dat ligt pangasius ook...en bij een slechte als kibbeling (blegh)quote:Op woensdag 14 juni 2017 20:12 schreef fietsie het volgende:
[..]
Meerval ligt bij menig vishandel in het schap.
Toen ik nog een grote vergunning had kreeg ik Het Visblad, en daar stond ie regelmatig met zijn neus op een vis te pronken; karper,meerval, baars enz.quote:Op woensdag 14 juni 2017 20:11 schreef Bramito het volgende:
[..]
Ja volgens mij ook, maar die is toch meer van de karpers?
Mjah sorry maar pangasius is gestold modderwater.... dat beschouw ik niet als een voedingsmiddel.quote:Op woensdag 14 juni 2017 20:12 schreef liedetector het volgende:
[..]
dat ligt pangasius ook...en bij een slechte als kibbeling (blegh)
In Spanje zwemmen op bepaalde plekken ook karpers van 40kg+. Komen ook veel mensen op af.quote:Op woensdag 14 juni 2017 20:11 schreef Bramito het volgende:
[..]
Ja volgens mij ook, maar die is toch meer van de karpers?
Vriest dat proces alle wormpjes en andere enge indringers grondig dood?quote:Op woensdag 14 juni 2017 20:15 schreef liedetector het volgende:
mijn ex ex ex schoonvader was ooit diplomaat in kenia.... die was de eerste die toen ie dat niet meer was vriesschuren wilde bouwen daar om victoriabaars te importeren....geloof dat het nu geslaagd is maar de folder uit begin jaren 90 in het engels vond ik laatst omdat mijn vader leraar enegels was en voor die man vertaald heeft... blijft lekkere vis en nu ook hier te koop
Daar heb ik het ook van. Ik las dat blaadje vroeger in de bieb.quote:Op woensdag 14 juni 2017 20:13 schreef fietsie het volgende:
[..]
Toen ik nog een grote vergunning had kreeg ik Het Visblad, en daar stond ie regelmatig met zijn neus op een vis te pronken; karper,meerval, baars enz.
I know, mijn collega is een fanatieke visser.quote:Op woensdag 14 juni 2017 20:13 schreef derLudolf het volgende:
[..]
In Spanje zwemmen op bepaalde plekken ook karpers van 40kg+. Komen ook veel mensen op af.
De introductie van die baars is een ramp geweest voor de meren en het ecosysteem daarquote:Op woensdag 14 juni 2017 20:15 schreef liedetector het volgende:
mijn ex ex ex schoonvader was ooit diplomaat in kenia.... die was de eerste die toen ie dat niet meer was vriesschuren wilde bouwen daar om victoriabaars te importeren....geloof dat het nu geslaagd is maar de folder uit begin jaren 90 in het engels vond ik laatst omdat mijn vader leraar engels was en voor die man vertaald heeft... blijft lekkere vis en nu ook hier te koop
t business plan ging over schuren waar het meteeen -60 was geloof ik... maar goed nooit meer echt doorgenomen en dat plan was uit 1990 ofzoquote:Op woensdag 14 juni 2017 20:16 schreef fietsie het volgende:
[..]
Vriest dat proces alle wormpjes en andere enge indringers grondig dood?
precies daarom wilde die man dat het gevangen werd en ge-exporteert het was en is een plaagquote:Op woensdag 14 juni 2017 20:17 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
De introductie van die baars is een ramp geweest voor de meren en het ecosysteem daar
quote:Op woensdag 14 juni 2017 18:57 schreef fietsie het volgende:
Smaakvolle IGLO kant en klaar maaltijdVerkopen ze nog steeds. En ook nu nog met geribbelde wortel. Ik haal nog wel eens een pak van een goedkoper merk voor in de pasta saus.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
in de pastasaus?? really??? brrrrrquote:Op woensdag 14 juni 2017 20:20 schreef z80 het volgende:
[..]
Verkopen ze nog steeds. En ook nu nog met geribbelde wortel. Ik haal nog wel eens een pak van een goedkoper merk voor in de pasta saus.
Op mijn werk zetten ze het onder de noemer van "mexico mix" in grote hoeveelheid in het gekookte groenten buffet. Brrrrr.quote:Op woensdag 14 juni 2017 20:20 schreef z80 het volgende:
[..]
Verkopen ze nog steeds. En ook nu nog met geribbelde wortel. Ik haal nog wel eens een pak van een goedkoper merk voor in de pasta saus.
ja, maar das vast geen "mexico mix"quote:Op woensdag 14 juni 2017 20:32 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik koop regelmatig diepvriesgroente, is meestal prima te doen.
Doperwten, bloemkool, bonen en rode kool zijn prima kwaliteitquote:Op woensdag 14 juni 2017 20:32 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik koop regelmatig diepvriesgroente, is meestal prima te doen.
Nee, ik hou niet van gegaarde wortel. Al koop ik soms wel zakken bloemkool, broccoli en wortel. Dan gooi ik de wortel er uit. Bloemkool en broccoli uit de vriezer zijn prima om bijvoorbeeld te roosteren en in een quiche te verwerken.quote:Op woensdag 14 juni 2017 20:36 schreef liedetector het volgende:
[..]
ja, maar das vast geen "mexico mix"
Ik ook heel handig en gaat niet (snel) over de datumquote:Op woensdag 14 juni 2017 20:32 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik koop regelmatig diepvriesgroente, is meestal prima te doen.
Lekkerquote:Op woensdag 14 juni 2017 20:38 schreef z80 het volgende:
Ik vrees dat ik morgen op het werk wat meer ruimte om me heen heb.
Iets te veel knoflook op.
Spinazie zowel blad als grof gehakt zijn ook goed te doen. Enkel de fijngehakt met bloep moet je laten liggen.quote:Op woensdag 14 juni 2017 20:38 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Doperwten, bloemkool, bonen en rode kool zijn prima kwaliteit
ik denk dan alleen maar, wow die heeft gisteren lekker gegeten,....quote:Op woensdag 14 juni 2017 20:38 schreef z80 het volgende:
Ik vrees dat ik morgen op het werk wat meer ruimte om me heen heb.
Iets te veel knoflook op.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |