#ANONIEM | vrijdag 28 april 2017 @ 20:52 |
En ik drink deze, speciaalbier uit blik: [ Bericht 61% gewijzigd door #ANONIEM op 28-04-2017 20:55:03 ] | |
WhiteMountain | vrijdag 28 april 2017 @ 21:12 |
Brood en water. | |
Prego | vrijdag 28 april 2017 @ 22:11 |
Een La Chouffe. Eigenlijk zijn het er 4 | |
agter | vrijdag 28 april 2017 @ 22:14 |
Lekker toch? Begin van je weekend. | |
Prego | vrijdag 28 april 2017 @ 22:17 |
precies Het zijn overigens 4 halve liters | |
#ANONIEM | vrijdag 28 april 2017 @ 22:26 |
Die heb je niet in halve liters [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-04-2017 22:27:33 ] | |
FutureFairytale | vrijdag 28 april 2017 @ 22:39 |
Had vnv zalm met boursin en champignons in bladerdeeg gemaakt. Met aardappeltjes en worteltjes erbij. Toe ijs met aardbeien en slagroom. Nu limo. | |
#ANONIEM | vrijdag 28 april 2017 @ 22:46 |
Drink je echt op vrijdagavond aanmaaklimo? | |
#ANONIEM | vrijdag 28 april 2017 @ 22:48 |
Heineken. | |
Prego | zaterdag 29 april 2017 @ 06:25 |
ooit van een tap gehoord? | |
banaantjeEE | zaterdag 29 april 2017 @ 09:19 |
Ontbijtkoekje met koffie | |
#ANONIEM | zaterdag 29 april 2017 @ 09:20 |
Nee, dan nog tap je chouffe niet in halve literglazen. [ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 29-04-2017 09:21:25 ] | |
#ANONIEM | zaterdag 29 april 2017 @ 09:39 |
Koffie | |
mascara-klodder | zaterdag 29 april 2017 @ 10:01 |
Thee en tonijnsalade | |
RobinOok | zaterdag 29 april 2017 @ 10:02 |
*knip* [ Bericht 94% gewijzigd door RobinOok op 29-04-2017 10:08:35 ] | |
Diconnected | zaterdag 29 april 2017 @ 10:05 |
Net kwark met pindakaas en muesli. Zo maar eens koffie Vanavond asperges met ham, krieltjes en een eitje | |
#ANONIEM | zaterdag 29 april 2017 @ 10:14 |
Oh.. was het dan niet gratis die rijst erbij? Ik heb de bon ook niet echt goed bekeken en gewoon betaalt.Als dat zo is dan was er stennis geweest aan tafel... Een gerecht is voor mij inclusief en niet exclusief. Ik herinnerde mij toen ik er eenmaal zat dat jij er geweest was en die foto van dat ene 'vlees' gerecht die mij erg beviel. En met die foto gedachte gokte ik een beetje en bleek het dus de goede te zijn geweest die ik koos. Moggu! Zo..eens een wat ongewoon 'ontbijt'. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 29-04-2017 10:15:49 ] | |
Prego | zaterdag 29 april 2017 @ 10:26 |
je moet je mond houden. OT: thee | |
DarkerThanBlack | zaterdag 29 april 2017 @ 11:01 |
Beijing Bao is sowieso een restaurant om te mijden, super arrogante eigenaar. De eerste ervaring kregen we aangebrande dumblings, onderkant was volledig zwart en hard, dat men dat überhaupt durft te serveren. Tweede poging was ik langs geweest om te reserveren, bij aankomst op de afgesproken tijd werd mij zonder excuses vertelt dat ze vol zijn en de deur dichtgegooid. Jammer dat dit soort eetgelegenheden nog bestaan. | |
#ANONIEM | zaterdag 29 april 2017 @ 11:18 |
| |
banaantjeEE | zaterdag 29 april 2017 @ 13:12 |
Wokschotel | |
WammesWaggel | zaterdag 29 april 2017 @ 13:42 |
Boterham kaas en tomaat. Vanavond verse spinazie met aardappelen en... ik moet nog boodschappen doen | |
Duveldrinker | zaterdag 29 april 2017 @ 13:44 |
Net een saucijzenbroodje met een koffie verkeerd. Vanavond pannekoeken bakken voor de kleine man met een Choufje voor pappa. | |
RobinOok | zaterdag 29 april 2017 @ 14:15 |
Heeft niks met arrogantie te maken, ze zijn gewoon nogal lomp. | |
golfer | zaterdag 29 april 2017 @ 15:22 |
Kalfsragout in een pasteitje als tussendoortje. | |
Karzai | zaterdag 29 april 2017 @ 15:33 |
chillie cheese burger vanavond kabeljauw filet, patat en salade | |
#ANONIEM | zaterdag 29 april 2017 @ 16:24 |
Dat klinkt niet best en ik herken dit helemaal niet in de eigenaar. Het grote "Waar gaan we nu weer eten Iwanius" topic #9 : Frietboutique Rotterdam. | |
FutureFairytale | zaterdag 29 april 2017 @ 17:31 |
Oranje slush | |
#ANONIEM | zaterdag 29 april 2017 @ 18:16 |
Aardappelen met witlof en een ham/kaas sausje Uiteraard met jus en strooikaas. | |
golfer | zaterdag 29 april 2017 @ 18:34 |
Spaghetti met ragu bolognese volgens het traditionele recept. | |
#ANONIEM | zaterdag 29 april 2017 @ 20:04 |
Avondeten Het voorafje. [ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 29-04-2017 20:05:11 ] | |
marcb1974 | zaterdag 29 april 2017 @ 20:11 |
Green scallop taco's | |
FutureFairytale | zondag 30 april 2017 @ 00:03 |
Paar toastjes brie, spek/roomkaas hapje en glaasje aardbei/sinaasappelsap. | |
#ANONIEM | zondag 30 april 2017 @ 00:10 |
Drink je ijsthee? | |
agter | zondag 30 april 2017 @ 00:13 |
Heerlijk! | |
#ANONIEM | zondag 30 april 2017 @ 00:27 |
Nog even een bord macaroni voor het slapen gaan | |
#ANONIEM | zondag 30 april 2017 @ 09:26 |
'Miep'en ik dronken warme thee zelfs vooraf en die ijsthee was als afkoeling. Lekker zoet en fris. Moggu trouwens Met 'Miep' samen een bakkie doen voordat ik haar wegbreng. | |
#ANONIEM | zondag 30 april 2017 @ 10:17 |
Koffie | |
Karzai | zondag 30 april 2017 @ 10:39 |
ham/kaas sambal badjak tosti | |
Bienelientjee | zondag 30 april 2017 @ 11:01 |
Sneetje tijgerbrood | |
Anne | zondag 30 april 2017 @ 13:47 |
Afbakbroodjes uit de oven met heel simpel boter en kaas, die dan beide nog een beetje smelten door het warme broodje. Mmmm . Heerlijk. | |
-Bubseltje- | zondag 30 april 2017 @ 17:29 |
https://www.pressurecookrecipes.com/instant-pot-hk-garlic-beef Was erg lekker | |
agter | zondag 30 april 2017 @ 17:30 |
Zo BBQ aan. Wat gaan we maken: Hamburgers. En hamburgerbroodjes. Veel groente. En Italiaanse steaksandwiches. Wijn en biertjes erbij. | |
Zo-is-dat | zondag 30 april 2017 @ 19:23 |
Quesidillas naar een recept van ottolenghi | |
4EverBlackEyed | zondag 30 april 2017 @ 19:35 |
Gebakken zalm, broccoli (met sojasaus en sesamolie) en dikke noedels. | |
Ama | zondag 30 april 2017 @ 19:41 |
WammesWaggel | zondag 30 april 2017 @ 19:48 |
Appel en een Cocos tosti. Zo nog wat maken met 150 gram spinazie die op moet | |
FutureFairytale | zondag 30 april 2017 @ 19:51 |
Big Tasty Toe Activia bosvruchten en een split (ijsje). | |
#ANONIEM | zondag 30 april 2017 @ 20:47 |
Avondeten Maar weer eens deze aloude combo genomen bij mijn favoriete Thai.= garnalensalade,gamba's met taugé in een pittige saus en glasnoedel soepje met kip gehakt en een biertje. | |
marcb1974 | zondag 30 april 2017 @ 20:47 |
Carnita taco's met mangosalsa | |
uniekhoorn | zondag 30 april 2017 @ 23:00 |
Naar de pizzeria geweest: had een vegetarische pizza met tonijn , extra pikant met extra knoflook | |
#ANONIEM | zondag 30 april 2017 @ 23:02 |
Dat is niet echt vegetarisch natuurlijk | |
FutureFairytale | zondag 30 april 2017 @ 23:18 |
Ik had niet meer gemogen na mn big tasty maar toch nog een halve zak pomtips gegeten. Kon t niet laten. | |
#ANONIEM | maandag 1 mei 2017 @ 09:22 |
Moggu | |
FutureFairytale | maandag 1 mei 2017 @ 10:23 |
Inmiddels 2 koppies thee Vanmiddag crackers met een bakje biefstuktapenade en een sinaasappel. | |
MutedFaith | maandag 1 mei 2017 @ 10:26 |
Slagroomtaart. Had iemand op t werk gekregen. | |
4EverBlackEyed | maandag 1 mei 2017 @ 11:33 |
Overnigt oats met banaan, lijnzaad, rozijnen en kaneel. Met de consistentie van kots Echter was het wel lekker | |
Ole | maandag 1 mei 2017 @ 12:49 |
Café latte en een tosti | |
banaantjeEE | maandag 1 mei 2017 @ 15:24 |
Tortellini | |
FutureFairytale | maandag 1 mei 2017 @ 16:06 |
Liga fruitkick. | |
#ANONIEM | maandag 1 mei 2017 @ 17:32 |
Avondeten Yup...al vele malen voorbijgekomen en genuttigd: Moski-meti!. Tis tenslotte maandag. | |
Karzai | maandag 1 mei 2017 @ 17:33 |
kreeg vanochtend muffins op het werk waren lekker vers niet van die fabrieksdingen vanavond chili con carne met rijst | |
Stokken_en_stenen | maandag 1 mei 2017 @ 19:00 |
Pizza in de oven nu Heb er extra knoflook peper kaas en salami bij gedaan | |
realAIVD | maandag 1 mei 2017 @ 20:09 |
Quesadilla's met geraspte kaas, zwarte bonen, chilipoeder, jalapeno uit 't zuur en een dipsausje van Turkse yoghurt met sriracha | |
FutureFairytale | maandag 1 mei 2017 @ 22:31 |
Hulde voor je kookzin en al het lekkers dat je maakt Ik kwam net 21.15u thuis dus dat betekent 2 pakjes Indomie mi goreng, lente-ui, extra ketjap, gefrituurde ui en eitje. Fastfood waar ik geen genoeg van kan krijgen | |
uniekhoorn | maandag 1 mei 2017 @ 22:56 |
Joh Nee ik heb nog nooit een pizza gegeten wat op de kaart staat... Ik maak hem echt compleet helemaal zelf naar mijn believen het moment waar ik zin in heb. En het kan ook altijd waar dan ook, binnen- buitenland, sterker nog, heb soms het idee dat de pizza daardoor met nog meer zorg wordt klaar gemaakt OT: vanavond hadden wij hele gegrilde dorade, zoete wortels, gebakken aardappels, gesmoorde prei. Na: magere kwark met pitloze rode druiven Nu een cola berenburg en cassave chips | |
govie | maandag 1 mei 2017 @ 23:31 |
Ik vond deze hongaarse bbq idee op imgur, wel een leuk idee. ook mooi friet van de bbq! Het lijkt me een skottlebraai op houtzine. | |
MutedFaith | maandag 1 mei 2017 @ 23:37 |
Thee en een kano. | |
#ANONIEM | dinsdag 2 mei 2017 @ 07:20 |
Koffie en een speculaasje | |
FutureFairytale | dinsdag 2 mei 2017 @ 10:39 |
Vanmorgen Skyr en 2 kopjes thee. Nu paar zoute dropjes. Vanmiddag soep, crackers selderijsalade, smeerkaas en een appel. | |
Bienelientjee | dinsdag 2 mei 2017 @ 10:49 |
Restje bbq pulled pork uit de vriezer, op een broodje met een salade en sweet potato fries | |
#ANONIEM | dinsdag 2 mei 2017 @ 12:00 |
Middaglunch Maar weer eens deze aloude combo van Turks eten. Toen lekker, nu ook weer.Heeerlijk! Aansluitend Wat nou regen. Acclimatiseren voordat we verder trekken. | |
MutedFaith | dinsdag 2 mei 2017 @ 12:20 |
Net een broodje bal op, nu aan een blikje coca cola zero cherry. | |
govie | dinsdag 2 mei 2017 @ 12:26 |
Boterham meej aarbeien en een kaasworstplankje, gewoon omdat het kan. | |
Stokken_en_stenen | dinsdag 2 mei 2017 @ 12:43 |
Blauwe bessen en kiwi Straks een banaan | |
HarveySpecter | dinsdag 2 mei 2017 @ 12:50 |
M'n lintworm speelt weer op vandaag. Al 10 sneetjes brood gehad en 2 appels. Vanavond ga ik de Big Mac Chicken proberen | |
uniekhoorn | dinsdag 2 mei 2017 @ 17:24 |
Honger... maar man is nog niet thuis Straks: sperziebonen gesmoord in verse tomaten, kruiden en wat soja, zoetzure komkommersalade, gegrilde lakevelder biefstuk met gegrilde ui en kastanje champignons | |
FutureFairytale | dinsdag 2 mei 2017 @ 18:22 |
Vanmiddag emping melindjo pedas gesnackt Vanavond ovenaardappeltjes, sperzieboontjes met pindasaus en iets van vlees of vis erbij. | |
golfer | dinsdag 2 mei 2017 @ 18:28 |
Varkenshaasje. Eerst gerookt, daarna vacuüm in de sous vide bak. Daarbij een salade van venkel en sinaasappel. | |
#ANONIEM | dinsdag 2 mei 2017 @ 18:34 |
Kun je venkel rauw eten? | |
#ANONIEM | dinsdag 2 mei 2017 @ 18:51 |
Natuurlijk! | |
#ANONIEM | dinsdag 2 mei 2017 @ 18:52 |
Vanavond aardappelen met doperwten. Jus en tartaar. | |
Pietverdriet | dinsdag 2 mei 2017 @ 18:52 |
Asperges met een saffraansaus | |
Myraela | dinsdag 2 mei 2017 @ 18:52 |
Witlof tarte tatin met geitenkaas. | |
4EverBlackEyed | dinsdag 2 mei 2017 @ 19:07 |
Gehaktballen, sperzieboontjes en aardappelpuree. Lekker ouderwets een keer. | |
banaantjeEE | dinsdag 2 mei 2017 @ 19:10 |
Pizza | |
Zo-is-dat | dinsdag 2 mei 2017 @ 19:34 |
Een salade met geroosterde wortel en gegrilde haloumi, sinaasappel dressing met brood met gezouten boter | |
golfer | dinsdag 2 mei 2017 @ 20:24 |
Dat kan, maar dat doe ik niet. Ik maak het volgens dit recept en koel het dan daarna terug tot salade. | |
#ANONIEM | dinsdag 2 mei 2017 @ 20:27 |
Huiselijk avondmaal Simpel lekker: Zelf bereide gehaktballen,veel jus en boontjes en aardappelen. Heerlijk! [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 02-05-2017 20:27:15 ] | |
agter | dinsdag 2 mei 2017 @ 20:27 |
Dat lijkt me heel lekker. Dank je! | |
Prego | dinsdag 2 mei 2017 @ 20:42 |
maar wat heb je gegeten vandaag? Dit niet zo te lezen. OT: hachis parmentier, maar dan vegetarisch. | |
FutureFairytale | dinsdag 2 mei 2017 @ 21:04 |
Serrano-roomkaashapjes en toastjes boursin met limo. | |
FutureFairytale | woensdag 3 mei 2017 @ 11:23 |
Vanmorgen Skyr aardbei, een appel en puur fondant chocolaatje. Vanmiddag wordt het kippensoep en crackers met préparé martino en overjarige kaas. | |
MutedFaith | woensdag 3 mei 2017 @ 11:52 |
250 gram snoeptomaatjes. | |
Karzai | woensdag 3 mei 2017 @ 12:01 |
bakkie yoghurt met blauwe bessen vanmiddag tomatensoep en boterhammen vanavond vette voetbalbek hotdogs en patat ojah en een aardbeien gebakje had ik nog vanochtend [ Bericht 9% gewijzigd door Karzai op 03-05-2017 12:27:55 ] | |
golfer | woensdag 3 mei 2017 @ 18:37 |
Lekkere heldere vis-consommé gemaakt en die gegoten over een diep bord gevuld met taugé, lente-ui, gegrilde groene aspergekoppen, geroosterde rode puntpaprika's, trostomaatjes, rode poon, zeeduivel, zeewolf, coquilles, stukjes pijlstaartinktvis en grote garnalen.
| |
borisz | woensdag 3 mei 2017 @ 18:44 |
Zalm, boontjes en kastanjechampignons en salade . | |
MutedFaith | woensdag 3 mei 2017 @ 18:48 |
Rigatoni met kippendijreepjes, sperziebonen en pesto genovese. Simpel maar lekker. | |
banaantjeEE | woensdag 3 mei 2017 @ 19:26 |
Sperziebonen, gebakken aardappelen en schnitzel | |
FutureFairytale | woensdag 3 mei 2017 @ 19:29 |
Prachtig en lekker!! Heb je van alle vis niet heel veel over nog? | |
golfer | woensdag 3 mei 2017 @ 20:01 |
Nee. Ik had mijn viswinkel stukjes op maat laten afsnijden. | |
FutureFairytale | woensdag 3 mei 2017 @ 20:53 |
Ik had net bami. Nu een yoghurtje. | |
#ANONIEM | donderdag 4 mei 2017 @ 00:57 |
Late avondhap na terugkeer uit Mokum ( AFC Ajax vs Lyon) Aansluitend maar weer: | |
FutureFairytale | donderdag 4 mei 2017 @ 10:57 |
Vanmorgen bekertje aardbeikwark. Net een speculaasje. Vanmiddag crackers met preparé en zachtgekookte eitjes | |
#ANONIEM | donderdag 4 mei 2017 @ 12:03 |
Lunch Aansluitend acclimatiseren en na genieten van de overwinning van ons aller Ajax Het is tenslotte een zonnige donderdag 4 mei 2017! | |
borisz | donderdag 4 mei 2017 @ 12:46 |
Broodje Haring | |
Sunshine1982 | donderdag 4 mei 2017 @ 13:29 |
Tosti met rauwe ham, pesto, tomaat en kaas. | |
#ANONIEM | donderdag 4 mei 2017 @ 15:11 |
Nog steeds aan het acclimatiseren. en wat oesters laten aanrukken. | |
#ANONIEM | donderdag 4 mei 2017 @ 17:29 |
Vanavond Beenham met worteltjes, aardappelen en jus.. | |
Zo-is-dat | donderdag 4 mei 2017 @ 18:35 |
Gado gado | |
FutureFairytale | donderdag 4 mei 2017 @ 19:51 |
Kipburger en patat. Toe mars ice cream salted caramel | |
Mojo.jojo | donderdag 4 mei 2017 @ 19:51 |
Mixed grill schotel van de Kwalitaria | |
#ANONIEM | donderdag 4 mei 2017 @ 19:52 |
Wtf is een kwalitaria | |
Mojo.jojo | donderdag 4 mei 2017 @ 20:21 |
Doe er .nl achter en u ziet het. | |
Geralt | donderdag 4 mei 2017 @ 20:25 |
Friet, mexicano, frikandel speciaal, mayo, appelmoes en water | |
Prego | donderdag 4 mei 2017 @ 20:49 |
Friet, vegetarische nuggets en rucola. Nu acclimatiseren met bier en peuken want het weekend begint deze week een dag eerder. [ Bericht 0% gewijzigd door Prego op 04-05-2017 21:00:53 ] | |
FutureFairytale | donderdag 4 mei 2017 @ 23:09 |
Veel friet vandaag Doritos Heatwave (nieuw en lekker!) met dipsausje. | |
MutedFaith | donderdag 4 mei 2017 @ 23:49 |
Vanavond knolselderijstoemp met krokant gebakken serranoham En daarna nog 2 stroopwafels met thee | |
Ama | donderdag 4 mei 2017 @ 23:52 |
Erg pittig? | |
#ANONIEM | donderdag 4 mei 2017 @ 23:56 |
Is het niet zonde om serranoham krokant te bakken? | |
#ANONIEM | vrijdag 5 mei 2017 @ 00:04 |
La Trappe - Tripel | |
FutureFairytale | vrijdag 5 mei 2017 @ 00:11 |
Ik kan heel goed tegen pittig dus ik vond van niet. Gezelschap moest gelijk kuchen Ik had chipotle cream. Erg lekker. | |
Ama | vrijdag 5 mei 2017 @ 00:12 |
Pff nou dan vind ik hem wrs ook te pittig. | |
#ANONIEM | vrijdag 5 mei 2017 @ 06:32 |
Koffie | |
sirdanilot | vrijdag 5 mei 2017 @ 08:30 |
Had gister wat zelfgemaakte tahini (sesampasta) gemaakt met mn nieuwe blender. Dat heb ik in een potje gedaan om te bewaren en de rest gebruikt om zelf humus te maken (handig want het nadeel van iedere blender ooit is dat de helft onderin bij de messen blijft zitten !!). Die humus heb ik gegeten met wat groentjes en brood en andere dips Nu nog wat groente met wat olie en zaatar (dit vond ik overigens niet zo een succes, schijnt wel een ding te zijn in het midden oosten maar ik vond het te flauw van smaak. misschien ben ik te verkouden ervoor?). Misschien straks bakje yoghurt (anders is het allemaal wel erg vegan). En ik ga nú koffie zetten. | |
MutedFaith | vrijdag 5 mei 2017 @ 08:33 |
Dacht ik eerst ook, maar t voegde wel echt iets toe aan t gerecht. | |
FutureFairytale | vrijdag 5 mei 2017 @ 10:43 |
Plak worteltjestaart, kwark en appel. Vanmiddag Kwalitaria. | |
FutureFairytale | vrijdag 5 mei 2017 @ 12:54 |
Geen kwalitaria maar een beker noodles. | |
hofferin | vrijdag 5 mei 2017 @ 15:18 |
Flesje Grolsch en knabbelspek | |
uniekhoorn | vrijdag 5 mei 2017 @ 17:01 |
Rijst, eigengemaakte satesaus, roergebakken groentes met verse kruiden, limoen, verse knoflookrasp e.d. Eigengemaakte zoetzure komkommersalade met fijn gesneden rode pepertjes. | |
LPFAN | vrijdag 5 mei 2017 @ 17:01 |
Geen zin in koken, dus tomatensoep met broodjes beenham. | |
Pietverdriet | vrijdag 5 mei 2017 @ 17:07 |
Varkensbraadstuk met knapperzwoerd, met mosterdsaus en knoedel, salade erbij | |
emmyemmy2 | vrijdag 5 mei 2017 @ 17:52 |
Groenteburger met witte kool, plakken komkommer en tzatziki. Daarbij zoete aardappelfrietjes | |
#ANONIEM | vrijdag 5 mei 2017 @ 17:56 |
Vroege avondhap: Thais dus! Grote kom glasnoedels met kipgehaktballetjes, bouillon & ossenhaas met pepers,witte rijst en een Singha biertje. | |
FutureFairytale | zaterdag 6 mei 2017 @ 01:05 |
Mini magnum double raspberry | |
emmyemmy2 | zaterdag 6 mei 2017 @ 01:44 |
kapsalon en bacardi cola | |
#ANONIEM | zaterdag 6 mei 2017 @ 10:58 |
Koffie en een bak yoghurt met cruesli. | |
FutureFairytale | zaterdag 6 mei 2017 @ 11:12 |
Kwark met beetje hagelslag | |
#ANONIEM | zaterdag 6 mei 2017 @ 13:57 |
Kop bouillon (kip) | |
FutureFairytale | zaterdag 6 mei 2017 @ 15:10 |
Lunch was moeders groentesoep met gehaktballen en wat focaccia met blauwe smeerkaas. Sinaasappel toe. | |
golfer | zaterdag 6 mei 2017 @ 15:47 |
Bakje zelfgemaakte romige aspergesoep. | |
#ANONIEM | zaterdag 6 mei 2017 @ 15:50 |
Broodje kaas en een kop koffie | |
banaantjeEE | zaterdag 6 mei 2017 @ 16:20 |
Ovenschotel gehakt en nu een Kinder Bueno | |
FutureFairytale | zaterdag 6 mei 2017 @ 17:04 |
Slush | |
#ANONIEM | zaterdag 6 mei 2017 @ 17:06 |
Rose. Iets met acclimatiseren, weekend etc etc... | |
FutureFairytale | zaterdag 6 mei 2017 @ 17:44 |
Vanavond egg fried rice en zalmspiesjes | |
sirdanilot | zaterdag 6 mei 2017 @ 18:08 |
Heb vandaag lekkerder gegeten dan in tijden. Vanmiddag had ik knoflook gekonfijt in olijfolie. Daarna heb ik pasta gemaakt met deze knoflook olie, de knoflookjes zelf, ansjovisje, kappertje, pepertje, uitje, tomaatje, en een goede geitenkaas eroverheen gerapst. En daarna een hele bos peterselie en basilicum erdoor. Klinkt super simpel maar het was echt heerlijk | |
golfer | zaterdag 6 mei 2017 @ 18:31 |
Oosters gehaktbrood met gekookte asperges en een eitje. | |
larry_flynt | zaterdag 6 mei 2017 @ 18:32 |
Twee kippenpoten (die ik nog in de vriezer vond :p) een dik half uur in de oven. Wortelen Aardappelen Lekker weer eens een AVG'tje. | |
Pietverdriet | zaterdag 6 mei 2017 @ 18:34 |
Zeshonderd gram vlees met zijn tweeen en dan roepen, jeeeeh, low carb? | |
FutureFairytale | zaterdag 6 mei 2017 @ 18:57 |
Neapolitan sandwich als toetje | |
#ANONIEM | zaterdag 6 mei 2017 @ 19:00 |
Lunch Aansluitend Tenslotte Acclimatiseren.Tis tenslotte zaterdagmiddag. | |
hofferin | zaterdag 6 mei 2017 @ 20:00 |
Ik heb eens lekker de tijd genomen om te genieten van augurken in cervelaat gerold. Dat samen met een flesje bier van Grolsch maakt tot een perfecte zaterdag avond om eens goed te acclimatiseren. Straks nog een Hertog Jan Grand Prestige als toetje, lijkt me dat die mooie sigaren van Iwanus daar best wel goed bij zouden smaken, al heb ik totaal geen ervaring met sigaren... [ Bericht 11% gewijzigd door hofferin op 06-05-2017 20:00:58 (Hoofdletter...) ] | |
#ANONIEM | zondag 7 mei 2017 @ 04:41 |
Late avondhap Aansluitend Acclimatiseren op het Stadhuisplein. | |
banaantjeEE | zondag 7 mei 2017 @ 09:50 |
Koffie en een ontbijtkoek | |
Zo-is-dat | zondag 7 mei 2017 @ 10:05 |
Pannenkoeken van overgebleven zuurdesem de helft met appel | |
mascara-klodder | zondag 7 mei 2017 @ 10:11 |
Yoghurt met mango, banaan en cruesli | |
Circle.Of.Filth | zondag 7 mei 2017 @ 10:38 |
Vanavond asperges met ham, eieren, aardappelpuree en kaassaus Gegratineerd in de oven | |
4EverBlackEyed | zondag 7 mei 2017 @ 10:44 |
Een restje aspergesoep van gisteren en daarna een portie poffertjes | |
larry_flynt | zondag 7 mei 2017 @ 12:13 |
Vanavond ouderwets pannenkoeken bakken! Lekker met spek en kaas. | |
FutureFairytale | zondag 7 mei 2017 @ 12:28 |
Aardbeien met kwark. Montenauerham met augurkjes. | |
uniekhoorn | zondag 7 mei 2017 @ 12:51 |
met een bak kwark met wat yoghurt en gewone suiker | |
Karzai | zondag 7 mei 2017 @ 12:55 |
banaantje, scrambled eggs en een appel vanmiddag bakje kip sate en een stokbroodje vanavond biefstuk patat tomaat en sla | |
RobinOok | zondag 7 mei 2017 @ 12:58 |
Eigengemaakte filet Américain. Van het achtergehouden stukje entrecote van gisteavond. Op twee boterhammen met lekker veel uitjes, peper en zout. Oooh, dat was lekker man. | |
anndb | zondag 7 mei 2017 @ 14:07 |
Ziet er goed uit! | |
hofferin | zondag 7 mei 2017 @ 14:23 |
Broodje knakworst en een stuk ananas | |
larry_flynt | zondag 7 mei 2017 @ 14:35 |
Ziet er zeer goed uit! Mag ik vragen hoe je het maakt? Of is het, het geheim van de chef? | |
emmyemmy2 | zondag 7 mei 2017 @ 18:31 |
Geroosterde broccoli, baked sweet potato met wat zure room en een tartaartje | |
RobinOok | zondag 7 mei 2017 @ 18:46 |
Geen geheim, gewoon klikken op de foto. | |
marcb1974 | zondag 7 mei 2017 @ 18:59 |
Tagliatelle met polpette en een salade. | |
4EverBlackEyed | zondag 7 mei 2017 @ 19:13 |
Vanmiddag Char Siu en geroosterd buikspek met nasi Nu: speklapjes met spinazie | |
mascara-klodder | zondag 7 mei 2017 @ 19:21 |
Tomatensalade met feta en rode ui, kipdijfilet gemarineerd en wat stukjes stokbrood met kruidenboter. | |
coucou | zondag 7 mei 2017 @ 20:18 |
Vanavond zelfgebakken pizza met gerookte zalm en rucola gegeten. | |
RobinOok | zondag 7 mei 2017 @ 20:47 |
Beenham, worteltjes, frieten. | |
Iemand91 | zondag 7 mei 2017 @ 20:51 |
Kip met zakje groenten en een pot bonenmix. Dit met Crème fraîche en geraspte kaas in een wrap, opvouwen en deze (kort) opgebakken in een koekenpan. Licht soepje erbij. Nu (o.a.) dit. | |
FutureFairytale | zondag 7 mei 2017 @ 21:49 |
Vanmiddag zoute popcorn. Vanavond had ik Pad Chaa met rijst. Nu een (water)ijsje om te blussen. | |
mascara-klodder | zondag 7 mei 2017 @ 22:52 |
Zoete popcorn en limonade | |
Circle.Of.Filth | maandag 8 mei 2017 @ 01:55 |
Goed gelukt erg lekker Maar wat een afwas weer 1 grote kom --> aardappelpuree 3 schalen --> asperges prei ei 2 snijplanken --> asperges / prei / eieren 1 steelpan --> eieren grote pan --> blancheren prei en asperges 1 kaasschaaf --> kaas schaven 2 messen --> prei asperges kaas 1 dunschiller --> asperges 1 grote ovenschaal --> alles bij elkaar ! 4 vriesbakken --> de rest voor in te vriezen 1 glas --> wijntje | |
#ANONIEM | maandag 8 mei 2017 @ 02:48 |
Gisteren eerst in de Johan Cruijf ArenA genoten van Ajax vs GA Eagles en natuurlijk: Aansluitend Deze ooit eerder genomen combo opnieuw bestelt en genuttigd i.c.m een pilsje. In de avonduren met een goede vriend: In de vooravond deze 'nieuwe' fles uitgeprobeerd en prima! [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-05-2017 02:57:04 ] | |
Fatoeman | maandag 8 mei 2017 @ 09:17 |
Baas | |
Circle.Of.Filth | maandag 8 mei 2017 @ 10:29 |
Ga zo aspergesoep maken met de restjes van gisteren. Ik gooi zelden voedsel weg | |
#ANONIEM | maandag 8 mei 2017 @ 10:34 |
Koffie | |
FutureFairytale | maandag 8 mei 2017 @ 11:23 |
denk dat je de enige R'dammer bent die gisteren uit eten is geweest Vanmorgen Danoontje en aardbeien. Vanmiddag 2 Weense broodjes met overjarige kaas. | |
uniekhoorn | maandag 8 mei 2017 @ 12:19 |
nu een boterham tomaat, gekookkt ei, verse zwarte peper, zeezout. Beschuit kaas/aardbeienjam | |
#ANONIEM | maandag 8 mei 2017 @ 14:49 |
Henk Fraser zat zondagavond bij studio voetbal.. Liegen | |
uniekhoorn | maandag 8 mei 2017 @ 15:06 |
Een grote granny smith Straks een stukje pure choco Vanavond: Hele dorade uit de oven, zoete wortels, gebakken aardappelen, beetje spitskool | |
Portomasso | maandag 8 mei 2017 @ 16:42 |
Volgens mij zat fraser bij studio voetbal.. | |
#ANONIEM | maandag 8 mei 2017 @ 17:35 |
We waren gisteren,zoals ik al eerder zei, niet eens in Rotterdam. Je weet wel waar het hommeles was. Vandaag: Maar weer eens deze welbekende combo vandaag als lunch gebruikt [= zalmtartaar & bubbels] en en nog wat nagenoten van het Rotterdam-Zuid leed en Ajax's succes tot nu toe. [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 08-05-2017 17:36:34 ] | |
4EverBlackEyed | maandag 8 mei 2017 @ 18:30 |
Hamburgertje, aardappelschijfjes en mais | |
hofferin | maandag 8 mei 2017 @ 22:47 |
Ik gooide: tomaten, 110 gram olijven, 110 gram wortels,1 paprika, 1 kleine uit, 2 tenen knoflook, 1 blikje tomatenpuree, 1 theelepel, sriracha, 1 snuf zout, 1 snuf peper, 4 takjes peterselie en 1flink glas rode wijn in de blender en maakte daar een lekkere saus van, dit heb ik even laten pruttelen en de rest van de dag in laten trekken. vervolgens tortelini gevuld met ham gemaakt (doosje van de jumbo gekookt niet zelf gemaakt) , dit erdoorheen gemikt en nog even laten pruttelen. Resultaat: een best wel gezonde en lekkere hap Wat de volgende keer anders? spinazie ravioli gebruiken ipv die met ham. [ Bericht 0% gewijzigd door hofferin op 09-05-2017 09:41:23 (Iets vergeten ) ] | |
RobinOok | maandag 8 mei 2017 @ 23:27 |
Wat vind je hier gezond aan? | |
leeell | maandag 8 mei 2017 @ 23:35 |
Zo te zien valt deze maaltijd prima binnen een verantwoord dieet, insinueer je dat dit niet zo is? | |
emmyemmy2 | dinsdag 9 mei 2017 @ 08:11 |
Net een boterham ossenworst. Vanmiddag 5 crackertjes met gekookt ei en smeerkaas, een snackpaprika, een peer en een yoghurt rijstwafel | |
RobinOok | dinsdag 9 mei 2017 @ 08:16 |
Chocola valt ook binnen een verantwoord dieet. Maar dat was niet wat hij schreef. En daar vroeg ik dus ook niet naar. | |
hofferin | dinsdag 9 mei 2017 @ 08:39 |
Vooral de groentes. | |
agter | dinsdag 9 mei 2017 @ 08:44 |
Eet je normaal minder groente? | |
hofferin | dinsdag 9 mei 2017 @ 09:43 |
Ligt er aan wat ik eet, in de middag vaak sla en dat eet ik graag. Maar ik denk dat ik gemiddeld wel iets meer moet eten qua groenten. Dit was vooral een poging om meer groenten te eten die ik normaal zou laten staan zoals wortels... | |
leeell | dinsdag 9 mei 2017 @ 10:49 |
Vind dit wel erg spijkers op laag water zoeken om iets af te kraken, waarom moet het hier altijd zo negatief | |
realAIVD | dinsdag 9 mei 2017 @ 11:08 |
nu koffie, en daarna nog wat koffie voor de lunch een eenvoudige okonomiyaki met julienne witte kool, rode kool en wortel die over waren van de coleslaw. en vanavond wordt het Japanse curry (van golden curry blokjes, pittige variant), met o.a. kippendij, krieltjes, wortel, puntpaprika, ui, gember en rode peper. Met rijst. | |
Zo-is-dat | dinsdag 9 mei 2017 @ 11:42 |
Broodje met geitenkaas, gerookte amandelen en honing | |
Zo-is-dat | dinsdag 9 mei 2017 @ 11:43 |
Wat heerlijk zo'n Japanse dag! | |
FutureFairytale | dinsdag 9 mei 2017 @ 13:08 |
Lunch; worstenbroodje met curry en wit bolletje kaas en sla. | |
RobinOok | dinsdag 9 mei 2017 @ 15:48 |
Ik vraag gewoon waarom iemand een maaltijd als gezond definieert. | |
FutureFairytale | dinsdag 9 mei 2017 @ 16:21 |
2 peren en een mini toblerone puur. | |
Ama | dinsdag 9 mei 2017 @ 19:08 |
Net een heerlijke verse tonijn pizza gehad. ❤️ | |
#ANONIEM | dinsdag 9 mei 2017 @ 19:10 |
Vraag me af hoe ongezond robinook dit vindt. | |
FutureFairytale | dinsdag 9 mei 2017 @ 19:20 |
Ik eet vnv gebakken aardappels gemixt met groente en mozzarella en een paar vissticks. Toe vla of ijs of en/en | |
MutedFaith | dinsdag 9 mei 2017 @ 19:20 |
Gebakken rijst met worteltjes, broccoli, falafelballetjes en tzaziki. | |
MutedFaith | dinsdag 9 mei 2017 @ 19:22 |
Gokje: Robinook gaat dit niet gezond of ongezond vinden. Gezond eten gaat namelijk om een voedingspatroon, niet om afzonderlijke maaltijden of losse producten. | |
#ANONIEM | dinsdag 9 mei 2017 @ 19:31 |
Salade met ijsbergsla, tomaat, gegrilde pompoen met piri piri kruiden, rode ui, olijven en feta. Nu een kopje verse gemberthee. | |
uniekhoorn | dinsdag 9 mei 2017 @ 19:38 |
Konijntje, sperziebonen en gebakken aardappelen | |
#ANONIEM | dinsdag 9 mei 2017 @ 19:38 |
Ahhhh zielig | |
Ama | dinsdag 9 mei 2017 @ 20:02 |
Ik vraag mij dat niet af. Kan mij het boeien. | |
uniekhoorn | dinsdag 9 mei 2017 @ 20:06 |
Viel mee, was best lekker Niks meer te eten hier, helaas. Wel een bakje thee | |
#ANONIEM | dinsdag 9 mei 2017 @ 20:57 |
Hoi, ik eet nu dit: | |
Ama | dinsdag 9 mei 2017 @ 20:57 |
| |
#ANONIEM | dinsdag 9 mei 2017 @ 21:00 |
Best lekker trouwens, de stukjes granaatappel zijn een beetje zompig. | |
hofferin | dinsdag 9 mei 2017 @ 21:39 |
Ik heb een La Trappe Isid'or en een Borrelkaasje van de Jumbo dat nog al raar is. Hij smaakt prima maar soms lijkt het net of je op zand zit te knarsen, op het doosje staat : de fijne rijpingskristallen zijn kenmerkend voor de perfecte rijping... Geen idee wat dat zijn? Is overigens niet heel gezond maar af en toe mag dat | |
FutureFairytale | dinsdag 9 mei 2017 @ 21:43 |
Zijn stukjes zout. Je hebt waarschijnlijk overjarige kaas Mijn toetje was een mars ice cream salted caramel | |
#ANONIEM | dinsdag 9 mei 2017 @ 22:14 |
Die isidor vind ik lekker | |
hofferin | dinsdag 9 mei 2017 @ 22:48 |
Hij keek te aanlokkelijk, Hertog jan Grand prestige uit 2013. Met nog steeds het zelfde kaasje. Alvast voor morgen een fruitdrankje gemaakt in de blender met sinaasappel, Banaan en ananas. | |
FutureFairytale | woensdag 10 mei 2017 @ 10:40 |
Skyr en zonet edamame met sesam en zout. Vanmiddag 2 Weense broodjes met crème au bleu en 2 peren. | |
Pietverdriet | woensdag 10 mei 2017 @ 10:51 |
Wat zijn Weense broodjes? | |
FutureFairytale | woensdag 10 mei 2017 @ 11:27 |
Zachte lichtzoete roomboterbroodjes. Soms als de bakker ze heeft koop ik een zak, heerlijk! | |
golfer | woensdag 10 mei 2017 @ 11:54 |
Wienerbrød in Denemarken. | |
Pietverdriet | woensdag 10 mei 2017 @ 12:13 |
Soort kadetjes gemaakt met boter? | |
FutureFairytale | woensdag 10 mei 2017 @ 13:57 |
Yes, en een beetje zoet maar kan ook door de boter komen. Lichtgeel van kleur. | |
realAIVD | woensdag 10 mei 2017 @ 14:36 |
Klinkt een beetje als brioche? Hier een noten rozijnen twister van AH op en voor vanavond nog eens Japanse curry met rijst | |
Prego | woensdag 10 mei 2017 @ 15:44 |
RobinOok | woensdag 10 mei 2017 @ 15:45 |
In ieder geval niet gezond. Maar wat maakt dat uit, wat ik ervan vind? | |
#ANONIEM | woensdag 10 mei 2017 @ 15:54 |
Jij weet ook wel dat ik - in tegenstelling tot veel anderen - altijd jouw mening op prijs stel. | |
Karzai | woensdag 10 mei 2017 @ 18:12 |
ja bestel maar bestel maar Samosa chicken Onion bhaji Chicken pakora Prawn pakora Chicken tikka Hot chicken wings | |
golfer | woensdag 10 mei 2017 @ 18:24 |
Baba Ghanoush van gerookte aubergine met een lamsrack uit de oven. | |
uniekhoorn | woensdag 10 mei 2017 @ 18:26 |
Witlof ovenschotel met lekker veel ham en extra voor meneer | |
4EverBlackEyed | woensdag 10 mei 2017 @ 19:05 |
Pasta -ovenschotel met kruidenroomkaas, pijnboompitten, broccoli en kaas. | |
Muck | woensdag 10 mei 2017 @ 19:24 |
Kőttbullar Met aardappelpuree en een simpele salade van veldsla | |
agter | woensdag 10 mei 2017 @ 19:26 |
Fagioli all'ucelletto gemaakt. | |
banaantjeEE | woensdag 10 mei 2017 @ 20:49 |
Kip met boontjes en aardappelen | |
WammesWaggel | woensdag 10 mei 2017 @ 20:51 |
Tosti met knoflooksaus | |
hofferin | woensdag 10 mei 2017 @ 22:46 |
Had na het surveilleren bij Nederlands geen zin meer om te koken. Voor het eerst een pot Skyr op, best lekker maar had het luchtiger verwacht. Verder 3 mandarijnen en een Texels skuumkoppe. | |
#ANONIEM | donderdag 11 mei 2017 @ 02:04 |
Late avondhap Extra kom bouillon en een mixed bow met mihoen,sui kau en pekingeend. Aansluitend Woensdagavond acclimatiseren op het Stadhuisplein met een biertje. | |
#ANONIEM | donderdag 11 mei 2017 @ 06:41 |
Koffie | |
FutureFairytale | donderdag 11 mei 2017 @ 12:13 |
Champignonsoep, worstenbroodje en zacht gekookt ei. | |
uniekhoorn | donderdag 11 mei 2017 @ 15:09 |
Gulden Draak | |
golfer | donderdag 11 mei 2017 @ 15:19 |
Nu: een Thais viskoekje. Vanavond: Halloumi-burgers met Marokkaanse köfte. | |
McGrath | donderdag 11 mei 2017 @ 15:41 |
Zit je nou bij de skihut? | |
Stokken_en_stenen | donderdag 11 mei 2017 @ 18:50 |
Pork Met wat aardappelpuree en linzen Maar voornamelijk Pork | |
FutureFairytale | donderdag 11 mei 2017 @ 19:38 |
Kipvleugeltjes, hasselback potatoes, maïs met chilimayo | |
banaantjeEE | donderdag 11 mei 2017 @ 20:54 |
Pizza Salame | |
#ANONIEM | vrijdag 12 mei 2017 @ 03:38 |
Zat en Vanavond: vb van "los gegaan" op drankgebied om Ajax's plaatsing EL finale te vieren. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-05-2017 03:38:24 ] | |
Thezappa | vrijdag 12 mei 2017 @ 03:45 |
Na bier nog champ? Oewww | |
#ANONIEM | vrijdag 12 mei 2017 @ 03:52 |
Nee, de champagne was van vanavond en opvolger van onderstaand. laat avondhapje na Lyon-Ajax. Die pul bier was van woensdagavond laat/donderdagochtend vroeg. | |
Stokken_en_stenen | vrijdag 12 mei 2017 @ 07:20 |
FutureFairytale | vrijdag 12 mei 2017 @ 10:12 |
2 Koppen thee, Skyr aardbei en 2 rijpe peren. | |
FutureFairytale | vrijdag 12 mei 2017 @ 12:48 |
Snacklunch: 2 Kiploempia's met hotsauce | |
Frits_Teddy | vrijdag 12 mei 2017 @ 14:00 |
Toch wel in Lyon mag ik hopen? | |
Karzai | vrijdag 12 mei 2017 @ 14:04 |
ik heb zo m'n bedenkingen bij de foto's van iwanius na schalke had ie ajax gebakjes welke rotterdamse banketbakker maakt die in godsnaam | |
#ANONIEM | vrijdag 12 mei 2017 @ 14:16 |
Ja..... dat blijft voor jou een vraag en voor mij een weten. Geld regelt alles,ook in Rotterdam!Nee, was niet in Lyon. Kan ook moeilijk als ik zeg in het centraal Feyenoord topic te hebben gezien hoe de Rotterdamse cafés vol zaten met stadsgenoten die naar Lyon-Ajax keken. Lunch Gezien de EL plaatsing van ons aller Ajax jezelf even verwennen met deze lunch op niveau = o.a.: Sashimi van blue eye tonijn met een oosterse civiche salsa. Nog 4x uitgevraagd! aansluitend Zo..de eerste fles is leeg. Op naar de 2de want tis vrijdag de dag na Lyon-Ajax. Volop acclimatiseren! [ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 12-05-2017 14:21:16 ] | |
uniekhoorn | vrijdag 12 mei 2017 @ 14:44 |
vanochtend een leeker ontbijtbuffet bij Bagels and Beans. Nu een Kasteel Rouge Vanavond eten bij het Vlaams arsenaal | |
Karzai | vrijdag 12 mei 2017 @ 16:42 |
nasi | |
RobinOok | vrijdag 12 mei 2017 @ 16:52 |
Que? | |
realAIVD | vrijdag 12 mei 2017 @ 17:30 |
zometeen eerst even borrelen met een ruim assortiment olijven van de plaatselijke Turkse groentenboer......met wit wijntje of Paulaner of allebei Daarna gaat de rode wijn open voor de entrecote, kruidenboter, pofaardappel met zure room en bieslook, appel-witlof salade (die salade van AH, lekker spul) | |
#ANONIEM | vrijdag 12 mei 2017 @ 17:54 |
Wijntje (weekend ) | |
emmyemmy2 | vrijdag 12 mei 2017 @ 18:12 |
Ik maak "gezonde" kapsalon, met zelfgemaakte kipdonertjes Geniaal. | |
Sorella | vrijdag 12 mei 2017 @ 19:23 |
Zelf gemaakte patat met een kroket. | |
Prego | vrijdag 12 mei 2017 @ 19:47 |
jammer, anders hadden we samen kunnen acclimatiseren. OT: acclimatiseren met bier, olijven en brood met aïoli. | |
uniekhoorn | vrijdag 12 mei 2017 @ 19:56 |
Tomatensoep, hele zeebaars, Vlaamse frieten | |
#ANONIEM | vrijdag 12 mei 2017 @ 20:01 |
Soep met stokbrood | |
#ANONIEM | vrijdag 12 mei 2017 @ 21:20 |
Avondeten Opnieuw deze welbekende en eerder genomen combo van diverse dimsum i.c.m. een "eendensoep". Aansluitend acclimatiseren Al vele malen eerder genomen deze 1 vd vele glaasjes McCallan whisky. Tis tenslotte vrijdagavond. | |
mascara-klodder | zaterdag 13 mei 2017 @ 06:34 |
Surinaamse bami | |
#ANONIEM | zaterdag 13 mei 2017 @ 10:02 |
Koffie | |
#ANONIEM | zaterdag 13 mei 2017 @ 10:03 |
dat is mooi op tijd | |
FutureFairytale | zaterdag 13 mei 2017 @ 10:36 |
Aardbeien met kwark | |
RobinOok | zaterdag 13 mei 2017 @ 15:31 |
Broodje tunamelt Broodje met ei, tonijnsalade, tomaatjes en gesmolten kaas. | |
Sorella | zaterdag 13 mei 2017 @ 15:49 |
Ziet er lekker uit Robin, wij eten linzensoep met kippenvleugeltjes en brood met kaas of filet american | |
#ANONIEM | zaterdag 13 mei 2017 @ 15:53 |
Nice | |
FutureFairytale | zaterdag 13 mei 2017 @ 16:48 |
Net een kom tomaten-groentesoep met soepvlees en gehaktballetjes. Halve peer en halve sinaasappel. Vnv KFC | |
#ANONIEM | zaterdag 13 mei 2017 @ 17:01 |
Kop thee met een stuk ontbijtkoek... | |
Bienelientjee | zaterdag 13 mei 2017 @ 18:12 |
Scampi & Chips aan de zee in Bournemouth | |
Spanky78 | zaterdag 13 mei 2017 @ 18:13 |
Asperges, op zijn belgs. | |
#ANONIEM | zaterdag 13 mei 2017 @ 19:05 |
Vanavond weer eens paella gemaakt. Was lekker
| |
RobinOok | zaterdag 13 mei 2017 @ 19:19 |
Zo zo! Indrukwekkend! Alleen seafood of ook konijn? Of kip? | |
Gesloten | zaterdag 13 mei 2017 @ 19:39 |
Bavette met chimichurry, gebakken zoete aardappel en broccoli met knoflook en oestersaus. | |
LPFAN | zaterdag 13 mei 2017 @ 19:47 |
Kip bonne femme | |
#ANONIEM | zaterdag 13 mei 2017 @ 20:25 |
Alleen wat chorizo (niet traditioneel, I know maar vind het gewoon lekker) en voor de rest seafood inderdaad. Als ik het in huis heb doe ik er nog wel eens een kippenbout of kippendij bij. | |
RobinOok | zaterdag 13 mei 2017 @ 20:33 |
Ik vind alle varianten wel iets hebben. Heb niet echt een voorkeur. Zolang er maar seafood in zit. | |
#ANONIEM | zaterdag 13 mei 2017 @ 20:58 |
Dat heb ik ook inderdaad. Seafood is wel essentieel | |
#ANONIEM | zaterdag 13 mei 2017 @ 21:09 |
Avondeten en jezelf op niveau verwennen links glas Chateau Mouton Rothschild Pauillac '95, midden glas bubbel Krug brut, rechts tomatensapje en water. | |
Thezappa | zaterdag 13 mei 2017 @ 23:01 |
zit er goed uit .... | |
banaantjeEE | zondag 14 mei 2017 @ 09:57 |
Ontbijtkoek met koffie | |
#ANONIEM | zondag 14 mei 2017 @ 10:04 |
Koffie en yoghurt met cruesli | |
Karzai | zondag 14 mei 2017 @ 10:46 |
koffie bakkie yoghurt met blauwe bessen en frambozen boterham met tomaat en mayo, glas kokos mango sap vanavond shoarma | |
#ANONIEM | zondag 14 mei 2017 @ 11:10 |
Nog een koffie | |
kipje123 | zondag 14 mei 2017 @ 11:56 |
stukje 72 procent pure chocola | |
Prego | zondag 14 mei 2017 @ 11:58 |
#ANONIEM | zondag 14 mei 2017 @ 12:05 |
Middaglunch in de provincie (voetbal hé) | |
Karzai | zondag 14 mei 2017 @ 15:36 |
ook eentje gemaakt, voedsel fotograferen is toch een kunst | |
FutureFairytale | zondag 14 mei 2017 @ 15:47 |
Brunch was fruitsalade met beetje kwark. Nu chips; onion rings en kaasballetjes Vanavond aardappeltjes, groenten, sla en kippenpootjes. Toe stracciatellapudding. | |
golfer | zondag 14 mei 2017 @ 15:49 |
Kroketje en bitterbal uit de friteuse. | |
Serinde | zondag 14 mei 2017 @ 16:48 |
Enchiladas (uit de slowcooker, wachten duurt lang!) met guacemole en zure room | |
SecretPret | zondag 14 mei 2017 @ 17:14 |
Net tientallen koekjes gehad. Ben nu een beetje misselijk |