abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_172867751
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 22:57 schreef Girl1989 het volgende:

[..]

True that! Maarja dan rest de vraag... Ben ik dan de juiste partner? Kan ik hem gelukkig maken? Wil ik hiermee leven? Kan ik dat?
De eerste twee vragen moet hij beantwoorden. De laatste twee zijn voor jou.

Voor nu doe je je best om het te accepteren maar dat gaat duidelijk niet vanzelf. En ja, je kunt het natuurlijk wegrelativeren (het is nou eenmaal zijn voorkeur, hij doet er niemand kwaad mee) maar dat is makkelijk voor iedereen die er niet mee samen hoeft te leven. Maar goed, tegelijkertijd kan niemand voor jou bepalen waar je wel of niet mee kan/wil leven.
When you're racing, it's life. Anything that happens before or after is just waiting.
pi_172867938
mijn god

meid als jij het niks vind heb je zelf je antwoord gegeven.

wat je nu doet is proberen je eigen om te laten praten terwijl je onbewuste eigelijk al zeg nee niet doen.

hij gaat van vreemd na gekker voor zijn fantasie

http://www.lindanieuws.nl(...)n-babys-in-5extreem/

lees dit omdat hij dat zoekt
bassie is gek
pi_172868497
Leuk dat je kerel een hobby heeft, maar jullie zitten met zijn tween in een relatie. Dat houdt in dat er afspraken gemaakt worden, grenzen worden aangegeven en desnoods consequenties in het leven worden geroepen. Afgezien van de invulling van de feitelijke hobby zelf is het vreselijk irritant als je partner ondanks overleg en afspraken op jouw knopjes blijft drukken. Dat is wat mij betreft het primaire probleem. Dus je weet wat je moet doen. Wat wil je zelf? Wat is acceptabel? Wanneer is het genoeg?

Overigens zijn mijn ervaringen met dit soort dingen die vanuit "het kleine kind in jezelf" niet zo heel erg best. Gedragingen die zijn oorsprong vinden in deze periode en zijn geborgd in de huidige identitieit krijg je er maar lastig uit. Oftewel, bereid je knopjes maar alsvast voor. Het enige wat ik heb overgehouden aan dit soort ervaringen is een gevoel van medelijden. In elk geval heb je iets om over te lachen met je nieuwe vriend. Succes.
Everything starts with a Why.
pi_172869256
Stuur hem naar een sm-studio, dan kan hij daar lekker luieren.
Op maandag 20 augustus 2012 10:56 schreef robdriessen het volgende:
Kom niet aan DW, want ze heeft een heel leger achter zich. Letterlijk. ;)
Op maandag 8 mei 2017 22:33 schreef KaBuf het volgende:
Bek houden tegen DW h :(
  donderdag 3 augustus 2017 @ 09:52:58 #80
468990 Nivek34
Altijd in voor een leuk gespre
pi_172871466
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 22:52 schreef Girl1989 het volgende:

[..]

Ja het doet me veel pijn, alsof ik zo makkelijk inwisselbaar ben. Maar schijnbaar is die 'hobby' zo belangrijk voor hem....
Dan weet je toch eigenlijk al genoeg?! Je moet voor jezelf kiezen en niks doen waar je zelf niet achter staat....!!
pi_172933047
Dit lijkt me een symptoom van iets groters en zou ik niet lichtzinnig benaderen of als iets op zichzelf staands.

twee jaar bij elkaar, het wordt wel duidelijk

Ik vraag me af of dit echt is, mss ben jij wel de vriend die dit post zeg maar. Maar tegenwoordig hoef je nergens meer van op te kijken
pi_173233071
Voor zover ik begrepen heb is dit een tamelijk veel voorkomende fetisj, meer onder mannen dan onder vrouwen.
Voor sommigen is daar AB play aan verbonden, ofwel Adult Baby dingen, waaronder als baby behandeld willen worden door een zogenaamde Mommy enz., maar voor veel anderen gaat het vooral om het gevoel van de luier dragen zelf.

Ik vind het erg sterk dat je het voor zover mogelijk accepteert, ook al doet het jou duidelijk niets.
Punt is echter wel dat als iemand zo'n sterke fetisj heeft, dit bijna nooit onderdrukt kan worden. Hij zal dus altijd ALLES willen kunnen doen wat hij wil, en ja, dat kan in de loop van de tijd ook veranderen en uitbreiden.
Het buitenshuis dragen van een luier is voor mensen met deze fetisj zo'n beetje de heilige graal, en dan voor velen ook nog vooral als ze hem daadwerkelijk zouden gebruiken.

Volgens mij heeft je vriend in de gaten dat je hem toch niet kwijt wilt, dus dat maakt dat hij jouw grenzen op gaat zoeken van wat je van hem blijft accepteren, zich tamelijk veilig voelend.

Je zult sterk in je schoenen moeten staan en jouw grenzen stellen, en daar ook in geval van nood echte consequenties voor hem aan gaan verbinden, anders heeft afspraken maken totaal geen zin.
Maar daar zit wel enig risico aan vast.
Ik weet namelijk van meerdere stellen die om dingen als dit uit elkaar zijn gegaan. Niet omdat ze niet van elkaar hielden, maar omdat n van hen dus een fetisj had die hij/zij belangrijker bleek te vinden dan die relatie met iemand die dat niet kon of wilde delen.
Uiteindelijk zoeken ze dan toch iemand die er wel helemaal in mee kan en wil gaan, of als het even kan hun voorliefde zelf ook opwindend vindt of deelt.

Als het ertoe zou komen dat hij toch tot het buitenshuis dragen van luiers komt, dan zijn er te koop die niet zichtbaar zijn onder gewone kleding. Dat zou niemand dus hoeven te merken, zolang hij het zelf niet aan mensen vertelt.

Misschien zouden jullie meer info en raad kunnen vinden door lid te worden van FetLife, een fetisj-site waar meerdere forumgroepen bestaan over dit soort zaken.

Hoe dan ook veel succes.
pi_173235321
Als alles verder perfect is zou ik proberen aan zijn fetishes te voldoen maar geef wel aan waar voor jou de grenzen liggen.
Bv : Prima als je een luier draagt en prima als je hem volpoept maar dan ga ik hem niet verschonen bv.
Childhood is over the moment you know you're going to die.
'Snelwegen verbreden om files op te lossen? Dat is zoals de broeksriem losser maken tegen obesitas'
pi_173518824
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 22:57 schreef Girl1989 het volgende:

[..]

True that! Maarja dan rest de vraag... Ben ik dan de juiste partner? Kan ik hem gelukkig maken? Wil ik hiermee leven? Kan ik dat?
Die vraag kan jijzelf natuurlijk alleen beantwoorden :)
Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_173619772
lastige situatie.

luiers dragen is opzich niks mis mee en staat los van pedofilie in de meeste gevallen, je hebt uitzonderingen..
verder een hele onschuldige fetisch maar je moet er niet in doordraaien.
hij zou zich aan gemaakte afspraken moeten houden en water bij de wijn moeten doen.
en ga voor jezelf ook na, kan je er mee leven als hij af en toe een luier aan doet of draagt ie teveel luiers naar je zin.
kijk naar de mogelijkheden die er misschien zijn.

is het een optie dat hij zn hobby in een nursery gaat beleven zodat jij er geen last van hebt en hij kan dan lekker "klein "zijn.
kost wel geld uiteraard maar kan een optie zijn.
snap dat hij niet zonder luiers zou kunnen want het is een blijft een fetisch maar hij moet niet over je grenzen gaan.
desnoods luiers buitens huis dragen, ziet geen mens(tenzij hij alleen in een kort shirt loopt) en dan heb jij er geen last van.
maar hij moet hoe dan ook beseffen water bij de wijn te doen.
gaat het echt een obsessie worden dat ie 24/7 ermee bezig is dan is het niet ok.
zoals je wel eens in tv programma's ziet, das de extreme kant en de meeste mensen hebben na hun luiers dragen een normale baan die ze niet willen verliezen en ook niet in de media willen maar di extreme figuren hebben toch niks te verliezen
Wie een kuil graaft voor een ander is in ieder geval geen egost
pi_173622372
Moet jij hem ook verschonen TS?
**hare scherpigheid*binge-checker**binnenstebuiten <3**
  woensdag 6 september 2017 @ 16:33:36 #87
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_173622657
Ik lees hier veel die 'hobby' boven de relatie zetten. Maar besef je wel dat het niet zozeer gaat over een 'hobby' boven de relatie zetten, jou niet belangrijk genoeg vinden, maar gaat over een deel van hem. Als je aan hem vraagt dit gedeeltelijk aan de kant te zetten vraag je hem een deel van zichzelf aan de kant te zetten.

Een fetisj of geaardheid is niet iets wat je doet, maar wat je bent. Vaak zijn er verschillende manieren om dat vorm te geven en daarin kan je kijken of je gedeelde grond kan vinden, het kan invullen op een manier die voor beiden werkt.
Maar als je moet gaan praten over pas op met je grenzen is dat niet OK, want dat verteld eigenlijk dat een van beiden in zal moeten leveren op zichzelf. Dat gaat schuren uiteindelijk, 1 van beiden of allebei zullen dan niet geheel gelukkig zijn. Niet echt zichzelf kunnen zijn.

Praten over hoe het in te vullen zodat beide zich goed erbij voelen is ok. Maar continu je grenzen moeten bewaken omdat de ander meer wil dan jij aankan is niet OK. Niemand zou zich weg moeten cijferen, dat gevoel hebben. Op de lange duur werkt dat gewoonweg niet.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_173643884
Deze TT klinkt als een raar SBS-programma.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')