abonnement Unibet Coolblue
  zondag 9 juli 2017 @ 17:19:16 #1
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172298975
Etappe 9: Nantua - Chambéry, 181,5 km

We hebben er zeven dagen op moeten wachten, maar eindelijk werd de Tour dan een keer leuk. De eerste rit die er op papier goed uitzag bleek er ook in de praktijk goed uit te zien. De hele dag gebeurde er wat, van start tot finish. Het duurde zowat twee uur voordat er eindelijk eens een kopgroep vertrokken was. Dat was dan ook meteen een flinke groep, van meer dan 40 man. Rijden met zo'n grote groep werkt nooit, dus trad er al snel verbrokkeling op. Tot de finale kregen we daardoor steeds veranderende koerssituaties, ook omdat het peloton de voorsprong nooit te groot liet worden. Uiteindelijk bleef er vooraan tegen het eind van de rit een mooie groep over, met onder meer Pauwels, Van Avermaet, Roche, Barguil, Calmejane en Gesink. Op de laatste klim van de dag leken Pauwels en Roche erg sterk te zijn, terwijl Gesink ouderwets op zijn eigen tempo aan het harken was. Met Calmejane hield niemand rekening, maar toen hij demarreerde had niemand een antwoord. Gesink leek er nog even op eigen tempo naartoe te krabbelen, maar blies zichzelf toch enigszins op en zo was de vogel gevlogen. Hoewel het nog even spannend leek te worden toen Calmejane last kreeg van krampen, maar die wist hij weer uit zijn lichaam te slaan. Daardoor soleerde hij in zijn tweede grote ronde naar zijn tweede ritzege. Vorig jaar won hij als eerstejaars al een aankomst bergop in de Vuelta en nu wint hij, na een geweldig voorjaar, een serieuze rit in de Tour. Voeckler mag dan wel stoppen, maar Bernaudeau heeft al lang en breed een opvolger in huis. Voor Gesink was het jammer dat Calmejane net vandaag boven zichzelf moest uitstijgen, maar tijdens zijn eerste vluchtpoging in de Vuelta van vorig jaar werd hij ook tweede. We weten allemaal nog wel hoe dat toen afliep. De klassementsrenners hielden zich rustig, op een schijnaanval van een paar jongens na. Froome reed nog even het skoekeloen in, maar verder gebeurde er niet veel. Het was wachten op vandaag. Wachten op de lastigste rit van de eerste week en misschien wel de lastigste rit van de Tour. Een rit met meerdere zware cols, waaronder de loodzware Mont du Chat. We gaan de eerste week afsluiten met een prachtige rit, hoewel het laatste vlakke stuk richting de finish in Chambéry dan wel weer een stevig minpunt is.




De laatste rit voor de rustdag start in het dorp Nantua, waar ongeveer 4000 mensen wonen. Nantua is een debutant in de Tour, hoewel het wel in de buurt ligt van bekend Tourterrein. Het is van hier immers niet ver tot Oyonnax en Bourg-en-Bresse, plaatsen die in het recente verleden nog deel uitmaakten van de ronde. We bevinden ons in het departement Ain, regio Auvergne-Rhône-Alpes. Nog steeds in de Jura, maar dan wel aan de rand van dit gebergte. In het dorpje Nantua is weinig te doen, hoewel ze er wel een rechtbank hebben. Ook een aardige kerk, uit de 11e eeuw. In deze kerk hangt een schilderij van Eugène Delacroix, de belangrijkste Franse kunstschilder van de romantiek. Ook het orgel uit de 19e eeuw schijnt de moeite waard te zijn. Verder moet je vooral in Nantua zijn voor het meer. Het Lac de Nantua, in vroegere tijden ontstaan dankzij een gletsjer en omgeven door kalkkliffen. Het blauwe, soms groene water leent zich voor verschillende watersporten, zoals zeilen, waterfietsen en zwemmen. Rustig meertje dus, geen extremere watersporten. Je kan hier ook vissen, er schijnen hier vooral veel snoeken te zijn. Deze kan je dan vervolgens weer verorberen in het dorp, want de lokale specialiteit is een quenelle van snoek met nantuasaus. Jazeker, Nantua heeft z'n eigen saus. Het speciale van de saus is dat je er gehakte rivierkreeftjes doorheen moet mieteren. Vervolgens flikker je er een hoop cognac en wijn bij, want zo zijn die Fransen ook wel weer. Ideaal dus om over je snoek te gooien en wat mij betreft ook ideaal om over Frank Snoeks te gieten. Nantua is verder de geboorteplaats van Jean-Louis Aubert, de voormalige zanger en gitarist van de Franse band Téléphone. Weer zo'n band die ik niet ken, maar die in Frankrijk vroeger nog vrij populair schijnt te zijn geweest. Ze mochten zelfs nog shows openen voor The Rolling Stones, dan ben je niet slecht bezig.



De koers start langs het meer van Nantua, op de Avenue du Lac. Ze rijden van Nantua naar Les Neyrolles en dit deel van de rit is vlak, maar wel geneutraliseerd. Richting het eind van de neutralisatie begint de weg al wel wat meer te hellen en hier begint de eerste klim van de dag min of meer. In Les Neyrolles begint de weg wat steviger omhoog te lopen en zodra Christian Prudhomme met zijn vlag begint te zwaaien is de eerste officiële klim van de dag ook meteen begonnen. In totaal is deze klim 15 kilometer lang, aan 4,4%, maar de organisatie heeft ervoor gekozen om de klim in tweeën te splitsen. Na 3,5 kilometer komen de renners boven op de Côte des Neyrolles, een klim van 3,2 kilometer lang aan 7,2%. Na dit klimmetje van de tweede categorie is het twee kilometer zo goed als vlak, maar snel daarna gaat het weer omhoog en dan gaat de Col de Bérentin verder. Deze col is vanaf hier 4,1 kilometer lang en 6,1% gemiddeld, net wat minder lastiger dan het vorige deel van de klim. Daarom is het ook maar een col van de derde categorie. Na 11 kilometer koers komen de renners hier boven, maar dan hebben ze dus eigenlijk al 15 kilometer geklommen. Er wordt gereden over een redelijk smalle weg, dwars door een donker bos. De wegen zijn hier dan wel weer wat beter dan tijdens de afgelopen rit in de Jura. De Col de Bérentin is overigens geen bekende klim in de Tour. In de Tour de l'Ain is de klim dan wel weer beklommen, dus voor een groot deel van het Franse peloton zal het toch bekend terrein zijn. Op de top slaan de renners rechtsaf en daar gaat het nog even anderhalve kilometer vals plat verder, vervolgens is het vier kilometer zo goed als vlak. Aan het eind van dit vlakke deel rijden de renners langs een mooi uitzichtpunt, vanwaar ze een prachtig uitzicht over de vallei hebben. Die vallei gaan ze snel van wat dichterbij bekijken, want een afdaling van acht kilometer begint na het uitzichtpunt. Er zijn een aantal haarspeldbochten in die afdaling, maar het is verder niet de lastigste afdaling ooit. De weg leidt de renner wel door een bos, waardoor het niet altijd even overzichtelijk is, maar ernstige problemen verwacht ik hier niet. De lastigste bocht komt nog wel aan het eind van de afdaling, als de renners door het dorpje Ochiaz fietsen. Hier is een zeer scherpe bocht naar rechts, waarna de koers verder gaat over een bredere en vlakkere weg.




Over deze grote en brede weg is het vijf kilometer behoorlijk vlak, maar daarna slaan de renners rechtsaf en gaan ze op weg naar het stuwmeer van Génissiat. Richting dit stuwmeer gaat het iets meer dan drie kilometer naar beneden, over een brede weg. Richting het eind van deze afdaling rijden de renners door het dorp Génissiat, waar veel rotondes en drempels liggen. Buiten Génissiat rijden ze dan langs Barrage de Génissiat, waar men de Rhône in bedwang probeert te houden. Mooie stuwdam, met in de omgeving ook nog eens prachtige rotspartijen langs de rivier. Direct na de stuwdam, waar de renners over mogen rijden, begint de weg weer omhoog te lopen. De volgende officiële klim van de dag gaat beginnen, een klim van de derde categorie. Er wordt richting het dorp Franclens gefietst, 2,4 kilometer aan 6%. Best een leuk klimmetje, met vooral veel bochten. In de Tour komt deze klim niet vaak voor, maar andere voertuigen scheuren hier wel met enige regelmaat naar boven. Jaarlijks organiseert men op deze wegen een wedstrijd voor motoren, quads en zijspan. Die mogen dan over de wegen van deze klim en andere wegen in de buurt naar boven en weer naar beneden rijden. Levensgevaarlijk natuurlijk, keuren we af. De bewoners van het dorp krijgen nu dus voor een keer te maken met mensen die zich aan de snelheidslimiet houden. Voorbij Franclens blijft het nog een tijdje vlak, maar daarna begint er een lange afdaling richting Seyssel. Deze afdaling is acht kilometer lang, maar het gaat niet bijzonder steil naar beneden en er zijn ook weinig lastige bochten. Een afdaling voor het betere bijtrapwerk. Pas aan het eind van de afdaling, in de buurt van Seyssel, is er nog een vervelende haarspeldbocht, maar daarna wordt het eigenlijk meteen vlak. De renners rijden dan door Seyssel en na een lastige rotonde rijden ze over de Rhône, richting de volgende klim van de dag. Helaas pakken we wel de verkeerde brug in Seyssel, we rijden over een of ander postmodern misbaksel, terwijl er een paar meter verderop een prachtige oude brug ligt.




Na Seyssel hebben we 50 kilometer gehad en voorbij dit stadje blijft het nog vier kilometer behoorlijk vlak, terwijl de renners over brede wegen rijden. In de buurt van het dorpje Gignez begint de weg alvast wat omhoog te lopen, maar de klim begint pas echt als de renners in dit dorp linksaf slaan, waarna ze op een smalle en slechte weg terechtkomen. Hier begint de Col de la Biche meteen met een kilometer aan 11,5%, terwijl de coureurs tussen de chalets door rijden, op weg naar een bos. In dit bos vlakt de klim weer wat af richting zes procent, wat zo ongeveer het makkelijkste stuk van de berg is. De Col de la Biche, ook wel Croix de Famban is 10 kilometer lang en 9% gemiddeld. Het is de eerste klim van de buitencategorie tijdens deze Tour. Na het wat vlakkere stuk aan 6% gaat het twee kilometer omhoog aan 10% en daarna volgt zelfs een kilometer aan 11% gemiddeld. Dit is wel het zwaarste stuk van de klim, hierna wordt het richting de top wat makkelijker. Kilometer aan 8,5%, nog steeds niet echt plezant. Daarna een kilometer aan 10% en twee kilometer aan 9%, blijft een kwelling. De eerste klim van deze Tour waar we echt iets mee kunnen. Richting de top dan nog een laatste stuk aan 7%. Vervolgens gaat het heel kort even naar beneden, maar al snel volgt er dan nog een knikje omhoog, richting Golet de la Biche. Dit knikje is gelukkig maar aan 3,5%, dat valt dan weer mee. Als dit knikje ook is geweest volgt er een redelijk lange afdaling, van ongeveer tien kilometer. Deze afdaling is behoorlijk lastig. De weg omhoog was al vrij smal en nu het omlaag gaat komt daar weinig verandering in. Tevens is de Col de la Biche vrij bochtig, met zowel een aantal haarspeldbochten als tal van korte, venijnige bochtjes. Er wordt gereden door een bos, wat een aantal van de bochten nogal lastig in te schatten maakt. Bovendien gaat het de eerste zeven kilometer van de afdaling steil naar beneden, met zelfs een stuk aan 12%. Na 77 kilometer rijdt het peloton door Brénaz en hier is het lastige deel van de afdaling gedaan. Het gaat nog een paar kilometer verder naar beneden, met nog een aantal scherpe bochtjes, maar het is verder goed te doen.




Aan het eind van de afdaling, na 80 kilometer, rijden de renners door Lochieu. Dit begint ondertussen een bekende plaats in de Tour te worden, want hier ligt de voet van de Grand Colombier. Het klinkt als een bekende naam, maar het is nog steeds maar de derde keer dat de berg voorkomt in de Tour. Sinds de ontdekking in 2012 heeft deze klim blijkbaar de harten van de mensen bij de ASO veroverd. In 2012 kwam de klim voor in een rit van Mâcon naar Bellegarde-sur-Valserine. Titi Voeckler kwam toen als eerste boven op de klim en zou de rit ook winnen. We beklimmen de Grand Colombier nu wel van een andere kant, zelfs van een andere kant dan vorig jaar. Toen kwam de beklimming zelfs twee keer voor, in de 15e rit van Bourg-en-Bresse naar Culoz. De ritoverwinning ging naar Jarlinson Pantano, vooral dankzij het rijden van een sterke afdaling. Het startpunt is wel ongeveer hetzelfde nu, maar van Lochieu gaat het nu niet direct omhoog, maar rijden we verder richting Virieu-le-Petit en dit stuk van iets meer dan twee kilometer is zo goed als vlak. Na Virieu-le-Petit begint de klim dan echt. Van deze kant is de beklimming 8,5 kilometer lang en 10% gemiddeld. Een stevige klim dus, maar dat weten we ondertussen. Er is geen makkelijke kant te vinden. Aan het begin van de klim is er meteen een strook aan 10%, maar daarna wordt het met 8,5% iets makkelijker. Dat is voorlopig het laatste moment van rust, want daarna gaan we geconfronteerd worden met Zoncolan-achtige stijgingspercentages. Drie kilometer dik boven de 10%, zelfs een kilometer aan 14,5% gemiddeld met uitschieters naar 22%. Dat is absurd zwaar, zeker voor Franse begrippen. Dit loodzware stuk stopt op vier kilometer van de top, op dat moment komen de renners ook uit op een andere weg, de bekende weg naar de top zoals ze vorig jaar ook reden. Laatste stuk van de klim is een stuk makkelijker, met een kilometer vals plat aan 3%. Daarna nog drie kilometer tussen de acht en negen procent, want helemaal makkelijk wordt de Grand Colombier nooit. Na 91 kilometer komen de renners boven op deze col van de buitencategorie.



Na de top van de Grand Colombier volgt dezelfde afdaling als vorig jaar. Mensen met een goed geheugen weten dat dit een lastige afdaling is, waar je behoorlijk wat tijd goed kan maken, of verspelen. Tevens is het hier best wel mogelijk om goed op je plaat te gaan. De weg is in de afdaling niet al te breed, het wegdek is bovendien ook niet al te grandioos. Het gaat 15 kilometer lang naar beneden aan 8,5% gemiddeld, met zeer steile stroken onderweg. Het eerste deel van de afdaling is nog redelijk goed te doen, met eigenlijk alleen een paar vervelende haarspeldbochten, maar na een tijd is er een bocht naar links en dan gaat het pas echt goed los. Veel korte en snelle bochtjes, een aantal scherpe haarspeldbochten en vooral weinig overzicht omdat er door een donker bos wordt gereden. Vorig jaar vlogen een aantal renners bijna uit de bocht, hopelijk kennen ze het parcours nu beter. Richting het eind van de afdaling, als de renners bijna beneden zijn in Anglefort, wordt het wat makkelijker. Net voor het bereiken van dit dorp zijn er nog wat laatste, lastige bochten, maar daarna wordt het vlak en gaat het over een brede weg dwars door de vallei richting Culoz, de finishplaats van rit 15 van vorig jaar. In Culoz slaan de renners nu niet rechtsaf, terug naar de Grand Colombier, maar blijven ze nog een aantal kilometer verder door de vallei rijden, langs de Rhône. Na 121 kilometer wordt Cressin-Rochefort gepasseerd en hier verlaat men de vallei. De coureurs rijden over de Rhône en gaan op weg naar de tussensprint van de dag, in Massignieu-de-Rives. Die tussensprint komt na 126 kilometer en de weg begint hier weer wat te hellen. De omgeving is hier overigens zeer fraai. De koers brengt ons langs een aantal fraaie meren en ondertussen is er steeds uitzicht op de bergen. Van Massignieu-de-Rives rijdt het peloton verder richting Lucey, een leuk dorpje aan de voet van de volgende klim van de dag.



Van Lucey wordt er richting Jongieux gefietst en deze weg loopt vier kilometer omhoog aan 4,2%. Na 134 kilometer komen de renners boven op dit bergje van de vierde categorie, nadat ze door een mooie omgeving vol wijnranken hebben gereden over een bochtige weg, met ook nog een chateau onderweg. Dit klimmetje zagen we ook al tijdens de Dauphiné van dit jaar. Ook toen was fungeerde het als opmaat richting de Mont du Chat. Op de top van het klimmetje vlakt het af, maar er volgt niet gelijk een afdaling. Het blijft een kilometer vlak en daarna gaat het vier kilometer naar beneden, maar in vergelijking met de vorige afdalingen is dit bijzonder eenvoudig. Het gaat vooral veel rechtdoor, alleen aan het eind van dit afdalinkje zijn er nog wat bochtjes. Na 140 kilometer rijdt men door Saint-Jean-de-Chevelu en hier is het twee kilometer vlak. Als we die vlakke kilometers hebben gehad zitten we al in de buurt van de Mont du Chat. Het eerste deel van deze klim staat op het punt van beginnen. Voordat het steile gedeelte van de berg van de kat gaat beginnen krijgen de renners eerst nog te maken met zes kilometer aan 5%. Vervolgens is het een kilometer vlak en dan begint Mont du Chat officieel. 8,7 kilometer aan 10%, een van de zwaarste beklimmingen van Frankrijk. De col van de buitencategorie wordt pas voor de tweede keer gebruikt in de Tour. Debuteren deed de klim in 1974, in een etappe van Gaillard naar Aix-les-Bains. Gonzalo Aja kwam als eerste boven, terwijl achter hem Raymond Poulidor een poging deed om weg te rijden van Eddy Merckx. Dat lukte, maar Merckx wist in de afdaling terug te keren. Ondanks het feit dat het een bijzonder zware klim is, waar in 1974 genoeg gebeurde, keerde de klim niet meer terug. Waarom weet niemand, maar gelukkig zijn we er nu wel weer. Het gaat meteen aan 7,5% omhoog, nadat de renners in Cremaire linksaf slaan. Vervolgens wordt het tot de top niet meer makkelijker. De stijgingsgraad komt amper onder de 10%, met een aantal zware stroken aan 14 en 15%. Weer een klim door een bos, over een relatief smalle weg, met enorm veel bochten. Na 155 kilometer komen de renners boven, met net voor de top nog een iets makkelijkere strook aan 9,5%. Als je dat al iets makkelijker noemt weet je hoe zwaar de rest is.




De afdaling van de Mont du Chat is bijna 13 kilometer lang en lastig. Je hoeft maar naar de beelden van de afgelopen Dauphine te kijken om tot die conclusie te komen. Op de top kwam Fabio Aru als eerste boven, met een aardige voorsprong op Porte, Froome en Fuglsang. In de afdaling smeet Froome zich naar beneden en al snel sloot hij weer aan bij Aru. Het is een afdaling met een redelijk smalle weg, die niet overal even best is. Toch is het vooral de bochtigheid die het lastig maakt. Er zijn meer dan tien haarspeldbochten en tal van andere korte bochtjes die niet altijd even goed in te schatten zijn. Parcourskennis is hier noodzakelijk, anders lig je voor je het weet in het skoekeloen. Froome pakte in de Dauphine wat risico's en een aantal keer moest hij toch stevig corrigeren om de bocht te houden. Je kan hier veel tijd goedmaken, maar zonder gevaar is het niet. Na 168 kilometer rijden de renners door Le Bourget du Lac en dan zit de gevaarlijke afdaling er bijna op. Van Le Bourget du Lac rijdt men verder richting La Motte-Servolex, de finishplaats van de rit in de Dauphine. Dat was toen vrij ideaal, want de finale kende toen bijna geen vlakke meters. Dat leverde in de Dauphine een mooie finale op, met een sprint tussen vier renners. Strijkijzer Fuglsang won die sprint, onder meer omdat Froome de sprint van Porte ontregelde door de deur dicht te gooien. Spijtig genoeg hebben we nu een andere finale, hoewel het eerste deel van die finale zo slecht nog niet is. In Le Bourget du Lac wordt er voor een andere weg gekozen en deze weg loopt voor de gein nog even 500 meter aan 10% omhoog. Na dit kleine muurtje is het vervolgens twee kilometer behoorlijk vlak, voor er een korte afdaling richting La Motte-Servolex volgt. De renners zitten op een brede weg en die weg blijven ze volgen tot ze Chambéry binnenrijden. Op een paar rotondes na zijn er weinig obstakels, maar dat wordt anders eenmaal in Chambéry. Op vijf kilometer van de streep rijden ze de stad binnen en vanaf dat moment lijkt het parcours meer op een flipperkast dan wat anders. Meer dan 10 bochten in die laatste vijf kilometer en ook nog een stuk of vijf rotondes. De wegen zijn wel steeds breed, maar alsnog is het een gedoe. Zo heb je in de laatste kilometer nog een scherpe bocht naar links, direct gevolgd door een scherpe bocht naar rechts. 200 meter verderop weer een scherpe bocht naar links, 100 meter daarna een scherpe bocht naar rechts en dan gaat het in de laatste 500 meter van de rit pas rechtdoor tot de meet.



Chambéry maakt voor de derde keer deel uit van de Tour, maar het is pas voor de eerste keer een aankomstplaats. In 1996 kwam de Tour hier voor het eerst, toen fungeerde de stad als startplaats van de zevende rit. Die rit zou eindigen in Les Arcs en gewonnen worden door Luc Leblanc. In 2010 kwam de Tour terug, voor een rit richting Gap. Die zou dan weer gewonnen worden door Sergio Paulinho. Chambéry is de stad van een van de grootste Franse ploegen, AG2R-La Mondiale. Hier bevindt zich het trainingscentrum van de ploeg, waarde profs nog wel eens samenkomen voor een trainingskamp. Het is vooral de uitvalsbasis van de opleidingsploeg van AG2R, Chambéry Cyclisme Formation. Deze opleidingsploeg levert de laatste jaren een aantal pareltjes af, zoals Romain Bardet en Pierre Latour. Ook degelijke renners als Domont en Gastauer, namens AG2R aanwezig in de Tour, hebben hier hun opleiding genoten. Chambéry is overigens een stad met 60.000 inwoners, het is de hoofdstad van het departement Savoie en tevens de geboortestad van een van de slechtste spitsen ooit, Olivier Giroud. In het centrum van de stad staat een aantal opvallende bouwwerken, waaronder een monument ter ere van Benoît de Boigne, een of andere generaal van het huis Savoye die later in India terechtkwam. In India lopen wel eens olifanten, dus besloot men om het monument te omkaderen met vier olifanten. Even verderop staat er ook nog een chateau midden in het centrum, dat vroeger toebehoorde aan het huis Savoye. Daarnaast hebben ze in Chambéry ook nog een leuke kathedraal en bij het binnenrijden van de stad fietsen de coureurs langs Le Phare, een opvallend gebouw dat op het eerste gezicht lijkt op een voetbalstadion. In de praktijk blijkt het een theater te zijn, dat ook dienst doet als sportcentrum. Je kan hier terecht voor al je concerten en daarna kan je een potje gaan handballen, want dat is na wielrennen de belangrijkste sport van Chambéry.



In Chambéry gaat het 's middags een graad of 27 worden. Iets minder warm dan de afgelopen dagen, maar alsnog behoorlijk warm. Wind gaat er niet zijn, maar er is een behoorlijk grote kans dat het gaat regenen. In de middag wordt er veel regen verwacht in Chambéry en omstreken. Met alle lastige afdalingen tijdens deze rit kan dat nog wel eens een probleem worden. Droog zijn die afdalingen al riskant, nat wordt het helemaal een verschrikking voor de renners. Mocht het regenen, dan krijgen we zeker een andere koers. Met die laffe renners van tegenwoordig valt dan niet uit te sluiten dat de boel geneutraliseerd wordt, maar daar hopen we natuurlijk op. Het biedt ook juist kansen op meer actie, daar gaan we dan maar vanuit. De potentiële actie begint om 11:45, dan staan de renners klaar aan het meer van Nantua. Tien minuten later begint de koers echt en deze rit wordt wel integraal uitgezonden door de Belg. We hoeven dus niet te zappen naar de ARD of de player van Eurosport, meteen de tv aanslingeren rond 12:00 voor een portie genot met Michel en José. De finish wordt verwacht tussen 16:45 en 17:24, met een beetje geluk dus meer dan vijf uur koers.



Dit is een van de zwaarste ritten van de Tour, misschien wel de zwaarste. Zoveel zware ritten zijn er dit jaar niet, dus is het hopen op actie tussen de klassementsrenners. Tijdens de vorige rit hielden ze zich rustig, maar dat kunnen ze zich nu niet meer veroorloven. Iedereen die voor geel wil gaan moet tijdens deze rit actie ondernemen. Hierna is er een rustdag en daarna twee vlakke ritten, dus er zijn geen excuses. Iedereen moet tijdens deze rit tot het uiterste gaan. Er zijn onderweg mogelijkheden genoeg, minstens drie zware beklimmingen, waarvan vooral de laatste twee langere beklimmingen echt heel erg zwaar zijn. Veel zwaarder kom je ze in Frankrijk doorgaans niet tegen. De finale van de rit is dan wel weer kut. Wegens financiële redenen eindigen we niet direct na de afdaling, maar moeten we verder richting Chambéry. Dat kan ervoor zorgen dat de koers minder leuk wordt, maar alsnog is de rit zo zwaar dat er wel verschillen moeten ontstaan. Wegens een wat langer stuk in de vallei na de Grand Colombier zal de echte actie wel pas komen op de Mont du Chat, maar uit ervaring weten we inmiddels dat het veld daar aardig uit elkaar kan worden geslagen, zeker aan het eind van een week koersen. Ik hoop dat we hier een strijd zien tussen de klassementsmannen, die dan vervolgens ook voor de dagzege gaan.
1. Froome. Hij lijkt misschien minder sterk dan voorgaande jaren, maar alsnog is hij zeer goed. Ook zijn ploeg is weer in orde, vooral Kwiatkowski lijkt over krankzinnig goede benen te beschikken. Froome kent Mont du Chat en dan vooral de afdaling. Tijdens de Dauphine reed hij zo naar Aru toe en daarna reed hij bijna iedereen uit het wiel. Als hij dat nu weer kan doen, maar dan met nog wat meer risico's, kan hij een aardige voorsprong bij elkaar fietsen, die hij dan op het vlakke niet meer weggeeft. Dit is een ideale rit voor hem om een klap uit te delen aan de tegenstand.
2. Bardet. Romain moet presteren tijdens deze rit, anders wordt hij in elkaar geslagen door zijn ploegbaas, Lavenu. Een rit die eindigt bij het hoofdkwartier van de ploeg, dan moeten de mannetjes van AG2R hun uiterste best gaan doen. Bardet kan een goede afdaling rijden, dus als hij met de eersten over de top komt zit er een goede uitslag in. In de Dauphine lukte het hem dan weer niet helemaal om in de buurt te blijven van Porte, Froome en de jongens van Astana. Wie weet gaat dat nu beter, in de rit naar La Planche des Belles Filles bleef hij in ieder geval wat meer in de buurt.
3. Porte. Richie in de afdaling van de Mont du Chat een paar weken geleden, dat was geen gezicht. Stel je voor dat het tijdens deze rit regent, dan komt hij helemaal niet meer beneden. Bergop gaat hij tijdens deze rit heel goed voor de dag komen, denk ik. Maar dan gaat hij in de afdaling moeite hebben om bij de rest te blijven. Als het uiteindelijk nog een sprint wordt tussen een aantal jongens zal Froome hem vast ook wel weer in de weg zitten.
4. Dan Martin. Tijdens de Dauphine zat hij in hetzelfde schuitje als Bardet, net niet goed genoeg om de toppers te volgen. Ook bepaald geen wonder in het daalwerk. Wel heeft hij nu een betere vorm dan een aantal weken geleden, ook tijdens de vorige rit perste hij er nog een mooi sprintje uit. Met hem moet je niet mee naar de streep rijden.
5. Aru. Bergop was hij indrukwekkend in de rit naar La Planche des Belles Filles, maar van de andere kant zag ik hem weer als een oud wijf dalen in de Dauphiné. Gaf in 200 meter een voorsprong van 20 seconden weg, dan ben je een grote hoor. Gaat nu vast ook weer hopeloos dalen en dan komt hij dus in ieder geval niet solo aan. Als het dan weer net als in de Dauphine een sprint wordt eindigt hij achteraan, want Fabio is een strijkijzer.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 9 juli 2017 @ 17:19:31 #2
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_172298976
niet expres _O- :')
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:19:35 #3
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172298977
Froome zit gewoon lekker naar beneden te kijken en ramt Aru

Geen excuses, tijdstraf
pi_172298982
Met dit interview kunnen we veel.
pi_172298986
Allemaal weer geilen op de 'gentleman' Froome :r
pi_172298991
Demare had een kilometer onder de top ruim 50 minuten aan zijn broek.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:20:17 #7
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172298992
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:19 schreef kilon het volgende:
Allemaal weer geilen op de 'gentleman' Froome :r
Hou toch op met je matige getroll
  zondag 9 juli 2017 @ 17:20:30 #8
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172298995
10 topics, nieuw record deze tour.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 9 juli 2017 @ 17:20:35 #9
132191 -jos-
Money=Power
pi_172298998
Ahahahaa, bij de NOS zeggen ze nu dat Froome een 'groot sportman' is omdat het van de weg rijden van Aru een 'stuurfout' was en hij daarna 'netjes' zijn excuses maakte door zijn hand op te steken!!!! :') :')
WEB / [HaxBall #64] Jos is God
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics.
pi_172298999
Een klein sprankje hoop vanwege het feit dat Froome tot nu toe elke bergrit geisoleerd is geraakt. Ik bid voor bruggenhoofden in de derde week.
Jack does it in real time...
pi_172299000
Froome is gewoon een gebochelde
pi_172299005
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:16 schreef Dale__Cooper het volgende:
Doodzonde dat astana Bardet heeft teruggehaald
Walgelijk idd
pi_172299006
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:19 schreef Frozen-assassin het volgende:
Froome zit gewoon lekker naar beneden te kijken en ramt Aru

Geen excuses, tijdstraf
10 seconden stop & go penalty staat daarop
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:21:28 #14
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172299007
Zou wel weer typisch zijn als de jury niks doet met de actie van Froome.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172299009
quote:
9s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:20 schreef DeeBee het volgende:
Een klein sprankje hoop vanwege het feit dat Froome tot nu toe elke bergrit geisoleerd is geraakt.
En zijn belangrijkste knecht verloren is, terwijl Fuglsang er vandaag wel bij kon blijven.
pi_172299011
Emu moet nu echt wel ritten gaan kapen.
pi_172299015
is er een gifje van de actie van Froome? :x
pi_172299017
Niet vergeten dat we net 1 week hebben gehad. Al serieus veel gebeurd
pi_172299018
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:18 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Plek twee en drie is ook iets om voor te knokken. Dat had je kunnen weten als je een keer de TdF gekeken hebt afgelopen vijf decennia
Bedankt voor je arrogante non-antwoord. Heb al genoeg wielrennen gezien om mijn mening te verkondigen. Heb in de giro-topic ook al gepleit om te rijden voor plek 1 in plaats van dat 'plaatjesbehoud'. Vandaar dat ik ook vond dat Dumoulin de bal missloeg door zo fel te reageren... Nibali reed bv. enkel voor plaats 1 en durfde daarvoor te speculeren op Dumoulin (die gelukkig sterk genoeg bleek :) ).
pi_172299019
quote:
9s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:20 schreef DeeBee het volgende:
Een klein sprankje hoop vanwege het feit dat Froome tot nu toe elke bergrit geisoleerd is geraakt. Ik bid voor bruggenhoofden in de derde week.
Alleen jammer dat er niet zoveel zware bergritten in de rest van deze tour zitten.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:22:49 #21
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172299024
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:20 schreef -jos- het volgende:
Ahahahaa, bij de NOS zeggen ze nu dat Froome een 'groot sportman' is omdat het van de weg rijden van Aru een 'stuurfout' was en hij daarna 'netjes' zijn excuses maakte door zijn hand op te steken!!!! :') :')
Daarom kijk ik dus sporza.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:22:50 #22
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172299025
chrisfroome twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:22:17 Relieved to finish safely but thoughts are with everyone that crashed today, especially @GeraintThomas86 & @richie_porte 😔 #TDF2017 reageer retweet
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 17:23:16 #23
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172299029
Nee Iwan, hij werd niet op een paar centimeter na tweede.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:23:26 #24
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172299030
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:22 schreef Momo... het volgende:
chrisfroome twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:22:17 Relieved to finish safely but thoughts are with everyone that crashed today, especially @GeraintThomas86 & @richie_porte 😔 #TDF2017 reageer retweet
Leuke tweet van de PR-manager.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172299031
Betancur 19e in het klassement ^O^
  zondag 9 juli 2017 @ 17:23:37 #26
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172299033
Stelling: Warren had gewonnen als hij niet wachtte op Matthews
  zondag 9 juli 2017 @ 17:23:44 #27
194695 franklop
Fran knock
pi_172299034
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:22 schreef Momo... het volgende:
chrisfroome twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:22:17 Relieved to finish safely but thoughts are with everyone that crashed today, especially @GeraintThomas86 & @richie_porte 😔 #TDF2017 reageer retweet
geen Gesink noemen 🤐
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172299043
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:21 schreef Columbiafan het volgende:
Emu moet nu echt wel ritten gaan kapen.
Daar is 'ie ook niet goed genoeg voor.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:24:39 #29
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172299048
Redelijk nieuws over Porte dus, maar is slechts een eerste indruk
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172299049
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:23 schreef franklop het volgende:

[..]

geen Gesink noemen 🤐
:')
  zondag 9 juli 2017 @ 17:24:49 #31
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172299050
Démare moet nu nog 25km :')
  FOK!fotograaf zondag 9 juli 2017 @ 17:25:09 #32
842 Zorro
Z
pi_172299054
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:24 schreef Tagliano het volgende:
Redelijk nieuws over Porte dus, maar is slechts een eerste indruk
Wat is het nieuws dan?
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_172299055
"Reports are Richie Broke to avoid the rider in front (Aru)"
pi_172299056
Dikke regen. Lol
  zondag 9 juli 2017 @ 17:25:16 #35
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172299057
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:23 schreef Columbiafan het volgende:
Betancur 19e in het klassement ^O^
Klasserenner puur sang.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:25:26 #36
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172299061
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:24 schreef Tagliano het volgende:
Redelijk nieuws over Porte dus, maar is slechts een eerste indruk
Welk nieuws?
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172299064
Mijn adoptierenner komt high-fives gevrnd over de finish O+ O+
Oud Wereldkampioen
4-voudig Nederlands Kampioen
je mag me aanraken
pi_172299065
Ag2r renners waren wel serieus op de brommer vandaag
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:25:41 #39
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172299067
quote:
6s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:25 schreef Zorro het volgende:

[..]

Wat is het nieuws dan?
Bij bewustzijn, stabiel enzovoorts. Tourdokter heeft ernstiger dingen gezien zei ze geloof ik :')
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 9 juli 2017 @ 17:25:46 #40
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172299069
Wat een afgrijselijke plek voor Avondetappe
pi_172299070
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:24 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Daar is 'ie ook niet goed genoeg voor.
De toekomst zal het uitwijzen.
pi_172299072
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:24 schreef meneerfiets het volgende:
Démare moet nu nog 25km :')
Doet de livetracker het bij jou nog?
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 17:26:09 #43
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172299074
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:25 schreef kilon het volgende:
"Reports are Richie Broke to avoid the rider in front (Aru)"
Nee man.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172299077
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:25 schreef Frozen-assassin het volgende:
Wat een afgrijselijke plek voor Avondetappe
vind het niet echt sfeervol idd
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:26:18 #45
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172299078
Wel fijn een keer zo'n zware rit. Blijkt toch niet zo slecht te zijn als de organisatie denkt.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172299080
ik had helemaal niet door dat Bardet zou hoog staat. Die had gewoon geel kunnen pakken
  zondag 9 juli 2017 @ 17:27:06 #47
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172299094
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:25 schreef spiritusbus het volgende:

[..]

Doet de livetracker het bij jou nog?
Twitter doet het nog. :P
pi_172299100
36.50 is best krap
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:27:34 #49
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172299101
willfoth twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:20:38 First news on Porte from TDF doctor, she just told TV he was conscious, remembered it all, was speaking. Verdict: "Plus de peur que de mal," reageer retweet
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 17:27:35 #50
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172299102
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:26 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wel fijn een keer zo'n zware rit. Blijkt toch niet zo slecht te zijn als de organisatie denkt.
wel behoorlijk ontsierd door walgelijke valpartijen
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 9 juli 2017 @ 17:27:56 #51
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172299108
25% van mijn Scorito-renners zo kwijt _O_
  zondag 9 juli 2017 @ 17:28:18 #52
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172299113
Wat is de tijdslimiet?
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:28:19 #53
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172299114

Helm van Martin
pi_172299116
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:27 schreef meneerfiets het volgende:

[..]

Twitter doet het nog. :P
Waar volg je het?
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:28:42 #55
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172299117
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:27 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

wel behoorlijk ontsierd door walgelijke valpartijen
Ja, tot nu toe ging het best goed. Relatief weinig valpartijen en ook weinig uitvallers. Dat was blijkbaar opgespaard tot vandaag.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172299120
quote:
11s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:28 schreef Momo... het volgende:
[ afbeelding ]
Helm van Martin
Ben benieuwd naar de helm van Porte
  zondag 9 juli 2017 @ 17:29:01 #57
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172299122
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:28 schreef Van_Poppel het volgende:
Wat is de tijdslimiet?
40 minuten. Démare zit op 30km :')
pi_172299123
quote:
99s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:28 schreef McGrath het volgende:

[..]

Ben benieuwd naar het skelet van Porte
pi_172299127
Ten Dam die op 22 minuten binnenkomt na zoveel beulswerk vandaag, dat is bijzonder sterk
pi_172299129
quote:
11s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:28 schreef Momo... het volgende:
[ afbeelding ]
Helm van Martin
Lijkt me dan toch een goed idee even na te gaan of hij geen lichte hersenschudding heeft.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:29:34 #61
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172299134
Amper 40 renners binnen op het moment. Na meer dan 20 minuten.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:29:48 #62
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172299139
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:29 schreef meneerfiets het volgende:

[..]

40 minuten. Démare zit op 30km :')
Demare is weg, het is nu de vraag of Kittel het haalt.
pi_172299140
quote:
9s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:29 schreef spiritusbus het volgende:

[..]

Dat ook
  zondag 9 juli 2017 @ 17:30:01 #64
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172299142
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:28 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ja, tot nu toe ging het best goed. Relatief weinig valpartijen en ook weinig uitvallers. Dat was blijkbaar opgespaard tot vandaag.
De proloog was ook niet zo fraai.
pi_172299146
RGUpdate twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:29:42 Out of @LeTour with a fractured vertebrae (L1) 😞fortunately there was a big show to watch on TV. Hope all are okay. https://t.co/AToOKLACMO reageer retweet
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 17:30:12 #66
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172299147
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:28 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ja, tot nu toe ging het best goed. Relatief weinig valpartijen en ook weinig uitvallers. Dat was blijkbaar opgespaard tot vandaag.
Baal daar toch altijd wel van :{
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  FOK!fotograaf zondag 9 juli 2017 @ 17:30:19 #67
842 Zorro
Z
pi_172299150
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:29 schreef kilon het volgende:

[..]

Lijkt me dan toch een goed idee even na te gaan of hij geen lichte hersenschudding heeft.
Zou ook handig zijn om een nieuwe helm te pakken na zo'n val, bij een tweede val helpt dit niet meer.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_172299154
quote:
11s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:28 schreef Momo... het volgende:
[ afbeelding ]
Helm van Martin
Bizar dat ze zo lang zonder verplichte helm hebben gereden, daar moet je nu niet aan denken.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:30:31 #69
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172299155
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:29 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Amper 40 renners binnen op het moment. Na meer dan 20 minuten.
SLAGVELD
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  zondag 9 juli 2017 @ 17:30:45 #70
62913 Blik
The one and Only!
pi_172299159
5 uur gefietst, hoezo is tijdsverschil maar 40 minuten?
  zondag 9 juli 2017 @ 17:30:58 #71
333483 Aguero
oooooooo
pi_172299161
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:30 schreef Columbiafan het volgende:
RGUpdate twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:29:42 Out of @LeTour with a fractured vertebrae (L1) 😞fortunately there was a big show to watch on TV. Hope all are okay. https://t.co/AToOKLACMO reageer retweet
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:31:01 #72
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172299162
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:30 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

De proloog was ook niet zo fraai.
Is ook weer waar. Alleen toen maar drie uitvallers. Nu al minstens vijf.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172299169
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:29 schreef kilon het volgende:

[..]

Lijkt me dan toch een goed idee even na te gaan of hij geen lichte hersenschudding heeft.
Of de rest.
Ik ben benieuwd hoe hij er aan toe is en wat hij komende twee weken nog kan.

We moeten niet vergeten, Dan Martin is geen Nederlander dus hij kan nog redelijk fit door?
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:32:11 #74
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172299181
ProCyclingStats twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:29:58 We think everybody who will pass us now at 12k before finish will be OTL #PCSonTour #TDF2017 reageer retweet
  zondag 9 juli 2017 @ 17:32:23 #75
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172299186
ProCyclingStats twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:31:40 The bus is passing our position (12k before finish) now. Don’t think they will OTL this big group. #PCSonTour #TDF2017 reageer retweet
  zondag 9 juli 2017 @ 17:32:57 #76
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172299198
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:30 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Bizar dat ze zo lang zonder verplichte helm hebben gereden, daar moet je nu niet aan denken.
Sinds de dood van Kivilev is het voor iedereen logisch dat je een helm moet dragen. ;(
  zondag 9 juli 2017 @ 17:33:38 #77
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172299212
Zo
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Is ook weer waar. Alleen toen maar drie uitvallers. Nu al minstens vijf.
Het valt me vooral op dat het nu allemaal toppers zijn zowat: Porte, Valverde, Thomas, Izagirre...
pi_172299216
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:30 schreef Blik het volgende:
5 uur gefietst, hoezo is tijdsverschil maar 40 minuten?
Gemiddelde was maar 35 per uur.
pi_172299219
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:32 schreef meneerfiets het volgende:
ProCyclingStats twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:31:40 The bus is passing our position (12k before finish) now. Don’t think they will OTL this big group. #PCSonTour #TDF2017 reageer retweet
De Tour wacht op niemand. Behalve op grote groepen.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:34:13 #80
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172299224
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:32 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Sinds de dood van Kivilev is het voor iedereen logisch dat je een helm moet dragen. ;(
Kivilev was wel een baas ;(
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 17:34:26 #81
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172299227
Benoot levert ook nog geld op in CM

FEEST!
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172299229
Ik houd van Jan
  zondag 9 juli 2017 @ 17:34:57 #83
279824 Mansjester
City>United
pi_172299239
Wat een gelul van Mollema :')

Je bepaalt toch altijd zelf hoe hard je daalt....
pi_172299245
Gesink is niet gevallen in een afdaling, dus wat lult die interviewer nou :')

[ Bericht 37% gewijzigd door #ANONIEM op 09-07-2017 17:35:16 ]
pi_172299247
Jan heeft altijd wel iets te vertellen.
pi_172299248
Toch veel geklaag over het parcours. Voortaan dan maar alleen nog klimmen en alle afdalingen met de auto doen.
pi_172299252
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:32 schreef meneerfiets het volgende:
ProCyclingStats twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:31:40 The bus is passing our position (12k before finish) now. Don’t think they will OTL this big group. #PCSonTour #TDF2017 reageer retweet
Vermoed dat ze Démare dan ook gaan matsen.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:35:36 #88
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172299254
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:33 schreef Immerdebestebob het volgende:
Zo

[..]

Het valt me vooral op dat het nu allemaal toppers zijn zowat: Porte, Valverde, Thomas, Izagirre...
Dat valt inderdaad heel erg op. Voor de ronde echt enorm jammer.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:35:38 #89
333483 Aguero
oooooooo
pi_172299255
Citius, Altius, Fortius.
pi_172299259
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:35 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Vermoed dat ze Démare dan ook gaan matsen.
Demare zit ver achter de bus.
pi_172299263
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:35 schreef spiritusbus het volgende:
Gesink is niet gevallen in een afdaling, dus wat lult die interviewer nou :')
Mollema vulde dat in. Niet de interviewer noch impliceerde hij dat
pi_172299267
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:27 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

wel behoorlijk ontsierd door walgelijke valpartijen
Het is wel doodzonde, maar uiteindelijk hoort er wel bij vind ik. Het past wel bij de heroïek van de sport. Uiteindelijk ziet Bardet die twee gasten voor hem volle bak onderuit gaan en twee minuten later gaat zelf in de afdaling in de aanval. Ene kant is het misschien gekkenwerk, maar ook een soort van heldendaad.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:36:36 #93
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172299271
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:35 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat valt inderdaad heel erg op. Voor de ronde echt enorm jammer.
Normaal waren het altijd van die kneusjes midden in het peloton tijdens een sprintetappe of zo. Dat is nu nog amper gebeurd.
pi_172299272
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:35 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Vermoed dat ze Démare dan ook gaan matsen.
Dat zou een beetje onzinnig zijn.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:37:08 #95
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172299282
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:35 schreef Aguero het volgende:
[ afbeelding ]
Als hier niks mee wordt gedaan word ik echt mad.

Kijk, DSQ zou overdreven zijn, maar op z'n minst een boete en een tijdstraf lijkt me het minste. Totaal ongepast gedrag.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172299285
Kittel krijgt sowieso wel strafpunten als hij buiten tijd komt, zelfs als ie wordt opgevist. Matthews doet een uitstekende zaak hier.
pi_172299289
CaleyFretz twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:26:45 From Mavic: Uran's hanger was bent and his shifting was broken. He asked Mavic mechanic to put it in the 11t and he'd go for it. Baller. reageer retweet
_O_
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 17:37:14 #98
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172299291
Copello :r
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:37:29 #99
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172299297
ProCyclingStats twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:33:55 Please don’t ask for names. Green jersey was there #TDF2017 #PCSonTour reageer retweet
pi_172299306
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:35 schreef kilon het volgende:
Toch veel geklaag over het parcours. Voortaan dan maar alleen nog klimmen en alle afdalingen met de auto doen.
Maar de kwaliteit van de weg/asfalt is wel leidend. En je zag op behoorlijk wat plekken heel oud, kapot en gerepareerd asfalt liggen. Bijvoorbeeld waar Thomas viel.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:38:35 #101
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172299319
  zondag 9 juli 2017 @ 17:38:39 #102
3292 Tweek
Koffie graag!
pi_172299321
LottoJumbo_road twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:37:32 🇫🇷 #TDF2017 @josvanemden #DNFLow battery after spring classics and Giro. The Milano TT winner will get some rest now. reageer retweet
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:38:42 #103
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172299324
Het asfalt in deze streek is wel echt slecht op veel plaatsen inderdaad. Die Grand Colombier komt nu zo'n beetje jaarlijks terug in de Tour, dan mag er ondertussen wel een nieuwe laag worden gelegd.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:39:00 #104
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172299327
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:35 schreef kilon het volgende:
Toch veel geklaag over het parcours. Voortaan dan maar alleen nog klimmen en alle afdalingen met de auto doen.
Het gaat denk ik eerder om dat vlakke stuk daarna bijvoorbeeld
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:39:13 #105
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172299333
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:38 schreef Tweek het volgende:
LottoJumbo_road twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:37:32 🇫🇷 #TDF2017 @josvanemden #DNFLow battery after spring classics and Giro. The Milano TT winner will get some rest now. reageer retweet
Dit viel ook wel te verwachten.

Als je Jos hoorde voor de Tour was het al snel duidelijk dat hij niet het einde zou halen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:39:25 #106
333483 Aguero
oooooooo
pi_172299334
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:37 schreef baggerbaas het volgende:
CaleyFretz twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:26:45 From Mavic: Uran's hanger was bent and his shifting was broken. He asked Mavic mechanic to put it in the 11t and he'd go for it. Baller. reageer retweet
_O_
Dat is wel geniaal. _O_
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:39:42 #107
333483 Aguero
oooooooo
pi_172299343
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:38 schreef Tweek het volgende:
LottoJumbo_road twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:37:32 🇫🇷 #TDF2017 @josvanemden #DNFLow battery after spring classics and Giro. The Milano TT winner will get some rest now. reageer retweet
Maar Herman zei dat Djos vandaag ging winnen. -O-
Citius, Altius, Fortius.
pi_172299349
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:36 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Mollema vulde dat in. Niet de interviewer noch impliceerde hij dat
Logisch dat Mollema dat invulde, het ging over het gevaarlijke parcours.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:40:17 #109
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172299355
Renner nummer 123 binnen op 31 minuten
pi_172299361
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:37 schreef baggerbaas het volgende:
CaleyFretz twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:26:45 From Mavic: Uran's hanger was bent and his shifting was broken. He asked Mavic mechanic to put it in the 11t and he'd go for it. Baller. reageer retweet
_O_
Haha baas.
pi_172299385
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:39 schreef Aguero het volgende:

[..]

Maar Herman zei dat Djos vandaag ging winnen. -O-
Het verschil tussen winnen en verliezen is heel klein. Dat bewijst Jos nu wel


Eehh
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:42:00 #112
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172299397
ProCyclingStats twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:41:16 Only Trentin till now.. oh wait Juraj Sagan is passing 12k point now #PCSonTour #TDF2017 https://t.co/qWOdLP3Zn7 reageer retweet
pi_172299401
Waar zit Demare. Hoeveel moet hij nog
pi_172299408
Chaves ook op een half uur.
pi_172299414
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:39 schreef spiritusbus het volgende:

[..]

Logisch dat Mollema dat invulde, het ging over het gevaarlijke parcours.
Zekers, dat was niet zo handig van de interviewer. Maar hij wilde dan ook wel heel graag de blessure en status van Gesink melden
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 17:43:11 #116
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172299424
Ik zie intussen Schippuuuurs op de NOS.

Chaves op een half uur :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 9 juli 2017 @ 17:43:27 #117
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172299428
Enig idee hoe het met Porte is? :?
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172299443
De Kit is binnen.
pi_172299454
Nog anderhalve minuut, Démare heeft een dik probleem.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:44:39 #120
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172299455
Arnaud Démare reed vandaag slechts 280m mee met het peloton. Volgens mij zou ik het nog beter doen. :')
  Redactie Sport / Supervogel zondag 9 juli 2017 @ 17:44:48 #121
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172299459
Jos ook abandon.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:44:56 #122
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172299460
Dit gaat weer zo'n dag van het marchanderen van de jury worden. Geen straf voor Froome en alle renners na de rustdag laten starten. Ik voel het.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:44:59 #123
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172299461
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:44 schreef Columbiafan het volgende:
Nog anderhalve minuut, Démare heeft een dik probleem.
Hoe groot is de groep waar hij in zit?
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 9 juli 2017 @ 17:45:24 #124
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172299469
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:44 schreef meneerfiets het volgende:
Arnaud Démare reed vandaag slechts 280m mee met het peloton. Volgens mij zou ik het nog beter doen. :')
Ik denk het niet :')
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 17:45:28 #125
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172299474
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:44 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Hoe groot is de groep waar hij in zit?
Vier FDJ's en Renshaw, heb ik mij laten vertellen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172299477
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:44 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Dit gaat weer zo'n dag van het marchanderen van de jury worden. Geen straf voor Froome en alle renners na de rustdag laten starten. Ik voel het.
De bus met Kittel was alleszins binnen tijd.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:45:45 #127
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172299478
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:44 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Hoe groot is de groep waar hij in zit?
3 vermoed ik, alle 3 FDJ.
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 9 juli 2017 @ 17:45:54 #128
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172299481
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:42 schreef Maver24 het volgende:
Waar zit Demare. Hoeveel moet hij nog
Een frietje te eten langs de kant denk ik. Zodra hij aan de voet van die laatste op een uur lag, had hij er genoeg van O-)

/fakenews, ik heb geen idee. Zou dom zijn als FDJ de halve ploeg om die reden liet uitsluiten. En goed voor Matthews, heeft die coup met dat tussensprintje nog meer nut gehad ^O^

Fransozen hebben genoeg om over te juichen nu, zeker ook na gisteren. Die Démare mist niemand wat aan.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172299486
Démare officieel uit de TDF, tijdsgrens is verstreken.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:46:48 #130
333483 Aguero
oooooooo
pi_172299490
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:46 schreef Columbiafan het volgende:
Démare officieel uit de TDF, tijdsgrens is verstreken.
Eerst kijken of de jury zich aan de regels houdt.
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:46:52 #131
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172299495
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:46 schreef Columbiafan het volgende:
Démare officieel uit de TDF, tijdsgrens is verstreken.
Zolang jury het niet bevestigt is het niet officieel. We hebben wel vaker van zulke fratsen gezien
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 17:46:55 #132
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172299497
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:46 schreef Columbiafan het volgende:
Démare officieel uit de TDF, tijdsgrens is verstreken.
officieel nog niet hoor, alleen officieus.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 9 juli 2017 @ 17:47:02 #133
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172299500
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:46 schreef Columbiafan het volgende:
Démare officieel uit de TDF, tijdsgrens is verstreken.
Mooizo, ook goed nieuws voor Groenewegen.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:47:26 #134
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172299507
Wat is er met Trentin aan de hand?
  zondag 9 juli 2017 @ 17:47:28 #135
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172299508
quote:
14s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:47 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Mooizo, ook goed nieuws voor Groenewegen.
Zeker, nu wordt hij misschien 6de in plaats van 7de.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:47:29 #136
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172299510
Volgens letour.fr is bus ook nog niet binnen dus ook OTL
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:47:36 #137
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172299511
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:45 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Vier FDJ's en Renshaw, heb ik mij laten vertellen.
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:45 schreef meneerfiets het volgende:

[..]

3 vermoed ik, alle 3 FDJ.
Da's geen goed teken voor Demare
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 9 juli 2017 @ 17:47:41 #138
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172299513
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:46 schreef Aguero het volgende:

[..]

Eerst kijken of de jury zich aan de regels houdt.
Ja, het blijven Fransen he. Kutvolk dus.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zondag 9 juli 2017 @ 17:48:14 #139
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172299520
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:47 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Zeker, nu wordt hij misschien 6de in plaats van 7de.
Nu is op papier alleen Kittel sneller, de rest kan hij op een goede dag pakken.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 9 juli 2017 @ 17:48:43 #140
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172299526
Trentin net binnen.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:48:46 #141
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172299527
Groenewegen moet eerst zelf nog maar eens op tijd binnenkomen. Geen idee waar hij zit, moest er toch ook al vrij vroeg af.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172299528
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:46 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

officieel nog niet hoor, alleen officieus.
Jury mag enkel grote groepen matsen. Dus het moet al erg smerig gespeeld worden wil Démare nog aan de start verschijnen dinsdag.
  FOK!fotograaf zondag 9 juli 2017 @ 17:48:54 #143
842 Zorro
Z
pi_172299531
Bij de uitsluiting van Sagan zeiden ze nog dat ze streng moesten zijn en dat voor iedereen hetzlfde geldt en zulks.

Dus zal Demare wel pardon krijgen :')
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_172299534
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:48 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Groenewegen moet eerst zelf nog maar eens op tijd binnenkomen. Geen idee waar hij zit, moest er toch ook al vrij vroeg af.
Denk in de groep Kittel.
pi_172299539
De eerste grote bus van 50 personen kwam binnen op 27:10 na de winnaar.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:49:29 #146
3292 Tweek
Koffie graag!
pi_172299540
EquipeFDJ twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:47:51 ⏱️ C'est terminé. Arnaud Démare, Mickaël Delage, Ignatas Konovalovas et Jacopo Guarnieri n'arriveront pas dans les… https://t.co/ulaT0pdIrA reageer retweet
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 9 juli 2017 @ 17:49:36 #147
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172299544
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:48 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Nu is op papier alleen Kittel sneller, de rest kan hij op een goede dag pakken.
Ja hoor :')

Sagan en Cav waren al naar huis en hij wordt nog steeds zesde. Een Démarete meer of minder gaat echt het verschil niet maken hoor. Van Greipel en Kristoff verliest hij ook.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172299547
Trentin buiten tijd.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:50:08 #149
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172299548
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:49 schreef Tweek het volgende:
EquipeFDJ twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:47:51 ⏱️ C'est terminé. Arnaud Démare, Mickaël Delage, Ignatas Konovalovas et Jacopo Guarnieri n'arriveront pas dans les… https://t.co/ulaT0pdIrA reageer retweet
Lekker 3 man extra opofferen
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:50:19 #150
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172299549
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:49 schreef Tweek het volgende:
EquipeFDJ twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:47:51 ⏱️ C'est terminé. Arnaud Démare, Mickaël Delage, Ignatas Konovalovas et Jacopo Guarnieri n'arriveront pas dans les… https://t.co/ulaT0pdIrA reageer retweet
_O-

Drie man van je ploeg opsouperen voor iemand waarvan je na 200 meter al weet dat ie de tijdslimiet niet gaat halen. Brilliant tactics.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172299550
Vier man van FDJ naar huis _O- _O-
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 17:50:35 #152
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172299554
FDJ _O_
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 9 juli 2017 @ 17:50:57 #153
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172299556
RIP FDJ
pi_172299557
Schijnt (France 2) dat ze nog een kwartier te rijden hebben. _O- _O-
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 9 juli 2017 @ 17:51:01 #155
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172299559
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:49 schreef Tweek het volgende:
EquipeFDJ twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:47:51 ⏱️ C'est terminé. Arnaud Démare, Mickaël Delage, Ignatas Konovalovas et Jacopo Guarnieri n'arriveront pas dans les… https://t.co/ulaT0pdIrA reageer retweet
Ik stel voor dat we een prijs instellen voor de domste ploegleiding van het jaar. Want dat dit zou gebeuren was na een uur koers al duidelijk.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:51:06 #156
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172299560
Ook gewoon eerst Konovalovas en Delage bij hem hebben en dan later ook nog Guarnieri naar achteren sturen. _O-

Tenzij Guarnieri niet beter kon.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:51:21 #157
333483 Aguero
oooooooo
pi_172299563
Dus 4 FDJ + Renshaw en Juraj Sagan.
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:51:21 #158
3292 Tweek
Koffie graag!
pi_172299564
Ze moeten nog twaalf kilometer.
ProCyclingStats twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:48:28 Demare, Konavolovas are close to our position at 12k from finish #PCSonTour #TDF2017 reageer retweet
pi_172299566
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:51 schreef Aguero het volgende:
Dus 4 FDJ + Renshaw en Juraj Sagan.
En Trentin.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:51:42 #160
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172299568
Is bus wel al binnen?
  zondag 9 juli 2017 @ 17:51:44 #161
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172299569
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:50 schreef Columbiafan het volgende:
Schijnt (France 2) dat ze nog een kwartier te rijden hebben. _O- _O-
Dus ook gewoon een half uur buiten tijd, die gaan ze echt niet matsen hoor.
  FOK!fotograaf zondag 9 juli 2017 @ 17:51:57 #162
842 Zorro
Z
pi_172299571
Het is een lottoploeg he. Gegokt en verloren.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 9 juli 2017 @ 17:52:09 #163
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172299574
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:51 schreef Tweek het volgende:
Ze moeten nog twaalf kilometer.
ProCyclingStats twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:48:28 Demare, Konavolovas are close to our position at 12k from finish #PCSonTour #TDF2017 reageer retweet
Wat rukt het man, bestel een taxi voor die gasten ^O^
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172299575
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:51 schreef Frozen-assassin het volgende:
Is bus wel al binnen?
Absoluut, ruim twee minuten marge hadden ze nog. Kittel daar sowieso bij.
pi_172299577
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:51 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ook gewoon eerst Konovalovas en Delage bij hem hebben en dan later ook nog Guarnieri naar achteren sturen. _O-

Tenzij Guarnieri niet beter kon.
Konovalovas is normaal toch wel een redelijke renner, die niet al te veel moeite heeft met de bergen?
  zondag 9 juli 2017 @ 17:52:30 #166
194695 franklop
Fran knock
pi_172299578
Jezus wat dom
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172299579
BORAhansgrohe twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:50:37 .@majkaformal is looking not good at all 🤞for him. he is now in the medical truck. #TDF2017 #BORAhansgrohe reageer retweet
  zondag 9 juli 2017 @ 17:52:54 #168
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172299585
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:52 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Absoluut, ruim twee minuten marge hadden ze nog. Kittel daar sowieso bij.
Gelukkig maar. Staat nog niet op letour.fr
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 9 juli 2017 @ 17:53:08 #169
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172299589
quote:
6s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:51 schreef Zorro het volgende:
Het is een lottoploeg he. Gegokt en verloren.
La Francaise de Jeux. Je weet alvast wel dat je "het Franse spelletje" beter niet kunt spelen. Wat dat verder ook mag zijn :D
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172299607
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:52 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Absoluut, ruim twee minuten marge hadden ze nog. Kittel daar sowieso bij.
Wie was de chauffeur?
  zondag 9 juli 2017 @ 17:55:08 #171
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172299608
ProCyclingStats twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:52:47 That’s it guys. Official #TDF2017 starts with 125 riders Tuesday but we know how organizations know the rules …….. #PCSonTour reageer retweet
Haha PCS faalt
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 17:55:25 #172
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172299609
letour.fr update ontzettend traag
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172299610
GazetteDesSport twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:52:04 #TDF2017 l 8 coureurs seront hors-délais selon un représentant d'ASO. reageer retweet
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 9 juli 2017 @ 17:55:40 #174
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172299612
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:55 schreef spiritusbus het volgende:

[..]

Wie was de chauffeur?
Marc Sergeant kon dat altijd erg goed _O_
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172299613
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:55 schreef Frozen-assassin het volgende:
ProCyclingStats twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:52:47 That’s it guys. Official #TDF2017 starts with 125 riders Tuesday but we know how organizations know the rules …….. #PCSonTour reageer retweet
Haha PCS faalt
Vrij pijnlijk ja.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:56:36 #176
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172299619
De klote fransozen zitten al aan avondeten in plaats van hun site te updaten
pi_172299620
quote:
14s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:55 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Marc Sergeant kon dat altijd erg goed _O_
Of wat denk je van Jens Voigt, beste chaffweur ooit.
pi_172299621
Demare nog steeds onderweg? Hahaha. De rest is al omgekleed
pi_172299624
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:55 schreef Frozen-assassin het volgende:
ProCyclingStats twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:52:47 That’s it guys. Official #TDF2017 starts with 125 riders Tuesday but we know how organizations know the rules …….. #PCSonTour reageer retweet
Haha PCS faalt
Ook deze tweet zullen ze wel weer gaan verwijderen
  Redactie Sport / Supervogel zondag 9 juli 2017 @ 17:57:12 #180
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172299625
Dielan is overigens al binnen hoor, al interview gegeven.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:57:33 #181
333483 Aguero
oooooooo
pi_172299628


[ Bericht 85% gewijzigd door Aguero op 09-07-2017 17:58:07 ]
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:58:02 #182
67174 Dos37
Come on Twente
pi_172299636
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:46 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Zolang jury het niet bevestigt is het niet officieel. We hebben wel vaker van zulke fratsen gezien
Armstrong was toch ook eens te laat binnen?
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  zondag 9 juli 2017 @ 17:58:17 #183
56724 Wombcat
rent wiel
pi_172299639
Leuke etappe.

Dat wachten bij pech :r

Mooie afdaling van Bardet. Die had misschien eerder moeten aanvallen in de afdalding, dan had 'ie misschien een groter gat gehad.

En wel een soort van karma voor Martin en Porte dat ze het stilleggen als Froome valt, terwijl er dus op hen niet gewacht wordt. Nou lag dat bij Porte ook niet voor de hand, maar Martin stond meteen weer.
in a crowd you lose humanity
  zondag 9 juli 2017 @ 17:58:41 #184
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172299648
Sunweb is zijn wegkapitein kwijt :'( :'(
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 9 juli 2017 @ 17:58:41 #185
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172299649
quote:
10s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:56 schreef spiritusbus het volgende:

[..]

Of wat denk je van Jens Voigt, beste chaffweur ooit.
ja die ook idd. En nog een hele roedel kindertjes gemaakt ondertussen ook :D Je moet maar tijd over hebben O-)
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 9 juli 2017 @ 17:59:00 #186
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172299655
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:58 schreef Frozen-assassin het volgende:
Sunweb is zijn wegkapitein kwijt :'( :'(
NEE NIET ROY CURVERS :o
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zondag 9 juli 2017 @ 17:59:05 #187
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172299657
Tim Wellens +37 minuten :D :D :D :D
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 17:59:10 #188
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172299659
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:58 schreef Frozen-assassin het volgende:
Sunweb is zijn wegkapitein kwijt :'( :'(
Prof. dr. mr. Roadcaptain buiten tijd?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 9 juli 2017 @ 17:59:33 #189
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172299667
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 9 juli 2017 @ 17:59:35 #190
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172299669
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:59 schreef Frozen-assassin het volgende:
Tim Wellens +37 minuten :D :D :D :D
Tsja, het maakte vandaag echt niet uit wie het lont in het kruidvat zou steken ;)
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172299676
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:20 schreef -jos- het volgende:
Ahahahaa, bij de NOS zeggen ze nu dat Froome een 'groot sportman' is omdat het van de weg rijden van Aru een 'stuurfout' was en hij daarna 'netjes' zijn excuses maakte door zijn hand op te steken!!!! :') :')
Afgunst :9
quote:
9s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:20 schreef DeeBee het volgende:
Een klein sprankje hoop vanwege het feit dat Froome tot nu toe elke bergrit geisoleerd is geraakt. Ik bid voor bruggenhoofden in de derde week.
Afgunst :9
pi_172299677
Madiot zegt dat dit bij het wielrenner hoort. Blijft er kalm onder, toch denk ik dat hier een tactische fout gemaakt wordt.
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 9 juli 2017 @ 18:00:14 #193
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172299679
quote:
Nou dan, de limiet was 39:56 of zo toch? Dik op tijd :{w
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 18:00:16 #194
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172299681
ProCyclingStats twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:57:44 Well done, Grupetto was 1 minute faster in last 12k than the leaders https://t.co/kML0rWKhwr reageer retweet
Zwamgod is mad.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172299684
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:59 schreef Frozen-assassin het volgende:
Tim Wellens +37 minuten :D :D :D :D
Lol, die heeft ook op zn gemakje gereden de laatste twee cols.
  zondag 9 juli 2017 @ 18:00:32 #196
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172299686
Nu weer weg bij letour.fr

Kutfransen
pi_172299689
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:59 schreef Frozen-assassin het volgende:
Tim Wellens +37 minuten :D :D :D :D
man, man. Die ging ook zo kansloos hard van start.
  zondag 9 juli 2017 @ 18:00:42 #198
56724 Wombcat
rent wiel
pi_172299691
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:58 schreef Dos37 het volgende:

[..]

Armstrong was toch ook eens te laat binnen?
Toen was heet hele peloton te laat binnen. Dan hadden ze met 35 man doorgemoeten.

Overigens was de droom van Desgrange dat hij een zo zwaar parkoers zou uittekenen dat er maar eentje zou finishen.
in a crowd you lose humanity
  zondag 9 juli 2017 @ 18:00:48 #199
333483 Aguero
oooooooo
pi_172299693
quote:
Is van gisteren, ik zat ook http://www.letour.com/le-tour/2017/us/classifications.html te F5'en maar daar stond ineens weer de uitslag van etappe 8.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172299694
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:00 schreef Frozen-assassin het volgende:

Kutfransen
pi_172299695
quote:
Dat is gisteren ;)
  zondag 9 juli 2017 @ 18:00:54 #202
194695 franklop
Fran knock
pi_172299696
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
ProCyclingStats twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:57:44 Well done, Grupetto was 1 minute faster in last 12k than the leaders https://t.co/kML0rWKhwr reageer retweet
Zwamgod is mad.
niet gek toch?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 18:01:04 #203
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172299697
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:00 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Toen was heet hele peloton te laat binnen. Dan hadden ze met 35 man doorgemoeten.

Overigens was de droom van Desgrange dat hij een zo zwaar parkoers zou uittekenen dat er maar eentje zou finishen.
Dat is ook mijn droom.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 9 juli 2017 @ 18:01:12 #204
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_172299698
  zondag 9 juli 2017 @ 18:01:14 #205
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172299699
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:00 schreef Aguero het volgende:

[..]

Is van gisteren, ik zat ook http://www.letour.com/le-tour/2017/us/classifications.html te F5'en maar daar stond ineens weer de uitslag van etappe 8.
Wat :')

Jezus
  zondag 9 juli 2017 @ 18:01:26 #206
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172299700
Lijkt me onmogelijk dat ze Demare met een truc in de Tour kunnen houden.
pi_172299701
Kittel doet dan wel een goede zaak voor groen.
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 9 juli 2017 @ 18:01:44 #208
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172299703
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
ProCyclingStats twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:57:44 Well done, Grupetto was 1 minute faster in last 12k than the leaders https://t.co/kML0rWKhwr reageer retweet
Zwamgod is mad.
Dat kan echt niet. In die grupetto was iedereen dood. :{w
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zondag 9 juli 2017 @ 18:01:52 #209
56724 Wombcat
rent wiel
pi_172299704
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:01 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat is ook mijn droom.
Dan hoop ik voor je dat die ene niet Froome is, want dan zit je de laatste etappes naar iemand te kijken die niet kan fietsen.
in a crowd you lose humanity
pi_172299706
Zou ook betekenen dat Kiry, Knees en Rowe uit de tour zijn voor Sky.
pi_172299709
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:01 schreef Van_Poppel het volgende:
Lijkt me onmogelijk dat ze Demare met een truc in de Tour kunnen houden.
Inderdaad, einde verhaal. Madiot heeft er zich ook al bij neergelegd.
  zondag 9 juli 2017 @ 18:02:22 #212
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172299721
Lees over uur wel officiele uitslag. Als ze dan klaar zijn met het invoeren ervan
  zondag 9 juli 2017 @ 18:02:25 #213
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172299722
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:01 schreef Columbiafan het volgende:
Kittel doet dan wel een goede zaak voor groen.
Hoeft alleen op z'n fiets te blijven zitten en Bling voor te blijven in de massasprints.
pi_172299724
De vier FDJ mannen, Trentin, Sagan en Renshaw zijn dus de 8 renners die de tijdslimiet niet halen vandaag.
  zondag 9 juli 2017 @ 18:02:30 #215
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172299725
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:00 schreef Columbiafan het volgende:
Madiot zegt dat dit bij het wielrenner hoort. Blijft er kalm onder, toch denk ik dat hier een tactische fout gemaakt wordt.
Zeker, Cimolai mag het nu met alleen Le Gac en Vichot gaan proberen. En dan Pinot en Molard voor de ontsnappingen. Maar een gebrek aan knechten kost volgens mij best wat energie.
  zondag 9 juli 2017 @ 18:02:55 #216
194695 franklop
Fran knock
pi_172299730
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:02 schreef Columbiafan het volgende:
De vier FDJ mannen, Trentin, Sagan en Renshaw zijn dus de 8 renners die de tijdslimiet niet halen vandaag.
dat zijn er 7
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172299733
Hoeveel zijn er nu buiten tijd gekomen? De grote bus was toch op tijd?
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 18:03:08 #218
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172299737
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:02 schreef Columbiafan het volgende:
De vier FDJ mannen, Trentin, Sagan en Renshaw zijn dus de 8 renners die de tijdslimiet niet halen vandaag.
Dat zijn er 7.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172299741
quote:
Edit: mijn vraag was gebaseerd op deze verkeerde info (was van gisteren).
pi_172299750
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:01 schreef Syntix het volgende:
Zou ook betekenen dat Kiry, Knees en Rowe uit de tour zijn voor Sky.
Die zijn toch op tijd?
pi_172299751
Trentin zou dan weer net op tijd binnen zijn
  zondag 9 juli 2017 @ 18:04:23 #222
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_172299759
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:01 schreef THEFXR het volgende:
[ afbeelding ]
Boh, zonder helm hadden we een close-up in Martins schedelpan gehad :{
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_172299770
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:00 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Toen was heet hele peloton te laat binnen. Dan hadden ze met 35 man doorgemoeten.

Overigens was de droom van Desgrange dat hij een zo zwaar parkoers zou uittekenen dat er maar eentje zou finishen.
Bernard Hinault zei in 1979 ook, dat er in principe maar twee renners Parijs hoefden te halen, de winnaar en de verliezer (in casu Joop Zoetemelk).
  zondag 9 juli 2017 @ 18:05:03 #224
333483 Aguero
oooooooo
pi_172299773
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:03 schreef Marcoss het volgende:
Trentin zou dan weer net op tijd binnen zijn
Denk het niet.

https://www.pscp.tv/millarmind/1vOxwvXkNZgJB?t=1
Citius, Altius, Fortius.
  Redactie Sport zondag 9 juli 2017 @ 18:05:10 #225
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172299774
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:02 schreef Columbiafan het volgende:
De vier FDJ mannen, Trentin, Sagan en Renshaw zijn dus de 8 renners die de tijdslimiet niet halen vandaag.
Dit zijn er 7
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 9 juli 2017 @ 18:05:38 #226
194695 franklop
Fran knock
pi_172299785
Djos eruit?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172299787
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:03 schreef Marcoss het volgende:
Trentin zou dan weer net op tijd binnen zijn
  zondag 9 juli 2017 @ 18:05:54 #228
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172299792
70 man eruit?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172299796
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:05 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dit zijn er 7
Dan missen we Van Emden?
pi_172299799
quote:
11s.gif Op zondag 9 juli 2017 17:28 schreef Momo... het volgende:
[ afbeelding ]
Helm van Martin
Eigenlijk gewoon gestoord dat ze zo'n vent weer op de fiets zetten. :{
Jack does it in real time...
pi_172299800
Demare binnen op 59 minuten
pi_172299803
Démare, Renshaw en co komen binnen op 58.50.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 18:06:32 #233
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172299804
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:06 schreef Marcoss het volgende:
Demare binnen op 59 minuten
:D ;(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 9 juli 2017 @ 18:06:42 #234
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172299806
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:06 schreef Columbiafan het volgende:
Démare, Renshaw en co komen binnen op 58.50.
Man man man.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172299807
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:06 schreef Marcoss het volgende:
Demare binnen op 59 minuten
Einde verhaal.
  zondag 9 juli 2017 @ 18:07:14 #237
194695 franklop
Fran knock
pi_172299813
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:06 schreef Marcoss het volgende:
Demare binnen op 59 minuten
als ze die nog opvissen :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172299823
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:06 schreef Marcoss het volgende:
Demare binnen op 59 minuten
De fuck? Ja dat is einde tour
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 9 juli 2017 @ 18:07:56 #239
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172299828
Samen met Renshaw gefinished zo te zien.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172299830
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:06 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Dan missen we Van Emden?
Van Emden is niet over de finish gekomen, dus die hoort dan niet bij de 8 renners buiten tijd in ieder geval.
  zondag 9 juli 2017 @ 18:08:22 #242
333483 Aguero
oooooooo
pi_172299833
Citius, Altius, Fortius.
pi_172299834
pi_172299838
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:07 schreef franklop het volgende:

[..]

als ze die nog opvissen :')
Zijn daar redelijk hard in, al ze 10 seconden te laat waren geweest zouden ze nog altijd naar huis moeten.
  zondag 9 juli 2017 @ 18:08:33 #245
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172299839
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:07 schreef franklop het volgende:

[..]

als ze die nog opvissen :')
Met een onweersbui ofzo hadden ze zoiets nog kunnen flikken, maar nu is het gewoon einde verhaal.
pi_172299851
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:08 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Van Emden is niet over de finish gekomen, dus die hoort dan niet bij de 8 renners buiten tijd in ieder geval.
Denk dat het jurylid zich dan vergist heeft en dacht dat Djos ging uitrijden. Dus 7 man buiten tijd.
pi_172299853
*O*
pi_172299854
Dan voel je je toch ook genaaid als ploegmaat he :D

(al zat Guarnieri er aan het begin nog niet bij, die zal dan zelf ook niet harder hebben gekund waarschijnlijk)
  zondag 9 juli 2017 @ 18:09:28 #249
194695 franklop
Fran knock
pi_172299855
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:08 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Zijn daar redelijk hard in, al ze 10 seconden te laat waren geweest zouden ze nog altijd naar huis moeten.
nou bij Dempster werd er toen ook nog excuus gevonden..
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 9 juli 2017 @ 18:09:47 #250
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172299861
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:08 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Zijn daar redelijk hard in, al ze 10 seconden te laat waren geweest zouden ze nog altijd naar huis moeten.
Ja, behalve als het een fransoos is. Maar 20 minuten buiten tijd zullen ze toch met geen mogelijkheid kunnen billijken. Anders moeten we de tijdslimiet gewoon hier en nu voorgoed afschaffen.
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 9 juli 2017 @ 18:11:03 #251
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172299876
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:09 schreef Marcoss het volgende:
Dan voel je je toch ook genaaid als ploegmaat he :D
Eigenlijk ben je dan gewoon de hele dag voor de kat z'n kut aan het rijden ja 8)7
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zondag 9 juli 2017 @ 18:11:05 #252
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_172299877
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:09 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Ja, behalve als het een fransoos is. Maar 20 minuten buiten tijd zullen ze toch met geen mogelijkheid kunnen billijken. Anders moeten we de tijdslimiet gewoon hier en nu voorgoed afschaffen.
Al dat gehaat op Fransen :')
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_172299885
181 renners nog in koers
pi_172299887
Wat een rit _O_ _O_
pi_172299888
RGUpdate twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:29:42 Out of @LeTour with a fractured vertebrae (L1) 😞fortunately there was a big show to watch on TV. Hope all are okay. reageer retweet

;(
  zondag 9 juli 2017 @ 18:12:33 #256
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172299893
We hebben vandaag afscheid genomen van een 10 tal renners. :@
pi_172299894
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:00 schreef Syntix het volgende:

[..]

Afgunst :9

[..]

Afgunst :9
Deze act is vrij leuk soms, maar als je nu ook al extra DM berichten gaat sturen begin ik mij toch een beetje zorgen te maken of je het niet allemaal een tikje te serieus neemt.
Jack does it in real time...
  zondag 9 juli 2017 @ 18:12:59 #258
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172299897
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:12 schreef Marcoss het volgende:
RGUpdate twitterde op zondag 09-07-2017 om 17:29:42 Out of @LeTour with a fractured vertebrae (L1) 😞fortunately there was a big show to watch on TV. Hope all are okay. reageer retweet
[ afbeelding ]
;(
Vuelta halen zal nu ook een lastig verhaal worden ;(
  zondag 9 juli 2017 @ 18:13:16 #259
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_172299907
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:06 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Eigenlijk gewoon gestoord dat ze zo'n vent weer op de fiets zetten. :{
had idd een nieuwe helm moeten krijgen
  zondag 9 juli 2017 @ 18:13:27 #260
194695 franklop
Fran knock
pi_172299909
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:12 schreef meneerfiets het volgende:
We hebben vandaag afscheid genomen van een 10 tal renners. :@
sterkte voor de nabestaanden
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172299910
168 VAN EMDEN Jos TLJ withdrawal
161 GESINK Robert TLJ withdrawal
118 SAGAN Juraj BOH outside the time limit
108 TRENTIN Matteo QST outside the time limit
97 RENSHAW Mark DDD outside the time limit
75 KONOVALOVAS Ignatas FDJ outside the time limit
74 GUARNIERI Jacopo FDJ outside the time limit
73 DELAGE Mickaël FDJ outside the time limit
71 DEMARE Arnaud FDJ outside the time limit
67 MORI Manuele UAD withdrawal
41 PORTE Richie BMC withdrawal
9 THOMAS Geraint SKY withdrawal
  zondag 9 juli 2017 @ 18:14:43 #262
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172299924
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:13 schreef Marcoss het volgende:
168 VAN EMDEN Jos TLJ withdrawal
161 GESINK Robert TLJ withdrawal
118 SAGAN Juraj BOH outside the time limit
108 TRENTIN Matteo QST outside the time limit
97 RENSHAW Mark DDD outside the time limit
75 KONOVALOVAS Ignatas FDJ outside the time limit
74 GUARNIERI Jacopo FDJ outside the time limit
73 DELAGE Mickaël FDJ outside the time limit
71 DEMARE Arnaud FDJ outside the time limit
67 MORI Manuele UAD withdrawal
41 PORTE Richie BMC withdrawal
9 THOMAS Geraint SKY withdrawal
Halve FDJ ploeg :')
pi_172299931
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:12 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Vuelta halen zal nu ook een lastig verhaal worden ;(
Porte misschien wel als je de eerste berichten mag geloven, heeft hij nog een sterkere ploeg ook.
pi_172299943
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:12 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Vuelta halen zal nu ook een lastig verhaal worden ;(
Werd wel gezegd dat het een gunstige breuk is, dan zou hij de Vuelta nog wel kunnen halen.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 18:15:43 #265
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172299945
quote:
10s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:12 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Deze act is vrij leuk soms, maar als je nu ook al extra DM berichten gaat sturen begin ik mij toch een beetje zorgen te maken of je het niet allemaal een tikje te serieus neemt.
Hahaha. _O-

Dat is wel echt extreem CHANANT.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172299949
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:13 schreef Marcoss het volgende:
168 VAN EMDEN Jos TLJ withdrawal
161 GESINK Robert TLJ withdrawal
118 SAGAN Juraj BOH outside the time limit
108 TRENTIN Matteo QST outside the time limit
97 RENSHAW Mark DDD outside the time limit
75 KONOVALOVAS Ignatas FDJ outside the time limit
74 GUARNIERI Jacopo FDJ outside the time limit
73 DELAGE Mickaël FDJ outside the time limit
71 DEMARE Arnaud FDJ outside the time limit
67 MORI Manuele UAD withdrawal
41 PORTE Richie BMC withdrawal
9 THOMAS Geraint SKY withdrawal
Thomas dan voor drie keer scheepsrecht en de Vuelta rijden ^O^
pi_172299952
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:15 schreef showtimer het volgende:

[..]

Porte misschien wel als je de eerste berichten mag geloven, heeft hij nog een sterkere ploeg ook.
Is daar al meer duidelijkheid over ja? Dat zag eruit alsof het einde seizoen is.
  zondag 9 juli 2017 @ 18:17:10 #268
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172299965
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:15 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Werd wel gezegd dat het een gunstige breuk is, dan zou hij de Vuelta nog wel kunnen halen.
Je rug breken klinkt best wel ernstig. :{ Gelukkig heb ik er niet voor doorgeleerd. :P
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 18:17:50 #269
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172299979
Dit is pijnlijk
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 9 juli 2017 @ 18:17:50 #270
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172299980
Majka op 37 minuten. :'(
pi_172299990
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:17 schreef meneerfiets het volgende:
Majka op 37 minuten. :'(
Dat boeit hem op dit moment niet zoveel, denk ik, die zal vooral bezig zijn met de vraag of hij dinsdag kan starten.
pi_172300001
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:13 schreef Marcoss het volgende:
168 VAN EMDEN Jos TLJ withdrawal
161 GESINK Robert TLJ withdrawal
118 SAGAN Juraj BOH outside the time limit
108 TRENTIN Matteo QST outside the time limit
97 RENSHAW Mark DDD outside the time limit
75 KONOVALOVAS Ignatas FDJ outside the time limit
74 GUARNIERI Jacopo FDJ outside the time limit
73 DELAGE Mickaël FDJ outside the time limit
71 DEMARE Arnaud FDJ outside the time limit
67 MORI Manuele UAD withdrawal
41 PORTE Richie BMC withdrawal
9 THOMAS Geraint SKY withdrawal
Zijn dit allen die buiten de tijd zijn gekomen of gevallen. Of zijn er nog meer??
  zondag 9 juli 2017 @ 18:20:00 #273
333483 Aguero
oooooooo
pi_172300003
thijszonneveld twitterde op zondag 09-07-2017 om 18:18:38 Froome loopt weg uit de persconferentie omdat hij vindt dat dezelfde vraag over het incident met Aru wordt gesteld (wat niet zo was). reageer retweet
Citius, Altius, Fortius.
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 9 juli 2017 @ 18:20:30 #274
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172300014
quote:
2s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:11 schreef Falco het volgende:

[..]

Al dat gehaat op Fransen :')
Ze verdienen het zelf *O*
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zondag 9 juli 2017 @ 18:21:01 #275
56724 Wombcat
rent wiel
pi_172300022
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:20 schreef Aguero het volgende:
thijszonneveld twitterde op zondag 09-07-2017 om 18:18:38 Froome loopt weg uit de persconferentie omdat hij vindt dat dezelfde vraag over het incident met Aru wordt gesteld (wat niet zo was). reageer retweet
[ afbeelding ]
Dezelfde vraag als wat?

Overigens mogen ze hier best een strafje voor uitdelen idd.
in a crowd you lose humanity
pi_172300026
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:20 schreef Aguero het volgende:
thijszonneveld twitterde op zondag 09-07-2017 om 18:18:38 Froome loopt weg uit de persconferentie omdat hij vindt dat dezelfde vraag over het incident met Aru wordt gesteld (wat niet zo was). reageer retweet
[ afbeelding ]
De aanval of de duw?
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 9 juli 2017 @ 18:21:19 #277
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172300027
Overigens gun ik Barguil van harte de rode rugnummers :Y Weet eigenlijk nog niet of hij ze krijgt :X
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172300029
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:20 schreef Aguero het volgende:
thijszonneveld twitterde op zondag 09-07-2017 om 18:18:38 Froome loopt weg uit de persconferentie omdat hij vindt dat dezelfde vraag over het incident met Aru wordt gesteld (wat niet zo was). reageer retweet
[ afbeelding ]
Duidelijk een vorm van Vettel zn actie tegen Hamilton. 10 sec stop en go penalty
  zondag 9 juli 2017 @ 18:21:48 #279
194695 franklop
Fran knock
pi_172300031
quote:
14s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:21 schreef Dr_Flash het volgende:
Overigens gun ik Barguil van harte de rode rugnummers :Y Weet eigenlijk nog niet of hij ze krijgt :X
Yup
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport / Supervogel zondag 9 juli 2017 @ 18:22:47 #280
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172300047
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:20 schreef Aguero het volgende:
thijszonneveld twitterde op zondag 09-07-2017 om 18:18:38 Froome loopt weg uit de persconferentie omdat hij vindt dat dezelfde vraag over het incident met Aru wordt gesteld (wat niet zo was). reageer retweet
[ afbeelding ]
Bizar.
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 9 juli 2017 @ 18:23:00 #281
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172300051
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:21 schreef franklop het volgende:

[..]

Yup
Ja? Mooi ^O^ Terecht ook gewoon :Y
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 18:23:13 #282
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172300054
Als je Demare en Bouhanni een boete geeft, Sagan uitsluit, hoe kan het dan dat er nog niets gedaan is met deze actie van Froome?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172300058
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Als je Demare en Bouhanni een boete geeft, Sagan uitsluit, hoe kan het dan dat er nog niets gedaan is met deze actie van Froome?
Want Froome = Froome
  zondag 9 juli 2017 @ 18:24:15 #284
56724 Wombcat
rent wiel
pi_172300060
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Als je Demare en Bouhanni een boete geeft, Sagan uitsluit, hoe kan het dan dat er nog niets gedaan is met deze actie van Froome?
Omdat Sky ASO flink betaalt voor de TV-rechten.
in a crowd you lose humanity
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 9 juli 2017 @ 18:24:39 #285
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172300067
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:20 schreef Aguero het volgende:
thijszonneveld twitterde op zondag 09-07-2017 om 18:18:38 Froome loopt weg uit de persconferentie omdat hij vindt dat dezelfde vraag over het incident met Aru wordt gesteld (wat niet zo was). reageer retweet
[ afbeelding ]
kutfroome :{

En dan dat genuil van Dijkstra "Dit tekent ook weer de sportman Froome" :') donderopman
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zondag 9 juli 2017 @ 18:24:45 #286
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_172300069
quote:
14s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:20 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Ze verdienen het zelf *O*
Man, je bent gewoon een bevooroordeelde mafketel, die een ongegronde haat voor Fransen heeft. Demare is out zoals iedereen je kon voorspellen.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_172300075
Als Bardet tweede stond binnen de 30 seconden hadden ze Froome vast nog weleen tijdstraf van 30 seconden willen geven, maar dat is nu niet het geval dus zullen ze er niks mee doen. Of in F1 termen, een racing incident. Kan gebeuren.
pi_172300076
quote:
13s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:24 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

kutfroome :{

En dan dat genuil van Dijkstra "Dit tekent ook weer de sportman Froome" :') donderopman
Precies
pi_172300078
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:19 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Zijn dit allen die buiten de tijd zijn gekomen of gevallen. Of zijn er nog meer??
Dit zijn in ieder geval de uitvallers van vandaag, er zijn er veel meer gevallen vandaag natuurlijk.
  zondag 9 juli 2017 @ 18:26:35 #290
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_172300094
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:21 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Dezelfde vraag als wat?

Overigens mogen ze hier best een strafje voor uitdelen idd.
als je weet hoe scheef hij fietst, valt dit binnen zijn normale range
  zondag 9 juli 2017 @ 18:27:31 #291
56724 Wombcat
rent wiel
pi_172300102
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:25 schreef kilon het volgende:
Als Bardet tweede stond binnen de 30 seconden hadden ze Froome vast nog weleen tijdstraf van 30 seconden willen geven, maar dat is nu niet het geval dus zullen ze er niks mee doen. Of in F1 termen, een racing incident. Kan gebeuren.
Zo vaak heb ik zoiets eigenlijk nog niet gezien in een beklimming..
in a crowd you lose humanity
pi_172300116
Waarom is van Emden afgestapt?
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 18:28:51 #293
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172300121
Froome was viesmad op Aru vanwege die demarrage en kon zichzelf niet beheersen.

Gedrag van een kleuter, maar als je hem hier ook weer weg mee laat komen gaat hij zich helemaal de koning van de weg voelen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 9 juli 2017 @ 18:29:21 #294
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172300128
Een straf is op z'n plaats. Welke gek gaat nou een bocht nemen wanneer je naar beneden kijkt...
pi_172300137
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:28 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Froome was viesmad op Aru vanwege die demarrage en kon zichzelf niet beheersen.

Gedrag van een kleuter, maar als je hem hier ook weer weg mee laat komen gaat hij zich helemaal de koning van de weg voelen.
Hij zegt zelf op de persconferentie dat hij niet zag dat Aru aanviel op dat moment, dat hoorde hij pas na afloop..
pi_172300138
Ik hoor net dat niet Barguil maar Uran heeft gewonnen. Kan iemand dat bevestigen?
pi_172300141
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:27 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Zo vaak heb ik zoiets eigenlijk nog niet gezien in een beklimming..
Het zag er ook niet uit als iets per ongeluks. En dan dat handje van sorry . Ja me reet.
  Moderator zondag 9 juli 2017 @ 18:30:42 #298
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172300148
quote:
10s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:29 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Hij zegt zelf op de persconferentie dat hij niet zag dat Aru aanviel op dat moment, dat hoorde hij pas na afloop..
Ja vast, alsof zijn ploeggenoten dat niet zagen en alsof zijn ploegleider dat niet in zijn oor zat te toeteren. :')

Buiten het feit dat ie het zelf al zeg. De hond.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 9 juli 2017 @ 18:30:57 #299
333483 Aguero
oooooooo
pi_172300152
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:30 schreef spiritusbus het volgende:
Ik hoor net dat niet Barguil maar Uran heeft gewonnen. Kan iemand dat bevestigen?
Dat klopt.

Citius, Altius, Fortius.
pi_172300157
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Hahaha. _O-

Dat is wel echt extreem CHANANT.
Helemaal bezorgd zijn of ik weer genoten had van de SkyGoden of niet.
Jack does it in real time...
  Heeft over alles een mening 2022 zondag 9 juli 2017 @ 18:31:22 #301
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172300159
quote:
10s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:29 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Hij zegt zelf op de persconferentie dat hij niet zag dat Aru aanviel op dat moment, dat hoorde hij pas na afloop..
Lekker geloofwaardig ook ja 8)7
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')