Even biefstuk makenquote:
geen mosterd, en stijver.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:37 schreef Ruse het volgende:
[..]
wut
hetzelfde als in dat het witte meuk is waar je je friet in kan dopen ja
Twee keer de helftquote:Op zondag 14 mei 2017 18:41 schreef Samzz het volgende:
Ik weet nog steeds niet of ik pizza ga eten of quiche.
En de smaak. Hállo.quote:
het schijnt dat hellman's vroeger of nu de Britse versie erg lekker is, maar die bij ons in de winkel vond ik maar vettig en smakeloosquote:
Hangt van de desbetreffende pizza en quiche af (qua ingrediënten).quote:Op zondag 14 mei 2017 18:41 schreef Samzz het volgende:
Ik weet nog steeds niet of ik pizza ga eten of quiche.
Dat is beligsche mayo toch ook?quote:Op zondag 14 mei 2017 18:42 schreef Ruse het volgende:
[..]
het schijnt dat hellman's vroeger of nu de Britse versie erg lekker is, maar die bij ons in de winkel vond ik maar vettig en smakeloos
Ik vond m leuk dus heb m gejat .quote:
zou haar vinger likkenquote:
Quiche lorraine of pizza salami.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:43 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Hangt van de desbetreffende pizza en quiche af (qua ingrediënten).
De quiche.quote:
Dit maakt het er niet makkelijker op.quote:
nee, friszurig en aan de dunne kantquote:
Ik hang ook die kant op.quote:
uhh, niet die ik heb gehad 2 weken geleden. Stijve prut met weinig smaak, en erg vettig.quote:
Devos Lemmens my man, D&Lquote:Op zondag 14 mei 2017 18:45 schreef dopfles1 het volgende:
[..]
uhh, niet die ik heb gehad 2 weken geleden. Stijve prut met weinig smaak, en erg vettig.
Weet niet waar jij gegeten hebt maar..quote:Op zondag 14 mei 2017 18:45 schreef dopfles1 het volgende:
[..]
uhh, niet die ik heb gehad 2 weken geleden. Stijve prut met weinig smaak, en erg vettig.
Ik woonde 3 jaar in belgie en ik heb daar nog nooit een ''patatkot'' gezien.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:49 schreef Samzz het volgende:
Toen ik nog in België woonde kon je bij t patatkot kiezen voor Belgische en Hollandse mayo. Die laatste liep t hardste .
Zoals het hoortquote:Op zondag 14 mei 2017 18:50 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Ik eet mijn patat zonder saus
Come at me
Netjes van je.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:50 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Ik eet mijn patat zonder saus
Come at me
Weet je wát hoort?quote:
Je oren?quote:
Weinig mensen die het met mij eens zijnquote:
Truckerstopquote:Op zondag 14 mei 2017 18:50 schreef Moeraskat het volgende:
[..]
Weet niet waar jij gegeten hebt maar..
O.a :$quote:
Nou ja.. een goede champignon of pepersaus is niet te versmaden.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:51 schreef Dqod het volgende:
[..]
Netjes van je.
Ik hou van saus, kan k niks aan doen
Stoofvleesquote:Op zondag 14 mei 2017 18:52 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Nou ja.. een goede champignon of pepersaus is niet te versmaden.
Maar dat is bij vlees
Of dequote:
Zoveel onwetenden op deze aardbol.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:52 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Weinig mensen die het met mij eens zijn
Nooit meer opstaan.quote:
That be truequote:Op zondag 14 mei 2017 18:52 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Nou ja.. een goede champignon of pepersaus is niet te versmaden.
Maar dat is bij vlees
Dat was na die frikandel op Utrecht CS, jaquote:
Ook bij kibbeling,quote:
Denk dat het daar voor mij ook zeker wel mee te maken heeft, jaquote:Op zondag 14 mei 2017 18:53 schreef JaniesBrownie het volgende:
Ik houd gewoon niet zo van friet. Dus ik eet t liefst met saus, dan proef ik de friet niet meer
Kibbeling met saus...quote:Op zondag 14 mei 2017 18:54 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Ook bij kibbeling,
Dan zie ik zowat die ogen eruit vallen van verbazing .. "huh, geen saus? Weet je het zeker?"
Zeker mee eensquote:Op zondag 14 mei 2017 18:54 schreef Dqod het volgende:
[..]
That be true
Al vind ik het meeste vlees sws wel dusdanig lekker dat het met of zonder saus prima is :$
Dat was ook belachelijkquote:Op zondag 14 mei 2017 18:54 schreef Moeraskat het volgende:
[..]
Dat was na die frikandel op Utrecht CS, ja
Idd,quote:
Die is meestal zo heetquote:Op zondag 14 mei 2017 18:53 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Of de
Binnnenkant van een kroket.
Ik had honger.quote:
Kaassoufle dan.. standaard je mond verbrandenquote:
Na een driegangenmenu ...quote:
Klinkt dubbelzinnig :/quote:Op zondag 14 mei 2017 18:56 schreef Dqod het volgende:
Niet je tong durven steken in een hete kaassoufflé
Op mijn werk had ik laatst een kroket, en ik dacht dat het een goede rundvleeskroket was. Ik beet het kopje eraf, en ik wilde mijn tong erom zwieren tot ik een geelachtige vulling zag er zaten vierkante blokjes vlees in.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:56 schreef Dqod het volgende:
Niet je tong durven steken in een hete kaassoufflé
quote:
Dat komt omdat het in België frietkot heet.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:51 schreef Moeraskat het volgende:
[..]
Ik woonde 3 jaar in belgie en ik heb daar nog nooit een ''patatkot'' gezien.
Was het niet na die gore zoute pizza's?quote:
quote:Op zondag 14 mei 2017 18:57 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Kaassoufle dan.. standaard je mond verbranden
Die vind ik niet lekkerquote:Op zondag 14 mei 2017 18:57 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Kaassoufle dan.. standaard je mond verbranden
Volgens mij ken ik ze wel. Da's een fikse desillusie ehquote:Op zondag 14 mei 2017 18:58 schreef Moeraskat het volgende:
[..]
Op mijn werk had ik laatst een kroket, en ik dacht dat het een goede rundvleeskroket was. Ik beet het kopje eraf, en ik wilde mijn tong erom zwieren tot ik een geelachtige vulling zag er zaten vierkante blokjes vlees in.
Nooit
meer.
Nou zeg :$quote:
Weet je waar ik zin in heb? In sushi. Vorig jaar in den bosch echt súper lekkere sushi gegeten.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:58 schreef Dqod het volgende:
[..]
Ook wel weer eens zin in. Van de Chinees dan ook, niet van de plaatselijke slager
Ja, volgens mij vooraf soep (???) en na tiramisu ?quote:Op zondag 14 mei 2017 18:59 schreef Moeraskat het volgende:
[..]
Was het niet na die gore zoute pizza's?
Chinees van de slager ... Hm.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:58 schreef Dqod het volgende:
[..]
Ook wel weer eens zin in. Van de Chinees dan ook, niet van de plaatselijke slager
Op z'n tijd vind ik het wel lekker,quote:
Hnnnnnngquote:Op zondag 14 mei 2017 19:00 schreef Moeraskat het volgende:
[..]
Weet je waar ik zin in heb? In sushi. Vorig jaar in den bosch echt súper lekkere sushi gegeten.
Die tiramisu van dqod waar ik mijn vinger/tong ( ) in had gestopt?quote:Op zondag 14 mei 2017 19:00 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Ja, volgens mij vooraf soep (???) en na tiramisu ?
Daar verkopen ze tegenwoordig ook bami en zulks gerei :$quote:
Wacht even, wat?!quote:Op zondag 14 mei 2017 19:01 schreef Moeraskat het volgende:
[..]
Die tiramisu van dqod waar ik mijn vinger/tong ( ) in had gestopt?
Ok. Bye .quote:
Wat hebben jullie voor vreemde meets.quote:Op zondag 14 mei 2017 19:01 schreef Moeraskat het volgende:
[..]
Die tiramisu van dqod waar ik mijn vinger/tong ( ) in had gestopt?
Jij had tiramisu mee naar huis, omdat je ( hoe is het mogelijk ) vol zat. En toen had ik mijn vinger of tong erin gestoken op het centraal station. Waar 4e van walgde.quote:Op zondag 14 mei 2017 19:02 schreef Dqod het volgende:
[..]
Daar verkopen ze tegenwoordig ook bami en zulks gerei :$
Niet slecht, maar niet echt voor mij
[..]
Wacht even, wat?!
Getver ....quote:Op zondag 14 mei 2017 19:01 schreef Moeraskat het volgende:
[..]
Die tiramisu van dqod waar ik mijn vinger/tong ( ) in had gestopt?
quote:Op zondag 14 mei 2017 19:02 schreef Dqod het volgende:
[..]
Daar verkopen ze tegenwoordig ook bami en zulks gerei :$
Niet slecht, maar niet echt voor mij
[..]
Wacht even, wat?!
Nog meer drinken, vergeet je je gaten .quote:Op zondag 14 mei 2017 19:02 schreef Dqod het volgende:
Blijkbaar heb ik toch teveel gaten in m'n geheugen dan me lief is
Ik wist dit ook niet meer, maar ik denk eerder verdrongenquote:Op zondag 14 mei 2017 19:02 schreef Dqod het volgende:
Blijkbaar heb ik toch teveel gaten in m'n geheugen dan me lief is
HAHAHAHAquote:Op zondag 14 mei 2017 19:04 schreef Moeraskat het volgende:
[..]
Jij had tiramisu mee naar huis, omdat je ( hoe is het mogelijk ) vol zat. En toen had ik mijn vinger of tong erin gestoken op het centraal station. Waar 4e van walgde.
Ho ho, hou mij erbuitenquote:
Die heb ik dan nog niet gehadquote:Op zondag 14 mei 2017 19:05 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Nou ja, ik vind erwtensoep van de slager wel lekker. en ik lust dat niet eens
Ik weet wel dat je een mini-bakje van aluminium mee kreegquote:Op zondag 14 mei 2017 19:06 schreef Dqod het volgende:
[..]
HAHAHAHA
Man, ik baal er steeds meer van dat ik 't niet meer weet
Helemaal niet! Je was super betrokken!quote:
Dat wilde je toen meteen al, gelukt dus.quote:Op zondag 14 mei 2017 19:06 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Ik wist dit ook niet meer, maar ik denk eerder verdrongen
Ik betwijfel of het daar van komt, maar goed. Nee, ik hou niet meer zo van veel drinkenquote:
Daar zat die tiramisu in.quote:Op zondag 14 mei 2017 19:07 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Ik weet wel dat je een mini-bakje van aluminium mee kreeg
Lekker veel vlees en worst.quote:
Dat zou kunnen.quote:Op zondag 14 mei 2017 19:07 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Ik weet wel dat je een mini-bakje van aluminium mee kreeg
Oh was dat de kroket met frikandel vulling? Want die zag ik ook vandaag liggenquote:Op zondag 14 mei 2017 18:58 schreef Moeraskat het volgende:
[..]
Op mijn werk had ik laatst een kroket, en ik dacht dat het een goede rundvleeskroket was. Ik beet het kopje eraf, en ik wilde mijn tong erom zwieren tot ik een geelachtige vulling zag er zaten vierkante blokjes vlees in.
Nooit
meer.
Ja en ik was superbetrokken. Lees ik net...quote:Op zondag 14 mei 2017 19:08 schreef aeque het volgende:
[..]
Nou als ik het zo lees was jij er ook bij?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |