Dat wordt in vet van 130°C ook krokant, zit namelijk een speciale "coating" over die voor extra krokant zorgt.quote:Op woensdag 31 mei 2017 12:19 schreef Verbodsbord het volgende:
Werkt top. Beste resultaat hier met Kreukelfriet van Aviko, die wordt het meest krokant.
Mjah. Friet uit de oven is ook gezonder. Daarom wil ik juist van mijn friteuse af.quote:Op woensdag 31 mei 2017 14:38 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Nee
[..]
Allicht, want een airfryer is gewoon een kleine heteluchtoven. Maar om nou te zeggen dat patat uit de oven lekker is
Minder vaak patat eten. De keren dat je patat eet wil je toch ook iets lekkers?quote:Op woensdag 31 mei 2017 14:51 schreef Atak het volgende:
[..]
Mjah. Friet uit de oven is ook gezonder. Daarom wil ik juist van mijn friteuse af.
Het is geen deeltjesversneller of een ruimteveer. Probeer wat uit of Google op handleiding+merk/type.quote:Op woensdag 31 mei 2017 14:55 schreef Atak het volgende:
We hebben sindskort een nieuwe hete lucht oven maar ik weet nog niet eens hoe dat ding werkt. Handleiding is al weg en niemand is thuis.
Ik eet al niet zo vaak friet. 2 keer in de maand is veel?quote:Op woensdag 31 mei 2017 15:01 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Minder vaak patat eten. De keren dat je patat eet wil je toch ook iets lekkers?
Biefstuk?quote:
Je hebt het wel eens geprobeerd? Ik gok van niet maar deze discussie ga ik mooi niet voeren met de CULsnobsquote:Op woensdag 31 mei 2017 22:14 schreef pietbier het volgende:
[..]
Biefstuk?
Ze moeten jou ophangen, vierendelen, door een hakselaar gooien en in de airfryer gooien....
BARBAAR!
Je hebt ook wel eens geprobeerd een krop botersla in de koekenpan te bakken? Sommige dingen moet je gewoon niet proberenquote:Op woensdag 31 mei 2017 22:16 schreef renwan het volgende:
[..]
Je hebt het wel eens geprobeerd? Ik gok van niet maar deze discussie ga ik mooi niet voeren met de CULsnobs
Ik denk dat het wel moet kunnen, alleen wat voor vet gebruik je?quote:Op woensdag 31 mei 2017 22:16 schreef renwan het volgende:
[..]
Je hebt het wel eens geprobeerd? Ik gok van niet maar deze discussie ga ik mooi niet voeren met de CULsnobs
Ik heb ook wel eens filmpjes gezien van mensen die kots opdrinken, dat probeer ik ook liever niet....quote:Op woensdag 31 mei 2017 22:16 schreef renwan het volgende:
[..]
Je hebt het wel eens geprobeerd? Ik gok van niet maar deze discussie ga ik mooi niet voeren met de CULsnobs
Okequote:Op dinsdag 6 juni 2017 01:01 schreef pietbier het volgende:
[..]
Ik heb ook wel eens filmpjes gezien van mensen die kots opdrinken, dat probeer ik ook liever niet....
Sommige dingen doe je gewoonweg niet. Zeker niet met een stuk vlees dat sowieso al heel simpel en smaakvol te bereiden is.
Zeg dat ook tegen de mensen die hun recept tonen op internet:quote:Op dinsdag 6 juni 2017 01:01 schreef pietbier het volgende:
Sommige dingen doe je gewoonweg niet. Zeker niet met een stuk vlees dat sowieso al heel simpel en smaakvol te bereiden is.
Waar haal je het idee vandaan dat ovenfriet gezonder zou zijn?quote:Op woensdag 31 mei 2017 14:51 schreef Atak het volgende:
[..]
Mjah. Friet uit de oven is ook gezonder. Daarom wil ik juist van mijn friteuse af.
Is zo.quote:Op donderdag 8 juni 2017 13:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Waar haal je het idee vandaan dat ovenfriet gezonder zou zijn?
Je hebt een grote historie hier op fok wat te blaten en dan er op te draaien.quote:
Jij denkt dat frituren gezond is? Denk eens logisch na.quote:Op donderdag 8 juni 2017 13:28 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je hebt een grote historie hier op fok wat te blaten en dan er op te draaien.
Nogmaals, waar haal jij idee vandaan dat ovenfriet gezonder zou zijn.quote:Op donderdag 8 juni 2017 13:30 schreef Atak het volgende:
[..]
Jij denkt dat frituren gezond is? Denk logisch na.
Lees de gebruiksaanwijzing, er staat dan ook dat je de frietjes moet keren.quote:Op donderdag 8 juni 2017 13:26 schreef Atak het volgende:
Ik heb trouwens paar dagen geleden ovenfriet gemaakt in mijn hete lucht oven.
Ik bakte er ook gepaneerde kippenvleugels in de oven. Dat was wel lekker knapperig en lekker maar de ovenfriet smaakte nergens naar. Alleen een kant van de friet was knapperig. De andere kant was slap.
Volgens mij had ik het niet lang genoeg gebakken. 15-20 op 220 moet toch gewoon genoeg zijn?
Deed ik. Maar gelijkmatig alles keren gaat niet.quote:Op donderdag 8 juni 2017 13:33 schreef Cause_Mayhem het volgende:
[..]
Lees de gebruiksaanwijzing, er staat dan ook dat je de frietjes moet keren.
Denk eens even na. Waarom denk je?quote:Op donderdag 8 juni 2017 13:32 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Nogmaals, waar haal jij idee vandaan dat ovenfriet gezonder zou zijn.
FYI, ovenfriet is gefrituurd, voordat jij het in de oven gooit
NEUHquote:Op donderdag 8 juni 2017 13:35 schreef Atak het volgende:
[..]
Deed ik. Maar gelijkmatig alles keren gaat niet.
Volgens Avikoquote:Op donderdag 8 juni 2017 13:26 schreef Atak het volgende:
Volgens mij had ik het niet lang genoeg gebakken. 15-20 op 220 moet toch gewoon genoeg zijn?
quote:een voorverwarmde oven en bak 20-25 minuten goudgeel. Tussendoor eenmaal keren.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |