Gewoon proberen en dan hier rapporteren!quote:
Nee, deze http://www.slowcookerclub(...)-sweet-potato-chilliquote:Op dinsdag 6 juni 2017 14:30 schreef Clubsoda het volgende:
[..]
Recept van Kayotic? Dat vind ik een heel lekker recept namelijk
ik las het eigenlijk als teaspoon? of las je een andere?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 16:53 schreef Kaatje1 het volgende:
Wat een rust hier
Dat recept lijkt me best lekker, maar misschien teaspoon ipv table zou genoeg cacao moeten zijn.
Hoop dat ik zometeen droog naar huis kan fietsen, t gaat hier flink tekeer
Wat eten jullie? Ik heb iets uit de vriezer gehaald, maar stickertje zat er niet meer op, ben heel benieuwd. Geen tijd om te koken, want ik moet iemand helpen met Nederlands.
Morgen na het werk een afdelingsborrel, nu al zo geen zin in.
https://www.ah.nl/product(...)rgehakt#ingredientenquote:Op dinsdag 6 juni 2017 08:14 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Hoe ben je dan te weten gekomen dat het om een granaatappel extract gaat?
maar goed jij zegt dat ze dat in 2016 veranderd hebben (ik ben al jaren niet meer bij de Appie geweest voor vlees en herinner me een keer (paar jaar terug dus) dat ik daar een hamburger kocht en het al vreselijk goor en raar zuur vond)quote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:15 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
https://www.ah.nl/product(...)rgehakt#ingredienten
omdat: fruitextract (citrus, granaatappel) in de ingredientenlijst staat.
Wet jij toevallig een leuk tentje om te lunchen in de buurt van Cinemec Utrecht?quote:
vlakbij zit niet zoveel, kom je toch in lombok terecht....verder vooral industrie terrein en the wall.... Wat voor iets zoek je?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:19 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Wet jij toevallig een leuk tentje om te lunchen in de buurt van Cinemec Utrecht?
Die paar jaar terug hamburgers was denk ik gewoon de kruiding. die waren altijd al wat zuur... maar de ierse grove excellentburgers waren altijd wel lekker... nu niet meer.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:18 schreef liedetector het volgende:
[..]
maar goed jij zegt dat ze dat in 2016 veranderd hebben (ik ben al jaren niet meer bij de Appie geweest voor vlees en herinner me een keer (paar jaar terug dus) dat ik daar een hamburger kocht en het al vreselijk goor en raar zuur vond)
zat altijd al ascorbinezuur / conserveermiddel in. maar dat vinden mensen eng.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:22 schreef Pietverdriet het volgende:
Vraag me af waarom men gehakt zuurt, nu langer houdbaar?
Ik heb hier nog gehakt liggen en daarop staat heel vaag: natuurlijk aroma (?)quote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:15 schreef kwakz0r het volgende:
https://www.ah.nl/product(...)rgehakt#ingredienten
omdat: fruitextract (citrus, granaatappel) in de ingredientenlijst staat.
huuuu welk gehakt / winkel en welke datum?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:28 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb hier nog gehakt liggen en daarop staat heel vaag: natuurlijk aroma (?)
Ja, dat is wel de biologische.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:28 schreef kwakz0r het volgende:
huuuu welk gehakt / winkel en welke datum?
edit, dat is de biologische denk ik? dat zal wel net zo smerig zijn.
In gehakt? Is me nooit opgevallen, is dat een AH dingetje?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:24 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
zat altijd al ascorbinezuur / conserveermiddel in. maar dat vinden mensen eng.
zo te zien nietquote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:30 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
In gehakt? Is me nooit opgevallen, is dat een AH dingetje?
Alles om het langer houdbaar te maken, vrieshuis gehakt waarschijnlijk ipv van vers vleesquote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:35 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
zo te zien niet
https://www.jumbo.com/jumbo-rundergehakt-0,-500kg/131278BAK/
azijn, antioxidant E301, voedingszuur: citroenzuur, zonnebloemolie...
https://www.hoogvliet.com(...)%7csearchterm:gehakt
antioxidanten E300, E301 (ofwel citroenzuur en ascorbinezuur)
toen ik nog vaak bij de appie kwam kocht ik er al nooit vlees omdat het er gewoon niet uit ziet en de smaak ook waardeloos is, niks met vlees te maken!!! Merk wel dat netto ook weer een andere slager heeft ...viel me op dat er vandaag vooral veel beenham lag waar (gelukkig ook groot op de voorkant) ontdooit met toegevoegd water bij staat...ieuwww...... En buikspek zeg ander halve kilo aan het stuk kan ik al paar weken niet krijgen.... beetje jammer, hoop dat ze het snel terug draaienquote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:42 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Alles om het langer houdbaar te maken, vrieshuis gehakt waarschijnlijk ipv van vers vlees
quote:Ingrediënten
Varkensvlees 83%
water
voedingszuur: E326
zout
gedroogde glucosestroop
varkenseiwit
stabilisatoren: E339 en E407
antioxidanten: E316 en E331
conserveermiddel: E250
E-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Mwah niet mijn smaak. Mijn man vond het wel lekker, maar ik ga het niet nog een keer maken.quote:Op dinsdag 6 juni 2017 15:01 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Gewoon proberen en dan hier rapporteren!
Die is ook eng net zoals de bbq vlees. Het is vreselijk en zelf ik gooi dat wegquote:Op dinsdag 6 juni 2017 17:51 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind de 'varkenshaas culinair' van de Jumbo ook altijd zo'n eng product:
[..]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |