SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that
quote:Op dinsdag 5 september 2017 15:04 schreef Cinemaniak het volgende:
Een zakje pepernoten met koffieik zag gister ook al speculaasbrokken bij ahSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
je kan niet meer stoppen met eten, naja op dat beetje zout na is er niks mis meequote:Op dinsdag 5 september 2017 17:21 schreef FutureFairytale het volgende:
Had nogal trek... halve zak pistachenoten..
Wil iemand ff zeggen dat ze gezond zijn, please??
En dat ga je in je eentje naar binnen schuiven?quote:Op dinsdag 5 september 2017 17:27 schreef Karzai het volgende:
ik heb 4 ribkarbonaadjes gehaald afbakstokbroodje knoflookboter en nog een zak kippensoep en een bak aarbeien kwark
ik denk dat ik de soep oversla maar die karbonaadjes gaan er wel inquote:Op dinsdag 5 september 2017 17:35 schreef SnoepTomaatje het volgende:
[..]
En dat ga je in je eentje naar binnen schuiven?
Wel meer dan 6-7 keer of zo. Klopt maar ik kom er niet voor de aankleding of die lui die er zitten (die er nu niet meer zitten want..'hipsters' he) maar voor wat ze aan drank en 'eten' hebben. En dat is prima.quote:Op dinsdag 5 september 2017 11:38 schreef FutureFairytale het volgende:
Eerste keer bij Gordon vond je het een stomme tent voor mensen waarmee je niks hebt en je hebt er nu toch al zeker 4x gezeten
Heavy..quote:Op woensdag 6 september 2017 09:07 schreef Iwanius het volgende:
Morgen
[ afbeelding ]
Frisje i.c.m.een eitje.
Dit is nog niks joh. Vorige week zat hij om 08:00 al aan kippensoep en bier.quote:
muhahaquote:Op woensdag 6 september 2017 12:36 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Dit is nog niks joh. Vorige week zat hij om 08:00 al aan kippensoep en bier.
Bruine bonen, is het geld op?quote:Op woensdag 6 september 2017 17:51 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten (vroeg)
[ afbeelding ]
Eigen bereide bruine bonen met rijst en vlees i.c.m.groente. Simpel,eenvoudig en dus lekker.
Zo leuk, al die gekke gerechten uit verre oorden. Voel je vrij om een topic met recepten te openen hoorquote:Op woensdag 6 september 2017 20:28 schreef Gesloten het volgende:
Vandaag het nationale gerecht van Malta gegeten. Stuffat tal-fenek, oftewel konijnenstoofpot.
[ afbeelding ]
Ga je op je eerste grote rijs knul?quote:Op donderdag 7 september 2017 07:25 schreef hofferin het volgende:
[ afbeelding ]
Krentenbol met pindakaas en koffie
Reis.quote:Op donderdag 7 september 2017 07:25 schreef MCH het volgende:
[..]
Ga je op je eerste grote rijs knul?
Ziet er weer prima uit! Slobberwijntje of wat?quote:Op woensdag 6 september 2017 20:28 schreef Gesloten het volgende:
Vandaag het nationale gerecht van Malta gegeten. Stuffat tal-fenek, oftewel konijnenstoofpot.
Steak tussen aanhalingstekens omdat die Surinamers hun vlees altijd grijs bakken?quote:
idem hier vanavondquote:Op donderdag 7 september 2017 14:57 schreef RobinOok het volgende:
Na de lunch van gistermiddag aten we 's avonds stokbrood met Epoisses uit de oven:
[ afbeelding ]
Waar zijn ze al open voor warm eten/lunch om 9.30u?quote:Op vrijdag 8 september 2017 09:55 schreef Iwanius het volgende:
Moggu
[ afbeelding ]
Klein 'vispotje' i.c.m. een frisje alvorens we naar buiten gingen.
aansluitend
[ afbeelding ]
Acclimatiseren terwijl het regent en een bootje voorbij komt. Zo doen wij dat in R'dam.
Over 2 uurtjes lunch!
Lekker!! Succesquote:Op vrijdag 8 september 2017 12:00 schreef Gripper het volgende:
Vanavond komen mijn ouders en die van mn dinnetje eten, en het oorspronkelijke BBQ plan is ingeruild voor indonesisch, binnen in huis.
Gisteravond al een pan rendang gemaakt, en daar maak ik nog pittige eieren in sambalsaus, boontjes sajoer, komkommer zoetzuur, saté (met zelfgemaakte saté saus natuurlijk) en nog wat kleine dingetjes bij.
ziet eruit als olifantenpoep met een beetje water, maar leuk projectquote:Op donderdag 7 september 2017 21:08 schreef Gesloten het volgende:
Het kan niet altijd feest zijn en al helemaal niet als je de keuken van Malawi aandoet. Fufu van cassave met gekookt cassaveblad. Bah.
[ afbeelding ]
De Turk in de Zwart Janstraat en nog wat overige horeca her en der in Rotterdam wiens keuken aan het opstarten is in de ochtend, en om 10:00 uur open moet zijn. En daar de meesten mij wel kennen, kan ik altijd vroeg e.e.a bestellen. Los van dat: Op de Goudse rijweg heb je zo een Amerika-EU Diner sinds kort genaamd Jarmusch op de Goudsesingel 64 en die zijn al vanaf 08:00 uur open. (kutzaak )quote:Op vrijdag 8 september 2017 10:19 schreef FutureFairytale het volgende:
Waar zijn ze al open voor warm eten/lunch om 9.30u?
Dat Maleisisch ziet er erg lekker uit. Dat wil ik ook wel eens uitproberen, wanneer ik tijd heb om uit eten te gaan dan..quote:Op vrijdag 8 september 2017 19:08 schreef Iwanius het volgende:
[..]
De Turk in de Zwart Janstraat en nog wat overige horeca her en der in Rotterdam wiens keuken aan het opstarten is in de ochtend, en om 10:00 uur open moet zijn. En daar de meesten mij wel kennen, kan ik altijd vroeg e.e.a bestellen. Los van dat: Op de Goudse rijweg heb je zo een Amerika-EU Diner sinds kort genaamd Jarmusch op de Goudsesingel 64 en die zijn al vanaf 08:00 uur open. (kutzaak )
Lunch
[ afbeelding ]
Laksa beef bowl. Bwah.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Rustig paffen met een frisje terwijl het regent. Boeie.
Avondeten
[ afbeelding ]
Yup...we gaan weer voor een uitgebreid 'Maleisisch' avondmaal.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Perfecte bouillon!, echt perfect!
Opvolgend
[ afbeelding ]
Joh...ik krijg gezelschap..
[ afbeelding ]
Uitbulken met een " La Aroma De Cuba El Jefe " sigaar, een favoriet, i.c.m.een Gin Mare cocktail.
Tis tenslotte een regenachtige vrijdagvoor avond.
In Malawi zijn ze straatarm en eten ze dit 3 keer per dag. Na deze maaltijd heb ik alle hoop voor dat land opgegevenquote:Op vrijdag 8 september 2017 17:07 schreef Karzai het volgende:
[..]
ziet eruit als olifantenpoep met een beetje water, maar leuk project
Lekker weertje voor een festival Waar?quote:Op zaterdag 9 september 2017 09:11 schreef minilot het volgende:
Straks laat ontbijten met koffie, sap, spinazieomelet en broodjes. Vanavond patatje op een festival.
Moet de zaak nog recenseren na zoveel keren er al te zijn geweest.quote:Op vrijdag 8 september 2017 21:39 schreef Duveldrinker het volgende:
Dat Maleisisch ziet er erg lekker uit. Dat wil ik ook wel eens uitproberen, wanneer ik tijd heb om uit eten te gaan dan..
quote:Zit je nou in de open regen op een terras of zat je onder een parasol?
Rotterdam! De zon schijnt hier hoor.quote:Op zaterdag 9 september 2017 09:36 schreef Lilith_Immaculate het volgende:
[..]
Lekker weertje voor een festival Waar?
Hoe was het? Ken dat land helemaal niet.quote:Op zaterdag 9 september 2017 19:34 schreef Gesloten het volgende:
Vanavond aten we het nationale gerecht van Vanuatu: Laplap. Taro met kokosmelk, spinazie en tomaat. Daarbij spek met wat specerijen en een kokossaus met lente-ui en chilipeper.
[ afbeelding ]
Het is een eilandquote:Op zaterdag 9 september 2017 23:49 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Hoe was het? Ken dat land helemaal niet.
Ik werd vnv getrakteerd op sushi. Was weer heerlijk! 5 rondes gesmuld met toetje (ijs, fruit en spekkoek) toe.
Veel sushi's, lamskotelet, garnalentempura, gyoza, grote gamba's, misosoep, teppan garnalen...
Als je de taro eerst fermenteert krijgt dit gerecht een hele extra dimensie (en is het extra gezond). Mijn oudste heeft bergen gefermenteerde taro gegeten als baby en peuter. Helaas niet de bijbehorende pasifika buikomvang gekregen ;-)quote:Op zaterdag 9 september 2017 19:34 schreef Gesloten het volgende:
Vanavond aten we het nationale gerecht van Vanuatu: Laplap. Taro met kokosmelk, spinazie en tomaat. Daarbij spek met wat specerijen en een kokossaus met lente-ui en chilipeper.
[ afbeelding ]
Een wortelgroente met heel veel zetmeel oorspronkelijk uit zuid amerika volgens mij. In de surinaamse keuken heet het tajer. Zowel de bladeren, als de wortel kunnen gegeten worden. Het wordt op de meeste eilanden in de stille oceaan gegeten als 'poi': gekookt en dan fijngemalen tot een pasta en gemengd met bijvoorbeeld kokosmelk wordt het gegeten. Ook op hawaii wordt het veel gegeten als ontbijt.quote:
oh, oke! Tajer ken ik wel, wist niet dat het nog een andere naam hadquote:Op zondag 10 september 2017 10:14 schreef dodoria het volgende:
[..]
Een wortelgroente met heel veel zetmeel oorspronkelijk uit zuid amerika volgens mij. In de surinaamse keuken heet het tajer. Zowel de bladeren, als de wortel kunnen gegeten worden. Het wordt op de meeste eilanden in de stille oceaan gegeten als 'poi': gekookt en dan fijngemalen tot een pasta en gemengd met bijvoorbeeld kokosmelk wordt het gegeten. Ook op hawaii wordt het veel gegeten als ontbijt.
Het was erg lekker! Heel makkelijk te maken ook.quote:Op zaterdag 9 september 2017 23:49 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Hoe was het? Ken dat land helemaal niet.
Ik werd vnv getrakteerd op sushi. Was weer heerlijk! 5 rondes gesmuld met toetje (ijs, fruit en spekkoek) toe.
Veel sushi's, lamskotelet, garnalentempura, gyoza, grote gamba's, misosoep, teppan garnalen...
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |