Ik bedoelde dat het geen bier is dat gebrouwen is met 40%.quote:Op woensdag 17 mei 2017 21:46 schreef MCH het volgende:
[..]
https://www.ratebeer.com/beer/brewdog-sink-the-bismarck/118414/
Je kunt wijn of bier sterker maken door het te stoken. Of je stopt het in de diepvries.quote:Op woensdag 17 mei 2017 21:48 schreef Anthraxx het volgende:
[..]
Ik vraag mij af hoe ze het voor elkaar gekregen hebben. De beschrijving vind ik overigens niet heel uitnodigend:
[..]
Als ik hem tegenkom zal ik hem eens proberen. Best een fors percentage .
Edit: 95 euro. Doe maar niet .
Tot 25 zelfs, maar zo tegen de 20 en hoger draagt het niet meer bij aan de smaak, maar dan vergist je om een basis te krijgen die je later destilleert. En niet voor de lekkerquote:Op woensdag 17 mei 2017 21:42 schreef z80 het volgende:
[..]
Bij een natuurlijke vergisting kun je iets over de 20% halen. Daarboven moet je gaan stoken.
Berliner Weisse?quote:Op woensdag 17 mei 2017 22:11 schreef krakkemieke het volgende:
Ehm....Beetje zurig duits bier.. ehm...
Je kan de eisbokmethode ook zelf proberen als je nog wat herfst of winterbokbieren hebt staan (kan vast ook wel met dubbels). Schenk gewoon drie flesjes in een grote colafles uit,ga dat goed bevriezen en laat dat bevroren spul weer uitlekken in een glas. Wat daar indrupt is je eisbok.quote:Op woensdag 17 mei 2017 21:53 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Je kunt wijn of bier sterker maken door het te stoken. Of je stopt het in de diepvries.
Als je je gehakt niet goed verpakt, droogt de diepvries het vlees uit.
Nee, de Berliner Weisse is een zuur bier:quote:Op woensdag 17 mei 2017 22:12 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Nee, dat is witbier, dat zou ik weten.
quote:Berliner Weisse is a cloudy, sour, white beer of around 3% abv. It is a regional variation on the white beer style from Northern Germany, dating back to at least the 16th century.
Denk maar even naquote:Op woensdag 17 mei 2017 22:15 schreef krakkemieke het volgende:
Ik bedoel een zurig fris bier. Akelig dat ik niet op de naam kan komen!
Sowieso is die prijs bizar. Zou het alleen eens willen proberen op een bierfestival of iets dergelijks en om tegen je vrienden te kunnen zeggen dat je zo'n sterk bier hebt gedronken.quote:Op woensdag 17 mei 2017 21:48 schreef Anthraxx het volgende:
[..]
Ik vraag mij af hoe ze het voor elkaar gekregen hebben. De beschrijving vind ik overigens niet heel uitnodigend:
[..]
Als ik hem tegenkom zal ik hem eens proberen. Best een fors percentage .
Edit: 95 euro. Doe maar niet .
Toen ik ooit op werkweek was in Berlijn, heb ik het geproefd. Ik had liever een pilsje.quote:Op woensdag 17 mei 2017 22:15 schreef MCH het volgende:
[..]
Nee, de Berliner Weisse is een zuur bier:
[..]
Hoi! het lijkt erop of er vaak buien komen...quote:Op woensdag 17 mei 2017 22:16 schreef Kaatje1 het volgende:
Goedenavond, voor degenen met interesse, er staan wat foto's op fb en instagram.
Mooie dag gehad vandaag met eerst veel regen maar later knapte het op. Hopelijk zet dat door
Maar als het zo gemaakt is, is het volgens mij geen bier meer.quote:Op woensdag 17 mei 2017 22:16 schreef MCH het volgende:
[..]
Sowieso is die prijs bizar. Zou het alleen eens willen proberen op een bierfestival of iets dergelijks en om tegen je vrienden te kunnen zeggen dat je zo'n sterk bier hebt gedronken.
Rodenbach! Lekker fris!quote:Op woensdag 17 mei 2017 22:11 schreef krakkemieke het volgende:
Ehm....Beetje zurig duits bier.. ehm...
Och ja. ik heb zo mijn momenten.....quote:Op woensdag 17 mei 2017 22:32 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Beste krak, het valt mij nu pas op maar....
Je quote! Correct! Leesbaarheid!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |