal
Sidibé
Rugani
Joao Mario
Vecino
Busquets
Salah
Ronaldo
Sanchez
pi_174202180
Roman Bürki
Matip - Godin - S. Roberto
Goretzka - Mhkitaryan - Saul - Alli
Lacazette - Lukaku - Kane
  Moderator vrijdag 6 oktober 2017 @ 10:31:19 #69
56843 crew  onlogisch
Feyenoord 2016/2017
pi_174229771
quote:
#IKWILSTIJNTERUGALSMOD
Jones
Azpilicueta, Musacchio, Ramos
Koke, Vilhena, Motta, Gabi, Matuidi
Willian, Mbappé
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  vrijdag 6 oktober 2017 @ 11:08:08 #70
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_174230519
Oblak zo dichtbij een clean sheet ;(
pi_174264931
Goals van Eriksen, Bakambu en Pröpper. Gaat lekker.
"Don’t write about Messi. Don’t try to describe him: watch him."
  Forum Admin zaterdag 7 oktober 2017 @ 23:32:22 #72
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174269879
Dit was een ongekende flopronde
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  Redactie Sport zaterdag 7 oktober 2017 @ 23:42:46 #73
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174270093
Deadline is ongetwijfeld morgen ergens. 18.00 volgens mij

maar ik verwacht toch niet al te veel wissels voor zo'n interlandronde
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 23:57:22 #74
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_174270359
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 23:42 schreef Mexicanobakker het volgende:
Deadline is ongetwijfeld morgen ergens. 18.00 volgens mij

maar ik verwacht toch niet al te veel wissels voor zo'n interlandronde
Nou ik ga wel wisselen, mijn opstelling was weer eens waardeloos :')
  Forum Admin zondag 8 oktober 2017 @ 10:55:01 #75
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174275923
Oefeninterlands tellen niet mee?
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  Forum Admin zondag 8 oktober 2017 @ 10:56:35 #76
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174275953
Berisha
Danilo, Hysaj, Rudiger
Soler, Coutinho, Sigurdsson, Kimmich
Belotti, Aubameyang, Zaza
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_174276272
Szczęsny
Umtiti
Monreal
Sidibé
Rugani
Joao Mario
Vecino
Busquets
Salah
Ronaldo
Sanchez
  zondag 8 oktober 2017 @ 11:29:16 #78
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_174276446
Oblak
Semedo - Cahill - Meunier
Tolisso - Banega - Zielinski - Pjanic
Insigne - G. Jesus - Sterling
  Redactie Sport zondag 8 oktober 2017 @ 12:41:52 #79
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174277730
Even alvast de scores, Salah moet nog ballen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport zondag 8 oktober 2017 @ 12:53:53 #80
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174277892
quote:
0s.gif Op zondag 8 oktober 2017 10:55 schreef Tagliano het volgende:
Oefeninterlands tellen niet mee?
Nee, die flauwekul doen we niet aan.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport zondag 8 oktober 2017 @ 12:56:46 #81
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174277934
Zielinski had ik even gemist, die had 60 punten :)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174282782
quote:
0s.gif Op zondag 8 oktober 2017 12:41 schreef Mexicanobakker het volgende:
Even alvast de scores, Salah moet nog ballen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Niet onaardig, laten we hopen dat Salah er nog een paar in de touwen jaagt. Dank voor de snelle update!
  zondag 8 oktober 2017 @ 18:00:43 #83
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_174283092
quote:
0s.gif Op zondag 8 oktober 2017 12:56 schreef Mexicanobakker het volgende:
Zielinski had ik even gemist, die had 60 punten :)
Fijn, had zelf niet echt tijd om te checken
pi_174283353
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 23:32 schreef Tagliano het volgende:
Dit was een ongekende flopronde
pi_174287182
Salah is ook klaar en heeft 2 goals gemaakt voor een winnend Egypte _O_
  Redactie Sport maandag 9 oktober 2017 @ 07:57:08 #86
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174294033
Costa Rica - Honduras was ook nog ergens, even voor mezelf. Die zit er ook nog niet in (Alleen Navas gok ik zo)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport maandag 9 oktober 2017 @ 21:06:44 #87
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174312038
Opperkleurder 744
hhh38 670
voetbalmanager2 635
Ender_xenocide 630
Ajacied422 562
hafcfan 505
Onlogisch 492
DaveDave09 480
Typisch 435
Lange_Lans 425
PSVCL 402
Deshain 390
Lenny_Leonard 377
Tagliano 280
Brammess 265
Max23 202
JR-Style-93 154
Shadowkid053 50

Opperkleurder 10
hhh38 8
voetbalmanager2 6
Ender_xenocide 5
Ajacied422 4
hafcfan 3
Onlogisch 2
DaveDave09 1

Ajacied422 LFC Napoli 18204,5
Lange_Lans FC Negersex 15593
voetbalmanager2 De Subtoppers 14974
hhh38 De Zwarte Paarden 14534
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 14333
Deshain Tripping major ballsack 13127,5
Tagliano Klapharken FC 12194
DaveDave09 Alleswinnen FC 11919,5
Typisch Hup 11192,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 11096
Max23 Belonna 10862,5
Lenny_Leonard FUBAR 10807
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 10595
PSVCL Unreal Madrid 10359,5
Shadowkid053 Asskickers United 9959
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 9029
Brammess Murder on Zidane's floor 8484,5
hafcfan King in the South 8364

Ajacied422 LFC Napoli 80
Lange_Lans FC Negersex 66
voetbalmanager2 De Subtoppers 61
hhh38 De Zwarte Paarden 59
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 56
Tagliano Klapharken FC 44
DaveDave09 Alleswinnen FC 32
Typisch Hup 30
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 30
Deshain Tripping major ballsack 29
hafcfan King in the South 24
Shadowkid053 Asskickers United 15
PSVCL Unreal Madrid 13
Brammess Murder on Zidane's floor 12
Max23 Belonna 10
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 9
Lenny_Leonard FUBAR 9
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 8

Stijn is te goed ;( RIP spanning. Tijd voor de terechte vormdip van Napoli.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174312976
Een glorieuze overwinning voor ondergetekende, Stijn wordt vijfde en dan zegt Mexicanobakker hoe goed Stijn is. Vreemd.
  Redactie Sport maandag 9 oktober 2017 @ 21:39:47 #89
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174313164
quote:
0s.gif Op maandag 9 oktober 2017 21:34 schreef opperkleurder het volgende:
Een glorieuze overwinning voor ondergetekende, Stijn wordt vijfde en dan zegt Mexicanobakker hoe goed Stijn is. Vreemd.
Ik denk dat de familie van die gekke Mexicanobakker fout was in de oorlog! Het is een complot.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174313212
quote:
0s.gif Op maandag 9 oktober 2017 21:39 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik denk dat de familie van die gekke Mexicanobakker fout was in de oorlog! Het is een complot.
Maar het is hem vergeven, ik ben blij dat hij het zo lang vol weet te houden met dit fijne spel.
pi_174313248
quote:
0s.gif Op maandag 9 oktober 2017 21:34 schreef opperkleurder het volgende:
Een glorieuze overwinning voor ondergetekende, Stijn wordt vijfde en dan zegt Mexicanobakker hoe goed Stijn is. Vreemd.
Weer uitgelopen op Lange_Lans.
"Don’t write about Messi. Don’t try to describe him: watch him."
pi_174313371
quote:
0s.gif Op maandag 9 oktober 2017 21:42 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Weer uitgelopen op Lange_Lans.
Pas 17 van de 88 speelrondes gespeeld. Napoli blijft niet winnen.
pi_174339438
quote:
0s.gif Op maandag 9 oktober 2017 21:47 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Pas 17 van de 88 speelrondes gespeeld. Napoli blijft niet winnen.
Dank je opper.
  woensdag 11 oktober 2017 @ 10:09:36 #94
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_174344503
C u uggtfvftvu tfggy
2017: Er heerst een taboe op het ontmaskeren van kp.
  Moderator woensdag 11 oktober 2017 @ 10:13:02 #95
56843 crew  onlogisch
Feyenoord 2016/2017
pi_174344539
quote:
0s.gif Op woensdag 11 oktober 2017 10:09 schreef MangoTree het volgende:
C u uggtfvftvu tfggy
Que?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  woensdag 11 oktober 2017 @ 10:52:30 #96
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_174345154
Excuses, dat was een broekzakpost :z
2017: Er heerst een taboe op het ontmaskeren van kp.
  Forum Admin woensdag 11 oktober 2017 @ 16:18:15 #97
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174351769
Volgende ronde:
Berisha
Gaspar, Hysaj, Rudiger
Soler, Coutinho, Sigurdsson, Kimmich, Toornstra
Aubameyang, Zaza
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  woensdag 11 oktober 2017 @ 16:50:09 #98
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_174352450
Cahill, Semedo, Banega en Sterling zaten allemaal op de bank :{

Volgende ronde:

Oblak
Aurier - Bailly - Cahill - Semedo
Tolisso - Zielinski - Sarabia
Sterling - G. Jesus - Insigne
  Redactie Sport woensdag 11 oktober 2017 @ 16:50:22 #99
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174352453
Ik heb het na vandaag (waar ik ga proberen te verwerken) erg druk, dus ik hoop maar dat ik de komende week aan veel score updates toekom :{ transfers zal ik wel zsm updaten als ze er zijn, maar het kan best dat ik pas begin november weer echt los ga met score updates.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport woensdag 11 oktober 2017 @ 19:06:19 #100
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174355873
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport woensdag 11 oktober 2017 @ 19:10:34 #101
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174356026
Ender_xenocide 780
Ajacied422 682
hafcfan 660
Lange_Lans 622
DaveDave09 530
Onlogisch 529
hhh38 505
Tagliano 485
Opperkleurder 420
Brammess 390
voetbalmanager2 322
Shadowkid053 305
Max23 280
Lenny_Leonard 270
JR-Style-93 214
PSVCL 190
Deshain 170
Typisch 40

Ender_xenocide 10
Ajacied422 8
hafcfan 6
Lange_Lans 5
DaveDave09 4
Onlogisch 3
hhh38 2
Tagliano 1

Ajacied422 LFC Napoli 18886,5
Lange_Lans FC Negersex 16215
voetbalmanager2 De Subtoppers 15296
hhh38 De Zwarte Paarden 15039
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 14753
Deshain Tripping major ballsack 13297,5
Tagliano Klapharken FC 12679
DaveDave09 Alleswinnen FC 12449,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 11876
Typisch Hup 11232,5
Max23 Belonna 11142,5
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 11124
Lenny_Leonard FUBAR 11077
PSVCL Unreal Madrid 10549,5
Shadowkid053 Asskickers United 10264
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 9243
hafcfan King in the South 9024
Brammess Murder on Zidane's floor 8874,5

Ajacied422 LFC Napoli 88
Lange_Lans FC Negersex 71
voetbalmanager2 De Subtoppers 61
hhh38 De Zwarte Paarden 61
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 56
Tagliano Klapharken FC 45
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 40
DaveDave09 Alleswinnen FC 36
Typisch Hup 30
hafcfan King in the South 30
Deshain Tripping major ballsack 29
Shadowkid053 Asskickers United 15
PSVCL Unreal Madrid 13
Brammess Murder on Zidane's floor 12
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 11
Max23 Belonna 10
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 9
Lenny_Leonard FUBAR 9
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174366232
Jezus wat dramatisch
pi_174366273
Alisson
Umtiti
Monreal
Savic
Hernandez
Kessie
Vecino
Busquets
Salah
Ronaldo
Sanchez
  Redactie Sport donderdag 12 oktober 2017 @ 23:17:06 #104
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174388208
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 17:17 schreef hhh38 het volgende:
Oke ik ben hier verschrikkelijk laat mee, maar als het nog kan wil ik best meedoen
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:09 schreef Typisch het volgende:
Ik wil ook wel een poging wagen.
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:49 schreef ender_xenocide het volgende:
Leuk initiatief.Lijkt me leuk om mee te doen.
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:57 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 16:25 schreef DaveDave09 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 01:55 schreef hafcfan het volgende:
Als psvcl mee doet kan ik niet achter blijven
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:09 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:37 schreef PSVCL het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 23:34 schreef Tagliano het volgende:
Dit wil ik best proberen :Y
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 01:38 schreef voetbalmanager2 het volgende:
:W Meld zich
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 07:42 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Spreek voor jezelf. Ik fok altijd vanuit de subfora.

OT : Leuk idee Mexicanobakker! Ik doe mee :s)
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 10:49 schreef opperkleurder het volgende:
1. Ajacied422
2. PSVCL
3. Dakterras
4. Tagliano
5. voetbalmanager2
6. onlogisch
7. opperkleurder
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 11:35 schreef Max23 het volgende:
Wel ontiegelijk veel competities :o
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:42 schreef Brammess het volgende:
Ik wil ook meedoen.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:11 schreef Lange_Lans het volgende:
Is het wel handig als ik mee doe? Ik win dit soort spelletjes meestal met gemak waardoor het voor de anderen misschien wel niet meer leuk is.
quote:
14s.gif Op zondag 18 juni 2017 21:42 schreef Class het volgende:
Doe ook mee
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 16:31 schreef Shadowkid053 het volgende:
Im in.
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 17:06 schreef Lenny_Leonard het volgende:
In
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:23 schreef Deshain het volgende:
Ik doe ook mee na overleg met Mex
Ronde 17: Vrijdag 13 oktober 20.30
Transferdeadline: Dinsdag 17 oktober 20.00
Ronde 18: Dinsdag 17 oktober 20.45
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport donderdag 12 oktober 2017 @ 23:19:37 #105
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174388259
Nog even een lijstje van de huidige spelers en de huidige teams, voorafgaand aan de transfers:

SPOILER: spelers
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: teams
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Moderator vrijdag 13 oktober 2017 @ 07:59:58 #106
56843 crew  onlogisch
Feyenoord 2016/2017
pi_174390838
quote:
#IKWILSTIJNTERUGALSMOD
Jones
Azpilicueta, Musacchio, Ramos
Koke, Vilhena, Motta, Gabi, Matuidi
Willian, Mbappé
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_174394682
Roman Bürki
Sergi Roberto - Diego Godin - Matia Caldara
Henrik Mkhitaryan - Dele Alli - Sául Niguez - Andres Guardado
Romelu Lukaku - Alexandre Lacazette - Harry Kane
pi_174395322
Ederson
Paulista - Pareja - Marquinhos - Ghoulam
Hamsik - De Bruyne - Eriksen
Bakambu - Cavani - Mertens
"Don’t write about Messi. Don’t try to describe him: watch him."
pi_174402525
Rulli
Walker, Otamendi, Koscielny, Vertonghen, Williams
Isco, Trigueros, Soriano
Suarez, Silva
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  zaterdag 14 oktober 2017 @ 18:52:45 #110
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_174418724
AAAAARGH

Fucking Meunier, zou op de bank zitten volgens de watchers en bezorgt vervolgens in z'n eentje PSG de overwinning. En Aurier en Bailly zaten op de bank...
pi_174418752
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 oktober 2017 18:52 schreef hhh38 het volgende:
AAAAARGH

Fucking Meunier, zou op de bank zitten volgens de watchers en bezorgt vervolgens in z'n eentje PSG de overwinning. En Aurier en Bailly zaten op de bank...
Ik twijfelde en zette Cavani op de bank. Ach, Kev heeft geshined.
"Don’t write about Messi. Don’t try to describe him: watch him."
  zaterdag 14 oktober 2017 @ 19:05:19 #112
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_174418930
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 oktober 2017 18:54 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ik twijfelde en zette Cavani op de bank. Ach, Kev heeft geshined.
Sterling en Jesus ook wel lekker voor mij, maar heel veel punten ga ik niet halen deze ronde. Oblak en Semedo moeten tegen elkaar en zullen wel niet allebei de 0 houden.
pi_174418958
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 oktober 2017 19:05 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Sterling en Jesus ook wel lekker voor mij, maar heel veel punten ga ik niet halen deze ronde. Oblak en Semedo moeten tegen elkaar en zullen wel niet allebei de 0 houden.
Ik wist niet dat Marcelo weer terug was. Redelijk zonde. Heb dit keer de keuze gemaakt om eens Callejon op de bank te zetten voor Bakambu. Hopelijk pakt dat goed uit. Matige ronde voor me tenzij Napoli vanavond de registers opentrekt.
"Don’t write about Messi. Don’t try to describe him: watch him."
pi_174418993
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 oktober 2017 19:07 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ik wist niet dat Marcelo weer terug was. Redelijk zonde. Heb dit keer de keuze gemaakt om eens Callejon op de bank te zetten voor Bakambu. Hopelijk pakt dat goed uit. Matige ronde voor me tenzij Napoli vanavond de registers opentrekt.
Hup Roma
  Forum Admin zaterdag 14 oktober 2017 @ 22:01:23 #115
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_174422306
Ronde 20:
Berisha
Gaspar, Danilo, Rudiger, Luis
Coutinho, Kimmich, Toornstra, Sigurdsson
Aubameyang, Costa

Ronde 21:
Berisha
Gaspar, Hysaj, Rudiger, Luis
Coutinho, Kimmich, Soler, Sigurdsson
Aubameyang, Zaza

Ronde 22:
Berisha
Gaspar, Hysaj, Rudiger Danilo
Toornstra, Kimmich, Soler
Costa, Aubameyang, Zaza
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_174449553
Ederson
Marquinhos - Marcelo - J. Costa
Hamsik - Eriksen - Ilsanker - De Bruyne
Bakambu - Cavani - Mertens
"Don’t write about Messi. Don’t try to describe him: watch him."
  Moderator maandag 16 oktober 2017 @ 13:39:00 #117
56843 crew  onlogisch
Feyenoord 2016/2017
pi_174450580
quote:
#IKWILSTIJNTERUGALSMOD
Jones
Azpilicueta, Musacchio, Ramos
Koke, Vilhena, Motta, Gabi, Matuidi
Willian, Mbappé
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_174465596
Bürki, s. Roberto, Godin, Matip, Caldara, Saul, Alli, Mkhitaryan, Lacazette, Lukaku, Kane.
  dinsdag 17 oktober 2017 @ 10:29:37 #119
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_174466407
Oblak
Semedo - Cahill - Meunier
Tolisso - Pjanic - Sarabia - Banega
Sterling - G. Jesus - Insigne
pi_174466811
Vecino er uit voor Fabregas.
  Redactie Sport dinsdag 17 oktober 2017 @ 11:52:08 #121
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174467864
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 17:17 schreef hhh38 het volgende:
Oke ik ben hier verschrikkelijk laat mee, maar als het nog kan wil ik best meedoen
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:09 schreef Typisch het volgende:
Ik wil ook wel een poging wagen.
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:49 schreef ender_xenocide het volgende:
Leuk initiatief.Lijkt me leuk om mee te doen.
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:57 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 16:25 schreef DaveDave09 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 01:55 schreef hafcfan het volgende:
Als psvcl mee doet kan ik niet achter blijven
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:09 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:37 schreef PSVCL het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 23:34 schreef Tagliano het volgende:
Dit wil ik best proberen :Y
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 01:38 schreef voetbalmanager2 het volgende:
:W Meld zich
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 07:42 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Spreek voor jezelf. Ik fok altijd vanuit de subfora.

OT : Leuk idee Mexicanobakker! Ik doe mee :s)
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 10:49 schreef opperkleurder het volgende:
1. Ajacied422
2. PSVCL
3. Dakterras
4. Tagliano
5. voetbalmanager2
6. onlogisch
7. opperkleurder
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 11:35 schreef Max23 het volgende:
Wel ontiegelijk veel competities :o
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:42 schreef Brammess het volgende:
Ik wil ook meedoen.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:11 schreef Lange_Lans het volgende:
Is het wel handig als ik mee doe? Ik win dit soort spelletjes meestal met gemak waardoor het voor de anderen misschien wel niet meer leuk is.
quote:
14s.gif Op zondag 18 juni 2017 21:42 schreef Class het volgende:
Doe ook mee
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 16:31 schreef Shadowkid053 het volgende:
Im in.
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 17:06 schreef Lenny_Leonard het volgende:
In
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:23 schreef Deshain het volgende:
Ik doe ook mee na overleg met Mex
Transferdeadline: Vanavond 20.00
Deadline speelronde 17: Vanavond 20.45
Deadline speelronde 18: Vrijdag 20 oktober 20.00
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174478251
Mignolet
Walker, Otamendi, Kolarov, Koscielny
Garcia, Isco, Vazquez
Ben-Yeddar, Suarez, Jose
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Redactie Sport dinsdag 17 oktober 2017 @ 20:47:04 #123
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174479296
3 transfers:

Ajacied422: Ilsanker -> Daniel Wass (Celta)
Voetbalmanager2: R Soriano -> Casemiro (Real)
opperkleurder: Rugani -> Zagadou (Dortmund)

Tot zover, tot de volgende keer.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174480110
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 oktober 2017 20:47 schreef Mexicanobakker het volgende:
3 transfers:

Ajacied422: Ilsanker -> Daniel Wass (Celta)
Voetbalmanager2: R Soriano -> Casemiro (Real)
opperkleurder: Rugani -> Zagadou (Dortmund)

Tot zover, tot de volgende keer.
En die van mij dan?
  Redactie Sport dinsdag 17 oktober 2017 @ 21:04:26 #125
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174480191
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 oktober 2017 21:02 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

En die van mij dan?
Oja, mijn fout.

Martinez -> Zappacosta (Lange_Lans) is ook bijgevoegd.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174481007
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 oktober 2017 21:04 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Oja, mijn fout.

Martinez -> Zappacosta (Lange_Lans) is ook bijgevoegd.
Goed bezig Mex.
pi_174481284
Al 2 goals en een assist voor Salah. _O_
pi_174492645
Moet toch eens een keer op tijd aan die transferdealines denken 8)7
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
  woensdag 18 oktober 2017 @ 13:54:59 #129
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_174492673
quote:
10s.gif Op woensdag 18 oktober 2017 13:53 schreef ender_xenocide het volgende:
Moet toch eens een keer op tijd aan die transferdealines denken 8)7
Same here
pi_174495263
Had niet verwacht Casemiro zo makkelijk te kunnen krijgen. :)
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_174539336
Alisson
Umtiti
Monreal
Savic
Zagadou
Kessie
Vecino
Busquets
Salah
Ronaldo
Werner
pi_174539409
Ederson; Paulista, Marquinhos, Ghoulam, Marcelo; De Bruyne, Eriksen, Hamsik; Bakambu, Cavani, Mertens
"Don’t write about Messi. Don’t try to describe him: watch him."
  vrijdag 20 oktober 2017 @ 14:56:45 #133
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_174539445
Oblak
Semedo - Cahill - V. Ruiz - Aurier - Meunier
Tolisso - Pjanic - Zielinski
Sterling - G. Jesus
  Redactie Sport vrijdag 20 oktober 2017 @ 15:46:45 #134
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174540322
Vanavond alweer een deadline! En komende dinsdag ook maar weer, gok ik zo
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174542405
Kom er net achter dat Willian Jose 4 goals! in de vorige ronde gescoord heeft. Goede wissel achteraf. Wel weer jammer dat ze na minder dan een uur gespeeld te hebben al een publiekswissel gaven. Anders waren dat er 6 geweest.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_174542689
Rulli
Walker, Otamendi, Koscielny
Trigueros, Isco, Casemiro, Garcia
Jose, Suarez, Ben-Yeddar
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Redactie Sport vrijdag 20 oktober 2017 @ 18:19:02 #137
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_174542982
Transfers mogen ingezet worden deze speelronde. Het is meer zodat ik niet drie uur voor een speelronde zo snel mogelijk moet verwerken - er heeft een speelronde tussen gezeten wat mij betreft.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_174543043
Bürki
Godin, S. Roberto, Zappacosta
Guardado, Alli, Saul, Mkhitaryan
Lacazette, Kane, Lukaku
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')