abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  donderdag 31 augustus 2017 @ 09:28:25 #1
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173497807
registreer om deze reclame te verbergen
AdUzwW6.jpg
Na België is het slechts een week later weer tijd voor Monza! Komende zondag zal hier weer de Grand Prix van Italië worden verreden. De achtervleugels kunnen weer worden neergeklapt voor dit historische circuit die eigenlijk maar vier bocht kent. Met uitzondering van de vier bochten en enkele chicanes bestaat de baan haast volledig uit lange rechte stukken waar de snelheden hoog kunnen oplopen. Komende zondag zullen er hier 53 ronden worden afgelegd op het 5,793 kilometerlange circuit.

De afgelopen 3 jaar zijn de races op dit circuit gewonnen door Mercedes, met vorig jaar de winst van Rosberg en de twee jaren ervoor zeges van Hamilton; die hier in 2012 ook al wist te winnen, waardoor hij op gelijke hoogte kwam met Sebastian Vettel. De absolute racekoning van Italië blijft voorlopig Michael Schumacher. De Duitse legende won er liefst vijfmaal. Alle keren deed hij dat in een Ferrari, waarmee hij de tienduizenden Tifosi telkens weer in euforie achterliet. De Tifosi mogen sowieso niet klagen op Monza: Ferrari behaalde op hun thuisbaan liefst 19 zeges, wat bijna twee keer zoveel is als runner-up McLaren (10). De laatste Italiaanse thuiszege dateert echter alweer van 2010 toen Fernando Alonso won. Het is aan Sebastian Vettel en Kimi Räikkönen om de Italiaanse racefans opnieuw in vervoering te brengen, iets waar met de auto’s van dit jaar een goede kans op is.


2rnKXb2.png
An7JoMx.png
Bron: Fédération Internationale de l'Automobile & Pirelli Motorsport

mz2Seou.png
qOnXmfK.jpg

l5BZUYr.png
edLzE6v.png

3pQZiOD.png
v4Lncl9.jpg

gvu3iQt.png
f1stats.php

MBcAQlx.png
TbnddvU.png
Actueel weer Monza

SPOILER: Voor de dames ..
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
tegel.jpg
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  donderdag 31 augustus 2017 @ 09:28:45 #2
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173497811
Persco popcorn dag! *O*
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
pi_173497885
JOH! Ik had helemaal niet door dat Monza een back-to-back race was. Is me dat even een fijne verrassing zo deze morgen, gewoon een race dit weekend O+
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 31 augustus 2017 @ 09:35:02 #4
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173497893
registreer om deze reclame te verbergen
Ja, ik ook niet. Daarom missen we quali en race :') _O- meh.
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
pi_173498075
Ik vertrek volgende week op vakantie dus dacht juist dat ik de race zou missen. Toch niet dus :D
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 31 augustus 2017 @ 10:10:50 #6
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_173498413
Prachtig daar. Denk met veel plezier terug aan het jaar dat ik in de eerste chicane zat, met de camping erachter. Elke dag 30 graden, beetje bbq'en. Was ook een mooie relatief kleine camping. Straalt ook geschiedenis uit.

weet niet of dit plaatje werkt, maar kwam er nog een paar bekende gezichten tegen:

http://i.fok.nl/userpics7719/FB_IMG_1468258729578.jpg
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
  donderdag 31 augustus 2017 @ 11:02:39 #7
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173499336
registreer om deze reclame te verbergen
Nope, foto werkt niet als je er op klikt. Zo wel:

FB_IMG_1468258729578.jpg
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  donderdag 31 augustus 2017 @ 11:12:05 #8
46976 sasquatsch
a.k.a. Yeti, Bigfoot, etc.
pi_173499533
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that." - Joe Saward
pi_173500085
Nu interview met Seb op cnn. (8>
  donderdag 31 augustus 2017 @ 12:43:29 #10
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_173501096
quote:
0s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 11:02 schreef motorbloempje het volgende:
Nope, foto werkt niet als je er op klikt. Zo wel:

[ afbeelding ]
Thx.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
pi_173502827
quote:
0s.gif Op woensdag 30 augustus 2017 20:32 schreef Sander_Van_Hoorn het volgende:

[..]

Bottas kan Ham's tempo niet volgen dat is nu al een paar races duidelijk.
Nee, dat is namelijk niet iets dat in een paar races duidelijk wordt, zeker niet als het beeld daarvoor zo wisselend was.

quote:
Rosberg kon dat toch een stuk beter. Hij stond er ook niet zo lekker op toen Ric en Rai er zo makkelijk voorbijgingen. Op de 1 of andere manier zie ik dat Ham niet zo snel gebeuren tenzij die wagen stuk gaat ofzo.
Bottas laat zich nogal eens de kaas van het brood eten, dat was bij Williams ook al zo. Het is een beetje een sukkelige coureur en het was dan ook een noodgreep van Mercedes om hem te contracteren. Beter was er even niet beschikbaar, maar dat maakt Hamilton niks beter. Op het moment dat Hamilton het dan niet of nauwelijks beter doet kun je natuurlijk doen alsof het eigenlijk een absolute topper was waar iedereen overheen keek, om vervolgens als Hamilton het een paar races beter doet zeggen dat dat hij Bottas ruim verslaat alleen maar bewijst hoe ongelooflijk goed Hamilton is...

quote:
0s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 08:10 schreef habitue het volgende:

[..]

5,5 tienten op nr 2. 8 tienden op zn teamgenoot. En dat op een moment dat iedereen op em zat te zeiken omdat hij niet bij een of andere autoshow stond in London. Hij die race moest winnen om nog bij Vettel in de buurt te blijven.

Bizar. Krankzinnig goed, bijna buitenaards te noemen.

Zeg je dat ook van Bottas toen die een halve of zelfs 1 a 2 seconden op zijn teamgenoot Hamilton had? Hamilton lijkt vaak flink afstand te kunnen nemen van Bottas als de auto perfect is terwijl Bottas het juist veel beter lijkt te doen wanneer zit te mokken over de auto. Ook heeft Bottas meer zwakke stints zo lijkt het.

quote:
Nah hij was gewoon sneller. Met evenveel DNFs was Ham met 2 vingers in de neus kampioen geworden. Laatste 5? races won hij ook allemaal glansrijk.

En dan gaat iedereen het hebben over hoe knap het was van Rosberg dat hij 2e werd elke keer. 8)7 Dat zegt al genoeg natuurlijk.
Iedereen die doet alsof Hamilton god's gift to F1 is heeft het daar misschien over, maar dat zegt mij niks. Een kudde in een cirkelredenatie, hoe nietszeggend wil je het hebben? Hamilton had op een gegeven moment niks meer te verliezen terwijl Rosberg zijn voorsprong aan het verdedigen was door vooral risico te mijden, natuurlijk is Hamilton dan sneller. Hamilton had over het hele seizoen een licht snelheidsvoordeel maar Rosberg was consistenter en heeft zich knap over alle tegenslagen en het onrecht heengezet.

Feit is dat Hamilton tegen Rosberg 3 jaar flink aan de bak moest en wel wat hulp kon gebruiken, terwijl dat vooraf niet verwacht was door diezelfde kudde. Feit is dat Hamilton tegen Butten flink aan de bak moest en verloor, terwijl dat niet verwacht was door die kudde en feit is dat hij ook dit jaar aan de bak moest tegen Bottas terwijl dat vooraf niet verwacht was door de kudde. Zou de kudde hem dan misschien wat overschatten, of worden zijn teamgenoten toevallig steeds onderschat?

Verder heeft Hamilton punten van Mercedes cadeau gekregen door een teamorder, van de stewards die hem niet straften voor het eraf rijden van Rosberg in leidende positie, door ongestraft Rosberg er vanaf te wheelbangen, door Rosberg te straffen toen Hamilton op hem instuurde, en door Rosberg nog een keer heel zwaar te straffen voor een uiterst dubieus geval. In de jaren ervoor trok Rosberg ook al de hele tijd aan het kortste eind bij dubieuze acties.

quote:
Ik snap wel dat je hem niet mag, met zn oorbellen en zn arrogantie, maar om dat in de weg te laten staan van je beoordeling van zn prestaties is heel erg kinderachtig natuurlijk.
Dat soort dingen interesseren mij echt heel erg weinig, net als nationaliteit. Ik vind coureurs goed of minder goed op basis van wat ze op de baan laten zien en ik vind sympathiek of minder sympathiek op basis van wat ze zoal ozeggen en wat voor streken ze uithalen. Ik heb bijvoorbeeld Mark Webber ook nooit een heel goede coureur of een sympathieke gast gevonden omdat hij zo'n vierkante kaak heeft die kennelijk voor nogal wat man crushes zorgt. Ik vind Alonso ook een grappige kerel, maar zijn gedrag welbeschouwd is het met afstand de grootste klootzak uit de F1 van laatste decennia. Dat is voor mij ook geen reden om aan zijn kwaliteiten af te doen.
Vroeger was niet alles beter maar de toekomst wel.
  donderdag 31 augustus 2017 @ 14:22:10 #12
131800 Tarado
capô de fusca
pi_173502892
quote:
medische zorg is nu gelukkig wel beter in F1
pi_173503731
quote:
0s.gif Op woensdag 30 augustus 2017 14:17 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Zelfs vergeleken met Webber presteerde Rosberg onder de maat, net zoals het seizoen er op tegen Wurz, die hij pas op het eind de baas was.

Eerlijk gezegd begon Rosberg imho pas in 2009 redelijke resultaten te boeken.
Dit is ook onzin. Wurz flukete er in 2 races met veel uitvallers een derde en een vierde plaats uit, in elke andere race (en eigenlijk ook die in Canada, maar daar had Rosberg pech) was Rosberg veeeeel beter dan Alex, die eigenlijk niet meer kon.

2008 weet ik zo niet.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  donderdag 31 augustus 2017 @ 17:24:39 #15
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_173506432
quote:
Seb veilig als buffer tussenin :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_173506646
quote:
3s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 17:24 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Seb veilig als buffer tussenin :D
Script
  Moderator donderdag 31 augustus 2017 @ 18:16:19 #17
131456 crew  Klummie
Sterker door Strijd
  donderdag 31 augustus 2017 @ 18:16:52 #18
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_173507369
quote:
3s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 17:24 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Seb veilig als buffer tussenin :D
_O-
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  Moderator donderdag 31 augustus 2017 @ 18:36:06 #19
131456 crew  Klummie
Sterker door Strijd
pi_173507631
quote:
Max tegen Dida
  donderdag 31 augustus 2017 @ 19:01:28 #20
420541 Twieki
Immer Intelligent
pi_173508098
Ik word zo ontzettend moe van die bizar lange teksten van Weltschmerz elke keer. Godskanonne. :')
Op zaterdag 7 januari 2017 @ 12:28:30 schreef Stofje het volgende:
Held. Thanks. Godverdomme.
pi_173508114
De skybot zal zondag wel winnen :')
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_173508373
quote:
9s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 19:01 schreef Twieki het volgende:
Ik word zo ontzettend moe van die bizar lange teksten van Weltschmerz elke keer. Godskanonne. :')
Lewis en Max zijn overschat. RIC en BOT kunnen er niet veel van. Vettel is geweldig.

Bookmark deze post maar als je behoefte hebt aan een samenvatting.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
  donderdag 31 augustus 2017 @ 19:54:39 #23
62913 Blik
The one and Only!
pi_173509229
Te lang om te quoten en alles weg te halen op de telefoon. Maar ik moest wel lachen toen ik las, "dat soort dingen interesseren me weinig, net als nationaliteit"

En dat zegt Weltschmerz :')
pi_173509701
quote:
3s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 17:24 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Seb veilig als buffer tussenin :D
f1-italian-gp-2017-press-conference-esteban-ocon-force-india-sebastian-vettel-ferrari-serg-5400132.jpg

Die smile :P
pi_173513240
quote:
3s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 09:34 schreef Rossdale het volgende:
JOH! Ik had helemaal niet door dat Monza een back-to-back race was. Is me dat even een fijne verrassing zo deze morgen, gewoon een race dit weekend O+
Ja dat had ik ook niet door. Kom ik erachter blijk ik goddomme een verhuizing gepland te hebben net dit weekend }:| :(

[offtopic]
Vandaag sleutel in ontvangst genomen en al even bezig geweest met lampjes ophangen en poetsen en wat klein spul overzetten enzo. Mooi huis. Komen net terug in mijn appartementje. Mijn god wat is dat ineens klein geworden zeg, WTF hoe woon ik hier al bijna 15 jaar?! 8)7 :D
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')