abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_173614567
Even een crosspost met mijn vaste SC:

We zaten dus gisteren in de wachtkamer bij de verloskundige de bak met geboortekaartjes van de afgelopen maanden in ons dorp door te bladeren en zijn tot de conclusie gekomen dat we álle geboortekaartjes echt heel suf/mutsig/lelijk vinden. :')

Eiiiiiiiigenlijk wil een toffe, abstracte illustratie met een verwijzing naar evolutie, om de gristenschoonfamilie de stuipen mee op het lijf te jagen. *) O+ Maar ik heb ook niet heel veel zin om een bak geld uit te geven aan een gepersonaliseerd ontwerp voor iets dat eigenlijk anno 2017 ook gewoon via Twitter kan. Hm, hm..

Ik weet het nog niet zo. :)
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_173614573
Man begon ook al over hem wakker maken als ik 's nachts aan het voeden was dus die vond die stoel een goed idee. Hmm. Word jouw man niet wakker als jij voedt Songeur?

Tof dat je weer een sticker hebt minilot! Dat schoppen lijkt me ook heel bijzonder...

Ik dacht kwaalloos te blijven, maar halloooo misselijkheid sinds vannacht. :9 Vandaag vijf weken. *O* (volgens eigen berekening)
Dit, dat, alles.
pi_173614602
minilot kun je niet ergens een leuke student grafisch vormgeven op de kop tikken die het voor een paar tientjes voor je wil doen?
Dit, dat, alles.
pi_173614604
Mini, heb je niemand in de omgeving die zelf iets kan/wil ontwerpen? Wij hebben vorige keer zelf de kaartjes gemaakt. De prijs viel daardoor ontzettend mee.

Ik heb altijd bij ons in bed gevoed, voornamelijk omdat voeden de eerste maanden alleen liggend goed ging. Nachtlampje aan en gaan. Man werd er niet wakker van, maar ik had dan ook een snelle drinker die met max. 10 minuten weer klaar was.

Wij zijn op zoek naar een lekker voorleesstoel voor de kamer van dochter en die van de Ikea is moooooooi.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_173614625
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 08:31 schreef Krisvc het volgende:
Mini, heb je niemand in de omgeving die zelf iets kan/wil ontwerpen?
Nou, ik heb zojuist iemand die ik nog half van vroeger ken even aan zijn neus getrokken met een berichtje..

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
..maar die is intussen wel een serieuze, professionele illustrator geworden dus ik denk zomaar dat dat een tikkie te duur gaat wezen :) Maar wie weet!

Ik vind gewoon niet zo heel veel dingen mooi, ben ik bang. :')
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_173614670
O maar dat is wel echt supergaaf!

Ik vind heel veel dingen mooi. Man vindt ook heel veel dingen mooi. Helaas vinden we niet dezelfde dingen mooi. :') Dus ik zit nu even rustig babykaartjes te googlen.

Hier een ongekend chill dagje vandaag en morgen. Ik heb nog vakantie en L. is vandaag en morgen wel gewoon naar de opvang. Dus ik heb net alle oude babykleding van L. op marktplaats gegooid, wat administratie gedaan. Allemaal met een kop koffie. Nu dan even kaartjes zoeken. En een gordijn voor de nieuwe kamer van L. Straks de babykleding voor deze kleine man op maat sorteren. Vanmiddag de allerlaatste klusspulletjes halen zodat we de kamers af kunnen ronden.
Ik word daar zo blij van, dingen af kunnen ronden. O+
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_173614692
LeSage het kan dus toch! Het idyllische beeld O+ . En dan vergeten we voor gemak de wallen en moeheid even haha.

Mijn man werd wel wakker ja, maar dat is ook nodig. Ik word namelijk niet wakker, nergens van. Dus ook niet van een baby die in een wiegje naast me huilt. :@
Bij ons ging het eigenlijk zo dat hij baby uit wiegje haalde en aan mij gaf. Ik legde baby half slapend aan. Vervolgens sliepen we allemaal verder.

Die illustrator maakt mooie dingen minilot! Maar idd denk altijd wel dat zoiets heel prijzig gaat zijn. Ik vind de teksten die op de meeste geboortekaartjes gebruikt worden meestal het allerergste :')
pi_173614834
Zijn hier meer mama's die last hebben van de middelste vingers? Als ik 's ochtends wakker word, doen ze echt best we zeer.
pi_173615000
Wij vonden veel dingen ook niet mooi, mini. Toen heeft schoonmoeder wat getekend.

'S nachts voeding ging zeker weten in bed. Als ik uit bed ging werd ik extra wakker en kwam ik niet meer in slaap. No way dat ik koud ging zitten worden op de babykamer. Maar goed, tot T 13 maand was wou hij 's nachts ook vaak elke anderhalf uur drinken...

Mijn eerste echte zwangerschapskwaal is slapeloosheid. Herken ik van met T. Vannacht tot 4 uur wakker gelegen. Hoop dat het snel weer beter wordt.

@ Duman: specifiek middelvinger? wat vreemd. Heb je de hele nacht je middelvinger opgestoken naar allemaal mensen in je dromen?
pi_173615048
Mijn zus ontwerpt voor ons de kaartjes. Gelukkig, want wat ik voorbij zag komen op internet vond ik meestal ook echt niet tof.
Met die gedichtjes hebben we helemaal in een scheur gelegen. Die staat er dus ook gewoon geen op.
Ik heb denk ik ook wel geluk dat ik nogal wat creatieve mensen in mijn omgeving heb (zus 1 is docent beeldende vorming, zus 2 bijna docent muziek) dus ik kom vaak wel aan dat soort figuren die iets kunnen fabriceren voor me :)

Duman, carpaal tunnelsyndroom komt geloof ik vaker voor tijdens de zwangerschap. Maar ook vocht vasthouden kan natuurlijk zorgen voor minder doorbloeding. Even in de gaten houden en melden bij de vk.

Kris, ik doe met je mee, een dagje zonder kind. Neem je tussendoor ook lekker rust?
pi_173615801
Ik heb vorige keer de bv 's nachts op babykamer gedaan (kleine sliep vanaf dag 1 op eigen kamer, ik werd Op een gegeven moment netjes wakker vlak voordat ze zich begon te melden :D ). Door zuinigheid en onderwaardering van comfort, heb ik dat altijd op een keukenstoel gedaan inclusief ijzeren rugleuning. Lekker koud midden in de nacht }:|

Man weet het nog niet, maar dit keer komt er een zachte, comfortabele stoel op de babykamer :+
Op dinsdag 9 november 2010 17:06 schreef DevilsWhore het volgende:
hehehe, LMN is raarder dan ik :D
  woensdag 6 september 2017 @ 10:23:05 #62
319308 Tink89
To live is to dance
pi_173616185
[ontlurkt]

strandmon-oorfauteuil-turkoois__0514040_PE639280_S4.JPG
Ik wilde heel graag deze kleur van diezelfde Ikea-stoel, maar we hebben al (ooit van vrienden overgenomen) deze officiële voedingsschommelstoel gekregen, maar dan in een wat ronder model, met donkerblauwe kussens en in een lichte eikenkleur:

03dbc4d9616e5029fd57e29c5d34f960.jpg. En daarvan kunnen de kussens in de was en dat lijkt me toch echt wel heel handig. Dus ik overweeg die - als het ooit zo ver is - te schuren, wit te schilderen en de kussens van nieuwe mintgroene overtrekken te voorzien. Of tegen die tijd toch gewoon die van Ikea te scoren. Die kleur O+

[lurktweerverderwantnoggeenbabyinaantocht]
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_173616353
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 10:03 schreef Little_Miss_Naughty het volgende:
Ik heb vorige keer de bv 's nachts op babykamer gedaan (kleine sliep vanaf dag 1 op eigen kamer, ik werd Op een gegeven moment netjes wakker vlak voordat ze zich begon te melden :D ). Door zuinigheid en onderwaardering van comfort, heb ik dat altijd op een keukenstoel gedaan inclusief ijzeren rugleuning. Lekker koud midden in de nacht }:|

Man weet het nog niet, maar dit keer komt er een zachte, comfortabele stoel op de babykamer :+
Hier mijn partner medegedeeld dat ik een schommelstoel besteld heb en dat het thuis gebracht word :o

Vond hij niet erg en ik zie mijzelf straks al heerlijk met de baby borstvoeding geven en later op schoot boekje lezen voor het slapen gaan O+

Gelukkig zitten er ritsen aan de zijkant en kan alles mooi de was in. Heb hem uitgeprobeerd in de winkel

Morgen 34 weken *O*
pi_173616617
Geboortekaartje moeten wij ook nog naar op zoek ja! Ik hecht er geloof ik ook wat minder waarde aan dan de meesten hier op Fok; een simpel kaartje voldoet prima wat mij betreft :)
Maar wel zonder gekke rijmpjes of open deuren dat mensen eerst moeten bellen ja :{w

Nachtvoedingen doen we wel lekker in bed, zeker als ik me bedenk dat dat dit keer in de winter is, brrr... :{
En mooi om en om in ons geval *) toch een voordeel van fv ;)

Kris ik moest ook hardop lachen om je beschrijving :D hier ook al zo'n drukke buikbewoner ja! Als ik op m'n zij lig, schopt-ie ook vaak in het matras, voelt ook niet heel prettig.
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_173616681
Blaaaah, het slechte slapen in combinatie met werkdagen van 8 uren begint me echt op te breken.

Ik snap ook niet waarom ik zo slecht in slaap kan komen. Ben hartstikke moe als ik naar bed ga en dan lig ik; klaarwakker. :{w
pi_173616695
Ik hecht veel waarde aan het geboortekaartje, maar ook hier is het een simpel kaartje. ;). Foto (die gemaakt gaat worden door JufMariska O+), naam, geboortegegevens, onze gegevens en het telefoonnummer van Baard. Meer komt er niet op. Ik heb de enveloppen al in huis, dus die kan ik alvast gaan schrijven. Nu nog op zoek naar (simpele }:| ) raamstickers, dat is best een klus. We hadden mooie bij de geboorte van I, maar het bedrijf dat ze toen heeft geleverd maakt ze niet meer.

LadyS, ik las dat het weer werken je zwaar valt. Boks! Ik moest maandag en gisteren weer werken en oh man, wat een bekkenpijn heeft me dat opgeleverd. Gelukkig hoef ik nog maar vier dagen en kan ik mijn eigen tijd en werkzaamheden indelen. Zo blij dat ik geen les meer hoef te geven! Trek wel aan de bel bij je leidinggevende als het niet gaat hè, vaak zijn een paar simpele aanpassingen al genoeg om ervoor te zorgen dat je niet eerder hoeft te stoppen (tenzij je dat wilt, dat is dan natuurlijk ook goed!).

Nachtvoedingen gaan hier ook in bed.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_173616731
Weer goedgekeurd bij de verloskundige volgende week weer terug. Bloeddruk goed, baby nog steeds met zijn hoofd de goede kant op, maar nog niet ingedaald. Dus we wachten nog maar verder af.
Wel nog even overtijd lopen besproken, gezien inleiden geen heel welkom scenario is. Plan voor nu is om vanaf 41 weken per dag in te schatten hoe het gaat en of het nog verantwoord is om door te lopen. Ik vind het allemaal maar een gek idee nog, bevallen. :@

Oja, geboortekaartje. Ik heb er niet zoveel mee eerlijk gezegd. Ik kan me die van vrienden ook al niet meer herinneren, dus ik ga niet uit van blijvende indrukken. Man heeft dus het kaartje uitgezocht, en verder komt er geen gedicht of andere zooi op. :P
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_173616762
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 10:57 schreef DevilsAndDust het volgende:
Ik hecht veel waarde aan het geboortekaartje, maar ook hier is het een simpel kaartje. ;). Foto (die gemaakt gaat worden door JufMariska O+), naam, geboortegegevens, onze gegevens en het telefoonnummer van Baard. Meer komt er niet op. Ik heb de enveloppen al in huis, dus die kan ik alvast gaan schrijven. Nu nog op zoek naar (simpele }:| ) raamstickers, dat is best een klus. We hadden mooie bij de geboorte van I, maar het bedrijf dat ze toen heeft geleverd maakt ze niet meer.

LadyS, ik las dat het weer werken je zwaar valt. Boks! Ik moest maandag en gisteren weer werken en oh man, wat een bekkenpijn heeft me dat opgeleverd. Gelukkig hoef ik nog maar vier dagen en kan ik mijn eigen tijd en werkzaamheden indelen. Zo blij dat ik geen les meer hoef te geven! Trek wel aan de bel bij je leidinggevende als het niet gaat hè, vaak zijn een paar simpele aanpassingen al genoeg om ervoor te zorgen dat je niet eerder hoeft te stoppen (tenzij je dat wilt, dat is dan natuurlijk ook goed!).

Nachtvoedingen gaan hier ook in bed.
Heb je over vier dagen al verlof? Wat heerlijk!

Donna, het zijn de hormonen...
pi_173616775
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 11:00 schreef Nanuke het volgende:
Weer goedgekeurd bij de verloskundige volgende week weer terug. Bloeddruk goed, baby nog steeds met zijn hoofd de goede kant op
Yay! ^O^

En je bent onze nieuwe koploper in de lijst! *O*
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_173616804
quote:
1s.gif Op woensdag 6 september 2017 11:01 schreef Jagärtrut het volgende:

[..]

Heb je over vier dagen al verlof? Wat heerlijk!

Donna, het zijn de hormonen...
Ik werk drie dagen in de week - deze week nog één, volgende week nog drie. Dan ben ik 33 weken, ik had nog een week aan verlofuren die ik in kon zetten. Nu al heel blij met deze beslissing, want ik vind het in combinatie met autorijden en zo behoorlijk pittig.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_173616819
Ik heb de meest comfortabele stoel ever van Ikea als voedingsstoel bij N op de kamer. Al deden we voeden eerst vooral beneden in de bank, kon ik ondertussen een serie kijken (voeden duurde ruim 20 min met een fles met prematurenspeen omdat ze anders echt te snel dronk en daarna moest ze nog een half uur rechtop ivm reflux klachten). Maar toen dat beter ging zijn we die stoel gaan gebruiken en nu met 15 maanden geef ik haar daar nog steeds de laatste fles. En alle troostsessies hebben we in die stoel gedaan, kon haar daar heel makkelijk weer in slaap wiegen en dan zat ik ook comfortabel ondertussen.

Wil deze keer opnieuw starten met bv en hoop eerst op ons eigen bed te kunnen voeden. Maar vond dat vorige keer niet echt heel comfortabel, rechtop zittend tegen het hoofdeinde in bed, zoekende naar kussens om mijn arm op te kunnen leggen. Sowieso, op bed gaan zitten en dan met baby vast naar dat hoofdeind moeten schuiven op je billen met die hechtingen down under was kutttt :X
Hoe doen anderen dat?
pi_173616856
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 11:03 schreef DevilsAndDust het volgende:

[..]

Ik werk drie dagen in de week - deze week nog één, volgende week nog drie. Dan ben ik 33 weken, ik had nog een week aan verlofuren die ik in kon zetten. Nu al heel blij met deze beslissing, want ik vind het in combinatie met autorijden en zo behoorlijk pittig.
Oh heerlijk zeg!
(Lang) autorijden in combinatie met werken is idd wel pittig ja..
pi_173616871
quote:
0s.gif Op woensdag 6 september 2017 10:57 schreef DonnaRush het volgende:
Blaaaah, het slechte slapen in combinatie met werkdagen van 8 uren begint me echt op te breken.

Ik snap ook niet waarom ik zo slecht in slaap kan komen. Ben hartstikke moe als ik naar bed ga en dan lig ik; klaarwakker. :{w
Irritant he!
Ik heb het bij beide zwangerschappen gehad aan het begin maar het ging na een tijdje ook weer voorbij!
Totdat het aan het eind weer terugkwam :')
pi_173616885
quote:
1s.gif Op woensdag 6 september 2017 11:04 schreef Miss_Congeniality het volgende:
Ik heb de meest comfortabele stoel ever van Ikea als voedingsstoel bij N op de kamer. Al deden we voeden eerst vooral beneden in de bank, kon ik ondertussen een serie kijken (voeden duurde ruim 20 min met een fles met prematurenspeen omdat ze anders echt te snel dronk en daarna moest ze nog een half uur rechtop ivm reflux klachten). Maar toen dat beter ging zijn we die stoel gaan gebruiken en nu met 15 maanden geef ik haar daar nog steeds de laatste fles. En alle troostsessies hebben we in die stoel gedaan, kon haar daar heel makkelijk weer in slaap wiegen en dan zat ik ook comfortabel ondertussen.

Wil deze keer opnieuw starten met bv en hoop eerst op ons eigen bed te kunnen voeden. Maar vond dat vorige keer niet echt heel comfortabel, rechtop zittend tegen het hoofdeinde in bed, zoekende naar kussens om mijn arm op te kunnen leggen. Sowieso, op bed gaan zitten en dan met baby vast naar dat hoofdeind moeten schuiven op je billen met die hechtingen down under was kutttt :X
Hoe doen anderen dat?
Ik heb altijd liggend gevoed in bed. Ook m'n zin, baby op goede hoogte, en gaan met die banaan. Wisselen naar andere borst betekende voor mij baby aan m'n andere kant leggen en me omdraaien. Ken ook mensen die dat niet hoeven doen..
  woensdag 6 september 2017 @ 11:08:26 #75
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_173616896
quote:
1s.gif Op woensdag 6 september 2017 11:04 schreef Miss_Congeniality het volgende:
Ik heb de meest comfortabele stoel ever van Ikea als voedingsstoel bij N op de kamer. Al deden we voeden eerst vooral beneden in de bank, kon ik ondertussen een serie kijken (voeden duurde ruim 20 min met een fles met prematurenspeen omdat ze anders echt te snel dronk en daarna moest ze nog een half uur rechtop ivm reflux klachten). Maar toen dat beter ging zijn we die stoel gaan gebruiken en nu met 15 maanden geef ik haar daar nog steeds de laatste fles. En alle troostsessies hebben we in die stoel gedaan, kon haar daar heel makkelijk weer in slaap wiegen en dan zat ik ook comfortabel ondertussen.

Wil deze keer opnieuw starten met bv en hoop eerst op ons eigen bed te kunnen voeden. Maar vond dat vorige keer niet echt heel comfortabel, rechtop zittend tegen het hoofdeinde in bed, zoekende naar kussens om mijn arm op te kunnen leggen. Sowieso, op bed gaan zitten en dan met baby vast naar dat hoofdeind moeten schuiven op je billen met die hechtingen down under was kutttt :X
Hoe doen anderen dat?
Liggend :) even uitzoeken wat het beste ligt, maar daarna gaat het prima.
Voor de andere kant draaide ik al altijd wat verder door, dus baby hoefde niet verplaatst :)
Carpe diem, quam minimum credula postero.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')