Even biefstuk makenquote:
geen mosterd, en stijver.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:37 schreef Ruse het volgende:
[..]
wut
hetzelfde als in dat het witte meuk is waar je je friet in kan dopen ja
Twee keer de helftquote:Op zondag 14 mei 2017 18:41 schreef Samzz het volgende:
Ik weet nog steeds niet of ik pizza ga eten of quiche.
En de smaak. Hállo.quote:
het schijnt dat hellman's vroeger of nu de Britse versie erg lekker is, maar die bij ons in de winkel vond ik maar vettig en smakeloosquote:
Hangt van de desbetreffende pizza en quiche af (qua ingrediënten).quote:Op zondag 14 mei 2017 18:41 schreef Samzz het volgende:
Ik weet nog steeds niet of ik pizza ga eten of quiche.
Dat is beligsche mayo toch ook?quote:Op zondag 14 mei 2017 18:42 schreef Ruse het volgende:
[..]
het schijnt dat hellman's vroeger of nu de Britse versie erg lekker is, maar die bij ons in de winkel vond ik maar vettig en smakeloos
Ik vond m leuk dus heb m gejat .quote:
zou haar vinger likkenquote:
Quiche lorraine of pizza salami.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:43 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Hangt van de desbetreffende pizza en quiche af (qua ingrediënten).
De quiche.quote:
Dit maakt het er niet makkelijker op.quote:
nee, friszurig en aan de dunne kantquote:
Ik hang ook die kant op.quote:
uhh, niet die ik heb gehad 2 weken geleden. Stijve prut met weinig smaak, en erg vettig.quote:
Devos Lemmens my man, D&Lquote:Op zondag 14 mei 2017 18:45 schreef dopfles1 het volgende:
[..]
uhh, niet die ik heb gehad 2 weken geleden. Stijve prut met weinig smaak, en erg vettig.
Weet niet waar jij gegeten hebt maar..quote:Op zondag 14 mei 2017 18:45 schreef dopfles1 het volgende:
[..]
uhh, niet die ik heb gehad 2 weken geleden. Stijve prut met weinig smaak, en erg vettig.
Ik woonde 3 jaar in belgie en ik heb daar nog nooit een ''patatkot'' gezien.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:49 schreef Samzz het volgende:
Toen ik nog in België woonde kon je bij t patatkot kiezen voor Belgische en Hollandse mayo. Die laatste liep t hardste .
Zoals het hoortquote:Op zondag 14 mei 2017 18:50 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Ik eet mijn patat zonder saus
Come at me
Netjes van je.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:50 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Ik eet mijn patat zonder saus
Come at me
Weet je wát hoort?quote:
Je oren?quote:
Weinig mensen die het met mij eens zijnquote:
Truckerstopquote:Op zondag 14 mei 2017 18:50 schreef Moeraskat het volgende:
[..]
Weet niet waar jij gegeten hebt maar..
O.a :$quote:
Nou ja.. een goede champignon of pepersaus is niet te versmaden.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:51 schreef Dqod het volgende:
[..]
Netjes van je.
Ik hou van saus, kan k niks aan doen
Stoofvleesquote:Op zondag 14 mei 2017 18:52 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Nou ja.. een goede champignon of pepersaus is niet te versmaden.
Maar dat is bij vlees
Of dequote:
Zoveel onwetenden op deze aardbol.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:52 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Weinig mensen die het met mij eens zijn
Nooit meer opstaan.quote:
That be truequote:Op zondag 14 mei 2017 18:52 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Nou ja.. een goede champignon of pepersaus is niet te versmaden.
Maar dat is bij vlees
Dat was na die frikandel op Utrecht CS, jaquote:
Ook bij kibbeling,quote:
Denk dat het daar voor mij ook zeker wel mee te maken heeft, jaquote:Op zondag 14 mei 2017 18:53 schreef JaniesBrownie het volgende:
Ik houd gewoon niet zo van friet. Dus ik eet t liefst met saus, dan proef ik de friet niet meer
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |