abonnement Unibet Coolblue
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:22:39 #1
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172626495
Etappe 21: Montgeron - Paris Champs-Élysées, 103 km

Zoals verwacht werd de strijd om de eindzege nooit spannend. Bij het eerste tussenpunt was Froome veel sneller dan zijn naaste belagers, wat natuurlijk ook geen verrassing is. De strijd om het podium werd daarentegen nog wel spannend. Bardet is normaal al een slechte tijdrijder, maar hij besloot om nu zijn slechtste tijdrit ooit te rijden. Hij verloor zoveel tijd dat zelfs Mikel Landa nog in de buurt kwam. Uran wipte na het eerste tussenpunt al over Bardet heen en schoof zo door naar de tweede plaats. Bardet naar drie, maar of hij die plaats kon vasthouden was nog geen zekerheid. Uiteindelijk hield hij aan de meet één seconde over op Landa. Voor Landa wel zuur, hoewel er nog een rit te rijden is. Verder waren er maar weinig verschuivingen in het klassement. Contador reed een sterke tijdrit en schoof een plaats op ten koste van Barguil, maar dat was het dan ook wel. De strijd om de dagzege was wel wat spannender, maar eigenlijk ook weer niet. Al vroeg op de dag zette Maciej Bodnar een scherpe tijd neer en lang kwam niemand in de buurt. Kwiatkowski was de eerste die het spannend wist te maken. Onderweg was hij sneller dan Bodnar, maar aan de streep kwam was hij één seconde trager. Na Kwiatkowski was het wachten op Roglic, de grote favoriet voor deze tijdrit. Daar werden ze bij Lotto Jumbo blijkbaar nogal zenuwachtig van, dus ging er vanalles mis bij de voorbereiding. Roglic werd op een fiets gezet waar hij niet mee kon schakelen en daardoor kon hij nooit het noodzakelijke tempo ontwikkelen. Toen het bergop ging moest hij wisselen van fiets, omdat hij anders stil kwam te staan. Ondanks al dat geklungel werd hij 14e, een gooi naar de dagzege was met een goede mecanicien mogelijk geweest. Uiteindelijk kwamen de klassementsrenners ook niet echt in de buurt van Bodnar, alleen Froome kwam nog kort. Op zes seconden van de tijd van Bodnar rolde hij over de streep, terwijl hij bijna de falende Bardet inhaalde. Uran reed ook voor het eerst in twee jaar eens een goede tijdrit, toevallig net op het goede moment. Een plaats bij de eerste tien in een tijdrit, dat was even geleden. Enfin, een zege dus voor Bodnar, de Pool van Bora. Al een aantal jaar een zeer goede tijdrijder, maar op een tijdrit in de Eneco Tour na won hij nog nooit wat op het hoogste niveau. Vaak dichtbij, maar winnen is moeilijk. Nu dan eindelijk een zege voor hem in een grote wedstrijd, nadat hij in de rit naar Pau al een mooie poging waagde. Niet geheel onverdiend en bij de afwezigheid van veel grote tijdrijders ook niet geheel onlogisch. Na de tijdrit rest er nog maar een rit, de jaarlijkse optocht richting Parijs. Het einde van drie weken Tour, een Tour die die niet altijd even boeiend was. Zeg maar gerust een saaie Tour, ondanks het feit dat het qua tijdsverschillen redelijk dicht bij elkaar bleef. Froome wint zijn vierde en neemt naar alle waarschijnlijkheid Uran en Bardet mee op het podium.




Na een lange verplaatsing met het vliegtuig zitten we niet meer in het zuiden van Frankrijk, maar in een voorstad van Parijs. In Montgeron, om precies te zijn. De stad, waar de Tour de France haar oorsprong kent. Op 1 juli 1903, om 15:16, werd hier het startsein gegeven voor de allereerste rit van de allereerste Tour de France. 17 uur en 45 minuten later zou deze rit eindigen Lyon en Maurice Garin zou daar eerste winnaar in de historie worden. Eén jaar later keerde de Tour terug naar Montgeron, toen ook voor de eerste rit. Weer richting Lyon, weer met een afstand van meer dan 450 kilometer. Daarna kwam de Tour merkwaardig genoeg niet meer terug naar Montgeron, tot 2003. Ook toen een startplaats, maar dan zonder einde in Lyon. Het ging naar Meaux, over slechts 168 kilometer. Alessandro Petacchi zou de rit winnen, een sprintje dus. Nu keren we weer terug naar deze stad in de agglomeratie van Parijs, waar 23.000 mensen wonen. Een van de kleinere steden dus in deze omgeving, eigenlijk gewoon een klein en slaperig forenzenstadje. Geen reet te beleven, hoewel ze er nog wel een paar aardige gebouwtjes hebben. Twee aardige chateautjes vooral, Pavillon du Moustier en Château de Chalandry. De koers start in de buurt van het lokale sportcomplex, tussen de afgrijselijk lelijke oostblokflats in. In de eerste kilometers van de rit wordt er door de stad gereden, waarna men aan de rand van de stad de herberg Reveil Matin passeert. Dit is de exacte locatie van de Tourstart van 1903.



Onderweg krijgen we natuurlijk weer alle traditionele plichtplegingen. Het op een slakkengangetje gezellig babbelend en lachend rondfietsen, de glaasjes champagne voor Froome en co. Even later gaan ze natuurlijk met z'n allen op een rijtje rijden, achter het peloton, met daar dan weer achter een wagen van Sky die ineens geel is geworden. Echt fantastisch, nu al zin in. Hoewel ik eerlijk gezegd dit spektakel al een jaar of drie heb gemist, want het is mensonterend. Enfin, men fietst een tijdje langs de Seine door allerlei voorsteden van Parijs. De meeste van die steden zijn zo lelijk dat je er nog niet eens doorheen zou willen fietsen, maar dat gaat dus wel gebeuren. Haha. Nouja, ergens in de buurt van Longjumeau, na een kilometer of 20, slaan de renners rechtsaf en daarna gaat het een kilometer of 12 rechtdoor tot Parijs. Aan de rand van de stad is er een bocht naar links, waarna men rechtdoor fietst richting de Seine. Daar zijn er wat bochtjes, waarna er een aantal kilometer langs de rivier wordt gefietst, tot het lokale circuit wordt bereikt na 45 kilometer.



Op het lokale circuit begint de rit dan eindelijk, hoewel dat vaak ook tegenvalt. Paar flopdemarrages, want renners geloven er tegenwoordig ook niet eens meer in dat ze het kunnen halen. Drie kilometer na het oprijden van het circuit rijden de renners voor het eerst over de finish en daarna volgen er acht rondjes van iets meer dan 6,5 kilometer. Iedereen zal dit rondje wel kennen, maar voor de volledigheid toch maar weer een korte beschrijving. Over de Champs-Élysées naar de Arc de Triomphe, daar helemaal omheen fietsen, dan weer terug over de Champs-Élysées. Over het Place de la Concorde en dan langs de Tuileries weer terug naar de Champs-Élysées. Heel erg spannend is het niet. Na 63,5 kilometer is er nog een tussensprint. Deze tussensprint ligt net na de derde passage van de streep, anderhalve kilometer verder op de Champs-Élysées. Na die acht rondjes en in totaal 103 kilometer koers zal de Tour voorbij zijn.



Voor de 43e keer vormt de Champs-Élysées het slotstuk van de Tour de France. De laatste jaren is het iedere keer een rit voor de sprinters. Vorig jaar redde Greipel hier zijn Tour, na een aantal kansloze sprints wist hij op de Champs-Élysées toch nog een rit. Het jaar daarvoor ging dat hem beter af, toen won Greipel er zijn vierde rit van die Tour. De twee jaar daarvoor was Marcel Kittel met afstand de sterkste en de vier jaar daar weer voor was deze rit iedere keer een prooi voor Mark Cavendish. In 2008 won Gert Steegmans verrassend en in 2007 ging de rit naar Daniele Bennati. 2006 was het jaar dat Thor Hushovd won op de Champs-Élysées en 2005 was dan weer het laatste jaar dat de rit niet eindigde in een massasprint. Alexandre Vinokourov muisde er vanonder in de straten van Parijs en hij won, net voor de sprinters. Op die manier schoof hij ook nog een plekje op in het klassement, het kan dus nog wel in deze rit. Net als de afgelopen jaren hoop ik weer op een nieuwe Vino, maar waarschijnlijk wordt het wel weer heel erg saai. Er zijn al een hoop goede sprinters naar huis, zoals Sagan, Demare, Cavendish en Kittel, maar er blijven nog genoeg sprinters over die zullen willen rijden voor een laatste sprint. De ploeg van Lott Soudal bijvoorbeeld, net als vorig jaar is dit voor Greipel de laatste kans om toch nog een rit te winnen.



In Parijs gaat het blijkbaar niet eens zo heel warm worden. Graadje of 23, met bijzonder veel kans op regen in de avond. En laten de renners nu net in de avond moeten rijden. Net als de afgelopen jaren is de koers weer wat later, hoewel er deze keer geen vrouwen in de weg rijden. Pas om 16:40 start de rit en de entree in Parijs wordt om 17:50 verwacht. De finish daarna ergens tussen 19:11 en 19:25. Regen wordt verwacht vanaf 17:00, dus net als de renners onderweg zijn. Daarnaast ook nog eens veel wind, hoewel je daar in de stad zelf ongetwijfeld minder van merkt. Alsnog is regen en Parijs geen goed idee, zeker omdat er over gladde steentjes gereden moet worden. Misschien nog wat valpartijtjes aan het eind, dat zou deze rit enigszins draagbaar maken.

Regen of niet, dit wordt natuurlijk weer een massasprintje. Laffe renners zijn laf, dus veel actie ondernemen is er niet bij. Zo'n Landa bijvoorbeeld, die zou voor een podiumplaats kunnen rijden. Slechts één seconde achterstand op Bardet en daarmee de derde plaats. Vino had het wel geweten, die was de hele rit in de aanval gegaan. De kans dat Landa dat doet is niet zo groot, waarschijnlijk mag hij het van Sky niet eens. Een sprintje dus, wellicht wat chaotisch. Als het echt gaat regenen krijg je sowieso nog wel wat paniek aan het eind en daarmee een ontregelde sprint. Kan lachen worden, maar aangezien deze Tour al met al een behoorlijke flopshow was verwacht ik dat het nu ook weer saai en voorspelbaar gaat zijn.
1. Greipel. Als het echt regent is hij niet op z'n best, dan wordt het glad en chaotisch en eng en dan hoor je in de achtergrond iemand in het Duits om z'n moeder roepen. Alsnog hoort Greipel te winnen, want in de afgelopen 12 grote rondes waaran hij meedeed wist hij steeds een rit te winnen. Dit zou 13 op een rij moeten worden. Kan natuurlijk niet zo zijn dat Greipel een grote ronde rijdt zonder een rit te winnen.
2. Matthews. Nog even wat extra puntjes binnenhalen, om de groene trui wat meer glans te geven. Hij heeft er hard voor gereden, maar alsnog veel geluk dat Kittel uitviel. Anders was het een lastig verhaal geworden, want Kittel had deze rit natuurlijk met speels gemak gewonnen. Nu maakt Matthews zelf ineens kans om deze rit te winnen, want de concurrentie is niet meer zo denderend.
3. Boasson Hagen. Als Janse van Rensburg weer een beetje uit de kreukels is kan hij Boasson Hagen goed naar voren loodsen en dan mag Boasson Hagen zelf weer tot de conclusie komen dat er in een vlakke sprint altijd wel wat jongens sneller zijn. Gelukkig heeft hij al een overwinning op zak, het zal hem niet veel meer uitmaken.
4. Kristoff. Paar dagen terug hard gevallen en daarna nog slechter rondgereden dan daarvoor. Afgelopen vrijdag gaf hij ook de vrijheid aan zijn loodsen om hun eigen ding te doen. Dat deden ze niet, wat dan weer niet zo slim van die jongens is. Nu mogen ze weer gaan werken voor Kristoff, die ongetwijfeld nog steeds niet goed genoeg zal zijn om te winnen.
5. Groenewegen. Met het wegvallen van Kittel zag het er ineens mooi uit voor Groenewegen. Na Kittel leek hij de sterkste, maar in de tussentijd verloor Groenewegen zijn belangrijkste man, Timo Roosen. Timo had Groenewegen een beetje vooraan moeten houden, dat wordt nu lastig. Als je afhankelijk bent van Tom Leezer en Robert Wagner ga je ergens in 95e positie aan de sprint beginnen en dan wordt het moeilijk om nog te winnen.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:22:56 #2
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172626503
_O_ Dylan _O_
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zondag 23 juli 2017 @ 19:22:58 #3
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172626505
Hij kad Kristoff beter voor laten gaan.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172626506
Vanaf 260 meter ofzo _O_
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172626515
die frustratie van greipel is ook echt heerlijk om te zien
  zondag 23 juli 2017 @ 19:23:14 #6
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_172626517
Er zijn er in het verleden natuurlijk nog wel geweest die bewezen dat je op de Champs Elysees net wél van héél ver kan aangaan en winnen
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
pi_172626518
HALLO MEDAILLESPIEGEL
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_172626519
quote:
7s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:22 schreef skysherrif het volgende:

[..]

wat zegt jose, ik luister naar herbert en maarten
Hij zegt dat Groen te vroeg omhoog komt.
Nou, bij mij kwam-ie 100 meter voor de meet al omhoog.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172626522
300 meter sprint. Wat een power
pi_172626524
Motor volgt Greipel :')
  User die overal opduikt 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:23:26 #11
186611 Haags
pi_172626528
JAAAAAAA
Zonder wrijving geen glans
pi_172626534
Wat een prutsfilmer op de motor _O-
  zondag 23 juli 2017 @ 19:23:46 #13
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172626542
Alleen de allergrootsten winnen hier :Y
  zondag 23 juli 2017 @ 19:23:49 #14
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172626544
Wat een power _O_
pi_172626547
zet ook al zijn tegenstanders opzij in de laatste kilometer en leezer heeft hem best goed gebracht
  zondag 23 juli 2017 @ 19:23:52 #16
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_172626548
Zeer goed gebracht door Wagner. Daar hoor je hier natuurlijk niemand over
Net efkes anges
  zondag 23 juli 2017 @ 19:24:02 #17
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172626552
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:23 schreef Van_Poppel het volgende:
Alleen de allergrootsten winnen hier :Y
En Gert Steegmans.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:24:07 #18
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172626556
Greipel is mad.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:24:08 #19
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172626557
Greipel is MAD
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:24:09 #20
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172626558
Onwaarschijnlijk, twee voor Jumbo en twee voor Sunweb.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:24:11 #21
40566 Ericr
Livewrong
pi_172626560
Sprintles
pi_172626563
Froomeaids
pi_172626564
Greipel kankert tegen de Duutse tv-interviewer. Topshow.
Ik doe het ff rustig aan.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:24:18 #24
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172626568
Herman ziet er raar uit
  Hardste schreeuwer 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:24:22 #25
335263 freaky40
pi_172626569
Na magere jaren in de tour, nu toch weer een opleving.
Allemaal cabaretteketet!
  zondag 23 juli 2017 @ 19:24:22 #26
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172626570
Blode Frage!
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:24:22 #27
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_172626571
quote:
7s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:23 schreef skysherrif het volgende:
zet ook al zijn tegenstanders opzij in de laatste kilometer en leezer heeft hem best goed gebracht
laatste man was Wagner ;)
Net efkes anges
  zondag 23 juli 2017 @ 19:24:23 #28
62913 Blik
The one and Only!
pi_172626572
Die motor, wat slecht zeg. Eerst focussen op Bouhanni en 100m voor de finish schakelt die naar Greipel over. En dan pas na de finish over naar Groenewegen
pi_172626573
Hahahaha Greipel :')
  zondag 23 juli 2017 @ 19:24:25 #30
194695 franklop
Fran knock
pi_172626575
Greipel vindt het super dat hij 2e is _O-

Geintje natuurlijk
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172626582
Die Duitse vragen ook altijd :') :') :')
  zondag 23 juli 2017 @ 19:24:36 #32
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172626583
Dat schakelen naar die motor gaat ook vaker fout dan goed hè?

Zeer overschatte manier van in beeld brengen
  zondag 23 juli 2017 @ 19:24:43 #33
168739 Red_85
'echt wel'
pi_172626586
De mooiste sprint die je als sprinter kan winnen.
Heel heel heeeel mooi dit.

Fucking vet!!!
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  zondag 23 juli 2017 @ 19:24:44 #34
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172626587
Ok goeie teksten Chris. :Z :Z :Z :Z
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:24:45 #35
194695 franklop
Fran knock
pi_172626588
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:24 schreef Sjoerd102 het volgende:

[..]

laatste man was Wagner ;)
Klopt, zag de Duitse mouwen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172626589
"En dus gaan we heel snel naar Herman!"

Vervolgens Engels interview met Froome

:')
The only way you can be original, is to be yourself.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 23 juli 2017 @ 19:24:54 #37
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172626591
Eerste keer ooit dat ik bewust een Nederlander een massasprint in de Tour zie winnen, de vorige keer was ik 7.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 23 juli 2017 @ 19:24:54 #38
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172626593
quote:
99s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:24 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

En Gert Steegmans.
Gert Steegmans geen grote noemen :')
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:25:05 #39
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172626598
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:23 schreef Van_Poppel het volgende:
Alleen de allergrootsten winnen hier :Y
en Berend Bloedzak.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:25:12 #40
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172626600
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:24 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
"En dus gaan we heel snel naar Han Kock!"

Vervolgens Engels interview met Froome

:')
Hoe jij Herman als Han Kock verstaan hebt is me een nog groter raadsel
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 23 juli 2017 @ 19:25:22 #41
66110 Ambrosius
SportFreak
pi_172626607
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:24 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
"En dus gaan we heel snel naar Han Kock!"

Vervolgens Engels interview met Froome

:')
Herman, niet Han. Wel goed luisteren.
sig verwijderd door FA
pi_172626611
De manier waarop hij zijn positie verdedigde ten opzichte van Kristoff voor de laatste bocht was wel baas.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172626612
Geel voor groenewegen JAAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
pi_172626614
ik wou even zeggen dat dit enorm lang geleden was sinds 2 etappes winst, maar tom flikte dat natuurlijk vorig jaar nog.

Hoelang is het geleden sinds een nederlandse sprinter won.
pi_172626616
Groenewegen ! Lotto Jumbo ! Nederland ! *O* _O_ ^O^ O
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:25:40 #46
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172626619
Dat Kristoff zelfs nog durft te vragen de sprint voor hem aan te trekken :')
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 23 juli 2017 @ 19:25:43 #48
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172626621
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:25 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Hoe jij Herman als Han Kock verstaan hebt is me een nog groter raadsel
:D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 23 juli 2017 @ 19:25:43 #49
49501 4-elements
Arrectis Auribus
pi_172626622
Wat een sprint zeg. Zover voor de finish al op kop en toch winnen. Dylan ^O^
That's history. I say history because it happened in the past.
Murray Walker
pi_172626624
Volgend jaar dumoulin in het geel :)!
hhhhh
pi_172626630
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:25 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Hoe jij Herman als Han Kock verstaan hebt is me een nog groter raadsel
Fixed :) sorry, het is de euforie :D
The only way you can be original, is to be yourself.
pi_172626631
Toen Wagner op kop kwam. Had hij toen niet gewoon moeten doortrekken ipv meteen wegsturen en laten afzakken?
pi_172626634
En nu wil ik een lekkere rondemiss met tieten.
En een verwilderde blik van Bakelants.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172626642
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:25 schreef Slobeend het volgende:
Chris is zo enorm saai. Vresleijk.
Renners die meedoen voor het algemeen klassement zijn eigenlijk altijd saai.
pi_172626643
Goed interview met greipel
pi_172626648
Dumoulin gaat Froomey van die vijfde tourzege houden.
pi_172626649
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:26 schreef Dale__Cooper het volgende:
Goed interview met greipel
gifje?
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
pi_172626650
quote:
7s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:25 schreef skysherrif het volgende:
ik wou even zeggen dat dit enorm lang geleden was sinds 2 etappes winst, maar tom flikte dat natuurlijk vorig jaar nog.

Hoelang is het geleden sinds een nederlandse sprinter won.
Danny Van Poppel in de Vuelta 2015
pi_172626651
quote:
7s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:25 schreef skysherrif het volgende:
ik wou even zeggen dat dit enorm lang geleden was sinds 2 etappes winst, maar tom flikte dat natuurlijk vorig jaar nog.

Hoelang is het geleden sinds een nederlandse sprinter won.
Max van Heeswijk Vuelta 2005? Anders Blijlevens in de jaren '97 ofzo.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 23 juli 2017 @ 19:26:38 #60
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172626652
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:25 schreef forzaudinese het volgende:
Groenewegen ! Lotto Jumbo ! Nederland ! *O* _O_ ^O^ O
:D
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:26:46 #61
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172626656
Wat een lelijke kutbaby.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172626659
Etappe gewonnen in de Giro door Lotto Jumbo en 2 in de TDF ! Laat de Vuelta maar komen. :Y #Kruiswijkgod
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:26:58 #63
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172626661
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:25 schreef 4-elements het volgende:
Wat een sprint zeg. Zover voor de finish al op kop en toch winnen. Dylan ^O^
Ja had ik niet verwacht :N
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172626662


[ Bericht 100% gewijzigd door TargaFlorio op 23-07-2017 19:27:07 ]
pi_172626663
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:26 schreef opgebaarde het volgende:
Toen Wagner op kop kwam. Had hij toen niet gewoon moeten doortrekken ipv meteen wegsturen en laten afzakken?
Dat kan de sprintprofessor niet.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172626665
Waarom heeft groenewegen geen Geel aan? Hij was toch het eerste in Parijs??
pi_172626671
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:26 schreef Mani89 het volgende:
Wat een lelijke kutbaby.
Klopt. Babbies komme uut de kut.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172626686
Martens heeft lekker in de bocht gekeken :')
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 23 juli 2017 @ 19:27:32 #69
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172626687
Martens :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:27:42 #70
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172626691
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:26 schreef Mani89 het volgende:
Wat een lelijke kutbaby.
Al vier jaar de tour op de driewieler gewonnen. Nooit een etappe trouwens.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172626692
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:26 schreef Max23 het volgende:

[..]

Danny Van Poppel in de Vuelta 2015
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:26 schreef marcodej het volgende:

[..]

Max van Heeswijk Vuelta 2005? Anders Blijlevens in de jaren '97 ofzo.
Tour bedoel ik :@
  zondag 23 juli 2017 @ 19:27:48 #72
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172626694
Gebruikt Paul Martens eyeliner?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172626695
Wagner was ook op de afspraak vandaag !
  zondag 23 juli 2017 @ 19:27:48 #74
168739 Red_85
'echt wel'
pi_172626696
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:23 schreef Van_Poppel het volgende:
Alleen de allergrootsten winnen hier :Y
Dat inderdaad.
Alleen als je als sprinter de bergen weet over te komen binnen de tijd, mag je hier aan mee doen.

En je wint hem. Tussen de grote sprinters. Sta je er dan opeens tussen :D
En hoe, van kop. Waaw.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:27:49 #75
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172626697
Wel mooi dat die walgelijke tactieken van Lotto-Soudal nu enigszins afgestraft worden
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172626698
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:23 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:
Er zijn er in het verleden natuurlijk nog wel geweest die bewezen dat je op de Champs Elysees net wél van héél ver kan aangaan en winnen
Maar dan moet je zelf wel extreem goed zijn ook. Zonder trein vanaf de bocht aangaan is normaal gesproken wel zelfmoord, maar als je de man achter je uit het wiel kletst dan werkt het wel ja. _O-
Jack does it in real time...
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:28:00 #77
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172626703
Martens :D _O_
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zondag 23 juli 2017 @ 19:28:13 #78
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172626709
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:27 schreef forzaudinese het volgende:
Wagner was ook op de afspraak vandaag !
Rahim :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:28:16 #79
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172626711
Veel ploegen zonder overwinning inderdaad.
  Hardste schreeuwer 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:28:29 #80
335263 freaky40
pi_172626714
Martens met typisch Nederlandse uitdrukkingen...hilarisch.
Allemaal cabaretteketet!
pi_172626715
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:27 schreef JanCees het volgende:
Waarom heeft groenewegen geen Geel aan? Hij was toch het eerste in Parijs??
Groenewegen is geen Fransoos
pi_172626717
Wel belangrijk dit voor de LTJ ploeg dit, winnen met 250 m je renner op kop in de belangrijkste sprint etappe.
pi_172626720
Meesterlijke sprint hoor van Groenewegen !
pi_172626721
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:26 schreef Max23 het volgende:

[..]

Danny Van Poppel in de Vuelta 2015
Barst.
Ik dacht Jan Janssen, Canet-Plage 1968.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:28:46 #85
333483 Aguero
oooooooo
pi_172626724
Piti ;(
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:29:01 #86
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172626733
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:25 schreef Columbiafan het volgende:
Dat Kristoff zelfs nog durft te vragen de sprint voor hem aan te trekken :')
Wat gaat Katusha anders nog komen doen in een koers?
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_172626734
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:28 schreef Slobeend het volgende:
Veel ploegen zonder overwinning inderdaad.
Kittel + Sunweb pakken al zowat de helft idd
Demain, on roule
pi_172626738
Goede echo
pi_172626739
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:28 schreef Slobeend het volgende:
Veel ploegen zonder overwinning inderdaad.
Vijf etappes voor Kittel, Matthews en Barguil pakken er al vier, Rogla en Groenewegen. Dan houdt het niet echt over natuurlijk.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:29:14 #90
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172626740
Echo echo
pi_172626746
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:27 schreef forzaudinese het volgende:
Wagner was ook op de afspraak vandaag !
Niet echt.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172626747
Echo
  Redactie Sport / Supervogel zondag 23 juli 2017 @ 19:29:23 #93
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172626748
Lekkere echo op het lijntje.
pi_172626749
LOL echo :P
  zondag 23 juli 2017 @ 19:29:31 #95
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_172626757
EchiZ
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_172626758
Madiot genot
pi_172626762
ECHOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_172626764
De echo is sneller dan zijn stem
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:29:53 #99
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172626766
Dubbel geluid

Dubbel geluid
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172626777
Heerlijk hoe WIJ als Nederlanders hier vandaag winnen
pi_172626780
Toch wel de mooiste sport die er is _O_
pi_172626786
Op de Belg allemaal saaie beelden van deze verschrikkelijk saaie Tour. :o
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:30:28 #103
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_172626789
De tour wacht op niemand. _O_
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:30:31 #104
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172626792
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:30 schreef Paxcon het volgende:
Heerlijk hoe WIJ als Nederlanders hier vandaag winnen
Dit vind jij leuk he
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172626794
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:30 schreef Paxcon het volgende:
Heerlijk hoe WIJ als Nederlanders hier vandaag winnen
Fantastische Tour was dit. _O_ _O_ _O_
pi_172626804
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:30 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Dit vind jij leuk he
:9~
  Redactie Sport zondag 23 juli 2017 @ 19:30:56 #107
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172626808
Aru pakte helemaal niet het geel op la planche Herbert :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172626810
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:30 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Fantastische Tour was dit. _O_ _O_ _O_
*O*
Ik doe het ff rustig aan.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:31:13 #109
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172626818
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:30 schreef Paxcon het volgende:

[..]

:9~
GroeneGOD gun ik het ook

Ik wil alleen niet dat Wagner het gevoel heeft iets goed te hebben gedaan
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Hardste schreeuwer 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:31:20 #110
335263 freaky40
pi_172626822
Dat obligate vriendelijke altijd maar van Froome.. :Z :r
Allemaal cabaretteketet!
  zondag 23 juli 2017 @ 19:31:34 #111
241690 kibo
Semper Fidelis
pi_172626829
Straks als die kutkoters op het podium :r
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:31:43 #112
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172626834
Porte ;(
pi_172626836
en vanacht ook nog GoT het kan niet op vandaag!
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_172626837
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:31 schreef Tagliano het volgende:

[..]

GroeneGOD gun ik het ook

Ik wil alleen niet dat Wagner het gevoel heeft iets goed te hebben gedaan
Wat is er mis met hem dan
pi_172626848
Wel een walgelijke tour was dit zonder Dumoulin en Sagan
pi_172626856
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:31 schreef Paxcon het volgende:

[..]

Wat is er mis met hem dan
Hij kan weinig.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:32:25 #117
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172626862
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:31 schreef Paxcon het volgende:

[..]

Wat is er mis met hem dan
Het feit dat hij de sprintprofessor is maar er werkelijk he-le-maal niets van kan

Had daar een kundiger persoon voor gezeten had Groenewegen wellicht meer gewonnen
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172626880
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:31 schreef Paxcon het volgende:

[..]

Wat is er mis met hem dan
Wagner.
Walkürenritt.
Das Judentum in der Musik.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172626883
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:32 schreef Thezeurminator het volgende:

[..]

Hij kan weinig.
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:32 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Het feit dat hij de sprintprofessor is maar er werkelijk he-le-maal niets van kan

Had daar een kundiger persoon voor gezeten had Groenewegen wellicht meer gewonnen
Groenewegen blijkt die vent helemaal niet nodig te hebben

Doet het gewoon zelf _O_
pi_172626887
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:32 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Het feit dat hij de sprintprofessor is maar er werkelijk he-le-maal niets van kan

Had daar een kundiger persoon voor gezeten had Groenewegen wellicht meer gewonnen
Zelfs met een perfecte lead out wint die niet van god Kittel hoor.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:33:16 #121
194695 franklop
Fran knock
pi_172626893
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172626904
Wat een feest met Mollema en Groenewegen pakken etappe in de TDF van 2017 ! En in 2018 wordt het weer genieten met klassement mannen Dumoulin en Kruijswijk .
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:33:37 #123
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172626917
quote:
13s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:31 schreef freaky40 het volgende:
Dat obligate vriendelijke altijd maar van Froome.. :Z :r
Netjes opgevoed.
Daar houd ik van.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172626928
\OH wat zijn die Belgen stil.. oh wat zijn die belgen stil....
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  zondag 23 juli 2017 @ 19:34:17 #126
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172626930
Han Kock :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:34:17 #127
194695 franklop
Fran knock
pi_172626931
Jongens, wie gaat in hemelsnaam de vriendin van Dylan troosten. Daar moet een waterval uitkomen nu lijkt me
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172626932
In het geel _O_ _O_ _O_ _O_
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:34:33 #129
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172626937
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:34 schreef franklop het volgende:
Jongens, wie gaat in hemelsnaam de vriendin van Dylan troosten. Daar moet een waterval uitkomen nu lijkt me
Adres?
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 23 juli 2017 @ 19:34:50 #130
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_172626945
Huilende mannen. :')
GAY
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:34:58 #131
362868 crew  Slobeend
of all places
  zondag 23 juli 2017 @ 19:35:03 #132
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172626952
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:33 schreef Toby56 het volgende:

[..]

Netjes opgevoed.
Daar houd ik van.
Alleen moet hij wat werken aan zijn spontaniteit. Alles wat hij zegt, komt over als een ingestudeerd script.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_172626956
Nine gaat hier een muurgrote poster van laten maken. _O_
pi_172626958
Hij is helemaal van de kaart :D
pi_172626959
Laten we wel wezen, Groenewegen is 24 en is qua topsnelheid misschien net achter kittel, die gaat ons de komende jaren nog heel veel plezier leveren als dit zo door gaat :D
  zondag 23 juli 2017 @ 19:35:17 #136
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172626960
MONDJES SNOEREN
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:35:23 #137
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172626969
Dit is wel het nadeel: Waggie denkt nu echt dat ie er wat van kan.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 23 juli 2017 @ 19:35:39 #139
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_172626978
MONDJES GESNOERD
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Hardste schreeuwer 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:35:45 #140
335263 freaky40
pi_172626983
Dylan wint zonder Kittel...feit.
Allemaal cabaretteketet!
  zondag 23 juli 2017 @ 19:35:48 #141
194695 franklop
Fran knock
pi_172626985
quote:
7s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:35 schreef skysherrif het volgende:
Laten we wel wezen, Groenewegen is 24 en is qua topsnelheid misschien net achter kittel, die gaat ons de komende jaren nog heel veel plezier leveren als dit zo door gaat :D
Nu nog wat goede mensen in zijn trein zetten
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 23 juli 2017 @ 19:35:56 #142
333483 Aguero
oooooooo
pi_172626990
mooie emotie
Citius, Altius, Fortius.
pi_172626991
Benen laten spreken :D Dylan heeft een mediatrainer?
pi_172626993
_O_ #mondjessnoeren
pi_172626997
haal die camera eens weg joh , genoeg geweest man
  zondag 23 juli 2017 @ 19:36:06 #146
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_172626998
Chanant!!
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  zondag 23 juli 2017 @ 19:36:12 #147
194695 franklop
Fran knock
pi_172627004
Tour de Frans
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172627010
quote:
99s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:35 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Alleen moet hij wat werken aan zijn spontaniteit. Alles wat hij zegt, komt over als een ingestudeerd script.
Hij kent zn Shakespeare.
Daar houd ik van.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172627012
Maar wel mooi, wat een held, groenewegengod
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:36:25 #150
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172627013
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:35 schreef freaky40 het volgende:
Dylan wint zonder Kittel...feit.
Erik Zabel deed ook niet mee. Feit
  zondag 23 juli 2017 @ 19:36:26 #151
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172627014
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:34 schreef franklop het volgende:
Jongens, wie gaat in hemelsnaam de vriendin van Dylan troosten. Daar moet een waterval uitkomen nu lijkt me
Is ze een beetje knap?
  zondag 23 juli 2017 @ 19:36:33 #152
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172627020
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:36 schreef franklop het volgende:
Tour de Frans
De tijd van m'n leven
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172627022
Iedereen is Gaviria en Kittel wel heel snel vergeten zeg. :D
pi_172627023
Dylan gelooft het nog steeds niet, wel mooi die emotie
  Forum Admin / PR zondag 23 juli 2017 @ 19:36:53 #155
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172627034
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:36 schreef Columbiafan het volgende:
Iedereen is Gaviria en Kittel wel heel snel vergeten zeg. :D
Wie?
pi_172627041
quote:
7s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:35 schreef skysherrif het volgende:
Laten we wel wezen, Groenewegen is 24 en is qua topsnelheid misschien net achter kittel, die gaat ons de komende jaren nog heel veel plezier leveren als dit zo door gaat :D
Demare is ook sneller
- verwijderd door admin -
pi_172627047
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:36 schreef Columbiafan het volgende:
Iedereen is Gaviria en Kittel wel heel snel vergeten zeg. :D
Nationalisme is een ziekte.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:37:12 #159
194695 franklop
Fran knock
pi_172627049
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:36 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Is ze een beetje knap?


Oordeel maar
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:37:25 #160
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172627055
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:36 schreef Columbiafan het volgende:
Iedereen is Gaviria en Kittel wel heel snel vergeten zeg. :D
Hoezo?
pi_172627063
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:37 schreef franklop het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Oordeel maar
Heeft ze haar lippen opgevuld?
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:37:48 #162
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172627064
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:37 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Nationalisme is een ziekte.
:').
pi_172627066
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:37 schreef groenen het volgende:

[..]

Demare is ook sneller
Volgens de statistieken deze tour is vgm groenewegen bijna altijd het snelste geweest qua kmpu toch? Kiest alleen veel minder positie dan kittel en demare.
pi_172627067
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:36 schreef noodgang het volgende:

[..]

Erik Zabel deed ook niet mee. Feit
Vergeet Matthew Goss niet.

quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:37 schreef franklop het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Oordeel maar
Ze heeft spastische darmen. PDS.
Verdere details bespaar ik het forum liever.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:38:06 #165
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172627071
quote:
Puntige knieën, ik haak af.
pi_172627073
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:37 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Nationalisme is een ziekte.
Doe eens normaal joh
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:38:25 #167
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172627085
quote:
7s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:37 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Volgens de statistieken deze tour is vgm groenewegen bijna altijd het snelste geweest qua kmpu toch? Kiest alleen veel minder positie dan kittel en demare.
Zegt niet zo heel veel als de een in de rug van de ander kan natuurlijk

Greipel ging ook een stuk harder vandaag bijvoorbeeld
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 23 juli 2017 @ 19:38:27 #168
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172627086
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:35 schreef freaky40 het volgende:
Dylan wint zonder Kittel...feit.
Sinkeldam sprintte ook niet mee.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 23 juli 2017 @ 19:38:38 #169
448036 Achterhoker
Hauptsache Alkohol
pi_172627092
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:37 schreef franklop het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Oordeel maar
Geen pics van mijn zusje zei ik toch lul!
Fade to Black
  zondag 23 juli 2017 @ 19:38:49 #170
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172627101
Kittel
Gaviria
Demare
Groenewegen
???
??
??
Greipel :') :') Stop ermee jongen
  zondag 23 juli 2017 @ 19:38:54 #171
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_172627102
Iemand een filmpje online? NOS is in het buitenland niet te kijken vanwege rechten :(
  zondag 23 juli 2017 @ 19:38:59 #172
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172627106
Bouhanni heeft wel een vuist gemaakt Herbert :'). Zoals altijd. Bouhanni :r.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:39:06 #173
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_172627107
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:37 schreef Toby56 het volgende:
Ze heeft spastische darmen. PDS.

Die doet zeker geen anal.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_172627108
Tourdefrance17 twitterde op zondag 23-07-2017 om 19:37:50 Tears of joy for @GroenewegenD during the interviews after his winning race In #Paris "I've let my legs do the talking". #TDF2017 reageer retweet
Held.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_172627117
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:38 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Zegt niet zo heel veel als de een in de rug van de ander kan natuurlijk

Greipel ging ook een stuk harder vandaag bijvoorbeeld
Jep dat is ook weer zo, nee tuurlijk is ie nog een niveau onder kittel en demare, maar heeft echt wel een mooie toekomst in het verschiet.
pi_172627120
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  zondag 23 juli 2017 @ 19:39:56 #177
194695 franklop
Fran knock
pi_172627130
HUILEN!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 23 juli 2017 @ 19:40:00 #178
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172627134
quote:
7s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:39 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Jep dat is ook weer zo, nee tuurlijk is ie nog een niveau onder kittel en demare, maar heeft echt wel een mooie toekomst in het verschiet.
Nu nog een betere 'tweede lijn' bij LottoNL
pi_172627136
Kwam Han Kock hier klaar van een huilende Dylan?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 23 juli 2017 @ 19:40:06 #180
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172627137
Han Cock :') !!!
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172627138
Wat een emotie _O_

Dit vinden wij Nederlanders prachtig
pi_172627140
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:37 schreef groenen het volgende:

[..]

Demare is ook sneller
:')
Jack does it in real time...
pi_172627142
Een NL-er wint op de Champs-Elysées.
Spijtig dat Knetemann het niet meer kan meemaken.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:40:21 #184
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172627144
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:40 schreef marcodej het volgende:
Kwam Han Kock hier klaar van een huilende Dylan?
Kijk eens! Occch!!
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:40:29 #185
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172627147
Het Franse volkslied is een verschrikking.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:40:35 #186
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172627149
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:40 schreef Mani89 het volgende:
Het Franse volkslied is een verschrikking.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 23 juli 2017 @ 19:40:39 #187
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_172627153
HUILEN
TRANEN
EMOTIE
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_172627156
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:40 schreef Mani89 het volgende:
Het Franse volkslied is een verschrikking.
All you need is love.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:40:49 #189
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172627158
Cookson :r
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172627159
Clown Cookson
pi_172627160
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:40 schreef Mani89 het volgende:
Het Franse volkslied is een verschrikking.
oneens
pi_172627161
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:40 schreef Mani89 het volgende:
Het Franse volkslied is een verschrikking.
Je bent zelf een verschrikking. Prima volkslied.
pi_172627162
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:38 schreef Coelho het volgende:
Iemand een filmpje online? NOS is in het buitenland niet te kijken vanwege rechten :(
dan moet je even een ander ip adres gebruiken
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_172627163
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:40 schreef DeeBee het volgende:

[..]

:')
Groenewegen is de op twee snelste spurter ter wereld, dat durf ik nu wel te stellen.
pi_172627164
Han "AWH KIJK IS AWH" Kock.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172627166
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:40 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

oneens
  zondag 23 juli 2017 @ 19:41:15 #197
155387 Martinello
Pretty, Pretty, Pretty Good
pi_172627168
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:40 schreef Mani89 het volgende:
Het Franse volkslied is een verschrikking.
De Beatles vonden het wel aardig.
Just remember, it’s not a lie if you believe it.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:41:29 #198
194695 franklop
Fran knock
pi_172627177
Dylan kan wel de slotrit winnen, maar ik win dan wel de Tour in de wielerprono
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172627178
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:40 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Je bent zelf een verschrikking. Prima volkslied.
Heel Frankrijk is een verschrikking
pi_172627179
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:40 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

oneens
1 keer kijken naar 'Casablanca' en het is je favoriete deun aller tijden. :)
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:41:36 #201
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172627180
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:41 schreef marcodej het volgende:
Han "AWH KIJK IS AWH" Kock.
Dit heb ik gelukkig gemist. Wat een ongelofelijke oliebol is die man.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172627188
Lol
  zondag 23 juli 2017 @ 19:41:57 #203
194695 franklop
Fran knock
pi_172627190
Die vriendin, helemaal naar hem toetrekken :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172627191
Daar was Nine
pi_172627192
lol
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:41:59 #206
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172627194
Dat wijf van De Groen is echt een walgelijke aandachtshoer.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:42:01 #207
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172627196
DAAR IS HIJ

ONZE DYLAN
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172627198
Mooi beeld _O_
pi_172627201
Mooi plaatje
"the greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." -Stephen W. Hawking
pi_172627206
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:41 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Dat wijf van De Groen is echt een walgelijke aandachtshoer.
Ze kan hard fietsen.
Ik doe het ff rustig aan.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:42:37 #211
155387 Martinello
Pretty, Pretty, Pretty Good
pi_172627209
Ma leek wel een Veerkampje.
Just remember, it’s not a lie if you believe it.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:42:37 #212
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172627210
Camera richten op dat wijf ook nog. :') Rot op.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:42:46 #213
194695 franklop
Fran knock
pi_172627216
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:41 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Dat wijf van De Groen is echt een walgelijke aandachtshoer.
Zag haar met een breekijzer lopen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:42:49 #214
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172627217
Die moeder heeft wel wat zonnebankjes gepakt koekoek
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Forum Admin / PR zondag 23 juli 2017 @ 19:42:52 #215
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172627219
Ik ben in tranen
  zondag 23 juli 2017 @ 19:42:53 #216
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172627220
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:41 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Dat wijf van De Groen is echt een walgelijke aandachtshoer.
Jij hebt echt een ongezonde haat voor vrouwen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:43:17 #217
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172627234
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:42 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Jij hebt echt een ongezonde haat voor vrouwen.
Van jou geleerd.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:43:19 #218
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172627235
Geen Wilhelmus :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:43:20 #219
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172627236
quote:
7s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:37 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Volgens de statistieken deze tour is vgm groenewegen bijna altijd het snelste geweest qua kmpu toch? Kiest alleen veel minder positie dan kittel en demare.
Mja, die cijfers werden hier enkel gepost bij de sprints waar Groenewegen de snelste was :P.

Ik zie Groenewegen niet uitgroeien tot een Kittel/Cavendish die er 4/5 gaat winnen, maar tot een regelmatige winnaar zoals Greipel wel... als hij een andere ploeg zoekt.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:43:21 #220
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_172627238
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:42 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Jij hebt echt een ongezonde haat voor vrouwen.
Hij is van de verkeerde kant.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_172627241
Hannes is goed
pi_172627247
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:42 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Jij hebt echt een ongezonde haat voor vrouwen.
pi_172627251
Ik houd wel van ECHTE reality tv.
Ik doe het ff rustig aan.
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:43:46 #224
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172627253
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:41 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Dat wijf van De Groen is echt een walgelijke aandachtshoer.
Waar is je standpunt over meer respect voor vrouwen gebleven?
pi_172627254
die vrouw van matthews blijft er iets koeler onder :P
  zondag 23 juli 2017 @ 19:43:49 #226
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_172627256
Die gaan straks neuken.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_172627257
Die vriendin is het mooiste met drie neger lullen in de kont :)
  zondag 23 juli 2017 @ 19:43:53 #228
194695 franklop
Fran knock
pi_172627259
Slotrit van de Giro gewonnen, slotrit van de Tour.

Wie schrijven we op voor in de Vuelta jongens?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 23 juli 2017 @ 19:43:55 #229
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172627260
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:43 schreef superniger het volgende:

[..]

Hij is van de verkeerde kant.
Dat verraadde die coupe soleil al.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:44:00 #230
333483 Aguero
oooooooo
pi_172627262
Matthews werd vandaag ook weer ouderwets weggeblazen door de echte sprinters.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172627268
Australische vlag over de Sunweb kleuren. Oei oei oei.
- verwijderd door admin -
  zondag 23 juli 2017 @ 19:44:08 #232
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172627270
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:43 schreef superniger het volgende:
Die gaan straks neuken.
Parijs schudt heen en weer
pi_172627271
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:43 schreef superniger het volgende:

[..]

Hij is van de verkeerde kant.
Die bestaat niet.
Ik doe het ff rustig aan.
  Forum Admin / PR zondag 23 juli 2017 @ 19:44:15 #234
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172627275
Wat nou met je Australische vlag, gek? Dat is niet in belang van de ploeg
pi_172627281
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:43 schreef franklop het volgende:
Slotrit van de Giro gewonnen, slotrit van de Tour.

Wie schrijven we op voor in de Vuelta jongens?
Jetse Bol.
pi_172627285
Dit gaan ze bij Sunweb niet leuk vinden
  zondag 23 juli 2017 @ 19:44:37 #237
194695 franklop
Fran knock
pi_172627287
Nee, ze komt ook nog aan het woord
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:44:38 #238
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172627288
R_R komt klaar _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172627289
Nee man, NOS nu interview met Nine
  zondag 23 juli 2017 @ 19:44:40 #240
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172627290
Interview met dat wijf :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172627291
zap naar de NOS RR
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:44:49 #242
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172627296
Dit ga ik ook wel even muten trouwens
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport / Supervogel zondag 23 juli 2017 @ 19:44:52 #243
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172627298
Verdomme
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:44:52 #244
362868 crew  Slobeend
of all places
  zondag 23 juli 2017 @ 19:44:53 #245
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172627300
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:43 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Waar is je standpunt over meer respect voor vrouwen gebleven?
Het heeft natuurlijk een reden dat ik alleen in SPT post. Hier valt het doorgaans nog mee, want op andere delen van dit forum wil je helemaal niet posten, daar hangt al jaren een nare, extreemrechtse vibe. Ingegeven natuurlijk door de eigenaar van het hele zooitje, die het normaal vindt om racistische denkbeelden aan te hangen. Je hebt hier ook gewoon mods die openlijk racistisch zijn, zoals een Nattekat die vindt dat alle Afrikanen minderwaardig zijn. Of onze vriend Stijn, die ondanks het feit dat hij nog niet eens volwassen is nu al meent te weten hoe de wereld in elkaar zit. Alle linkse partijen zijn eng volgens hem en alles wat rechts is vindt hij fantastisch. Dit is ook zo'n plek waar de PVV en zelfs FVD populair zijn, heel bijzonder. Dat is de invloed die deze plaats op je kan hebben. Je merkt dat nu ook in dit topic, zolang het over de koers gaat helemaal prima, maar nu gaat het ineens over vrouwen. Dan is dus de algemene gedachte in dit topic dat vrouwen in de keuken horen en niet moeten zeiken. Als je dat anno 2017 nog denkt is er serieus iets mis met je. Wederom, de invloed die een extreemrechts en wereldvreemd forum op je kan hebben. Als niemand je corrigeert dat je nog denken dat het normaal is ook.

Van een verbod op discriminatie hebben de meeste mensen hier nog nooit gehoord. Op FOK is racisme en seksisme de norm. En dan met een item op het journaal komen dat ze hier wel echt goed modden hoor, rot toch op, het wordt hier aangemoedigd om je als een ransmakaak te gedragen.

Dit is een stukje internet waar het merendeel fan is van Trump, waar zelfs nog mensen zitten die klimaatverandering ontkennen en waar men gaat juichen als er een boot met vluchtelingen is gezonken. En nu zijn dan weer even de vrouwen aan de beurt, want die zijn alleen goed genoeg om te baren. Ranzig.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172627302
wtf :')
pi_172627303
Wat is dit _O-
pi_172627305
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:43 schreef Poepz0r het volgende:
Die vriendin is het mooiste met drie neger lullen in de kont :)
pi_172627306
Komen en er tussen duwen :')
pi_172627307
:r :r :r :r _O- _O- _O- _O-
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_172627308
Irritant wijf wel, holy fuck
"the greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." -Stephen W. Hawking
  zondag 23 juli 2017 @ 19:44:59 #252
194695 franklop
Fran knock
pi_172627310
Ik zap naar Sporza
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 23 juli 2017 @ 19:44:59 #253
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_172627311
WAAROM?
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  zondag 23 juli 2017 @ 19:45:02 #254
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172627312
HAHAHA
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:45:04 #255
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172627315
Hoe dan??
pi_172627318
Wat is dit :')
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:45:08 #257
362868 crew  Slobeend
of all places
  zondag 23 juli 2017 @ 19:45:09 #258
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_172627321
HOE DAN
RED ONS HENNIEGOD
  zondag 23 juli 2017 @ 19:45:10 #259
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172627322
Wat een verschrikkelijk wijf
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 23 juli 2017 @ 19:45:10 #260
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172627323
"Hoe dan!"

Opbokken
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:45:12 #261
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172627325
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:43 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Waar is je standpunt over meer respect voor vrouwen gebleven?
Je hoeft niet voor iedere vrouw respect te hebben.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172627326
Hahahahaha wtf.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:45:17 #263
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172627328
Die vlag. :r Smerig nationalisme.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport zondag 23 juli 2017 @ 19:45:18 #264
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172627329
WatTF IS ZIJ :') raar mens
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  zondag 23 juli 2017 @ 19:45:20 #265
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172627331
Make up is uitgelopen!!!!!!!
pi_172627332
volgens mij boeit het die chick meer dan Dylan zelf
pi_172627333
Ik lig dubbel
  zondag 23 juli 2017 @ 19:45:25 #268
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_172627336
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:44 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Het heeft natuurlijk een reden dat ik alleen in SPT post. Hier valt het doorgaans nog mee, want op andere delen van dit forum wil je helemaal niet posten, daar hangt al jaren een nare, extreemrechtse vibe. Ingegeven natuurlijk door de eigenaar van het hele zooitje, die het normaal vindt om racistische denkbeelden aan te hangen. Je hebt hier ook gewoon mods die openlijk racistisch zijn, zoals een Nattekat die vindt dat alle Afrikanen minderwaardig zijn. Of onze vriend Stijn, die ondanks het feit dat hij nog niet eens volwassen is nu al meent te weten hoe de wereld in elkaar zit. Alle linkse partijen zijn eng volgens hem en alles wat rechts is vindt hij fantastisch. Dit is ook zo'n plek waar de PVV en zelfs FVD populair zijn, heel bijzonder. Dat is de invloed die deze plaats op je kan hebben. Je merkt dat nu ook in dit topic, zolang het over de koers gaat helemaal prima, maar nu gaat het ineens over vrouwen. Dan is dus de algemene gedachte in dit topic dat vrouwen in de keuken horen en niet moeten zeiken. Als je dat anno 2017 nog denkt is er serieus iets mis met je. Wederom, de invloed die een extreemrechts en wereldvreemd forum op je kan hebben. Als niemand je corrigeert dat je nog denken dat het normaal is ook.

Van een verbod op discriminatie hebben de meeste mensen hier nog nooit gehoord. Op FOK is racisme en seksisme de norm. En dan met een item op het journaal komen dat ze hier wel echt goed modden hoor, rot toch op, het wordt hier aangemoedigd om je als een ransmakaak te gedragen.

Dit is een stukje internet waar het merendeel fan is van Trump, waar zelfs nog mensen zitten die klimaatverandering ontkennen en waar men gaat juichen als er een boot met vluchtelingen is gezonken. En nu zijn dan weer even de vrouwen aan de beurt, want die zijn alleen goed genoeg om te baren. Ranzig.
Niet gelezen.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_172627341
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:43 schreef Poepz0r het volgende:
Die vriendin is het mooiste met drie neger lullen in de kont :)
Dat wordt dus een smeerboel. Ze heeft PDS.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172627342
Haha Nine past wel bij Dylan.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:45:34 #271
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172627343
quote:
99s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:43 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Mja, die cijfers werden hier enkel gepost bij de sprints waar Groenewegen de snelste was :P.

Ik zie Groenewegen niet uitgroeien tot een Kittel/Cavendish die er 4/5 gaat winnen, maar tot een regelmatige winnaar zoals Greipel wel... als hij een andere ploeg zoekt.
Als ie een andere ploeg vindt kan ie wel degelijk 4 etappes winnen in één Tour hoor
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:45:36 #272
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172627345
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:44 schreef Dale__Cooper het volgende:
zap naar de NOS RR
Nee bedankt.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172627347
Typisch een gevalletje "zolang ze maar geen geluid maakt"
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:45:43 #274
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172627350
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:44 schreef Szura het volgende:
Interview met dat wijf :')
Lache toch. Fuck mediatraining _O-
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172627351
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:42 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Jij hebt echt een ongezonde haat voor vrouwen.
Maar hij heeft wel gelijk, godsamme
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  zondag 23 juli 2017 @ 19:45:47 #276
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_172627353
HOE DAN?!?!?! Wat een tooshow, dit interview heeft mn hele tour gemaakt
Laffe huichelaar
  zondag 23 juli 2017 @ 19:45:53 #277
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_172627356
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:44 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Het heeft natuurlijk een reden dat ik alleen in SPT post. Hier valt het doorgaans nog mee, want op andere delen van dit forum wil je helemaal niet posten, daar hangt al jaren een nare, extreemrechtse vibe. Ingegeven natuurlijk door de eigenaar van het hele zooitje, die het normaal vindt om racistische denkbeelden aan te hangen. Je hebt hier ook gewoon mods die openlijk racistisch zijn, zoals een Nattekat die vindt dat alle Afrikanen minderwaardig zijn. Of onze vriend Stijn, die ondanks het feit dat hij nog niet eens volwassen is nu al meent te weten hoe de wereld in elkaar zit. Alle linkse partijen zijn eng volgens hem en alles wat rechts is vindt hij fantastisch. Dit is ook zo'n plek waar de PVV en zelfs FVD populair zijn, heel bijzonder. Dat is de invloed die deze plaats op je kan hebben. Je merkt dat nu ook in dit topic, zolang het over de koers gaat helemaal prima, maar nu gaat het ineens over vrouwen. Dan is dus de algemene gedachte in dit topic dat vrouwen in de keuken horen en niet moeten zeiken. Als je dat anno 2017 nog denkt is er serieus iets mis met je. Wederom, de invloed die een extreemrechts en wereldvreemd forum op je kan hebben. Als niemand je corrigeert dat je nog denken dat het normaal is ook.

Van een verbod op discriminatie hebben de meeste mensen hier nog nooit gehoord. Op FOK is racisme en seksisme de norm. En dan met een item op het journaal komen dat ze hier wel echt goed modden hoor, rot toch op, het wordt hier aangemoedigd om je als een ransmakaak te gedragen.

Dit is een stukje internet waar het merendeel fan is van Trump, waar zelfs nog mensen zitten die klimaatverandering ontkennen en waar men gaat juichen als er een boot met vluchtelingen is gezonken. En nu zijn dan weer even de vrouwen aan de beurt, want die zijn alleen goed genoeg om te baren. Ranzig.
Geniaal topic was dat. Alles frustraties van iedereen kwam er uit. _O_
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  zondag 23 juli 2017 @ 19:45:53 #278
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172627357
Wel een domme vriendin
AFCA
Qui audet adipiscitur
  zondag 23 juli 2017 @ 19:45:58 #279
73485 Niox
I'm sorry, who?
pi_172627361
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:42 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Jij hebt echt een ongezonde haat voor vrouwen.
Na het interview blijkt z'n punt niet helemaal onterecht.
Als je alles onder controle hebt, ga je gewoon niet snel genoeg.
A man is rich in proportion to the number of things he can afford to let alone.
  Hardste schreeuwer 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:46:03 #280
335263 freaky40
pi_172627364
Wat een domme hittepetit.
Allemaal cabaretteketet!
pi_172627366
quote:
99s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:43 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Mja, die cijfers werden hier enkel gepost bij de sprints waar Groenewegen de snelste was :P.

Ik zie Groenewegen niet uitgroeien tot een Kittel/Cavendish die er 4/5 gaat winnen, maar tot een regelmatige winnaar zoals Greipel wel... als hij een andere ploeg zoekt.
Dat lijkt me ook ja, en dan ben je gewoon een prima renner. Cavendish en Kittel horen gewoon bij de 10 beste sprinters aller tijden.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:46:05 #282
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172627368
Vrouw van Matthews geeft NUL fucks
pi_172627374
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:45 schreef superniger het volgende:

[..]

Geniaal topic was dat. Alles frustraties van iedereen kwam er uit. _O_
En jij draagt zelf niets bij, whooptidoo.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:46:21 #284
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172627378
Warren Virenque _O_
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport zondag 23 juli 2017 @ 19:46:21 #285
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172627379
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:44 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Het heeft natuurlijk een reden dat ik alleen in SPT post. Hier valt het doorgaans nog mee, want op andere delen van dit forum wil je helemaal niet posten, daar hangt al jaren een nare, extreemrechtse vibe. Ingegeven natuurlijk door de eigenaar van het hele zooitje, die het normaal vindt om racistische denkbeelden aan te hangen. Je hebt hier ook gewoon mods die openlijk racistisch zijn, zoals een Nattekat die vindt dat alle Afrikanen minderwaardig zijn. Of onze vriend Stijn, die ondanks het feit dat hij nog niet eens volwassen is nu al meent te weten hoe de wereld in elkaar zit. Alle linkse partijen zijn eng volgens hem en alles wat rechts is vindt hij fantastisch. Dit is ook zo'n plek waar de PVV en zelfs FVD populair zijn, heel bijzonder. Dat is de invloed die deze plaats op je kan hebben. Je merkt dat nu ook in dit topic, zolang het over de koers gaat helemaal prima, maar nu gaat het ineens over vrouwen. Dan is dus de algemene gedachte in dit topic dat vrouwen in de keuken horen en niet moeten zeiken. Als je dat anno 2017 nog denkt is er serieus iets mis met je. Wederom, de invloed die een extreemrechts en wereldvreemd forum op je kan hebben. Als niemand je corrigeert dat je nog denken dat het normaal is ook.

Van een verbod op discriminatie hebben de meeste mensen hier nog nooit gehoord. Op FOK is racisme en seksisme de norm. En dan met een item op het journaal komen dat ze hier wel echt goed modden hoor, rot toch op, het wordt hier aangemoedigd om je als een ransmakaak te gedragen.

Dit is een stukje internet waar het merendeel fan is van Trump, waar zelfs nog mensen zitten die klimaatverandering ontkennen en waar men gaat juichen als er een boot met vluchtelingen is gezonken. En nu zijn dan weer even de vrouwen aan de beurt, want die zijn alleen goed genoeg om te baren. Ranzig.
Dat je überhaupt tijd hebt om dit te typen
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  zondag 23 juli 2017 @ 19:46:27 #286
155387 Martinello
Pretty, Pretty, Pretty Good
pi_172627382
Harry van Sunweb kan tevreden zijn.
Just remember, it’s not a lie if you believe it.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:46:33 #287
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172627387
Dat interview met Nine _O-
pi_172627388
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:45 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nee bedankt.
Nu heb je je niet kunnen ergeren aan Nine.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:46:35 #289
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_172627390
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:46 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

En jij draagt zelf niets bij, whooptidoo.
HAHA nog steeds MAD?
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  zondag 23 juli 2017 @ 19:46:35 #290
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172627391
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:45 schreef superniger het volgende:

[..]

Geniaal topic was dat. Alles frustraties van iedereen kwam er uit. _O_
Giro topic for life
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_172627392
De tering, die Nine.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 23 juli 2017 @ 19:46:56 #292
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_172627401
quote:
10s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:46 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Dat je überhaupt tijd hebt om dit te typen
is een copypasta
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  zondag 23 juli 2017 @ 19:46:56 #293
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172627402
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:46 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Dat lijkt me ook ja, en dan ben je gewoon een prima renner. Cavendish en Kittel horen gewoon bij de 10 beste sprinters aller tijden.
Hij is al stukken beter dan Theo Bos, die werd hier jaren geleden ook uitgeroepen tot evenknie van Cav :').
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 23 juli 2017 @ 19:46:59 #294
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172627405
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:46 schreef Frozen-assassin het volgende:
Vrouw van Matthews geeft NUL fucks
Oh, blomme. Mokdaarmee dan? :?
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 19:47:02 #295
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172627407
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:46 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Nu heb je je niet kunnen ergeren aan Nine.
Genoeg ergernis gehad al.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:47:14 #296
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172627412
quote:
10s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:46 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Dat je überhaupt tijd hebt om dit te typen
Dit zat erg diep bij mij.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 23 juli 2017 @ 19:47:16 #297
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172627414
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:43 schreef Poepz0r het volgende:
Die vriendin is het mooiste met drie neger lullen in de kont :)
Één normale post in TDF was ook teveel gevraagd natuurlijk.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 23 juli 2017 @ 19:47:20 #298
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172627417
Geen idee wie die vent is maar hopelijk wint ie van Cookson
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172627420
Ik ben dol op pure emotie.

De vreugde van Nine, en de haat hier.

Maakt uw keuze.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172627421
Pa Barguil schrikt er ook van. Eerst een bekkenbreuk en drie maanden later de bollentrui.
  zondag 23 juli 2017 @ 19:47:54 #301
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172627427
Warren heeft geen tijd voor een vriendin, arme jongen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')