abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:17:10 #1
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172367827
Etappe 11: Eymet - Pau, 203,5 km

Gelukkig was de omgeving bijzonder mooi, waardoor we toch nog wat hadden om naar te kijken. De kastelen waren een stuk interessanter dan de koers, want op de weg gebeurde er niet veel. Zoals verwacht werd het een massasprint, want de concurrenten van Kittel denken nog steeds dat ze een kans tegen hem maken. Dat bleek vies tegen te vallen, want ondanks de zoveelste zwakke lead-out van Fabio Sabatini reed Marcel Kittel dwars door de wind iedereen lachend voorbij. Mannen als Kristoff, Bouhanni, Greipel en Degenkolb werden door hun ploeggenoten een stuk beter naar voren gebracht, maar ze hebben allemaal de snelheid en de kracht van Kittel niet. Dit was waarschijnlijk de sprint met het grootste verschil tussen Kittel en de rest, terwijl hij dus nog niet eens zo goed werd afgezet. Het is de vierde zege voor Kittel tijdens deze Tour en als de andere ploegen zo inspiratieloos blijven rondrijden gaat hij er minstens zes winnen en waarschijnlijk nog wel meer. Niemand komt in de buurt, alleen Groenewegen lijkt hem op basis van wat cijfertjes te benaderen qua topsnelheid. Daar heeft Groenewegen alleen niets aan, want zijn ploeg leverde weer een wanprestatie. Vanuit de achtergrond mocht hij weer eens naar voren sprinten en dat leverde warempel een derde plaats op. Toch stond hij niet op de foto en de kans is nogal groot dat we tijdens de volgende rit hetzelfde scenario gaan krijgen. Weer een enorm vlakke rit, ideaal voor de zoveelste massasprint. Als de ploegen van de mindere goden onder de sprinters niet snel van plan veranderen, krijgen we weer Kittel aan het feest. Ditmaal in het onvermijdelijke Pau, de stad die ieder jaar weer terugkeert in de Tour. Bij voorbaat al de meest kansloze rit van deze Tour.

CARTE.jpg
PROFIL.png

Een kilometer of 25 ten zuiden van Bergerac start de rit in Eymet, een dorpje met 2700 inwoners dat debuteert in de Tour. Eymet is een zogenaamde bastide en werd in 1270 gesticht door Alphonse de Poitiers, de man die in deze regio meer van zulke bastides uit de grond liet stampen. In Eymet wonen al sinds de prehistorie mensen, maar in de middeleeuwen trok men vanwege gezondheids- en veiligheidsredenen, voornamelijk de pest, van het platteland naar een beschermde of versterkte omgeving, zoals een kerk of een kasteel. Er werden speciaal voor deze gelegenheid nieuwe versterkingen aangelegd en die werden bastides genoemd. Bastides werden steeds op dezelfde manier aangelegd en bestaan uit een rechthoekig stratenpatroon rond een kerk met een marktplein en in de meeste gevallen een kasteel of een donjon. Aan de rand van zo'n bastide werden dan natuurlijk de stadsmuren opgetrokken. In Eymet is van de omwalling weinig over gebleven, zo staat er bijvoorbeeld nog maar een stadspoort overeind. Ook het kasteel is niet meer helemaal in originele staat, maar alsnog het aanschouwen waard. Bovendien zijn er in het centrumpje nog veel meer oude gebouwen te bewonderen. In de smalle straatjes kom je veel huizen tegen uit de 15e en 16e eeuw, waar tegenwoordig allerlei leuke winkeltjes te vinden zijn. Ook is er nog vaak een levendige markt op het marktplein, waar je alle streekproducten kunt vinden, waaronder veel bloemen en ook de nodige flessen wijn. We zitten immers nog steeds in een wijnstreek, hoewel ze in deze streek ook gespecialiseerd zijn in het conserveren van eten. De potjes jam en dat soort dingen zullen dus wel niet aan te slepen zijn. Buiten Eymet staat een bewijs van het feit dat er hier al sinds de prehistorie mensen hebben geleefd, een heus hunebed. Helaas leveren de lokale hoveniers geen goed werk en derhalve is het geheel bijna volledig overwoekerd door de natuur, maar in betere tijden heeft men hier talloze archeologische vondsten gedaan. Als je in Eymet een van de 15 restaurants bezoekt, dan schijn je voor de foie gras te moeten gaan. De renners starten aan de rand van de bastide, een eindje weg van het mooie centrum.

xDUqudE.jpg

Vanuit Eymet rijden de renners in een rechte lijn naar beneden, richting de Pyreneeën. De eerste 30 kilometer van de rit wordt er steeds over dezelfde weg gereden, die behoorlijk breed is en ook nog eens vlak. We komen door wat dorpjes, zoals Miramont-la-Guyenne, wat ook weer zo'n typische bastide is. De omgeving is een stuk minder mooi dan tijdens de vorige rit, geen mooie rivieren met kastelen en rotsen, maar vooral veel landbouw. Na 30 kilometer rijdt het peloton door Marmande en hier komen ze pas voor het eerst een paar serieuze bochten tegen. Marmande is ook een van de fraaiere steden in de omgeving, verder valt het voorlopig tegen. Na een rondje door Marmande komen de renners buiten de stad weer op een brede weg terecht en deze weg gaat zowat 70 kilometer volledig rechtdoor richting het zuiden. Er liggen een paar dorpjes langs deze weg, af en toe een rotonde, maar verder is er hier dus echt helemaal niks te beleven. Kaarsrechte, brede wegen, soms door een bos, dan weer langs de weilanden. Ik sluit niet uit dat dit de saaiste rit ooit is. Pas na 94 kilometer, net voorbij het dorpje Estignac slaan de renners linksaf en rijden ze richting Labastide-d'Armagnac. Even voorbij dit dorp staat er een kapel langs de kant van de weg. Niet zomaar een kapel, dit is de kapel van de wielrenners. Notre Dame des Cyclistes, een kapel die al lang bestond voordat er fietsen waren, maar op een bepaalde dag in 1958 kwam ene Joseph Massie hier langs en hij vond het wel een goed idee om een kapel te wijden aan wielrenners, want zoiets hadden ze in Italië ook al. Niet veel later kwam de toenmalige paus langs en werd de kapel heringewijd. Sindsdien is de Tour hier al een aantal keer gepasseerd en in 1989 startte er zelfs een rit bij de kapel. Binnen hangen er meer dan 600 shirts van verschillende grote wielrenners, waaronder Eddy Merckx, Jacques Anquetil, Raymond Poulidor en Bernard Hinault. Luis Ocaña is zelfs getrouwd in de kapel en later was hier ook nog eens zijn begrafenis.

T7X4KcB.jpg

Voorbij de kapel gaat het nog een aantal kilometer rechtdoor, maar daarna moet er zowaar nog een keer daadwerkelijk genavigeerd worden. We rijden door een aantal dorpjes en in deze dorpjes gaat het steeds een andere kant op. De wegen blijven verder wel breed en het is ook zo goed als vlak, maar het is toch al enerverender dan het eerste deel van de rit. Buiten de dorpjes zijn er vooral veel bossen en ook de boeren zijn in dit deel van Frankrijk zeker niet ondervertegenwoordigd. Na wat bochten en rotondes rijden de renners na 142 kilometer door Aire-sur-l'Adour, een niet zo heel bijzonder dorp, waar de tussensprint van de dag is. Buiten dit dorp begint de enige geclassificeerde klim van de dag, de Côte d'Aire-sur-l'Adour. Dit pukkeltje is liefst 1,2 kilometer lang en 4,2% gemiddeld, dat wordt naar het binnenblad schakelen dus. Na dit korte bultje is er verder geen afdaling. Wel gaat het bijna 15 kilometer volledig rechtdoor, met alleen een paar rotondes onderweg. Pas na 160 kilometer koers zijn er weer wat bochten. Een keer naar links, een keer naar rechts en dan gaat het weer een aantal kilometer zo goed als rechtdoor dwars door een gebied vol met mais. De wegen zijn hier iets minder breed, maar alsnog breed genoeg. Het blijft ook vlak, op een incidenteel kort bultje na. De renners komen bijzonder weinig obstakels tegen, alleen wat vluchtheuvels in een verdwaald dorpje dat ze per ongeluk doorkruisen. Na 178 kilometer rijdt het peloton door Escoubès en na dit dorpje worden de wegen wat bochtiger. Na een tijd loopt de weg zelfs nog een halve kilometer wat steviger omhoog, maar daar komt al snel een einde aan als de renners rechtsaf slaan richting een enorm brede weg die ze in licht dalende lijn richting Pau gaat brengen. Het is makkelijk rijden over deze weg, alleen wordt de passage in sommige dorpjes wat bemoeilijkt door een overdaad aan verkeersmeubilair. Een van die dorpjes is Morlaàs, waar de koers na 189 kilometer passeert. In Morlaàs hebben ze een aantal opvallende gebouwen, waaronder de lokale kerk.

15359769.jpg

Na Morlaàs is het nog maar 14 kilometer tot de streep en dat wil zeggen dat deze mensonterende rit bijna gedaan is. Aan de rand van Morlaàs wordt de weg behoorlijk bochtig. Er is een klein afdaling en deze afdaling kent zelfs nog twee bochten die bijna door kunnen gaan voor haarspeldbochten. De weg is wel lekker breed, dus dit kan allemaal prima met hoge snelheid gedaan worden. Na de tweede bocht wordt de weg wel weer recht en dit blijft tot het binnenrijden van Pau zo. Als de renners bijna in de finishplaats zijn, op zeven kilometer van de streep, krijgen ze nog wel met twee rotondes te maken, maar daarna gaat het weer twee kilometer volledig rechtdoor, tot op vijf kilometer van de streep. Hier ligt weer een rotonde, maar nu gaan de renners niet rechtdoor. Ze slaan rechtsaf en komen vrij snel daarna de volgende rotonde tegen, waar ze dan wel weer rechtdoor gaan. Hier moet echter wel stevig gestuurd worden, want het is een ovalen rotonde. Tijdens de afgelopen rit heb ik geleerd dat je zo'n rotonde ook een ovonde mag noemen, zo steek je zelfs tijdens een saaie rit nog wat op. Na deze ovonde gaat het wel weer twee kilometer zo goed als rechtdoor, tot op iets meer dan twee kilometer van de streep. De wegen in Pau zijn breed, maar er staan nog wel wat irritante vluchtheuvels hinderlijk te zijn. Op iets meer dan twee kilometer van de streep komen de renners dan weer zo'n langgerekte rotonde tegen, die aan de linkerkant genomen moet worden. Vlak na de rotonde volgt er een lopende bocht naar links en na die bocht is het nog twee kilometer tot de meet. Over een brede boulevard gaat het ongeveer 900 meter rechtdoor, pas in de buurt van de boog van de laatste kilometer volgt er een scherpe bocht naar links. Na deze bocht gaat het maar kort rechtdoor. In de laaste kilometer ligt er weer een ovalen rotonde, die aan de linkerkant genomen wordt, waarna er een niet zo scherpe bocht naar rechts volgt. Het gaat dan weer even rechtdoor, maar al snel is er een scherpere bocht naar links. Na deze bocht, op iets meer dan 500 meter van de streep, gaat het bijna volledig rechtdoor tot de finish, terwijl de renners op een smallere weg terechtkomen dwars door een woonwijk. Pas in de laatste meters wordt de weg weer breder, hoewel er op 200 meter van de streep ook nog wel een rotonde ligt die op het kaartje niet vermeldt wordt. Na de rotonde wordt de weg weer breder en komt de finish al snel in zicht, langs een grasveld aan de rechterkant en een gigantische parkeerplaats aan de linkerkant.

nkkKQoU.png

Pau. Ik ben helemaal klaar met Pau. Sinds 2014 verdoe ik jullie en mijn tijd met deze onzin en het wordt nu al de vierde keer dat ik iets over Pau moet gaan vertellen. Ieder jaar keren we weer terug naar Pau, hoewel het de laatste jaren vooral een vertrekplaats is. De laatste paar keer dat de Tour in Pau eindigde werd het een rit voor de vluchters. Zowel in 2010 als in 2010 ging Pierrick Fedrigo, de zinksnijder, met de zege aan de haal. Dat waren wel beduidend lastigere ritten dan de onzin die we vandaag voorgeschoteld krijgen. Pau is nog atlidj de hoofdstad van het departement Pyrénées-Atlantiques, regio Aquitanië en het maakt ondertussen voor de 69e keer deel uit van de Tour. Toen ik een aantal jaar geleden begon met schrijven had Pau nog 81.000 inwoners, maar dankzij al mijn haat op de stad zijn er ondertussen toch al meer dan 3.000 verdwenen. Tegenwoordig heeft Pau nog 77.600 inwoners en deze wielerfans onder deze overgebleven bewoners hebben al jaren veel geluk. Alleen in Parijs en Bordeaux is de Tour vaker langsgekomen, hoewel Bordeaux de laatste jaren wat minder aan bod komt. Over een aantal jaar is Pau Bordeaux wel voorbij en daar worden we niet zo vrolijk van, want erg interessant zou ik deze stad niet willen noemen. Wel een stad waar in het verleden bijna alleen maar grote namen hebben gewonnen. Binda, Coppi, Bahamontes, Gimondi, Hinault, Kelly, Delgaco, Chiappucci, Zabel en natuurlijk David Etxebarria. Daarnaast hebben hier ook veel Nederlanders gewonnen, zoals Theo Middelkamp, Van Poppel, Lubberdink, Knetemann Breukink, Van der Poel en Leon van Bon. Verder zou ik graag willen beweren dat Pau niet bestaat.

77bEa0r.jpg

Het zal tijdens deze rit niet bijzonder warm zijn. In de buurt van de startplaats slechts 23 graden en in finishplaats Pau nog wat minder, amper 21 graden. Er is een kleine kans op neerslag in de middag, maar vermoedelijk blijft het droog. In de omgeving van Eymet wordt er wel wat wind verwacht, maar wat meer in de buurt van Pau is daar geen sprake van. Het is overigens ook niet echt een rit waar de wind vaak vrij spel zal hebben, dus daar hoeven we sowieso geen rekening mee te houden. Deze draak van een etappe begint om 13:00 en na een korte neutralisatie van vijf minuten wordt het startsignaal gegeven. Zou me niet verbazen als er nu helemaal niemand meer zin heeft om in de aanval te gaan. Of dat daadwerkelijk zo is gaan we merken vanaf 14:10, want dan starten de uitzendingen. Hoewel het bij deze rit mijn advies zou zijn om wat anders te gaan doen. We hebben al wat matige ritten gehad, maar dit is met afstand de kutste van allemaal. Zet dat ding lekker aan rond 17:15, want de finish wordt pas verwacht tussen 17:36 en 18:03. Als je dus om 14:10 voor de buis zit mag je genieten van gras dat vier uur lang gaat groeien. Moet je niet willen.

Nu Kittel voor de zoveelste keer met een groot verschil heeft gewonnen mag je hopen dat de andere ploegen wakker worden. Dat ze een andere tactiek gaan verzinnen, iets bedenken om het Quick Step en Kittel wat moeilijker te maken. Maar dan hoor je niet lang na de koers Marc Sergeant, de enige man met minder uitstraling dan Jan Boven, raaskallen en dan weet je hoe laat het is. Volgens de briljante gedachtegang van Marc Sergeant hebben ze Greipel niet voor niets meegenomen en daarom moeten ze voor hem rijden. Zit absoluut niets anders op. Hetzelfde lijkt te gelden voor Katusha. Ze hebben nu eenmaal Kristoff bij en daar moeten ze wel voor werken. Je kan natuurlijk ook een keer een Zabel of een Haller in de aanval sturen, maar de voorkeur gaat nog steeds uit naar een nieuwe kansloze sprint van Kristoff. Greipel en Kristoff worden keer op keer pijnlijk hard vernederd door Kittel. Kristoff mag zijn ploeggenoten eeuwig dankbaar zijn dat hij iedere keer zo goed wordt afgezet, zonder zijn trein zou hij niet eens bij de eerste 20 eindigen. Er is bij alle ploegen een pijnlijk gebrek aan enig tactisch besef en er lijkt geen alternatief plan mogelijk te zijn. Daarom gaat deze rit weer in een sprint eindigen en die gaat natuurlijk weer gewonnen worden door dezelfde man.
1. Kittel. Deze jongen schijnt wel aardig hard te kunnen trappen.
2. Groenewegen. Mijn vertrouwen in Groenewegen werd beloond. Hij reed voor het eerst iets wat leek op een goede sprint, ondanks het epische gefaal van zijn ploeggenoten. We zijn vier sprints ver en de droomtrein is nog niet eens in de buurt gekomen van een voldoende, hoewel het volgens Nico Verhoeven fantastisch gaat. Als Groenewegen een keer in een goede positie aan een sprint weet te beginnen kan hij het Kittel nog lastig maken en zelfs met het amateurniveau van de knechten van Lotto Jumbo moet dat een keer gaan lukken.
3. Degenkolb. Heeft nog steeds overal last van, maar wist er toch nog best een goede sprint uit te persen. Werd goed gebracht en dan ben je al enorm in het voordeel. Nu hij eindelijk weer een goed resultaat heeft weten te behalen zal Koentje de Kort hem wel weer naar voren mogen piloteren en dat kan Koentje best aardig.
4. Kristoff. Hij werd weer perfect gebracht en hij bleek weer de snelheid niet te hebben. Ik heb medelijden met zijn ploeggenoten, maar ze zullen nu vast weer hun ballen eraf moeten draaien voor de matige Noor die ook in deze sprint weer gepasseerd gaat worden en dan weer met een verre ereplaats richting de bus mag. Lekker man.
5. Selig. Jawel, onze Rudi. Sinds de uitsluiting van Sagan is Rudiger de aangewezen man bij Bora en dat doet hij beter dan verwacht. Een knappe vijfde plaats in Bergerac, niks mis mee. Aangezien de concurrentie er ook helemaal niets van kan moet er nu wel weer een nieuwe vijfde plaats mogelijk zijn.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:17:20 #2
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172367832
Kutsirene.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:18:08 #3
62913 Blik
The one and Only!
pi_172367845
Go Dylan!
pi_172367846
Bert oogt een beetje labiel, die desinteresse voor Google Maps was tekenend.
pi_172367855
aww kommop bertje. er hangt iets geweldigs triests om hem heen dit jaar :'(
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:18:38 #6
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_172367862
Erkend hardrijder Bodnar.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_172367869
Treintje van Dylan is veranderd blijkbaar, iemand een idee wat?
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_172367871
Herbert is wel van de Bodnar fanclub
pi_172367881
goedzo Lotto. Rijden ! :')
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:19:29 #10
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172367886
Hup Bodnar
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:19:31 #11
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172367887
Bodnar. Haalt. Het. Niet.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:19:53 #12
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172367892
Volle "Bak"

HA! HAHAA!
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:19:55 #13
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172367894
Volle bak

xD
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:20:05 #14
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_172367898
Kijk naar dat gezicht van Bak. Dat is volle... bak.
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:20:09 #15
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172367900
quote:
14s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:19 schreef Pino112 het volgende:
Treintje van Dylan is veranderd blijkbaar, iemand een idee wat?
Voor hem in de trein rijdt Kittel.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:20:35 #16
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172367908
Heeft iemand iets met Bak en volle bak al getypt?
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:20:37 #17
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_172367909
quote:
14s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:19 schreef Pino112 het volgende:
Treintje van Dylan is veranderd blijkbaar, iemand een idee wat?
De pizzabakker is niet meer de leadout.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:21:19 #18
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_172367929
Volgens de 15 seconden per 5 kilometer regel redt ie het net
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:21:29 #19
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172367931
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:20 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

De pizzabakker is niet meer de leadout.
TimoGod zet Dielan zo perfect af voor een godensprint.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172367951
Bodnar gaat winnen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172367961
Of hij wint, of hij wordt in de laatste 500 meter ingehaald.
pi_172367966
Bodnar wint. Je hebt het hier gelezen.
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:23:06 #23
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172367970
't Is wel een staaltje dit
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172367988
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:21 schreef Bugno het volgende:

[..]

TimoGod zet Dielan zo perfect af voor een godensprint.
Ah oke, dank.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:23:47 #25
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172367989
Fuck alle ploegen die nu gaan meehelpen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:24:24 #26
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_172368006
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:23 schreef Szura het volgende:
Fuck alle ploegen die nu gaan meehelpen
pi_172368010
11 mensen hebben Bodnar, genot
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_172368017
Zit weinig tempo in Phil
pi_172368018
quote:
7s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:24 schreef Pino112 het volgende:
11 mensen hebben Bodnar, genot
Niet meer gewisseld sinds de proloog gok ik
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:25:23 #30
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172368022
quote:
7s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:24 schreef Pino112 het volgende:
11 mensen hebben Bodnar, genot
Waarschijnlijk nog van etappe 1
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:25:35 #31
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_172368026
quote:
7s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:24 schreef Pino112 het volgende:
11 mensen hebben Bodnar, genot
Die hebben waarschijnlijk hun team nooit meer veranderd na de tijdrit.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:25:49 #32
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_172368029
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:25 schreef franklop het volgende:

[..]

Niet meer gewisseld sinds de proloog gok ik
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:25 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Waarschijnlijk nog van etappe 1
Jullie zijn echt slim :)
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:25:55 #33
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172368034
quote:
7s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:24 schreef Pino112 het volgende:
11 mensen hebben Bodnar, genot
Denk nog van de tijdrit.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:26:09 #34
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_172368042
Dit is slecht voor mijn pooltje.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:26:29 #35
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172368048
Spannend hoor
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_172368056
Volgens Herberts minuut per 10km houdt ie dit natuurlijk nooit.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:27:19 #37
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172368063
Maar goed dat ik daar niet aan mee doe, ik had waarschijnlijk Dumoulin, Nibali, Hoogeland en Wiggins er ingezet, kenner als ik ben.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_172368064
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:25 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]


[..]

Jullie zijn echt slim :)
https://www.cyclingmaster.nl/teamprofiel.php?tid=1187
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:27:33 #39
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172368066
Nu gaat het snel.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:27:46 #40
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_172368072
quote:
6s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:26 schreef Zorro het volgende:
Volgens Herberts minuut per 10km houdt ie dit natuurlijk nooit.
Nu Katusha meerijdt niet meer nee.
pi_172368073
Bodnar goede tijdrit, het gaat niet gebeuren maar het zou wel fantastisch zijn
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:28:03 #42
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172368079
quote:
12s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:27 schreef Dagoduck het volgende:
Maar goed dat ik daar niet aan mee doe, ik had waarschijnlijk Dumoulin, Nibali, Hoogeland en Wiggins er ingezet, kenner als ik ben.
Als je dat lukt is dat een prestatie opzich
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_172368081
quote:
12s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:27 schreef Dagoduck het volgende:
Maar goed dat ik daar niet aan mee doe, ik had waarschijnlijk Dumoulin, Nibali, Hoogeland en Wiggins er ingezet, kenner als ik ben.
Och, wat is het verschil met Porte, Sagan, Cavendish en Valverde?
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:28:12 #44
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172368083
Flikker toch met je Lotto
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172368084
Inb4 Groenewegen die de sprint wint achter Bodnar
pi_172368085
Gat groeit!
pi_172368091
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:27 schreef LekkerWeertje het volgende:

[..]

Nu Katusha meerijdt niet meer nee.
Blind vertrouwen in de wijsheden van Herbert.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:28:34 #48
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_172368092
Uiteindelijk houdt ie dit nooit vol natuurlijk. Wordt voor de vod nog teruggepakt denk ik
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:28:36 #49
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_172368093
quote:
6s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:28 schreef Zorro het volgende:

[..]

Och, wat is het verschil met Porte, Sagan, Cavendish en Valverde?
Porte, Sagan en Cav hebben gewoon punten opgeleverd.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_172368095
DROOMPLAN
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_172368101
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:28 schreef Max23 het volgende:
Inb4 Groenewegen die de sprint wint achter Bodnar
Lijkt me wel ja
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172368103
Makkelijke en ruime overwinning voor Bodnar.

En zul je zien dat Dylan de sprint om plaats 2 nu wel wint
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:29:03 #53
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_172368104
Hij wint.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_172368110
Ze gaan te laat komen :D
pi_172368113
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:28 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Porte, Sagan en Cav hebben gewoon punten opgeleverd.
Niet te bijdehand gaan doen he.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:29:22 #56
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_172368115
Bodnargod
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:29:25 #57
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_172368116
Loopt nu wel snel terug.
pi_172368119
Bauer rijdt er 24 seconden af
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:29:49 #59
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_172368130
Ook wel een gunstige bochtige finish.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_172368150
sjeetje toch nog een beetje spanning
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:30:40 #61
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172368158
RIJDEN BODNAR HUP HUP
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_172368162
Waarom zet Lotto geen mannetje bij voor Dielan?
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:30:52 #63
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_172368165
Bauer had ook eens een epische net-niet Touretappewinst. Die weet dus heel goed hoe Bodnar zich zo moet voelen.
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:31:07 #64
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_172368172
Hebben ze de Zinksnijder al benoemd?
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_172368173
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:30 schreef Columbiafan het volgende:
Waarom zet Lotto geen mannetje bij voor Dielan?
Om te sparen voor de finale.
pi_172368183
quote:
2s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:31 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

[..]

Om te sparen voor de finale.
Lekker als je dan voor plaats 2 gaat sprinten.
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:31:34 #67
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172368185
Kutpeloton
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_172368186
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:30 schreef Columbiafan het volgende:
Waarom zet Lotto geen mannetje bij voor Dielan?
Alle krachten voor DE TREIN
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:31:44 #69
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172368191
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:31 schreef Mexicanobakker het volgende:
Hebben ze de Zinksnijder al benoemd?
Fedrigo _O_
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:31:45 #70
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172368192
Bodnar heeft gewoon de hele dag op 40% gereden...loopt nu wel flink terug.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172368198
Dielan gaat winnen
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:32:06 #72
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_172368199
Is dit de Poolse Voeckler?
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_172368200
Ten Dam jonge, doe eens wat rustiger
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:32:09 #74
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172368201
#droomplan
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172368205
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:31 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Lekker als je dan voor plaats 2 gaat sprinten.
Kans is vrij klein dat Bodnar vooruit gaat blijven.
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:32:20 #76
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_172368206
20 seconden is te weinig.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_172368209
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:31 schreef Bugno het volgende:
Bodnar heeft gewoon de hele dag op 40% gereden...loopt nu wel flink terug.
Sprintersploegen gaan de volgende rit NOG meer controleren _O- _O-
pi_172368211
Tooonie
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_172368215
Der Pantzerwagen!
pi_172368220
WAAR IS DE TREIN?!???!?!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172368230
Die bochten zijn wel enorm in zijn voordeel.
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:33:17 #82
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172368231
Dat stoepje in die bocht
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172368233
Waar is de trein van Routes Verts?
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:33:22 #84
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172368237
Bijna opgegeten.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:33:44 #85
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172368244
Direct Energie :')
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:33:52 #86
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_172368248
Hij gaat het halen jongens.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172368250
Direct Energie gaat dit niet dichtrijden.
pi_172368253
Verschil loopt op met DE aan kop :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:34:09 #89
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_172368256
Hij wordt teruggepakt in de laatste km
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:34:16 #90
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172368258
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:33 schreef Mani89 het volgende:
Hij gaat het halen jongens.
Ik help het hopen, maar denk het niet...
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:34:19 #91
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_172368260
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:33 schreef Mani89 het volgende:
Hij gaat het halen jongens.
Nee, hij is helemaal leeg.
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:34:21 #92
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_172368261
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:33 schreef Van_Poppel het volgende:
Direct Energie :')
Rijden voor een 12e plek :')
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:34:33 #93
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172368266
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:34 schreef Mexicanobakker het volgende:
Hij wordt teruggepakt in de laatste km
Neeeee
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 17:34:34 #94
436595 crew  Sked
Limited Edition
pi_172368267
Hup Bodnar
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:34:44 #95
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172368268
Kijk nou niet om jongen
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:34:50 #96
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172368271
Nu vallen, dan verliest hij geen tijd!
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:34:57 #97
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_172368274
Team Sky heeft ook te horen gekregen dat ze die onzin zoals gister maar niet meer moeten doen.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_172368275
Nu een valpartij in het peloton, dan redt hij het :)
in a crowd you lose humanity
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:35:01 #99
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172368276
Walgelijke etappe
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:35:03 #100
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_172368277
Bodnar wordt zo opgepeuzeld
pi_172368278
achterstevoren op zn fiets
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:35:09 #102
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172368279
QS hoeft zelf niks meer te doen :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172368280
Haalt 't niet helaas.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:35:14 #104
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172368281
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:35 schreef Wombcat het volgende:
Nu een valpartij in het peloton, dan redt hij het :)
Daar ontsnapt altijd een groepje bij.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:35:30 #105
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_172368288
Als ze vooraan in het peloton kegelen wint Bodnar.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:35:34 #106
56724 Wombcat
rent wiel
pi_172368292
quote:
6s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:35 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Daar ontsnapt altijd een groepje bij.
Maar die gaan dan naar elkaar kijken :)
in a crowd you lose humanity
pi_172368295
Trein zit nog voorin :o
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172368299
Bodnar met een heerlijke trollpoging wel _O_ _O_
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:36:07 #109
56724 Wombcat
rent wiel
pi_172368300
Nope
in a crowd you lose humanity
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:36:13 #110
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172368302
Kittel naar de finish rijden :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_172368308
Bij alle vorige sprints verloor Groenewegen nu ongeveer zijn goede positie
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:36:44 #112
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172368312
RIP
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:37:03 #113
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172368318
Dielan mag nog een plekje naar voren
pi_172368319
Ik snap de tour soms echt niet.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_172368321
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:36 schreef Remzz het volgende:
Bij alle vorige sprints verloor Groenewegen nu ongeveer zijn goede positie
Nu weer
pi_172368323
Dielan zit aardig
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172368327
Vlak achter kittel!
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_172368328
Jammer
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:37:29 #119
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172368330
Haha BODNAR god
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:37:50 #120
333483 Aguero
ooooooooo
pi_172368333
Dylan in het wiel van Kittel.
Citius, Altius, Fortius.
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:37:57 #121
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172368335
En nummer vijf
pi_172368337
Oef
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:38:03 #123
454342 Bolasie
Just banter mate
pi_172368338
weer
Dab on it wagwan
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:38:05 #124
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172368340
:')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:38:05 #125
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172368341
Jammer
pi_172368342
Arme Bodnar.
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:38:08 #127
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_172368343
Dielan 3e weer.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_172368344
Oei oei oei oei oei
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172368345
Nou
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:38:10 #130
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172368346
Zo simpel
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:38:10 #131
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172368347
Snelheid te kort.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_172368349
Kittel neemt daar wel een belachelijk risico _O- _O-
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 17:38:17 #133
436595 crew  Sked
Limited Edition
pi_172368351
Verrassend
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:38:19 #134
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172368354
Prima positie. Timogod
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:38:21 #135
56724 Wombcat
rent wiel
pi_172368355
Leuk geprobeerd van Dylan wel.
in a crowd you lose humanity
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:38:22 #136
333483 Aguero
ooooooooo
pi_172368356
Die Kittel kan best een potje sprinten.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172368357
i
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:38 schreef Mexicanobakker het volgende:
Dielan 3e weer.
2e toch?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:38:25 #138
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_172368360
_O- weer te laat.

opdoeken.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:38:27 #139
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_172368361
Stop toch met deze etappes.
pi_172368362
Dylan wint morgen.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:38:36 #141
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172368366
Toch netjes jongens.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:38:37 #142
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_172368367
Dylan slimme tactiek
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:38:37 #143
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172368368
:r
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:38:44 #144
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_172368370
Dylan 2e.
pi_172368371
KOEKOEK Kittel
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_172368373
Nou nou close hoor
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:38:45 #147
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_172368374
oh 2e zelfs. Enige die in de buurt kan blijven bij Kietel.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:38:51 #148
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172368375
Perfecte sprint van Groenewegen, maar op waarde geklopt
pi_172368376
En weer kittel. Nou goed hoor Lotto
pi_172368377
Die derde wordt stopt te vroeg _O-
pi_172368378
mooie 2e plek
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:39:02 #152
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172368381
Dylan morgen dus 1e in de sprint.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_172368382
Kittel is gewoon belachelijk sterk, maar Dylan zat eindelijk keer goed en sprint sterk
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172368384
Dit had niemand verwacht.

Zelfs als Groenegod in z'n wiel zit dus geen kans helaas.
Jack does it in real time...
pi_172368388
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:38 schreef Van_Poppel het volgende:
Perfecte sprint van Groenewegen, maar op waarde geklopt
:Y
pi_172368389
Kittel verslaat hier de grote Groenewegen in een rechtstreeks duel _O_ _O_ _O_
pi_172368392
lekker Lotto :')
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_172368395
Uitmuntend gedaan van Dielan.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_172368397
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:39 schreef Columbiafan het volgende:
Kittel verslaat hier de grote Groenewegen in een rechtstreeks duel _O_ _O_ _O_
Met gemak ook nog.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_172368398
Danilo Wyss, huh wat?
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:39:47 #161
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_172368399
Hahaha nu Matthews en Cimolai wel goed :') Gelukkig heb ik wel McLay vandaag.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:39:51 #162
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172368401
Chipolata voor Greipel.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:39:55 #163
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_172368402
Kristoff in geen velden of wegen
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:39:56 #164
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172368403
Kristoff maakt weer vrienden bij z'n ploeg
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172368409
Goed hoor Greipel. Lol
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:40:10 #166
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172368411
Nou, dat was weer een leuke etappe hè jongens?
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_172368412
Niks aan te doen, prima gedaan.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172368414
Haha, Kristoff :')
Demain, on roule
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:40:23 #169
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_172368417
Greipel mag zich uitschrijven.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_172368418
Greipel moet de eer aan zichzelf houden en opstappen.
pi_172368420
Vai Kittel!

Fuck LottoJumbo, Direct Energie, Katusha en al die andere laffe honden!
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:40:27 #172
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_172368421
Kan niet wachten tot het interview van Han Kock met Kittel :Y)
pi_172368426
Deze uitslag geeft de waardeverhoudingen wel goed weer.
pi_172368428
Noobvraag: hoe kan Kittel na zoveel zeges niet wat hoger in het algemeen klassement zitten?
Zo romantisch als een vinarmige
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:40:52 #175
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172368436
Dielan fietst die ene wel heerlijk uit het wiel.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:40:57 #176
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172368438
Timo Roosen > Wagner
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:40:59 #177
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_172368440
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:40 schreef H0D3NPYL het volgende:
Noobvraag: hoe kan Kittel na zoveel zeges niet wat hoger in het algemeen klassement zitten?
Hij verliest redelijk veel tijd in de bergetappes.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:41:10 #178
448036 Achterhoker
Hauptsache Alkohol
pi_172368445
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:39 schreef DeeBee het volgende:
Dit had niemand verwacht.

Zelfs als Groenegod in z'n wiel zit dus geen kans helaas.
Nou geen kans is ook wat overdreven. Hij is toch duidelijk sneller.
I don't always listen to music, but when I do, the neighborhood does too
De vergelijking met Nelis loopt mank.
pi_172368449
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:40 schreef H0D3NPYL het volgende:
Noobvraag: hoe kan Kittel na zoveel zeges niet wat hoger in het algemeen klassement zitten?
Misschien gewoon omdat hij hier geen tijdwinst pakt en in de bergetappes minuten verliest?
pi_172368452
kittel kan Nederlands toch?
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:41:46 #181
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172368458
Kittel moet gewoon volgende keer alle bergen op sprinten dan wint ie wel
pi_172368461
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:41 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
kittel kan Nederlands toch?
Echt?
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:41:57 #183
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172368467
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:41 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
kittel kan Nederlands toch?
Echt!? Laten we hier Han Cock op afsturen.
pi_172368469
Wat een machtige sprint weer van de Kit _O_
pi_172368470
quote:
14s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:40 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Hij verliest redelijk veel tijd in de bergetappes.
Ah tnx
Zo romantisch als een vinarmige
pi_172368473
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:41 schreef Achterhoker het volgende:
Hij is toch duidelijk sneller.
Zodra Kittel stopt met trappen ja.
pi_172368474
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:40 schreef H0D3NPYL het volgende:
Noobvraag: hoe kan Kittel na zoveel zeges niet wat hoger in het algemeen klassement zitten?
Hij komt altijd als eerste over de streep in een sprint, dus de rest verliest niet op hem. In de bergetappes verliest hij veel op de rest. Maar dat is ook ingecalculeerd van te voren.
pi_172368479
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:41 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
kittel kan Nederlands toch?
"Een groene trui met een Nederlands tintje", de NOS zou het zo kunnen zeggen :')
pi_172368482
Lekker gereden door Lotto-Soudal. Kittel is simpelweg onverslaanbaar. Groenenwegen zat perfect, maar het lijkt onmogelijk om Kittel te passeren. Wel een keurige 2e plek.
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:42:42 #190
262211 hhh38
Het dal is voorbij
pi_172368483
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:41 schreef Achterhoker het volgende:

[..]

Nou geen kans is ook wat overdreven. Hij is toch duidelijk sneller.
Ja omdat ie uit het wiel kan komen en dat lukt ook maar net
pi_172368489
thijszonneveld twitterde op woensdag 12-07-2017 om 17:41:15 Zonde hoor, voor Groenewegen. Hij is echt heel snel, maar hij heeft één probleem. Een grote Duitser wiens naam rijmt op Pittel. reageer retweet
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:43:23 #192
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172368496
quote:
9s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:43 schreef franklop het volgende:
thijszonneveld twitterde op woensdag 12-07-2017 om 17:41:15 Zonde hoor, voor Groenewegen. Hij is echt heel snel, maar hij heeft één probleem. Een grote Duitser wiens naam rijmt op Pittel. reageer retweet
:')
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:43:32 #193
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172368500
quote:
9s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:43 schreef franklop het volgende:
thijszonneveld twitterde op woensdag 12-07-2017 om 17:41:15 Zonde hoor, voor Groenewegen. Hij is echt heel snel, maar hij heeft één probleem. Een grote Duitser wiens naam rijmt op Pittel. reageer retweet
Wat een waardeloze grap
pi_172368501
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:42 schreef silverhill het volgende:

[..]

"Een groene trui met een Nederlands tintje", de NOS zou het zo kunnen zeggen :')
_O-
pi_172368503
Dylan weer beste jongere van de dag *O*

Centjes voor de Lotto!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:43:39 #196
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172368504
quote:
9s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:43 schreef franklop het volgende:
thijszonneveld twitterde op woensdag 12-07-2017 om 17:41:15 Zonde hoor, voor Groenewegen. Hij is echt heel snel, maar hij heeft één probleem. Een grote Duitser wiens naam rijmt op Pittel. reageer retweet
Sunfield _O_
pi_172368507
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:43 schreef franklop het volgende:
Dylan weer beste jongere van de dag *O*

Centjes voor de Lotto!
_O_ _O_
pi_172368521
14, 16, 19 en 21 zijn nog mogelijke massasprints.
pi_172368530
quote:
9s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:43 schreef franklop het volgende:
thijszonneveld twitterde op woensdag 12-07-2017 om 17:41:15 Zonde hoor, voor Groenewegen. Hij is echt heel snel, maar hij heeft één probleem. Een grote Duitser wiens naam rijmt op Pittel. reageer retweet
_O-
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_172368533
Eigenlijk wel hopen dat Kittel naar een andere ploeg gaat en dat ie tegen Gaviria moet.
pi_172368534
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:44 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
14, 16, 19 en 21 zijn nog mogelijke massasprints.
En die moet Kittel allemaal winnen om het record te verbreken toch?
pi_172368542
waarom praat Kittel geen nederlands hier! :(
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_172368554
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:44 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
14, 16, 19 en 21 zijn nog mogelijke massasprints.
14 zal Kittel niet winnen :)
pi_172368558
Dit was echt prima van TLJ en Groenewegen. Dat moeten we gewoon toegeven.
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:46:30 #205
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172368564
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:46 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Dit was echt prima van TLJ en Groenewegen. Dat moeten we gewoon toegeven.
Weg met Wagner
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172368571
Mocht hij de zes van Cavendish kunnen evenaren zou dat echt wel bijzonder zijn.
pi_172368580
Timo zet hem dus af, en niet Wagner.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Redactie Sport woensdag 12 juli 2017 @ 17:47:28 #208
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_172368581
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:40 schreef Columbiafan het volgende:
Deze uitslag geeft de waardeverhoudingen wel goed weer.
Matthews en McLay te hoog, Selig te laag.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_172368587
schatje he die Dielan.
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_172368590
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:45 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

14 zal Kittel niet winnen :)
Dat is een etappe die meer in de Tour zou moeten zitten, kan een vroege ontsnapping worden, een late ontsnapping met sterke mannen als GvA, of een sprint van de sterke sprinters.
pi_172368597
HOE GA JE DAT DOEN
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_172368600
Volgens mij rijdt Kittel Dylan bijna uit het wiel, pas als ie stopt met trappen begint Dylan uit zn wiel te komen. Maar meer kan Dylan denk ik niet doen, prima sprint.
pi_172368607
Wat een kutvragen Han
pi_172368608
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:47 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Matthews en McLay te hoog, Selig te laag.
Maar Groenewegen is gewoon een hele goede sprinter, dat zegt dus wel wat over hoe subliem Kittel is. _O-
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:48:53 #215
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_172368611
Hancock aids.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:49:07 #216
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172368614
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:47 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Dat is een etappe die meer in de Tour zou moeten zitten, kan een vroege ontsnapping worden, een late ontsnapping met sterke mannen als GvA, of een sprint van de sterke sprinters.
Rodez is een sprint voor mannen van het type Sagan, Krek, Sonny, Phil, Bling
pi_172368622
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:48 schreef Mani89 het volgende:
Hancock aids.
Man man man man man.
Ik ga een email schrijven vanavond. Dit moet stoppen
pi_172368631
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:49 schreef Rudicio het volgende:

[..]

Man man man man man.
Ik ga een email schrijven vanavond. Dit moet stoppen
Dan gaan ze Bert Maalderink sturen
pi_172368640
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:46 schreef Columbiafan het volgende:
Mocht hij de zes van Cavendish kunnen evenaren zou dat echt wel bijzonder zijn.
Hij heeft nu 5 van de eerste 11 etappes. Zo komt het record (8x) zelfs in gevaar.
pi_172368650
Selig 16e dus, amateur.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:51:35 #221
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_172368657
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:49 schreef Rudicio het volgende:

[..]

Man man man man man.
Ik ga een email schrijven vanavond. Dit moet stoppen
Ik was dit gisteren bijzonder serieus aan het overwegen. Ik heb het nu niet gehoord, vanavond, als dat weer zo genant is...
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:51:55 #222
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172368661
Wanty: 11,14,17,20,23
pi_172368666
quote:
11s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:50 schreef Tchock het volgende:

[..]

Hij heeft nu 5 van de eerste 11 etappes. Zo komt het record (8x) zelfs in gevaar.
Het wordt steeds closer, gaat echt wel nog een paar keer foutlopen.
pi_172368680
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:51 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Ik was dit gisteren bijzonder serieus aan het overwegen. Ik heb het nu niet gehoord, vanavond, als dat weer zo genant is...
Cool, post je mail ff in het Han Kock Haattopic dan
  woensdag 12 juli 2017 @ 17:52:47 #225
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172368681
Bourges is wel een rit voor Kittel.
pi_172368682
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:47 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Dat is een etappe die meer in de Tour zou moeten zitten, kan een vroege ontsnapping worden, een late ontsnapping met sterke mannen als GvA, of een sprint van de sterke sprinters.
Jep, net als etappe 15. Dat soort ritten mogen wel 3 sprintkansen vervangen.
pi_172368718
Kittel moet wel eens leren wachten met juichen tot na de meet, dit had slechter kunnen aflopen met een raket als Groenwegen in je wiel.
pi_172368743
Steels denkt aan Rodez, maar daar maakt Kittel echt geen kans.
pi_172368746
Die actie van EBH is best vaag
pi_172368782
Ik mis Gaviria hier wel.
pi_172368800
Contador lag ook al bij de Cataldo crash :')

Behoorlijk geraakt en Fuglsang ook meteen door naar de röntgentruck.
pi_172369157
Heb na de opmerking van Tristan Hofman ("wij zetten alles op Sonny") even opgezocht hoeveelste hij is geworden. 43ste. In de tussensprint wel vijfde ofzo.
pi_172369291
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 17:49 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Rodez is een sprint voor mannen van het type Sagan, Krek, Sonny, Phil, Bling
Greg won daar 2 jaar geleden ja, al had toen eigenlijk Wilco moeten winnen ;(
pi_172369311
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 18:25 schreef papert het volgende:
Heb na de opmerking van Tristan Hofman ("wij zetten alles op Sonny") even opgezocht hoeveelste hij is geworden. 43ste. In de tussensprint wel vijfde ofzo.
Ook nog 20 seconden tijdstraf gekregen..
pi_172369354
Natuurlijk wint Kittel. Zijn concurrentie zijn naar huis of totaal niet in vorm :')

Why te fuck is er aan de hand met Greipel? Zijn bestelde doping niet tijdig aangekomen?

Sagan eruit door schorsing
Cavendish gevallen
Demare buitentijd aangekomen

Kittel heeft heeeel veel geluk. Een Cavendish in vorm en een Greipel in vorm en hij had meteen een toontje lager gezongen
Op zondag 11 februari 2018 00:40 schreef Argo het volgende: Capuchon Jongen is een held _O_
pi_172369370
Fuglsang heeft geen breuk.
  woensdag 12 juli 2017 @ 18:39:29 #237
241690 kibo
communistenjager
pi_172369383
Wanty wederom winnaar dagploegenkassement _O_
pi_172369554
Zal mevrouw Groenewegen weer gehuild hebben?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172369666
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juli 2017 18:48 schreef franklop het volgende:
Zal mevrouw Groenewegen weer gehuild hebben?
Mevrouw Groenewegen O+
  woensdag 12 juli 2017 @ 18:55:35 #240
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_172369691
Wat een ontknoping toch nog _O_

Eindelijk doen TLJ en Groenewegen eens alles goed wat ze moeten doen, da's al een verademing.

En dan ook nog lang hoop koesteren voor die Pool :D
pi_172369788
quote:
10s.gif Op woensdag 12 juli 2017 18:38 schreef capuchon_jongen het volgende:
Natuurlijk wint Kittel. Zijn concurrentie zijn naar huis of totaal niet in vorm :')

Why te fuck is er aan de hand met Greipel? Zijn bestelde doping niet tijdig aangekomen?

Sagan eruit door schorsing
Cavendish gevallen
Demare buitentijd aangekomen

Kittel heeft heeeel veel geluk. Een Cavendish in vorm en een Greipel in vorm en hij had meteen een toontje lager gezongen
Sagan en Demare missen sowieso die intrensieke topsnelheid ten opzichte van Kittel.
Cavendish zou het hem in theorie lastig kunnen maken maar was nog herstellende van Pfeiffer.

Dus denk ik dat Kittel met deze 3 heerschappen in koers ook gewoon 5x had gewonnen.
pi_172369854
quote:
10s.gif Op woensdag 12 juli 2017 18:38 schreef capuchon_jongen het volgende:
Natuurlijk wint Kittel. Zijn concurrentie zijn naar huis of totaal niet in vorm :')

Why te fuck is er aan de hand met Greipel? Zijn bestelde doping niet tijdig aangekomen?

Sagan eruit door schorsing
Cavendish gevallen
Demare buitentijd aangekomen

Kittel heeft heeeel veel geluk. Een Cavendish in vorm en een Greipel in vorm en hij had meteen een toontje lager gezongen
Greipel is gewoon flink over de top.
  woensdag 12 juli 2017 @ 19:29:17 #243
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172370341
Een topfitte Greipel had volgens mij misschien wel 1 keertje kunnen profiteren van het feit dat Kittel altijd van heel ver moet komen. Anderzijds had Kittel die ene van Démare ook wel gewonnen als hij toen niet gehinderd was door een valpartij.

Maar goed, normaal gezien kan alleen Cav deze Kittel verslaan, maar dat is dan ook één van de beste sprinters aller tijden.

[ Bericht 0% gewijzigd door SaintOfKillers op 12-07-2017 19:49:10 ]
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  woensdag 12 juli 2017 @ 19:33:47 #244
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172370444
quote:
10s.gif Op woensdag 12 juli 2017 18:38 schreef capuchon_jongen het volgende:
Natuurlijk wint Kittel. Zijn concurrentie zijn naar huis of totaal niet in vorm :')

Why te fuck is er aan de hand met Greipel? Zijn bestelde doping niet tijdig aangekomen?

Sagan eruit door schorsing
Cavendish gevallen
Demare buitentijd aangekomen

Kittel heeft heeeel veel geluk. Een Cavendish in vorm en een Greipel in vorm en hij had meteen een toontje lager gezongen
:')

Greipel in goede doen had hier ook gewoon van verloren.
pi_172370496
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 19:33 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

:')

Greipel in goede doen had hier ook gewoon van verloren.
Check die PI, niet zo serieus nemen.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  woensdag 12 juli 2017 @ 19:36:49 #246
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172370510
quote:
9s.gif Op woensdag 12 juli 2017 19:36 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Check die PI, niet zo serieus nemen.
Capuchon jongen meent alles serieus
pi_172370744
quote:
9s.gif Op woensdag 12 juli 2017 19:36 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Check die PI, niet zo serieus nemen.
Niet zo serieus nemen :')

Ik kom altijd in VBL met briljante ideeën !
Op zondag 11 februari 2018 00:40 schreef Argo het volgende: Capuchon Jongen is een held _O_
pi_172371274
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 18:38 schreef showtimer het volgende:
Fuglsang heeft geen breuk.
Laatste scan toont toch twee kleine breukjes. Hij start morgen wel.
pi_172371971
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 20:09 schreef showtimer het volgende:

[..]

Laatste scan toont toch twee kleine breukjes. Hij start morgen wel.
:{ en uiteindelijk glipt Froome weer overal tussendoor en wint simpel de Tour.
pi_172372189
Morgen 179 renners in de vlucht *O*
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_172372383
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 20:09 schreef showtimer het volgende:

[..]

Laatste scan toont toch twee kleine breukjes. Hij start morgen wel.
Morgen niet opstellen dus.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  woensdag 12 juli 2017 @ 21:13:12 #252
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172373158
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 20:34 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

:{ en uiteindelijk glipt Froome weer overal tussendoor en wint simpel de Tour.
Froome is ook al een paar keer gevallen, hij kan het niet helpen dat hij zo'n gespierde beer is die nooit breekt.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_172374490
quote:
99s.gif Op woensdag 12 juli 2017 21:13 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Froome is ook al een paar keer gevallen, hij kan het niet helpen dat hij zo'n gespierde beer is die nooit breekt.
2014
  woensdag 12 juli 2017 @ 21:57:14 #254
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172374700
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 21:51 schreef Belgosome het volgende:

[..]

2014
Als hij al 2014 keer is gevallen, bewijst het des te meer hoe oersterk hij is.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_172375394
quote:
14s.gif Op woensdag 12 juli 2017 21:57 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Als hij al 2014 keer is gevallen, bewijst het des te meer hoe oersterk hij is.
article-2686030-1F82BB9700000578-524_634x409.jpg
pi_172377592
Saaie klote tour
It ain't over t-t-till it's over
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')