abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_172747480
registreer om deze reclame te verbergen
Malteser, dat muntje :o

Zusjevan, hier n die zo verder knort, maar de ander helaas niet... Ik heb al een paar keer maar loos wat rondjes gereden zodat we nog een gezellig middag konden hebben... :')

LeSage, hele fijne vakantie gewenst! Dapper trouwens, die speelhal, ik durf t nog niet aan haha.

Sillie, hier nog twee slaapjes, dus als we ver rijden vertrek ik als ze moe zijn voor eerste slaapje en ik ga weer weg als het tijd is voor het tweede slaapje (hl soms vallen ze nog in de wagen in slaap als ik ze plat zet). Geen hele dag weg, maar we kunnen dan wel een uur of 5 gezellig iets doen. Tegen overprikkeling zet ik de kap van de wagen steeds iets verder naar voren (vr ze echt moe of dwars worden).

Jager wat jammer van de regen, hopelijk komen er nog wat betere dagen!

Hier vandaag voor het eerst met de bakfiets gefietst, het was zo leuk! Kleinste zat hardop te lachen en grootste met hele grote ogen rond te kijken. Nu al een succes O+ en dan nu indelijk iets aan mn conditie doen :X

Verder gaat het hier lekker. Ze zijn erg druk met oefenen met lopen en dansen, groot fan van Hupsakee van KvK en vogels spotten. Ze zijn zulke leukies! O+ O+
Wie de brug kent die de toekomst verbindt wacht niet op de sterksten, maar stilt de honger van een kind.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 00:04:28 #52
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_172750929
Amlie slaapt niet in de doek en ook niet in de wagen als ze kan rondkijken. Truc is om met een hydrofiel het zicht te ontnemen en te blijven lopen totdat ze slaapt
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_172751475
Toen Willem nog baby was en overal sliep was het makkelijker om dagjes weg te gaan. Nu gaat het gewoon niet meer. We beginnen daarom vroeg en zorgen dat we om 12 uur weer in de auto zitten. Of we gaan na zijn slaapje tot 17 / 18 uur. In de dierentuin bijvoorbeeld ie na 2 / 3 uur toch wel vol van alle indrukken. We hebben wel een abonnement, dus misschien heb ik makkelijk praten.
pi_172767926
registreer om deze reclame te verbergen
Even een snelle update vanuit vakantie!
De reis was echt super gegaan. Tot in Duitsland lag S. lekker rond te kijken, daarna geslapen tot 2.00. Toen weer een uurtje rondgekeken en weet in slaap gesukkeld. Pas het allerlaatste uurtje (8.30-9.30) werd hij het wat beu en hebben we lekker met z'n 3-tjes meegezongen met K3 O+ Hoe trots dat je dan kunt zijn O+

Vandaag meteen een drukke dag, want er was dorpsfeest (30 jaar terug in de tijd hier) en S. heeft de hele middag gedanst. Iedereen ingepakt O+
pi_172770818
Klinkt top!

Nog een paar uurtjes en dan is wurm twee. (02:46)

Ik zwaai hier alvast dag ;)
Morgen heel de middag in de dierentuin. Wij zijn daar te spotten en hebben citroentaart bij voor diegene die lef hebben wurm toe te zingen ;)

:*
Schudden voor gebruik
  zaterdag 29 juli 2017 @ 23:09:40 #56
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_172771816
Gefeliciteerd stippel *O*
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
  zaterdag 29 juli 2017 @ 23:22:26 #57
56471 pinquit
oh my lama!
pi_172772130
registreer om deze reclame te verbergen
Wow stip, wat ging 't snel h!? Van harte alvast! *O*
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
  zaterdag 29 juli 2017 @ 23:25:38 #58
56471 pinquit
oh my lama!
pi_172772221
Mijn baby is slaapverslaafd :P nu is ie ook niet helemaal fit, dus hij heeft 't nodig. Ons ritme is wel helemaal wakuwaku sinds de vakantie.

Noemen jullie kinderen zichzelf bij hun naam? Alex niet, die noemt zichzelf baby. Echt raar want zo noemen wij 'm nooit :')
Waarschijnlijk komt 't doordat hij een vossensetje heeft (ouder+kind van ikea) waarbij ik de kleine vos altijd babyvos noem, en de grote papa- of mamavos. Sindsdien noemt hij zichzelf beeebie :D
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_172776044
Gefeliciteerd Wurm *O* fine dag vandaag in de dierentuin, Stippel!

S. noemt zichzelf gewoon niets. Als ik vraag wie 'S.' is wijst hij wel zichzelf aan.
Gisterenavond zag hij een filmpje van een leeftijdsgenootje, roept hij ineens 'Beebie' :') ik weet ook niet hoe hij daar bij komt, want de baby in de buik wordt keihard ontkent: 'Er zit een baby in mama's buik!' 'Nee.' *)
pi_172776061
Gefeliciteerd Stippelrientje! Hele fijne dag in de dierentuin :)! Citroen taart klinkt heerlijk!
pi_172776195
Gefeliciteerd met je peuter Stippel!
pi_172776246
Gefeliciteerd stippel met je grote wurm! Fijne dag vandaag!

LeSage wat fijn dat de reis zo goed is gegaan, lekker genieten nu van een fijne vakantie!
Dansen dat lijkt me echt leuk om te zien maar E doet dat echt helemaal niet.

E noemt zichzelf wel bij haar naam ("Eja" O+) en ze gebruikt het ook veel in de derde persoon. Eja djinkuh bv. (E drinken). Ze gebruikt het wel vooral om te benadrukken of om 'bezit' aan te geven. Ze herkent zichzelf ook op foto's.
pi_172776266
Onze vakantie zit er alweer op. Dreumes vermaakte zich prima met eerst een weekje CP (niet ons ding, maar voor de kinders wel leuk want speeltuinen en kinderboerderij en kindershow en tropisch zwembad en binnenspeeltuin ;)). Daarna was het kermis in ons dorp en dat was en leuk en frustrerend voor hem omdat hij nog niet in alles mocht/kon. Sta je daar met een jammerende dreumes bij een attractie waar je peuter nog niet in durft te zetten :')
Hij gaat nu als een malle vooruit O+ : gaat echt mee met spelletjes van peuter, papegaait allerlei woordjes en gebruikt er ook zelf steeds meer. Hij eet niet meer alles maar roept heel hard 'Bleh' als hij iets niet lust en bunkert dan weer bananen en pasta als een malle als hij de kans krijgt.
  zondag 30 juli 2017 @ 08:53:07 #64
409579 LuDann
All the way
pi_172776488
LeSage, fijn dat de reis soepel ging! 'Snachts gereden zo te lezen? Goed idee!

Stippel: van harte gefeliciteerd (nu echt) en een fijne dag!

Vosje, jammer dat jullie vakantie er weer op zit. Leuk zo'n sprong opeens. Dan zijn ze zo groot opeens h. O+

Wolk noemt zichzelf bij naam. Echt heel nadrukkelijk. :P Ze kent de namen van een aantal vriendjes ook. Ze praat over zichzelf in de derde persoon.

Iets geks wat ze sinds een paar dagen doet is de laatste klank van een woord nog eens herhalen. "Wolk ookkk...kkkk...kkk" of "kaasss...sss...sss." Vooral de K en de S dus, lang uitgerekt.

Ik doe even een jompel trouwens. Ze heeft voor de 2e nacht op rij 12 uur aaneengesloten geslapen. :o *O*
pi_172776568
Dat is lang slapen!!!!

Wurm zegt zijn naam wel na, maar zoveel kletst hij nog niet.

Bedankt allen. Citroentaartjes zijn wurm zijn favoriet O+
Schudden voor gebruik
pi_172776579
Gefeliciteerd Stippel! En Wurm natuurlijk! *O*
pi_172776671
Gefeliciteerd met wurm Stippel! *O*

LeSage: fijn dat de reis zo goed is gegaan!

Vosje: klinkt als een hele fijne vakantie! :)

A blieft haar avondeten al een paar weken niet. Overdag eet ze meer dan prima, krijgt genoeg fruit/groenten/vezels binnen, maar 's avonds wil ze helemaal niks. Soms een paar stukjes kip en haar toetje, maar meestal gewoon niks. Herkent iemand dat? Ik maak me verder geen zorgen hoor, maar tis gewoon vreemd :)

Verder kan ze nu tot 5 tellen! En ze onderbreekt het spelen om mij te komen vertellen dat de oven/wasmachine/droger klaar is (ik hoor de piep natuurlijk niet). Zo'n heerlijk kind is het! O+
pi_172777587
quote:
1s.gif Op zondag 30 juli 2017 09:12 schreef Aerenia het volgende:
A blieft haar avondeten al een paar weken niet. Overdag eet ze meer dan prima, krijgt genoeg fruit/groenten/vezels binnen, maar 's avonds wil ze helemaal niks. Soms een paar stukjes kip en haar toetje, maar meestal gewoon niks. Herkent iemand dat? Ik maak me verder geen zorgen hoor, maar tis gewoon vreemd :)
Dat gaat hier al minstens een half jaar ook zo. Als we patat of pasta eten gaan er zo weer twee volle borden in, maar regelmatig eet ze niks. Als wij klaar zijn met eten halen we haar bord dan gewoon weg en krijgt ze een kom yoghurt. Ook dit komt vast vanzelf weer goed, al verwacht ik dat binnenkort nog niet omdat het eerder slechter dan beter wordt momenteel.

Gefeliciteerd Stippel!
  zondag 30 juli 2017 @ 10:53:12 #69
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_172778320
Gefeliciteerd Stippel *O*

Wolk slaap *O*

N eet ook geen avondeten, maar dat heeft ze nooit veel gedaan. Zelfs patatjes (haar lievelingseten) maximaal tien ofzo.

Ze noemt zichzelf bij haar naam, en ook haar vriendjes. Ze noemt zichzelf ook wel vaak baby, maar zo noemen wij haar ook vaak. Terwijl ze volgende week twee wordt :o En sinds kort wil ze ook alles 'zelf doen' (oeioei :P )
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_172778415
Die van mij eet alleen maar goed zn avondeten op het moment }:| . Brood is drama, ontbijt lukt uberhaupt niet (ja; 2 slokken melk) en fruit is al gekrijs als ik alleen nog maar zeg dat 'ie fruit mag eten.

Maar avondeten! Dan haalt 'ie de hele dag in. Vooral boontjes en doperwtjes zijn favoriet.

Zal wel een fase zijn weer. Ze eten vast wel genoeg om in leven te blijven, denk ik dan maar..
pi_172779204
Gefeliciteerd Stippel! ^O^

Dat wisselende eten, geen peil op te trekken nee, maar ze zal wel binnen krijgen wat ze nodig heeft ja. Tot nu toe regelt ze zelf dat nog prima hier iig.
Wel merk ik dat ze als ze moe is niet veel eet, maar komt dan voor een papfles 's nachts. Dus dan weten we dat als wij beide laat uit werk zijn en eten voor haar dus eigenlijk te laat komt.
Geen ramp, want daarna tukt ze vrijwel altijd lekker door.

Vrijwel alles gaat nu verticaal, en ze wil steeds maar lopen lopen lopen. Meestal aan n vinger, maar soms als ze durft ook klein stukje los.
Gevolg is dat ze haar spekbenen kwijtraakt en allemaal leuke jumpsuits weer past _O- :D
How I'll never be anything I hate
You smile, mention something that you like
How you'd have a happy life
if you did the things you like
pi_172779700
Gefeliciteerd Stippel!

Ik merk dat het dreumesachtige er wel af gaat hier. Hij loopt weg, trekt zn eigen plan, heeft een mening (wil vooral dingen niet), zegt zn eigen naam (en die van broer, vriendjes, peppa, leidsters op kdv, etc) en alles is mij! Vooral MIJ MAMA! O+ Mama kwijt is dan ook zn favo boek. Eten gaat wel prima, behalve vlees en brood. Dus ontbijten we met yoghurt met muesli tegenwoordig :Y) avondeten, rauwkost en fruit kan in veelvoud worden aangevoerd.

En over uitjes. Dat is hier niet zo'n probleem meestal, want Japie slaapt 's ochtends. Dus we vertrekken of rond slaaptijd en dan slaapt ie meestal kort in de auto, of als hij wakker is. Is eigenlijk altijd zo te plannen. Dagtripjes a la Efteling doen we vrijwel nooit, komt wel weer.
pi_172794384
Gefeliciteerd Stippel *O*

Eten gaat hier altijd goed, het moet alleen allemaal op zijn volgorde en als het aan hem ligt krijgt hij overal saus bij. Nu krijgt hij dus vaak 'appelsaus' bij z'n gebakken aardappeltjes.

Wij hadden vandaag m'n broer en neefje (8) op kraamvisite. Die heeft heel leuk met O gespeeld met de Lego en met m gelezen. En toen ging hij O 'pakken', veel gegiechel. Vervolgens verstopt hij zich duidelijk achter een stoel en laat O schrikken als hij in de buurt komt. Ik heb O nog nooit zo hard horen gillen :D tranen stonden in m'n ogen van het lachen. Zo zonde dat ik het niet op film heb. En daarna gingen ze door met verstoppertje spelen, maar moest er toch echt elke keer een volwassene mee lopen van O. Mijn held op sokken :D
¸¸.´`.¸¸.´`.¸><(((>
pi_172795053
Gefeliciteerd Stippel!!!! *G*
pi_172797046
Thanks allen.

We hebben alle taartjes maar zelf opgegeten :)

Vet veel regen en vanaf half twee zon. Liepen we dan met zijn giraffen paraplu haha.

Eindigde onze dag met:

Komt lars aanrennen (boven) ma-maaa!! Die! Voe(t)!
Rent terug... die! Mmmmaaaaammmmah! Die! Meeeeer!

Ik moest even denken wat bedoelt hij nou. Hij zet zijn voet in de lucht tegen een kast en begint driftig te wijzen "mama!voe(t) meeeeeerŕrrrrrr die! " en wijst naar het plankje in de badkamer.
Wil je dat mama je voeten en benen insmeert met olie?
Ja! O+

Ging ervoor liggen op bed. Ooog!!
Wat is er met je oog?
*knijpt ze dicht*
Oh ga je slapen?
Zzzzzzzzz ja! Zzzzzz ! *giebel*
Slaap lekker schatje!
Handkus

Knock out!

Wat een dag O+
Schudden voor gebruik
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')