Kibbeling met saus...quote:Op zondag 14 mei 2017 18:54 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Ook bij kibbeling,
Dan zie ik zowat die ogen eruit vallen van verbazing .. "huh, geen saus? Weet je het zeker?"
Zeker mee eensquote:Op zondag 14 mei 2017 18:54 schreef Dqod het volgende:
[..]
That be true
Al vind ik het meeste vlees sws wel dusdanig lekker dat het met of zonder saus prima is :$
Dat was ook belachelijkquote:Op zondag 14 mei 2017 18:54 schreef Moeraskat het volgende:
[..]
Dat was na die frikandel op Utrecht CS, ja
Idd,quote:
Die is meestal zo heetquote:Op zondag 14 mei 2017 18:53 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Of de
Binnnenkant van een kroket.
Ik had honger.quote:
Kaassoufle dan.. standaard je mond verbrandenquote:
Na een driegangenmenu ...quote:
Klinkt dubbelzinnig :/quote:Op zondag 14 mei 2017 18:56 schreef Dqod het volgende:
Niet je tong durven steken in een hete kaassoufflé
Op mijn werk had ik laatst een kroket, en ik dacht dat het een goede rundvleeskroket was. Ik beet het kopje eraf, en ik wilde mijn tong erom zwieren tot ik een geelachtige vulling zag er zaten vierkante blokjes vlees in.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:56 schreef Dqod het volgende:
Niet je tong durven steken in een hete kaassoufflé
quote:
Dat komt omdat het in België frietkot heet.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:51 schreef Moeraskat het volgende:
[..]
Ik woonde 3 jaar in belgie en ik heb daar nog nooit een ''patatkot'' gezien.
Was het niet na die gore zoute pizza's?quote:
quote:Op zondag 14 mei 2017 18:57 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Kaassoufle dan.. standaard je mond verbranden
Die vind ik niet lekkerquote:Op zondag 14 mei 2017 18:57 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Kaassoufle dan.. standaard je mond verbranden
Volgens mij ken ik ze wel. Da's een fikse desillusie ehquote:Op zondag 14 mei 2017 18:58 schreef Moeraskat het volgende:
[..]
Op mijn werk had ik laatst een kroket, en ik dacht dat het een goede rundvleeskroket was. Ik beet het kopje eraf, en ik wilde mijn tong erom zwieren tot ik een geelachtige vulling zag er zaten vierkante blokjes vlees in.
Nooit
meer.
Nou zeg :$quote:
Weet je waar ik zin in heb? In sushi. Vorig jaar in den bosch echt súper lekkere sushi gegeten.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:58 schreef Dqod het volgende:
[..]
Ook wel weer eens zin in. Van de Chinees dan ook, niet van de plaatselijke slager
Ja, volgens mij vooraf soep (???) en na tiramisu ?quote:Op zondag 14 mei 2017 18:59 schreef Moeraskat het volgende:
[..]
Was het niet na die gore zoute pizza's?
Chinees van de slager ... Hm.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:58 schreef Dqod het volgende:
[..]
Ook wel weer eens zin in. Van de Chinees dan ook, niet van de plaatselijke slager
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |